HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Vijfde mysterieuze dood in paar weken van tegenstander van Hillary Clinton

Toch al indrukwekkende Clinton lijkenteller sinds juli aangevuld met voormalig president Algemene Vergadering VN, bekende onderzoeksjournalist en auteur anti-Clinton boeken, Democratisch staflid die met belastende info op weg was naar FBI, redacteur van conservatieve Breitbart News die op dag van zijn dood anti-Clinton artikel publiceerde, en advocaat die onlangs rechtszaak wegens fraude tegen Democraten begon


De gevestigde orde wil deze gewetenloze, moordlustige en krankzinnige vrouw, volgens diverse experts een sociopaat met een totaal gebrek aan empathie, hoe dan ook in het Witte Huis krijgen, en daarmee de controle over duizenden kernwapens geven.

Sommige mensen denken nog steeds dat het slechts toeval of een complottheorie is dat in de loop der jaren al vele tientallen tegenstanders van de Clintons, waaronder hooggeplaatste officials en militairen, op mysterieuze wijze om het leven zijn gekomen. Begin juli trof dit lot een voormalige president van de Algemene Vergadering van de VN, slechts luttele dagen voordat hij in de rechtbank een belastende verklaring tegen Hillary Clinton zou afleggen. Vorige week werd een bekende onderzoeksjournalist, die onlangs een boekenserie met keiharde feiten over Amerika’s beruchtste criminele echtpaar publiceerde, bij zijn huis dood aangetroffen. Daarnaast zijn nog drie anderen, waaronder een leidinggevende advocaat in de fraudezaak tegen de Democratische Partij en Hillary Clinton, onverwacht om het leven te gekomen.

 


Je moet óf ongelooflijk naïef, óf een bloedfanatieke Hillary Clinton supporter zijn –waarbij we willen aantekenen dat personen uit de laatste categorie automatisch onder de eerste vallen- om het patroon niet te zien: iedere keer dat iemand de carrière, de financiën of de vrijheid van de Clintons in gevaar dreigt te brengen, pleegt die persoon plotseling zelfmoord, komt om het leven bij een bizar ongeluk, of vindt op andere mysterieuze wijze de dood.

Op 3 juli daagden advocaat Shawn Lucas en filmproducent Ricard Villaba de Democratische Partij en –de wegens het emailschandaal inmiddels afgetreden- voorzitter Debbie Wasserman Schultz namens de supporters van Hillary’s tegenstander Bernie Sanders voor de rechter. Dit was nog voordat uit de WikiLeaks documenten bleek dat de Democraten al bij voorbaat Hillary als winnaar hadden aangewezen, en de verkiezingsstrijd met Sanders slechts schijn was.

Op 2 augustus, afgelopen dinsdag, werd Lucas door zijn vriendin dood aangetroffen op de vloer van zijn badkamer. Verdere details rond zijn overlijden worden om ‘onbekende’ redenen nog steeds niet bekend gemaakt.

Democratisch staflid op weg met info naar FBI vermoord

Er blijkt nog een ander vermoedelijk slachtoffer van de Clinton-moordelite te zijn, namelijk Steth Conrad Rich, een 27 jaar oud Democratisch staflid, die op 8 juli in Washington werd vermoord. De dader nam niets van hem mee, noch zijn portemonnee, noch zijn horloge, noch zijn telefoon. Kort na het nieuws van zijn gewelddadige dood verschenen er berichten in de social media dat hij op weg was naar de FBI om daar met special agents te praten over een ‘aan de gang zijnde rechtszaak’ waar waarschijnlijk de Clintons in betrokken zijn.

Sinds eind juni vijf slachtoffers

Behalve Shawn Lucas (2 augustus) en Seth Conrad Rich (8 juli) hadden we al John Ashe, voormalig president van de Algemene Vergadering van de VN, die tijdens een workout een halter op zijn keel zou hebben gekregen (22 juni); Victor Thorn, die al tal van boeken en artikelen schreef met belastende info over de Clintons, en daar laatst nog een trilogie over uitbracht, en Mike Flynn, redacteur bij het bekende conservatieve Breitbart News, die op de dag van zijn plotselinge sterven (23 juli) nog het artikel ‘Clinton Cash: Bill, Hillary creëerden in 2014 hun eigen Chinese Stichting’ publiceerde.

Gestoorde sociopaat Hillary krijgt controle over duizenden kernwapens

Enkele experts stelden vorige week dat Hillary’s soms bizarre, aan waanzin grenzende gedrag erop wijst dat ze een psychische stoornis heeft en een sociopaat is, die een totaal gebrek aan empathie voor de medemens heeft. Haar vreemde ticks en idiote reacties voor de camera’s zijn mogelijk het gevolg van een bloedpropje in haar hersenen. (2)

En deze ongevoelige, ijskoude en letterlijk krankzinnige vrouw, die er overduidelijk geen enkel probleem mee heeft om tegenstanders uit de weg te laten ruimen, zal en moet van de Amerikaanse elite ten koste van alles de opvolger van Barack Hussein Obama in het Witte Huis worden. En daarmee de controle krijgen over duizenden kernwapens.

Misschien dat mensen die het nogal overdreven vinden dat we al geruime tijd waarschuwen dat de Derde Wereldoorlog een ‘zekerheidje’ is als Hillary inderdaad via stembusfraude het Witte Huis in wordt gefrommeld, nu toch eens achter de oren gaan krabben.Xander

(1) Zero Hedge
(2) InfowarsYouTube

Zie ook o.a.:

02-08: Trump bang dat verkiezingen worden vervalst om Hillary te laten winnen
30-07: Gaat Europa als vazal van Washington zijn ondergang tegemoet?
24-07: Wikileaks: Nominatie Clinton doorgestoken kaart; Democraten controleren de media
03-07: Zoveelste getuige tegen Clinton komt op verdachte wijze om het leven (/ Een greep uit de indrukwekkende ‘Clinton lijkenteller’)
22-06: Gehackte files: Nationale Postcode Loterij geeft meer dan $ 25 miljoen aan Hillary Clinton
18-06: (/ Gaan Saudi Arabië en Hillary Clinton de Derde Wereldoorlog tegen Rusland veroorzaken?)
17-06: Forse financiële steun Saudi Arabië, Golfstaten en Nederland voor Hillary Clinton
28-05: “Een stem op Hillary Clinton is een stem op het einde van de wereld’
20-04: ‘Met president Hillary Clinton verdwijnt laatste restje hoop op vrede voor mensheid’

2015:
25-04: Door-en-door corrupte Hillary Clinton ondanks schandalen en spoor van lijken straks toch president?

 

Indien u wilt reageren op het forum. 

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.


Reacties

Pagina12
anora op 11-08-2016 10:39

Hoopvol ik vergeet toch weer wat.

Over Jezus en de misdadiger aan het kruis, en de zondaars en tollenaars..... We weten ook hoe boos Hij kon zijn op zichzelf rechtvaardigende narcistische religieuzen die medemensen onderdrukken.

En wat betreft de leugen ontmaskeren, op eigen conto, op eigen naam. 

We  hebben Jezus (nodig).

anora op 11-08-2016 10:49

@Hoopvol.

Jeetje ik vergeet al weer wat. Als je emoties van hot naar her gaan, is dat m.i. door een kijk op het natuurlijke met natuurlijke ogen. Je moet je afvragen of het zo geestelijk is om je bootje door elk gerucht uit koers te laten varen. Of dat je elke keer 'eureka' moet roepen als je weer wat over satan's wegen gevonden hebt. Nee, doe mij maar waakzaamheid in combinatie met een portie bedachtzaamheid en nuchterheid. Persoonlijk geef ik Hem liever eer, en niet de plannetjes van de duivel. 

Ik had dit liever in 1 post gedaan. Nu sluit ik het af Hoopvol. Hoop dat je de rust hebt om ook te lezen wat ik schrijf.

Hartelijke groet aan jou.

Tom Hendrix Seneca op 11-08-2016 13:42

@Eva: 23.04. uur, op 10/08. Maar de Clinton madam, is even erg, zo niet erger!

Aboow op 19-08-2016 12:36

Niet alleen in usa, dit gebeurd in heel het westen.

Ondertussen de bevolking met onnodige zaken bezig laten houden, zaken als erdogan hahah

Elisabeth op 22-08-2016 13:06

Die Erdogan is net zo erg als Hitler. Wist u dat Erdogan 'Mein Kampf' heeft en daar regelmatig in leest? Waarom wordt Erdogan niet tegengehouden door álle Europese leiders? Of 'kan' dat niet vanwege economische belangen? Het moet toch niet gekker worden...

Tom Hendrix Seneca op 22-08-2016 16:11

@Elisabeth: 13.06. uur. Erdogan wordt niet tegengehouden, omdat de EU, de bilderbergboevenbende, en de NWO daar tegen zijn. Want de duivel, hun chef, wenst deze ontwikkeling.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl