Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Turkse hooggerechtshof schrapt misbruik en staat seks met kinderen vanaf 12 jaar toe


Vrouw én kind tegelijk? Dan ben je nu ook in de islamitische republiek Turkije vanaf 12 jaar vogelvrij verklaard.

In de jaren ’60 en ’70 was het in Europa de grote droom van alles wat zich tot links en liberaal rekende: het verlagen van de minimale leeftijd waarop seks is toegestaan naar 12 jaar. Niet weinig prominenten pleitten er zelfs voor om deze leeftijd maar helemaal af te schaffen. Vooral door heftige maatschappelijke weerstand is het nooit zover gekomen, maar de gevestigde orde in Europa probeert hun verboden lusten nu op een andere manier alsnog te legaliseren, namelijk met het binnenhalen van miljoenen volgelingen van de islam, waardoor er op een keer vanzelf een meerderheid voor hun ideeën ontstaat. NAVO- en EU-aspirant lid Turkije heeft alvast het voortouw genomen door seks met kinderen vanaf 12 niet langer als misbruik strafbaar te stellen.

 

Seks met 12 jarige meisjes voortaan toegestaan

De door Erdogan gewilde herinvoering van de doodstraf in Turkije is voor de EU een rode lijn waarop de toetredingsonderhandelingen worden stopgezet. Maar hoe zit het dan met pedofilie? Vorige maand besloot het Turkse constitutionele hof namelijk dat seks met kinderen vanaf 12 niet langer misbruik is. Tot nu toe lag die leeftijd op 15 jaar.

Turkse intellectuelen en vrouwelijke rechters (geen feministen, die heulen in het Westen immers overal samen met de islam) zijn ontzet over de aanpassing, omdat seksueel misbruik en kindhuwelijken hierdoor verder zullen floreren. Zoals we recent berichtten is Turkije toch al de grootste draaischijf in de (seks)handel met kinderen in Europa geworden.

Door de ‘false flag’ staatsgreep in Turkije is het besluit van het constitutionele hof volledig op de achtergrond geraakt. Die behandelde afgelopen maand het onderwerp op verzoek van een kantonrechtbank, dat aangevoerd had dat er volgens de geldende wetten geen onderscheid wordt gemaakt tussen seks met kinderen van 14 en 4. De aanvragers stelden dat de wet geen rekening hield met de ‘instemming’ van kinderen tussen de 12 en 15. Het constitutionele hof ging hierin mee, en besloot met 7 tegen 6 stemmen om de minimale leeftijd te verlagen naar 12.

‘Catastrofaal besluit’

Professor Bahar Gökler, voorzitter van de Vereniging tegen Kindermisbruik en Verwaarlozing, noemde het besluit van de hoogste rechters ‘catastrofaal. Volgens de internationale conventie is ieder mens onder de 18 een kind. Om die reden is het vanzelf verboden om een kind te vragen in te stemmen met seksueel misbruik.’

Haar medestrijder is professor Aysun Baransel, die vreest dat kindermisbruikers voortaan ‘straffeloos kunnen blijven rondlopen’ in Turkije. Ze zei te hopen dat de wet alsnog gerepareerd wordt, en wees erop dat seks met instemming sowieso enkel tussen leeftijdsgenoten kan plaatsvinden, en nooit als er sprake is van tientallen jaren verschil. Vanaf 2017 wordt gedwongen seks met een 12 jarige echter net zo behandeld als seks met een (andere) volwassene.

‘Kinderen nu weerloos tegen misbruik en verkrachting’

Ook de voorzitter van de kinderbeschermingsorganisatie Ankara Bar Association, Sabit Aktas, waarschuwde dat veel Turkse kinderen door de wetsaanpassing zullen lijden. ‘Deze juristen in hun ivoren torens, ver verwijderd van de samenleving, zouden eens naar de rechtbanken moeten gaan, en moeten luisteren naar wat kinderen doormaken, die daar hun ervaringen beschrijven. Pas daarna zouden ze een besluit over dit thema moeten maken.’

‘Kinderen worden weerloos tegen misbruik en verkrachting,’ viel Nazan Moroglu, coördinator van de vrouwenvereniging in Istanbul, haar bij. ‘Hierdoor zullen nog meer meisjes zonder opleiding op jonge leeftijd worden gedwongen te trouwen.’ Nu al zijn er in het zogenaamd ‘beschaafde’ Turkije maar liefst 3,5 miljoen kindhuwelijken. Dat aantal zal volgens Moroglu exploderen.

De leider van de verenigde Turkse vrouwenverenigingen TKDF, Cana Güllü, wil de zaak voor het Europese Gerechtshof voor de Mensenrechten brengen. ‘Dit besluit zal tot dwanghuwelijken leiden. Mensen worden in staat gesteld kinderen te ontvoeren, te verkrachten en jong te trouwen, en voorkomen zo dat ze een opleiding kunnen voltooien.’ (1)

Turkije bron en doorvoerland sekshandel in kinderen

In het voorjaar concludeerde het ECPAT (End Child Prostitution, Child Pornography & Trafficking of Children for Sexual Purposes) na een onderzoek dat er in Europa nergens zoveel seksslavernij is als in Turkije. Gewezen werd onder andere op het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken, dat in 2013 concludeerde dat ‘Turkije een bestemming, doorvoerland en bron is van sekshandel in kinderen.’

ECPAT en andere mensenrechtenorganisaties waarschuwden dat grote aantallen Syrische moslimmigranten hun jonge dochters aan Turkse prostitutiebendes verkopen. Ook worden veel meisjes uit vluchtelingenkampen ontvoerd, vaak zelfs op bestelling. Uzay Bulut schreef voor het Gatestone Institute dat veel moslimmigranten die naar Europa gaan een aversie hebben tegen de Westerse cultuur, en hun eigen islamitische cultuur van intimidatie, misbruik, discriminatie en verkrachting meenemen.

Turkse mannen plegen polygamie met weerloze Syrische meisjes

‘Ondanks het feit dat het illegaal is, praktiseren veel mannen in Turkije polygamie met
Syrische meisjes of vrouwen,’ vertelde advocaat Abdulhalim Yilmaz, hoofd van de vluchtelingencommissie van Mazlumder (de Turkse tak van de Association for Human Rights & Solidarity with the Oppressed). ‘Sommige Turkse mannen nemen een tweede of derde Syrische vrouw en registreren hen niet eens. Deze meisjes hebben geen legale status in Turkije. Economische ontberingen zijn een grote factor in dit lijden, maar het is ook een religieus en cultureel fenomeen, omdat in de (islamitische) religie jonge huwelijken zijn toegestaan.’

‘Veel Arabische landen, inclusief Saudi Arabië, hebben tot nu toe niet één Syrische vluchteling opgenomen,’ vervolgde Yilmaz. ‘Aan de grens met Turkije wachten er nog eens tienduizenden, maar als deze vrouwen en kinderen zouden weten wat hen daar mogelijk wacht, zouden ze nooit ook maar één voet in dat land zetten. En dat is het onvermijdelijke gevolg als een zekere cultuur –de islamitische- zelfs niet het kleinste respect heeft voor de rechten van vrouwen. In plaats daarvan is het een cultuur van verkrachting, slavernij, misbruik en discriminatie, waarbij vaak zelfs de meeste kwetsbaren worden uitgebuit.’

Keuzen tussen trouwen met pedo of martelaar voor de islam

En als jonge Turkse kinderen niet worden bestemd voor gedwongen seks met volwassenen, dan moeten ze volgens de overheid in Ankara maar martelaren voor de islam worden. Dat stelde het Turkse ministerie van Religieuze Zaken (Diyanet) in een stripmagazine dat eerder dit jaar aan de basisscholen werd verstrekt. De indoctrinatie van jonge Turkse kinderen met het verheerlijken van oorlog, (zelfmoord)terreur, dood en geweld in de strijd tegen alle niet-moslims is onderdeel van het megalomane visioen van Erdogan om in de komende jaren een begin te maken met het herstel van het islamitische Ottomaanse Rijk. Daar moeten de nodige oorlogen voor worden gevoerd, waar veel, heel veel kanonnenvoer voor nodig is.

Erdogan komt in Brussel met alles weg

De Turkse despoot komt in Brussel dus werkelijk met àlles weg; het uitmoorden van de Koerden, het trainen en bewapenen van ISIS en andere jihadgroepen, het smokkelen van enorme hoeveelheden door ISIS gestolen olie, het sturen van miljoenen moslimmigranten naar Europa, enkel om ons continent door islamisering te ondermijnen, het opzetten van de Turken in Europa tegen de niet-moslim bevolking, het welbewust doorlaten van terroristen naar de EU, het massale seksuele misbruik van Syrische meisjes en vrouwen, een false-flag staatsgreep en het verwijderen en/of arresteren van vele tienduizenden politieke tegenstanders, en nu dus ook het legaliseren van pedofilie met kinderen vanaf 12.

Gevestigde orde wil islamistische criminele terreurrepubliek naar EU halen

Daarmee komen we weer uit bij de eerst alinea. Lijkt het er door dit alles niet verdacht veel op dat juist dit de redenen zijn waarom de links-liberale elite in Europa, en vooral die in Brussel, de islamistische criminele misbruik- en terreurrepubliek Turkije zo ontzettend graag lid van de EU wil maken, zodat in één klap bijna 80 miljoen volgelingen van de islam worden toegevoegd? Immers, zó blind kan toch niemand zijn, zelfs niet onder het mom van politieke correctheid?
Xander

(1) Epoch Times

Zie ook o.a.:

17-07: Erdogan maakt 5e colonne wakker: Turkse massa’s schreeuwen Allahu Akbar in steden Europa (/ Coup was ‘niet echt, maar lachwekkend theaterstuk’)
16-07: Was Turkse coup een false flag zodat Erdogan totale macht kan grijpen?
08-05: Amerikaanse media geven Turkse dictator bijnaam ‘Prins van Europa’
02-05: EU-diplomaten: Visumvrijheid Turken is nachtmerrie en zelfvernietiging van Europa’ (/ EU-diplomaten omschrijven Turkijedeal als grote gok, enorme fout en politiek bedrog)
14-04: Marine Le Pen: Duits-Nederlandse deal met Turkije is hoogverraad (/ Turkse president wil visumvrijheid misbruiken om honderdduizenden Koerden naar Europa te deporteren)
06-04: Turkse overheid moedigt schoolkinderen aan martelaar voor islam te worden (/ Turks proxy terreurleger ISIS publiceert nieuwe video met vernietiging Eiffeltoren en Big Ben)
05-04: (/ Turkije is bestemming, doorvoerland en bron van sekshandel in kinderen
01-04: Turks ministerie erkent dat 86% vrouwen in het land wordt mishandeld door familie
31-03: (/ Gevestigde politieke orde in Europa kiest steeds duidelijker partij voor de islam en tegen het christendom)
26-03: Koning Jordanië: Turkije stuurt bewust terroristen naar Europa (‘Europa in één klap moslimcontinent als Turkije lid van EU wordt’)
17-03: Details deal Merkel/Rutte met Turkije: Nog eens half miljoen moslims naar Duitsland en Nederland
08-03: Top Brussel: Merkel dwingt EU te buigen voor islamofascistische politiestaat Turkije (/ Duitsland en Nederland scharen zich aan Turkse kant tegen de rest van de EU
07-03: Merkel: Open grenzen ‘onze verdomde plicht’; Turkije eist met spoed EU-lidmaatschap
19-02: ‘Wereld maakt zelfde fatale fout met Erdogan als met Hitler’
09-02: Gelekt document: Erdogan chanteert EU met migranten en eist € 30 miljard (/ Erdogan tegen EU-president Juncker: ‘Natuurlijk behandelen jullie mij als een prins!’)
29-01: (/ Geheime islamisering-afspraak EU met Turkije: 1 miljoen moslimmigranten komen in de volgende 5 jaar legaal naar Europa

Indien u wilt reageren op het forum. 

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Pagina12
anora op 08-08-2016 15:29

@Zoeker

Zulke 'wensen' worden hier gelukkig snel neergeslagen.

Wie ze bij ons beschermt? De wet. Het wordt dus beslist: het is strafbaar.

En een homoseksueel is niet ook een pedoseksueel.

Tom Hendrix Seneca op 08-08-2016 15:41

@Anora; 10.11. uur. Ik ben het geheel eens met uw reactie. De Islam is een perfide, wrede ideologie.

Tom Hendrix Seneca op 08-08-2016 15:44

Erdogan, is de Hitler van Turkije. Hij is geen haar beter.

zoeker op 08-08-2016 17:33

@ anora op 08-08-2016 15:29

de mensen die het doen maakt het niet uit of het stafbaar is of niet- het is een aandrang waar ze vaak niet tegen kunnen of willen vechten, zien er geen kwaad in.

je zegt:

En een homoseksueel is niet ook een pedoseksueel.

klopt, maar de lobby die erachter zit is dezelfde, met dezelfde doelstellingen voor allen.

groet van mij

anora op 08-08-2016 18:51

@Hai Zoeker

Maakt niet uit, ze bereiken er dus niks mee.

anora op 08-08-2016 18:53

Sorry, @Zoeker, had het niet compleet gelezen. Op je eerste zin nog even een reactie: ze worden in elk geval berecht en weten dat het strafbaar is. Dat is heel anders dan wanneer de wetten het toestaan. Dan zouden kinderen vogelvrij zijn. Wel degelijk een groot verschil.

anora op 08-08-2016 19:00

Tom Hendrix Seneca op 08-08-2016 15:41

Het is immers (helaas) wat het is, en we kunnen er niet om heen (draaien). Al wordt het hier en daar getracht, om -sorry ik blijf het herhalen- moslimdaders als slachtoffers af te schilderen. En ik vind dat gewoon schandalig, eerlijk waar. Zo oneerbiedig, voor de nabestaanden en de echte slachtoffers. 

Aboow op 08-08-2016 20:35

Isis is niet van turkije maar van o.a de staat israel.

Israel is het enige land dat ongemoeid word gelaten, de grootste vijamd van isis zijn rusland en turkije.

De eu kijkt wat ze goed uitkomt, er is voor het westen keuzes van goeie terrorist en slechte terorist, terwijl natuurlijk alle tereur slecht is, tereur is tereur.

Arno op 08-08-2016 21:31

@Abouw, als isis aan Israel komt, dan is isis binnen 24 uur verleden tijd

Hoopvol op 09-08-2016 01:04

Zoeker jij zegt ; klopt, maar de lobby die erachter zit is dezelfdemet dezelfde doelstellingen voor allen

Helemaal mee eens zoeker  !!! 

Lynx op 09-08-2016 01:43

MSM media staan bol van het promoten van transgenders,homosexualiteit-het is voor wakkere geen geheime agenda,maar een vervulling.De kindervrienden van het midden-oosten passen daar perfect bij.

Oma op 09-08-2016 02:04

@Aboow: hoezo Israël is het enige land dat ongemoeid gelaten wordt?? Woedt daar al decennia lang geen oorlog? Omdat de palestijnen (mohammedaanse immigranten uit sa) elke Jood uitgeroeid wil zien voor hun 'eeuwig onvervreemdbare, islamitische' grond?

en turkije een vijand van daesh/is? Daarom dat erdogan daesh financieel steunt en bewapent, zeker?

Het eu-monster vertegenwoordigt overigens niet de europeanen, eurocraten spelen enkel smerige politieke spelletjes met nazi merkel op kop, die hun allen binnenkort nog heel zuur zullen gaan opbreken...ze zien zelfs de bedreiging niet van de terroristen/mohammedaanse hordes voor hun politieke macht...en ook niet het groeiende verzet van de wakker geworden bevolkingen....

Aboow op 09-08-2016 02:24

Isis is van israel het gaat tog niet aan zn eigen baas komen.

Anders konden ze het al lang doen met gemak.

Hamas doet t al jaren en die zijn ook niet in 24 uur vernietigd, hezbollah zelfde verhaal.

anora op 09-08-2016 11:25

Hoopvol, Zoeker

Zinloos, want die lobby bereikt niets. 

Of wel Hoopvol?

Hoe zit dat dan met die lobby Hoopvol?

Hoopvol op 09-08-2016 23:19

Anora: zoeker zegt : maar de lobby die erachter zit is dezelfdemet dezelfde doelstellingen voor allen.

de lobby ( de duistere geestelijke machten van Satan)  die erachter zit is dezelfde, met dezelfde doelstelling ( vernietigen, vernietigen van Gods waarden) voor allen. 

Lynx op 10-08-2016 15:15

Niet te druk om maken,eens zullen ze moeten buigen,voor Hem die aan de rechterhand zit.De elite illuminatie is al duizende jaren bezig.Veranderen wij toch niks aan,we kunnen wel zoveel mogelijk getuigen,want daarin ligt de redding.Niet in strijdwagens.

anora op 10-08-2016 17:20

@Lynx, 

Helemaal mee eens!

Tom Hendrix Seneca op 10-08-2016 18:39

@Lynx: 15.15. uur. Amen! Geprezen zij de God van Abraham, Isaac en Jacob, die door zijn Zoon Jezus ons het volle leven schenkt!

Christ girl op 11-08-2016 15:51

Misselijk makend....

Lynx op 11-08-2016 16:30

Tom daar zeg ik dan weer Amen op,kan de jubel,en vreugde uit je tekst haast voelen.

vr groet allen.

Tom Hendrix Seneca op 11-08-2016 18:08

@Lynx: 16.30. uur. Dank U wel. Christus is de weg, de waarheid, en het leven.

hannibal op 14-08-2016 00:45

mischien kan hij op deze manier  meer toeristen trekken dan ooit!  dan heeft hij putin ook niet meer nodig.

het gevaar besseffen ze pas over 30 jaar,wat niet meer te repareren is.

maar sex met die leeftijd moet je zeker moslim zijn of een baard hebben,want als iemand die cristen is die dit doet,krijgt of levenslang of de dood natuurlijk wat zometeen ook vrij wordt gemaakt in turkije.

iedereen wil doodstraf in turkijke,terwijl rest van wereld  tegen is ,zelfs china wil het afchaffen.

moet je na gaan wat voor brain ze hebben.

Maeva op 27-10-2016 13:38

Het is een leuk spel om de fout bij de Islam te blijven zoeken. Steek de hand eens in eigen boezem en kijk naar het georganiseerde én structurele kindermisbruik van de Rooms Katholieke Kerk, De Westerse "Elite", zelfs Amerikaans presidentskandidaat Hillary Clinton blijkt erbij betrokken te zijn, zie hoe kinderen worden misbruikt en geofferd door de Satanisten. Als er sprake is van het terugdringen van de leeftijdgrens naar 12 jaar, komt het de Westerse "Elite" goed uit, dat ze daar hun ziekelijke lusten kunnen botvieren. Vergeet niet, hoe je ook tegen Turkije aankijkt, het is een NAVO land en geen adspirant Navoland, het is de partner van het Westen, 2 handen opdezelfde buik.

Oma op 01-11-2016 18:25

Ach, Maeva, dus omdat de westerse elite zich bezondigt en vergrijpt aan kinderen is het oké dat turkije dat nu zelfs legaal maakt voor iedereen?! Tsssss....een gestoorde redenering en ongepaste zelfkastijding. Elk geestelijk gezonde mens gruwt van zulke perverten die niet met hun poten van kinderen blijven, dat legaal maken gaat nog een stap verder door wettelijk toestemming te geven voor kindermisbruik! Om moordzuchtig van te worden!

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl