Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Trump bang dat verkiezingen worden vervalst om Hillary te laten winnen

‘Het wordt een bloedbad als Hillary via stemfraude toch president wordt’ - Weer een prominente onderzoeksjournalist die onthullende boeken schreef over de Clintons dood aangetroffen


Nog iets meer dan 3 maanden, en we weten of deze ijskoude, leugenachtige en gewetenloze vrouw door de elite in staat wordt gesteld om als president van de VS de hele wereld naar de absolute ondergang te leiden.

De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump zegt dat hij bang is dat de presidentsverkiezingen in november zullen worden vervalst, zodat Hillary Clinton president kan worden. Zijn waarschuwing is beslist niet overdreven, want behalve het feit dat de nomimatie van Clinton door de Democratische Partij doorgestoken kaart bleek, hebben ook de grote, voornamelijk door links gecontroleerde massamedia, hun opiniepeilingen ‘bijgesteld’, waardoor de voorsprong die Trump bij allen op Clinton had, van de ene op de andere dag in een flinke achterstand veranderde.

 


‘Als ik eerlijk ben, dan ben ik bang dat de verkiezingen zullen worden gemanipuleerd,’ zei Trump tijdens een toespraak in Columbus, Ohio. Hij wees erop dat hijzelf alleen kandidaat kon worden omdat hij de voorverkiezingen met een enorme overmacht had gewonnen (met 78% in Californië, New York en Indiana). Dat betekent volgens hem dat hij in november opnieuw een grote meerderheid van de Amerikanen achter zich moet krijgen om de ‘vuile trucjes’ van Hillary teniet te doen.

Later zei hij tegen Fox News opnieuw te hopen dat ‘de Republikeinen goed oppassen, omdat de verkiezingen van ons worden afgepakt. Ik denk dat dit ook met Bernie Sanders gebeurde, door die onzin met super-gedelegeerden.’

Globalistische orde tegen Trump, ook vervalsen van peilingen

Eerder deze week riep Infowars kopman Alex Jones Trump in een open videoboodschap op om heel goed op zijn tellen te passen. ‘Nu ze (Hillary) de voorverkiezingen heeft gestolen, zal ze ook de algemene verkiezingen proberen te stelen. We hebben een referendum nodig voor open en vrije verkiezingen in dit land, en dan zal Trump met overmacht winnen. We moeten laten zien wat een bedriegster ze is.’ (1)

Trump heeft echter een machtige vijand tegenover zich: de linkse globalitische gevestigde orde, die bijna het hele mediacomplex in de VS en Europa beheerst. Zo heeft het internationale persbureau Reuters zijn peilmethodes plotseling ‘aangepast’, omdat Trump ook in hun onderzoeken voor het eerst een voorsprong op Hillary nam. Het gevolg: de dag erop was die voorsprong ‘zomaar ineens’ in een achterstand van 7% veranderd. CNN deed exact hetzelfde, en veranderde in één week Trumps voorsprong van 3% in een achterstand van 9%.

‘Het wordt een bloedbad als Hillary via stemfraude wint’

Nog voordat Reuters en CNN hun peilmethodes openlijk begonnen te manipuleren om de door de elite gewenste kandidaat weer op voorsprong te zetten, waarschuwde Trump vertrouwelijking Roger Stone dat als de verkiezingen in november inderdaad duidelijk worden vervalst om Hillary te laten winnen, ‘er massaal burgerlijke ongehoorzaamheid’ in de VS zal losbarsten. ‘Het wordt een bloedbad.’

‘We weten allemaal dat je de in deze tijd een computer alles kan laten doen. De stemmachines zijn feitelijk computers. Wie zegt dat die niet worden gemanipuleerd? Ik denk dus dat er op grote schaal stemfraude zal worden gepleegd. Om daar iets tegen te doen moet Trump daar voortdurend over beginnen te praten. Hij moet er bijvoorbeeld op wijzen dat als hij in de peilingen in Florida op ruime voorsprong staat, maar de staat toch verliest, dit door stemfraude zal zijn. Daarmee zullen de verkiezingen ongeldig worden. De winnaar zal illegitiem zijn, en daardoor ontstaat een constitutionele crisis en massale burgerlijke ongehoorzaamheid. De regering zal dan niet langer een regering zijn.’

Het enige wat dit nog kan voorkomen is dat Trump met enorme overmacht van Hillary wint, en stemfraude zo goed als onmogelijk wordt, omdat het op te grote schaal zou moeten plaatsvinden om niet door de doorsnee kiezer te worden opgemerkt. Stone: ‘De regering zal ophouden te functioneren als ze proberen de verkiezingen te stelen en Hillary te beëdigen. Dat gaan wij niet accepteren.’ (2)

En wéér betrapt op een leugen

Uit de nieuwste serie door WikiLeaks gepubliceerde gehackte documenten en emails van de Democraten blijkt dat toenmalige minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton in 2012 glashard heeft gelogen toen ze beweerde niets te weten van illegale wapenzendingen via het Amerikaanse consulaat in Libië naar Syrië. Nu blijkt dat ze al een jaar vóór de aanval op het consulaat in Benghazi op de hoogte was.

Onmiddellijk na de aanval schreven we dat er tal van aanwijzingen waren dat niemand minder dan Clinton zelf achter de wapenleveranties aan Syrische jihadisten zat. De befaamde onderzoeksjournalist Seymour Hersh verzamelde daar de afgelopen jaren een wagonlading nieuw bewijs voor, en toonde zelfs aan dat Hillary hoogstwaarschijnlijk persoonlijk opdracht gaf om saringas aan de ‘rebellen’ te leveren voor een false-flag aanval in Damascus, bedoeld om Amerikaans miltiair ingrijpen te rechtvaardigen. Bij die chemische aanval kwamen zeker 1000 mensen om het leven, onder wie veel kinderen.

En wéér een prominente tegenstander opgeruimd

Zoals we al vaker hebben geschreven schrikken de Clintons en de elite in Washington niet terug voor het (laten) vermoorden van mensen die belastend materiaal over de aangewezen opvolger van Obama dreigen te lekken. Zo zijn er inmiddels al vele tientallen tegenstanders opgeruimd. Het laatste slachtoffer is American Free Press onderzoekjournalist Victor Thorn, auteur van meer dan 50 boeken en duizenden artikelen, en een bekende Clinton researcher. Hij werd op zijn 54e verjaardag (1 augustus) dood aangetroffen op een berg vlakbij zijn huis. Officiële doodsoorzaak: een door hemzelf aangebrachte kogelwond.

In het recent gepubliceerde ‘De kroning van Clinton: Waarom Hillary niet in het Witte Huis zou moeten komen’, en de ‘Hillary (en Bill) Trilogie’ zette Thorn alle smerige feiten die de Clintons al zo lang voor het grote publiek verborgen proberen te houden, op een rijtje. Aan de lange lijst dodelijke slachtoffers in ‘Hillary (en Bill): Het Moord Deel’ moet nu helaas ook zijn eigen naam worden toegevoegd.


Xander

(1) Infowars
(2) Zero Hedge
(3) American Free Press
(4) Liberty News Writers

Zie ook o.a.:

30-07: Gaat Europa als vazal van Washington zijn ondergang tegemoet?
24-07: Wikileaks: Nominatie Clinton doorgestoken kaart; Democraten controleren de media
03-07: Zoveelste getuige tegen Clinton komt op verdachte wijze om het leven (/ Een greep uit de indrukwekkende ‘Clinton lijkenteller’)
22-06: Gehackte files: Nationale Postcode Loterij geeft meer dan $ 25 miljoen aan Hillary Clinton
18-06: (/ Gaan Saudi Arabië en Hillary Clinton de Derde Wereldoorlog tegen Rusland veroorzaken?)
17-06: Forse financiële steun Saudi Arabië, Golfstaten en Nederland voor Hillary Clinton
28-05: “Een stem op Hillary Clinton is een stem op het einde van de wereld’
20-04: ‘Met president Hillary Clinton verdwijnt laatste restje hoop op vrede voor mensheid’

2015:
25-04: Door-en-door corrupte Hillary Clinton ondanks schandalen en spoor van lijken straks toch president? 

 

Indien u wilt reageren op het forum. 

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.


Reacties

Pagina12
bb op 05-08-2016 15:40

haat zaaiers dat zijn jullie

anora op 05-08-2016 17:42

@Hoopvol, 

Volgens mij valt het wel mee , Trump als trekpop.

Zijn gedrag is er niet naar, zijn retoriek is niet zo. hij valt erg uit het gareel.

Heel anders dan de standaard trekpoppen

Joop101 op 05-08-2016 22:52

@bb op 05-08-2016 15:40

Is Joop.nl niet iets voor je, ik mocht dan wel Joop heten maar ik schaam mij er bijna nog voor dat die site mijn naamgenoot is, geef gewoon je mening over dit topic en ga niet als een roeptoeter "ons" voor haatzaaiers uitmaken. Danku. 

Rolf op 05-08-2016 23:00

@Qromwel op 04-08-2016 18:25

"Zo dekt een verliezer zich op voorhand al in: 'Er is gefraudeerd'."

Dat zou je kunnen zeggen. Helaas zijn er aanwijzingen dat Trump hierover gelijk kan hebben:

http://halturnershow.com/index.php/news/world-news/165-you-folks-know-i-worked-with-the-fbi-for-years-here-s-some-inside-info-about-how-the-coming-election-can-be-stolen

Het werkt zo dat met stemcomputers elke willekeurige uitslag zonder veel moeite geproduceerd kan worden. 

De gebruikte stemcomputers kunnen elke stem een fractionele weegfactor meegeven, bijvoorbeeld een stem voor Clinton telt als 1,2 stemmen en een stem voor Trump als 0,8 stemmen. Bij precies de helft van de stemmen voor Clinton en de andere helft voor Trump levert de stemcomputer een verhouding van Trump : Clinton =  40 : 60 op. 

Met deze wat extreme weegfactoren en een 50-50 stemverhouding wint Clinton met 20% verschil. 

Alleen als er echt een aardverschuiving in de stemverhouding optreedt kan dit in het voordeel van Trump ombuigen, bijvoorbeeld 80% Trump en 20% Clinton levert volgens de stemcomputer een verhouding van Trump : Clinton = 64 : 24 . 

Indien nodig kunnen de weegfactoren misschien nog online worden bijgesteld als de voorlopige prognoses niet bevallen. 

Alleen een handmatige telling van stembiljetten of bewijzen van stemming geprint door de stemmachine kan mogelijk garantie geven over de door de stemcomputer geproduceerde getallen. 

Hoopvol op 06-08-2016 00:07

Anora ik ga je zeggen : ik vertrouw niemand niet meer hoog in de top. Het zou me niet verbazen dat Trump ook n rol heeft in de NWO.  Natuurlijk weet ik dat niet voor 100% zeker. Maar het zou me zeker niet verbazen ! Want geloof me, anders zou hij niet zo ver zijn gekomen ....!!! 

Maar ik heb ook de wijsheid maar in pacht ....!!! De tijd zal t leren ..... 

anora op 06-08-2016 01:19

@Hoopvol

Ja, niet te veel over nadenken of mee bezig zijn, daar zou een mens nog chronische migraine van krijgen, serieus. Trump heeft ook veel geld, daar kan je veel mee. En er zijn ook veel Hillary tegenstanders, die zullen ook wel achter de schermen wat bijstand verlenen. Hoewel het hem nu niet zo goed gaat geloof ik. Ik denk dat we eigenlijk nog maar weinig weten allemaal.

Tom Hendrix Seneca op 06-08-2016 07:50

@bb: 15.40. uur, op 5/8. Komt U dan maar met argumenten, waarop deze woorden gebaseerd zijn.

Tom Hendrix Seneca op 06-08-2016 07:51

@ Hoopvol: 00.07. uur. Beste hoopvol, stel uw vertrouwen op de Here, de God van Abraham, Isaac en Jacob, en op Jezus.

Dan worden we niet beschaamd.

Qromwel op 06-08-2016 08:48

Rolf op 05-08-2016 23:00: Zullen we eerst maar eens die verkiezingen afwachten? In heel de 3e wereld zeggen de verliezers dat er gefraudeerd is. So what? Als zij gewonnen hadden waren alleen maar de rollen omgedraaid. Vrij naar Lucebert: 'De beeldenstormers van gisteren zijn de kunstverzamelaars van vandaag.'
Foppe op 06-08-2016 12:31

Aan Hoopvol:

Noorderlicht helemaal mee eens .  Geert Wilders heeft als taak het volk op te hitsen.  Hij is ook een trekpop van de illuminatie en goeie vriendjes met Marc. Het is niet wat het lijkt ....

ik sta er niet vAn te kijken dat Trump ook zo'n  kunstmatige tegenhanger trekpop is ... ! 

Veel mensen ontwaken, maar ik vrees dat de tegenstander weer iets anders uit  zijn trucendoos zal halen, hij zal je altijd proberen te misleiden en weg te houden van het bloedoffer van Jezus Christus. Wees waakzaam .. !!

Wat heeft politiek precies te maken met religie? En is er wel een trucendoos? Het is mijn inziens allemaal verzonnen door mensen. Het is zoals Qromwel al zegt een manier om je in te dekken tegen verlies. Clinton is populairder dan Trump, dit weet Trump, vandaar zijn opmerking dat als hij niet wint dit door fraude komt. En dan geloven mensen hem ook nog. En mensen die niet in zijn trucjes trappen worden "slapers" genoemd! De ironie... 

Shaggy op 06-08-2016 19:40

Serieus Infiwars alex Jones en Roger stone als bron man graaf ff in hun verleden grootste opruiers en leugenaars vooral die stone 

Hoopvol op 08-08-2016 23:43

Trucendoos van Satan beste Foppe! Bijna allen die een hoge politieke functie hebben zijn lid van een geheime genootschap ( de vrijmetselarij/ skulls en Bones enz ) en die vennootschappen zijn Satanisch. Moeilijk te begrijpen als je geen geestelijk inzicht hebt. Maar laat ik beginnen met dit filmpje op Youtube ; 

Know Your Enemy: Skull & Bones Secret Society [HQ]  kijk en probeer te begrijpen wie onze echte vijanden zijn ! Als je nog vragen hebt .... ? Geen probleem. Maar mag ik je een advies geven, zoek God via zijn zoon Jezus Christus vAn Nazereth. Want we gaan moeilijke tijden tegemoet. Bij Jezus ben je veilig. !!!! 
V op 09-08-2016 12:02

Waardeloos artikel.Personen die geloven dat Trump de persoon is zoals hij nu naar buiten wordt gebracht, zijn niet veel anders dan "de schapen".Onthoud altijd dat de gevestigde orde niet inzet op 1 kant, ze zetten altijd in op beide kanten.Doe je research naar Trump, en dan zul je zien dat ook hij banden heeft met key players achter de schermen.Hillary is No.1 doordat zei door de jaren heen al een goede positie heeft bemachtigd in de Amerikaanse politiek, Trump is back-up plan, net zoals Sanders back-up plan was.

Het zijn heel weinig personen, die het zover kunnen trappen zonder de steun van de key players.Echter moet niet vergeten worden dat Kennedy destijds de key players tevreden hield, totdat hij daadwerkelijk president werd en ze de rug toekeurde.Hij besefte als geen ander dat je de steun van de key players nodig hebt om op het grote podium te komen.Xander is tevens niet te vertrouwen, net zoals RTL en de NOS.RTL/NOS neemt bronnen over van Reuters, datzelfde doet Xander met Infowars.Infowars is een desinformatie kanaal welke zijn geboorte kent door het internettijdperk, de key players hadden heel vroeg kennis van het feit dat ze niet alles op internet kunnen censuren.Infowars is toen in het leven geroepen, en het doet precies waarvoor het gemaakt is:RTL haalt zijn artikelen via Reuters etc. binnen.Xander doet datzelfde bij Inforwars, zodoende is dit kanaal niet te vertrouwen.Echter ik hou ervan om zo af en toe deze onnozele artikele te lezen met daaropvolgend de reactie's.  @Xander, wil je echt een verschil maken?Koop een camera en ga Dhr. Victor Halberstadt volgen en interviewen.Hij is de man in Nederland "who keeps a low profile while pulling the strings". Volg hem dag in, dag uit zodat hij zijn "low profile" verliest zijn werkzaamheden niet meer blindelings kan uitvoeren.Persoonlijk denk ik dat je daarmee meer bereikt, dan bijdragen aan het desinformeren van de mens.Zorg wel voor goede beveiliging, je gaat spelen met je leven! 

V op 09-08-2016 12:15
wakker op 02-08-2016 18:21

Hopelijk wordt Trump de eerste Amerikaanse president die niet door de vaste illuminatie wordt gekozen. Het zou heel bijzonder zijn.@wakker Trump heeft goede banden met key players achter de schermen.Je spreekt over de illuminatie, dan moet je toch weten dat Dhr. Kissinger een key player is.Google a.u.b. eens Kissinger Trump! 

Onthoud dat ze altijd op beide kanten inzetten, er is heel weinig kans dat 1 van de 2 kandidaten niet door de gevestigde orde is goedgekeurd.!J.F.K. wist dit en speelde met ze mee, totdat hij daadwerkelijk de macht had en ze de rug toekeerde.De rest is geschiedenis... 

Aboow op 19-08-2016 22:11

Trump moet winnen, n echte zakenman met aanpak en weinig bemoeienis in andere zaken zoals rusland of turkije maar voor het eigen volk gaan zorgen teruggetrokken binnen de grenzen. Soortgelijk als canada zo zal t worden.

max op 21-11-2016 17:49

Donald Trump: "I love the Bible"

10 Cursed the man who goes about the Lord’s work grudgingly, nor with blood stains his sword!

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl