Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Trump: ‘Hillary net zo catastrofaal voor VS als Merkel voor Duitsland’

Trump wil samen met Putin ISIS, ‘dat dankzij Obama en Clinton kon opkomen’, vernietigen – Russen gaan vanuit Iran ISIS bombarderen – Trump eerste kandidaat ooit die campagne opent in Israël, als steun voor de Joodse staat


Als ‘team’ kunnen beide vrouwen de vernietiging van het vrije en welvarende Europa en Amerika versnellen en voltooien.

Dat de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump weinig op heeft met de Duitse bondskanselier Angela Merkel bleek vorig jaar al, toen hij haar open-grenzen beleid voor miljoenen moslimmigranten ‘krankzinnig’ noemde. Nu heeft hij in een toespraak over zijn geplande veiligheidsbeleid Duitsland opnieuw als afschrikwekkend voorbeeld aangehaald. ‘Hillary Clinton wil de Angela Merkel van Amerika worden. Zij weet wat voor een catastrofe de massa immigratie voor Duitsland en het Duitse volk is.’ Trump wees onder andere op de aanrandings- en verkrachtingsgolf die onze oosterburen heeft overspoeld, en wil voor alle migranten naar de VS een ‘gezindheidstest’ invoeren, alsmede ook een complete immigratiestop voor mensen uit bepaalde (moslim)landen.

 


Hillary Clinton zal als president de VS in net zo’n migrantencrisis storten die op dit moment Duitsland aan het vernietigen is, aldus Trump. ‘Niemand had kunnen denken dat de criminaliteit in Duitsland ooit naar zo’n niveau zou stijgen. Ons land heeft genoeg problemen. We hebben er niet nog meer nodig.’

Stop op of strenge test voor moslimmigranten

Clinton wil veel meer moslimmigranten uit met name Syrië naar Amerika halen. Ze stelde al voor om het aantal Syriërs dat tot de VS wordt toegelaten met 500% te verhogen. Uit statistieken blijkt dat de regering Obama vrijwel uitsluitend moslims toelaat, en zo goed als niet één christen.

Trump wil met name mensen uit moslimregio’s aan een strenge test onderwerpen, of ze de waarden van de VS wel zullen respecteren, en niet van plan zijn om het land schade toe te brengen, zoals in Europa gebeurt. ‘ISIS probeert in de vluchtelingenstromen naar Europa en de VS te infiltreren. De omvang van de huidige immigratiestromen is te groot... Als we de aantallen niet controleren, kunnen we de mensen niet afdoende screenen.’

Trump wil samen met Putin ISIS vernietigen

Daarnaast wil Trump korte metten gaan maken met de radicale islam, en op zowel ideologisch, financieel en militair gebied alles gaan doen om de wreedste religieuze ideologie die de mensheid ooit terroriseerde, met wortel en tak uit te roeien.

Trump herhaalde dat hij samen met de Russische president Putin ISIS wil verslaan. Het Kremlin heeft inmiddels van Teheran toestemming gekregen om vliegvelden in Iran te gaan gebruiken voor bombardementen op ISIS. De enorme Tupolev bommenwerpers kunnen namelijk niet opstijgen vanaf de kleine vliegvelden in Syrië. Door de samenwerking met Iran wordt de vlucht voor de toestellen verkort van 2150 naar 900 kilometer. De Russen hebben ook gevraagd of ze vanuit Iran kruisraketten op Syrië mogen afvuren. (2)

Obama en Clinton verantwoordelijk voor opkomst ISIS

De eigenzinnige Republikeinse presidentskandidaat herhaalde dat ‘de opkomst van ISIS het directe resultaat is van het beleid van president Obama en minister Clinton.’ Tal van internationale onderzoeksjournalisten, waaronder de vermaarde Amerikaan Seymour Hersh, hebben de afgelopen jaren onmiskenbaar bewezen dat daar geen woord van overdreven is. Uit gelekte documenten van het Pentagon bleek dat ISIS in samenwerking met Saudi Arabië en Turkije werd gecreëerd om de Syrische president Assad af te zetten.

Hersh voerde begin dit jaar nieuw bewijs aan dat Clinton als minister van BuZa direct betrokken was bij de illegale wapensmokkel vanuit het door de NAVO in chaos en bloedvergieten gestorte Libië, en ze ook actief meewerkte aan de levering van saringas aan de Syrische rebellen, die in 2013 de berucht geworden false flag gifgasaanval in een buitenwijk in Damascus uitvoerden. Daarbij kwamen zeker 1000 mensen, onder wie veel kinderen, om het leven.

‘Het buitenlandse beleid van Obama-Clinton heeft ISIS losgelaten, het Midden Oosten gedestabiliseerd, en Iran –waar men ‘Dood aan Amerika’ schreeuwt- als regionale macht –en ernaar strevend een wereldmacht te worden- in een dominante positie gebracht,’ aldus Trump.

Trump enige echte pro-Israël kandidaat

Hillary Clinton presenteert zich graag als pro-Israël kandidaat, maar heeft als minister enkel besluiten genomen die de Joodse staat schade hebben toegebracht. Trump zegt altijd een échte supporter te zijn geweest, en om dat te onderstrepen lanceerde hij als eerste presidentskandidaat ooit een campagne in Israël zelf. (4)

Trump haalde onlangs ongekend hard uit naar de Palestijnen, die er volgens hem volledig verantwoordelijk voor zijn dat er nog steeds geen vrede is, omdat ze dat helemaal niet willen. Hij bezwoer dat hij als president zo snel mogelijk een einde zal gaan maken aan de dagelijkse Palestijnse terreuraanvallen op Joodse en Israëlische burgers. Ook beloofde hij dat hij de Amerikaanse ambassade zal verhuizen van Tel Aviv naar ‘de eeuwige hoofdstad van Israël: Jeruzalem.’


Xander

(1) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
(2) Infowars
(3) DEBKA
(4) Arutz 7

Zie ook o.a.:

02-08: Trump bang dat verkiezingen worden vervalst om Hillary te laten winnen
30-07: Gaat Europa als vazal van Washington zijn ondergang tegemoet?
13-07: NAVO oorlog tegen Rusland in Syrië feitelijk begonnen (/ Brits parlement bevestigt: Saudi Arabië en Golfstaten financieren ISIS, moslimextremisten met Amerikaanse wapens uitgerust)
18-06: (/ Gaan Saudi Arabië en Hillary Clinton de Derde Wereldoorlog tegen Rusland veroorzaken?)
21-06: Obama laat ‘islam’, ‘ISIS’ en ‘Allah’ uit telefoontje terrorist Orlando schrappen (/ President stelde al tal van radicale moslims als adviseurs aan – Massale volkswoede in VS over Obama’s zoveelste schoonpraterij islamitische terreuraanslag)
28-05: “Een stem op Hillary Clinton is een stem op het einde van de wereld’
26-05 ISIS test chemische wapens op christenen voor latere aanslagen in Europa (/ Proxy leger van Obama, Erdogan en Saudi’s roeit christendom Midden Oosten uit)
02-05: Topjournalist Hersh: Hillary Clinton liet saringas aan Syrische rebellen geven
20-04: ‘Met president Hillary Clinton verdwijnt laatste restje hoop op vrede voor mensheid’
19-03: Nobelprijs Vrede winnaar Obama veroorzaakte al bijna 1 miljoen doden (/ 400.000 mensen vermoord in Syrië)
05-03: Oud Britse ambassadeur noemt Westers Syriëbeleid gedoemd en corrupt (/ Peter Ford: Strategie VS en EU in Midden Oosten en Noord Afrika is ‘als een hond die naar zijn braaksel terugkeert’)

2015:
23-12: Pentagon in opstand tegen president Obama om steun voor moslimterroristen (/ Seymour Hersh: Obama, Saudi Arabië, Turkije en Qatar bewapenden ISIS)
04-12: Oud opperbevelhebber NAVO erkent dat ISIS belangen Turkije en Saudi Arabië dient

 

Indien u wilt reageren op het forum. 

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.
Reacties

Pagina12
Hubo op 17-08-2016 18:06

Ik denk niet dat de amerikanen er bovenop komen met de nogal traditionele werkgelegenheidsretoriek van Hillary,maar Trump biedt ook geen uitweg.Hooguit is de kans wat groter dat Trump het roer radicaal om zal gooien,maar ik durf er niet op te speculeren.

Over het algemeen doen de demokratische presidenten Clinton en Obama het niet zo slecht en rekende zich onder hun leiderschap wat herstel af na de rampzalige economische politiek van Reagan/Bush sr en Bush jr.Deels ook door internationale conjuncturele schommelingen overigens.

Ik denk dat je Obama en Hillary Clinton inderdaad wel kunt verwijten dat IS op kon komen,maar het is natuurlijk vooral de erfenis van het rampzalige besluit van Bush jr om een oorlog in Afghanistan te beginnen Irak weer binnen te vallen.Ik denk ook niet dat IS op de persoonlijke agenda bij Clinton en Obama stond,maar gewoon deel uitmaakt van de continue lijn in het schemergebied van de amerikaanse buitenlandse politiek.

Israël en de palestijnen zijn een troebele vijver waarin meerdere partijen een visje hebben uitgezet en in mijn ogen ligt die kwestie in de eerste plaats ten grondslag aan de opkomst van de internationale geradicaliseerde jihadistische Islam.De tegenbeweging die daartegen nu in sommige kringen gemobiliseerd wordt vind ik overigens niet minder verwerpelijk.Eigenlijk nog erger,al zien we dat misschien nu nog niet zo.

eva op 17-08-2016 23:04

Waarom zoveel haat en wrok naar Hil. en Merkel.Putin Trump en een mafkees uit Turkey die bezig is met de grootste coup allertijden,nee van deze lieden wordt de wereld geen steek wijzer, ze zijn figuren die alle macht naar zich toetrekken, en democratieen doen wankelen. Een land kun je niet lijden alsof het een bv is.

Hoopvol op 17-08-2016 23:22

Geen nobody, maar somebody....Een  Somebody waar ik ( ook ) respect voor hebt.  Je getuigenis ontroert me en is helemaal herkenbaar. Maar fijn dat je ook thuis gekomen bent, althans zo voelde ik het .... Thuis, heerlijk thuis.... bij onze Vader ' de God van Israel via de weg ' zijn zoon Jezus Christus ' 

Komt allemaal goed......!!!!

liefs 

Iron Maiden op 18-08-2016 03:08

Bekijk de video in onderstaande link en luister naar de laatste 2 á 3 zinnen. Hier word duidelijk aan wie Hillary Clinton verantwoording aflegt. Aan Satan de Duivel.

http://www.infowars.com/brutal-video-top-democratic-hillary-supporter-refuses-3-times-to-confirm-she-is-honest/

Nobody op 18-08-2016 09:27

@Tom Hendrix seneca,@Hoopvol,@Bundy,@vlokje, Jakobus 5:16 Belijdt elkaar daarom openlijk uw zonden en bidt voor elkaar, opdat gij gezond gemaakt moogt worden.

1 Petrus 4:3 Want het is voldoende dat gij in de voorbijgegane tijd de wil van de natien hebt volbracht door u over te geven aan daden van losbandig gedrag, wellusten, overdaad van wijn, brasserijen, drinkpartijen en onwettige afgoderijen. 4 Omdat gij niet langer met hen deze weg bewandeld naar dezelfde lage poel van liederlijkheid, staan zij vreemd te kijken en gaan zij voort schimpend over u te spreken. 5 maar deze mensen zullen rekenschap geven aan degene die gereedstaat om de levenden en de doden te oordelen.

Vandaar dat ik iets persoonlijks in mijn reactie wilde leggen. Ik ben gestopt met alcohol en drugs, ik heb geen sex meer, heb geen omgang meer met goddeloze en verstokte dronkaards, doe werkelijk mijn best om de geboden te onderhouden! Maar...wat als ik getuige ben van geweld naar kinderen toe, of vrouwen en oude van dagen, naar mijn kind, wat dan? wat wil De Heer Jezus en zijn Hemelse Vader dan dat ik doe? Moet ik mijzelf, en anderen mensen laten afslachten door die demoonen? En als ik mij of anderen verdedig raak ik dan mijn vergeving kwijt? De Bijbel geeft hier geen antwoord op, het maakt mij radeloos. In alle bescheidenheid durf ik te stellen dat ik redelijk goed geinformeerd ben, maar hier weet ik mij geen raad mee. En heel diep van binnen weet ik dat ik mijzelf en anderen zal beschermen, desnoods met geweld. Het maakt mee heel bedroefd, maar ook boos dat wij bewust indeze toestand zijn gebracht door onze zogenaamde leiders. Landverraders wat het zijn, ze leveren ons doel bewust uit aan de grootste genocide die ooit op de bevolking is gepleegt. Eigenlijk hoef ik verder ook niet meer te reageren hier, want dit is gewoon de essentie van alles. Maar ik ben er wel ziek van ja!

5318537 op 18-08-2016 12:35

eva op 17-08-2016 23:04       De haat en wrok (veel te weinig en veel te laat) aan het adres van de eerder door U genoemden komt omdat zij alle macht naar zich toetrekken en waar de wereld geen steek wijzer van wordt,erger,zij doen democratien wankelen.(Het antwoord wat U zelf erbij schreef)  

Een land kan je wel leiden alsof het een BV is.        Dan werkt het continu aan een goede economie zodat de toekomst verzekerd is voor het gezond blijven bestaan van het bedrijf.  (Ervan uitgaand dat de leiding van het bedrijf geen kille,,muntenmakers,,zijn die mensen zomaar mensen op straat zetten vanwege financieel gewin)

Nu worden landen onleefbaar gemaakt door steeds meer gevaar en dreiging te importeren wat al veel slachtoffers heeft opgeleverd,met daarbij de financiele schade die deze vijandigen hebben opgeleverd.      En de vijandigen alleen maar onbruikbaar zijn om te kunnen werken in het bedrijf,en zij levenslang profiteren van uitkeringen,want zij willen niet werken.       Zij zijn slechts vijandig naar de hand (bedrijf) die ze voedt.

En er bestaat wereldwijd geen bedrijf wat dergelijke onhandelbare psychopaten in dienst houdt.

Daarvoor,,moet,,je bij politici zijn die slechts voor zichzelf zijn en allesbehalve voor de maatschappij (bedrijf)     En gekoppeld aan al het leed wat deze schade inhoudt kun je gerust stellen dat dit soort politici,ook de door U eerder genoemden,sadisten zijn.       Satanskerk heeft deze macht als overkoepelend orgaan.

En wat ook heel zeker is dat als deze land en volksverraders politici moeilijke vragen verplicht moeten beantwoorden,vergelijkbaar met een rechtzaak tegen ze,het zweet ze uitbreekt en er van hun lachende status en zelfverzekerdheid helemaal niets overblijft,en er slechts een hoopje ellende (wat zij zijn) overblijft.       Helaas wordt het ze tot nu toe toegestaan om anderen met hun hopen ellende op te zadelen.    Satanskerk heeft ook stemvee,wat geen boodschap heeft aan andermans ellende. 

Tom Hendrix Seneca op 18-08-2016 16:27

@Nobody: 09.27. uur. Ik kan uw gevoelens volkomen begrijpen. ook ik word kwaad, wat terroristen vanuit de islam, medemensen aandoen. Het is het ultieme kwaad, dat voortkomt uit de ideologie der islam. Ik ben totaal genezen van de islam, na lezing van het gedegen boekwerk: "Weg uit de Islam- Getuigenissen van Afvalligen (ex moslims)", van Ibn Warraq, met een voorwoord van Afshin Ellian. Het boek is uitgegeven in Nederland door: Meulenhoff b.v. te Amsterdam, het internationaal boeknummer is: Isbn: 97890 290 8153 5/NUR 717. Een aanrader.

Nobody op 18-08-2016 18:27

@Tom Hendrix seneca, Het boek heb ik niet gelezen, maar wel de de site ex-moslims.nl en thereligionofpeace, en velend andere wereken, ik weet voldoende, maar bedank voor de tip!

Tom Hendrix Seneca op 18-08-2016 19:32

@Nobody: 18.27. uur. Graag gedaan, beste Nobody. Ik lees uw reacties met grote belangstelling.

Hoopvol op 18-08-2016 23:34

Nobody 9:27  ik voel een hartenkreet: een kreet van bezorgdheid en angst...ik begrijp volledig je gevoelens ! 

maar Nobody : hee, wat hebben wij te vrezen ???  Met zo'n overwinnaar aan onze zijde!  

Wat kan je gebeuren ; de dood kan niet aan je ... De dood kan je niet vasthouden, want je bent vrijgekocht door het bloed vAn Jezus Christus. 

over de grenzen van de dood heen, zie ik het beloofde land ... Wat een toekomst; ik snak ernaar ... 

En Nobody in een van je andere reacties zei je ; ik geloof maar verder niets zweverigs. Maar geloven is zien met geestelijke ogen, het is naar boven kijken en puur vertrouwen. Vertrouwen dat je ondanks alle dreigingen toch veilig bent bij Hem. Heilig je geliefden in zijn naam; is apart zetten voor God en Hij omringt je kind bv met zijn goede engelen; ter bescherming. Laat los, geen twijfel, en puur vertrouwen op Hem; echt je zult niet teleurgesteld worden. Ik heb al zo dikwijls het water tot aan mijn lippen gehad ( vorig jaar bijna mijn oudste zoon verloren ) maar Hij is er telkenmale opnieuw en Hij zorgt voor je... Het is als het ware over water leren lopen .... 

En Nobody : stel in het ergste geval.... Dat je toch oog in oog staat met je aanvaller.... Je zult de dood nooit niet voelen.... Want God heeft je allang veilig thuis gebracht! 

Handelingen 7 : 55-60. Denk aan de steniging van Stefanus : 

55
Maar hij, vol zijnde des Heiligen Geestes, en de ogen houdende naar den hemel, zag de heerlijkheid Gods, en Jezus, staande ter rechter hand Gods.
56
En hij zeide: Ziet, ik zie de hemelen geopend, en den Zoon des mensen, staande ter rechter hand Gods.
57
Maar zij, roepende met grote stemme, stopten hun oren, en vielen eendrachtelijk op hem aan;
58
En wierpen hem ter stad uit, en stenigden hem; en de getuigen legden hun klederen af aan de voeten eens jongelings, genaamd Saulus.
59
En zij stenigden Stefanus, aanroepende en zeggende: Heere Jezus, ontvang mijn geest.
60
En vallende op de knieen, riep hij met grote stem: Heere, reken hun deze zonde niet toe! En als hij dat gezegd had, ontsliep hijkomt allemaal goed !!!! Liefdevolle groet
Nobody op 19-08-2016 13:16

@Hoopvol, Bedankt voor de bemoedigende woorden en Bijbelse texten! En wat een zegen dat het met u oudste zoon weer is goed gekomen! verder heeft u gelijk en moeten wij blijven vertrouwen op de Vader en de Zoon.

Soms visualiseer ik de wereldse gebeurtenissen te sterk en reageer ik van uit mijn ego, geleid door angst en woede.., ik weet dat is niet de weg van De Heer Jezus.

Maar goed dat wij elkaar blijven vermanen en op bouwen als Christenen. (en een beetje als Limburgers)

Tom Hendrix Seneca op 19-08-2016 15:27

@Nobody: 13.16. uur. daar sluit deze Limburger zich bij aan.

Hoopvol op 20-08-2016 00:14

Beste Nobody en Tom, dank voor jullie reactie betreffende mijn zoon. En zoals jullie ook zeggen ; komt uiteindelijk allemaal goed...rechtvaardigheid ( Jezus ) zal zegevieren!

 Enne ik zit iets meer westelijker... 😉! 

Tom Hendrix Seneca op 20-08-2016 16:33

@Hoopvol: 00.14. uur. Heel graag gedaan, beste Hoopvol. En inderdaad, in de Zoon ( Christus) zijn wij meer dan overwinnaars. God is getrouw, zijn plannen falen niet.

Wardje op 29-08-2016 17:19

Wedt Trump op het verkeerde paard?

Wat statistiek.

http://www.churchmilitant.com/video/episode/vortex-donald-trump-and-atheists

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl