HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Oekraïne probeert opnieuw namens NAVO oorlog met Rusland uit te lokken

Oekraïense leger verplaatst grote hoeveelheden tanks, artillerie en raketwerpers naar grenzen met de Krim – 1000 Amerikaanse mariniers in Odessa voor ‘false flag’ operaties tegen Rusland – ISIS trainingskampen in Oekraïne


Gezien de massale militaire opbouw langs de Krim lijkt het erop dat het regime in Kiev groen licht uit Brussel en Washington heeft gekregen om opnieuw te proberen een oorlog met Rusland uit te lokken.

Het door de EU, de VS en de NAVO gesteunde illegale fascistische regime in Kiev heeft afgelopen week opnieuw geprobeerd een oorlog met Rusland uit te lokken, door met zwaar bewapende terroristen en tanks het vuur te openen op Russische grenstroepen. In de Westerse media werden de gebeurtenissen zoals gebruikelijk verdraaid voor het zoveelste staaltje leugenachtige anti-Putin propaganda. Bovendien zijn er berichten dat Oekraïne plaats biedt aan ISIS trainingskampen, zodat de islamitische terroristen straks ook tegen de Russen kunnen worden ingezet. De door Westerse globalisten geplande oorlog met Rusland is hiermee opnieuw een stap dichterbij gekomen.

 


Massale militaire opbouw bij de Krim

De aanhouder wint, zullen de Amerikaanse marionetten in Kiev denken. Na diverse mislukte pogingen met  totaal ongefundeerde beschuldigingen van een Russische invasie een oorlog te ontketenen, is het eventjes stil gebleven. Sinds afgelopen week wordt het hele circus echter herhaald, in de hoop dat er deze keer een krachtige Russische militaire reactie komt, zodat Brussel en Washington valselijk het Kremlin van het starten van een oorlog kunnen beschuldigen.

Diverse onafhankelijke media baseren zich op inwoners van Mikulaev en Xerson, die verklaarden al dagenlang massale Oekraïense militaire transporten richting de Krim te hebben gezien. Het ging daarbij om zware tanks, troepenverplaatsers, artillerie en meervoudige raketwerpers, die enkel geschikt zijn voor een militair offensief. Naast troepen van het Oekraïense leger werden ook meerdere neonazi bataljons van DUK (onderdeel van de Rechtse Sektor), ASOW en ‘Asker & Volki’ gesignaleerd.

1000 Amerikaanse mariniers actief in Oekraïne

Vermoedelijk werd het moment waarop Oekraïense terroristen probeerden onder dekking van tankbeschietingen (2) de Krim binnen te dringen niet toevallig uitgekozen: 7 en vooral 8 augustus, de dag waarop in 2008 Rusland militair reageerde op de Georgische aanval op Zuid Ossetië. Die overigens ook door de Westerse propagandamedia als ‘agressie’ van Rusland werd voorgesteld, terwijl achteraf bleek –en werd erkend- dat het Georgië was dat in opdracht van de VS de oorlog tegen Zuid Ossetië en Abghazië was begonnen. Als Putin had gewild, had heel Georgië binnen luttele dagen veroverd kunnen worden. Hij beperkte zich echter louter tot strikt noodzakelijke defensieve acties.

Niet geheel toevallig werd de Georgische leider die in 2008 de mislukte aanval op Rusland inzette, Saakashvilli, door de VS als gouverneur van het Oekraïense Odessa aangesteld. Bovendien kwamen zo’n 3 weken geleden ongeveer 1000 Amerikaanse mariniers met hun oorlogstuig in Odessa aan, vermoedelijk om de Oekraïense oorlogsvoorbereidingen te ondersteunen. Mogelijk nemen ze ook deel aan eventuele ‘false flag’ terreuraanslagen op oif rond de onafhankelijkheidsdag op 24 augustus, waarvan ongetwijfeld Rusland door het Westen de schuld in de schoenen geschoven zal krijgen.

Aanslagen op Russen, infrastructuur en toeristen voorkomen

Na de afgeslagen aanval op de Krim, waarbij twee Russen om het leven kwamen, arresteerde de Russische geheime dienst FSB acht gevluchte terroristen, allen Oekraïense staatsburgers die voor het leger werken. Degene met de hoogste rang is Evgenie Panov, die voor de Oekraïense inlichtingendienst werkt. Eén van de gearresteerden is een Rus die op de Krim woont, en vermoedelijk behoort tot de radicale Krim-Tartaren, voornamelijk moslims die onder andere door NAVO lid Turkije worden ondersteund.

Inmiddels is duidelijk dat de terroristen aanslagen wilden plegen op de veerverbinding tussen het Russische vasteland en de Krim, Russische militaire bases, infrastructurele werken zoals waterleidingbedrijven, en zelfs op de toeristische stranden aan de Zwarte Zee. Omdat de bevolking van de Krim zich na een democratisch referendum met meer dan 90% voorstanders vrijwillig aansloot bij de Russische Federatie, kwam in Moskou de Nationale Veiligheidsraad bij elkaar om over de feitelijk zoveelste indirecte Oekraïense oorlogsverklaring te praten.

Luchtaanvallen op Oekraïense leger niet langer uitgesloten

President Vladimir Putin heeft het regime in Kiev inmiddels openlijk beschuldigd van terrorisme, en zei dat het doden van twee Russische militairen niet onbestraft zal blijven. Kringen rond de Russische militaire leiding zeggen dat luchtaanvallen op doelen van het Oekraïense leger niet langer worden uitgesloten. Ook werden geplande gesprekken met vertegenwoordigers van Kiev tijdens de G20 top in China afgezegd.

Zoals we van hem gewend zijn uitte Putin zich zeer diplomatiek, en vroeg hij het Westen concrete maatregelen te nemen om het regime in Kiev in bedwang te houden, omdat dat klaarblijkelijk niet in vrede is geïnteresseerd. De Russische president weet echter heel goed dat de Oekraïense acties niet zonder instemming van Brussel en Washington konden plaatsvinden. (1)

In de Westerse media krijgt Rusland zoals gebruikelijk opnieuw valselijk de schuld van de oplopende spanningen. In het Duitse Die Welt wordt de NAVO zelfs opgeroepen om ‘Putin eindelijk te stoppen’, en het Oekraïense leger met nog meer wapens te versterken (5).

ISIS trainingskampen in Oekraïne

Wat u hier niet zult lezen is dat ook ISIS terroristen aan de noordelijke grenzen van de Krim zijn samengetrokken. De vicepremier van het schiereiland, Ruslan Balbek, wijst erop dat de Oekraïners daar trainingskampen aan ISIS ter beschikking hebben gesteld, hoogstwaarschijnlijk om de moslimterroristen in te zetten voor het plegen van terreuraanslagen op Russische doelen.

Er schuilt nog een ander groot gevaar in de samenwerking tussen het regime in Kiev en ISIS: Oekraïne beschikt namelijk over kerncentrales. Het is daarom eveneens mogelijk dat ISIS het land chanteert met mogelijke aanslagen op deze centrales. Een grote kernramp zou een gevaar voor zowel Rusland als Europa zijn.

En weer een stap dichter bij geplande oorlog met Rusland

‘De ontwikkelingen in Oekraïne wijzen erop dat er spoedig militaire activiteiten zullen komen,’ waarschuwt onderzoeksjournalist Peter Orzechowski. ‘De aanwezigheid van IS huurlingen en sabotagegroepen in het grensgebied met de Krim is een eerste teken.’ In het Westen staat de ‘agressor’ al bij voorbaat vast: Putin. De reguliere media hebben maar weer eens het fabeltje van een Russische invasie van Oekraïne van stal gehaald.

Maar als de NAVO, EU en VS maar lang genoeg blijven provoceren en dreigen, dan zou zo’n Russische militaire reactie er inderdaad wel eens kunnen komen. De vraag of wij Westerse burgers door ‘onze’ leiders in een mogelijke Wereldoorlog met Rusland willen worden gestort, kan natuurlijk alleen maar met ‘nee’ worden beantwoord. En toch lijkt dit precies waar de globalisten in Brussel, Washington en Berlijn al jaren op uit zijn.

 

Xander

(1) Quer-Denken
(2) KOPP
(3) KOPP
(4) Infowars
(5) Die Welt


Zie ook o.a.:

30-07: Gaat Europa als vazal van Washington zijn ondergang tegemoet? (/ ‘Verwoesting van ons continent alleen nog te voorkomen door verlaten van tot op het bot verdorven en corrupte EU en NAVO’)
08-07: Putin: Als Westen zo doorgaat, is Derde Wereldoorlog onvermijdelijk (/ Door VS, EU en NAVO uitgelokte kernoorlog met Rusland steeds dichterbij)
19-06: Duitse minister BuZa: NAVO moet stoppen met oorlogszucht tegen Rusland
18-06: (/ Gaan Saudi Arabië en Hillary Clinton de Derde Wereldoorlog tegen Rusland veroorzaken?)
15-06: Escalatie? NAVO eist terugtrekking Rusland uit Oekraïne en begint omsingeling
28-05: ‘Een stem op Hillary Clinton is een stem voor het einde van de wereld’ (/ Oorlog met Rusland en daardoor vernietiging Europa hoofddoel van door neocons gesteunde Clinton)
23-05: Oud NAVO vicecommandant Europa: Mogelijk binnen 1 jaar kernoorlog met Rusland

13-05: Rusland ziet kernoorlog dichterbij komen nu VS afweersysteem in Roemenië plaatst
01-05: 16.000 NAVO troepen nog nooit eerder zo dicht bij Russische grens
30-04: NAVO, Merkel en Obama bouwen aan nieuw oostfront tegen Rusland
04-04: Koninklijk Brits Defensie Instituut: NAVO maakt geen schijn van kans tegen Rusland (Referendum 6 april: Stem NEE tegen de door Amerika gewilde oorlog tussen Europa en Rusland)
20-04: ‘Met president Hillary Clinton verdwijnt laatste restje hoop op vrede voor mensheid’
11-03: (/ Associatieverdrag EU met Oekraïne kan preventieve Russische kernaanval op Europa uitlokken)
12-02: Rusland waarschuwt voor wereldoorlog...(/ Oude voorspellingen over aanstaande
wereldoorlog en vernietiging Europa in 2016)
08-02: Britse leger oefent op toekomstige oorlog met Rusland in Oost Europa (/ Amerikaanse RAND denktank: Russen kunnen Baltische NAVO staten binnen 3 dagen veroveren)
07-02: Overal voorbereidingen voor grote oorlog in Europa

 

Indien u wilt reageren op het forum. 

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.Reacties

Pagina12
Igor op 13-08-2016 09:59

Het valt mij iedere keer weer op, dat er toch nog figuren zoals een @Cees zijn, die volledig zijn gehersenspoeld door de propaganda van onze MSM, niet wetende dat deze MSM, dus de staastsomroep NOS, internetsite Joop en de door den Haag en Brussel gesubsidieerde dagbladen zoals de Volkskrant, het Parool, NRC, AD en nog een heel stelletje regionalen, alleen maar het nieuws doorgeven, wat hun door Brussel wordt gedicteerd.

Het is dit soort geïndoctrineerden die denken de wijsheid in pacht te hebben, doordat zij zozeer 24/7 naar dit éénzijdige nieuws zitten te kijken, dat zij werkelijk denken dat dit de waarheid is. Het zij zo.

De werkelijkheid is echter, dat dit soort geïndoctrineerden hun nieuws uit de valse hoek krijgen, en dit ook niet kunnen of willen controleren op waarheidsgehalte, omdat men er van overtuigd is dat denHaag/Brussel/Washington de waarheid verkondigen, terwijl zij in werkelijkheid de Goebbelliaanse propaganda verspreiden. Dit i.t.t. enkele reageerders hier, die hun nieuws betrekken via onafhankelijke bronnen, zoals het bezoeken van die landen, via Skype door familie, vrienden en bekenden dagelijks, dus 24/7 op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen daar, en ja dat zijn echt verschillende meningen, dus of ze uit het Bandera adorerende West Oekraïne komen, uit het Midden of Oosten. Ook het bezoeken van de diverse nieuwszenders is soms verkwikkend, zien hoe de Amerikaanse zenders het zonder uitzondering hebben over de vijand Rusland, terwijl de Europese zenders veel genuanceerder zijn.

Dus in het kort, als je commentaar wilt leveren, moet je wel je informatie van beide zijden bekomen en hieruit je conclusies trekken, en er zijn op deze site velen die dit doen, maar er zijn er ook die oreren als de beroemde kip zonder kop. Als je deze landen, bevolking, cultuur etc. niet kent, en er zelfs nog nooit bent geweest, geef dan ook niet je mening, want die kan je niet hebben. Dan straal je alleen maar onkunde uit

Ik ben in al die jaren dat ik op deze site te gast mag zijn v.w.b. eerlijke berichtgeving door eigen waarheidsvinding (dagelijks in contact met Rusland en Oekraïne/West/Oost/Midden) er van overtuigd geraakt, dat Xander i.t.t. onze zogenaamde onafhankelijke MSM , een zeer hoog waarheidsgehalte heeft en dat is dan voor mij voldoende. Ook sommige reageerders zoals bijvoorbeeld @Ike hebben grote kennis van zaken, waar wij allen ons voordeel mee kunnen doen. Selecteren is het toverwoord.

Ga eens op bezoek in St.Petersburg, waar behalve de prachtige Hermitage, ook een inmense begraafplaats is, met rijen heuvels zijnde massa graven van de 600.000 !!!! door de Nazi,s uitgehongerde en dus vermoorde inwoners van W II. en dit is nog maar een klein gedeelte van de in totaal 20 miljoen !!!! vermoorde Russen en Oekraïners. Denken de EU/USA/NATO nu echt dat de Russen zich dit nog eens laten welgevallen. I.p.v. dat onze leiders, ja ook de ongekozenen in Brussel, vriendschap en samenwerking met de Russen hadden gezocht, heeft men zich door de Bildenbergers, en de globalisten laten leiden tot sancties, die echter alleen Europa raken, dus éénzijdig. Daarnaast is men druk bezig met de verwoesting van het Europese continent door de rücksichtlose import van islamitische cultuurloze barbaren, met dank aan Stasi Merkel.

Dit alles ter meerdere glorie van de Petro dollar.

Xander, zet je goede werk voort s.v.p., want van de MSM moeten wij het niet hebben.

Anneke op 13-08-2016 10:55

@Ultimate 12-08-'16 22:53-u  Waarheid / realiteit mogen van het grote gros nooit aan het licht worden gebracht. Hun stelling: de leugen moet overheersen !!! Zal nooit slagen, het is een droom van de slinks sluwe linksen...Politiek is méér en méér een soort van religie geworden; terwijl de Ware Schepper buiten boord is gekieperd. "Vandáár de enorm moeilijke tijdsperiode waar de wereldbevolking en de planeet an sich zich in bevind. Hoop doet leven en is velen nog Royaal gegeven".  Door de onzichtbare Schepper...Shalom.

willy op 13-08-2016 12:30

@ Rom : over wat heb je het dan!!!! Shalom

Qromwel op 13-08-2016 12:54

Anneke op 13-08-2016 10:55: "Rechts" liegt net zo hard!

Ike op 13-08-2016 13:01

@Igor op 13-08-2016 09:59

Mijn dank Igor, maar ik zou zelf ook niet beweren dat we beter af zouden zijn als we onder een Russische regering zouden leven. Ik weet dat gewoon niet, omdat ik er nooit heb geleefd en ik slechte verhalen hoor over Russische corruptie en Russische maffia.

maria op 13-08-2016 13:14

'Rom op 23.08

Je komt nu weer met een andere datum, de vorige was 23 oktober 2017,  kun je uitleggen wat je bedoelt ??

Qromwel op 13-08-2016 14:23

Volgens Elsevier ligt  Erdogan op ramkoers met de EUen dan vooral met Duitsland. Erdogan is kwaad over de reactie op de mislukte staatsgreep in Turkije. Straks een Trexit uit de NATO?

Tom Hendrix Seneca op 13-08-2016 16:39

@Igor: 09.59. uur. Ik ben het grotendeels eens met uw reactie. Deze agressie van de USA,NAVO en de EUSSR, gebeurt op bevel van de duivelse organisaties, te weten: Bilderberg, de geldplutocraten van Soros, Goldman-Sachs, en de Rothschilds, en de vrijmetselaars en illuminati. De duivel is hun opdrachtgever. De Openbaring van Johannes, wordt met de dag relevanter. Maar ik bouw op de Here Jezus. Hij is onze enige hoop.

Tom Hendrix Seneca op 13-08-2016 16:52

@ikke: 09.55. uur. U heeft het door. De hele pers en media, zijn door Links- de Roden- overgenomen, met goedvinden van de politiek-correcte partijen. Het is een grote leugenpers, en ook het journaal is geïnfecteerd door het "rode virus". Ik ben er helemaal klaar mee. Ik haal mijn informatie wel bij E.J. Bron en op deze site Xander. Ik ben blij dat deze sites bestaan.

Igor op 13-08-2016 18:07

@ Tom Hendrix Seneca. Dat u op God bouwt is uiteraard niet verkeerd, dat doe ik ook. En daar naast ziet u het net zo loepzuiver als ik. Deze week nog dat stukje van Leon de Winter gelezen. Deze legt het e.e.a. haarscherp uit.

@ Ike : Ik ken de Russische maatschappij en inderdaad zitten er veel verkeerde figuren op voor hun verkeerde plaatsen, helaas is dit gegroeid tijdens de omwenteling, toen de elite van de communisten ineens de kans kreeg om staatsbedrijven voor een appel en een ei op te kopen, met hun in de sovjetjaren gestolen geld, grond, huizen. En alle hedendaagse oligarchen komen uit die lagen van de bevolking, tevens de lagen waarin de maffia sterk vertegenwoordigd was, want die is echt niet van de laatste tijd, hetzelfde zag je vorige week in New York met die arrestaties van complete maffia families. Dit zie je ook regelmatig in Rusland, maar door de grootte van die landen kunnen die families heel makkelijk expanderen. In de negentiger jaren zag je in Moskou b.v. veel uitgebrande kiosken van mensen die weigerden beschermingsgeld aan die boeven te betalen. Ze probeerden toen zelfs multinationals te intimideren d.m.v. moorden. Zoals op de directeur van Philips Rossia Jeltsin liet dat gewoon gebeuren, deze man had het net als EU commissie president Juncker te druk met zijn alcoholisme. 

Toen echter Putin aan de top kwam was het over en sluiten met die criminelen, welk proces nog dagelijks bezig is en nog lang zal duren doordat ook de politie zo corrupt als de neten was. En ja voor je al deze misstanden de wereld uit hebt, dat duurt wel even. Kennissen van mij hebben hier echt onder geleden. En is het bij ons beter tegenwoordig met al die politie mollen. En dit zal niet veranderen met die lachwekkende strafjes. Ik denk dat 99% van de hennep teelt in zowel Marokkaanse als kampers handen is. Daarom legaliseren, ben je gelijk van die kakkerlakken af.

Verder Ike , ik ken de doorsnee Rus als een bijzonder gastvrij mens. Het is net als bij ons, Ivan Chapka(jan met de pet) als je daar contact mee hebt, zie je hoe de gewone Rus in werkelijkheid is, en dat is een bijzonder aangenaam mens, vooral ook omdat veel Russen dankzij het communisme hoog opgeleid zijn. En verder , ik ben te oud om te emigreren, maar als ik jong was wist ik het wel.

John op 13-08-2016 18:34

Rusland zal - net als Japan in WO2 - uiteindelijk genoodzaakt zijn een verrassingsaanval uit te voeren op de VS om de aanhoudende oorlogsplannenj van dit land te stoppen. Ik acht het niet onwaarschijnlijk.

Qromwel op 13-08-2016 18:43

Is de kwaliteit van de NATO-legers wel van voldoende aard voor grootschalige oorlogvoering? Rusland is Geoot!

Cees op 13-08-2016 20:23

Igor op 13-08-2016 09:59

Volgens u ben ik een geïndoctrineerd  en door de massamedia  gehersenspoeld figuur. Mijn mening is dat u en de meesten hier op Xander alles wat in de media als onzin en leugens betitelen en blind varen op een site als deze waar jullie elkaar gek maken met allerlei doemverhalen,met af en toe wat gekopieerde nieuwswaardigheid Alles en iedereen in de media zit in het complot en u zelf gelooft al deze waanzin.Nee een paar doemdenkertjes op Xander die met alluhoedjes op het naderend oordeel afwachten hebben de waarheid in pacht.Loopt u straks een naar de spiegel en kijk er eens in en vraag eens aan u zelf, geloof ik dit echt? 

remco op 14-08-2016 01:34

Ike,ik respecteer iedereen wat diegene ook doet en vind,echter kom niet bij mij aan met dat complottheorie gezwam en poetische praat,ik beweer nergens aan de top te staan,en ik zie niet wat dat verhaal wat u schreef met dit artikel te maken heeft,er zijn mensen die echt overal een complottheorie inzien en zodanig mooie kunnen schrijven en kunnen uitleggen dat vele mensen dit ook geloven,in de meeste artikelen wat men hier plaatst zit meestal een kern van waarheid in,echter wordt het schromelijk overdreven en de feiten verdraaid niks meer en minder.

Ik vermaak me zeer om de artikelen te lezen en daarna al die commentaren van de doemdenkers,dus al die journalisten bij de reguliere media schrijven lulkoek en is allemaal een complot,ik ken iemand die echt journalist is en regelmatig met gevaar voor eigen leven feiten vastlegt en een artikel erover schrijft,en hij is niet enige daarin.

Maar geloof wat u wilt,ik heb hier nog geen rampen zien gebeuren waardoor we uitgeroeid zijn(tientallen keren verkondigd hier),maar op een dag kan iedereen wel een keer gelijk krijgen als men wat roept.

Maar als ik u was,zou ik wel de radio en tv eruit gooien,want misschien is dat wel een complot en zit er afluister en afkijkapparatuur in verborgen dat poetin of wie dan ook u in de gaten houdt,of ik zou wel uw auto nakijken want stel als er een volgsysteem onder de auto zit,en uw voedsel zou ik elke dag laten testen misschien zit er wel vergif in,of uw baas laten doorlichten alsmede uw collegaas want ze kunnen zomaar lid zijn van 1 of andere organisatie die ter afleiding mensen in dienst heeft om gemene plannetjes te smeden.

Sorry ik zie net als Cees liefst de keiharde feiten en dat is gewoon de reguliere media,en ja ikblijf erbij mensen die heel vergaan in complottheorien en zelfs zo erg dat men ook anderen wilt overtuigen dienen zich inderdaad te melden bij een psycholoog.

Maak verder niet uit,respecht voor iedereen,vind het vermakelijk maar kom niet bij mij aan met een kulverhaal wat toevallig mooi is geschreven.

Tom Hendrix Seneca op 14-08-2016 07:55

Onze enige redding, is de wederkomst van Christus.

Raymond op 14-08-2016 13:55

Beste Cees op 13-08-2016 20:23 .

Inzake Xandernieuws geeft ik je gelijk , ik heb uitgezocht wie er achter deze website zit , en ik eindigde in Zwitserland .

Zeker Raymond, u heeft het goed uitgezocht, niet verder vertellen, dat XN in Zwitserland zit. Mod.

 

En er is heel veel fout in Zwitserland , net zoals Nederland .

En dit is een posting waarvan ik zeker weet dat hij niet langs de mederator komt.

 

 

 

 

 

Tom Hendrix Seneca op 14-08-2016 14:37

@Remco: 01.34. uur. Ben het niet met U eens. De pers, en de media, brengen alleen dat nieuws, wat door links, en de politiek-correcte elite toegestaan is. Deze pers en media, kan men vergelijken met de media en pers, tussen 1933 en 1945, onder het bewind van Adolf Hitler, in Duitsland.

Positivo op 14-08-2016 15:02

Cees en Marrekie33, zijn jullie nou echt zo simpel of rijgen jullie hier een financiele vergoeding voor.

Cees op 14-08-2016 15:07

Remco op 14-08-2016 01:34

Mooi verwoord Remco, duidelijker kun je het bijna niet zeggen.

Ben alleen bang dat er maar weinigen zijn hier die eens kritisch naar gaandenken. Als men eens zou zoeken op Xandernieuws-Hoax Wikipedia word het misschien voor een aantal wat duidelijker. Of men denkt dat dat ook een complot is natuurlijk. 

Ike op 14-08-2016 15:25

@remco op 14-08-2016 01:34

Ik heb U uitgelegd waarom ik het vind. Maar uiteindelijk vind ik dat U Uw leven moet leven zoals U dat wilt leven.

Ik vind het echter een boute veronderstelling om te stellen dat U niet word beinvloed en gemanipuleerd door de reguliere media.

Ik heb ook nog geen rakketten uit Rusland zien neerkomen in de jaren '80 en ook niet alle bedreigingen zien gebeuren waarvoor in de reguliere media gewaarschuwd is. Ik weet dat er echter veel leugens tussen de berichten uit de reguliere media zitten.

Een vrouw die haar hond uitliet en haar hond vastbond en een man hielp die op straat was neergevallen, moest in de reguliere media lezen dat haar hond een man had aangevallen en kreeg vel mensen tegen zich vanwege haar hond die de man niet had aangevallen.

Het is weer een boute veronderstelling om te stellen dat de reguliere media dit niet doet bij de grotere gebeurtenissen. Media die tijdens oorlogen ook onder controle stonden van bepaalde machtsblokken in de samenleving. Er is nu echter veel minder onafhankelijke reguliere media dan tijdens WWII. Maak maar een stroomdiagram hoe alles verbonden is en wie de controle uitoefent.

Qromwel op 14-08-2016 19:08

Raymond op 14-08-2016 13:55: Mijn complimenten met uw Nederlands!

Cees op 14-08-2016 20:47

Positivo op 14-08 2016

Gelukkig zijn Marekkie en ik nog niet zo simpel dat we het onderscheid niet zien tussen enigzins betrouwbaar neutraal nieuws en het nieuws wat Xander brengt.

Hoopvol op 14-08-2016 23:56

Beste Cees en Remco en anderen die niet wakker te krijgen zijn : 

kijk en open de ogen : youtube 

NOS nieuws manipulatie, GEENSTIJL trekt aan de bel 

Een goede avond .....


https://www.youtube.com/watch?v=q_cGzzKGhQ0

 
 
Hoopvol op 15-08-2016 00:00

En Cees en Remco: ik hoop dat jullie goed Engels kunnen . Mss nog iets voor jullie 

youtube 

LIVE ON TV Journalist quits his job because he has had enough of lying, and exposes the media

 
 
 
Hoopvol op 15-08-2016 08:47

En mss nog niet overtuigd Remco en Cees: misschien dat deze verheldering geeft en die liegt er ook niet om ! 

Youtube : 

Chemtrails en Weer bericht manipulatie. 

( dank je Xander 😉) 

Hoopvol op 15-08-2016 09:18

sorry ik vergat ; Remco en Cees jullie weten dan ook niet wat chemtrails zijn ?!?!

Voor uitleg kijk Naar deze Amerikaanse documentaire; 

(!!! Chemtrails - NL ondertitel/subs) What In The World Are They Spraying? - Full Length. 

En kijk van deze morgen eens naar boven : tjonge weer chemtrails dag !!!!

Cees en Remco : we  worden bedrogen en belogen ; bewijzen genoeg .... Onderzoek het zelf !!!!!

Succes op jullie zoektocht ! 

remco op 15-08-2016 15:19

Jullie halen alles uit de grote toverhoed om ons te overtuigen,chemtrails ook een leuke,wordt elke keer van stal gehaald door complotdoemdenkers staat op nummer 1.

Dat het condensstrepen zijn van ijskristallen,door de hete vliegtuigmotoren op grote hoogte geproduceerd wordt en zo strepen achterlaat doordat het op zeer grote hoogte vriest neeee dat is niet waar,zelfs dat is een complotje.

Oja misschien komt er ook nog een verband met de komende artikelen hier en evt. Gebeurtenissen in de toekomst wat wel misschien met Napoleon te maken heeft?of met julius cesar of wie dan ook,?of misschien heeft iemand een oude krant uit 1800?de doemdenkers vinden vast wel een verband.

En weerbericht manipulatie?hahaha steeds gekker,vermaak me kostelijk.

En dat een journalist stopt omdat hij de leugens zat is?misschien is dat wel juist een complot van diegene die hem gepost heeft,omdezelfde wat de doemdenkertjes hier zitten te doen namelijk het verdraaien en een mooi perfect verzonnen verhaal erachter te kalken.

En Ike,u hoeft mij niet uit te leggen waarom u het anders ziet,is mij een te wazig verhaal,heel herkenbaar,wilt u een ander overtuigen en nog meer dwingend overtuigen?hou een geloofwaardig raffelig verhaal en doordat het dan juist mooi en intelligent klinkt zullen mensen u geloven,ik ga zelf maar ff bouten

...

vader Jakob op 15-08-2016 18:41

@ remco op 15-08-2016 15:19 zo te zien heb jij de bull ---generator geraadpleegd.

Condensstrepen? Ijskristallen?  Hahaha, gekkie, jij gelooft ook alles ;-)

Kijk maar eens hoeveel patenten er bestaan voor geo-engineering http://www.geoengineeringwatch.org/an-extensive-list-of-patents/

Allemaal verzonnen zeker?

Tom Hendrix Seneca op 15-08-2016 18:50

@Remco: 15.19. uur. Wat een trieste bijdrage van U.

anora op 29-08-2016 18:28

Nou zie je, laat ik nou altijd gedacht hebben dat XN in Zwitserland zit !! Ik wist het !

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl