Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Zoveelste getuige tegen Clinton komt op verdachte wijze om het leven

Een greep uit de indrukwekkende ‘Clinton lijkenteller’ – Hillary Clinton: nauwe banden met radicale islamisten, gaf gifgas aan Syrische rebellen, fraudeerde met miljoenengiften


John Ashe vormt na zijn ‘ongeluk’ geen bedreiging meer voor Hillary Clinton.

Is het toeval, een complottheorie of gewoon pech wat al vele tientallen mensen die tegen (één van) de Clintons wilden getuigen, is overkomen? Nu is het een voormalige president van de Algemene Vergadering van de VN die slechts enkele dagen voordat hij een belastende getuigenis tegen Hillary Clinton zou afleggen, dood werd aangetroffen. John Ashe zou bij een ‘ongeluk tijdens een conditietraining’ zijn keel hebben verbrijzeld. Het echtpaar Clinton heeft in de loop der jaren inmiddels een lang spoor van lijken achter zich gelaten. Mensen die het wagen zich tegen hen te verzetten of hun criminele praktijken openbaar te maken, lopen een grote kans dit met hun leven te moeten bekopen.

 


‘Ongeluk met halter’

Nadat Ashes lichaam afgelopen woensdag levenloos werd aangetroffen, verklaarde de VN aanvankelijk dat hij een hartaanval had gehad. Lokale politieagenten in Dobbs Ferry (New York) spraken dit later tegen, en zeiden dat hij tijdens een conditietraining zijn keel had verbrijzeld met een halter.

Ashe had afgelopen maandag samen met zijn mede gedaagde, de Chinese zakenman Ng Lap Seng, in de rechtbank moeten verschijnen. Seng zou Ashe tijdens diens termijn als president van de Algemene Vergadering van de VN meer dan $ 1 miljard aan donaties hebben gegeven. Toen Bill Clinton president was, sluisde de Chinees enkele honderdduizenden dollars door naar het Democratische Nationale Comité.

Oud Secret Service agent: ‘Hillary is gevaarlijk, oneerlijk, en liegt voortdurend’

Voormalig Secret Service agent Gary Byrne, die de afgelopen jaren vaker in het nieuws kwam als klokkenluider, is dit alles ‘business as usual’ voor de Clintons. ‘Ik heb de sterke overtuiging dat mensen moeten weten wie Hillary Clinton echt is, en hoe gevaarlijk haar gedrag is. Ze is geen leider,’ zei hij tegen de bekende Fox News kopman Sean Hannity. ‘Ze is oneerlijk, ze liegt voortdurend. Iedereen die zichzelf weet los te maken van hun politiek en terugkijkt naar haar gedrag over de afgelopen 15 jaar, zegt dat.’ (1)

Vince Foster

Eén van de weinige in het nieuws gekomen bekende slachtoffers van de Clintons was Vince Foster, voormalig partner van Clintons advocatenkantoor Rose Law Firm, en tevens juridisch topadviseur van het Witte Huis. Foster, die betrokken was bij een onderzoek naar de persoonlijke financiën van de Clintons en zeer belastende informatie over hen had, zou in 1993 in een park zelfmoord hebben gepleegd.

Er waren echter veel verdachte omstandigheden, zoals het feit dat zijn dood sterk op een professionele in scène gezette moord/zelfmoord leek, en zijn afscheidsbriefje een vervalsing bleek. Onlangs kwam het rapport van de lijkschouwer boven tafel, die een schot in zijn nek had geconstateerd, een feit dat tot dan toe geheim was gehouden. Hillary Clinton deed alle beschuldigingen echter af als een ‘rechts complot’.

Lijken stapelen zich op

Op de ‘Clinton Body Count’ –oftewel de Clinton lijkenteller- staan ondertussen een indrukwekkend aantal mensen, waarvan niet weinigen hooggeplaatste personen waren. Een kleine greep:

* 1977: Suzanne Coleman, een 26 jarige vrouw die een affaire had met Bill Clinton en 7 maanden zwanger was, schoot zichzelf door haar achter(!!)hoofd. Tegen vrienden had ze verteld dat Clinton de vader was. Het werd de politie niet toegestaan een autopsie te plegen.

* 1986: ‘Hoerenmadam’ Judi Gibbs, in 1979 Penthouse model, bedreigde Bill Clinton met foto’s die in het geheim zouden zijn genomen toen hij seks met haar had. Ze stierf toen haar huis in brand vloog. Haar lichaam werd vlak bij de voordeur gevonden; ze had dus makkelijk kunnen ontsnappen. Clintons bodyguard Barry Spivey zwoer later onder ede dat hij hem Judi’s foto’s had laten zien.

1993: Vijf lijfwachten van Clinton komen bij een vliegtuigongeluk in Italië om het leven. Het toestel mocht niet landen op het vliegdekschip USS Roosevelt. De vijf waren Clintons lijfwachten geweest tijdens diens bezoek aan het schip, 2 weken eerder. Drie andere mannen, die Clinton naar de Roosevelt hadden gevlogen, vonden kort daarna de dood bij een helikopterongeluk.

* 1994: Advocaat Gandy Baugh, nauw verbonden aan destijds gouverneur Bill Clinton, pleegde ‘zelfmoord’ door uit een raam te springen. Baughs partner pleegde één maand later eveneens ‘zelfmoord’.

* 1994: Kathy Ferguson pleegt thuis ‘zelfmoord’, pal nadat ze haar koffers heeft ingepakt. Haar ex-man Danny was de agent die in Arkansas Paula Jones naar Bill Clintons hotelkamer had gebracht. Kathy had haar vrienden en collega’s vaak verteld hoe Bill haar ex-man liet toekijken terwijl hij seks met Paula had.

* 1996: Admiraal Jeremy Boorda ging naar huis om te lunchen, en zou zichzelf plotseling twee keer in zijn borst hebben geschoten. Zijn veronderstelde afscheidsbriefjes werden nooit openbaar gemaakt. De aanvankelijke verklaringen van zijn motieven –hij zou medailles hebben gedragen die hij niet had verdiend- bleken later vals.

* 1996: Ron Brown, voormalige voorzitter van de Democratische Nationale Conventie en minister van Handel, kwam samen met 39 anderen om bij een vliegtuigongeluk in Bosnië. Brown stond op het punt veroordeeld te worden en een deal te maken met de aanklagers. Eén dag later werd zijn advocaat vermoord in een ‘drive by’ schietpartij. Een paar dagen later werd de luchtverkeersleider die dienst had tijdens de crash van het vliegtuig, dood aangetroffen. Op de begrafenis werd een lachende en grapjes makende Bill Clinton gefilmd, die zijn gezicht plotseling in een sombere plooi trok toen hij de camera’s in de gaten kreeg.

* 1997: Advocaat Don Adams hielp slachtoffers van een zwendel rond de aan- en verkoop van grond, waardoor zij al hun spaargeld hadden verloren, maar de Clintons en hun vriendjes steenrijk hadden gemaakt. Adams raakte vermist; zijn lichaam werd later gevonden. Ongeveer een jaar na Adams dood verdween zijn opvolger spoorloos.

* James Bunch maakte op vergelijkbare wijze als Vince Forster een einde aan zijn leven. De Texaan had een ‘klein zwart boekje’ met daarin de namen van veel hooggeplaatste personen in Texas en Arkansas (de thuisstaat van de Clintons), die bepaalde prostituees bezochten.

* 1997: Eric Butera had informatie over de moord op Witte Huis medewerker Mary Mahoney. De politie stuurde hem undercover naar een drugsdeal, waar hij werd doodgeslagen. Zijn moeder kreeg maar liefst $ 100 miljoen smartengeld, wat later door een federale rechter naar $ 1 miljoen werd teruggedraaid.

1999: Daniel Dutko, vice-voorzitter van ‘Leadership 2000’ van de Democratische Partij, tevens vice-voorzitter van de afdeling financiën van de Clinton-Gore campagne in 1995. Stierf toen hij van zijn fiets met het hoofd op straat viel.

In datzelfde jaar wordt Eric S. Fox, bemanningslid van de Marine One (de presidentiële helikopter) twee keer door zijn hoofd geschoten. De politie: ‘zelfmoord’. Een jaar later explodeert het toestel van vier andere ‘Marine One’ piloten in de lucht.

* 2004: Pulitzer prijs winnaar journalist Gary Webb, die onder andere de drugshandel operaties van de CIA onthulde, pleegde zelfmoord door zichzelf TWEE keer in zijn hoofd te schieten.

* 2010: MI6-spion Gareth Williams hackte in Bill Clintons computer en gaf een lijst van dienst vrienden en contacten aan een vriend bij de media. Williams werd dood aangetroffen in zijn bad, met zijn hoofd in een sporttas die van buitenaf was afgesloten. Desondanks werd ‘zelfmoord’ geconstateerd!

* 2015: Walter Scheib, Clintons Witte Huis chef die ook onder president Bush in dienst was, verdween tijdens een wandeling. Zijn lichaam werd op de bodem van een rivier aangetroffen, maar de doodsoorzaak werd niet bekend gemaakt.

* 2016: Mensenrechtenactivist Berta Caceras werd thuis in Honduras tijdens haar slaap vermoord. Caceras had gezegd dat Hillary Clinton verantwoordelijk was voor de coup in het land, waarbij de democratisch gekozen president werd afgezet. Na de coup werd Honduras één van de gewelddadigste landen ter wereld.

Op de lange lijst staan verder nog tientallen journalisten, advocaten, lijfwachten, militairen, officieren, stagiaires, minnaressen en andere getuigen van Bill Clintons misdaden en uitspattingen. VN-officials John Ashe is het meest recente slachtoffer, hoogstwaarschijnlijk uit de weg geruimd omdat hij met zijn getuigenis een grote bedreiging vormde voor Hillary Clintons presidentscampagne, die toch al in zwaar water is geraakt door het email-schandaal.

Hillary vermoedelijk niet vervolgd; Trump: “Systeem is totaal corrupt’

De FBI heeft haar daar gisteren over ondervraagd, zo gaf ze toe (4). Analisten denken dat Hillary wel eens vanwege spionage kan worden aangeklaagd (5), maar haar Republikeinse tegenstrever Donald Trump twitterde dat hij inside informatie heeft dat de autoriteiten niet van plan zijn om haar te vervolgen (6). Eerder deze week lekte het nieuws naar buiten dat Bill Clinton een geheime ontmoeting met minister van Justitie Loretta Lynch heeft gehad. Trump: ‘Ik zei het al eerder: het systeem is totaal corrupt.’ (6)

Fraude met Clinton Foundation

Persbureau Reuters berichtte vorig jaar dat de diverse liefdadigheidsinstellingen van de Clintons, zoals de Clinton Foundation waar ook onze regering € 4,4 miljoen aan gegeven heeft, en de Postcode Loterij zelfs meer dan $ 25 miljoen, massaal verzuimd hebben om donaties van Amerikanen en buitenlandse regeringen en organisaties aan de belasting op te geven. Zo bleek Bill maar liefst $ 26 miljoen die hij had verdiend met lezingen niet te hebben opgegeven, wat de puissante rijkdom van de Clintons verklaart. Zijn vrouw rekent overigens al jaren minimaal $ 220.000,- voor één enkele toespraak, waar ze er al meer dan honderd van heeft gegeven.

Sleutelrol bij wereldwijd criminaliseren kritiek op islam

Hillary speelde tevens een sleutelrol bij het tot stand komen van het Istanbul Proces, een serie conferenties van de 57 moslimlanden tellende Organization of Islamic Cooperation (OIC), die al jaren via de VN probeert om wereldwijd alle kritiek op de islam te verbieden en te criminaliseren. Clinton schaarde zich niet alleen openlijk achter dit streven, maar droeg tevens tactieken aan waarmee dit doel kan worden bereikt, zoals het ‘onder druk zetten en te schande maken’ van ‘islamofoben’, dus iedereen die iets negatiefs zegt of schrijft over de islam.

Nauwe banden met radicale islamisten

Het was Hillary die in 2011 als minister aandrong op Amerikaanse- en NAVO bombardementen op het toen nog welvarende en stabiele Libië, en daarvoor misleidende en leugenachtige informatie aan het publiek verstrekte. Diezelfde Hillary bleek moslima Huma Abedin, die onweerlegbare banden met de Moslim Broederschap had, tot één van haar naaste adviseurs te hebben benoemd. Niet voor niets steunde de Broederschap Clintons beleid in Libië.

Dat was zeker niet de enige connectie tussen de Clintons en radicale islamisten. Moslim Broederschap topman Gihad el-Haddad bleek vijf jaar lang voor de Clinton Foundation te hebben gewerkt. Haddad werkte tevens samen met de Islamic Da’wa Organization (IDO), waar ook Obama’s broer Malik aan verbonden was, en dat zeer nauw betrokken was de bij genocide die de moslim terreurregering van Soedan op onder andere de christelijke bevolking pleegde en nog steeds pleegt.

Gifgas en Derde Wereldoorlog

De vermaarde onderzoeksjournalist Seymour Hersh onthulde eerder dit jaar dat Clinton als minister van BuZa direct verantwoordelijk was voor het leveren van Libisch gifgas aan de Syrische rebellen, die daar in 2013 een ‘false flag’ aanval in Ghouta, een buitenwijk van Damascus, mee pleegden, en zo zeker 1000 mensen op gruwelijke wijze vermoordden.

Maar nog altijd kan deze vrouw ook in Nederland schijnbaar geen kwaad doen, en wordt ze zelfs door half christelijk Nederland als de ideale volgende Amerikaanse president gezien. Die, eenmaal in het Witte Huis, waarschijnlijk al binnen enkele jaren de Derde Wereldoorlog zal ontketenen. Maar zolang ze zichzelf blijft voordoen als ‘christen’ maakt dat klaarblijkelijk niemand iets uit.Xander

(1) Zero Hedge
(2) Truthstream Media
(3) What Really Happened
(4) Infowars
(5) Infowars
(6) Infowars

Zie ook o.a.:

23-06: Gehackte files: Nationale Postcode Loterij geeft meer dan $ 25 miljoen aan Hillary Clinton
18-06: (/ Gaan Saudi Arabië en Hillary Clinton de Derde Wereldoorlog tegen Rusland veroorzaken?)
17-06: Forse financiële steun Saudi Arabië, Golfstaten en Nederland voor Hillary Clinton
28-05: “Een stem op Hillary Clinton is een stem op het einde van de wereld’
20-04: ‘Met president Hillary Clinton verdwijnt laatste restje hoop op vrede voor mensheid’

2015:

25-04: Door-en-door corrupte Hillary Clinton ondanks schandalen en spoor van lijken straks toch president?

 

Indien u wilt reageren op het forum. 

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

gijs op 03-07-2016 16:41

dat het systeem volkomen verrot en corrupt is behoeft geen verder betoog toch? het is overal hetzelfde

Qvic op 03-07-2016 17:41

Ze is " de ideale marionet " zolang zij er maar er dik voor betaalt krijgt doet zij alles, al gaat de gehele wereld eraan. Als zij president wordt van Amerika, wie bestuurd Amerika dan? Want zij is immers te koop.

Pieter A Meijer op 03-07-2016 18:54

Shalom chaverim; (Vrede vrienden).

Wanneer hier maar 10% van waar is, is deze kliek rijp voor levenslange gevangenisstraf.

Goede week. (shavuah tov).

Kayfas op 03-07-2016 18:54

Gezellig stel, de Clintons.....

Wanneer je zo'n lijst leest, krijg je echt het idee dat je in het script van een Bourne-film aan het lezen bent.....

Het meest erge vind ik altijd, dat de meeste mensen toch voor dit charisma vallen, en feiten dan wegwuiven...

En deze vrouw wordt ook nog eens president.... Ik herhaal het nog maar eens, dit is niet mijn wereld, die komt nog.....

The kingdom of Messiah.....

Kayfas.

DN op 03-07-2016 19:12

Tsja, hoe meer macht des te meer misbruik ervan natuurlijk, macht corrumpeert altijd weer. http://www.filosofie.nl/nl/artikel/4050/alle-macht-corrumpeert.html Met liefdadigheidsfondsen mag er veel aan de handen van de organisators blijven plakken, er gaan maar een fractie naar het doel waar het voor bedoeld was. http://www.nieuwsblad.be/cnt/gjt7v7v8

In hoeverre al die doden met haar iets te maken hebben dat kunnen we persoonlijk ook weer niet natrekken. Maar ja, wil het eigenlijk ook allemaal niet weten, zo interessant vind ik haar nu ook weer niet. Als de politie in Amerika het werk niet goed doet of slecht doet, tja, wat kunnen wij daaraan veranderen dan?

Het politiek systeem kraakt overal, het is versleten, maar ze willen het niet vervangen met iets beter...

Pieter A Meijer op 03-07-2016 20:18

Shalom Chaverim;

Nog en kleintje 'nieuws'.

In 1993 kocht ik het boek: `de samenzwering`, van Larry Burkett.

Daarin staat, dat de Illuminati kans hebben gezien om de eerste vrouw als president in the White House te krijgen.

Het lijkt dat dit staat te gebeuren. Kathy Alton is in het verhaal de weduwe van een omgekomen astronaut.

Echter, een dergelijke list van malversatie en moord, had de voornoemde dame niet.

Wel opmerkelijk, dat een christelijke auteur een dergelijk verhaal, al 24 jaar geleden schrijft.

Shavuah Tov )goede week)

Maitreya op 03-07-2016 20:30

Indrukwekkend CV. Hillary is toch een vrouw? Of haar beschermengel moet overuren draaien. Nee, dat kan ook al bijna niet; hier kan niemand tegenop.

Emanuel op 03-07-2016 23:46

WO3 zal een bijzondere oorlog worden. De hoofdrolspelers zullen tegen november 2017 zichtbaar worden. Het hoofdkarater van deze oorlog zal zijn schijnbaar vrede, waarbinnen voorbereidingen zullen plaatsvinden, gevolgd door tot nog toe ongekende grote verdrukking over alle continenten en oorlog.

Rolf op 04-07-2016 00:54

Interessante Israëlische uitzending die ik jullie niet wil onthouden.

Pope Francis : Why The Antichrist Will Come on 30 August 2016 ? Shocking Video. - YouTube 

 

https://m.youtube.com/watch?v=I-SxLAeha68

Hierin wordt een interessante redenering gehouden met zowel Latijnse als Hebreeuwse letters waarom volgens de presentator de huidige paus de (of een) antichrist is, maar ook waarom voor iedere andere paus deze titel zou kunnen gelden. 

De paus is "plaatsvervangend zoon van God". Het griekse woord anti betekent ook plaatsvervangend. 

In Latijn is dat VICARIUS FILII DEI, in originele Latijnse spelling is de U geschreven als een V. 

Interpreteer nu alle letters die als Romeinse cijfers voorkomen als getal en de overige letters 0. Optellen levert

VICARIUS = 5 + 1 + 100 + 0 + 0 + 1 + 5 + 0 = 112

FILII = 0 + 1 + 50 + 1 + 1 = 53

DEI = 500 + 0 + 1 = 501

112 + 53 + 501 = 666.

Tabris op 04-07-2016 04:51

Bovenstaande feiten zijn geen leugens dus een mens met een goed geweten kan toch nooit op Clinton stemmen, of wel dan?

Jammer genoeg heult de helft van de mensheid met het kwaad en interesseert het hun geen mallemoer wat de gevolgen daarvan zijn. Daarom hebben ze een fabeltje verzonnen dat wanneer je Jezus accepteert je "no matter what" automatisch naar de hemel gaat.

Die figuren zullen raar staan kijken wanneer ze van de koude kermis thuis komen.

Sven Hoek op 04-07-2016 07:14

Niet ongebruikelijk. Bekijk deze duitse documentaire maar eens over Dutroux. Zoveel toeval bestaat niet. 

https://youtu.be/xaf7q9RKjgo

Rebellio op 04-07-2016 09:03

Er zijn er meer die liegen en bedriegen, maar die mogen het. Die moeten het zelfs van hun grote voorbeeld:

‘Wanneer we spreken, doen we dat met een bepaald doel. Soms kan een goed doel zowel door de waarheid als door een leugen worden bereikt. In dat geval is het onnodig om te liegen. Maar als een goed doel alleen door leugens kan worden bereikt, dan is het geoorloofd om de waarheid te verzwijgen. Het is dan zelfs toegestaan om te liegen. Het is noodzakelijk om te liegen als het doel noodzakelijk is’. Dit aldus de Korangeleerde Shihabuddin Abu al-Abbas Ahmad ibn an-Naqib al-Misri. Hij schreef dit in het boek ‘Reliance of the Traveler’ (vrij vertaald ‘Goede raad voor de reiziger’). Dit werk werd geschreven in de 14e eeuw als exegese op de Koran en de Hadith, de grondslag voor de huidige sjaria. Moslims wordt in dit boek geleerd dat het prima is om tegenover ongelovigen te liegen als daarmee een rechtvaardig doel kan worden bereikt. Wat kan nu rechtvaardiger zijn dan de Joodse indringers te verdrijven uit het land dat ooit onder islamitische heerschappij is geweest? Liegen is in zulke omstandigheden niet alleen toegestaan, maar zelfs verplicht. In de islam heet dit ‘taqiyya’.

Zo zag de Palestijnse Autoriteit er niets verkeerds in om een heleboel vervalste documenten toe te voegen aan een rapport voor de Wereld Gezondheids Organisatie (WGO). Zonder de feiten te onderzoeken, gebruikte de WGO dit rapport als uitgangspunt voor een resolutie, waarin Israël wordt aangeklaagd voor het schenden van het recht op gezondheid. De Israëlische onderzoeksjournalist Gidon Shaviv van Presspectiva, een organisatie die de pers kritisch beoordeelt, ontmaskerde de Palestijnse oorsprong van het zogenaamd objectieve rapport. Zo wordt daarin beweerd dat Israël Palestijnen gijzelt in afgelegen gebieden; dat men arrestanten kort voor hun vrijlating kankerverwekkende virussen inspuit en dat de lijken van Palestijnen worden ingevroren om de diefstal van organen te verdoezelen. Dat soort leugens wordt door de Palestijnse Autoriteit (PA) verspreid.

Jaarlijks ontvangt de PA honderden miljoenen dollars steun vanuit het Westen. De PA verspreidt niet alleen leugens. Ze manipuleert ook foto’s, of voorziet ze van verkeerde onderschriften. Bijvoorbeeld een foto waarop Joodse mannen zijn te zien, die een kind ruw heen en weer trekken. Onderschrift: ‘Kolonisten grijpen een Palestijns kind, terwijl Israëlische bezettingstroepen staan toe te kijken.’ Het was in dit geval niet moeilijk de waarheid te achterhalen. De foto werd in 2009 gemaakt door een fotograaf van nieuwsagentschap AFP. Hij fotografeerde een schermutseling tussen kolonisten en de Israëlische politie. Het ‘slachtoffer’ op de foto is een Joodse tiener (geen kind), die zojuist was gearresteerd, terwijl zijn vrienden proberen hem uit de handen van de politie te bevrijden. Er is in de verste verte geen Palestijn te bekennen.

Lees Israeltoday! http://www.israeltoday.nl/NewsItem/tabid/381/nid/29536/language/nl-NL/Default.aspx

Abranna op 04-07-2016 09:03

"Ze is oneerlijk, ze liegt voortdurend." Ze moord er op los. .En dan hebben we het nog niet over haar gedrag ten opzichte van alle vrouwen met wie haar manlief allemaal scharrelde. Ze maakt hun leven tot een hel. Die 'vrouw' komt helemaal niet aan regeren toe. Te druk met antisociale zaken. 

willy op 04-07-2016 12:22

Raar zeer raar het lijkt wel of Clinton lid is vvan een criminele organisatie ze zal en moet presidente worden zo staat het geschreven! Shalom

Snorretje op 04-07-2016 12:45

Het is de bedoeling van een Democratie dat de macht verdeelt is. Hierdoor zou geen dictator gekozen kunnen worden. Helaas laat, ook Europa (Brussel) zien, dat Democratie blijkbaar geen garantie is voor de toekomst....tenzij wij willen dat dit wel zo is en stemmen op de partij die Nederland uit de EU haalt. Als we als volk verliezen?, maar dan wel door eigen toedoen en niet door de keuze van Brussel...

In Amerika zijn ze in de politiek ongeveer 10 jaar vooruit. We zien dat Hillary daar de absolute macht wil gegrijpen (zie ook: Erdogan, Turkije) en wat daar nu gebeurd, dat moeten we hier zien te verhinderen.!

Mo op 04-07-2016 13:45

Ik zou zeggen de clinton's kunnen zoveel moorden gaan plegen zoveel ze maar willen in opdrachten uit telen voeren nu nog vrij rond lopen de dag nader dat zij dit in het licht hun verantwoordelijkheid ervoor nooit meer kunnen ontkennen

Het oordeel is nu al begonnen

Jean op 04-07-2016 14:18

Wie misdadigers steunt zal door misdadigers vallen.

Jean op 04-07-2016 14:34

Geachte trouwe lezers, lees onderstaand artikel eens:

http://www.hbvl.be/cnt/dmf20160704_02369607/clintons-dreven-hun-personeel-in-spiraal-van-drank-drugs-en-prostituees

Nog steeds van mening dat dit de geschikte persoon is voor het presidentschap?

Opa uit Son op 04-07-2016 14:45

De Clintons moeten ook zeer vernielzuchtig zijn. Of het allemaal waar is - ik weet het niet. Maar hier kunt u verder lezen over de Clintons :

http://www.geennieuws.com/2016/07/hillary-clinton-sociopaat-of-psychopaat/

only you op 04-07-2016 16:21

Hij is toevallig toch niet tegen een halter aangelopen? 

anora op 04-07-2016 16:42

Bah akelig. Maar een bekend verschijnsel: dit type eliminatietrucs.

Als je zo president moet worden.

Maar..dat presidentschap is niet de reden waarom dit gebeurt vermoed ik, er zit een hoger doel achter van dat presidentschap. Anders laat je mensen niet elimineren.

Trump is een eikel naar mijn mening, maar mss een andersoortig eikel? Maw: zonder de walgelijke achter-de-ellebogen eliminaties. Hoop ik. Ik hoop dat de ene eikel de andere niet is.

Lies op 04-07-2016 19:12

Volgens mij is alle politiek verrot. christelijk of niet. Het maakt allemaal geen fluit uit.Maar het land mot geregeerd worden.Wil de eerlijkste verrotte politieke leider nu effe opstaan.

Anna op 04-07-2016 20:54

Dit is ongelooflijk...... Maar de informatie van Xander is vaak erg juist......en loopt vaak voor op de reguliere berichtgeving..... 

Dit  is ook zeer opmerkelijk z'on groot spoor van moorden en verdachte  sterfgevallen in de directe omgeving van de " Clinton" familie...... Als deze vrouw ooit president wordt dan wordt het recht nog krommer dan het al is.... Dit is een gevaar voor Amerika.......

Is er dan niemand in dit grote land die deze gevaarlijke dame kan stoppen...... De vraag stellen is hem beantwoorden.......Waarschijnlijk wordt dat Obama zelf..... Als hij ziet dat Trump wel eens zou kunnen gaan winnen zal hij de noodtoestand af kunnen kondigen  ( w.s om een onbenullig iets) en dan kan hij, de moslim Obama gewoon doorgaan met regeren........ 

Rolf op 05-07-2016 00:35

Misschien geeft Wikileaks nog wat interessante info over deze bloeddorstige dame Clinton in de vorm van nog een serie gedelete e-mails.

http://thehill.com/policy/national-security/286444-wikileaks-publishes-clinton-war-emails

AEO op 05-07-2016 10:46

Wat mij betreft kan Trump beter president worden. Clinton is te verdorven om de VS te kunnen en mogen regeren. Helaas schat ik het intellectuele vermogen van de gemiddelde Amerikaan niet al te hoog in, gezien het feit, dat Obama een tweede termijn kon winnen. Of Trump een goede president zal worden is te betwijvelen, maar hij heeft voor mij een belangrijk positief punt omdat hij achter Israël staat.

bob2 op 05-07-2016 20:47

 Verenigde Staten De FBI ziet geen reden om de Amerikaanse presidentskandidate Hillary Clinton te vervolgen voor haar omgang met haar e-mail in de periode dat ze minister van Buitenlandse Zaken was. Dat heeft FBI-directeur James Comey gezegd.    Lees ook    WikiLeaks publiceert meer dan duizend 'oorlogsmails' van Clinton    FBI ondervraagt Hillary Clinton over e-mails    Justitieminister trekt zich terug uit onderzoek e-mails ClintonFBI-directeur James Comey. © ap.De Amerikaanse federale recherche FBI speelt het onderzoeksdossier omtrent het gebruik van een private e-mailserver door Hillary Clinton, toen zij minister van Buitenlandse Zaken was, door aan het Openbaar Ministerie. Dat moet uiteindelijk beslissen over vervolging.De FBI beveelt in ieder geval geen gerechtelijke vervolging aan. Volgens het hoofd van de FBI bevatten 110 mails in 52 "kettingen", verzonden of ontvangen via die server, geheime informatie.

Acht van die "kettingen" waren zelfs ultrageheim, zo citeerde de conservatieve nieuwszender Fox James Comey."Extreem onachtzaam"© ap.Het was mogelijk dat "vijandige actoren mogelijk toegang konden hebben tot de e-mailaccount" van de vroegere First Lady, voegde Comey er wel aan toe. Geen enkel elektronisch bericht van Clinton had via een dergelijke server mogen lopen, concludeerde hij.Wel zei hij volgens Fox geen geval te vinden dat als basis kan dienen voor gerechtelijke vervolging. De FBI adviseert Justitie aldus Clinton niet te vervolgen.Het gewezen hoofd van de Amerikaanse diplomatie, nu Democratisch kandidate voor het Witte Huis, had, net als haar medewerkers, niet de intentie om de wet te overtreden, maar ze waren wel "extreem onachtzaam", vindt Comey.

"Elk redelijk iemand in de positie van de minister van Buitenlandse Zaken of zij die met haar werkten hadden moeten weten dat het (private e-mail)systeem geen plaats was voor dergelijke conversaties".Clinton zelf reageert tevreden op de aankondiging. Een woordvoerder noemde het gebruik van persoonlijke e-mail "een fout", maar beschouwt de kwestie nu wel afgehandeld.Trump reageertWie niet tevreden is, is de vermoedelijke Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump. Hij reageert woedend op de beslissing. "Dit is zeer onrechtvaardig. Zoals gewoonlijk is dit een slechte beslissing", klinkt het op Twitter. "De directeur van de FBI zegt dat 'crooked Hillary' onze nationale veiligheid in gevaar bracht. En toch geen vervolging. Wow!"

De Republikeinen hadden de zaak aangewend om in de verkiezingscampagne voor het Witte Huis de betrouwbaarheid en het oordeelsvermogen van Clinton in vraag te stellen. De aanbeveling van Comey is van groot belang voor het vervolg van die campagne. Ingeval van een aanklacht zou de druk op Clinton hebben kunnen toenemen om de handdoek in de ring te gooien.Het laatste woord is nu aan minister van Justitie Loretta Lynch. Zij heeft uitdrukkelijk beklemtoond onafhankelijk te zijn.

DN op 06-07-2016 01:18

Men zou nu al zeker zijn dat ze president gaat worden? http://www.welingelichtekringen.nl/politiek/592430/geen-aanklacht-hillary-nu-vrijwel-zeker-president.html

DN op 20-07-2016 19:37
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl