Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Wikileaks: Nominatie Clinton doorgestoken kaart; Democraten controleren de media

Insider: ‘Mensen die zich niet aan Hillary’s regels houden, worden eruit gezet’ – Extreemlinkse anti-Trump demonstraties blijken deels gepland te zijn door Democraten


De ludieke ‘Hillary For Prison 2016’ tegencampagne is een doorslaand succes.

Uit de nieuwste door Wikileaks gepubliceerde buitgemaakte emails –in totaal ruim 19.000- blijkt dat de nominatie van Hillary Clinton als Democratische presidentskandidaat doorgestoken kaart was, en dat de partij al lang van tevoren had besloten dat alleen zij mocht winnen. Bovendien wordt bevestigd wat iedereen feitelijk al wist, namelijk dat de grote Amerikaanse media nauw samenwerken met de Democraten, en alles doen om Hillary uit de wind te houden, en tegelijkertijd Donald Trump te belasteren.

 


De emails zijn afkomstig van de beruchte hacker Guccifer 2.0, die nog maar kort geleden door de Democratische Partij en de media ervan werd beschuldigd voor de Russen te werken. Guccifer 2.0 ontkent dat overigens, en zegt dat hij net als de oorspronkelijke Guccifer uit Roemenië komt.

Media gecontroleerd en op de hand van Clinton

Uit de duizenden emails komt naar voren dat de hoogste officials van de Democratische partij de campagne van Hillary’s tegenstrever, Bernie Sanders, doelbewust hebben ondermijnd. Zo werd Sanders Joodse afkomst genoemd, terwijl hij vermoedelijk een atheïst is. Het idee was om dat te benadrukken, zodat hij de stemmen van christelijke Democraten zou kwijtraken. Inmiddels ontkent de schrijver, DNC (Democratische Nationale Conventie) CFO Brad Marschall, dat hij het in die email over Sanders had.

Met ‘Face the Nation’ van het grote CBS werd besproken om Sanders pro-Palestijnse houding in het conflict met Israël te benadrukken. In andere emails werd denigrerend over Sanders en zijn supporters gesproken, en werd gesteld dat hij sowieso nooit president zou worden. Een invloedrijke verslaggever van Politico stuurde –geheel tegen de regels van de onafhankelijke journalistiek in- een artikel over Clinton vóór publicatie naar de Democratische Partij, en schreef daarbij dat ‘jullie ideeën hierover op prijs worden gesteld’.

Verder blijkt de DNC nauw contact te houden met diverse nieuws websites over de inhoud van artikelen die over Clinton en/of de partij gaan. Zo wijzigden de media op aanwijzen van de Democraten diverse headlines, of zelfs de complete inhoud. Het bleef niet bij enkel ‘verzoeken’; zo werd een ‘anchor’ (bekende kopman) van NBC, Chuck Todd, met de email ‘Chuck, dit moet stoppen!’ feitelijk bevolen om zijn berichtgeving te veranderen.

Democratische grip ‘grens aan totalitaire controle’

Bevestigd werd dat de DNC bekende personen zoals een burgemeester uit Michigan uit een publiek TV-debat heeft gezet, omdat hij een positieve opmerking maakte over Sanders. Jim Fouts, de niet partijgebonden burgemeester van Warren, verklaarde destijds een groot verschil te zien tussen de Democratische en Republikeinse debatten. ‘Het Democratische debat wordt totaal gecontroleerd door Hillary’s goede vriend Debbie Wasserman Schultz, voorzitter van de DNC. Het wordt het publiek niet toegestaan te reageren, vooral niet als je voor Sanders bent. Mensen die zich niet aan Hillary’s regels houden, worden met uitzetting bedreigd.’

Fout zei tevens dat de grip van de Democraten op het publieke debat ‘grenst aan totalitaire controle’. Daarnaast blijkt de partij van twijfelachtige sponsors via achterdeurtjes toch geld aan te nemen voor de campagne. Eén van hen was de advocaat van miljardair en veroordeelde pedofiel Jeffrey Epstein. Van president Bill Clinton werd gezegd dat hij 26 keer met Epsteins privé vliegtuig, dat de veelzeggende bijnaam ‘Lolita Express’ had, is meegevlogen.

Keren Sanders supporters zich nu tot Trump?

Nu de Democratische Nationale Conventie in Philadelphia bijna is aangebroken, zouden boze supporters van Bernie Sanders zich wel eens massaal tot Donald Trump kunnen keren nu ze erachter zijn gekomen dat hun kandidaat sowieso geen enkele kans maakte. Andere Amerikanen zouden zich wel eens achter de oren kunnen krabben over de zogenaamde ‘objectiviteit’ van de reguliere media, die in werkelijkheid dus nauw samenwerken met het kamp van Clinton.

Extreemlinkse Anti-Trump demonstraties

Uit de gelekte mails blijkt tevens dat de DNC niet alleen op de hoogte was van extreemlinkse, soms gewelddadig verlopen anti-Trump demonstraties, maar zelfs meehielp deze te plannen. Bij één van deze demonstraties in San Francisco moest Trump via de achterdeur binnenkomen, omdat de relschoppers de straten hadden geblokkeerd. De partij waakte er overigens voor niet geassocieerd te worden met eventuele geweldplegers. (2)

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Daily Caller via Infowars


Zie ook o.a.:

03-07: Zoveelste getuige tegen Clinton komt op verdachte wijze om het leven (/ Een greep uit de indrukwekkende ‘Clinton lijkenteller’)
22-06: Gehackte files: Nationale Postcode Loterij geeft meer dan $ 25 miljoen aan Hillary Clinton
18-06: (/ Gaan Saudi Arabië en Hillary Clinton de Derde Wereldoorlog tegen Rusland veroorzaken?)
17-06: Forse financiële steun Saudi Arabië, Golfstaten en Nederland voor Hillary Clinton
28-05: “Een stem op Hillary Clinton is een stem op het einde van de wereld’
20-04: ‘Met president Hillary Clinton verdwijnt laatste restje hoop op vrede voor mensheid’

2015:
25-04: Door-en-door corrupte Hillary Clinton ondanks schandalen en spoor van lijken straks toch president?

 

Indien u wilt reageren op het forum. 

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.


Reacties

NiekB op 24-07-2016 15:58

Iedere Amerikaanse verkiezing is en was doorgestoken kaart en men weet al lang van te voren wie het witte huis

gaat of gaan bewonen , en daar wordt naar toe "gewerkt" .

Maar zolang de VS op eigen bodem maar aan moddert is het mij goed , als ze zich verder , waar ook ter wereld , maar met niks meer bemoeien !

robbertje op 24-07-2016 16:19

De Elite wringt zich in allerlei illegale bochten omdat steeds meer mensen hun buik vol hebben van al die camouflage leugens van de zittende politieke leiders. Mensen worden zich steeds meer bewust hoezeer zij worden voorgelogen en op wat voor sluwe manier met peilingen en media wordt gemanipuleerd. Dit belooft een spannende strijd te worden tussen de leugens en de realiteit.

joga op 24-07-2016 17:44

Daarom laat Donald Trump America better again maken. Is zeker ook goed voor ons en tegen de islamisering van Europa en mogelijk de hele wereld.

Jorre op 24-07-2016 18:30

in de Netflix serie house of cards gebeurd dit identieK.

waar zou men de mosterd vandaan halen?

Joy op 24-07-2016 18:36

Hoe komt het dat Erdogan en Hillary zo belachelijk totalitair zijn, net nu de mensheid gigantisch begint te ontwaken, wie of wat voor 'n entiteit zit vanuit de vierde demensie hier uit alle macht aan hun touwtjes te trekken als een kat in het nauw?

Maitreya op 24-07-2016 18:42

De Roemenen staan bekend om hun objectiviteit.

Eelke Piers op 24-07-2016 19:25

Terzijde. In Reutlingen heeft een verwarde man, een moslim dus, een zwangere vrouw gedood en twee andere verwondt

Emanuel op 24-07-2016 21:51

Trump zal de vrede in midden-oosten voltooien. Daarom zal hij ook gekozen worden. Wat huidige pres. Obama niet heeft kunnen doen, nl. Israel veiligheid garanderen, zal onder leiding van Trump tot stand komen. Men is oorlog beu geworden en de hebben meer ellende gebracht dan welvaart. Duizenden doden in de landen waar oorlog gevoerd werd.

Door destabilisatie van deze landen ontstond terrorisme in de landen zelf maar ook daarbuiten. En het is zelfs op een wonderbaarlijke wijze in EU gepenetreerd. Daarbij komt nog de vluchtelingenstroom.

Nee, America heeft een pres. nodig met vreedzame houding, die met vredige blik kijkt naar oosten en de wapens laat zwijgen.

Mr. Donald Trump lijkt mij daartoe de man te zijn. 

Peter op 24-07-2016 21:54

De meesten mensen die Trump een loser vinden, kunnen net aan rond komen , hebben 'n paar weekjes vakantie  in het jaar ,zitten bij de buis ,luisteren en kijken naar de NPO en nemen klakkeloos aan wat die de mensen probeert wijs te maken ,iemand die een miljard bij elkaar heeft gescharreld met zakendoen ,dient men respect voor te hebben ,Trump heeft meer ballen dan hier de hele tweede kamer bij elkaar . Daar zitten namelijk meelopers en zakkenvullers ,die komen straks met wachtgeld , tot d'r 65e als parasiet in de samenleving terug ,omdat ze helemaal niks kunnen .

ALL Wei op 24-07-2016 23:42

@t Eelke P: neeeen, dat ziet u verkeerd, dat is een  idd en verwarde 'amok'maker met spuchische problemen, heeft niets met terrorisme te maken, net zoals in Munchen of in de wuerzburg trein, en gaat U nu maar vooral roestig slapen!! WIJ, de door uzelf gekozen authoriteiten (arochel, prutsch, kotz), verzekeren dat wij er Alles aan zullen doen om over uw veiligheid te waken, door de grenzen wagenwijd open te houden.

Wij niet kunnen wachten dat den Onvree onder de burgerij zulke een groote omvang heeft aangenomen over alle mistoestanden, dat Wij dan genoodzaakt zien om de noodtoestand af te roepen en de laatse resterende rechten die u nog heeft, Af te nemen!! Allemaal om u te beschermen!! Zo goed zijn Wij Uw Overheid@! Want kijk de lokale Sp fractie in de gemeente Amsterdam, heeft hun afschuw uitgesproken over het iniatief voor gender neutrale tiuletten op den gemeentelijke locaties!! Zoo goed zijn wei......................... AAAAAAArrggghhhhhhh, Help!!!!!

Hubo op 25-07-2016 02:23

Ik vind dit niet veel bijzonders.Zeker in de amerikaanse politiek zijn dit heel gewone praktijken.En ook in Engeland zien we hoe om electorale redenen nu campagne gevoerd wordt tegen Corbyn.

Aboow op 25-07-2016 03:05

Trump feliciteerde erdogan met zijn volk, na het succesvol neerslaan van de coup poging.

Trump zei, het is niet juist om te bemoeien met binnenlandse zaken van andere landen, dat is n mooi singnaal.

Usa zal n nieuwe tijdperk ingaan en meer naar binnen gekeerd, voor t eigen volk meer en teruggetrokken van t wereld torneel, minder bemoeien, soort canada 2.0

 

Ongeloofwaardig zonder vermelding van bron. Mod.

Qromwel op 25-07-2016 04:49

De verwachtingen die sommigen hier koesteren mbt. tot een ev. president Trump stroken niet met wat in de Profetieën staat.

Gideon85 op 25-07-2016 06:24

Nogmaals, lees de laatste paar updates op redefininggod.com  - dit hele gebeuren rond Hillary is bewust in gang gezet om haar te laten verliezen wat juist het doel van de elite globalisten is. Trump gaat het winnen omdat hij de juiste NWO pion is. Xandernieuws en lezers, jullie kijken weer de verkeerde kant op. (Xandernieuws heeft mijn waarschuwing van pas dat Infowars 'klokkenluider' Alex Jones een CIA controlled opposition puppet is gewoon genegeerd, dat blijkt wel uit het feit dat men hem nog klakkeloos citeert als zijnde een serieuze bron...) 

wim op 25-07-2016 09:53

Er is meer aan de hand dan gewoon maar een 'ongewoon harde' campagne. Zo stapt de voorzitter van de democraten op nadat aan het licht kwam dat zij partijdig was in de strijd om de nominatie voor president in haar partij.

http://www.rd.nl/vandaag/buitenland/voorzitter-democraten-stapt-op-na-e-mailschandaal-1.1111883

Iets dergelijks zien we in de Nederlandse media. Er is geen sprake meer van onafhankelijke journalistiek: klakkeloos overnemen van persberichten, stilzwijgende codes toepassen als het haat om islam, en vooral veel politiek correcte standpunten. Het mooie is dan weer dat zij zich meer en meer verslikken. telkens blijken ze het bij het vrekeerde eind te hebben: al tig keer de teloorgang van de PVV voorspeld, Brexit zou niet lukken, Trump zou niet ver komen... De berichten leren ons maareen ding, namelijk wat is volgens de auteur wenselijk. Heeft niets met onbevoordeelde berichtgeving te maken of met een met feiten onderbouwde opinie.

Sjuad op 25-07-2016 14:20

Trump heeft geen Blackwater,,

Brother Nathanael op 25-07-2016 14:31

Xander; goed stuk

echter blijf niet steeds om de hete brei heen draaien:

Hillary is de kandidaat van Wallstreet

wie zijn de CEO's van 9 van de 10 Banken?

wie zijn de eigenaren/CEO's van 9 van de 10 grote (gecontroleerde) Media?

Follow the money!

Qromwel op 25-07-2016 15:42

Gideon85 op 25-07-2016 06:24: Een aantal stukken van/via Henry Makow over Trump liegen er ook niet om! Ik heb ze hier zonder commentaar of toelichting gepost, maar niemand reageerde.

Oma op 26-07-2016 01:25

Dat het bij de presidentsverkiezingen smeriger en crimineler aantoe zou gaan met een pák modder, kon iedereen zo voorspellen....ook dat verkiezingen dezer dagen steeds meer 'gefixt' en gemanipuleerd worden zoals élke presidentsverkiezing in het leugenland vs....letterlijk over lijken gaan....

De elite/bilderberg/whatever criminelen erachter steken, hebben immers al lang voor de verkiezingen bepaald wie president(e) wordt: degene die zijn of haar ziel aan de duivel verkoopt, met het grootste ego en de meeste beloften/overtuigingskracht om zeker naar de pijpen van de troep aasgieren te dansen en nooit een eigen beslissing zal nemen maar enkel blindelings 'opdrachten uitvoert en opvolgt'.

In ruil voor het aanzien, de status, de mogelijkheid zichzelf enorm te verrijken en in weelde te baden, de privileges die het ambt van 'machtigste ter wereld'(?!) wél het knechtje spelen, de puppet aan het touwtje dat moet gehoorzamen omdat anders hem/haar hetzelfde lot beschoren is van JFK.....

Je zal maar je geweten moeten het zwijgen opleggen om misdaden te plegen in opdracht van degenen die je in de presidentsstoel gezet hebben...als trump dus overtuigender is dat hij blindelings zal gehoorzamen én de kiezers van sanders achter hem krijgt, maakt hij nog een waterkans maar ik betwijfel het, clinton draait al langer mee en heeft ongetwijfeld haar 'betrouwbaarheid als knechtje' voor de monsters achter de schermen al lang verdiend...en nu komt ze haar deel van de koek (het presidentschap) opeisen.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl