Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Was Turkse coup een false flag zodat Erdogan totale macht kan grijpen?

Beleefde Turkije gisterenavond en vannacht zijn eigen ‘Reichstag’ moment?


Erdo-gone? Nog lang niet, naar het zich nu laat aanzien. Sterker nog, de coup zou wel eens door hemzelf in scene gezet kunnen zijn, zodat hij zich definitief tot absolute alleenheerser kan verheffen. Met andere woorden: Europa heeft na zo’n 80 jaar opnieuw een levensgevaarlijke dictator binnen zijn grenzen.

De militaire coup in Turkije leek even heftig, maar is volgens de laatste berichten alweer voorbij. De coupplegers hadden weliswaar tanks en helikopters tot hun beschikking, maar geen soldaten. Dat heeft hen genekt. De situatie in het land is volgens premier Yildirim weer ‘onder controle’. Na berichten van onder andere NBC dat Erdogan eerst in Duitsland en vervolgens in Groot Brittannië asiel zou hebben aangevraagd, blijkt hij nu gewoon in Ankara te zijn geland. Er zijn nog geen harde aanwijzingen voor, maar de snelheid waarmee de coup voorbij is, zou erop kunnen wijzen dat alles geheel of gedeeltelijk in scene is gezet, zodat Erdogan vervolgens alle reden heeft om de totale macht in Turkije te grijpen, en al zijn politieke tegenstanders definitief weg te vagen.

 

Dat zou heel goed meer dan een complottheorie kunnen zijn, want een paar jaar geleden werd duidelijk dat Turkije een false flag bloedbad in Kessab had veroorzaakt, zodat het een excuus had om militaire operaties in het noorden van Syrië uit te voeren. Sinds Erdogan aan de macht is, heeft hij tal van eenzijdige, ondemocratische en totalitaire stappen ondernomen om de democratie uit te schakelen en zichzelf steeds meer macht te geven.

Mogelijk hebben de Turken gisterenavond en vannacht dus hun eigen ‘Reichstag’ moment gehad. Erdogan kan er zelf voor gezorgd hebben om een zogenaamde coup op touw te zetten, zien wie daar aan mee wil doen, doen alsof zijn eigen informanten eveneens voor een nieuwe revolutie zijn, de coup vervolgens laten uitvoeren, om deze vervolgens snel keihard neer te slaan, en de situatie als excuus gebruiken om zijn tirannieke islamistische dictatuur compleet te maken.

De eerste filmpjes met massa’s Turken die als steunbetuiging aan hun dictator in de straten massaal ‘Ya Allah, Bismillah Allahu Akbar’ schreeuwen, staan reeds op het internet (4)(5). So much voor de zogenaamde seculiere Turk, het beeld dat Europese politici ons zo graag voorhouden, maar die in werkelijkheid al lang overstemd is door de snel groeiende populariteit van het islamisme en jihadisme in de aspirant-EU staat.

En die 80 miljoen moslims mogen van Brussel, Berlijn en Den Haag binnenkort visumvrij naar onze landen komen. De laatste jaren –of zelfs maanden- van onze vrijheid, vrede en welvaart lijken dan ook geteld. Eerder dit jaar noemden Amerikaanse media Erdogan al de feitelijke heerser van Europa, omdat de EU aan bijna al zijn eisen tegemoet was gekomen. Die positie zal hij nu ongetwijfeld verder gaan uitbuiten. Enige substantiële weerstand valt van ‘onze’ leiders helaas al lang niet meer te verwachten.

 

Xander

(1) Shoebat
(2) Shoebat
(3) Shoebat
(4) YouTube
(5) YouTube

 

Indien u wilt reageren op het forum. 

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Pagina12
van buiten op 16-07-2016 20:29

let goed op medemens een moslim mag liegen tegen een niet moslim en zo kun je ellenlang door gaan wat zij een niet moslim aan mogen doen, het staat letterlijk in hun boek, maar kijk ook eens in het oude testament bijna het zelfde, maar al met al blijft de sneltrein maar doordenderen de laaste drie weken, ik zelf denk dat de beurzen wereldwijd garen spinnen in deze situatie,en deze trein heeft zijn eindpunt nog lang niet bereikt

gerechtigheid op 16-07-2016 21:03

tja typisch , ambtelijke bestuurdertjes bla bla, dus de parasieten van ons belanstinggeld dus ambtenaartjes even dit , die erdogan ook , via mobiel de burgers opruien tot verzet, maar wanneer de boel veilig is komt deze ambtelijke bestuurlijke niksnut naar buiten , hoe dom zijn de gewone mensen!!

zie ook onze haagse angsthazen, roeptoeters , en parasieten van ons belastinggeld , met mooie ambtelijke wachtgeld reglelingen , en natuurlijk hun studievrindjes cq old boys netwerkjes , kijk maar eens naar al die zgn voormalige kamerzitters , waar zij allemaal een mooie zakkenvullende functie hebben gekregen,

prochrist op 16-07-2016 21:32

Blijkbaar had Erdogan deze staatsgreep nodig om 3000 rechters te ontslaan.

Zijn critici zullen er ook flink van langs krijgen.

Dit is een reuzenstap richting dictatuur. Het is dus gewoon een staatsgreep van Erdogan zelf.

Waarschijnlijk gaat hij nu ook nog hele mooie dingen doen voor het volk zodat Europa ziet dat dictatuur niet zo’n gek idee is.

 

Bundy op 16-07-2016 23:08

Het lijkt er nu op dat Erdogan een "Nacht van de lange messen " heeft gedaan , zoals eens Hitler zich ontdeed van Röhm en de S.A. heeft Erdogan zich ontdaan van alle democratische oppositie in Turkije .

De Turken met een Nederlands paspoort werden in Rotterdam weer gevaarlijk en riepen in gebrekkig Nederlands ( derde generatie ) : Wij zijn eerst Turken en Erdogan is onze vader .   Ik denk dat je dan terug moet gaan naar je geliefde vaderland .     Nederland slaapt op de PVV na gewoon verder , tot ze weggevaagd worden door miljoenen legaal aanwezige criminelen .      Normale landelijke én Europese leiders zouden ingrijpen i.p.v. intens laf medewerking te verlenen 

Aboow op 16-07-2016 23:14

Dr werd gevochten, en n deel van de militairen gaven zich over, vele onder deze wisten van te voren niets en dachten aan n oeffening of n maatregel tegen tereur dreiging.

Wat mij betreft is het echt n coup geweest dat vannuit de lagere kringen van t leger werd georganisseerd. 

Tegen sultan abdulhamid is dit ook gelukt via de lagere rang vannuit t leger, het kan wel

Maar geen succes dit keer. De mensen zijn hecht aan de leider

hitmanholland op 16-07-2016 23:28

Een fake coup zal me niets verbazen met deze man.. hij maakt straks echt de dienst uit zeker nu al met de vluchtelingenstroom.

Bovendien zouden er mensen zijn gedood, er staan helemaal geen video's op internet van schietende soldaten etc..

Cees op 16-07-2016 23:51

Natuurlijk deugt Erdogan niet.  Maar dit is geen complot. 

Hoopvol op 17-07-2016 00:10

Levi , vlokje  en anderen met t zelfde inzicht.... Zo is het maar net! 

AEO ; helemaal gelijk... Ik sluit me aan bij je verhaal .... Laten we bidden dat mensen wakker mogen worden en zich op tijd bekeren. Dat ze een veilig onderkomen mogen vinden bij Onze heer Jezus Christus. Want er komen barre tijden aan.. ik hou mijn hart vast !!! 

vlokje op 17-07-2016 00:10

Nee joh, deze coup is een aktie gelijk aan de ratten vanger van hammelen, wie tegen Erdoğan is kan nu worden opgeruimd.

De Turkse  geheime dienst of CIA heeft  rattevangers geleverd , en die zitten nu in griekenland  rest and recovery te genieten, trouwens die zatten wel snel in griekenland.

Amerikaanse basis afgesloten in Turkije,omdat de basis commandant bij de coup betrokken zou zijn  komt dat even goed uit, kan isis niet gebombardeerd worden

Hubo op 17-07-2016 01:15

@Rode Wouw  Erdogan lijkt nu hard te willen afrekenen met zijn tegenstanders.Dat zal zeker kwaad bloed zetten.Het lijkt me onwaarschijnlijk dat hij het leger helemaal naar zijn hand kan zetten.Dat kan hem dan nog wel eens fataal worden.

@John(2) Ik merkte al op dat je de situatie niet zomaar kunt vergelijken.De gebeurtenissen in Indonesië plaveiden de weg voor de dictatuur van Suharto.Ik kan me goed voorstellen,dat Erdogan en zijn geheime diensten creatief met dat draaiboek an de slag zijn gegaan.

Er is verder eeinig bekend van wat er voorgevallen is.Dat Erdogan nu meteen die Gülen beschuldigt lijkt me onzin.Ik vind het zelfs verdacht.Het lijkt wel een hele gok overigens om te vertrouwen op de steun op straat,tenzij je weet dat je meer achter de hand hebt.En op zich moet de organisatie van de straat in de islamitische wereld niet onderschat worden.En de publieke opinie was natuurlijk al aardig opgewarmd met die gemanipuleerde verkiezingsoverwinning,die nieuwe campagne tegen de koerden en de recente aanslagen.

En het leger is natuurlijk geen echt populaire partij.Ze houden dan nog wel de traditie van Atatürk in ere,maar het is weinig geloofwaardig als die zich nu ineens voordoen als pleitbezorgers van demokratie en de rechtsstaat.Daar zullen mensen zich niet gauw in herkennen.Het is natuurlijk ook wel het traditionele instrument van het bondgenootschap met het westen en verantwoordelijk geweest voor heel vervelende repressie gedurende de afgelopen 50 jaar.  

DN op 17-07-2016 01:30

Dictators van de wereld blijven elkaar trouw & steunen elkaar tegen de wil van de mensen!

http://www.standaard.be/cnt/dmf20160716_02387963

job op 17-07-2016 01:57

Het vreemde wat ik ervan vind is dat gelijk na 22:00 uur dit begon De beurzen in amerika net gesloten

Anna op 17-07-2016 08:29

Zo ontstaat nou een islamo- facistische dictatuur. We zien het voor onze ogen gebeuren.

Erdogan die begonnen is met goede sociale voorzieningen voor de bevolking, die een goede infrastructuur heeft aangelegd in Turkije, en die voor de bevolking een goede gezondheids zorg heeft geregeld. 

Nu dit min of meer klaar is bindt hij de kiezers aan zich door in de tumulteuze wereld van de zich " herontdekkende" islam ook de " islam kaart " te spelen. Hiervan zijn verschillende voorbelden te noemen ( hoofddoeken in het onderwijs enz).         De overgrote meerderheid 50% van de bevolking accepteert dit zomaar zonder protest.  ( een deel van het leger dus niet) Omdat het tegenwoordig in de islamitische wereld belangrijk is om je aan de wetten en regels van Mohammed te houden....... !!  Hier zien we ook de dodelijke verlamming die de islam in zich draagt...... Jezelf verplicht onderwerpen aan het gezag............Ten tijde van Attaturk was dit stukken minder  ( toen leek de islam in Turkije te moderniseren) en Attaturk probeerde het land en de bevolking juist uit deze " achterlijkheid " te verlossen wat hem aardig is gelukt. Daardoor is Turkije nu ook in tegenstelling tot de andere islamitische landen een modern land.

Helaas is men in de islam niet gewend om zelf na te denken maar slaafs de leider te volgen, hier maakt Erdogan openlijk misbruik van. En als deze leider dan goede dingen voor je land doet  zoals de gezondheids zorg op poten zet enz dan stel je geen vragen dan volg je slaafs........ zelfs zo slaafs dat je niet begrijpt dat je land door deze leider naar een dictatuur wordt gebracht......en dit slaafs volgen dat doen de meest Turken dan ook. Kritisch nadenken van de bevolking waartoe dit zal gaan leiden ontbreekt helaas totaal. Binnen het leger waren zulke gedachten kennelijk nog wel aanwezig......

Verder speelt Erdogan de nationalistische kaart door het grote oude ottomaanse rijk te willen herstellen. Ook hiervoor zijn in het  land voldoende sentimenten aanwezig die dit steunen.  Ook hier ontbreekt het kritisch nadenken van de bevolking.  Want ieder weldenkend mens weet dat gebieds uitbreiding tot oorlogen, nog meer onrust in dit gebied en vele doden zal leiden. En toch weet Erdogan zijn bevolking zo te manipuleren dat dit een stuk nationalistische trots is geworden.......En heeft deze opkomende dictator weer ( ironisch genoeg .....democratisch) vrijspel.

Een ander alarmerend signaal tot de opkomende dictatuur is een groot deel van de bestuurlijke macht buiten spel  zetten. Rechters worden ontslagen zelfs opgesloten, en het lijkt wel alsof de menigte, het volk, het gepeupel, dit niet begrijpt dat dit tot een verslechtering van hun situatie zal leiden. In het vervolg ( vanaf nu ) wordt alleen maar meer recht gesproken op de manier zo Erdogan dit wil. Vrije rechtspraak is weg....... Ook hier denkt de bevolking niet over na...... Zo kun je onder het mom van democratie toch een land tot een dictatuur maken.

Hier zien we duidelijk dat de islam letterlijk onderwerping betekent, de bevolking van Turkije laat zich onderwerpen......door Erdogan en ze begrijpt het niet.

Het gevolg is dat Erdogan, zeker nu hij zich gesterkt voelt door zijn bevolking door zal gaan tot het uiterste. En na een aantal jaren zal ook over Turkije  een stevige islamitische dictatuur heersen naar het voorbeeld van Saddam Hoesein of Assad, al dan niet met Erdogan.....aan de leiding. Hij heeft een groot leger , zit notabene in de NAVO en op termijn voelt hij zichzelf misschien dan wel " profetisch geroepen"  om dat Ottomaanse rijk te gaan her veroveren.... ( Voor degenen die de Bijbel kennen de Gog en Magog oorlogen??????) 

Hij schoffeert  de bondgenoten nu al door op de luchtmacht basis van Irclik waar de USA gebruik van maakt de elektriciteit af te sluiten. Waar haalt deze dictator de brutaliteit vandaan.... Ook daar is een antwoord op; uit de machtiging van zijn door de islam verlamde bevolking wat dan hier in Turkije democratie heet....

als je hier goed over nadenkt dan is Erdogan een zeer gevaarlijke man voor zijn eigen bevolking en de wereld vrede. 

Patatje Oorlog op 17-07-2016 10:38

Ik begin steeds meer te geloven dat Erdo deze coup in scene heeft gezet. Een echte coup zal als eerste de huidige leider uitschakelen en niet een coup beginnen als de grote baas ergens veilig in het buitenland zit en via de media kan oproepen tot verzet. Erdo kan al zijn snode plannen nu zonder weerstand uitvoeren. De plannen lagen al klaar: binnen enkele uren 3000 rechters ontslagen enz. Bovendien maakt hij nu onterecht ruzie met de VS wat hem de gelegenheid geeft hun luchtmachtbasis Incerlik te blokkeren om zo te voorkomen dat de door Erdo gesteunde IS vanuit die hoek aangevallen wordt.

Jannes de V. op 17-07-2016 11:01

Zie ook de column van Niemoller: http://joostniemoller.nl/2016/07/erdogan-organiseerde-eigen-coup-reconstructie/

Ike op 17-07-2016 11:20

@job op 17-07-2016 01:57; @Hubo op 17-07-2016 01:15

Goede conclusies.

@vlokje op 17-07-2016 00:10

Mogelijk.

Weet iemand welke troepen er zijn gedood? Waren het grenstroepen die Erdogan verraadde tegenover de pers en konden getuigen tegen hem? Zo maar een domme vraag van mij? Of waren het troepen van geheime operaties?

Iron Maiden op 17-07-2016 12:12

Amerikaanse basis van de buitenwereld afgesloten en omsingelt. Nou die Erdogan durft! En de amerikanen doen niets? Ik heb zo'n raar vermoeden dat Erdogan uit is op het aanwezige materiaal. Volgens mij heeft Turkije dit materiaal zelf niet. Nog niet.

VN op 17-07-2016 13:24

Een zelf in elkaar gezette coup. Soldaten zonder middelen, soldaten die dachte dat het een oefening was, niet alle media uitgeschakeld. Erdogan op tijd bij, was hij dan niet op de NAVO top? Vreemd op zijn minst. Een turkse Reichstag. Veel wat het onderstreept. Niettemin denk ik dat het hiermee voor Turkije pas begint. Begin van het einde van Erdogans tijdperk. Fouten van dictators die alle grenzen over gaan schrijden. Nero ging af toen hij Rome in brand stak. Laat het net zo iets zijn. Maar onze politici steunen hem braaf en nederig want op moment is hij de sultan van Europa en Klein Asie.

anora op 17-07-2016 16:27

Op 1 of andere manier staat europa achter hem, zelfs ondanks de oproer die hij kraait eerst onder turken in zijn eigen land, later onder turken in Europa. Moest je ze over assad horen. En niemand keurt dit af? Dat hij onrust ook buiten de grenzen veroorzaakt? Niemand roept hem tot de orde, het is zo merkwaardig.

Ene hoge pief -sorry ik weet zijn naam niet- van de EU zei dat. En anderen ook. Waarom? Wat is hier dan de bedoeling van? Wat wint de EU hierbij? Waar moet dit naar toe leiden? Ik begrijp het echt even niet.

anora op 17-07-2016 16:29

Ik heb zo een medelijden met de coupplegers, arme mensen. Geen mensenrechten voor hen, not at all, in tegendeel. 

Hoopvol op 17-07-2016 16:39

Mooi uiteenzetting Anna 17.07  8.29.   

hannibal op 17-07-2016 18:35

dit is weer een andere tacktiek van erdogan om uiteenlopende akp weer bijelkaar te roepen.

hoe kunnen ze een f16 kapen en eigen will gaan bombarderen,

eerst werden soldaten ergens heen gestuurd,daarna daarna weer in elkaar geslagen gedood.

dit is gedaan om naam van erdogan,en zijn eer te redden,die aan het beven was en stond uitelkaar te vallen.

hij heeft zick eigen mensen opdracht gegeven,daarna werden beschuldigt van staat greep terwijl het niet zo is.

i hoop isis en pkk en pyd erdogan een lesje zullen leren.

iemand die zijn eigen soldaten afmaken,waar in de wereld zie je dit.belachelijk gewoon.

dat waren soldaten die ook tegen zijn partij isis,en pkk vocht.

als ik nu soldaat was geweest in turkije had ik gewoon met pkk,en isis meegedaan,dan kan erdogan beter begrijpen wat een soldaat waard is.

idereen is paralel en corrupt behalve erdogan niet.als hij zo arrogant doorgaat komt er een echt burgeroorlog ,wat dan nodig is niet meer komt,en soldaten hem en zijn volk ook niet meer kan redden.

dan zal hij anders pipen.wie zal hem redden ,welke land zou hij dan vluchten.

Hoopvol op 17-07-2016 19:40

Anora ik heb het ook zo te doen met de slachtoffers vsn deze zelf in mekaar gedraaide coup Door Erdogan. Nou kan hij alle rechtvaardige tegenstanders wegwerken!

En dit alles Anora is volgens de grote agenda : De NWO agenda. Waar sommige Europese leiders  deel vAn uit maken. Daarom dat niemand ( europese leiders ) ingrijpt. Nee natuurlijk niet, moet alles verlopen volgens het NWO draaiboek. Ook ik kan me er erg boos om maken, maar ik weet waar ik al mijn frustraties kwijt kan en waar ik bescherming kan vinden. Ik hoop jullie ook .....

anora op 17-07-2016 23:40

@Hoopvol, ja, hoe het ook precies in elkaar zit: ik heb echt medelijden met de mensen die nu vastzitten, hun leven is voorbij. Geen mensenrechten voor hen. Ik neig er nu ook naar te denken dat  dit in elkaar gezet is als grote opruimactie. Dat er een draaiboek achter zit, ja dat geloof ik ook. Vanwege de merkwaardigheid van het tolereren door de EU, van een dictator, die het voor elkaar krijgt om hier in Europa ook nog de boel op te stoken. Maar wáárom precies he? Ik ga er toch vanuit dat de EU ook niet op een Ottomaans rijk zit te wachten? Daarom volg ik dit niet goed.

hannibal op 18-07-2016 01:09

heb nog wat bij toevoegen heel belangrijk

ten eerste erdogan was al verdwenen voor het staats greep!!

hun zouden plaats van erdogan hebben bestoken!!!

plotseling alle rechters en toebehoren van erdogan is shulding aan dit feytullah gulen leugen.

hoe gevaarlijk is feytullah gulen eigenlijk.hij heeft niet eens kracht zich zelf naar bed te dragen laat staan dat dit alles door hem komt.

dit maakt me heel boos want ocalan van koerdische partij die is 100x gevaarlijk als feytullah,waarom leeft hij nog.waarom gebeurd nog wat hij zegt,ocalan is weliswaar binnen,maar hij regeld alles buiten.

tweede ding wat ik niet begrijp is,dat erdogan aleen maar feytullah beschuldigd.

wij hebben vijanden genoeg, pkk,isis,pyd,ypg,hamas,hizbullah.laat staan dat hij oplossing vind.

tegen hun durft hij niks te zeggen,makkelijke is dat hij feytullah eruit haalt,als hij zo doorzeurd wordt hij ook uit nato gezet.

hij geeft zelf toestemming voor f16 voor america in incirlik,nu is hij tegen america.

als ze erdogan willden bestoken of dit een staatsgreep was zoals erdogan beweerd,hadden ze palijs hadden ze eerst het palijs plat moeten leggen,en niet een vakantie huis in marmaris.

en hem met sniper afgemaakt moeten hebben,daar heb je geen f16 voor nodig.

vrij dragen van wapens worden vrijgemaakt  en dood straf komt.

ben bang het lijkt beetje op iran te lijken.je kan iedereen menemen en ophangen.lang leve erdogan

dat willen ze nu namelijk met ze alle.

het is niet makkelijk om  aan tanks en f16 te komen,het lijkt alsof hele turkije aan het slapen was.

dit is een hele grote leugen.

want leger was ook van erdogan,het was niet onafankelijk,zoals in jaren 80.

hoe kan leger dan in eigen gang gaan!!!!

allemaal vragen waar niemand antwoord kan geven,gegeven moment niemand meer erdogan omdat hij zich zelf minder en blachelijk maakt door deze stomme acties.

hij beschuldig letterleijk amerika terwijl hij zelf jaren heeft meegewerkt.

als erdogan zo doorgaat met beschuldigen,trekt amerika zich terug,

wat ik nog niet begrijp is dat obama,putin erdogan niet hebben veroordeeld.

lijkt alsof niemand durf wat te zeggen en bang zijn.

putin zegt nog dat toeristen van hem niet in gevaar mag komen,ik dacht dat putin slim was.

na dit gebeuren had ik erdogan niet eens gebeld,dit is gewoon gepland actie,en iedereen doet zijn ogen dicht.niemand had kritiek.

mensen van akp worden nu op schouders gedragen dat ze hebben meegedragen,en mee hebben geholpen,om nog sterkere aanhangers te krijgen.nu kan niemand meer akp omvergooien.

omdat menigde denkt wat erdogan denkt,dat een vijand turkije omver willen gooien.

en daar geloven ze ook in.dat soldaten teroristen Zijn!!!!! het is echt gebeurd met turkije,meer heb ik niks toe te voegen.

omdat ze denken met allah akabar gebaar alles kunt redden,akp gebruikt zijn aanhangers,gevaarlijker kan het niet worden.nu zijn ze sterker dan ooit,door diet geplande staatsgreep.mensen van akp die meehielpden in naam van god.worden als veteraan voorgesteld!!!

Rebellio op 18-07-2016 20:20

De ChristenUnie is maandagavond een online petitie gestart tegen visumvrij reizen van Turken naar de Europese Unie en toetreding van Turkije tot de Europese Unie. https://www.christenunie.nl/nl/turkije-petitie/1011554/success

Rode Wouw op 18-07-2016 22:47

@Rebellio : we moeten nog wat proberen. Ik heb ondertkekend.

Hoopvol op 18-07-2016 23:57

Anora, al eens over vrijmetselarij gehoord en / of geheime genootschappen???  Onderzoek het Anora en je zult het mss beter gaan begrijpen, waarom  Europese en Amerikaanse leiders het anders aansturen dan wij ( ( Europese ) Burgers het willen. Dat zij de marionetten poppen zijn van de NWO. En waaruit uiteindelijk de anti Christ uit zal opstaan. En de islam is daar een zeer Goed werktuig voor ....

Je ziet ook duidelijk dat ze de Islam willen omarmen en binnen halen. Het valt echt op.... 

Het gaan moeilijke tijden worden, ik vrees door wederzijdse Haat : burgeroorlog.  De moslims haat ( wordt gepredikt) tegen onze westerse normen en waarden en visa, versa.... Wij haat tegen de moslims. En dat is nu net wat de top in de pyramide wil, Anora. Ze willen chaos..... En langzaam sturen ze het er op aan.... (  False flag operaties ) En die choas kan nu wel eens snel tot stand komen. Ook ik hou mijn hart vast.... !!! 

Maar troost he, je weet wie overwinnaar is ... Toch !!! 

Hannibal sterkte hoor ....!!! 

Hoopvol op 18-07-2016 23:58

Dank je rebellio voor de tip ! 

hannibal op 19-07-2016 00:27

waarom zegt rutten niks over reizen naat turkije dat het riscant zou zijn,er zijn nog mensen die vakantie boeken naar die land.

dat volgens turkije nog niet gevaarlijk zou zijn omdat istanbul en ankara buiten de straal zit van 1000 meter.

moet rutten wachten totad er ook een bom valt op alanya antalya,en dat hij weer met zelfde verhaal komt van dat hadden moeten voorkomen.

als hij dit zou doen dan komt aanhangers van erdogan masaal op straat in nederland en dat weet hij.

hannibal op 19-07-2016 00:54

 

wat volk eigenlijk wil zeggen ,met Allahu Akbar gebaar is dit:

We zijn achter jou Erdogan maak jij maar geen zorgen

 

om veiligheid van volk te garanderen heb je politie en leger nodig,en niet andersom.

 

sorry als volk voor het veiligheid moet zorgen,aan wie moet je dan nog vertrouwen.

 

ik maag me zorgen wat er nog overblijft van mensen rechten en democratie.

anora op 19-07-2016 00:58

@Hoopvol,

Ja in zekere zin ben ik op de hoogte, globaal gezien. Ik ga er niet te veel met mijn neus in, want ik word er niet goed van. Maar (of dus) blijft mijn vraag: waarom een Ottomaans rijk in Europa? (tenminste ik ga er vanuit dat dat het plan is...in ieder geval vanuit één kant) wie zit daar op te wachten, en waarom? Om het volk onderdrukt te houden? (hoeven zij zelf verder niks meer te verzinnen, en hebben ze dat klusje mooi gedelegeerd).

Burgeroorlogen, ja dat plaatje zie ik ook al enige tijd voor me, gezien alles wat er gaande is. En dan.... is het over;  onderdrukking. Een sterke hand die ons eronder houdt, niemand die nog iets durft tegen te spreken.  Je kunt het je bijna niet voorstellen he, wat een ziek gedoe.

anora op 19-07-2016 01:02

@Hannibal,

omdat ze een raar spelletje spelen.

Redsik op 19-07-2016 12:32

Ik denk nog steeds dat Erdogan Gog van Magog is en op deze manier of het nu complot is of niet heeft hij wel veel meer macht gekregen.

Hoopvol op 20-07-2016 00:09

Ja Anora ... Een erg ziek gedoe. Maar gelijk heb je,  dat je er niet te diep je neus in steekt.  ik ben er wel flink ingedoken, maar ben er zeker een jaar lang niet goed van geweest. Maar je doorziet het. Een nieuw rijk met volledige onderdrukking, een deel van de mensen uit geroeid en de rest als slaven. En ik denk dat ze de islam nodig hebben als opstapje, naar een nieuwe ( onderdrukkende ) religie. Maar dat is nog een vraagteken, of Islam of iets soortgelijks ?!?!

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl