HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Vicepresident Franse imams treedt af omdat moskeeën haat tegen Westen zaaien

Franse topimam, kandidaat voor Grote Moskee Parijs, erkent dat ‘extremisme een probleem van de islam is, omdat islam en islamisme niet meer te onderscheiden zijn’‘Moslimjongeren worden massaal tegen Westerse samenleving gemobiliseerd’


Imam Drouiche waarschuwt dat vooral in Europa moslimjongeren massaal door hun imams worden aangespoord om het Westen te haten, en dat er geen onderscheid meer is tussen de islam en het (radicale) islamisme.

De islam is een religie van vrede, en slechts een klein groepje extremisten en terroristen verpesten het voor de rest. Dat is zo ongeveer de standaard reactie die Nederlandse en Europese politici en media geven als een moslim weer eens een gruwelijke terreuraanslag heeft gepleegd, zoals eergisteren in Nice. Maar wat is hun antwoord nu de vicepresident van de Franse imams, Hocine Drouiche, is afgetreden, juist omdat er in de moskeeën haat tegen het Westen wordt gepredikt, en wordt beweerd dat het extremisme niet bestaat? ‘De islam is niet meer te onderscheiden van het islamisme,’ waarschuwt hij.

 


Drouiche, imam van Nimes en kandidaat voor de positie van imam van de Grote Moskee van Parijs, treedt terug omdat ‘ik deze incompetente instellingen, die niets voor de sociale vrede doen en steeds herhalen dat er geen extremisme is, afwijs.’ Na de terreuraanslag op het Bataclan Theatre in Parijs op 13 november 2015 zei hij al dat ‘wij de waarheid moeten zeggen, namelijk dat de islam en het islamisme niet meer te onderscheiden zijn.’

‘Haat wezenlijk onderdeel van interne islamitische gesprekken’

Al vóór die aanslag had hij gewaarschuwd dat vooral in Europa ‘haat een wezenlijk onderdeel van de interne islamitische gesprekken’ is geworden, en jonge moslims op deze manier tegen de Westerse samenlevingen waarin zij opgroeien worden gemobiliseerd. Met andere woorden: Drouiche bevestigt volmondig dat anti-islam partijen, zoals in Nederland de PVV, het altijd al bij het rechte eind hebben gehad.

Hij wijst het veelgehoorde argument van moslims dat het terrorisme in Irak en Afghanistan vooral door het Amerikaanse ingrijpen is gevoed, van de hand. ‘Dat hebben wij altijd gedacht, maar de Arabische Lente heeft duidelijk aangetoond dat het probleem van het islamisme samenhangt met de theologische en gerechtelijke crisis van de islam.’

Moslims doen niets om radicalisering tegen te gaan

Moslims hebben vooralsnog geen echte pogingen gedaan om het probleem van de radicalisering van hun religie en de verspreiding van haat op te lossen, aldus de imam. Na ‘Parijs’ zei hij al te hopen dat de aanslagen de moslimbevolking in Frankrijk en Europa zouden wakker schudden, en ze alle moeite zouden gaan doen om het gemeenschappelijke en vreedzame samenleven met de autochtone Europeanen te redden. Hij legde dus de verantwoordelijkheid in de eerste plaats bij de moslims, en niet bij de Europeanen, waar ‘links’ en ‘progressief’ altijd zo op hamert.

Tot nu toe is zijn hoop vergeefs gebleken, getuige bijvoorbeeld de grote aantallen moslims die pal na de aanslag in Nice feestend de straat opgingen. In eigen land kennen we het door de overheid gebagatelliseerde probleem met vooral Marokkaanse jongeren, die precies hetzelfde doen.

Situatie loopt uit de hand omdat probleem islam wordt ontkend

De situatie loopt steeds verder uit de hand omdat de politiek deze grote problemen met de islamitische religie en grote aantallen moslims weigert onder ogen te zien, en niet van plan is om de bevolking te beschermen tegen het snel groeiende aantal agressieve extremisten.

De Westerse politici en media zouden daarom ogenblikkelijk het waandenkbeeld dat de islam en het (radicale) islamisme twee verschillende zaken zijn, moeten opgeven, en tevens moeten erkennen dat islam en geweld als twee handen op één buik zijn, overal waar moslims een substantiële minderheid beginnen te vormen, zoals in Frankrijk, het eerste Europese land waar ze de magische –gezien ‘Parijs’ en ‘Nice’ beter gezegd: fatale- 10% grens overschreden.

De Franse premier Valls bevestigde weliswaar dat de dader van het bloedbad in Nice ‘banden met het radicale islamisme’ had, maar wil klaarblijkelijk nog steeds niet inzien dat het basisprobleem niet de zogenaamde sociaal achtergestelde situatie van veel moslims is –iets waar ze nota bene meestal zelf voor kiezen-, maar dat de islam zélf het grote probleem vormt.

Maar één oplossing: sluit grenzen voor islam, de-islamisering Nederland

Er is dan ook maar één werkende oplossing om de vrede, veiligheid en welvaart van Europa en Nederland te bewaren en voor onze (klein)kinderen veilig te stellen, en dat is door onze grenzen definitief te sluiten voor de islam, en ons land volledig te de-islamiseren. Tot nu toe is PVV-leider Geert Wilders de enige die deze oplossing wil uitvoeren; alle andere partijen willen in meer of mindere mate de grenzen wijd open houden voor de komst van nog veel meer volgelingen van deze intolerante, racistische, haatzaaiende, totalitaire en gewelddadige religieuze ideologie.

 

Xander

(1) KOPP

Zie ook o.a.:

15-07: Dader Nice heette Mohamed, schreeuwde Allahu Akbar, reed truck met kogelvrij glas
15-07: De religie van vrede slaat opnieuw toe: Zeker 80 doden bij aanslag in Nice
15-07: ‘Franse regering verzweeg gruwelijke martelingen slachtoffers aanslag Parijs om islam te beschermen’
13-07: Hoofd Franse inlichtingendienst: Europa op rand burgeroorlog door verkrachtende moslimmigranten
12-07: Rusland, Turkije, Israël waarschuwen Europa voor invasie moslim zelfmoordterroristen (Rusland erkent als eerste wereldmacht het gevaar islam)
11-07: Miljardenclaim tegen Facebook vanwege hulp aan islamitische terreurgroepen (/ Steeds meer conservatieve anti immigratie en anti-islam pagina’s door Facebook verwijderd)
05-07: Migranten verkrachten linkse politica, maar die geeft Duitse samenleving de schuld (/ Politie bevestigt het nieuwe racisme in Europa: Mensen met getinte of donkere huid mogen gratis met O.V., blanken moeten torenhoge boetes betalen)
02-06: Bezuinigingen op Nederlandse bejaarden en zieken, maar duizenden euro’s welkomspremie voor migranten (/ Oud hoofdredacteur FAZ: Etnische Nederlanders worden opzettelijk gediscrimineerd)
30-05: Ondergang van Zweden toont aan dat islam niet samengaat met democratie (/ Kwart miljoen Zweedse bejaarden onder armoedegrens om massa immigratie te betalen)
19-05: Paus vergelijkt ISIS met Jezus, wil dat moslimmigranten Europese vrouwen nemen
10-05: Onderzoek bevestigt: Massaal moslim geweld tegen christelijke vluchtelingen (/ Meer dan 80% van alle christelijke vluchtelingen in AZC’s vervolgd door moslims / Wel bescherming voor homo’s, niet voor christenen)
05-05: Tweede, veel grotere moslim migrantentsunami naar EU is begonnen

 

Indien u wilt reageren op het forum. 

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

willy op 16-07-2016 13:49

ondertussen heeft Isis de aanslag in nice opgeeist dat weten we weer dus islam is een gevaarlijke religie en ik lach me een kriek dat sommige nog durven beweren dat het een religie van vrede is onzin dikke onzin! bij de staatsgreep in turkije kwamen in belgie veel turken opstraat als ze dan zo meeleven met hun land en erdogan dat ze dan terug naar turkije gaan en daar hun land opbouwen ik ben die zever kotsbeu aan het worden! en het is waar en dat mag gezegd worden het Westen heeft ook schuld aan de chaos in het Midden-Oosten vooral door die domme Amerikanen die denken de scheidsrechter van de wereld te zijn ! en de Imans hebben nooit moeite gedaan ook nu niet met Nice ze veroordelen de aanslag niet je hoort ze of ziet ze niet allemaal-- die islam ! shalom

Rolf op 16-07-2016 14:17

Hier nog een bron:

The Vice-President of all Imams in France resigned. His last words are a big warning for the world

Vertaling: De vice-president van alle imams in Frankrijk heeft zijn functie neergelegd. Zijn woorden zijn een grote waarschuwing aan de wereld.

http://conservativepost.com/the-vice-president-of-all-imams-in-france-resigned-his-last-words-are-a-big-warning-for-the-world/

IFF op 16-07-2016 14:19

Te laat, het kalf verdronken. Jihadisten worden niets in de weg gelegd met open armen ontvangen door de linkse kerk. De ideologie van de dood en de terreur zal een wezenlijk deel uitmaken van onze toekomst. Zo is Michel Houellebecq met zijn boek Soumission de nieuwe profeet gebleken. Sommigen hadden het hem nochtans al lang geleden voorgedaan door correct te voorspellen hoe gitzwart de westerse toekomst zal zijn.

densi op 16-07-2016 14:38

Het lijk me een langzame collectieve zelfmoord van Europa om onze waarden in te ruilen voor de Islamitische waarden. Straks moet ik, wij allemaal, (vrouwen misschien niet want die staan achter het aanrecht) ook 5x per dag op de knieën in de "op zijn hondjes houding" op mijn matje om te bidden voor een paar hondenbrokjes. Ik hoop dat mijn kompas werkt en de juiste richting aangeeft.

only you op 16-07-2016 15:01

Hier brengen vh islam geloof is de economische beste oplossing, een hel op aard en een rijk in de hemel ?

bob2 op 16-07-2016 15:07

De Belgische minister Reynders en Eerste minister Michel steunen nog altijd Erdogan en willen moedwillig Turkije bij de EU,dat regelrechte moord op hun eigen Belgische bevolking.

ohje op 16-07-2016 15:15

Als ik hoor hoe groot de freugde is bij de elite bijzonder timmerfranz  zingt en lacht.

Maar dat deze freugde voortkomt door een overwinning van een dictator.

Eigenlijk het bewijs van de EU.

Mark S. op 16-07-2016 15:20

Ik heb diep respect voor deze imam. Wat is hij eerlijk!

Hij laat zijn geweten spreken! Waren er maar meer zoals hij.

DN op 16-07-2016 15:55

@bob2 op 16-07-2016 15:07, die liberalen allemaal hoor, niet alléén die van Belgistan! Het grote geld gebruikt IS als proxyleger, de gewone mensen daar hebben ze alléén maar last mee die superrijken van de aarde!

DN op 16-07-2016 16:01

"Tot nu toe is PVV-leider Geert Wilders de enige die deze oplossing wil uitvoeren", & Pegida?

https://www.youtube.com/watch?v=2sLFeLyuZ5w&list=PL1m4hVykWOx5O1xseKZ8PHqjcc_QO6HdB&index=9

DN op 16-07-2016 16:23

Voor een paar softie moslims moeten we toch die MoslimNation hier de boel niet laten overnemen?

Pier op 16-07-2016 16:29

Mark S. op 15.20: amen! Bid dat hij navolging vindt! 

HEndrik op 16-07-2016 16:29

Islam met wortel en tak uitroeien, --

vijgeboom op 16-07-2016 16:38

De Koran egt duidelijk dat iedere niet moslim gehaat moet worden of verdreven of gedood moet worden. De enigste partij in Nederland is de PVV die weerstand bied en dit al sinds de oprichting van haar partij aangeeft. Als u uw kinderen veilig wilt laten leven tem dan PVV en beveilig u alvast want er komt nog veel ellende aan. Moslims maken je land kapot dat word gelukkig steeds beter ichtbaarder.

ieznogoedh op 16-07-2016 17:26

Nu maar afwachten of de MSMedia dit aftreden (met de reden waarom natuurlijk) ook gaan plaatsen.

Ik weet niet waarom, maar het zou me niet verbazen als dit bericht voor de MSM geen enkele nieuwswaarde zal blijken te hebben.

Faxe op 16-07-2016 17:27
@ Rebellio op 15-07-2016 22:54. Op de eerste plaats dien je de gebruikelijke beleefdheidsvorm naar de Moderator in acht te nemen door hem met 'u' aan te schrijven. Dat je dit niet doet geeft blijk van jouw minachting naar hem. Dat ik het met 'u' aanschrijven naar jou niet doe, geeft blijk dat ik al lange tijd jouw schrijvens niet waardeer en mogelijk meer personen met mij niet.

Op de tweede plaats dien jij je voor te stellen dat het tijdrovend en ook verantwoordelijk vrijwilligerswerk van al diegenen die Xandernieuws onderhouden, zeer gewaardeerd dient te worden en door velen met mij ook inderdaad hoogstelijks gewaardeerd wordt! Op de derde plaats daag je de Moderator uit om antwoord te geven op de vraag of je weg zult gaan. Van mij mag je, want iets zinnigs van jou heb ik nog niet gelezen. Ik hoop dat ik hierbij jou op jouw 'lange vingers' heb gestaan en dat je wegblijft.
 
Faxe, deze harde toon naar uw mede forumgast Rebellio is ongewenst.  Indien u het niet eens bent met zijn posts kunt u met onderbouwde argumenten weerleggen.
Dank voor uw waardering voor de site. Mod.

 


 
John 5 op 16-07-2016 17:46

Met groot respect voor deze iman die durft aan te geven wat er in zijn eigen gelederen misgaat. Jammer dat Europa niets met deze man aan wil gaan

Y

Patatje Oorlog op 16-07-2016 21:51

Pechtold zal wel zeggen "Wat weet zo'n Franse imam nou van islam? Of zo'n kalief al-bagdhadi? islam is vrede en zal nooit tot een aanslag oproepen. Dat bijna alle aanslagen door moslims zijn gepleegd is puur toeval."

cefas op 16-07-2016 22:23

Inderdaad, terreur, geweld, barbarij, haat etc, etc, etc, is voor 99% islamitisch gerelateerd.

cefas op 16-07-2016 22:33

Hitler is destijd ook democratisch gekozen, holde vervolgens de democratie uit en werd een dictatoriale potentaat. Erdogan gaat dezelfde kant op, Ruim 100 journalisten zitten in de gevangenis, Voila!. Persvrijheid naar de knoppen. Democratie wordt uitgehold.Deze coup heeft Erdogen zelf opgeroepen en veroorzaakt, maar wie heeft dat door? Of zijn we net zo blind als in in de tijd van Hitler?

cefas op 16-07-2016 22:42

Tussen een gematigde en een geradicaliceerde moslim hoeven maar een paar seconden te zitten. Het is zo gebeurd. Haat tegen van alles en nog wat en het Westen is vaak de drijfveer. Laten we daar eerlijk over zijn.

Onno op 16-07-2016 23:48

De Bhagwan zei het in de jaren '80 al: De Islam is de meest sadistische en wrede nep-religie in de hele wereld.

Wat ze zelf verder ook beweren om bij je naar binnen te sluipen......

vlokje op 16-07-2016 23:58

Jaja, De leugen bedekt met de waarheid

positivo op 17-07-2016 02:00

Toch wel respect voor deze imam.

Infidel4U op 17-07-2016 09:31

Als hij nou alle moslims oproept Europa te verlaten.. 

Rudolf op 17-07-2016 10:39

Uhh, klein groepje??

smurf op 17-07-2016 12:26

Hocine Drouiche heeft zijn functie niet neergelegd: "Clarification: cher (e)s ami (e)s, je vous confirme que je n'ai pas démissionné de la vice présidence du conseil des imams.nous avons suspendu toute notre coopération avec le conseil francais du culte musulman qui représente "officiellement "les français musulmans "Facebook Post

DZvZtKm op 17-07-2016 12:30

en hier hetzelfde maar dan een waarschuwing naar het Oosten

www.freemalaysiatoday.com

joop op 17-07-2016 12:35

Helemaal waar en helemaal mee eens. Petje af voor deze nette meneer die de volle 100% waarheid spreekt , en ons waarschuwt.geniet maar van iedere  vrije dag die je mag beleven in Nederland of in Europa. Ze zijn kostbaar. Morgen  kan alles anders zijn.

Qromwel op 17-07-2016 13:41

Maar één oplossing: sluit grenzen voor islam, de-islamisering Nederland

Hoe stel je je dat voor, Xander? Ik weet wel wat, maar als ik dat hier poneer wordt ik weggecensureerd, met verwijzing naar de site-regels!

braampje op 17-07-2016 15:02

waarom zet je zulk soort stukjes schrijven niet een keer op de site van Joop?????

of op andere linkse sites?

zodat deze mensen ook eens een keer iets lezen wat door een Imam is geschreven?

Tsippor op 17-07-2016 15:09

Er is maar een oplossing. Bekeer jezelf  van je eigen fouten en doe dat zeer consequent. De redding is nabij voor wie zich ontdoet van zijn/haar eigen tekortkomingen. Voor de rest vertrouw ik op God.

Infidel4U op 17-07-2016 15:27

Inderdaad makkelijk gezegd, maar hoe de-islamiseer je Nederland...? Vertrek-premies? En als dat niet werkt? Zijn we dan bereid op te schalen? En hoe zit het met de overheid? Die gaat daar naturlijk nooit aan beginnen. Hoe gaan we dat aanpakken dan? De overheersende vraag is hier: waartoe zijn de Europese volken bereid om de islam uit Europa te verwijderen, hoe ver durf je te gaan... Tot nu toe lijkt het er op dat ze alleen bereid zijn hun eigen vrijheden in te leveren en slaafs de reguliere media (dus de overheden) te volgen als schapen naar de slachtbank. Oja, en met hun mobieltje te zoeken naar niet-bestaande tekenfilmfiguren...

positivo op 17-07-2016 20:47

Het is mijns inziens zeer eenvoudig om de wereld te de-islamiseren, men dient dit geloof en deze gelovigen overal en altijd af te kraken, bespottelijk te maken, de foute kanten ervan te laten zien.

Mensen die zich afscheiden van dit afschuwelijke geloof dien je te beschermen, en een betere toekomst te geven

Hier dien je alle mediamiddelen, scholen etc voor te gebruiken, wereldwijd.

Het zal in het begin tot grote woede leiden onder de moslims maar dat word snel minder, niemand kan levenslang woedend blijven.

Ik ga er nog steeds van uit dat het geloof de oorzaak is, en niet de mens achter de islamiet.

Rebellio op 17-07-2016 21:57

@Positivo, dat betekend een nieuw vak op school: "anti islamisme". Deze negatieve benadering, dat is iets wat totaal niet in Onze cultuur past wat betreft de socialistische, humanistische, psychologische bendadering van onze medemens, onze rechtstaat. Dat gaat in tegen Onze rechten van de mens. Daar moeten veel en veel meer doden vallen voordat we dat er door krijgen.... of er moeten wonderen gebeuren. Het vervullen van profetieen ofzo.

Ik ben bang dat het senario meer zal zijn als een snelkookpan: grenzen dicht en dan zal het heel warm worden daar binnen...

Jean op 17-07-2016 22:07

Als morgen 10.000 moslims schreeuwen dat ze de Europeanen gaan uitmoorden dan zullen die huichelaars van de EU incl. merkel en hollande zeggen dat het allemaal niets te maken heeft met de islam, dat wij toleranter moeten zijn t.o. moslims en ze moeten opnemen in onze samenleving want "zij weten het allemaal beter en zij zijn steeds bezig voor onze veiligheid".....

positivo op 18-07-2016 00:58

Rebellio, dat klopt, we hebben het op onze manier geprobeerd, en het werkte niet, we zullen dat helaas moeten bijsturen, want zo als het nu gaat, gaat het fout.

Proteus op 18-07-2016 08:52

Islamverbod. Nu.

dimitri op 19-07-2016 17:25

Weten die turken wel wat democratie is?Ze roepen allemaal heel blij dat hun democratie gered is,maar volgens mij was er helemaal geen democratie in Turkije.Men zegd  van wel,maar er is geen vrijheid van menings uiting,honderden journaliten zitten vast,sommige al jaren,honderden rechters zijn ook opgesloten,en tijdens die coup zag je dat de mensen de straat opgingen,maar waar waren de vrouwen????Wat mij zo opvalt in ons land in Nederland dat je vooral met dit mooie weer de moslim mannen,marokaans of turks of tunesisch of algerijns of van welk land dan ook,heerlijk op straat lopen te lantefanteren,af en toe een mooie dame nakijken(wat kunnen die moslim mannen kijken zeg!)wat sjansen,wat kletsen,weer lopen,roddelen sjansen,en de vrouw.de moslim vrouw die zit helemaal ingepakt met dit warme weer,want o wee als er een stukje bloot word getoond door de moslim vrouw,dan is het hek van de dam!!Men dreigd,binnen blijven,niet meer naar buiten,je verleid alle mannen,je maakt mij als man te schande,en het kan nog haar leven kosten!!Nee,islam en democratie gaat niet samen.in elk geval heet het anders ,want in een democratisch land is een ieder gelijk.mannen,vrouwen,homoos,genders enz...

Zomer op 19-07-2016 22:56

dimitri op 19-07-2016 17:25

mooi geschreven Dimitri, en helaas is het de waarheid.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl