Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Turkse pro-Erdogan media: VS heeft ons de oorlog verklaard

Grijpt Erdogan straks naar de 90 kernbommen op NAVO basis Incirlik? – Bijna 500 gematigde Turkse imams vervangen door geestelijken van extremistische Moslim Broederschap terreurorganisatie – Wereldfederatie Moslimgeestelijken verklaart Erdogan de facto tot hoogste afgezant Allah op Aarde - Teken online petitie om Turkije uit EU te houden


De Turkse dictator laat zich door heel zijn land en grote delen van de moslimwereld reeds verafgoden als ‘Erdogan Müslüman Sultan’, als de moslimheerser die onder andere Europa en Israël militair zal aanvallen en verslaan.

Yeni Safak is één van de belangrijkste spreekbuizen van de Turkse dictator Recep Tayyip Erdogan. Safaks topjournalist Ibrahim Karagül beschuldigt de Verenigde Staten ervan achter de coup van afgelopen weekend te zitten, en dat dit neerkomt op een Amerikaanse oorlogsverklaring aan Turkije. Gezien het tijdelijk afsluiten van de NAVO luchtmachtbasis Incirlik, en de tegenreactie van de VS, dat het luchtruim tot september sloot voor alle vliegtuigen van Turkish Airways (3), valt te vrezen dat Erdogan in de toekomst een greep doet naar de 50 tot 90 kernbommen die op de basis liggen opgeslagen. Waarmee Europa dan met een nucleair bewapende islamistische dictator te maken krijgt, die er om bekend staat niet voor chantage, dwang, dreigementen, vervolgingen en massamoord terug te schrikken.

 


‘Amerika heeft geprobeerd onze president te vermoorden’

‘Ik zeg luid en duidelijk: de Amerikaanse regering heeft via de Gülen terreurorganisatie de coup in Turkije gepland en geprobeerd een burgeroorlog te veroorzaken, zodat ons volk elkaar zou vermoorden. De VS is degene die deze couppoging heeft gepland en uitgevoerd. De Amerikaanse regering, die een terreurorganisatie beschermt, zou tot een land dat het terrorisme steunt moeten worden bestempeld. De VS probeerde Erdogan te vermoorden. Ik zeg het heel duidelijk: de Amerikaanse regering heeft direct geprobeerd de president van de Turkse republiek te vermoorden.’

Dat het Erdogan menens is, blijkt wel uit het feit dat hij afggelopen zaterdag de stroom naar het Amerikaanse deel van de luchtmachtbasis Incirlik liet afsluiten. Niet alleen kwamen daardoor zo’n 1000 Amerikanen in gevaar, maar ook de 50 tot 90 kernbommen die daar liggen opgeslagen. De volgende dag konden Amerikaanse toestellen weer gewoon opstijgen, maar de ernstige waarschuwing aan het adres van Washington was gegeven. (7)

Erdogan zuivert al zijn tegenstanders weg

Vrijwel niemand twijfelt er nog aan dat de staatsgreep van afgelopen weekend een uitgelokte en deels in scene (4) gezette ‘false flag’ operatie was, het Turkse ‘Reichstag’ moment, zoals we gelijk al schreven. Echte coupplegers hadden het nooit zo snel opgegeven, en zouden het buitenkansje Erdogan te kunnen vermoorden, nooit aan zich voorbij hebben laten gaan. Dat werd nog eens onbedoeld bevestigd door de Turkse overheid, die verklaarde dat Erdogans toestel door twee F-16’s op de korrel genomen, maar dat de piloten ‘om mysterieuze redenen’ niet schoten. (6)

Zo mysterieus is die reden niet als bedacht wordt dat de staatsgreep er feitelijk eentje was van Erdogan zélf, die in de dagen erna zo’n 50.000 tot 60.000 van zijn tegenstanders in het leger, bij de politie, in de gerechtelijke macht en in het onderwijs en elders liet arresteren of uit hun functie liet zetten.

Zelfs op het bureau van de president werden 250 man weggezuiverd, en nog eens 1500 bij het ministerie van Financiën. Wat voor functie je in Turkije ook hebt, als je niet volledig voor Erdogan bent, dan kun je vertrekken. En ben je openlijk tegen hem, dan loop je een enorm risico om zonder proces voor onbepaalde tijd in de gevangenis te worden gegooid. Of te worden vermoord, zoals onder andere de belangrijkste Turkse verantwoordelijke voor de strijd tegen ISIS overkwam (5).

Wereldfederatie Moslimgeestelijken: Erdogan hoogste afgezant Allah

Onopgemerkt in het Westen, maar minstens zo ingrijpend is het schorsen van 492 gematigde imams en andere moslimgeestelijken, die allemaal worden vervangen door geestelijken van de extremistische Moslim Broederschap, die in Egypte niet voor niets tot terreurorganisatie werd bestempeld.

In Europa en Amerika eveneens volledig genegeerd, maar uitvoerig bericht door alle Arabische en islamitische media: de gezaghebbende Wereldfederatie van Moslimgeestelijken heeft bij monde van sheikh Yusuf Qaradawi –dezelfde die al zo vaak heeft opgeroepen alle Joden uit te roeien- onomwonden zijn steun aan Erdogan toegezegd, en hem de facto zelfs tot de hoogste afgezant van Allah op Aarde uitgeroepen, door te verklaren dat ‘de engel Gabriel en de rechtvaardige (in de hemel) met u zijn. En daarna zullen de engelen worden onthuld.’  Dit is islamitische taal waarmee de komst van de Mahdi, de islamitische messias die de hele wereld met geweld zal onderwerpen aan de islam, wordt aangekondigd (2).

Dictator bewapend met kernbommen

Karagül schrijft dan ook dat 15 juli 2016 een historische dag is voor Turkije, een ‘nieuwe onafhankelijkheidsoorlog’ zelfs, die in slechts één dag werd beslist. De secularisten hebben definitief verloren van de islamisten, en vanaf nu zal Turkije in nog sneller tempo een radicaal islamitische staat worden, met een beetje ‘pech’ zelfs bewapend met kernbommen. Zodra dat het geval is, dan zal Erdogan zonder enige twijfel deze wapens gaan gebruiken om allereerst Europa te chanteren en te doen buigen voor zijn wil – voor zover dat nu al niet het geval is.

Amerika en Europa zijn nu al de vijand

En denk niet dat NAVO-lid Turkije ‘bondgenoten’ Amerika en Europa in werkelijkheid niet als de vijand beschouwt. Karagül schrijft dat ‘als zij (de coupplegers) erin waren geslaagd, dan had men in Amerika en Europa gejuicht van vreugde, want zij vechten tegen ons, net als tijdens de Eerste Wereldoorlog.... Maar ze zullen nooit in staat zijn in het lot van dit land tussenbeide te komen. Het zal ze niet lukken het pad van dit land te stoppen, noch de koers van de geschiedenis te veranderen.’

Erdogan zal imperialistische oorlogen gaan voeren

De journalist schrijft dat Erdogan vanuit de hele wereld wordt bedreigd en aangevallen. ‘De confrontatie zal dan ook op de meest meedogenloze wijze plaatsvinden. Wij gaan nooit deze leiders van dit grootse pad verlaten. Wij zullen hen nooit in de steek laten; integendeel, we zullen elkaar nog sterker steunen. En we gaan de frontlinie schouder aan schouder uitbreiden, en de laatste verdediging van de strijd van het millennium uitvoeren.’ (1)

Dat is een nauwelijks verhulde aankondiging van de imperialistische oorlogen die Erdogan gepland heeft om het Ottomaanse Rijk in uiterlijk 2023 (in ieder geval gedeeltelijk) hersteld te hebben. Dat betekent dat hij oorlog gaat voeren tegen onder andere Syrië, Israël, Egypte en Griekenland.

Teken petitie om Turkije uit Europa te houden

De ChristenUnie is een online petitie gestart om Turkije uit de EU te houden, en om het door Brussel gewilde visumvrij reizen voor 80 miljoen Turkse moslims te stoppen. Alhoewel de taal ons nog lang niet ver genoeg gaat, roepen wij toch iedereen op om deze petitie te tekenen. Het is in ieder geval het begin van een hoognodige politieke bewustwording dat Europa met een nog veel groter gevaar wordt geconfronteerd dan zo’n 80 jaar geleden in Nazi Duitsland. Deze Turkse dictator heeft immers zijn zinnen gezet op kernwapens, iets waar de Duitse veiligheidsdiensten al jaren geleden voor waarschuwden.

Laatste (8e) wereldrijk krijgt nu snel vorm

Bij sommige christenen zou tevens het besef kunnen gaan doordringen dat het in de Bijbel geprofeteerde laatste (8e) wereldrijk nu snel vorm begint te krijgen. Dit herstelde 7e wereldrijk – het ‘beest dat van zijn dodelijk wond genas’- is het imperium dat in het verleden al 400 jaar over Jeruzalem heerste, en dat dit –ook bij monde van Erdogan zelf- in de toekomst opnieuw wil doen, en dan permanent: het Turks-Ottomaanse moslimrijk. Dit houdt in dat de allerlaatste fase van de eindtijd bijna is aangebroken.

 

Xander

(1) Shoebat
(2) Shoebat
(3) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
(4) Zero Hedge
(5) KOPP
(6) Zero Hedge
(7) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

17-07: Erdogan maakt 5e colonne wakker: Turkse massa’s schreeuwen Allahu Akbar in steden Europa (/ Coup was ‘niet echt, maar lachwekkend theaterstuk’)
16-07: Was Turkse coup een false flag zodat Erdogan totale macht kan grijpen?
15-07: Coup in Turkije: ‘Erdogan mag niet landen in Istanbul, vraagt asiel in Duitsland’
08-05: Amerikaanse media geven Turkse dictator bijnaam ‘Prins van Europa’
02-05: EU-diplomaten: Visumvrijheid Turken is nachtmerrie en zelfvernietiging van Europa’ (/ EU-diplomaten omschrijven Turkijedeal als grote gok, enorme fout en politiek bedrog)
14-04: Marine Le Pen: Duits-Nederlandse deal met Turkije is hoogverraad (/ Turkse president wil visumvrijheid misbruiken om honderdduizenden Koerden naar Europa te deporteren)
06-04: Turkse overheid moedigt schoolkinderen aan martelaar voor islam te worden
05-04: (/ Turkije is bestemming, doorvoerland en bron van sekshandel in kinderen)
01-04: Turks ministerie erkent dat 86% vrouwen in het land wordt mishandeld door familie
26-03: Koning Jordanië: Turkije stuurt bewust terroristen naar Europa
17-03: Details deal Merkel/Rutte met Turkije: Nog eens half miljoen moslims naar Duitsland en Nederland
17-03: Erdogan ontpopt zich al ware dictator, bestempelt  journalisten en leraren als terroristen (/ Europa doet hetzelfde met Erdogan als met Hitler, namelijk hem zoveel mogelijk ruimte en begrip geven)
08-03: Top Brussel: Merkel dwingt EU te buigen voor islamofascistische politiestaat Turkije (/ Duitsland en Nederland scharen zich aan Turkse kant tegen de rest van de EU
19-02: ‘Wereld maakt zelfde fatale fout met Erdogan als met Hitler’
09-02: Gelekt document: Erdogan chanteert EU met migranten en eist € 30 miljard (/ Erdogan tegen EU-president Juncker: ‘Natuurlijk behandelen jullie mij als een prins!’)
29-01: (/ Geheime islamisering-afspraak EU met Turkije: 1 miljoen moslimmigranten komen in de volgende 5 jaar legaal naar Europa

2015:
23-12: (/ Onderzoeksjournalist Seymour Hersh bevestigt dat Turkse president Erdogan Syrië wil inlijven en Ottomaanse Rijk wil herstellen)
29-11: EU zwicht voor chantage Erdogan, belooft islamofascistisch Turkije lidmaatschap (/ Migranteninvasie wordt Turkse invasie: Vanaf eind 2016 kan Erdogan legaal miljoenen nieuwe islamitische ‘staatsburgers’ naar Europa sturen)
20-03: Hoge official Turkse AK Partij: Erdogan wordt leider islamitisch kalifaat (/ Tijd van vervulling laatste Bijbelse eindtijdprofetieën nabij)

2014:
29-11: Erdogan hitst moslims op tegen het Westen: ‘Zij willen ons dood’

21-11: Erdogan kondigt oprichting door Turkije geleid islamitisch wereldrijk aan (/ Turkse president legt claim op grondgebied VS door te beweren dat Amerika door moslims is ontdekt)
12-08: Winst Turkse premier Erdogan verzekert opkomst Rijk van het Beest
30-03: VS steunt Erdogans misbruik van NAVO voor herstel Ottomaans Rijk
07-03: De sleutelrol van Rusland en Turkije in de eindtijd (2)

 

Indien u wilt reageren op het forum. 

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.Reacties

DN op 20-07-2016 01:06

Alléé, we zullen zien of hij steun krijgt voor zijn dromen? Petitie, met petities hou je niets uit de EU, je luist ze er juist de EU mee in! Griekenland & Schotland waren door een petitie in de EU geluisd! Democratie is ook geen oplossing al zovele jaren! We moeten dringend anders denken! Stoppen met die democratische comédie! Politiekers zijn niet geloofwaardig met of zonder petities! Er is pas een petitie geweest in Engelamd, gevolg is dat ze een pro-EU premier hebben aangesteld, helemaal tegen het referendum in! Waarom blijft men dat allemaal geloven? Komt nooit meer goed. 

Bundy op 20-07-2016 02:15

Europa heeft bijna 1400 jaar de ( Turkse ) islam van zich af moeten slaan .  Na de Eerste Wereldoorlog werd het enorme Ottomaanse rijk teruggedrongen tot het huidige Turkije .         Europa dacht dat na de hervormingen o.l.v. Attatürk  Turkije een moderne Westers georiënteerde democratische samenleving was geworden .

Zo een Navo-lid geef je dus wapens (  b.v. Leopard 2 tanks , F 16 jachtvliegtuigen én atoombommen ) die ze zelf noóit hadden kunnen ontwikkelen .  Dan wordt  Turkije plotseling o.l.v. ex-democraat Erdogan een moslim-fundamentalische dictatuur die lacht om het laffe Europa en spoedig het hele Syrische leger zal wegvagen .     Wanneer ze daar toch zijn zullen ze inderdaad Israël aanvallen  .

Moslims moeten dat nu eenmaal doen van hun satansreligie . Dit bericht klopt ; de nieuwe machtsverhoudingen in de wereld liggen nu vast , dit is inderdaad het herstelde en voorzegde achtste rijk uit de voorspellingen .  

Hubo op 20-07-2016 02:35

Het lijkt me dat Erdogan hard op weg is een burgeroorlog uit te lokken.

hannibal op 20-07-2016 03:39

tot nu toe is amerika brother en eu is sister geworden met erdogan,ze hebben hem te veel kans gegeven,meegewerkt,en ogen gesloten wat hij tot nu deed.terwijl ze toen al wisten hoe gevaarlijk hij was.

dit is geen verassing voor mij,tot nu toe deed hij alles met turkije,geen een mensenrechten,beoordeelde enige beweging.

ze wilden erdogan gebruiken,maar hij gebruikt nu hele wereld.

ze hebben hem zelf gecreëerd.nu plukken ze het (vruckten)

dolle hond is niet meer te genezen,dankuwel obama,dankuwel putin,dank aan alle landen die deze man hebben vetgemest en hebben grootgemaakt.

Markie op 20-07-2016 08:06

Teken petitie om turkije uit eu te houden, lees je op site CU dat namen van petitie tekenaars 1-malig worden uitgedraaid.

En hupsakee, daar is "de lijst" die in de nabije toekomst gebruikt gaat worden, om u als tekenaar, als anti-islam, "aan te pakken".

De sterke arm van turkije reikt ver, heel ver.

Is er geen andere, meer anonieme manier, om dit soort petities te houden????  Ben erg gesteld op privacy!

Rebellio op 20-07-2016 08:14

Fethullah Gülen, de leider van de zogenoemde "Gülen Beweging" heeft Erdogan aan de macht geholpen en tot 1999 gesteund. Eigenlijk staat de beweging voor alles waar Atta Turk in zijn experiment voor Turkije voor stond: het samenbrengen van democratie en islam. Erdogan heeft echter bewezen een ware moslim te zijn en heeft Atta's ideeën naar de prullenbak verwezen. Dit bewijst dat 'het Westen' op het verkeerde paard heeft gewed. Wanneer men het over een 'gematigde islam' had kon men verwijzen naar Turkije als het ideaal voor het hele Midden-Oosten. Echter, de islam, de moslimbroederschap, de islam van saudi-arabie hebben bewezen dat de hoop van het seculiere westen is vervlogen. De 'gematigde islam', als die al ooit echt bestaan heeft, is bij deze failliet. De islam staat voor niks anders dan onderwerping aan allah en dat betekend onderdrukking van alle slaven van allah en dood aan de ongelovige. Het westen laat helaas nog niet zien dit te beseffen... wordt vervolgd.

Gulens reactie op de coup: http://www.gulenbeweging.nl/2016/07/reactie-hizmet-in-nederland-en-fethullah-gulen-op-couppoging-turkije/

Sjouke Reitsema op 20-07-2016 08:42

Daar   ben  ik wel  duidelijk  in  Turkije   nooit in de  EU   kan  en mag  worden  toegelaten,    want  het is  nu al  hopeloos  

met  de  EU   en  laat staan  met  Turkije,   Het  is  een  heel  ander  volk,  het  past  niet   in  de  westerse  wereld.

Patatje Oorlog op 20-07-2016 09:39

En Neville Rutte en Angela Chamberlain sluiten een contract met en betalen aan deze "democraat" om "Peace for our Time" te bewerkstelligen. Hoe naïever wil je ze hebben, onze Europese kruipers?

Dokter op 20-07-2016 09:43

Het achtste rijk zal nooit tot stand worden gebracht. Dus geen schrik

Staat niet beschreven in de bijbel

Sjuad op 20-07-2016 10:07

Eea zal Turkije enkel maar verder verscheuren.

Erdogan heeft vijanden gekozen die A eerst een hand vol geven om ladingen terug te nemen en B volksvijanden gecreeerd.

Deze lijder gaat het nog een paar maanden volhouden alvorens Turkije in diepe rouw word gedompeld,,,,,

ohje op 20-07-2016 10:19

Wat zegd maatje merkel hierover.

U.G. Kempenaer op 20-07-2016 10:29

De Amerikanen leven nog in de vorige eeuw met hun haat jegens Rusland. De islam is de grootste bedreiging van het Westen, niet Rusland.

Dat er in Turkije kernwapens liggen opgeslagen is ook onverantwoord. De Amerikanen moeten deze asap terughalen. Of komt het Hussein Obama wel goed uit dat islamitisch dictator Erdolf op deze manier de macht en de kernwapens naar zich toe trekt... Obama is de pest gebleken voor Europa.

Iberi op 20-07-2016 10:42

Lid worden van de Eu is vrijwel uitgesloten voor Turkije, wel zal hij de Eu bestoken met vluchtelingen en rampspoed over ze afsmeken, want hij zal het terrorisme in Noord-Afrika opvoeren en de vluchtelingen de Middellandse zee doen oversteken richting Europa. Hij zal met Iran een coalitie willen aangaan om de religieuze verdeeldheid enigzins op te heffen. Hij zelf zal geen directe macht meer kunnen gaan uitoefenen in het Westen, het Vaticaan heeft het hem onmogelijk gemaakt. Hij zal zijn aandacht richting op Egypte, Libie en uiteindelijk zal zijn focus volledig op Israel komen te liggen om met de afvalligen aldaar een verbond te sluiten. Op die wijze zal Israel letterlijk de (bijna) algehele ondergang over zich afroepen. De Tanach refereert het Neo-Ottomaanse-Imperium met Assur. Hij zal oorlog voeren tegen de Koning van het Zuiden en Iran zal zeer waarschijnlijk opstaan tegen het koningschap van Saoed en de bedevaartplaats te Mekkazal volkomen worden vernietigd.

Wanneer eenmaal in de eindtijd/het laatst der dagen, de Messias van Israel op de troon van David zal zitten en zal regeren in Jeruzalem en bevrijd zal zijn van Islamitische onderdrukking (Steenaanbidders), zal hij het Vaticaan/Troon (Houtaanbidders) van Edom vernietigen en het Westen/Kittim verslaan. 

Numeri 24:17-24. Jesaja 10:20-27, 11:1-16, 16:2-5, 30:27-33, 31:4-9, 32:1-8, 34:1-17. Micha 5:5.

 

willy op 20-07-2016 11:43

Erdogan krijgt meer en meer trekken van een dictator maar dan kan hij ook zijn Europese droom vergeten hij zit op de Europese tak die hijzelf aan het vernietigen is en turkije zal nooit een Europees land worden maar dat is nu juist het plan van Erdogan hij wil Europa mede in zijn oorlog betrekken! En ook in de moslimwereld zoals uit het artikel blijkt zal Erdogan als leider worden aanzien is hij misschien de antichrist ? Is hij het misschien die de wereld in wereldoorlog drie brengt ? Hij is nu al de Turken die hier wonen tegen elkaar aan het opzetten hij importeerd zijn probleem naar europa en laat zien dat mensen zich niet willen integreren in de maatschappij als de Turken voor Erdogan zijn dan ze vertrekken naar turkije en hun land gaan opbouwen Tyrkije een democratie? Er zijn al veel en betere moppen vertelt ! Shalom

Opa uit Son op 20-07-2016 14:52

Gisterrmiddag nog met iemand over meneer Erdogan gehad. We waren het eens : meneer Erdogan roeptoetert het een om het ander te krijgen. Nu een dag later begin ik me toch ernstig af te vragen of meneer Erdogan overmoedig begint te worden. In dat geval zal zijn lot zijn als al die despoten uit die regio - erg vlug zelfs omdat hij bovenop NAVO-atoombommen zit. En dan wordt de chaos in het Midden Oosten nog groter. Turkije - van Erdogan - als aanjager naar WO3? Overigens -  met Turken zelf heb ik al heel mijn leven goede ervaringen - en ik zie ze dus ook niet als mijn vijand.

Dewevoga op 20-07-2016 14:57

In het kader van het parlementaitre zomerreces zijn de achterkamertjes van democratische onrechtstaat EUrgandistan druk bezet om toch maar over de toedtreding van Turkije te praten. P. Omtzigt van het CDA is de enige die hier publiek melding van heeft gemaakt door een brief online te zetten. Hulde! Heb ook meteen de petitie van de CU tegen toetreding van Turkije ondertekend.

https://www.cda.nl/mensen/omtzigt/blog/toon/de-eu-en-koenders-spreken-zondag-met-turkije-over-toetreding/

Verder heb ik nog een artikel gevonden dat niet in de media komt, maar die iedere Nederlander zou moeten lezen om later niet te kunnen zeggen maar dat wisten we niet.

http://www.frontpagemag.com/fpm/263537/reuters-muslim-grievances-responsible-terrorism-raymond-ibrahim

Als men het woord radicaal opzoekt in het woordenboek dan leest men meest vooruitstrevend. Dus radicale islam = meest vooruitstrevende islam = terreur. Dus hoe kan men de-radicaliseren als je de kennis hebt en omarmt?

Dewevoga op 20-07-2016 15:35

Omdat Xandernieuws niet alles kan plaatsen een lin naar onderstaand artikel Did Turkey help Gaza terrorists fire rockets at Israel?

http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/215273

Snorretje op 20-07-2016 15:46

Al die Turkse vlaggen door de Nederlandse straten. Er is geen een Nederlandse vlag vertoont door de demonstranten. 75% van de Turken roept: Erdogan is onze leider!. Hij is onze vader des vaderlands! Een bewijs volgens mij, dat hiermee een statement wordt afgegeven. Die Turken -waarvan men ooit zei, dat ze gematigd waren en geintegreerd, lopen nu te schreeuwen en te vlaggen. Als deze massa zich gaat aansluiten bij de partij DENK, dan zal onze democratie hier geen antwoord meer op hebben, dat hebben ze zo uitgedacht. Laten we eerst dat vlaggen verbieden, anders worden ze nog geweldadig...

hannibal op 20-07-2016 15:47

amerika heeft dit gast veel te veel verwent,usa was bezig jaren lang atoom programma met iran.nu zitten met 90 kernkoppen oog in oog met turkije,nu moet amerika alles accepteren wat erdogan zegt om w3 te voorkomen..want israel komt ook in gevaar . israel heeft 180 kernkoppen.

dit zou een gootse les zijn voor turkije in de hele geschiedenis .

wat kun je nog overleggen met een psigopaat.

Eelke Piers op 20-07-2016 16:18

........Dit herstelde 7e wereldrijk – het ‘beest dat van zijn dodelijk wond genas’- is het imperium dat in het verleden al 400 jaar over Jeruzalem heerste,........

Als het Ottomaanse Rijk bedoeld wordt als zijde het beest dat weer zal herrijzen dan heeft dat Beest 1400 jaar geregeerd.

Jerusalem werd in 517 veroverd door het Ottomaanse Rijk en bleef tot 1917 Ottomaans. Met uitzondering van een paar jaar tijdens de Kruistochten

Eelke Piers op 20-07-2016 16:26

Het gouden hoofd. Babylon

De zilveren borst. Meden en Perzen

Koperen lendenen:  Griekse Rijk

IJzeren benen. Oost en west Romeinse Rijk. Meer waarschijnlijk het Ottomaanse Rijk

Lemen voeten.  Mogelijk de EU meer waarschijnlijk Turkije en/of Islam.

Dus 5 Grootmachten die allen om Jerusalem draaien

Bundy op 20-07-2016 16:38

@Markie op 20-07-2016 08:06

Je hebt volkomen gelijk .  De C.I.A is volkomen verstrengeld met Turkije .  Zij slaan álle dataverkeer van iedere dag van de hele mensheid op , ook de petitie zal t.z.t overhandigd worden .      Plaats genoeg voor systeemvijanden in de Fema-kampen .

DN op 20-07-2016 17:30

Even aan herinneren dat May nu premier in de UK is, ondanks het brexit referendum toch een pro-EU figuur aan de macht gekomen! https://www.youtube.com/watch?v=VrYd4xFSuME&index=8&list=PL1m4hVykWOx7IUqZ0m33pMXFa4BY8geUT

Rebellio op 20-07-2016 17:43

@Markie, het is voor het goede doel!

Wil jij nu al toegeven? Dat is de kassa op de toonbank leggen als de inbreker nog buiten staat...

Anneke op 20-07-2016 17:51

Vermoed dat deze dictator een nog Woester beest is, dan A. Hitler destijds was. Of Hitler nu jubelt, als overleden ziel betwijfel ik ten zeerste. Hijzelf was eveneens misleid door het moordende beest satan, hiermee praat ik Niets goed van hetgeen hij allemaal heeft verwoest, dus heeft vernietigd. "Althans hij meende héél wat mensen de hell in te sturen, máár ik geloof dat héél véél zielen voortleven. "In wat voor (onzichtbare) 'vorm' dan ook...".

guy53 op 20-07-2016 18:59

Waar bljven Merkel en Juncker? Merkel blaat dat we de "democratische" instellingen van Erdogeit moeten respecteren. Haar woorden waren nauwelijks haar mond uit, of die gast ontslaat 5K agenten,3K rechters en 15K leerkrachten.Is Merkel gek of Erdogeit of beiden? Begrijp niet dat zij dat serieus kan menen tenzij ze de buikspreek pop van de Yanks is.

Johannes68 op 20-07-2016 19:18

@Bundy nog steeds reclame maken voor the niburu site?

Erdogan kan helemaal niet aan die kernwapens komen als hij dat al wil. Want de Amerikanen zullen dan broken arrow in werking zetten.  Ze zullen eerder de nukes tot ontploffing brengen

dan dat ze die in handen van Erdogan laten vallen. Ben ik blij dat ik niet op die basis werk met dat voorruitzicht nu Turkije verbaal de US de oorlog verklaard hebben.

Aboow op 20-07-2016 23:20

De turken zijn n geboren militairen volk en dit weten ze heel goed.

Ze tonen wel ballen, de oorlog is niet verklaard aan de usa, t word weer te mooi verteld

Bundy op 21-07-2016 02:35

@Johannes68 op 20-07-2016 19:18      

                                                                                                                                    Zeker geen reclame voor de hele site / alle artikelen . Wanneer een artikel van hen nog onbekende feiten voor de lezers hier bevat ( die ik serieus acht ) neem ik de vrijheid die door te geven .

Broken Arrow was b.v in Viet-Nam de codenaam om in geval van een zekere nederlaag zichzelf op te blazen met zo veel mogelijk vijanden erbij .    Ik heb geen idee of in geval van een Turkse aanval om kernwapens uit een Amerikaanse basis te stelen ,  het noodplan er uit ziet ...

noordenzuid op 21-07-2016 17:16

Mensen de koning van het noorden en zuiden putin zal turkije aanvallen geloof me...

anora op 21-07-2016 18:53

Nou voorlopig nog niet. Voorlopig zijn het maatjes,en zullen ze eerder ons aanvallen

Erdogan heeft gekozen, (die hoeft niks meer met de EU en Amerika zal hem aan het achterwerk roesten) en Rusland ook. We zien hier toch wel de goggen en magoggen all united, wie dan ook wie is, en tubal en mesek. Dit zit er niet goed uit.

anora op 21-07-2016 18:53

Nou voorlopig nog niet. Voorlopig zijn het maatjes,en zullen ze eerder ons aanvallen

Erdogan heeft gekozen, (die hoeft niks meer met de EU en Amerika zal hem aan het achterwerk roesten) en Rusland ook. We zien hier toch wel de goggen en magoggen all united, wie dan ook wie is, en tubal en mesek. Dit zit er niet goed uit.

anora op 21-07-2016 19:00

Wij gaan er wel aan, al dan niet in de vorm van islamisering. Zoals het er nu op dit moment uitziet.

Waar in de bijbel staat Europa? Staat er toch helemaal niet. Laten we maar niet zo kijken naar wat zij elkaar aandoen, waarschijnlijk zijn wij zelf de pineut. Dit is niet meer de-ver-vanje-bed show.

anora op 21-07-2016 19:01

@Bundy.

Moet dat nieuws zijn?

Erdogan die zijn familie bedrijf redt?

O.

emile op 21-07-2016 20:37

Toen de EU en Obama de Nobelprijs voor de vrede kregen hebben ze in Oslo alle geloofwaardigheid verloren. 

Bundy op 22-07-2016 01:35

@anora op 21-07-2016  19:01

Én een zoon die zeer intelligent is , met vader meedenkt  en baat heeft bij de crisis .   De dochter die veldhospitalen voor gewonde I.S strijders leidt .

80 % van de Turken staat achter deze 33e graad vrijmetselaar . De "staatsgreep " kwam deze man in alle opzichten zeer goed uit , o.a te zien aan de zuiveringen van nu reeds 50.000 normale mensen .

Uit je commentaar begrijp ik dat je alle feiten al kende , hoewel ze nooit in de reguliere media vermeld worden .

Anna op 22-07-2016 13:00

Erdogan is zijn eigen uitspraak aan het vervullen; Hij zei ooit " democratie is als een trein zolang je hem nodig hem rijd je mee en als je hem niet meer nodig hebt spring je eraf". Het is dus min of meer gelukkig voor hem dat er een aantal anders denkende militairen waren, nu kan hij  deze democratische trein ( Europa) zonder zijn land laten verder rijden.... Het tijdstip van islamitische dictatuur voor Tukije  is nu min of meer aangebroken. Hij heeft het verdrag van de rechten van de mens al buiten werking gesteld, hij heeft nu zijn zo fel begeerde noodtoestand afgekondigd zodat hij nu met zijn ministers per decreet kan regeren...... - Lees naar eigen inzicht zonder enige controle...- Hij kan nu snel zijn islamitische staat implanteren.  Ook dit is zijn grote ideaal dat heeft hij dit nooit onder stoelen of banken gestoken ------hij wil een islamitische staat------- in 2023 moet volgens Erdogan immers het Ottomaanse rijk zijn hersteld ----------en nu is hij bezig om deze naar Iraans voorbeeld te implanteren....... Intellectuelen en de rechterlijke macht heeft hij monddood gemaakt of opgesloten.... Nog even en er vind een een enorme uittocht van intellectuelen uit Turkije plaats..... Om plaats te maken voor " het zwaard van Mohammd?????"!  Hij heeft in het verleden het grootste gedeelte van zijn bevolking zodanig gemanipuleerd.            ( en dat moet gezegd  met goede dingen in de gezondheids zorg en de infrastructuur )           dat de bevolking nu achter  hem staat, en het deel wat niet achter hem staat houd " wijselijk" zijn mond om ook niet achter de tralies te belanden. De bevolking van Turkije is nu met deze machtsgreep van Erdogan jammerlijk overgeleverd aan zij islamitische grillen en zijn ijzeren vuist voor zij tegenstanders..... En het lijkt erop dat de bevolking dit niet doorheeft of begrijpt....... De islam betekend niet alleen onderwerking maar het is  onderwerping...... Vrijheid ontbreekt totaal....

En Europa...... Reageerd slap en te humaan....  ( islam en Humaniteit kan niet samengaan ) Ze denken nog steeds Turkije nodig te hebben voor de vluchtelingen crisis.... Kap ermee.... Laat de vluchtelingen duidelijk weten dat ze terug moeten naar hun land vanherkomst als ze nog proberen over steken..... Trouwens is het zo humaan om de vluchtelingen in Turkije op te vangen....?????? ????  Op de grens met Syrië schieten de Turken op de vluchtelingen......... Wat nu is gebeurt met de overeenkomst met Turkije is dat de Turken nu de " koehandel" tussen " schippers en mensenhandelaren" tegen houden....... De  rubberbootjes verkopers hebben nu geen inkomen meer...... Ook hier zien we de autoriteit van Erdogan hij gebied het gewoon....... 

Europa en de strijdtegen IS  ook hier speelt Turkije en vies dubbelspel..... De Koerdische gemeenschap die werkelijk IS aanpakt, zijn een doelwit voor de Turken ze zijn hiermee openlijk in oorlog. Half Diabakyr is kapot geschoten.......dit is schandalig, maar de pers hoor je hier niet over.  Waar blijft dan de Europeesche humaniteit.?????  De zonen van Erdogan en hijzelf hebben miljoenenverliezen aan de olie handel met IS ; ook dit is een openlijk schandaal. Europa reageert slap en bang op deze schandaad. 

Europa en de NAVO ook hier is al jaren een dubbelrol. Stop ermee.... Wij hebben met onze echte democratie en islamitische luis in de pels binnen gehaald. Nu Erdogan in het nauw komt sluit hij de basis waar de Amerikanan hun toestellen hebben staan, Incirclik de elektriciteit af waar haalt deze dictator het lef vandaan.... Vele militairen zitten daar vast en er gaan geruchten dat Erdogan ze zelfs wil gebruiken als gijzelaars om Guhl uitgeleverd te krijgen, nou van deze kerel kun je van alles verwachten...... USA verplaats ja basis naar het Griekse deel van Cuprus. Of Kreta. 

Euopa en olie Gas leveranties die via Turkije lopen..... Europa gooit zijn eigen glazen in door zo tegen Rusland te keer te gaan.  Wat in beginsel een Christelijke natie is.......Op termijn zal men meer aan een gedegen Putin als vriend hebben dan aan een Islamitische kaart spelende dictator  Erdogan . Helaas wil de wereld dit ( nog ) niet horen.....  de continuïteit van olie en gas uit Rusland zal op termijn beter gewaarborgd zij dat vanuit het land Turkije met zon driedubbele kaart spelende islamiet aan het roer.....

Wij leven in tumulteuze tijden..... Het recht is krom volken haten en wantrouwen andere volken.  Met onze democratische wetten zullen we het zeker verliezen van dit soort islamitische dictatuur...... Wees erop voorbereid....... !!  De wereld wordt zienderogen " afgebroken en overheerst door het kwade" Dictators staan op en onderdrukken hun bevolking...... De grote tegenstander van de God van de Bijbel; de satan roert zich geducht in het hele wereld gebeuren.........Geeft acht op wat Jezus zei in Math 24 . En in Lucas 21. Het zijn tekenen van het naderende einde, maar het einde is nog niet daar..... Er zijn nog vele profetieën die eerst vervuld zullen moeten worden..... En griezelig genoeg hoort de oorlog van Gog en Magog daar ook bij....

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl