HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Putin: Als Westen zo doorgaat, is Derde Wereldoorlog onvermijdelijk

Door VS, EU en NAVO uitgelokte kernoorlog met Rusland steeds dichterbij – Infowars: ‘In het Westen is het tijdperk van waanzin en megalomanie aangebroken’


De media zwegen in alle talen over de grote zorgen die de Russische president Vladimir Putin op 17 juni tijdens het Economische Forum in St. Petersburg uitsprak over de almaar agressiever wordende opstelling van de VS, de EU en de NAVO. ‘Ik weet niet meer wat ik moet zeggen om tot jullie door te dringen,’ sprak hij bijna wanhopig. ‘Zien jullie dan niet dat de wereld in een onomkeerbare richting wordt getrokken?’ Wij herhalen hier nogmaals dat Putin eerder heel duidelijk heeft gemaakt dat hij beslist geen oorlog wil, maar dat als hij voelt dat Rusland zal worden aangevallen, hij preventief als eerste keihard –met kernwapens- zal toeslaan.

 

Rusland zal fatale fout uit WO-2 niet opnieuw maken

De Russen zijn de fatale fout die ze tijdens de Tweede Wereldoorlog maakten –namelijk vertrouwen op het niet aanvalsverdrag met Hitler Duitsland, wat tussen de 20 en 25 miljoen Russen het leven kostte- in tegenstelling tot het Westen, waar de meeste mensen zijn gaan geloven in een moderne variant van Chamberlains ‘peace in our time’, beslist niet vergeten.

Sinds de jaren ’90 probeert Rusland op alle mogelijke gebieden samen te werken aan een stabiele vrede en gezamenlijke welvaartsgroei, maar het is juist het Westen dat keer op keer zijn beloftes brak, de NAVO opschoof naar het oosten, en de laatste jaren eenzijdig begon aan een agressieve militaire opbouw, direct aan de grenzen met Rusland.

‘Jullie vertellen fabeltjes, jullie beseffen het dreigende gevaar niet’

‘Wij weten door jullie dat het gaat gebeuren, en zij weten dat wij het weten,’ zei Putin tegen de internationale pers in St. Petersburg. ‘Ze vertellen die fabeltjes (dat Rusland oorlog wil) alleen tegen jullie, en jullie geloven het en verspreiden het onder de burgers van jullie landen. Jullie volken beseffen dit dreigende gevaar niet, en dat baart mij zorgen. Hoe kunnen jullie niet begrijpen dat de wereld in een onomkeerbare richting wordt getrokken? Dat is het probleem, maar zij doen alsof er niets aan de hand is. Ik weet gewoon niet meer hoe ik tot jullie moet doordringen.’

‘Jullie hebben tegen ons gelogen’

Een van de grote pijnpunten van het Kremlin is het NAVO anti-raketschild dat in Oost Europa wordt opgebouwd, zogenaamd tegen de ‘Iraanse dreiging’, die volgens Putin echter niet bestaat. En voor het grootste deel klopt dat; de nieuwste Iraanse raketten kunnen op dit moment maximaal Roemenië, Bulgarije en Griekenland halen. ‘Dat betekent dat wij gelijk hadden toen we zeiden dat hun redenen niet eerlijk zijn. Ze (het Westen) zijn niet open tegen ons,’ aldus Putin. ‘Altijd maar wijzen op de ‘Iraanse dreiging’ om dit systeem te rechtvaardigen. Nogmaals: ze hebben tegen ons gelogen.’

‘Waarom? Weten jullie wel wat jullie hebben gedaan?’

Infowars voorman Alex Jones wijst erop dat het niet uitmaakt of je nu van Putin houdt of hem haat. ‘Hij is de leider van een land met duizenden intercontinentale raketten en kruisraketten. Hij zegt tegen het Westen dat hij niet meer weet hoe hij tot ons door kan dringen, omdat onze media worden gecontroleerd en de Westerse burgers worden gemanipuleerd, dat de NAVO raketten plaatst aan zijn grenzen, dat het Westen in Oekraïne een staatsgreep veroorzaakte en zich offensief opstelt, dat Europa en Amerika de radicale islam financieren en beschermen, en het Midden Oosten destabiliseren. Ook in de VN vroeg hij al herhaaldelijk ‘Waarom doen jullie dit? Weten jullie wel wat jullie hebben gedaan?’’

Westen voert feitelijk al oorlog tegen Rusland

Keer op keer doet de Russische president een beroep op het gezonde verstand van het Westen, maar het lijkt er steeds meer op dat vooral de mensen op de machtigste posities dat niet meer bezitten of daar niet meer naar willen luisteren. Kijk maar eens naar enkele feiten: Rusland heeft welgeteld 3 buitenlandse militaire bases; de VS en de NAVO hebben er honderden. In Rusland zijn tal van Westerse (CIA-) agenten en spionnen die proberen de regering in Moskou omver te werpen.

Het Westen voert daarom de facto reeds een oorlog tegen Rusland, maar de gemiddelde Amerikaan en Europeaan heeft daar nog steeds geen enkel benul van.

Putin: ‘President Obama noemde nog een andere dreiging: ISIS. Wel, wie zijn dat in vredesnaam eigenlijk? Wie bewapende de Syriërs die tegen Assad vechten? Wie creëerde het noodzakelijke politieke klimaat daarvoor? Wie drong aan op het leveren van wapens aan dat gebied? Begrijpen jullie echt niet wie er werkelijk vechten in Syrië?’

Westerse media liegt en bedriegt

Het feit dat de waarschuwing van een de allerbelangrijkste wereldleiders dat we op een nieuwe wereldoorlog afstevenen wordt genegeerd door de Westerse media, toont opnieuw aan hoe sterk onze media door de elite worden gecontroleerd, hoe extreem eenzijdig, gekleurd, gemanipuleerd en leugenachtig het ‘nieuws’ is dat u van de NOS, RTL, NU.nl et cetera krijgt voorgeschoteld.

Dat geldt niet alleen de berichtgeving over Rusland, Oekraïne en Syrië, maar ook die over de ‘vluchtelingencrisis’ die in werkelijkheid een islamitische migranten- en crimineleninvasie is, het niet bestaande ‘economische herstel’, het Brexit en de Europese Unie, de globalistische lievelingetjes Barack Obama en Hillary Clinton die nog steeds geen kwaad kunnen doen, en ga zo maar door.

VS en EU zetten democratie buitenspel

De Amerikaanse regering Obama volgt inmiddels het voorbeeld van de Europese Unie door de buitengrenzen feitelijk op te heffen en ongecontroleerd onbeperkte aantallen migranten –en daarmee tal van criminelen, terroristen en ernstige besmettelijke ziektes- binnen te laten.

Ondertussen komen nu ook de grootste Europese banken zoals Deutsche Bank in grote problemen terecht. Bestaande wetten en verdragen worden voortdurend gebroken, zowel door de VS als door de EU. Democratische structuren, zoals parlementen, worden buitenspel gezet. Referenda worden -op enkele uitzonderingen na- gegeneerd (Europese Grondwet, Oekraïne associatieverdrag).

Tijdperk van waanzin en megalomanie in Westen’

‘Het tijdperk van waanzin, van megalomanie, is aangebroken,’ vervolgt Jones. ‘In het verleden kwam het grote kwaad uit (Nazi) Duitsland, uit (Sovjet) Rusland, uit het communistische China. Nu zien we Europa en de Verenigde Staten, het hele Anglo-Amerikaanse establishment, vervuld met overmoed en arrogantie, hun eigen wetten schendend, de (onafhankelijke) pers vervolgend, en wegkomend met misdrijven (Hillary Clinton) waar tal van anderen zwaar voor worden gestraft. Dit zijn de zaken die instortingen en grote oorlogen veroorzaken.’

Veel historici wijzen dan ook al jaren op de angstwekkende overeenkomsten tussen de internationale situatie nu en die in de aanloop naar de Eerste en Tweede Wereldoorlog. ‘Zelfs het Pentagon geeft toe dat dit misschien wel een van de meeste onstabiele periodes in de geschiedenis van de mensheid is. Maar Obama zegt dat de Amerikaanse economie de beste is, en de wereld nog nooit zo stabiel is geweest. En dat terwijl zij juist alles doen om ons in grote crises te storten, zowel de Democraten als de Republikeinen.’

‘Als huidige koers niet wordt omgekeerd, is Armageddon verzekerd’

Jones hoopt dat alle mensen, ongeacht huidskleur, religie, nationaliteit en leeftijd, die hun vrijheid en de beschaving willen behouden en geen oorlog willen, samenkomen, een vuist maken tegen de globalistische elite en hen laten weten dat wij hun aangewakkerde conflicten en gefabriceerde crises niet meer willen, noch hun Nieuwe Wereld Orde, waarin een klein elitegroepje alle macht naar zich toegetrokken heeft. ‘Want al het geld van de wereld is waardeloos als er een grote kernoorlog komt,’ waarschuwt hij.

En dat is de reden dat Putin de Westerse pers feitelijk smeekt om eindelijk eerlijk in hun berichtgeving te worden, zodat er in Europa en Amerika een publiek debat op gang kan komen of de richting waarin Washington en Brussel ons duwen, nu wel zo gewenst is. ‘Hopelijk komt dat debat er, en wordt de huidige koers omgekeerd of in ieder geval veranderd, want anders is Armageddon verzekerd.’

Het Brexit is in dit opzicht hoopvol, en ook de opkomst van nationalistische, anti-globalistische vrijheidspartijen in Europa. De uittreding van Groot Brittannië uit de EU is een signaal dat het nog niet te laat is, dat volken de door hun leiders ingeslagen weg kunnen stopzetten. Jones besluit tegen zijn miljoenen kijkers over de hele wereld: ‘Jullie zijn de hoop. Jullie zijn het verzet.’

 

Xander

(1) Infowars (/ YouTube)

Zie ook o.a.:

19-06: Duitse minister BuZa: NAVO moet stoppen met oorlogszucht tegen Rusland
18-06: Tientallen Amerikaanse diplomaten en officials eisen militaire aanval op Syrië (/ Gaan Saudi Arabië en Hillary Clinton de Derde Wereldoorlog tegen Rusland veroorzaken?)
15-05: Escalatie? NAVO eist terugtrekking Rusland uit Oekraïne en begint omsingeling (/ NAVO: Hackersaanval kan militaire reactie veroorzaken)
28-05: ‘Een stem op Hillary Clinton is een stem voor het einde van de wereld’ (/ Oorlog met Rusland en daardoor vernietiging Europa hoofddoel van door neocons gesteunde Clinton)
23-05: Oud NAVO vicecommandant Europa: Mogelijk binnen 1 jaar kernoorlog met Rusland
13-05: Rusland ziet kernoorlog dichterbij komen nu VS afweersysteem in Roemenië plaatst
01-05: 16.000 NAVO troepen nog nooit eerder zo dicht bij Russische grens
30-04: NAVO, Merkel en Obama bouwen aan nieuw oostfront tegen Rusland
27-04: NAVO intensiveert voorbereidingen voor grote oorlog tegen Syrië (/ Westerse-islamitische coalitie blijft toewerken naar militaire confrontatie met Rusland)
08-04: Rusland wilde drie keer NAVO-lid worden en vrede sluiten, maar Westen weigerde
04-04: Koninklijk Brits Defensie Instituut: NAVO maakt geen schijn van kans tegen Rusland (Referendum 6 april: Stem NEE tegen de door Amerika gewilde oorlog tussen Europa en Rusland)
20-04: ‘Met president Hillary Clinton verdwijnt laatste restje hoop op vrede voor mensheid’
11-03: (/ Associatieverdrag EU met Oekraïne kan preventieve Russische kernaanval op Europa uitlokken)
12-02: Rusland waarschuwt voor wereldoorlog... (/ Oude voorspellingen over aanstaande wereldoorlog en vernietiging Europa in 2016)
08-02: Britse leger oefent op toekomstige oorlog met Rusland in Oost Europa (/ Amerikaanse RAND denktank: Russen kunnen Baltische NAVO staten binnen 3 dagen veroveren)
07-02: Overal voorbereidingen voor grote oorlog in Europa

 

Indien u wilt reageren op het forum. 

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.


Reacties

Pagina12
Peter op 09-07-2016 17:31

@daniel je hebt gelijk putin is net zoals die anderen , het is 1 grote spel die gespeeld word achter de schermen.

DieKale op 09-07-2016 18:39

Vandaag en de komende dagen wordt de NAVO-top in Warschau gehouden, op zich niets bijzonders, dit gebeurd immers regelmatig, wat ik echter las maar wat niet vermeld werd op de MSM is het feit dat de Oekraïne (een niet-NAVO land) ook deelneemt aan deze summit:

http://www.polennieuws.nl/2016/03/oekraiense-delegatie-gaat-warschau-navo-top-bijwonen/

Denk hier eens over na..., dit is toch wel heel apart..., alsof Duitsland een top van het Warschau-Pact (toen dit nog bestond) zou bijwonen...Ik vind dit rieken naar de misdaad...., wat wordt hier uitgebroedt en wat voor snode plannen worden hier gesmeedt? 

en @Maitreya op 09-07-2016 08:46, het is vandaag zaterdag dwarrel.....

en niemand doet wat! op 09-07-2016 18:52

Het is toch echt te schandalig voor woorden dit hoor,  hoe NATO aan het provoceren is tegen Rusland! willen de amerikanen gewoon oorlog????

of waarom gedragen ze zich zo oorloglustig tegen Rusland, amerikanen liegen waar je bij staat lokken oorlog uit , wat zit hier achter vraag ik mij af hoor!

Als het andersom was grweest,  dan had amerika dit ook-- gepikt! Als er oorlog uitbreekt is het de schuld 

van de -- Geen hoofdletters, zie siteregels. Mod, amerikanen, die Irak en Iran ook al naar de --- let op uw taalgebruik hebben geholpen met --

amerika wil Europa gewoon -- naar de -- helpen dus, en wel bewust! nou lekker dan!! --

een ander geluid op 09-07-2016 18:53

Erg eenzijdig en pro-Poetin artikel.

Kernoorlog is onzin, want totale wederzijdse vernietiging. Dus géén winnaars ! Alléén een 100% ondoordringbaar raketschild zou hierin verandering kunnen brengen. Dat bestaat nog steeds niet.

In Europa hoeft Rusland zich niet bedreigd te voelen door de NAVO. Staat Nederlandse leger; géén tanks en te weinig munitie (pauw-pauw). Duitsland is niet in staat om vredesoperaties uit te voeren. Politici van de SPD (niet echt haviken) noemen de staat van het Duitse leger beschamend. Na de koude oorlog (de laatste 30 jaar) hebben de Europese NAVO landen allemaal fors bezuinigd op defensie en vormen de Europese NAVO landen in militair opzicht geen enkele bedreiging voor Rusland. Rusland beschikt (jaar 2015) in Europa over 845.000 man, 22.550 tanks, 1399 vliegtuigen enz. Terwijl de Europese NAVO landen hun defensie afgebroken hebben, heeft Poetin fors meer geld gepomp in zijn leger en dit flink gemoderniseerd. Zelfs deze site stelt in een artikel op 08-11-2015, dat de Europese NAVO landen in een confrontatie géén partij zijn voor Rusland. Dus Poetin, waarom nog steeds bang en bezorgd? Paranoia?

Ja, EU en NAVO zijn naar het Oosten uitgebreid. Midden- en Oost Europese landen zijn soeverein en mogen hun eigen keuzes maken. Na de 2e wereldoorlog zijn zij door de Westelijke geallieerden schaamteloos verraden en tegen hun zin tot Sovet vazalstaten gemaakt. De "Muur" en de vele opstanden in de DDR, Tsjecho-Slovakije (Praagse lente), Hongarije, Polen enz. getuigen van hun strijd om onder deze overheersing uit te komen. Kan me goed voorstellen dat zij na de ineenstorting van de Sovjet-Unie hun heil en bescherming zochten in EU en NAVO. Onafhankelijke landen en volken mogen hun eigen keuzes maken. Daar is geen goedkeuring van Rusland voor nodig ! Echter, de NAVO uitbreiding naar het Oosten is tot nu toe nooit gepaard gegaan met forse militaire investeringen en de legering van troepen. Ja, Poetin zal zich echt bedreigd voelen door die 4000 man, die nu over Polen en de Baltische Staten verdeeld worden. De VS heeft een groot, sterk leger, maar hun aanwezigheid in Europa heeft nog steeds een symbolisch karakter. Turkije heeft een groot leger, maar is een erg onbetrouwbare partner. Hoeven we niet echt op te rekenen lijkt me.

Komen we bij Oekraïne. De etnische OekraIners, 80% van de bevolking, moet niets hebben van Rusland. Niet verwonderlijk na de genocide van de Russen onder Stalin (Holodomor 1932-1933) met tussen de 2,5 en 7,5 miljoen doden. Ik kan de geo-strategische interesse van de Russen voor de Krim goed begrijpen. Ook de historische banden. Was natuurlijk ook heel erg dom van Chroesjtsjov om de Krim in 1954 aan de Oekraine te geven. Poetin heeft het natuurlijk met geweld terug gepakt. Dat referendum was natuurlijk een poppenkast. Van mij mag het bij Rusland blijven, evenals de gebieden die nu in handen zijn van de rebellen. Draag die oude meuk maar over en laat vadertje Poetin lekker voor de etnische Russen zorgen. De bewoners van de krim klagen nu al steen en been dat ze na de anschluss vergeten zijn. 

Als ik naar de wereldkaart kijk, begrijp ik dat Poetin zich wat onbehaagelijk voelt. In Europa hoeft hij zich echter niet al teveel zorgen te maken. Het beste was geweest om van de Baltische Staten, Wit-Rusland en Oekraine een neutrale buffer te maken tussen de NAVO en Rusland. Vergelijkbaar met Oostenrijk na de 2e wereldoorlog t/m de koude oorlog. Maar dan gaan we wel voorbij aan het zelfbeschikkingsrecht van deze soevereine landen. 

Voor de goede orde; ik ben absoluut geen aanhanger van de EU. Wat mij betreft afbreken en terug naar de EEG; samenwerking, maar géén superstaat !!! Samenwerken waar het kan en onafhankelijk waar het moet !!!

Lynx op 09-07-2016 19:27

Het grootste trauma hebben de Russen in 1904 op gelopen tegen de Japanners.

Iron Maiden op 09-07-2016 20:12

De koude oorlog is nooit weggeweest. Is dus nooit beëindigd.

Maitreya op 09-07-2016 21:07

@DieKale op 09-07-2016 18:39

Ja, dat weet ik, maar op zondag werk ik liever niet, daarom heb ik het nu alvast gepost.

Levi op 09-07-2016 21:47

Waarom wordt evangeliseren vanaf nu strafbaar in Rusland?

Cees op 09-07-2016 22:01

Putin is voor geen cent te vertrouwen .Ongelofelijk dat er hier nog steeds mensen denken dat deze man de waarheid spreekt.

Scrutinizer op 09-07-2016 22:59

@een ander geluid.

Ofschoon wat u stelt, klopt, is het beeld m.i. onvolledig en dat heeft nogal impact op de eindconclusies.

Ten eerste heeft u gelijk dat de voormalige Oostbloklanden, eenmaal soeverein, geen toestemming van Rusland meer behoefden om zich bij de Nato te vervoegen. Maar als door VS/Nato de belofte is gedaan, niet oostwaards uit te breiden, dan had de Nato nooit een uitnodiging aan de Oostbloklanden mogen sturen. Kortom, het is niet Polen of Tjechie die in fout is door een uitnodiging te aanvaarden, doch de VS en EU door in Nato de deur open te stellen voor landen waarvan ze aan Rusland beloofd hadden zich er niet mee te associeren.

Ten tweede (ofschoon in uw artikel eerder genoemd dan voorgaande punt) stelt u dat er in een kernoorlog geen winnaars zouden zijn.Welnu, dat hangt af van uw aannames omtrent wie welke bedoelingen heeft. Als u "het westen/Nato" als geheel bekijkt, heeft u uiteraard gelijk dat een totale vernietiging van Europa moeilijk een overwinning genoemd kan worden. Echter als u wat cynischer (doch realistischer) de VS als een afzonderlijke entiteit bekijkt die Europa slechts voor haar karretje spant als het haar uitkomt, maar die geen haar geeft om ons geeft en bereid is ons op te offeren voor haar eigen voordeel, dan is de conclusie heel anders. Immers de VS kan Rusland vernietigen, Europa vernietigen, Rusland de schuld in de schoenen schuiven, Europa komen helpen (maar wel in ruil voor een hoop macht en invloed en contracten voor de wederopbouw) en alzo 2 grote (militaire cq economische) concurrenten op het wereldtoneel van de kaart vegen door hen tegen mekaar uit te spelen en zelfs als lachende derde met de hoofdprijs gaan lopen: verdere dominantie op wereldvlak.Overigens is bovenstaande niet veel anders dan wat zich al eens een keer heeft afgespeeld, als je afstapt van de officiele lezing omtrent de achtergronden van WOII. Zo vergezocht is het dus niet, voor wie zich in de geschiedenis heeft verdiept en niet meer gelooft in wat het onderwijs en de media ons al 70 jaar voorspiegelen.

DieKale op 09-07-2016 23:28

@ Maitreya

Jij wist vandaag al dat je buren morgen gaan boren....??! 

Mark S. op 10-07-2016 00:13

Gorbatsjov is toch van onbesproken gedrag als het gaat om zijn vreedzame politiek. Door hem is het Communistische Rusland, de USSR op vreedzame wijze gevallen. Als zelfs hij uithaald naar de NAVO dan wil dat wel wat zeggen. De NAVO zou beter naar hem moeten luisteren. Doen ze niet omdat de NAVO en het Westen op hol zijn geslagen.

We worden geregeerd door volslagen dolgedraaide oorlogszuchtige idioten. Obama, de VS, de NAVO, Merkel, de EU, allemaal bloeddorstige oorlogzoekende idioten. Volkshitsers.

http://www.telegraaf.nl/buitenland/26180243/__Gorbatsjov_haalt_uit_naar_NAVO__.html

dirk van baaren op 10-07-2016 08:17

Rusland is zeker niet beter dan de rest van de wereld, maar veel ondergrondse gelovigen hebben hun vrijheid van godsdienst terug, terwijl die vrijheid in het westen door de corrupte VN wetten en programma's, de ambitieuze beroeps politici  en het nieuwe heidendom steeds meer onder druk komt te staan. En zolang de Russische regering die vrijheid respecteert, beschermt en haar morele waarden bevorderd dan prijs ik dat gelukkiger dan het westerse sodom en gomorra. En de westerse media in handen van de elite in London City en Wallstreet liegen elke punt en komma over Rusland, omdat de Russen geen vazalstaat van de NWO wil wezen.

Maitreya op 10-07-2016 11:19

@DieKale op 09-07-2016 23:28

Nu moet ik alsnog op deze zonnige dag zondigen. Ik wist dat vandaag de zon zou schijnen.

Zoals ik al zei, er ‘bestaat geen tijd’. Heden, verleden, toekomst zijn één.

(Geen tijd hebben is eigenlijk weer wat anders.)

Rolf op 10-07-2016 12:34

Gorbatsjov: 'NAVO is escalatie van koude naar hete oorlog aan het voorbereiden' - Wereld - Knack Mobile

http://m.knack.be/nieuws/wereld/gorbatsjov-navo-is-escalatie-van-koude-naar-hete-oorlog-aan-het-voorbereiden/article-normal-726825.html

remco op 10-07-2016 15:05

Maitreya,ik neem aan dat u op zondag,voor de zgn zondagsrust,geen licht/water/verwarming e.d gebruikt?waardoor mensen ook voor u moeten werken op de zondag die de processen en gang van zaken ook voor u in de gaten moeten houden?

Laat iedereen lekker doen op zondag wat diegene wilt gaan doen?als u wel energie verbruikt,dan graag ook geen commentaar denk ik zo.

Andere naam op 10-07-2016 17:01

De russen moeten de turken naar zich toe trekken, dan kan t westen nog weinig betekennen en worden de turken rustiger gehouden in de oosterse wereld

Ike op 10-07-2016 17:09

@dirk van baaren op 10-07-2016 08:17

De meeste doden in WWII waren Russen. De Russische economie heeft toen heel erg geleden. De Russen willen met alles een WWII voorkomen wat betreft Russische slachtoffers. Ik zeg ook niet dat alle Russische strategieën daarbij beter zijn. Voor mij zijn zij wel begrijpelijker.

Ik drink thee en heb gen koffiedik om in te kijken om te voorspellen wat er zal gaan gebeuren. Voor dit moment kan ik alleen zeggen dat de NAVO de aggressor is en dat de Russen tot het uiterste zullen gaan om zich te verdedigen.

Het is alsof het Duitse derde rijk overgegaan is in 'de diepe staat' in de VS en de NAVO. Hun poppetjes moeten weggestemd worden om weer democratie te verkrijgen.

Europa moet zich gaan aansluiten bij de SCC en de BRICS landen en niet bij het TTIP, CETA, TISA en TPP.

U.G. Kempenaer op 10-07-2016 18:22

Zelfs vredesduif Michael Gorbatsjov zegt het: het Westen is op ramkoers met de Russen, onder leiding van Hussein Obama en de CIA. De Saoedi's vinden het prachtig. Het Westen en het Oosten die elkaar vernietigen en de wereldhegemonie kan dan worden overgenomen door de islam.

Inderdaad hele gevaarlijke tijden. Europese landen moeten onmiddellijk gaan samenwerken met Rusland en China om tegenwicht te bieden tegen de kongsi van Saoedie-Arabië en de VS.

De Saoedi's steunen de petrodollar en chanteren de Amerikanen hiermee. 

De Saoedi's willen dat de wereld onder islamitisch bewind komt.

Maitreya op 10-07-2016 19:44

@remco op 10-07-2016 15:05

Natuurlijk leef ik geheel en al bij de gratie van u en uw harde werk, waarmee u ons allen van energie voorziet. U weet alleen niet wat energie is, u weet alleen wat misbruik daarvan is. Mensen gebruiken de meeste energie waar ze helemaal niet weten waar die vandaan komt, dat is in hun geniepigheid waarmee ze de wetten van vrije meningsuiting die hier zo vaak ter sprake zijn menen te kunnen dicteren, hun ondergang. Ik betrek mijn energie vooral van de zon, en zou dat de mensen toewensen die hun energie nu nog hoofdzakelijk en zonder het te beseffen uit de onderwereld betrekken. Eén zonnedag verschaft evenveel energie als miljoenen jaar ploeteren met uw gasrekening waarmee u ons dicteert. Ze zijn er echter niet aan toe, zo bewijst u in uw kleinburgerlijke afgunst.

Cyrrilus en Methodius op 11-07-2016 01:49

Beste meneer die zich een ander geluid noemt ik wil jouw een ander feit laten horen heel de koude oorlog is door het westen begonnen ..

USSR wou eind jaren 40 lid worden van de NATO maar is afgewezen heel die koude oorlog is onnodig geweest 

Met alle gevolgen vandien

Ik denk als USSR niet was afgewezen dan dat het comminisme veel eerder de democratisch weg was ingeslagen dan halverwege jaren 80 /perestroika/glasnost periode en waardoor het communisme ingeruild werd voor een sociaal markt economy

Cyrrilus en Methodius op 11-07-2016 02:07

Russen willen geen mormonisme en geen Jehova getuigen en geen welvaartevangelie je mag zeker wel de blijde boodschap verkondigen 

Als je maar niet liberale christendom verkondigt of vrijzinnige variant want dan grijpt de orthodoxe kerk in want die is machtig daar

Want die tolereren geen EO christendom en zeker geen arie Boomsma of bennie hynn types de deugden die belangrijk zijn in de Russische orthodoxe kerk zijn  lijdzaamheid eenvoud en offervaardigheid  

DN op 11-07-2016 14:19

Ja ja, Poetin is een pilarenbijter bij de Russische Horrordomse kerk of zoiets, dat is een raar soort christelijk geloof daar, ze geven die kerk daar veel te veel macht! Niet voor niets dat die vrijheidsvechtende meiskens daar in die kerk zijn gaan protesteren tegen dat achterlijk geloof van Poetin & die kerk daar.

Poetin is wel geliefd bij de Russen, maar niet bij de vrijheidsdenkers, Russen zitten ergens ook nog in de middeleeuwen & zijn daar ook nooit uitgeraakt ondanks hun indrukwekkend oorlogsmateriaal!

Maar Poetin & Trump zullen elkaar wel de hand kunnen geven denk ik, beiden denken de beschermers te zijn van een bepaald soort christendom tegenover de zogenaamde illuminati. De vraag is, wat heeft illuminati daarmee te maken, niets denk ik, het is gewoon de rijke elite tegen de rest van de wereld.

remco op 11-07-2016 18:15

Beste Maitreya,

Wat u schetst zijn dus 2 tegengestelde belangen,enerzijds geniet u dus van de energiebehoefte van de zon,anderzijds schetst u een beeld dat u ook geniet van energie door de mens geleverd.

Neemt niet weg dat u van beide zaken dus geniet,net als ieder ander,hetgeen wat u in uw eerste betoog schetst dus u hyprociet maakt.

Rebellio op 11-07-2016 20:53

Wat is er aan de hand met onze pers? Een groot aantal berichten dat een beter beeld zou kunnen geven van de werkelijke agenda van machtselites verschijnt niet in de Nederlandse pers.

http://www.groningerkrant.nl/2016/07/valse-mediaberichten/

Daniel op 22-07-2016 21:43

Het lijkt me beter dat de Paus, Rusland toewijd aan het hart van onze Moeder Fatima

het is bijna 100 jaar geleden en nog steeds niet word erna geluisterd,

en @Daniel je hebt gelijk ze werken allebei voor het beest de ene is de navo en de andere is de brics

de laatste is erger(socialisten)dan de eerste.

Het is aan GOD waanneer alles begint (de totalen krieg) ik heb alles gelezen over Fatima verschijningen en er zal geen land zijn die elkaar kunnen helpen als het zover is.

Er word gezegd dat Rusland is al toegewijd aan het Heilige hart van Moeder Fatima maar dat is een leugen

er is een priester die alles heeft onderzocht zie na deze link.

http://fatima.org/

Als we allemaal meewerken om dat voor elkaar te krijgen en de Rozenkrans alleen toewijden aan Fatima en bidden dat de Paus dat toe bewogen word, dan zal Rusland niet aanvallen want de Russen zijn socalistisch de prestroika betekent herstructurering. en niet verandering. en ik denk dat ook Rusland meedoet met de immigranten stroom na Europa om het zwak te maken (de Comunisten gaan zelf niet te werk ze laten anderen het vieze werk doen) en wanneer het zwak genoeg is dan vallen ze aan. Dus wanneer we bidden...(Rozenkrans) en aan Fatima denken dan zal het niet zover komen.

maar goed, ze zegt het zelf op het laatste moment zal mijn Hart triomferen en word Rusland toegewijd aan mijn Hart

dan pas is er Vrede.

hannibal op 23-07-2016 04:08

als putin komt met kernwapens kan amerika niks meer betekenen voor veiligheid europa,want china doet dan ook mee,en ik denk niet dat duistland,engeland,belgie,frankrijk usa not steun geven zoals in 2wo.het zal een grote gaos worden.isis echte vijand is niet meer aanwezig,isis loopt nu rond in europa dank zij usa.rusland moest meedoen,aleen met america hadden ze assad niet kunnen redden.

amerkia kijkt nu hopeloos toe,als kern oorlog begint,waarheen moeten ze de raketten dan sturen???

rusland is niet aleen,amerika is niet meer de eigen baas zoals usa altijd al gewend was.

Daniel op 23-07-2016 05:33

@Wardje,

Ik kan je het tegendeel bewijzen, zie dit van Priester Amorth

https://www.youtube.com/watch?v=vG3Bw3Z_gbM

Hij is werelds beste exorcist en kijk dan ook na de andere link:

deze Priester was jaren lang bezig om de boodschap te brengen in de hele wereld

https://www.youtube.com/watch?v=GhptrDgnufQ

en wat het communisme al gedaan heeft en het verspreid in de wereld hier de link:

https://www.youtube.com/watch?v=GaTAopeh76g

Qromwel op 23-07-2016 06:46

Toewijden aan het hart van moeder Fatimah? Walgeliujke roomse afgoderij. Des duivels!

Post van Wardje is verwijderd. Mod.

Wardje op 23-07-2016 15:22

Tegenwoordig is volgens onderstaande bron (christelijk)godsdienstonderwijs en dagelijks gebed voorgeschreven op de openbare scholen in Rusland .

https://charliej373.wordpress.com/2015/07/02

continue..., dan 3e alinea van onderaf

peeters staf op 07-10-2016 12:58

De  illuminati is gewoon de latijnse benaming voor de katholieken meer niet . Wat betreft de nakende WWO III denk ik de us en de nato druk in de weer zijn om hem te starten en niet de russen. Deze oorlog zal van korte duur zijn en polen en roemenie zullen niet meer bestaan evenals de grootsteden van europa en de usa . Hierdoor zullen deze oorlogzuchtige naties wel vrede moeten tekenen en zeker de grootspreker usa die naar het stenen tijdperk worden geslingerd. Gezien de huidige stand van de techniek loopt rusland 20 jaar voorop op ons en de usa , zelfs voor de bevoorading van het ISS moeten de russen zorgen . Kijk maar rustig na over de stand van bewapening van de russen en de doeltreffenheid tegenover de usa.

Martine Brand op 13-10-2016 21:39

Top stuk! Mijn complimenten

helemaal mee eens

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl