Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Miljardenclaim tegen Facebook vanwege hulp aan islamitische terreurgroepen

Facebook verheerlijkt zwart geweld tegen blanken – Steeds meer conservatieve, anti-immigratie en anti-islam pagina’s door Facebook verwijderd


Multimiljardair Mark Zuckerberg laat zijn Facebook steeds duidelijker in dienst van het extreemlinkse globalistische kamp werken.

Familie en nabestaanden van Israëlische Amerikanen die werden vermoord door Arabische terroristen hebben Facebook aangeklaagd voor het weigeren te verwijderen van islamitische haatsites, en hulp aan het verspreiden van de radicale islam. Het door de extreemlinkse globalist-miljardair Mark Zuckerberg geleide Facebook is de laatste tijd onder vuur komen te liggen omdat het op almaar opzichtigere wijze rechtse, conservatieve, anti-islam, anti-immigratie en pro-Donald Trump pagina’s offline haalt, maar moordoproepen tegen blanken door racistische organisaties zoals BlackLivesMatter, alsmede ook pagina’s van moslims die oproepen tot de gewelddadige jihad om de Sharia over de wereld af te dwingen, gewoon online laat staan.

 


De rechtszaak is aangespannen door het advocatenkantoor Shurat Hadin, dat vijf families vertegenwoordigt. Een van de dodelijke slachtoffers is het baby’tje van de familie Braun, die in 2014 in Jeruzalem werd vermoord door een Palestijnse Hamas terrorist.

Facebook biedt bewust ruimte aan islamitische terreurgroepen

Shurat Hadin eist een bedrag van $ 1 miljard schadevergoeding van Facebook –de grootste claim tegen het bedrijf ooit-, omdat het willens en wetens islamitische terreurgroepen zoals Hamas de ruimte geeft om anti-Israëlische haatpropaganda te verspreiden. De Anti-Terrorism Act (ATA) uit 1992 verbiedt alle Amerikaanse bedrijven om ook maar enige hulp te bieden aan terreurorganisaties.

Hamas is door de VS officieel tot terreurorganisatie bestempeld, maar heeft desondanks diverse actieve accounts bij Facebook, die worden gebruikt voor haatzaaien en ophitsen tot geweld en terreur tegen Israël. Onlangs bleek dat Facebook ook pagina’s waarop radicale moslims en islamitische organisaties openlijk verklaren de discriminerende en racistische Shariawetten aan de hele wereld te willen opleggen, weigert offline te halen.

In juni spande de familie van Nohemi Gonzalez, een 23 jarige student in Californië die vorig jaar tijdens de ISIS aanslag in Parijs om het leven kwam, zowel Facebook, Twitter als Google aan voor het verlenen van ‘materiële steun’ aan de moslimterroristen. Zoals verwacht werd de claim door de drie globalistische bedrijven verworpen. Facebook beweerde voor de rechter alle terroristische inhoud altijd onmiddellijk te verwijderen, wat al vaak een leugen is gebleken.

Mark Zuckerberg supporter van BlackLivesMatter

Na de moord op 5 agenten in Dallas vorige week door een lid van een racistische ‘black power’ organisatie, hing Facebook bij zijn hoofdkwartier een enorm spandoek op met de tekst ‘BlackLivesMatter’. CEO Mark Zuckerberg is al geruime tijd steunbetuiger van BLM, en heeft eerder diverse medewerkers gewaarschuwd omdat die Donald Trumps uitspraak ‘All Lives Matter!’ herhaalden. BLM pagina’s waarop afbeeldingen zoals bij ons artikel van 9 juni stonden –een blanke agent die de keel wordt doorgesneden- mochten gewoon online blijven staan. (3)

Oud medewerkers: Wij moesten conservatieve sites onderdrukken

Eerder dit jaar klapten voormalige Facebook medewerkers uit de school, en verklaarden dat ze van hun bazen instructies hadden om conservatieve en rechtse pagina’s en berichten te onderdrukken (8) of zelfs offline te halen (4). Ook de meeste grote andere media in de VS bieden een gewillig platform aan BLM, dat zwarten openlijk oproept om blanken te vermoorden en om politiebureaus op te blazen (2).

Kritiek op islam en immigratie geblokkeerd

Naar aanleiding van de terreuraanslag op een homoclub in Orlando door een radicale moslim, waarbij 49 mensen werden vermoord, schreef het gay magazine Gaystream een kritisch stuk over de islam op zijn Facebookpagina. Ook deze pagina werd om die reden geblokkeerd. In het artikel werd onder andere gewezen op een imam in Orlando, die al tijden ongestoord mag preken dat alle homo’s de doodstraf verdienen (5), en dat terwijl christelijke dominees die hetzelfde zeggen, onmiddellijk door de autoriteiten worden vervolgd.

Ook pagina’s waar kritisch naar de moslim migranteninvasie wordt gekeken, worden door Facebook aangepakt. Een Duitse pagina die alle geregistreerde misdaden door islamitische migranten verzamelde en op een kaart markeerde, werd ‘shadowbanned’, dat is op zo onopvallend mogelijk wijze voor de internetter ontoegankelijk gemaakt (6).

De pagina van de Duitse bestseller auteur Udo Ulfkotte, voormalige hoofdredacteur bij de Frankfurter Allgemeine Zeitung, werd recent geblokkeerd, pal nadat zijn laatste boek ‘Grenzenloos crimineel: Wat politiek en massamedia ons verzwijgen over de misdaden van migranten’ was verschenen.

Ulfkottes reactie: ‘Het treft niet alleen mij. Bij Facebook wordt systematisch alle niet-politiek correcte inhoud verwijderd. Het gaat erom dat stemmen en stromingen die tegen de heersende elite zijn, niet worden getolereerd.’ (7) En die ultralinkse elite is zoals u weet voor het gedwongen uitwissen van alle grenzen tussen landen, volken, economieën, culturen en religies, en daarom pro-massa immigratie, pro-islam, pro-EU en pro-VN.

 

Xander

(1) Arutz 7
(2) Infowars
(3) Infowars
(4) Infowars
(5) Breitbart
(6) Breitbart
(7) KOPP
(8) KOPP


Zie ook o.a.:

10-07: Zwart en links creëren chaos in VS; ...
09-07: Moord op blanke agenten: Ontketent Obama rassenoorlog om verkiezingen te annuleren?
21-06: Obama laat ‘islam’, ‘ISIS’ en ‘Allah’ uit telefoontje terrorist Orlando schrappen
11-06: Oorlog tegen vrijheid meningsuiting: Bekende ‘rechtse’ internetmedia en personen monddood gemaakt (KOPP online op Facebook geblokkeerd na kritiek op eerste homoporno scene op ‘prime time’ op publieke zender, en na noemen officiële cijfers minister van Justitie dat migranten in eerste 3 maanden al 70.000 misdrijven en misdaden pleegden)
10-06: (/ Westerse elite maakt komende jaren einde aan vrijheid van meningsuiting op het internet – Eerste internetter in Duitsland 6 maanden gevangenis in omdat hij negatief over migranten schreef)
04-06: Einde vrijheid meningsuiting: EU wil elektronisch ID-bewijs voor internet
22-05: VN, Microsoft en Facebook willen conservatieve sites van internet weren
11-05: Facebook censureert conservatieve, maar promoot linkse en pro-islam berichten

 

Indien u wilt reageren op het forum. 

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.


Reacties

joga op 11-07-2016 15:20

Dus wie gaat de wereld redden? Wanneer  H.Clinton president wordt zijn we reddeloos verloren.

Jerommeke op 11-07-2016 15:35

Gewoon geen gebruik maken van  Fa(r)cebook en het is opgelost. 

Heb ik nooi meegedaan aan dat  flauwekul.

DN op 11-07-2016 15:52

Ik kom zelf nooit op Facebook, beursgenoteerd bedrijf is dat, meer niet. Maar je ziet de kuddegeest altijd naar Facebook verhuizen, een heleboel Punt.nl bloggers zijn ook naar daar "verdwenen", dat is slecht voor de bloggers want niemand volgt hen nog door de invloed van Facebook!

Ja, ze laten zich echt misbruiken door terroristen, maar niet alléén Facebook....ik zei het al, er is een deal tussen blauw & moslimextremisten! Blauw is business-wereldwijd!

john op 11-07-2016 16:09

Het is wel duidelijk dat er veel verkeerde mensen macht hebben in de wereld, die blij zijn als de wereld word vernietigd maar ze vergeten dat ze zelf ook ten onder zullen gaan als ze zo door blijven gaan.

Ik ben niet zo gelovig maar ik denk wel dat wij armageddon nog mee zullen maken en dit zal niet lang meer duren, komt de voorspelling van nostredamus toch nog uit dat wij en onze kinderen dit nog zullen mee maken.

Hopelijk komt het verstand bij de mensen nog voordat dit doorzet maar ik ben bang dat iedereen zich laat meeslepen en er burger oorlogen en uiteindelijk ook WW3 uit breekt, er zijn te weinig mensen in de wereld die beseffen hoe ver het al is zodat er teweinig mensen zijn die er tegen in opstand kunnen komen en als nog de wereld kunnen redden van al deze ellende.

De elite zal veilig onder de gond schuilen voor al deze ellende en er pas uit komen om over de overgebleven mensen te heersen en totale macht te hebben maar ik hoop dat als ze onder de grond vandaan komen ze worden gelyncht door de overgebleven bevolking en dat die bevolking eindelijk alles in vrede kunnen opbouwen.

Wat facebook betreft kun je een tegenhanger maken die wel alle berichten laat staan en die terreur berichten verwijderd, dan kan facebook makkelijk geboycot worden zodat deze minder macht heeft en misschien net als hyves uit eindelijk van het net verdwijnt door teweinig bezoekers, alleen moet de server dan wel in een land staan waar ze dit wel toe laten anders zal het van korte duur zijn

René van Zalk op 11-07-2016 16:14

Ben er achter gekomen dat er een aantal radicale moslims bij facebook werken en modereren.

van buiten op 11-07-2016 16:28

zuckerberg is een frontmann voor de geheime dienst van het systeem, en is in mijn ogen een puppet, net als de twee puppets van Google die ook in dienst zijn van het systeem, en dat geld ook voor de andere zoek elementen. (total control)

Rescue op 11-07-2016 16:35

Is er geen alternatieve site voor iedereen die de politieke correctheid zat is om met elkaar te communiceren?

ron op 11-07-2016 16:41

Waarom lees ik nou nooit dat moslims rasictisch zijn, maar wel radicaal of extreem. Terwijl de racistische koran/islam een aanhang heeft van 1.5 miljard mensen die alle andersdenkenden als ongelovig betitelen, waarvan de aarde verschoont dient te worden. Facistischer of racsistischer dan dit wordt het niet.

edwin vissers op 11-07-2016 16:45

off topic ,1200 vrouwen aangerand in keulen met oud en nieuw ,door 2000 voornamelijk marokannen ,nu moet wilders voorkomen voor minder minder ,bijna geen veroordelingen in duitsland ,geen bewijs ,het kan aan mij liggen maar ik ben er klaar mee ,woon in deventer en zie hier ook de iritreers stiekem in de winkel straten alleen maar naar nederlandse meisjes kijken en met hun ogen uitkleden en onderzoeken ,het valt mij daarom dfes te meer op dat ik dat alleen zie ,de rest heeft zijn zintuigen volledig afgestomt wat een zielig kneuzen volk .

bron telegraaf vandaag de 11 de julie

Mark S. op 11-07-2016 17:00

Ter info, uit gelekte Duitse politiecijfers blijkt de aanrandingsgolf tijdens oudjaarsnacht in Duitsland veel groter:

http://www.telegraaf.nl/buitenland/26187058/__Aanrandingen_Keulen_omvangrijker__.html

Duitse politie: meer dan 1200 vrouwen aangerand.

Groep van ongeveer 2000 mannen, meesten uit Marokko en Algerije.

Rom op 11-07-2016 17:02

Gemakzucht/niet nadenken hè Mark!!

Infidel4U op 11-07-2016 17:48

Gewoon stoppen met Facebook. Er is vast wel een tegenhanger te verzinnen voor de echte socialmedia-verslaafden die niet censureert. Mark Z. is een extreem linkse megalomane  betweterInge nerd die zich eenvmachtspositie aanmeet van één of andere James Bond schurk. Hoe kunnen we toestaan dat een ondernemer zóveel invloed krijgt op  zulke existentiële vraagstukken? Het hele establishment is verrot en gebrand op onze ondergang zodat er een wereldwijde links-fascistische dictatuur kan worden ingesteld. Hoe duidelijker kan het zijn..?

Johannes68 op 11-07-2016 18:57

Mark Zuckerberg, ik ben eigenlijk benieuwd waar onderweg het met hem is misgegaan. Ik kan me niet voorstellen dat hij dacht in zijn studententijd, jongens laten we om de populatie van de aarde te reduceren eens Facebook ontwikkelen om bevolkings groepen tegen elkaar op te hitsen. Aan de andere kant is het antwoord wellicht dichterbij dan ik denk. Er is een strooming die overtuigd is dat als we de wereldbevolking ongebreideld laten toenemen. Resources opraken en wij ontzelf uiteindelijk vernietigen in de jacht ernaar. Nee 1 wereldregering om al de resources te reguleren en de wereldbevolking te reduceren tot aanvaardbare proporties. Natuurlijk de elite on top en het volk onderaan om de boel draaiend te houden. En op deze manier om de mensheid in stand te houden tjonge daar kunnen we een volkerengenocide wel mee rechtvaardigen en zou je eigenlijk een nobelprijs voor humanity moeten krijgen.

Gelukkig heeft onze God volledig de regie in handen!!!

Comsol op 11-07-2016 19:53

Hoe meer van deze tekenen, hoe eerder Jezus terug komt, laat het maar snel gebeuren allemaal!!

charlud op 11-07-2016 19:58

Zuckerberg is gelieerd met de familie Rothschild. Geen wonder dus dat Facebook hiervoor gebruikt wordt. Facebook wordt o.a ook gebruikt door werkgevers, headhunters e.d. Wanneer zich hier mensen bevinden die bij een werkgever in dienst zijn dan zou ik maar voorzichtig wat je hierop zet. Kan tegen je gebruikt worden (zeker bij reorganisatie). Individueel is iedereen wel in meer of mindere mate voorzichtig maar plaats deze individuelen in een groep en je krijgt andere resultaten. Dat is de kracht van facebook, het richt zich niet op individuen maar op een grote verzameling mensen. Als van de 100 er 99 linksaf slaan dan is het voor die ene moeilijk om ook niet linksaf te slaan of hij/zij moet dan sterk in zijn/haar schoenen staan en een goed gefundeerde mening hebben om niet met de rest mee te gaan. Dit is een bekend feit uit de groepsdynamiek(in dit kader de veldtheorie). 

Tabris op 11-07-2016 20:00

Facebook legt typisch de uitwassen van monopolisme bloot. Ze kopen al hun concurrentie op en groeien als witte kool. Dit bedrijf moet opgedeeld worden in 10 kleinere bedrijven die elkaar beconcurreren. Net zoals in 1911 met Standard Oil gebeurde. En er zijn nog meer van zulke bedrijven die aan banden gelegd moeten worden voordat ze de wereld regeren.

bob2 op 11-07-2016 20:10

John,als de wereld word vernietigd dan is er niets meer ook de elite die onder de grond zit zal er niet meer zijn daar de wereld uit mekaar zal spatten als een zeepbel.

Rebellio op 11-07-2016 20:43

Een verrassend nieuwe Duitse inlichtingendienst rapport waaruit blijkt dat honderden Hamas en Hezbollah agenten in Duitsland wonen, zo heeft Legal Insurrection gemeld. Uit het rapport bleek ook dat daar 8350 salafisten zijn - die zich aan een radicale islamitische ideologie verbinden - en meer dan 1.000 Moslim Broederschap leden actief in het land.

https://unitedwithisrael.org/bombshell-report-hundreds-of-hamas-hezbollah-terrorists-active-in-germany/

 

Marly op 11-07-2016 21:49

Stel de vraag terug die reeds gesteld is ,waar blijft een alternatieve site voor Zuckerberg s FB ,????Heel veel mensen zouden maar wat blij zijn

jottum op 11-07-2016 23:12

Ach facebook.. Waar zit mijn PokémonGo beestje..? Volgens kenners geleverd in de omgeving waar de speler zich bevindt, omdat het spel gebruik maakt van gps-signalen.. Manipulatie en controll pur sang. Facebook liked iedereen, maar leest niemand. En mark spoort niet, was al duidelijk na de film the social network.  

René van Zalk op 11-07-2016 23:20

Aanzetten tot moord is ook in NL strafbaar. Facebook pleegt dus strafbare feiten.

johan op 12-07-2016 00:03

Laat ze facebook maar eens flink aanpakken, tijd voor iets nieuws en beters.

crow op 12-07-2016 02:29

Alles wat u ooit heb gepost wordt vanaf morgen openbaar. Zelfs berichten die zijn verwijderd of de foto's die niet toegestaan zijn. Het kost niets voor het eenvoudig kopiëren en plakken, beter veilig dan spijtig.Nieuws kanaal 13 sprak over de verandering in Facebook's privacybeleid.Ik geef Facebook of alle andere entiteiten die banden hebben met Facebook geen toestemming voor het gebruik van mijn foto's, informatie of berichten, zowel verleden als in de toekomst. Met deze status verklaar ik aan Facebook dat het strikt verboden is te onthullen, kopiëren, distribueren, of om stappen te ondernemen tegen mij op basis van dit profiel en/of de inhoud ervan. De inhoud van dit profiel is privé met vertrouwelijke informatie. De schending van de privacy kan worden gestraft door de wet (UCC 1-308-1 1 308-103 en het statuut van Rome). Opmerking: Facebook is nu een publieke instelling. Alle leden moeten een soortgelijke verklaring als dit posten. Indien gewenst, kunt u deze versie kopiëren en plakken. Als u deze verklaring niet ten minste eenmaal publiceert, zal er gebruik worden gemaakt van al uw foto's, evenals de gegevens in uw profiel statusupdates. DEEL NIET. Kopieer en plak dan bent u veilig.

Dit geldt dus ook voor deze site!

dolphin op 12-07-2016 04:17

links zijn slechts de domme schapen , de jezuietenorde en hun aanhang de veroorzakers (en die zitten veelal ook bij links geinfiltreerd)

crow op 12-07-2016 09:20

Contra:          https://m.youtube.com/watch?v=uCUCWwSsHBc&feature=youtu.be

N.a.v. eerder bericht over Facebook en lees de commentaren

5318537 op 12-07-2016 13:00

Johannes68 op 11-07-2016 18:57          U schreef;,,Gelukkig heeft onze God volledig de regie in handen!!!,,        Dan is god een gewetenloze sadist.

Rolf op 13-07-2016 00:50

Boycot dat facebook. 

Ga naar de concurrent, bijvoorbeeld VKontakte: https://new.vk.com/

Wel mooi dat eens geprobeerd wordt dat FB juridisch aan te pakken. 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl