Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Italiaanse oppositie eist dat euro verdwijnt en EU-bankenunie wordt geblokkeerd

Duitsland en Nederland zijn straks honderden miljarden per jaar –tot 80% van onze begroting- kwijt aan transferbetalingen – ‘Eurozone moet worden opgeheven om burgeroorlog in Europa te voorkomen’


‘De euro gaat in de komende jaren hoe dan ook mislukken. Beter nu met elkaar onderhandelen over opheffing, dan straks een burgeroorlog in Europa.’

De sterk in opkomst zijnde Italiaanse Vijf Sterren Beweging, die vorige week de burgemeestersverkiezingen in Rome won, heeft een aantal duidelijke doelstellingen die Brussel grote angst aanjagen. Zo wil de partij Italië uit de euro leiden, eist het de totale opheffing van de eurozone, en een blokkade van de in de maak zijnde Europese bankenunie. Bovendien waarschuwt Vijf Sterren woordvoerder Marco Zanni dat Duitsland (en daarmee ook Nederland) volgens de Brusselse plannen jaarlijks straks € 230 miljard aan transferbetalingen kwijt is, oftewel zo’n 80% van de totale begroting. Daarmee zal onze welvaart vrijwel volledig verdwijnen, en zal van onze sociale zekerheid helemaal niets meer overblijven.

 


De Deutsche Wirtschafts Nachrichten vroeg aan Zanni waarom zijn partij pleit voor de ontbinding van de eurozone. ‘Omdat de euro als eenheidsmunt niet functioneert,’ antwoordde de politicus. ‘De economieën van de eurozone zijn hiervoor simpelweg te verschillend. Dat leidt ertoe dat de handelsbalansen tussen de verschillende landen niet in evenwicht zijn. Zo heeft Duitsland een gigantisch handelsoverschot, terwijl andere landen, vooral in Zuid Europa, gigantische tekorten ophopen.’

DWN: Bondskanselier Merkel en minister van financiën Schäuble zeggen dat de concurrentiekracht van de zuidelijke landen, maar ook in Frankrijk, verbeterd moet worden.

Zanni: ‘Dat is een illusie. Wij kunnen niet wederzijds steeds maar verder blijven afbouwen, totdat de werknemers uiteindelijk helemaal niets meer verdienen. Dan zouden onze economieën pas echt kapot zijn, omdat niemand meer iets kan kopen.’

DWN: En werkt het complete hulpprogramma dan niet?

Zanni: ‘Alle miljarden die in het systeem worden gepompt –bijvoorbeeld om het staatsbankroet van Griekenland uit te stellen- hebben in deze landen duidelijk niet tot economisch herstel geleid. Niet in de laatste plaats wordt dat door de euro zelf verhinderd. De groei in de landen van de eurozone ligt duidelijk beneden de Europese landen die de euro niet hebben. Overigens laat de geschiedenis zien dat muntunies –met uitzondering van Zwitserland en Liechtenstein- nog nooit gefunctioneerd hebben. Daarnaast neigen ze ertoe steeds ondemocratischer te worden. De actuele ontwikkeling van de EU is daarvoor het bewijs.’

‘Om de eurozone overeind te houden zijn enorme sommen nodig. De Franse econoom Jacques Sapri heeft uitgerekend dat alleen al Duitsland transferbetalingen van € 230 miljard per jaar moet opbrengen, en dat over een periode van minstens 10 jaar. Bij een begroting van ongeveer € 300 miljard zou de post ‘euro-redding’ dan met afstand de grootste zijn.

DWN: Bijna 80% van de Duitse begroting gaat dan naar de redding van de euro?

Zanni: ‘Het ligt voor de hand dat dit niet mogelijk zou zijn. Zelfs in Duitsland kan de stemming tegen mevrouw Merkel en de euro-voorstanders dan omkeren. We zouden de eurozone moeten opheffen, voordat er een burgeroorlog in Europa uitbreekt.

DWN: Maar is het lidmaatschap van de euro volgens het Verdrag van Lissabon niet onomkeerbaar?

Zanni: ‘Inderdaad. Men heeft er goed op gelet dat het huis zonder degelijke brandveiligheid werd gebouwd, en de nooduitgangen werden gebarricadeerd.’

DWN: Stelt u dan voor om zich dan maar niets aan te trekken van dit verdrag?

Zanni: ‘Heeft de Duitse minister van Financiën Schäuble niet op dezelfde manier een tijdelijke exit van Griekenland uit de euro geopperd? Het is in ieder geval een feit dat recht en wet in de EU permanent worden gebogen om deze waanzinconstructie van de euro in leven te houden. We moeten aan tafel gaan zitten en erover onderhandelen hoe we de eurozone met overeenstemming kunnen ontbinden. De euro in zijn huidige vorm zal namelijk mislukken. Tot dan moeten we niet nog meer porselein kapot gooien dan nu reeds is gebeurd.’

DWN: En als we de euro opheffen, hebben we dan nog een Europese bankenunie nodig?

Zanni: ‘Naar mijn mening niet. Zonder de euro kunnen we ons deze bankenunie besparen. Ik wil er graag op wijzen dat de Italiaanse banken weliswaar met € 300 miljard aan slechte kredieten zitten, maar dat daarvan 80% in de echte economie is gevloeid. Dat ziet er bij bijvoorbeeld de Deutsche Bank of BNP Paribas anders uit. Die hebben 80% in kredietuitvalverzekeringen en vergelijkbare financiële producten gestoken.’

 

Xander

(1) Deutsche Wirtschafts Nachrichten

 

Indien u wilt reageren op het forum. 

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

ohje op 02-07-2016 14:29

Tja hoe vertel je een gelovigen dat het een leugen is.

willy op 02-07-2016 14:50

Dit is allemaal nog heel onzeker Italie is een trouw lid van de EU samen met de paus die daar een vazal van is. Vele britten die de brexit hebben gesteund staan onder zware druk en vrezen zelfs voor hun leven Boris de voormalige burgemeester van Londen is onder deze druk reeds een stap moeten opzij zetten hij zal nooit premier van de UK worden men wil hem niet meer!En deze Italiaanse beweging mag dan in Rome veel stemmen hebben behaald Italie zal nooit de UK volgen en dat men Griekenland niet heeft buitengeschot is om financiele en economische redenen velen zullen nu al hun geld niet meer terug zien op die wijze wil men een bankencrisis afwenden. Misschien dat ooit in de toekomst juist als het Romeinse Rijk de EU ooit zal vallen wie weet ? Shalom

only you op 02-07-2016 14:57

Dit zijn de laatste stuiptrekkingen vh europarlement? 

dries op 02-07-2016 15:15

Wat een onzin in dit artikel.

Onderbouw uw mening, dit is een discussieforum. Mod.

Johan op 02-07-2016 15:18

Tja, deze man hoort niet tot de elite, dat is duidelijk. Hij denkt logisch na en komt tot heldere conclusies. Het is te hopen dat hij Italie kan overtuigen en de helft van de stemmen wint. 

JJB op 02-07-2016 16:32

Er zal geen Burgeroorlog komen.

Eerst zal de Dollar instorten en vrijwel tegelijkertijd de Euro.

De Euro is niet te redden dat is onmogelijk, maar om de Dollar te redden moet de valse Profeet zich binnenkort wel openbaren, want de hele wereld- economie hangt aan de Dollar.

De valse Profeet kan zich nu ieder ogenblik bekend maken.

Zo niet, dan in ieder geval in sept./okt.2016.

Jezus: De tijd is allang verstreken. De tijd is al op! De lijnen zijn reeds getrokken. Ik weet wie de Mijnen zijn, en wie niet. Echter, geliefden, gij moet u voorbereiden, zodat gij de oproep van de sjofar (hoorn) kunt horen.”

www.dezonengods.com

Zie: Armageddon\“Maart 2018”

_____

kees op 02-07-2016 17:26

Ik mag het toch hopen.

van buiten op 02-07-2016 18:41

Alles draaid al in het begin van de beschaving om goud,goud,goud, en nog eens goud, en de diverse kostbare mineralen, en in mijn gedachtegang bestaat beschaving voor negentig procent uit werkmieren, en de laatste tien procent zal op een gegeven moment uitvliegen. Een nederlands gezegde luid als het kalf verdronken is dan dempt men de put.

positivo op 02-07-2016 18:54

Als ik naar de beweging van de goud en zilverprijs kijk, dan is er wel degelijk iets groots wat uitgebroed gaat worden, en ik denk dat het niet alleen door de brexit komt.

Helaas weten de gewone burgers meestal van niets tot het te laat is.

DN op 02-07-2016 19:27

Alles wat te groot & overgeorganiseerd is, dat is slecht voor de individuele rechten van mensen die erdoor in een hoekje gedrukt worden, overgeorganiseerde banken, bedrijven, politiekers, godsdiensten, enzoverders. Dat globalisme van de superrijken dat gesteund wordt door politieke leiders in de wereld met wapens & militairen om hun agenda uit te voeren boven te koppen van de rest van de wereld. Het American-EUrabia monsterverbond moet overwonnen worden.

VGer47 op 02-07-2016 20:40

Het duurt niet lang meer voordat alleen een Sterke Man met bovennatuurlijke intelligentie en charisma de ondergang nog zal lijken te kunnen tegenhouden. Een soort van super-Hitler. Klinkt bekend?

corrupt circus op 02-07-2016 21:25

ben benieuwd hoe ze die pensioenpot gaan verkwanselen. met 1200miljard kunnen ze natuurlijk wel even doorblazen aan die luchtbel....

Qvic op 02-07-2016 23:15

Niet alleen Italië staat op springen, ook Frankrijk is economische al failliet. De voor tekenen zijn er al dat de E.U. met de euro munt in elkaar klapt. Nu ook nog eens Tjechië voor de rest van het jaar Europese voorzitter is, dit zal ook niet de grote plannen van de E.U. goed gaan doen. De elite willen eigenlijk nu alles op alles zetten om hun doel te verwezelijken voordat de verkiezingen van Frankrijk, Italië en Nederland komen, want zij vrezen dat die een einde aan hun meerderheid zullen maken en zo hun gedroomde utopia in duigen laat vallen. Daar elk land als een bedrijf wordt behandeld en niet als land opzich, want elke nieuwe president/regering heeft de mogelijkheid om hun eigen koers te bepalen, zonder rekening te houden met eerdere afspraken van de vorige regeringen. Want dat hebben zij nooit ondertekend c.q. voor gestemd.

Dr. John op 03-07-2016 02:24

"Is de EU een project van de CIA?":

http://langleveeuropa.nl/2016/07/de-eu-is-een-project-van-de-cia/

Dr. John op 03-07-2016 02:35

Aanvulling op mijn vorige post:

https://ejbron.wordpress.com/2016/07/02/de-duistere-geheimen-van-de-europese-unie/

Joy op 03-07-2016 04:33

Een puinhoop gaat het zowiezo worden, zolang we in onze eigen kracht en vrijheid blijven geloven en ons nergens meer toe laten verleiden, ook niet tot het 'upgraden' van je hersencappaciteit, of stukjes DNA die een supermens van je kunnen maken, je niet aan je lichaam laat sleutelen met 'wonderlijke' technieken, (waarom dacht je dat de mensheid zo gebrainwashed wordt, waardoor de techniek onderhand wordt aanbedden, het is een fuik), komen we wel door deze periode heen. Er staat ons een ongekende vrijheid te wachten, die we enkel aan onszelf hebben te danken, door onze hartverbinding met de Bron.

goof op 03-07-2016 07:42

Als ik zie hoe goud en zilver gaan als een speer dan mag je de conclusie trekken  dat de grote spelers op veilig gaan en met hun aandelen roteren naar  edelmetalen , huizen en grond en de gewone man deze aandlen nog even in mik willen drukken.

jottum op 03-07-2016 09:15

Vluchten kan niet meer. Enkel rondpompen van geld en nieuwe schulden maken door overheid, banken, particulieren en bedrijfsleven.

http://www.beursbox.nl/nieuws-beleggen/de-wereld-gaat-failliet.html

Qromwel op 03-07-2016 09:28

JJB op 02-07-2016 16:32: Uit welke bijbelvertaling citeert U? Ik lees graag het hele hoofdstuk.

Frans op 03-07-2016 09:32

Hier keek u naar, totdat er, niet door mensenhanden, een steen werd afgehouwen. Die trof dat beeld aan zijn voeten van ijzer en leem, en verbrijzelde die. Toen werden het ijzer, het leem, het brons, het zilver en het goud tegelijk verbrijzeld. Ze werden als kaf op een zomerdorsvloer. De wind voerde ze weg, zodat er geen spoor van teruggevonden werd. Maar de steen die het beeld getroffen had, werd tot een grote berg en vulde de hele aarde. Daarom hebt u gezien dat, niet door mensenhanden, uit de berg een steen werd afgehouwen, die het ijzer, brons, leem, zilver en goud verbrijzelde. De grote God heeft de koning laten weten wat er hierna geschieden zal. De droom is waar en de uitleg ervan betrouwbaar.

Snorretje op 03-07-2016 12:47

We zien dat er onderhuids heel veel weerstand is in Europa tegen de bankunie. Ook onze directeur van de Nederlandse bank -Klaas Knot- heeft hier zo zijn bedenkingen tegen. Miljarden euro's worden bijgedrukt door Brussel en dat druk de waarde van onze besteding (de euro). Zo wordt de rente op ons spaargeld niet bijgeschreven op onze spaarrekening, maar gaat naar de bankenunie, die er landen mee overeind houdt en in de eerste plaats zichzelf. De handel en wandel in Europa is helemaal scheef. Voorbeeld: We fokken varkens en kippen in Nederland en laten ze slachten in Polen en dan komen ze weer terug om te worden verwerkt en verkocht. Dat kan blijkbaar maar zo, maar om de een of andere reden (het verkrijgen van uitvoer subsidie) blijkt het zo te moeten?? en dat is niet alleen daarmee zo. 

ohje op 03-07-2016 12:59

Eigenlijk zouden wij solidair moeten zijn en onze banen op zeggen.

De nieuwe nederlander gaat dan werken en wij gaan lekker genieten van uitkering en vrije tijd.

Dus volk die niet gebrainwashet zijn sta op en wees solidair.

Voorkomt ook burgeroorlog en betekend einde eu geloofd u het maar.

Emanuel op 03-07-2016 13:33

De EU kampt met economishe problemen. En dat maakt haar instabiel. Het fundament waarop ze stoelt is zwak, omdat oostelijke en westelijke landen niet dezelfde levensstandaard hebben. Ondersteuning is nodig en men wil dat bereiken met bankenunie. Transfer van financiele middelen van rijke naar arme landen zal plaatsvinden. Hiermee hoopt men de unie te redden. Volgend jaar worden de pensioenen gekort in NL. De burgers gaan dan beginnen te merken. Dit is ook een vorm van transfer.

De unie is niet te redden. De bestuurders zijn radeloos. Enkelen hebben premier Cameron uitgejouwd uit woede omtrent brexit, dat is uit wanhoop. Ze hebben geen oplossingen voor de problemen. Doch deze unie moest komen voorafgaande aan de global unie. De totale mensheid, alle volken op de aarde , moet hebben ervaren dat de aardse leiders uit het huidige geslacht gefaald hebben vrede en welzijn te brengen en te garanderen aan de volken. Dan zal het einde komen. De leiding van de global unie zal dan overgaan in de handen van het heilige geslacht.

maria op 03-07-2016 14:23

Qromwel op 9.28

Wat JJB schrijft is geen Bijbeltekst. maar 'n tekst van een " ziener " van de zonen gods, ik weet niet of je daar grote waarde aan moet hechten 

Als mensen een datum noemen, in dit geval Armageddon 18 maart 2018, dan is het meestal nep

God geeft geen exacte datums door, hooguit het jaar

Wat zou kunnen op 03-07-2016 14:31

Aan de verschijnselen kun je weten waar we ongeveer zijn. Alle profitieen zullen vervuld worden en hiermee toont dit dat de bijbel waar is.

Uit deze wirwar zal iets komen, in welke vorm weet ik ook niet maar het zal de antichrist zijn met zijn profeet die de oplossing heeft en die mogelijk aanstonds, ja binnen 1,2, 3 jaar zal komen. Hoe dan ook, het gaat gebeuren. Zie veel dingen over New World Order en waar de antichrist vandaan komt, uiteindelijk maakt dat niet zo veel uit, dat het gaat gebeuren is een voorspeld iets. Hoe, staat er niet ? Zal wel wat handreikingen doen voor degene die sommige dingen niet snappen of liggen te slapen. De bloedmanen zijn geweest, staat geschreven in Joel. De bilderberggroep is de eigenlijke macht boven het politieke systeem, zij schuiven de leiders naar voren. Hier komt meneer Rutte, Pechtold en alle rijke industrie giganten, wat bespreken zij, is geheim, maar zij besluiten.

Het kan zijn dat er een soort nieuwe EU komt, met 1 thuisbasis namelijk Berlijn. Met bepaald aantal landen en daarna een koppeling van landen aan de hoofdlanden. Dat de EU naar Berlijn gaat komt niet van mij maar van een uitspraak van een profeet, is dit waar ? Zou kunnen, lees de troon van Perganum, nabouw staat in Berlijn. Maar ik weet ook niet of de nieuwe EU Berlijn zal zijn.

LantR.fant op 03-07-2016 16:17

Die € is vergelijkbaar met het volgende:

Op een dag komen de ambtenarren in Brussel tot de conclusie, dat kleding veel te ingewikkeld is en gestandariseerd moet worden. Om daarmee te beginnen mogen broeken alleen nog in jeansmaten worden aangeboden, in 1 maar, maat 34 inch. Er zal een grote groep mensen zijn, die daarmee geholpen zijn. Maar een gigantisch veel grotere groep kan die broeken niet meer aan, omdat ze te krap zitten als je een grotere maat gebruikt, of te ruim zitten als je een kleinere maat gebruikt.

Met de € werkt dat dus precies eender. In het verleden devalueerde Frankrijk haar Franc elk jaar in mei met 10% je kon er de klok op gelijk zetten. Dat hield de Franse auto's prettg betaalbaar. Kwalitatief minder dan de Duitse auto's maar je kreeg wel veel meer auto voor je geld. Voor toerisme, wijn etc was dat een opsteker. 

Met die € gaat dat niet. Dan moet de Fransman gaan denken, doen en werken als een Duitser, of de Fransman legt uiteindelijk (economisch) het loodje. Voor de Italianen idem. Dat verwoordt mijnheer Zanni dan ook perfect in het interview.

Emanuel op 03-07-2016 16:51

@Joy, enjoy of yours Source. Geniet van uw Bron in eeuwigheid, mijn zegen voor u, in des Heeren naam. 

U heeft groot gelijk. Wij maken, vertrouwende op onze eigen kracht, een puinhoop van ons leven en vrijheden. Zoals EU op eigen kracht bezig is, en zich gestort heeft in problemen, die onoplosbaar zijn. Uiteindelijk komt de oplossing van de Bron. Dit hoefde niet, indien ze zich in verbinding hadden gesteld met de Weg, de Waarheid en het Keven. 

Qromwel op 03-07-2016 18:53

maria op 03-07-2016 14:23: Daarom stelde ik de vraag. Ik vind posts zoals die van JJB misleidend!

Qromwel op 03-07-2016 19:10
LantR.fant op 03-07-2016 16:17: Foei, géén maten in inches meer!! Denk t'rom!
Pieter op 03-07-2016 23:21

Nog steeds geen inlogmogelijkheid profile.nl om mijn avatars en alias te zien...

 

Mail:  support@mijndomein.nl  Mod.

Pieter op 03-07-2016 23:54

@JJB

Rond die tijd zijn er verkiezingen in Amerika.

De nieuwe President is dus de Valse Profeet.

Clinton, de vrouwelijke berijdster vh Beest....

Zover ik weet zou de berijder vh Beest een vrouw zijn...Weet niet of dat ook ik de Openbaringen en voorspellingen van Zieners zo staat.

Pieter op 03-07-2016 23:56

@JJB

De zonen Gods. Interessante site...

Pieter op 04-07-2016 02:20

Al geprobeerd beste Moderator maar geen reactie. Heb ik hier niet ook eens gelezen dat men bij punt.nl of mijndomein moeilijk deden om de situatie Xandernieuws of wat waar dat ook alweer. Uw steun werd ergens tegengewerkt meende ik u te hebben horen gezegd...tijdje geleden.

 

Het  probleem ligt bij de ontwikkelaars van Mijn Domein, mail nog een keer , de helpdesk reageert in principe altijd.  support@mijndomein.nl

Mod.

Pieter op 04-07-2016 02:21

Er is hier ook niemand meer die onder een avatar kan posten zo te zien....Zilvermeeuw is er ook niet meer volgens mij...jammer genoeg.

Ik mis haar wel een beetje....

tegen de EUen NWO op 12-12-2016 16:30

Heel simpel ,de mensheid is niet de oplossing, terug keren naar de bron is de oplossing van alles!

 

De mens is een schepsel van een Schepper, leef volgens zijn wetten en gehoorzaam aan Hem, kortom massale wereldbekering en het zou goed kunnen zijn .

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl