Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Erdogan maakt 5e colonne wakker: Turkse massa’s schreeuwen Allahu Akbar in steden Europa

‘Coup was ‘niet echt, maar lachwekkend theaterstuk’ -  Flashback naar 2012 en 2013: Ankara dreigde letterlijk met mobiliseren miljoenen in Europa wonende Turken


De coup in Turkije was nog niet uitgedoofd, of president Erdogan riep zijn landgenoten in binnen- en buitenland op om massaal de straat op te gaan om hem te steunen. Massa’s mensen gaven daaraan gehoor, onder andere in Rotterdam. Terwijl Europese politici zoals minister Koenders zich haastten opnieuw voor de Turkse despoot te buigen, en de anti-islamistische coup veroordeelden (!), schreeuwden duizenden Turken in Berlijn en andere Duitse steden massaal ‘Allahu Akbar!’. Jaren geleden bezwoer de AK Partij van Erdogan de miljoenen Turken in Europa als een 5e colonne te beschouwen, en hen in de toekomst te gaan mobiliseren voor een islamitische opstand in Europa. Is dat moment nu daadwerkelijk aangebroken?

 

Nota bene een politicus van de Groenen, Erik Marquardt, plaatste op zijn Twitter account en YouTube een filmpje van massaal Allahu Akbar schreeuwende Turken bij de ambassade in Berlijn (vooral vanaf ca. 3 minuten is dat goed te horen). De islamitische strijdkreet klonk zelfs uit een politie megafoon, een duidelijk signaal hoe diep de Turkse 5e colonne inmiddels in de overheid is doorgedrongen. (1)

Marquardt waarschuwt tevens dat de coup de democratische structuren in Turkije nog verder heeft verzwakt, wat exact het beoogde doel van Erdogan was. De circa 200 dodelijke slachtoffers waren in diens ogen een kleine prijs om in één klap duizenden politieke tegenstanders in het leger, de politie, de rechterlijke macht en in andere overheidsorganen te arresteren of op zijn minst uit hun functie te zetten.

Coup was ‘niet echt, lachwekkend theaterstuk’

Veel Turken denken net als de 30 jarige Fatma Sónmez dat ‘de coup een theaterstuk’ was. ‘Ze hebben het zó snel weer opgegeven, dat kan nooit echt zijn.’ Tal van andere waarnemers wijzen erop dat militaire staatsgrepen altijd veel bloediger verlopen, en zeker in Turkije –dat er na de Tweede Wereldoorlog al drie achter de rug had- veel beter georganiseerd zijn, en minimaal enkele dagen duren. Ook laten coupplegers in tanks zich nooit staande houden door burgers die hen de weg proberen te versperren. (2)

De voorzitter van een Berlijnse vereniging die verbonden is aan de nationalistische Turkse oppositiepartij MHP is het met haar eens. ´Dit was geen echte coup. Ik heb er zelf twee meegemaakt. In 1960 was ik nog een klein kind, maar 1980 kan ik me goed herinneren. Wat nu gebeurd is, is vergeleken daarbij lachwekkend.´ (2)

‘Erdogan zal nu altijd aan de macht blijven’

Onder de Turken in Duitsland zijn voor en tegenstanders het er over eens dat Erdogan bij veel landgenoten geliefd is, en dat zolang Erdogan leeft hij vermoedelijk aan de macht zal blijven, en door niemand ten val kan worden gebracht.

Erdogan en zijn aanhangers gaven vrijwel meteen de in de VS wonende verbannen islamist Fetullah Güllen de schuld van de coup. Dat was vroeger een bondgenoot van Erdogan, totdat de laatste zich tegen hem keerde. Gülen wijst de beschuldigingen van de hand, en zegt dat de snelheid waarmee Erdogan 2600 militairen liet arresteren en 2745 rechters op non actief zette, bewijs is dat de president al lang van tevoren een zwarte lijst had opgesteld, en de coup hoogstwaarschijnlijk door hem zelf is gepland. (3)

Ankara dreigde al in 2012 en 2013 met mobiliseren Turken in Europa

Al in 2010 richtte Turkije een speciaal ministerie op voor de Turken in het buitenland. In 2012 kondigde het orgaan aan dat de miljoenen Turken in met name in Europa gemobiliseerd zouden worden (4), zodat ze een vuist zouden kunnen maken om de belangen van Turkije en de islam te verdedigen en te verspreiden.

Circa een jaar later dreigde de burgemeester van Ankara, Melih Gökcek, een vooraanstaand lid van Erdogans AK Partij, de Duitse regering Merkel dat de 3,5 miljoen Turken in haar land zich wel eens tegen de Duitsers zouden kunnen keren (5) als Berlijn hen niet in meer zaken hun zin zou geven. Wel, we zien aan Merkels pro-immigratie, pro-islamistische en pro-Turkse beleid dat de bondskanselier duidelijk gezwicht is voor de dreigementen uit Ankara.

Beangstigende overeenkomsten met Nazi Duitsland

Als men in het Westen nu nog de beangstigende overeenkomsten met de false flag aanslag op de ‘Reichstag’ en de daarop volgende stapsgewijze machtsovername door Hitlers Nazi´s niet ziet, dan is dat omdat men dat niet wil, of nog erger: omdat men het eigenlijk wel een goed idee vindt dat de Turkse president zich nu definitief als de nieuwe dictator van Europa kan ontpoppen. Tenslotte streeft men in Brussel steeds openlijker naar dezelfde totalitaire macht over alle Europeanen.

Na de brand in de Reichstag duurde het nog ruim 7 jaar voordat Nazi Duitsland de Tweede Wereldoorlog ontketende. In de tussentijd werden alle tegenstanders in de politiek, het leger en de samenleving uitgeschakeld, en werden de eerste stappen genomen naar het uitmoorden van de Joden.

Wordt 2023 het jaar van de volgende wereldoorlog?

Trekken we de parallel door*, dan zou Erdogan wel eens in 2023, precies het door hem al vaak genoemde jaar waarin hij het islamitische Turks-Ottomaanse Rijk hersteld wil hebben, de Derde (of misschien wel Vierde?) Wereldoorlog kunnen ontketenen. In de komende jaren zal hij hoe dan ook hetzelfde doen als zijn Duitse voorganger, en al zijn tegenstanders oppakken, gevangen zetten, laten vermoorden of spoorloos laten verdwijnen.

In dit informatietijdperk kunnen ‘onze’ leiders straks echter onmogelijk opnieuw met het ‘wir haben es nicht gewuβt’ excuus komen (zie ook de vele links hieronder). Recht voor hun ogen, in alle openheid en brutaliteit, spelen zich in aspirant EU-lid Turkije dezelfde levensgevaarlijke ontwikkelingen af als destijds in Hitler Duitsland. Als ons continent en grote delen van de wereld dan uiteindelijk opnieuw in brand vliegen, zal dat daarom voor een belangrijk deel ook aan hen te wijten zijn.


Xander

* Let op: dit is géén voorspelling!


(1) Rhein Neckar Blog
(2) Welt
(3) Welt
(4) Welt
(5) Der Tagesspiegel

Zie ook o.a.:

16-07: Was Turkse coup een false flag zodat Erdogan totale macht kan grijpen?
15-07: Coup in Turkije: ‘Erdogan mag niet landen in Istanbul, vraagt asiel in Duitsland’

08-05: Amerikaanse media geven Turkse dictator bijnaam ‘Prins van Europa’
02-05: EU-diplomaten: Visumvrijheid Turken is nachtmerrie en zelfvernietiging van Europa’ (/ EU-diplomaten omschrijven Turkijedeal als grote gok, enorme fout en politiek bedrog)
14-04: Marine Le Pen: Duits-Nederlandse deal met Turkije is hoogverraad (/ Turkse president wil visumvrijheid misbruiken om honderdduizenden Koerden naar Europa te deporteren)

06-04: Turkse overheid moedigt schoolkinderen aan martelaar voor islam te worden

05-04: (/ Turkije is bestemming, doorvoerland en bron van sekshandel in kinderen)
01-04: Turks ministerie erkent dat 86% vrouwen in het land wordt mishandeld door familie
26-03: Koning Jordanië: Turkije stuurt bewust terroristen naar Europa
17-03: Details deal Merkel/Rutte met Turkije: Nog eens half miljoen moslims naar Duitsland en Nederland

17-03: Erdogan ontpopt zich al ware dictator, bestempelt  journalisten en leraren als terroristen (/ Europa doet hetzelfde met Erdogan als met Hitler, namelijk hem zoveel mogelijk ruimte en begrip geven)

08-03: Top Brussel: Merkel dwingt EU te buigen voor islamofascistische politiestaat Turkije (/ Duitsland en Nederland scharen zich aan Turkse kant tegen de rest van de EU
19-02: ‘Wereld maakt zelfde fatale fout met Erdogan als met Hitler’
09-02: Gelekt document: Erdogan chanteert EU met migranten en eist € 30 miljard (/ Erdogan tegen EU-president Juncker: ‘Natuurlijk behandelen jullie mij als een prins!’)
29-01: (/ Geheime islamisering-afspraak EU met Turkije: 1 miljoen moslimmigranten komen in de volgende 5 jaar legaal naar Europa


2015:

23-12: (/ Onderzoeksjournalist Seymour Hersh bevestigt dat Turkse president Erdogan Syrië wil inlijven en Ottomaanse Rijk wil herstellen)
29-11: EU zwicht voor chantage Erdogan, belooft islamofascistisch Turkije lidmaatschap (/ Migranteninvasie wordt Turkse invasie: Vanaf eind 2016 kan Erdogan legaal miljoenen nieuwe islamitische ‘staatsburgers’ naar Europa sturen)
26-11: Zoon van Turkse president Erdogan blijkt grootste financier ISIS (/ Rusland: ‘Turkse regering heeft effectief kant gekozen van ISIS’)
20-03: Hoge official Turkse AK Partij: Erdogan wordt leider islamitisch kalifaat (/ Tijd van vervulling laatste Bijbelse eindtijdprofetieën nabij)
21-01: Bevestigd: NAVO-lid Turkije levert wapens en raketten aan ISIS en Al-Qaeda

2014:
29-11: Erdogan hitst moslims op tegen het Westen: ‘Zij willen ons dood’

21-11: Erdogan kondigt oprichting door Turkije geleid islamitisch wereldrijk aan (/ Turkse president legt claim op grondgebied VS door te beweren dat Amerika door moslims is ontdekt)
12-08: Winst Turkse premier Erdogan verzekert opkomst Rijk van het Beest
30-03: VS steunt Erdogans misbruik van NAVO voor herstel Ottomaans Rijk
07-03: De sleutelrol van Rusland en Turkije in de eindtijd (2)

2013:
12-08: Turkse dictatuur: Erdogan zet tegenstanders levenslang gevangen
30-06: Hoog lid Erdogans AKP dreigt Berlijn met 3,5 miljoen Turken in Duitsland (/ Radicalisering Turken in Europa door islamistische Gülenbeweging - Erdogan moedigt gebruik van vlag Ottomaans Rijk aan)
10-06: Erdogans megamoskee in VS wordt Ottomaanse 'ambassade'
05-06: Gatestone Instituut: VS helpt herstel Turks-Ottomaans Rijk
23-03: Turkse minister BuZa: Wij zullen weer heersen van Sarajevo tot Damascus
21-03: Jordaanse koning waarschuwt het Westen voor Turkse premier Erdogan
12-03: Duitse geheime dienst: Turkije werkt al jaren aan kernwapens
01-03: Turkse premier Erdogan: Israël en kritiek op islam zijn misdaden tegen mensheid

2012:
04-07: Turkse rechter: ' ... Erdogan en president Gül jagen het Ottomaanse Rijk na'
18-04: Turkse regering gaat miljoenen Turken in Europa mobiliseren (/ Turkse vicepremier gaat extreem islamistische Gülen beweging inzetten)

2011:
12-07: Turkije wil leger verdubbelen naar 1 miljoen man (/ Erdogan impliceert nieuw Ottomaans Rijk inclusief Sarajevo en Jeruzalem)
09-06: Turkse opperrechter: Erdogan is tiran en wil sultan van het Midden Oosten worden

2010:
09-12: WikiLeaks (8): Turkije wil Europa islamiseren via lidmaatschap EU (/ 'Wraak op Europa vanwege nederlaag bij Wenen')

Indien u wilt reageren op het forum. 

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.


Reacties

Pagina12
Qromwel op 18-07-2016 16:10

Joep meloen op 18-07-2016 03:08: Misschien niet. Maar E. is gek genoeg om zijn 3e(?) kalifaat te willen stichten.

prochrist op 18-07-2016 16:37

 

Wat ik wel opvallend vind is dat in Nederland een programma op tv wordt uitgezonden uitgerekend met de naam Utopia.

 

In Utopia hebben ze de democratie vervangen door een dictator, de meerderheid zegt er gelukkiger van te worden.

 

Het programma is bedacht door John de Mol.

 

 

Hiermee wil ik overigens niet beweren dat de Mol voor een dictatuur of voor Erdogan is.

 

Hij lijkt mij gewoon een marionet, wel een belangrijke marionet.

 

De officiële media is hem en zijn familie gunstig gezind dat zegt genoeg.

Ike op 18-07-2016 16:55

@DN op 18-07-2016 14:08

Volgens het verhaal was hij er bijna geweest. Iemand kan langs je heen rijden met de auto en later zeggen dat hij je bijna dood had gereden. Dat wil nog niet zeggen dat hij dat werkelijk van plan was of dat zijn verhaal waar was. Als je de klemtoon niet hoort, kan het als grapje bedoeld zijn geweest of hij kan je bang willen maken door het te zeggen of je totaal misleiden met een andere reden.

Dit is als een bordspel met heel veel spelers en veel regels, geld, kaartjes, factoren en poppetjes. Wie waren de soldaten die gedood zijn en wat was hun normale functie? Waren het getuigen tegen Erdogan? Waren het poppetjes van andere spelers die Erdogan echt dood wilde hebben? Of heeft Erdogan zijn eigen getuigen uitgeschakeld? Ik wil weten wat de normale rol was van die soldaten en waar zij normaal gelegerd waren. Ik geloof het verhaal van die piloten pas, als zij hetzelfde verklaren in een vrgaenvuur van een vrije pers in een vrij Spanje dat tegen toetreding van Turkije is.

Het voorlopige resultaat is dat Erdogan zijn oppositie heeft laten oppakken. Erdogan zijn spel met het openzetten van zijn grens naar Europa voor de rest van de vluchtelingen is nu voorkomen. Erdogan heeft zijn machtspositie nu versterkt. Hij heeft gedreigd naar Amerika toe. Amerika kan nu zeggen dat ze hem niet gaan verdedigen tegenover Rusland en Syrië. Erdogan heeft zonder gezichtsverlies zijn troepen teruggetrokken uit Noord Irak. Inmiddels is er een mogelijkheid dat Rusland een deal aat sluiten met Turkije over de normalisering van betrekkingen. Na de actie van Erdogan tegenover Amerika, kan hij dit nu zonder gezichtsverlies doen.

Als Erdogan zijn zuivering doorzet in het leger komt hij overal meeweg. Het zal echter nog even duren voordat alle zuiveringen hebben plaatsgevonden. Als er nu een 2e coup plaatsvind, word Erdogan uitgeschakeld en kan zonder Erdogan aansluiting plaatsvinden met de EU en visavrij reizen en kunnen de relaties met Rusland hersteld worden en met Syrië. Omdat dan Erdogan de schuld krijgt. Dan kunnen de relaties met de Koerden in eigen land ook weer worden hersteld. Dan heeft het Turkse leger en de democratie en de seculaire staat gewonnen in de ogen van het leger.

Nu heeft de democratie gewonnen in de ogen van de AKP en Erdogan en zijn aanhangers.

Heeft de democratie gewonnen?

Het is nu nog even wachten totdat de vette dame heeft gezongen om een Engelse uitdrukking aan te halen.

Laat je verder niet te snel negatief uit over wat er hier gebeurd. Je laat er alleen iedereen mee weten hoe jij denkt erover. Daar kan jij problemen mee krijgen. Je wilt geen poppetje worden op een bordspel van een paar machtswellustelingen die als het eropaan komt in staat zijn om alle poppetjes op te offeren en tegen elkaar uitspelen.

DN op 18-07-2016 18:02

@Ike op 18-07-2016 16:55, "Laat je verder niet te snel negatief uit over wat er hier gebeurd. Je laat er alleen iedereen mee weten hoe jij denkt erover. Daar kan jij problemen mee krijgen." Welke problemen kan ik er dan mee krijgen? Die komt hier echt niet lezen hoor, zo bang moet je nu ook weer niet zijn. Je zal zien, hij zal verliezen...zijn dagen zijn geteld, positief denken over zijn ondergang, magisch denken mag.

ed op 18-07-2016 18:58

Ik geloof nooit dat Rusland deze actie oogluikend gaat afwachten! Voor 2023 is Turkije een groot gat in de wereld kaart als je het mij vraagd.

Qromwel op 18-07-2016 19:50
Hoopvol op 19-07-2016 00:20

Anna , weer een duidelijke en goede reactie op Leon van Duren ( welke ik ook goed vond ) 

Alleen Anna, of God knipoogt????  Ik denk eerder dat het hem verschrikkelijk veel pijn doet, dat zovelen Hem   niet willen kennen. Wat anders kan hij doen dan loslaten, de tegenstander doet de rest !!!!! 

Maar mooi je laatste alinea, wat hebben wij te vrezen met zo'n koning .....

Qromwel op 19-07-2016 07:40

Hij heeft wel humor, ofdchoon, voor ons niet (altijd) te volgen.

Turk-Osmanli op 19-07-2016 12:30

wat een volk die Turken die een eenheid hebben heel Turkije samen aanhangers of geen aanhangers van Erdogan nog nooit gezien in eerder welke land

er is geen verdeelheid wat de coup terroristen en het westen hadden verwacht 

de grootste partijen MHP CHP AKP zo verenigd nog nooit gezien in welke land ook dan bij een coup 

de 3 partijen hebben dezelfe meningen over deze coup en beschuldigen ook alle 3 de zelfde persoon

het was duidelijk hoe westen had gehoopt dat Turkije verdeeld zou zijn 

het Westen tijdens coup heel wat verkeerde informatie verdeeld over de coup en hebben nog gezegd dat coup terroristen en de regering moeten spreken en vrede onderhandelen 

het westen had echt niet verwacht dat het zo zou verlopen coup mislukt en onmiddelijk zogezegd steun aan Erdogan

dit wordt onderzocht in Turkije

de hoofd dader is al jaren bekend in leeft in een fort in USA met veel aanhangers en pro Islam ook nog

coup terroristen hebben mensen vermoord omvergereden door tanks beschoten vanuit helicopters en gebombeerd met f-16 en het parlements gebouw vernietigd

maar het zal beter dan ooit worden in Turkije zeker als sommige voorwaarden aflopen 2023 met het Westen 

Rusland -Turkije 

eeuwen lang bekend met elkaar veschillende oorlogen en ook vriendschapelijke relaties gehad

na deze coup zal het toch anders worden,de relaties tussen deze 2 landen

het Westen is bang dat Rusland leger bassis heeft in Turkije of Isis kan bestoken vanuit incirlik waar amerikanen zitten 

ik vind ook dat Turkije niet in Europa en de Nato hoort

ze hebben al Turan met 5 verschillende Turkse landen en het is genoeg het is zelfs groter dan Nato   

een alliantie met Rusland en Venezuela,Pakistan zit er groot in zelfs met de Chinezen,het zou de grootste nachtmerrie van het westen zijn 

er zijn ook veel landen waar Turken heel goede relaties meehebben die ook bondgenoten zijn van het Westen Japan - Zuid-Korea 

het zullen nog harde dagen kunnen worden voor iedereen

maar ik wens de hele Mensheid het Beste

Vrede is mogelijk 

DN op 19-07-2016 15:47

@Turk-Osmanli op 19-07-2016 12:30, woon je in Turkije of bij ons? Als je hier woont heb je U aan onze normen & waarden te houden, de seculiere waarden! Zo niet ga dan naar je vriend Erdogan in Turkije, moslims zijn hier niet welkom die plannen hebben om de boel over te nemen met geweld! Wij hebben ons goed geinformeerd over de bevelen van Mohammed, het was niets anders dan moorden voor de waanzin van deze moordenaar! 1400 jaar islam is meer dan genoeg geweest, weg met deze barbaren!

Zomer op 19-07-2016 19:41

Turk-Osmanli op 19-07-2016 12:30

Eenheid welke eenheid de enigen die de straat op gingen waren Erdogan aanhangers de 47% niet Erdogan aanhangers die bleven lekker thuis hoor.

Die moeten helemaal niks van Erdogan hebben omdat Erdogan een dictator is, en dat Erdogan wel degelijk onderscheid maakt onder de verschillende  bevolkingsgroepen die in Turkije wonen.

En denk maar niet dat China en Rusland een alliantie met Turkije sluiten Ze bedrijven handel met Turkije en daar houden ze het bij!! ze zijn niet gek.

En dan ook nog jonge militaren die opdracht kregen de brug over de bosporus te sluiten, zonder te weten wat er aan de hand was en de opdracht opvolgden worden vervolgens door Erdogan aanhangers afgeslacht als beesten, Deze jonge militaren hebben ook familie en de verdeeldheid in turkije zal alleen maar toenemen! Dus een heleboel mensen die eerst voor Erdogan waren zullen zich nu ook tegen hem keren. 

De coupplegers hebben inderdaad moorden op hun geweten, maar die vallen in het niet tegenover wat Erdogan allemaal op zij kerfstok heeft.

En dan Gulen hier de schuld van geven zie je niet in dat dit Erdogan wel heel erg goed uitkomt, want nu kan hij ontslaan wie hij wil.

De enige die hier profijt van heeft is Erdogan zelf, ik hoop dat de Nederturken eens wakker worden want nu zijn de zogenaamde coupeplegers de schuldigen. volgende week is het weer een andere groep.

En denk je dat Erdogan door werken zo rijk is geworden, of door corruptie en verboden handel o.a. het kopen van olie van IS en trouwens de zoon van Erdogan is al net zo corrupt.

Ik wens de Turken die voor Erdogan zijn veel wijsheid en inzicht toe, want dat zullen ze echt nodig hebben om de waas voor hun ogen te laten verdwijnen. 

Rebellio op 19-07-2016 20:19

@Zomer, bedankt dat jij de tijd hebt genomen het te zeggen.

Zomer op 19-07-2016 20:54

Turk-Osmanli op 19-07-2016 12:30

Nog even een aanvulling: ik snap touwens niet waarom Turkse jongens en mannen in Nederland massaal de straat op gaan om hun solidariteit te tonen aan Erdogan, terwijl ze massaal hun dienstplicht afkopen bij het consulaat. dus zo solidair zijn ze niet! volgens mij gaat het puur om machtsvertoon en is hun solidariteit surrogaat.   

Iberi op 19-07-2016 21:27

De Russen zijn aan het overwegen om Istanbul voortaan Constantinopel te noemen en Erdogan zal door zijn coup/herovering het seculiere Istanbul omdopen tot Constantinopel. Wat is hier aan de hand? De vraag is ook hoe Erdogan het voor elkaar probeert te krijgen lid te worden van de Eu. Zal hij de vluchtelingenstroom en met die stroom voor extra terroristische aanslagen zorgen in Europa mocht Turkije geen lid worden van de Eu? In ieder geval zal Gog regeren over West en Oost Europa (zonen van Japeth) en zal Gog de Balkan via West-Europa gaan omsingelen, dan zal Rusland moeten reageren mits het niet misleidt is te geloven in Gog door met hem een verbond ( de dood) te sluiten zoals Israel dat dreigt te zullen doen. De komende maanden zullen de profetieen zich duidelijker gaan aftekenen, alles zal in een stroomversnelling worden gebracht.

Iberi op 19-07-2016 21:52

De Koning van het Noorden (die tussen de grote zee (Middellandse zee) en het Heilig land ligt, zal proberen de macht in West-Europa te verkrijgen, probeert waar Rome/Edom de scepter zwaait, van hun tronen te stoten. Het zal hem zeer waarschijnlijk niet lukken lid te worden van de Eu en dus zal Rome/Edom ontsnappen aan zijn macht. (In een later stadium zal de Messias van Isreal militaire expedities lanceren en Rome/Edom alsnog verslaan. Wel zal de halve maan aan invloed winnen in het Westen door wanbeleid van de Europese leiders. Door ongeduld van die Koning (driestheid) zal hij zich focussen op Israel, want hij wil uiterlijk in 2023 zijn missie hebben voltooid en Israel tot zijn Rijk inlijven. Daar zal hij aan zijn einde komen zonder dat iemand hem zal helpen. De Britse Eilanden en de Verenigde Staten (daar waar het licht woont) en Tharsis (sefarad) zullen juichen en psalmen zingen voor de Rechtvaardige van Israel wanneer hij in Jeruzalem zich zal openbaren.

Turk-Osmanli op 19-07-2016 23:12

@DN geen reactie 

@zomer

u moet goed lezen wat ik schrijf,ik schrijf over 3 partijen en niet alleen over Erdogan

MHP en CHP de grootste partijen na AKP hebben hun aanhangers ook opgeroepen dat ze deze dagen op staart blijven en Erdogan steunen dit heb ik zelf gehoord met mijn eigen oren  

vanwaar heb jij informatie gekregen over deze coup?

de eerste nieuws over de coup op deze site was helemaal mis over asiel vragen laat u niet wijsmaken

 

ik heb heel wat AKP MHP CHP vrienden ze zijn toch allemaal met elkaar mee eens

 

wil jij dat Turkije als Irak Syrie Libie moet eindigen?want het Westen wil nieuwe landen doen ontstaan vanuit het niets voor hun belangen,voor hetwesten  maakt niet uit hoeveel mensen sterven in andere landen als het maar niet in het Westen gebeurd

 

het Westen is niet rijk bezitten bijna geen grondstoffen dan maar andere landen bestelen zonder dit kan het Westen niet verder 

 

de mensen in het Westen leven goed om dat hun staten andere landen bestelen anders zou Westen niet zo zijn denk daar goed over want daar door is veel armmoede in deze wereld

Wat zal er gebeuren als ieder land wil onderhandelen met wie ze willen en met welke muntheid of met goud,de vrijheid terug geven aan landen met veel grondstoffen  1 ding is zeker dan zal het Westen wereldoorlog uitvoeren.

waarom in dollar en niet in goud handelen als een land geen dollar wilt gebruiken worden ze aangevallen door het Westen,USA en Engeland zijn de gevaarlijkste landen DE echte Europa zou beter af zijn zonder hun en zullzn meer voor vrede zorgen daar ben ik van overtuigd

in de de tijd met Ottomaanse rijk waren heel wat Europese landen bevriend met de Ottomanen 

er waren oorlogen en goede relaties met Europese landen bv: Nederland,de Hongaren

Hoog geplaatse personen in de Ottomaanse Rijk waren veel van Europese of Joodse afkomst

Joden zijn heel slim,zij waren het brein in economie in die tijd,de Joden in de Ottomaanse rijk hadden het beleid in economie

 

het was Engeland dat ieder land beroofde zelfs Europese landen

voor de eerste wereld oorlog begon wat deden de Engelsen alles wat in waarde is naar Engeland brengen en niet leveren van militaire wapens en vloten aan Griekenland,Italie, Ottomaanserijk en sommige andere landen terwijl deze landen ongekende bedragen betaalden in goud,juweel dat is wat Engeland heel goed kan nog steeds doen USA is Engeland

zelfs de Joden zullen verraden worden door het Westen.Joden worden ook gebruikt als de Arabieren

Israil en de Arabieren in oorlog met elkaar met Engelse wapens 30jaar ervoor waren de joden nergens welkom in Europa,ze waren beter af in Rusland,Arabische landen of Ottomaanse Rijk

ik weet niet of Israil het beloofde Land is waar ze nu zijn,ik denk niet dat ze zomaar een land gekregen hebben van Engeland 

joden verdienen een betere plaats vind ik,mischien is Israil van nu de juiste plek maar niet in deze toestand

 

Vrede voor iedereen 

help Moeder Aarde 

Peace

 

 

 

Hoopvol op 20-07-2016 00:19

Turk-osmanil ... Mooie laatste woorden hoor... Ik wens de hele mensheid het beste.... Vrede is mogelijk.... 

Of we nu het zelfde denken of niet.... Dat laatste verwarmt mijn hart!!!!! ik wens ook alle vrede voor jouw, familie en land ... 

Aboow op 20-07-2016 00:24

De turken die de straat opgingen waren turken die tegen die ingreep waren, niet alleen erdogan aanhangers ook niet alleen nationalisten maar heel veel die de handen in een slaan.

Zelfs de republikeinse leider keurt dit af.

DN op 20-07-2016 00:49

@Turk-Osmanli op 19-07-2016 23:12, "@DN geen reactie", dat is wel een reactie! & duidelijk genoeg...dat is wederzijds hoor!

DN op 20-07-2016 01:20

@Hoopvol op 20-07-2016 00:19, die wenste U de vrede van het kerkhof toe, dat zou jij moeten weten? Ik wens hem toe wat hij ons toewenst, hetzelfde!

Rebellio op 20-07-2016 08:24

@Iberi op 19-07-2016 21:27

Haha, echt? Dat zou een goeie zijn Constantinopel i.pvp. Istanbul. Moeten wij ook gelijk doen! Er was ook nog een profetie van iemand die zij dat Istanbul zou worden bezet door de Russen. Of is dat dezelfde als waar jij naar refereer?

Overigens zijn er mensen die zeggen dat de zonen van Japeth alleen te vinden zijn in het oosten van Europa, juist Rusland zelf dus eigenlijk. En andere die aangeven dat in Turkije zelf deze zonen te vinden zijn. Maar denk je niet dat de volken zo vervlochten zijn door de jaren dat je helemaal niet meer kunt spreken van bepaalde groepen die afstammen van. Behalve enkele uitzonderingen dan misschien?

Zomer op 20-07-2016 13:02

Turk-Osmanli op 19-07-2016 23:12

Deze bron heb ik de informatie van:

"We voeren gewoon orders uit"

In Turkse verschillende media komen gearresteerde soldaten aan het woord die naar eigen zeggen niet wisten dat ze deel uitmaakten van de coup. "We voeren gewoon onze orders uit", klinkt het. "We dachten eerst dat het om een oefening ging, maar toen we burgers zagen op straat kwamen en de tanks aanvielen, wisten we dat het een putsch was."

Er is dienstplicht in Turkije, veel jonge soldaten komen uit plattelandsgebieden. "Die denken: ik doe wat mijn baas zegt. Ze vertrouwen die mensen en zijn daardoor wellicht wat naïef", zegt Gareth Jenkins, een militair analist in Turkije. "Toen ik gisteren langs de blokkades liep kreeg ik sterk de indruk dat ze geen flauw idee hadden wat ze aan het doen waren.

"Na de spanning van de laatste tijd in Turkije en de aanslag donderdagavond in Nice is het niet ondenkbaar dat de jongens dachten dat er een terroristische dreiging was", besluit de analist.

 En naast deze bron heb ik ook veel filmfragmenten gezien waar je aan de gezichten van de soldaten kon zien dat ze niet wisten wat er allemaal aan de hand was. Dus ze zijn er gewoon ingeluist.

En ik wil helemaal niet dat Turkije zal eindigen als Syrie, Libie of Irak Maar het gaat er om dat het gewoon glashard wordt ontkent dat Erdogan een dictator is.

En wat Amerika betreft daar ben ik echt niet voor ook nooit geweest.

En wat je zegt dat Joden in Arabische landen altijd goed konden leven is waar, maar dat was vroeger nu is dat heel anders nu zijn Joden bijna nergens meer veilig.

Zelfs niet in hun eigen land wat hun door God is gegeven, ik vind het wel heel mooi dat jij positief over Joden spreekt.

En Israel is hun thuisland met Jerusalem als hoofdstad maar infeite is Jerusalem eigenlijk Sion de hoofdstad van de wereld.

Maar wat mij opvalt is dat de haat tegen Joden in de Islamitische wereld erg toe neemt, en waarom?

En wat Engeland en Frankrijk betreft die hebben bloed aan hun handen met hun heers en verdeel praktijken.

Verder wens ik jou ook vrede toe, want de duivel waait over deze wereld als een gek die zoveel mogelijk zieltjes wil winnen, want zijn toekomst staat al geschreven. Daarom probeert hij zoveel mogelijk slachtoffers te maken en zoveel mogelijk chaos zal creeren.  

Turk-Osmanli op 20-07-2016 20:44

@zomer

dat is wel waar wat je zegt over diensplicht en het verhaal klopt

de meeste soldaten wisten het niet ze dachten dat het om een oefening ging maar na inzien dat het iets anders was hebben deze soldaten zich overgeven er is nog veel van deze verhalen zo werd er tegenstand geboden door Militairen zelf

de soldaten wat in elkaar geslagen zijn waren de generaals terorristen deze lieten mensen vermoorden

over de Joden

Joden zijn zijn sterk in geloof eerlijk gezegd er is weinig verschil tussen Jodendom en de Islam 

ik geloof erin dat Jodendom,Christendom en Islam gemeenschaplijke band heeft met elkaar

waarom Landen elkaar haten is omdat andere landen het willen

Saudi-Arabie is opgericht door de Engelsen zijn nog altijd in samenwerking ik weet niet wat hun plan is 

Israil is ook door de Engelsen opgericht

iemand speelt met puppets dat is wat ik denk

denk is even goed na wat als Joden en Arabieren samen werken wat heeft het westen daaraan

Israil en Arabische landen samen kunnen economisch wereldleiders zijn 

er zijn veel complot verhalen wat is waar  

maar geloof in u eigen en in de goedheid van de Mens

deze Aarde is wonderbaar het lucht wat je in ademt is al een wonder

zorg ervoor dat Moeder Aarde schoon blijft

@zomer ik wens je het beste in leven moge al u mooie wensen uitkomen

 

Hoopvol op 22-07-2016 06:08

Mooi gezegd Turk Osmanli. Mooie laatste woorden ! Respect hiervoor ... 

Hoopvol op 22-07-2016 06:21

Zomer, goede uiteenzetting. Ik sluit me helema aan bij jouw verhaal. Mooi de discussie tussen jouw en Turk Osmanli. Wederzijds respect : Daar wordt ik blij van ....!!!

lieve groeten hoopvol 

DN op 22-07-2016 14:43

@Hoopvol op 22-07-2016 06:08, ja, geef een slang nog wat melk???!!! Er zijn ook al veel slangenopnemers dood ondertussen!!!

hans op 28-07-2016 00:53

Turkije altijd nummer 1.Wat ben ik blij dat ik een echteTurk ben en geen nep Turk. Groetjes uit Istanbul.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl