Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Angel Merkel laat deze ex-Stasi spion het vrije internet terroriseren

Door Berlijn ingeschakelde Amadeu Antonio Stiftung streeft naar blanke ontvolking en totale bezetting Duitsland en Europa door de islam


Racist en virulente Duitserhater Anetta Kahane, voor wie Duitsland en Europa moeten veranderen in één groot geïslamiseerd gebied dat zoveel mogelijk ontdaan is van mensen met een blanke huidskleur. En deze vrouw heeft van Merkel volledig de vrije hand gekregen om het vrije internet te terroriseren met haar politiek-correcte ‘zuiveringen’.

Vorig jaar richtte Angela Merkels minister van Justitie Heiko Maas zijn eigen private internetpolitie op, zogenaamd om ‘haatboodschappen’ te bestrijden. Eén van de belangrijkste leiders van deze ‘task force’ is het hoofd van de extreemlinkse globalistische Amadeu Antonio Stiftung, Anetta Kahane. Zij was ooit spion voor de even gevreesde als gehate Oost Duitse Stasi. Haar stichting maakt zich bovendien zélf schuldig aan racisme en haatboodschappen, maar dan ‘politiek correcte’, door Berlijn goedgekeurde.

 


‘Wat je zegt ben je zelf’ is een bekende spreuk die kinderen gebruiken om elkaars scheldpartijen af te weren. En daar zit veel waarheid in. Vooral de politiek-correcte propaganda maakt zich voortdurend schuldig aan dezelfde overtredingen die op politieke tegenstanders worden geprojecteerd.

Linksradicalen trekken ten strijde tegen vrijheid van meningsuiting

Vanuit politiek-correct standpunt zitten Duitsland en Europa vol met rechts-radicalen en/of racisten. Dat houdt tegelijkertijd in dat degenen die hier tegen ten strijde menen te moeten trekken, zelf links-radicalen moeten zijn. Paranoïde links-radicalen, wel te verstaan, omdat iedereen met een afwijkend standpunt meteen als de ‘vijand’ wordt neergezet.

Daarmee komen we bij de Amadeu Antonio Stiftung (A.A.S.), die samen met de collega globalisten van Facebook, Google en Twitter van de regering Merkel de opdracht heeft gekregen om het internet te censureren, en te ‘zuiveren’ van ‘haatboodschappen’. Eerste slachtoffer: het Duitse portaal van Anonymous. Daarna de bekendmakingen van de publicatie van het boek ‘Grenzenloos crimineel: Wat de politiek en massamedia ons verzwijgen over de misdaden van migranten’, van de Duitse auteur-onderzoeksjournalist Udo Ulfkotte, zelf ooit als hoofdredacteur werkzaam bij de politiek-correcte ‘top’krant Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Op 23 juli werd ook de Facebook pagina van de anti-islamisering beweging PEGIDA verwijderd. Bijzonder is dat de site kort daarna opnieuw online verscheen, maar plotseling met linkse inhoud.

Alleen dictators van totalitaire staten passen deze vorm van censuur toe

Doorgaans gebruiken alleen totalitaire staten deze methoden om niet-gewenste politieke standpunten te onderdrukken. Het is een gemeenschappelijk kenmerk van alle dictaturen –of dat nu om Hitler, Stalin of Erdogan gaat- dat afwijkende meningen niet langer worden getolereerd. Dictatoriale leiders voelen zich constant bedreigd, en breiden het aantal ‘verdachten’ stapsgewijs zover uit, dat op een gegeven moment de halve bevolking ‘schuldig’ is. Zoals we de afgelopen weken in Turkije hebben gezien leidt dat tot de arrestaties en ontslagen van tien- tot honderdduizenden mensen. De volgende stap: internerings- en concentratiekampen.

Zover is het in Europa nog niet. Toch gaan we ongemerkt opnieuw hard die kant op, en wéér loopt Duitsland daarin voorop. De 62 jarige A.A.S. voorzitter Anetta Kahane heeft volledig carte-blanche gekregen om alles en iedereen die tegen de islam, tegen de islamisering en tegen de massa immigratie is, als ‘Nazi’s’ of ‘rechtsradicalen’ wegens ‘Volksverhetzung’ te vervolgen. Ook worden er allerlei links-politiek-correcte acties, projecten en campagnes georganiseerd, zoals ‘Voetbal tegen de Nazi’s’.

En wie die nieuwe Nazi’s zijn, dat wordt geheel bepaald door de A.A.S.. Anetta Kahane blijkt overal om zich heen ‘rechts-radicale racisten’ te zien, niet alleen onder het volk, maar ook bij de politie, in de zorg en de politiek. Journalist Bettina Röhl noemt deze ‘outsourcete censuur’, waarbij een externe organisatie in opdracht van de staat volledig de vrije hand krijgt om keihard op te treden tegen ongewenste meningen, in strijd met de grondwet, en vallend onder het in de wet vastgelegde verbod op censuur.

Kwalijk DDR/Stasi verleden onder tafel gemoffeld

Bovendien zijn Merkels internet’oppassers’ voormalige medewerkers van de Stasi, en daarmee zélf demagogische volkophitsers. Als Stasi spion bracht Kahane tussen 1974 en 1982 in de DDR tientallen personen, waaronder veel kunstenaars en schrijvers, bij de Stasi aan, nadat ze hen eerst onder valse voorwendselen privé had uitgehoord, bijvoorbeeld tijdens een feestje, een trouwerij, een concert of gewoon tijdens een wandelingetje.

Ze had beslist geen kleine rol, zoals ze zelf graag volhoudt. Haar Stasi activiteiten omvatten bijna 800 pagina’s. In 1986 wilde ze weliswaar zelf de DDR verlaten, maar onder de burgers die voor het communistische regime wilden wegvluchten bevonden zich ook Stasi-agenten, die op deze wijze West Duitsland werden binnen gesluisd. Misschien zegt het genoeg dat Kahane haar ‘hobby’, namelijk zwartmaken, belasteren en verketteren, bepaald niet opgaf, en daar in 1998 speciaal de Amadeu Antonio Stiftung voor oprichtte, die al snel een politiek-correcte ‘waakhond’ werd tegen alles en iedereen die niet bij haar ultralinkse standpunten past.

Om een idee te geven van haar macht: toen in 2012 een onderzoek naar haar Stasi verleden werd geopend, was ze niet alleen onderwerp, maar ook de bron. Met andere woorden: ze mocht haar eigen ‘bewijs’ leveren dat haar Stasi verleden geen invloed meer op haar had! Nodeloos te zeggen dat ze daarna haar wilde jacht op iedereen die de doelstellingen van linkse gutmenschen in de weg staan, verhevigde.

De juiste religie, de juiste huidskleur en het juiste ras

Achter deze zorgvuldig opgetrokken facade schuilt echter racisme in zijn puurste vorm, maar dan omgekeerd. Het gaat het Kahane namelijk enkel om hulp aan (moslim)’vluchtelingen’, waarbij ze feitelijk voor niets minder ijvert dan de totale bezetting van Duitsland (en Europa) door de islam. Zo acht ze bijvoorbeeld ‘het geringe aantal vluchtelingen in de Oostelijke deelstaten een groot probleem’, zogenaamd om de ‘ontvolking’ van het voormalige Oost Duitsland te voorkomen.

In werkelijkheid gaat het Kahane om (de juiste) huidskleur, om (het juiste) ras, de (juiste) religie. Zo verklaarde ze dat ‘er in het Oosten nog steeds te weinig mensen zijn die tot de zichtbare minderheden behoren, die bijvoorbeeld zwart zijn.’ En wij maar denken dat het ‘progressieven’ en ‘politiek-correcten’ niet om de huidskleur van mensen gaat. Niet overtuigd? De Tagesspiegel citeerde een andere beruchte uitspraak van Kahane, toen ze fel bekritiseerde dat de Duitse politiek na de val van de Muur ‘heeft toegelaten dat een derde van het staatsgebied blank bleef’.

Voor Kahane is alles wat ‘zwart’ en ‘bruin’ is automatisch goed, en ‘blank’ klaarblijkelijk slecht. Waarom zou ze het anders ‘een schande’ noemen dat de meerderheid van de bevolking in de Duitse deelstaten blank bleef? Daarmee geef je aan dat huidskleur van doorslaggevend belang voor je is. Met andere woorden: dat je een ‘rasechte’ racist bent.

Maar in de ogen van Berlijn is dit de juiste vorm van racisme, en ‘dus’ geen racisme. ‘Iedereen is gelijk, maar sommige mensen zijn gelijker’ – waar doet u dat aan denken?

Racisme en blinde haat tegen alles wat blank en Europees is

Het gaat bij de A.A.S. beslist niet alleen om Anetta Kahane. Tot het team behoort namelijk ook Julia Schramm, volgens de website van de stichting expert op het gebied van ‘hate speech’. En dat klopt als een bus, maar anders dan wordt gesuggereerd. Zo juicht Schramm bloedserieus Arthur ‘Bomber’ Harris toe, de RAF officier die tijdens de Tweede Wereldoorlog talrijke Duitse steden met geplande vuurbommen in de as liet leggen, en zo miljoenen burgers liet ombrengen. Schramms veelzeggende hashtags op Twitter:

#bombergate #twitterdemo: Bomber-Harris, Flächenbrand // Deutschland wieder Ackerland!  (Uitgestrekte brand, Duitsland weer akkerland!); en ‘Sauerkraut, Kartoffelbrei // Bomber Harris, Feuer frei!  (zoiets als Zuurkool, Aardappelbrij – Bomber Harris, bommen vrij!).

Terwijl de A.A.S. uitgebreid stilstaat bij om het leven gekomen migranten, wordt tegelijkertijd een massamoordenaar en diens werk verheerlijkt. En dat mocht wèl 2 jaar lang ongehinderd op Twitter blijven staan. Anderen worden voortdurend van racisme beschuldigd, maar ondertussen kan de A.A.S. zijn eigen gewetenloze racisme tegen blanken en tegen autochtone Duitsers en Europeanen ongebreideld uitleven.

Achter het mensvriendelijke masker van de A.A.S. zit daarom niets anders dan blinde haat – haat tegen alles wat niet extreemlinks, niet buitenlands, niet gekleurd en niet islamitisch is. En dat met de volledige goedkeuring en (ook financiële) steun en medewerking van de regering Merkel.

 

Xander

(1) KOPP

Zie ook o.a.:

23-07: Merkel probeert immigratie te redden door terreuraanslag München te ontkennen (/ Defensiespecialisten: Duitse autoriteiten verlamd omdat woorden ‘islamistisch’, ‘jihadist’ en zelfs ‘terreur’ niet meer gebruikt mogen worden)
18-07: Gatestone Institute:... ‘Europese politici hebben islam verkozen boven het belang van hun eigen, wanhopig geworden onderdanen’
11-07: Miljardencalim tegen Facebook vanwege hulp aan islamitische terreurgroepen (/ Facewbook verheerlijkt zwart geweld tegen blanken – Steeds meer conservatieve, anti-immigratie en anti-islam pagina’s door Facebook verwijderd)
11-06: Oorlog tegen vrijheid meningsuiting: Bekende ‘rechtse’ internetmedia en personen monddood gemaakt (KOPP online op Facebook geblokkeerd na kritiek op eerste homoporno scene op ‘prime time’ op publieke zender, en na noemen officiële cijfers minister van Justitie dat migranten in eerste 3 maanden al 70.000 misdrijven en misdaden pleegden)
10-06: (/ Westerse elite maakt komende jaren einde aan vrijheid van meningsuiting op het internet – Eerste internetter in Duitsland 6 maanden gevangenis in omdat hij negatief over migranten schreef)
04-06: Einde vrijheid meningsuiting: EU wil elektronisch ID-bewijs voor internet
22-05: VN, Microsoft en Facebook willen conservatieve sites van internet weren
11-05: Facebook censureert conservatieve, maar promoot linkse en pro-islam berichten

 

Indien u wilt reageren op het forum. 

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

XLE op 28-07-2016 16:37

https://de.wikipedia.org/wiki/Anetta_Kahane

DN op 28-07-2016 16:58

Ik heb een hekel aan gedachtenpolitie op het internet, deed de bende van Hitler dat ook niet? Niet op het internet nee (bestond toen nog niet), maar men mocht daar ook niet vrij de mening schrijven.

grrrr001 op 28-07-2016 18:28

Kris Peeters @peeters_kris1 1 u1 uur 27/07/2016/geleden( opletten voor politici die hun vakantietijd opofferen om de lopende zaken te regelen)

Warme oproep om vraag  @RodeKruisVL positief te beantwoorden, bloed geven doet leven!, nu willen ze ons bloed om vette winst op te maken.(winstbejag voor....?)Nog niet opgevallen als er een aanslag is er om bloed gebedeld wordt en een aantal die zich door emoties in de val lopen van geldscheppers, onder voorwensels die allesbehalve een humane bedoeling hebben.Kostprijs per EC zakje nog steeds hetzelfde --anno2016--?/--210.50--11 November 2012 in de klinieken?Ik stel voor dat je voor eigen gebruik, een paar zakjes bloed laat aftappen door een medisch persoon en bewaart in de ijskast voor eigen gebruik als je door een gruwel verwond wordt en dat zou nodig hebben.

Dewevoga op 28-07-2016 18:31

Alle socialistische partijen in Europa zijn gewoon tegen de Europese bevolking. Het gaat hun gewoon om de macht. Hitler ook een nationaal socialist (nazi hoezo extreem rechts?) zei al maak de leugen zo onwaarschijnlijk dan wordt het geloofd. Dus nu ook met de islam. Of je verzwijgt het, wat net zo goed een leugen is. Net zoals de PvdA die sinds de 2e WO in het stadsbestuur van Amsterdam zat de Joodse tegoeden met tegenzin of niet terugbetaalden. Of de uit een concentratiekamp teruggekeerde Joden achterstallige huur in rekening brachten. En qua leugens is er nog steeds niets veranderd binnen die huidige regeringspartij. Wie regeert (wint) bepaalt ook de geschiedenisboeken. In onderstaande video van de grootste volksverlakker en Bilderberger D. Samson komen twee onderwerpen voor die niet Nederland betreffen, maar waar hij zich wel als Nederlands parlementariër volledig voor inzet. De islam (vanaf 6.30) over de vrouwenrechten, de Oekraïne (vanaf 9.40), en de Palestijnen (vanaf 11.58)

Is de vrouw gelijkwaardig aan de man in de islam? Dacht het niet.

Wie overtreedt samen met de VVD de wet vanwege het Oekraïne referendum?

Wie heeft het over illegale bouw op illegaal grondgebied? Hij weet het wel, want ik heb het hem en zijn partijgenoten geschreven. Het is geen illegaal gebied, maar omstreden. Als het werkelijk illegaal was dan hadden de Verenigde Nazis allang ingegrepen. Wat wel illegaal is, is de bouw van huizen door de EU in area C. Deze area valt onder bestuur van de staat Israël (Oslo akkoorden). En die heeft de EU geen toestemming tot bouw gegeven. Verder bezigt de heer Samson al echt Arabische uitspraken zoals Saddam Hossein de moeder aller conflicten, de Palestijns/Israëlische kwestie omtrent de twee staten oplossing. Iets wat Frankrijk momenteel ook betoogt.

Men wil het niet zien de Palestijnen willen geen vrede, maar een terugkeer van alle Palestijnen met hun nageslacht in heel Israël. Deze toespraak was in 2013 en wanneer heeft Israël zich teruggetrokken uit de Gazastrook. In 2005. Dus wie onderdrukt wie?

https://www.youtube.com/watch?v=PiNRFlE-vVY

En de toespraak van die glibber Timmerfrans op hetzelfde congres wil ik u ook niet onthouden

https://www.youtube.com/watch?v=mJrTzAwD-lY

Wat in de geschiedenisboeken ontbreekt is de ontstaansgeschiedenis van de staat Israël dus bijgaand een artikel van een oud Trouw journalist Martien Pennings

https://martienpennings.wordpress.com/2013/02/19/werk-in-uitvoering-een-korte-geschiedenis-van-israel-2/

Heeft de PvdA een kreet van verontwaardiging hebt geslaakt toen: duizenden demonstranten werden vermoord en verwond door Turkije, Egypte en Libië,

toen er meer slachtoffers dan ooit werden opgehangen door Iran,

toen er vrouwen en kinderen in Afghanistan werden gebombardeerd,

toen volledige gemeenschappen werden afgeslacht in Zuid-Soedan, (Koenders VN gezant),

toen er 1800 Palestijnen verhongerden en vermoord werden door Assad in Syrië,

toen honderden mensen in Pakistan werden gedood bij jihadistische terreur-aanvallen,

toen er 10.000 Irakezen werden vermoord door terroristen (IS),

toen dorpelingen werden afgeslacht in Nigeria,

en u alleen maar een kreet van verontwaardiging slaakte voor Gaza,dan bent u niet voor mensenrechten, dan bent u gewoon alleen maar anti-Frans”.

ohje op 28-07-2016 19:00

Tja.

Wat mij betreft mag de party beginnen.

Mensen snappen absolut niet wat er aan de hand is.

Refugee vrouw merkel.

Noorderlicht op 28-07-2016 19:07

Hoe kan een blanke toch zo zwart denken.

anora op 28-07-2016 19:32

Ja, zij werd ook ingehuurd door Merkel om facebook te censureren + ze is zwaar antisemitisch. Leuk iemand heeft Merkel binnengehaald zeg.

cruzio op 28-07-2016 19:48

Gezicht zegt genoeg.......

Kaimir op 28-07-2016 19:53

Een echte Duitse bij de Stasi.   Als Anetta pakweg 40 jaar eerder geboren was, weten we precies wat ze dan gedaan zou hebben, dan zou ze,  nee laat maar, vul zelf maar in.

svirmus op 28-07-2016 20:08

We hebben maar 2 keuzes niet? Of wij weg, of zij weg, er is geen tussenweg met geesteszieke fanatici.Voorlopig geef ik het niet op en vertrek ik nog niet uit mijn eigen land, omdat ik gelukkig zo ontzettend veel, hele doodgewone mensen, die je anders niet hoort, ineens hoor praten over islam en moslims dat die een heel groot probleem zijn en dat er eigenlijk maar één is die er wat aan wil doen in Nederland en dat is Geert Wilders. Ik mag hopen dat Donald Trump in de VS wint, Geert Wilders in Nederland premier wordt, Le Pen president in Frankrijk, Nigel Farage prime-minister in Engeland en dat de Duitsers die hele linkse club van geesteszieke linkschmensen aan de kant zet. Zo niet, dan duurt het niet lang of we hebben de Russen nodig om ons te redden van de religie van vrede als we dan nog leven.

Overigens: Merkel maakt haar zin nooit af: Wir schaffen es (um Deutsland zu vernichten), net zoals Obama dat niet deed met: Yes, we can (destroy the good old USA).

En dan dit: bekijk deze video om te weten waarom jonge moslims die meedoen in de westerse maatschappij zo snel radicaliseren en jou en mij (willen) vermoorden: https://youtu.be/k6ePVxRLDM0

Het is diep triest dat hoe meer islam er in een land komt, hoe meer aanslagen. Dat maakt mensen nu eindelijk wakker en dat moet ook, want zo kan het niet langer.We moeten het tij keren en de geest weer in de fles krijgen. Het is ons in de 2e wereldoorlog gelukt, dat kan nu ook weer.

anora op 28-07-2016 20:26

Ik begrijp Merkel's houding echt niet, zo lauw en niet daadkrachtig.

jw op 28-07-2016 20:33

Ik kan maar een ding zeggen het was toch uw eigen keuze of u heeft niet gestemt dat kan ook.

peteree444 op 28-07-2016 21:36
Zoals anderen al reeds hebben genoemd is het YouTube filmpje van David Wood over de oorzaken van radicalisering bij Islam een prima verhaal.

Toch gaat het uiteindelijk natuurlijk helemaal niet om Islam. Ook moslims zijn door God gezegend in Abraham in het boek Galaten 3:14. Zij zijn echter volledig verblind door de doodscultus wat Islam eigenlijk is, net zoals de meeste andere volkeren zijn misleid op weer andere terreinen. Door de verschillende volkeren nu obv diverse motieven tegen elkaar op te zetten, worden alle volkeren verzwakt en kan de NWO worden geïnstalleerd. Films are ‘The Matrix’, deel 1 of ‘They live’ geven een goed beeld van de ‘realiteit’ waarin wij leven welke volkomen kunstmatig is gefabriceerd en door pseudo-science in stand wordt gehouden.  

Islam is slechts één van de vele wapens (andere wapens zijn bv. chemtrails, vaccinaties, met chemicaliën bewerkte voedingsprodukten, elektromagnetische smog, occulte religies en andere vormen van mind control) in de handen van de ‘Globalist Elite’ voor de stichting van het 5de en laatste Wereldrijk in deze laatste dagen waarin wij leven volgens het beeld uit de droom van koning Nebukadnezar van Babylon. Dit laatste Wereldrijk zal slechts kort standhouden namelijk tot de wederkomst zoals beschreven in het boek Openbaringen 19:11-21.

De 8 koningen in Op.17 zijn de Pausen vanaf het moment dat het Vaticaan in 1929 een soevereine staat werd. Hier wordt het beeld beschreven van het beest met de 7 koppen en de 10 hoorns, waarop de hoer gezeten is gekleed in purper en scharlaken, de hoer is het Vaticaan. Paars en rood zijn de kleuren van de kleding van de Pausen en Kardinalen.

De koppen van de 7-koppige draak staan voor de 7 heuvelen waarop Rome is gebouwd en tevens voor de 7 koningen of Pausen van het Vaticaan sinds 1929 (Lateran Treaty). De laatste koning is Paus Francis, de achtste en de verpersoonlijking van het beest. De 10 hoorns staan voor de 10 koningen die wereldwijd gedurende enkele jaren de NWO, het 5de wereldrijk, zullen gaan besturen tot aan de Wederkomst. Deze 10 wereld regio’s zijn vastgesteld door de Club van Rome, geleid door het Vaticaan in de zeventiger jaren.

Het Vaticaan lijkt bijna geen enkele macht meer te hebben (Op.17:8 het beest dat was en niet is, hoewel hij er toch is), maar dit is schijn, het Vaticaan is zowel politiek als financieel een superpower. Zelfs het feit dat de vorige Paus slechts korte tijd zou blijven, wordt genoemd in Op.17:10. Het Vaticaan staat hoog in de machtspiramide van deze gevallen en verloren wereld en is het hoofd van alle occulte genootschappen zoals Vrijmetselarij, Jesuïten, Ndrangheta, Illuminati, Islam en alle andere occulte religies. De Islam is gesticht door het Vaticaan om de Arabische volkeren te kerstenen en in te zetten als controlerende macht over Jerusalem, het scharnierpunt van de gehele wereld door alle tijden heen.  

Feitelijk het enige dat telt is de persoonlijke keuze die een ieder van ons moet maken, zodat wij in onze glorieuze eindbestemming kunnen komen. Geen keuze is kiezen voor de vijand.
Het Rijk van het Beest moet er komen en zal zeer korte tijd de macht hebben. Dit is nodig om onderscheid te kunnen maken tussen mensen die in geloof het Koninkrijk binnen zullen gaan om verder opgebouwd te kunnen worden naar het Beeld en Gelijkenis van God de Vader en de opstandige mens die met deze houding uiteindelijk slechts dood en verderf zal zaaien.
Groet en Zegen

lars030 op 28-07-2016 22:16

Xander en team, dit hoef je niet te posten, maar wat een opluchting en verademing wat jullie toch telkens snel en correct boven water weten te krijgen. Top! Gelukkig beginnen nu, zij het nog langzaam, steeds meer mensen wakker te worden. De geest komt uit de fles. Hou vol, doen ik en andere bloggers ook. Het moet wel! We laten de hoop niet varen, de waarheid zal winnen, nu en in onze toekomst. Nogmaals dank voor jullie meer dan uitstekende en broodnodige werk, spread the word ;).

 

Dank voor uw waardering. Mvg. Mod.

grrrr001 op 28-07-2016 23:24

Pieter De Crem @pieterdecrem 6/juli/2016Uitreiking onderscheiding van Commandeur in de Leopoldsorde aan prof. Dr. Jan Peter Balkenende-- https://shar.es/1lhB3MWat verwacht je van politici die warme broodjes bakken met iemand die het Nederlandse volk op een sluikse manier bij het onverkozen euromarionetten theater heeft gekonkelfoest?Natuurlijk mocht de Van Coudenhove Kalergi nominee niet op het feest ontbreken.

goodmorning op 28-07-2016 23:42

Zie binnenkort echt vrouw Merkel en haar vriendin bekleed met pek en veren......

Moet niet gekker worden in schnitzelparadijs...

Goodmorning....

Hoopvol op 29-07-2016 00:58

Peteree444:  21:36 wat een wijsheid , wat een inzicht.... Bedankt voor uw bijdrage ; vooral de laatste Alinea is ijzersterk verwoord! Dat veel mensen dit mogen inzien en begrijpen. 

Daarom  is mijn enige  inbreng/inzet/wapen en mijn liefde voor mijn naaste te bidden voor het nadere onheil ; niet om het tegen te houden ( omdat dat gewoonweg niet gaat ) maar te bidden dat heel veel mensen redding mogen zoeken en vinden  bij Heer Jezus Christus van Nazereth. 

Want er zijn er nog zoooovelen die Hem niet kennen en willen kennen. Ik bid voor allen .. 

Lieve groet 

Mark S. op 29-07-2016 01:02

het landverraad in Duitsland gaat in de volgende versnelling!

Landverraad 2.0

Wir schaffen das. Vandaag voor de 2e keer herhaald door Angela Merkel. Dus op naar Landverraad 2.0 !

JP op 29-07-2016 01:18

@Peteree444 op 28-07-2016 21:36

In reactie op uw krachtig betoog kan ik bevestigen dat de hoer idd het Vaticaan is. Als ex Rooms-Katholiek vervloek ik deze valse leer op bijbelse grondslag uit het diepst van mijn wezen. Het Rooms Katholiekisme heeft veel onheil in mijn leven veroorzaakt. Tot inzicht en bekering gekomen in een volle evangelische gemeente, heeft mijn leven wezenlijk veranderd. De leegloop van met name de Rooms Katholieke kerken is daarom begrijpelijk en terecht. De bede van "Sonja op 26-07-2016 21:32 artikel: Britse UKIP; Islam is in oorlog met de volken van Europa, is daarom uit mijn hart gegrepen 

maria op 29-07-2016 08:10

Peteree444 20.33uur

Volgens de Bijbel komt er een antichrist én een valse profeet

De valse profeet is misschien wel deze paus

Lynx op 29-07-2016 08:55

De Hanneke Groenteman van duitsland.

cefas op 29-07-2016 09:55

Links-fascisme, rechts-fascisme en islam-fascisme komen uit dezelfde demonische geest van haat.

cefas op 29-07-2016 10:04

RTL-nieuws had het vanmorgen over geradicaliseerde terrorristen. Zijn er dan ook niet-geradicaliseerde terroristen? Wat een gegoochel om de term islam maar niet te noemen en daardoor het volk te misleiden.

Jerommeke op 29-07-2016 10:25

Wat is er met zo iemand als kind gebeurd dat zij zo'n haat jegens haar eigen volk heeft? Het is niet voor te stellen.  Zij is volgens mij bezeten.

Lucie op 29-07-2016 10:47

@jw op 20.33

Hoe durf je dat te zeggen.....het was uw eigen keuze.....(en gestemd moet met d op het einde)

Jij schijnt geen idee te hebben hoeveel mensen tegen dit alles zijn.

We stemden tegen de EU,stemden tegen Oekraïne,en toch kregen wij dit,dankzij de criminele politici,door de strot geduwd)

Proteus op 29-07-2016 11:06

Een reactie op de reacties, goede reacties. En 1 bid zelfs.

goodmorning op 29-07-2016 11:11

Xanderniews@

Gezien het hoge onzingehalte van Xandernieuws, is de Wet van Scopie volledig van toepassing op deze website. Die internetwet geeft aan dat eenieder die in een discussie de complottheorieënwebsite whale.to als betrouwbare bron aangeeft, onmiddellijk de discussie verloren heeft. In principe geldt deze wet ook voor andere gelijkaardige complottheorieënwebsites, en is Scopie's Law dus perfect van toepassing op de pseudowetenschappelijke onzin van Xandernieuws.

Hierboven een stukje uit wikia,

Dat haalt het betoog wat zo duidelijk omschreven is door de heer peteree444@ als  gepende onzin de prullebak in. Mensen zoals u en ik worden uitgelachen door de kamer en als krankzinnig bestempeld. U denkt namelijk in complot en elk stukje geschreven tekst word wel door deze lieden gelezen en onderzocht, maar verdwijnt in het bakje " control alt delete " wij hebben namelijk die stempel gekregen en moeten het hiermee doen. Het IQ van de zittende kamer is op een redelijk peil maar aangezien zij te emotioneel betrokken zijn in de huidige graaicultuur, is elke motie van wantrouwen hen een doorn in het oog. Vandaar dat elk weldenkend mens met een iets afwijkende mening door deze kliek van haagse hop onder leiding van Mark., word weggezet als dropveter.

De geloofwaardigheid van het systeem staat te wankelen,.....gebruik uw verstand in hoevere u dit gegeven is....

Goodmorning 

Snorretje op 29-07-2016 11:12

Onder de Semitische volken vallen niet alleen de Joden, maar ook de Arabieren. Semitische bevolking komt voornamelijk weg rond de Middellandse zee kusten. De redenen dat Arabieren tegen de Joden zijn kunnen er vele zijn. Jaloezie en afgunst denk ik spelen wel de boventonen. Genetisch zijn de Joden net even intelligenter en wat ze oppakken lukt veelal. Grote namen uit de wetenschap zijn veelal Joods en onderhuids is dat de Arabieren -volgens mij- nog steeds tot last. Juist die groep, de Moslims, willen zo graag de geschiedenis herschrijven en dat lukt alleen maar als ze aan de macht zijn gekomen. Opblazen van herinneringen -beelden, gebouwen- uit onze wereldgeschiedenis is daar een voorbeeld van. De vasthoudendheid -die gevoed wordt van generatie op generatie- aan die gedachten, is al meer dan 1400 jaar oud en het lukt ze tot nu toe niet om de algehele macht te verwezenlijken. Maar mogelijk 'de aanhouder wint'. 

XCL op 29-07-2016 11:21

Jesus werd beschuldigd dat zijn krachten het werk waren van Beëlzebul (zie 12:24; Marc. 3:22-23, 26) 

De leden van de RKK zijn de kerk. De leden zijn allen zondaar en leven van vergeving. Zij bidden het onze Vader, net als u. Daarin staat iets over vergeveing ontvangen en vergeving schenken. De term 'vervloeken' wijst niet bepaald op liefde, welke Christus van ons vraagt te schenken zonder aanzien van de persoon. Deze Christus heeft de geschiedenis overziend de sleutels van het Koninkrijk aan Petrus gegeven. Hij die Christus alleen liet in zijn lijden. Het lichaam van Christus lijdt. De RKK lijdt. Christus draagt zijn kruis. De RKK draagt zijn kruis. De RKK is van Beëlzebul. Weet u het zeker?

Infidel4U op 29-07-2016 12:41

Hoogste tijd voor de grote bezem. Schoonvegen die handel! En ga vooral stemmen...

VN op 29-07-2016 12:59

Merkel met Schauble zijn van dezelfde hout gesneden als Hitler. Omvolking van Europa is hun hoogste doel en weer zijn het Duitsers die voor amok zorgen. Hitler wou alleen Ariers overhouden en Merkel met Schauble moslims. Wie stopt ze of wordt dit de nummer 3?

anora op 29-07-2016 17:07

Ik weet niet of er op zich iets mis is met Merkel. Het is wel net of zij niet anders kan. Met het mes op haar keel staat. Zou dat het werk van een 'schaduwregering' zijn. Die indruk wekte obama op een gegeven moment ook. Het zou wel interessant zijn om daar iets over te weten. Dus niet merkel an sich, maar waar komt haar houding vandaan, en wie zit er achter. Ja, zegt men dan, 'de elite'. Ok, maar wie, hoe en waarom...?

anora op 29-07-2016 17:41

Wie zit(ten) erachter volgens onderzoeker William Engdahl?

Volgens auteur en onderzoeker William Engdahl spelen Amerikaanse en NATO-gerelateerde denktanks een centrale rol in wat hij noemt ‘de grootste sociale dislokalisering in de EU.’  http://journal-neo.org/2016/04/27/how-nato-linked-think-tanks-control-eu-refugee-policy/

Het plan van Merkel, dat zij aankondigde in een populair Duits tv programma (‘ik heb een plan voor de crisis’) bleek de vrijheid van meningsuiting van geweld aan te doen en tal van onuitlegbare neveneffecten te hebben; dit alles om Erdogan’s regime te koesteren. Sinds voorjaar/2015 zijn meer dan 1 miljoen vluchtelingen Duitsland in gekomen door Merkels open-armen beleid.

Engdahl: “Al deze onverklaarbare acties van 1 duitse leider lijken voortgekomen te zijn uit de documentatie van een netwerk van pro-NATO denktanks. (hierop ontstond het document: "The Merkel Plan: A proposal for the Syrian refugee crisis." )

Het document schetst hoe een overeenkomst tussen Duitsland en Turkije een directe en drastische impact heeft op de vluchtelingencrisis. Het zou de controle over de Europese Zuidoost grens herstellen zonder dat compassie voor de vluchtelingen opgeofferd zou worden.

 De auteurs van het document staan er op dat Duitsland aan een half miljoen asielzoekers toegang moest bieden, die in Turkijke geregistreerd moesten staan. Andere EU staten werd opgeroepen om zich bij het Merkel- plan –afkomstig van US en NATO –denktenkers dus-  te voegen.

 Duitsland, andere EU landen en de EC moesten Turkijke financiële steun geven voor de overname van de vluchtelingen: Du en de EC zouden Turkije helpen om Turken visa vrij te laten reizen binnen de EU in 2016.

Het document argumenteert dat het plan in het voordeel van EU en Turkije is.

“De opkomst van een anti-moslmin, maar pro –putin houding in de Europese politiek moet een grote reden tot zorg zijn en gezien worden als een dreiging. Hierdoor zijn Europese politici geneigd om richting Kremlin te gaan en dit moet voorkomen worden!”

Daarom moesten Turkije en Duitsland op 1 lijn komen: om af te rekenen met deze dreiging.

Dus wie is verantwoordelijk voor dit gedoe? Volgens Engdahl is dit de ESI voorzitter. http://journal-neo.org/2016/04/27/how-nato-linked-think-tanks-control-eu-refugee-policy/, die ook gelinkt is aan EFFR.

En ECFR wordt gesponsord door…George Soros.

 

anora op 29-07-2016 17:51

De kern hier is dus de groeiende pro-putin houding in Europa en de groeiende anti-moslim-houding, waar op ingespeeld moest worden.

Aan de ontwikkeling van het Merkel-plan is geen Merkel te pas gekomen. (zij moet het alleen communiceren naar de buitenwereld toe met 'wir schaffen das' ) Dit is tot stand gekomen door NATO en USA denktanks.

Exact zoals we dat kennen uit de hele geschiedenis: zij bedenken wel weer wat om de boel te ontwrichten als het communisme (vroeger) of Putin te sterk (of aan populariteit wint).  In de afgelopen jaren was inderdaad te vernemen hoe Europeanen meer waardering voor Putin kregen en minder waardering voor Amerika.

Aldus, achter zulke dingen moet altijd een stokje gestoken worden.

Volksrechter op 29-07-2016 18:34

Blij dat er nog nieuws te vergaren valt dat in de courante media en pers word verzwegen,

prachtig overzicht en up to date.

Doe zo verder......

anora op 29-07-2016 19:19

-Sorry, niet alles goed getypt. in enalaatste zin. Wie verantwoordelijk? Esi voorzitter Knaus, http://www.esiweb.org/index.php?lang=en&id=279&person_ID=1-  -

Dewevoga op 30-07-2016 14:19

De Amerikanen raken wel veel moderne wapens kwijt. Eerst in Lybie en Irak en naar nu blijkt ook in Duitsland. Gestolen? van een kazerne bij Stuttgart. Geen enkel nieuws over bombardementen van de "coalitie" met veel burgerslachtoffers door onze pers en andere media, wel de vreselijke "oorlogsmisdaden door Rusland en Syrie. Er is niets nieuws onder de zon, want de oude Romeinse taktiek was geef het volk brood en spelen. En inderdaad Politiek24 is veranderd in een sportzender.. Ik hoop dat het zo door gaat, dan worden de mensen gedwongen op zoek te gaan naar het echte nieuws en des te eerder gaan de ogen open.

Infidel4U op 31-07-2016 16:59

Nog even over Frau Kahane... Kahane... Kahane.... Was dat niet een of ander PLO kopstuk? Je weet wel, uit Gaza? Is zij familie? Getrouwd met een Palestijn? Zou haar extreem linkse rascistische anti-semitische inborst wel verklaren. Deze vrouw is echt door en door slecht. De grote bezem is nog te goed voor haar. Zij verdient haar eigen stukje Oost-Duitse muur...

Deadman_walking op 31-07-2016 22:35

https://www.youtube.com/watch?v=8ERmOpZrKtw

Matteüs 21:42-44

Ekster op 01-08-2016 13:29

Meir Kahane was een rabbijn.. Frau Kahane zal hopelijk toch geen zelfhatende, linkse Joodse zijn? Laten we hopen van niet want die types zijn echt extreem gestoord en gevaarlijk. Ze haten Israel en hun eigen volk en zijn dol op "palestijnen" en andere mohammedanen. Het zou het een en ander verklaren. 

Infidel4U op 01-08-2016 21:42

Dank je Ekster. Dat is een nog "betere" connectie. Een hele linke connectie. In feite is het een pot nat, want het zijn allemaal gestoorde fanatici. Maar als dat gedachtegoed de publieke opinie gaat beinvloeden via Frau Kahane, maak dan je borst maar nat. 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl