Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Soros: Wanordelijke desintegratie EU onomkeerbaar, leiders zijn burgers vergeten

‘Europeanen slechter af dan als de EU nooit zou zijn opgericht’ - 400 rijksten ter wereld in één klap $ 127,4 miljard kwijt dankzij Brexit – Reactie ‘onze’ politici is wat burgers pertinent niet willen, namelijk een nog sneller traject naar een Europese Superstaat


De beruchte ultralinkse miljardair annex beurspiranha George Soros, die de afgelopen weken vergeefs probeerde de Britten met een waslijst dreigementen binnen de EU te houden, schrijft in een redactioneel commentaar dat het Brexit de ‘wanordelijke desintegratie van de EU praktisch onomkeerbaar’ heeft gemaakt. Opmerkelijk is dat het Brexit in zijn ogen veel ergere gevolgen voor Europa dan voor Groot Brittannië zal hebben. Ronduit bizar is zijn verwijt aan de EU-politici dat ze de noden van de burgers zijn vergeten – als er één in de elite zich geen lor aantrekt van het lot van de gewone man, is het globalist Soros wel.

 

Nog maar een paar dagen geleden had Soros de Britten gewaarschuwd dat ze allemaal armer zouden worden als ze voor het Brexit zouden stemmen. Vermoedelijk had hij echter alleen zijn eigen soort op het oog, want de 400 rijkste mensen ter wereld verloren na het referendum in één klap $ 127,4 miljard. Soros was één van hen.

‘Catastrofaal scenario’

Soros’ ultralinkse project-organisatie Open Society werkt al jaren samen met Brussel, en is sindsdien één van de drijvende krachten achter de volledig open grenzen en immigratie van miljoenen moslims naar Europa. Nu de Britten als eersten –en naar wij hopen en velen verwachten niet als enigen- de EU de rug toekeren, ziet Soros zijn visioen van één groot grenzenloos geïslamiseerd Europa, waarin de globalisten en multinationals het volledig voor het zeggen hebben en de gewone man is gereduceerd tot monddode slaaf, in duigen vallen.

De NWO-topman spreekt zelfs van een ‘catastrofaal scenario’ nu het Brexit gaat plaatsvinden, en ‘waardoor de desintegratie van de EU praktisch onomkeerbaar wordt’. Vervolgens spreekt hij zijn vele waarschuwingen en dreigementen van de afgelopen tijd tegen door te stellen dat ‘Brittannië uiteindelijk relatief gezien beter af zou kunnen zijn dan andere landen die de EU verlaten’, al voorspelt hij in de komende jaren ernstige economische gevolgen voor de Britten.

‘Spanningen lidstaten hebben breekpunt bereikt’

Toch denkt hij dat de gevolgen voor Europa ‘veel erger’ zullen zijn. ‘De spanningen tussen de lidstaten hebben een breekpunt bereikt, niet enkel over vluchtelingen, maar ook als gevolg van de buitengewone spanningen tussen de gevende landen (Duitsland, Nederland, Finland, Oostenrijk) en de ontvangende landen (bijna heel Zuid Europa). Tegelijkertijd zijn de verzwakte leiders in Frankrijk en Duitsland star gefocust op binnenlandse problemen.’

In Italië laat de 10% daling op de beurs na het Brexit referendum zien dat de economie heel kwetsbaar is voor een nieuwe bankencrisis, waardoor de populistische Vijf Sterren Beweging van Beppe Grillo, die afgelopen week de burgemeestersverkiezingen van Rome won, mogelijk al volgend jaar aan de macht kan komen. En dat is dan vrijwel gelijktijdig met de presidentsverkiezingen in Frankrijk, waar de eurosceptische Front National leider Marine Le Pen een goede kans maakt deze te winnen.

‘EU is daadwerkelijk ingestort; burgers beter af zonder EU’

Ook in Duitsland en Nederland vinden in 2017 verkiezingen plaats. In ons eigen land staat de Partij Voor de Vrijheid van Geert Wilders in de peilingen al maanden met circa 40 zetels op eenzame hoogte. Ook de PVV wil een referendum over de EU organiseren. Bij onze Oosterburen kreeg de anti-islamisering partij Alternative für Deutschland bij recente verkiezingen in sommige deelstaten al 1 op de 5 stemmen.

Soros’ conclusie: ‘Heel Europa, inclusief Brittannië, zou lijden onder het verlies van de gemeenschappelijk markt en gemeenschappelijke waarden die de EU had moeten beschermen. Maar de EU is daadwerkelijk ingestort, en is gestopt met het voldoen aan de noden en aspiraties van zijn burgers. Het is op weg naar een wanordelijke desintegratie, die Europa slechter zal achterlaten dan als de EU nooit zou zijn opgericht.’ (1)

‘Onze’ politici willen nog sneller traject naar superstaat

Maar wat is de reactie van ‘onze’ politici? Nog meer van juist datgene wat steeds meer burgers pertinent niet willen, namelijk nog meer macht aan Brussel, nog meer geforceerde integratie (en dus nog meer grenzenloze immigratie), een nog sneller traject naar een Europese Superstaat. De Duitse minister van Buitenlandse Zaken pochte zelfs dat ‘wij niemand Europa van ons laten afpakken’. (2)

‘Van ons’. Hij leek de EU te bedoelen, maar wat hij werkelijk bedoelde was natuurlijk Duitsland, de regering in Berlijn. Ondanks de massale onvrede en snel groeiende onrust in heel Europa noemde Steinmeier de EU een ‘succesvol project’, en verklaarde hij dat er ‘een krachtige wens’ in het blok is om het ‘verder te versterken’. Dat tientallen miljoenen, mogelijk zelfs al honderden miljoenen burgers het daar faliekant mee oneens zijn, maakt hem klaarblijkelijk helemaal niets uit. Die even arrogante als autoritaire houding zijn we inmiddels gewend van (pro-)Brusselse politici, ook de meesten in Den Haag.

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

25-06: Die Welt: Berlijn bang dat Nederland en 4 andere landen ook uit EU stappen
25-05: Oostenrijk: Brexit toont aan dat EU moet stoppen met massa immigratie
24-06: Donald Trump: Britten hebben hun land van EU teruggepakt
23-06: Brexit referendum: Onafhankelijkheid Europese volken staat op het spel (/ ‘Bevrijden we onszelf, of blijven we vastgeketend aan de falende, anti-democratische bureaucratie van de EU?’)
17-06: False flag? “Brits parlementslid opgeofferd om Brexit op laatste moment te voorkomen’
10-06: Bilderbergers plannen nieuwe financiële instorting om totale macht te grijpen (/ ‘Verkeerde’ uitslag Brexit referendum mogelijk ongeldig verklaard)
09-06: Geruchten over aanstaande nieuwe Franse revolutie (/ Diepe crisis Frankrijk gevaar of juist kans voor heel Europa?)
09-06: Opiniepeiling: Steun voor EU daalt in iedere lidstaat, mensen willen soevereiniteit terug
03-06: ER-president Tusk: Brussels streven naar superstaat zal EU uit elkaar doen vallen
21-05: Marine Le Pen: Instorting EU niet meer te stoppen;... (/ Le Pen hoopt op Brexit en wil daarna Frexit)
18-05: Feiten geven Boris Johnson gelijk: De EU stamt direct uit de kokers van de Nazi’s
08-05: EC-president Juncker klaagt dat premiers teveel naar hun kiezers luisteren(/ ER-president Tusk: Eurofielen moeten totaal onrealistisch Utopia van een federaal Europa loslaten)

Indien u wilt reageren op het forum. 

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod

Reacties

Andre op 26-06-2016 14:40

De Brexit heeft niets te maken met "vergeten" burgers.

Het heeft alles te maken met de tsunami van vluchtelingen.

Als onze verworvenheden wordt nu aangewend om die vluchtelingen te intergreren.

Deze vluchtelingen zullen echt niet integreren en Turkse Nederlanders zijn daar een concreet voorbeeld van.

Nee, de burgers zijn niet vergeten maar de vluchtelingen krijgen teveel aandacht.

ohje op 26-06-2016 14:56

Ik hoop dat er mensen zijn die bijhouden wie deze ellende veroorzaakt heeft..

Al de omhoogevallen elite middels snelrecht democratisch berrechten.

wakker op 26-06-2016 15:00

Die massamedia blíjven maar doorgaan met onruststoken! Al heel lang hoor je niets anders meer dan dat het zo jammer zou zijn als de Brexit doorgaat. Het is nu wel duidelijk aan welke kant zij staan. Ok, misschien hebben veel mensen in Engeland gedacht dat ze er 'toch wel in zouden blijven' en zijn ze daarom ook niet gaan stemmen. Jammer dan. Maar een tweede referendum organiseren is wel het ergste dat ze kunnen doen. Net zo lang doorgaan met referendo totdat ze de gewenste uitslag hebben? Die Rutte heeft in feite onlangs ronduit toegegeven niets, niets en dan ook niets om een referendum te geven. Andersgezegd: Rutte kan het geen barst schelen hoe het volk er over denkt. Hij komt er gewoon grif voor uit! Democratie is aan hem niet besteedt...

Peter op 26-06-2016 15:36

Soros leeft van manipuleren ,en kan slecht tegen zijn verlies, een hartstilstand is hem liever dan zijn geld kwijt .

Dit soort mensen veroorzaken oorlogen en hebben de media in d'r greep ,heel gevaarlijk , dielui .en ik hoop dat hij zijn vermogen verspeeld heeft .

DN op 26-06-2016 16:56

Tussen haakjes, referendums hebben ook al landen in de EU doen duikelen, Schotland is zo'n land geweest, maar nu wil meer dan de helft van de Schotten uit de EU! Griekenland is ook door referenda terug in de EU gevallen, alhoewel het heel duidelijk is dat ze ook veel beter af zouden zijn zonder EU! http://www.msn.com/nl-be/nieuws/wereld/die-boodschap-is-duidelijk-meer-dan-de-helft-van-de-schotten-wil-onafhankelijk-zijn-van-uk/ar-AAhDLx8?li=BBqiQ9V&ocid=mailsignout

Tja, er zal nog veel water door de zee stromen voor we van dat EU-monster verlost zullen zijn, de vraag blijft, geraken we er ooit nog van verlost,

Gijs Meulenmeesters op 26-06-2016 17:26

Sinds de VS en consorten de leiders zoals Kadafi en andere heeft weggejaagd cq heeft omgebracht (Assad zou volgens hen moeten volgen) is het verkeerd gegaan.

Als er in landen niks te halen is, dan worden die landen met rust gelaten. Maar wij moeten er voor lijden. Door dit alles word onderandere de ziekenfonds en eigen bijdrage hoger terwijl de meeste nederlanders het financieel toch al niet best hebben.Laat de veroorzakers dit maar betalen

zie link  http://www.ninefornews.nl/de-familie-rothschild-is-het-probleem-zien-politici-dit-niet/

groetjes gijs

loeky op 26-06-2016 17:43

Het is een bootschap van het volk, luistereen nu in politiek, maar het help niet, ze snappen het niet, vluchtenlingen ok, maar dit zijn geen vluchtelingen. mensen smokkel uit alle landen. en we doen niets, het zijn criminalen, en de Echte enkele vluchteling gaat hier aan ten onder  dus stemmen we tegen alles. Tegen EU, en voor wilders, le pen trump en vel meer, wordt wakker brussels, leven is niet enkel geld, en Timmerman, land verader , naar brussel en nooit NL meer in

Rebellio op 26-06-2016 17:50

Even een berichtje uit Elsevier over de Paus en de Armeense genocide:

“Wie de massamoord op de Armeniërs ‘genocide’ durft te noemen, krijgt het als vanouds aan de stok met Turkije. Ditmaal is paus Franciscus aan de beurt. Grote boosheid bij de Turken, want de kerkvader heeft zaterdag opnieuw het woord ‘genocide’ in de mond genomen, en wel tijdens een driedaags bezoek aan Armenië.

Lees meer, zie url

 

http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2016/06/turkije-verwijt-paus-mentaliteit-van-kruisvaarder-321290/?cmpid=NLC|elsevier_dagelijks|2016-06-26|Turkije_en_%20kruisvaarder%20_paus_ruzi%EBn_over_Armeense_genocide&utm_source=TripolisDialogue&utm_medium=email&utm_term=&utm_content=&utm_campaign=els_26jun&cmpid=NLC|els_26jun|2016-06-26

jos op 26-06-2016 18:16

De oorzaak van alle problemen zijn de derderangs prutsers in Brussel. In plaats van Europesche  landen en de bevolking te verenigen en te verbroederen hebben ze juist het tegenovergestelde gedaan door alles en iedereen uit elkaar uit te spelen. Zelf zijn ze de veroorzaker door hun machtswellust van tal van onoplosbare problemen geworden. Deze oplichters  proberen nu de schuld bij de burger neer te leggen. Dit levensgevaarlijk clubje zal doorgaan tot het gaatje en alles en iedereen meesleuren in hun val. Verlaat het zinkende schip nu het nog kan. 

Bob Fleumer op 26-06-2016 18:17

Is Soros nou gek of ben ik zo dom? Begrijpt hij niet dat in een wereld waar de islam het voor het zeggen heeft geen plaats is voor hem of zijn gelijken? islam betekend; einde beschaving punt uit!

ster op 26-06-2016 18:19

okee 127.4 miljard euro is verdwenen bij de 400 rijken. Die zijn niet van de aardbodem verdwenen en dan is de vraag waar zijn ze nu? Als het goed is dus bij de armen,, of de midden klassen. Of bij andere nog rijkere mensen. Ik vrees het laatste.

@vic op 26-06-2016 18:40

De geest is nu definitief uit de fles en veel E.U. landen zien nu ook hun kans verschoond om uit de E.U. te komen. Want het is toch mogelijk, om uit de E.U. te komen en hun soevereiniteit weer in eigen beheer te nemen om weer baas in eigen land te worden. Zonder dat betuttel van Brussel.

coby op 26-06-2016 18:49

wereldrijken van ijzer en leem valt niet te hechten.

Heere laat spoedig uw wereldrijk komen!!!

Rom op 26-06-2016 18:49

Ja ja:Ik heb het artikel gelezen en als ik zo de inhoud bekijk,zou het mij niet verwondren dat we een herhaling krijgen van eid jaren 30 van de vorige eeuw(kristalnacht)De Joden hebben het weer gedaan.Al die complot theorieen:Ik baal  d`r van!!

Maitreya op 26-06-2016 19:31

Sores is het zeker.

Uit het dagboek van Akhnaton. Of zonder KH, Achnaton.

Ik weet nog goed dat de EU hier werd bekokstoofd in Amsterdam, het latere verdrag van Maastricht, en ik in de mensa van de Universiteit van Amsterdam naar het toilet wed gevolgd. Ter controle.

Op dat vlak denken ze altijd diep over de meesters na, of die ook moeten poepen.

Nu is dat eindelijk bespreekbaar.

Het antwoord is ja, ze gaan poepen.

Er lagen al die boten op het binnenwater bij het scheepvaartmuseum, waar de regeringsleiders op zaten, vlak voor de deur.

'Nooit geen dictatuur of fascisme meer' zeiden ze.

Wat zeg ik? Diarree. Nooit geen racisme meer.

Sorry.

ergo op 26-06-2016 20:20

Soros heeft nog een paar milliard tegoed van de UKR, tenminste als ik e.e.a. goed gevolgd heb. 

Dat kan UKR niet betalen, tenzij de olichargen aldaar al dan niet gedwngen aan meebetalen, maar dat gaat uiteraard niet gebeuren.

Dus en derhalve moet UKR onder de parapluii van de EU worden gebracht, want de EU kan dat wel. Daarom is het voor S. belangrijk dat de UKR bij de EU komt. En verder is het natuurlijk een schoffie.

densi op 26-06-2016 20:54

Waaarom kan Duitsland niet het centrale afvoerputje worden voor de vluchtelingen? Immers het is zij die hen verwelkomen also moeten zij hun eigen troep opruimen en het niet over de schutting gooien naar andere landen. Duitsland staat bekend gezien hun staat van dienst dat ze wereldoorlogen kunnen ontketenen. Daar zij ze nu ook weer druk mee bezig, de zoveelste. 

Bert op 26-06-2016 21:25

 Duitsland heeft met een fluwelen handschoen Europa veroverd. Nu Europa onder deze voornamelijk door Duitsland aangestuurde dictatuur zit, vraag ik mij oprecht af waar de vrijheidsstrijders in WOII hun leven voor hebben gegeven.

Bram op 26-06-2016 21:48

In een sneltreinvaart gaat het door..

http://www.elsevier.nl/economie/achtergrond/2016/06/brussel-kondigt-eu-pensioenwet-aan-na-referendum-320858/

Patatje Oorlog op 26-06-2016 22:08

h@Ster, jij snapt niets van waarde van assets, is het? De waarde is verdampt, die is nergens heen gegaan. De waarde van assets is gebakken lucht in tegenstelling tot cash waarvan de waarde min of meer absoluut bepaald kan worden. Aandelen hebben de waarde van wat de laatste gek er op een gegeven moment voor gegeven heeft en wordt dan geextrapoleerd naar alle aandelen. Voorbeeld: er zijn 10 miljoen aandelen van XYZ. Als er één aandel voor 10 euro wordt verhandeld, worden alle 10 miljoen aandelen op 10 euro gewaardeerd. Als daarna 1 aandeel voor 8 euro wordt verkocht, worden alle aandelen op 8 euro gewaardeerd. Daardoor kan een transactie van slechts 8 euro een verlies van 20 miljoen euro aan gebakken lucht betekenen.

LantR.fant op 26-06-2016 22:15

Als Brussel verstandig is -maar dat is Brussel niet- dan zou ze nu werken aan een downgrading van de EU. Terug naar een EEG+. Zorg dat de lidstaten makkelijk handel kunnen drijven, zorg voor toerisme en wat cuoturele uitwisseling. En laat de landen verder in hun waarde. Daarmee houdt je de economie overeind, oorlogen buiten de deur en is iedereen tevreden.

Het zal niet zover komen. God verhardde destijds het hart van de Egyptische Farao.

Spyfromthesky op 26-06-2016 22:30

Ik schreef het hier al eerder. Het heeft erg weg van een "false flag". Al een jaar eerder geleden koos David Cameron juni uit. En dan nog wel het jaar 2016.

Een schrikkeldag jaar en dat maakt het bijzonder. Wie google naar Christine Lagarde en haar toespraak uit 2014, dan verkondigt ze een verborgen boodschap voor de ingewijden tijdens haar economische speech namens de IMF.

En waarom zou David Cameron nu juist 23 juni 2016 hebben uitgekozen. Als we bedenken dat ook het weglaten van de getallen, zie de toespraak van Christine Lagarde ook toepaste dan is 23 juni 2016 een zo lijkende bijzondere bijkomstigheid. Is dit toeval of toch niet?

In de datum zit van alles verborgen dat 9/11 in zich heeft en wel op meerdere wijzen!

 

23-06-2016. We splitsen dit:

23-06 en

2016

 

2+3+0+6 = 11

2+0+1+6  = 9

Nu kunnen we zeggen dat dit toeval is omdat een andere datum als 24-05-2016 je ook makkelijk tot die conclusie zou kunnen komen en wellicht zijn er nog meerdere combinaties te bedenken. Maar de boodschap van de illuminaten is vaak nog eens verder verborgen. En dit verdere verborgenheid, dat geeft wellicht (veel) meer betekenis aan 23-06-2016 en niet aan bijvoorbeeld 24-05-2016.

Want er is nog een andere combinatie die meespeelt en volgens mij voldoet geen andere datum aan deze verborgen bevestiging. Hieronder zie je nog een bijzonderheid om tot 9/11 te komen.

23 juni 2016 = de 174e dag

23 juni 2016 = nog 192 dagen te gaan.

En dit alles door toedoen van de schrikkeldag, anders zou ik niet zo gauw deze combinatie anders kunnen verzinnen. Zelfs of dit bestaat.

(1) 74

(1) 92

We laten de 1+ 1 = 2 weg.

We houden over 7+4 = 11

We houden ook nog over 9+2 = 11

We zien zelfs de 11 benadrukt!

Maar er is meer, ook hier kunnen we de ook nog eens terugvinden.

192 - 174 = 18 = 1+8 = 9 Of gewoon 92-74 = 18 =1+8 = 9

Ook via deze weg komen we 9/11 tegen. En als we de 2 weglaten die van (1)+(1) en we passen dit nog eens toe op deze datum.

23-06-2016. We lieten bij 192 en 174 de datum van de dag weg. Passen we dit toe op het het jaar toe dan krijgen we.

23-06-016. Als we nu 2+3+1 op tellen dan krijgen we 6. We zien dan 3 x 6 staan. Dit staat voor een economische totale controle volgens mij dat vanuit Openbaringen 13:16-18 mogelijk zo kan worden gezien. Natuurlijk is het belangrijk om veel eerder te lezen, misleiding, geest te geven aan het beeld van het beest, aanbidding, het beeld dat aanbeden moet worden en dat tot leven komt.

De percentages afgerond van de Brexit is 52 om 48.

Als we 23 juni 2016 erbij pakken dan is dit zoals gezegd 174. Ook is 23 juni 2016 nog 192 dagen te gaan. Te samen is dat 366 dagen wegens het schrikkeljaar.

Als we 174 en 192 afzetten in een afgerond (kengetal/ percentage ten opzichte van de 366 dagen dan komen we aan.

0,52459 om 0,47541. We zien hier ook afgerond 52 om 48. Is dit dan ook al toeval?

Denken we terug aan het weglaten van die 2 en we bekijken 52 om 48, dan zien we waar het is weggelaten en waar juist niet.

 

Het was in de 2e termijn van David Cameron dat hij in januari 2013 beloofde en in mei inging om een Referendum te organiseren.

Er werd ongeveer in juni 2015 al gezegd dat volgend jaar juni zou moeten wezen. De dag was nog niet bekend.

Op 20-02-2016 is de dag van 23-02-2016 bekend gemaakt.

Spyfromthesky

René van Zalk op 26-06-2016 22:34
Johan op 26-06-2016 23:06

Overal staan de beurzen Hoher dan aan het begin van dit jaar. Dus per saldo is er niets verloren. Hooguit als je over een tijdsbestek van een week bekijkt.

JP op 26-06-2016 23:36

ster op 26-06-2016 18:19

Misschien via de Bookmakers op een "Bremain" ingezet? "Gegokt en verloren"?

DN op 26-06-2016 23:45

Hopla, ze willen snel de breuk nog tegenhouden! http://www.hln.be/hln/nl/37422/Brexit/article/detail/2768730/2016/06/26/De-Brexit-kan-nog-gestopt-worden-en-wel-op-deze-manieren.dhtml

Arno op 27-06-2016 00:31

@Johan, je vergeet hier wel dat deze verliezen nog maar van 1 beursdag zijn, het zit er dik in dat alle beurzen de komende tijd hogere verliezen zullen oplopen en dus verder zullen dalen.

dimitri op 27-06-2016 02:54

Ja en ik wil er ook uit.NEXIT!En dat geld terug van ons,dat mooi nederlandse geld.dat geeltje,die meijer of die rug!!!!Ik ben geen europeaan,of wereldburger,in de eerste plaats ban ik een nederlander.die in het mooie nederland woont wat al eeuwen bestaat!!Voor dat we in de eu gingen hadden we het beter als nu in de eu.dus eruit,dan kunnen ook onze grenzen dicht met douaniers aan onze grenzen,en wie hier niks te zoeken heeft komt er niet in!

Wauso op 27-06-2016 03:42

De EU had goed kunnen zijn met goede leiders. Echter het was een baantjes caroussel voor Linkse Kneuzen zoals Franske Timmerfranske ! Nederland met of zonder EU maakt niks uit indien in NL mensen aan de macht komen van het kaliber Samsom, Asscher, Rutte en noem de andere  maar allemaal op ! Ook zulks wordt 2x niks ! Het enige wat NL gedaan heeft de laatste 35 jaar is ellende importeren dankzij  Politici. Terug naar de tijd: Het gezin is de hoeksteen van de Samenleving ! Geld naar onze Eigen Mensen en niet naar iedereen behalve Ons !

In Thailand was ik vroeger een Rijk man. Nu ben ik hier een gewone Nul !

White LIon op 27-06-2016 06:39

Het lijkt erop dat GB een voorbeeld wordt van hoe mis het gaat met je land wanneer je uit de EU stapt. Misschien is het wel een proefballon of een manier om de exit kampen de mond te snoeren om te bewijzen dat exit niet mogelijk is.

Hoe dan ook, het is chaos en de chaos zal alleen maar groter worden. de Eu is tot op het bot verdeeld, altijd al geweest trouwens. Hier zijn maar twee mogelijkheden (mijns inziens dan) 1/ Brextit wordt Bremain en Brussel wordt nog machtiger of Brexit veroorzaakt een golf van exits en er breekt een oorlog uit tussen de lidstaten. Het zal er dan op uit kunnen draaien dat Brussel (of Duitsland) met geweld de macht pakt.

Het rijk van ijzer en leem valt iig uit elkaar. De steen rolt het beeld omver. Ik heb het hier al eerder gezegd, de steen uit de droom van Nebukadnezar zou wel eens de tsunamie van moslims kunnen zijn die de landen compleet ontwrichten. De meeste Brexitters geven aan dat de massa immigratie de grootste reden was om tegen EU te stemmen. Ook hier in NL lijkt het erop dat dat een van de grootste redenen is dat mensen uit de EU willen stappen. Voor Wilders is dit ook zijn grootste speerpunt.

Ben errug benieuwd hoe dit allemaal gaat aflopen.

Fringe op 27-06-2016 09:30

Spyfromthesky en 1 plus 1 is 2 en 10 gedeeld door 2 is 5. 3 keer 3 is 9. Ieder zingt zijn eigen lied. Zakdoekje leggen niemabd zeggen. Tjonge jonge, jongen toch.

Tmuts op 27-06-2016 10:13

Geen grotere hypocriet en opportunist dan sjors soros..mafkees

White LIon op 27-06-2016 10:34

Ik snap al die commotie niet. Waarom zou het zo moeilijk zijn om uit de EU te stappen? Omdat er nieuwe wetten geschreven moeten worden?? Onzin, pure onzin. Er was leven voor de EU, hallo!! Er was eens geen EU en GB had een prima economie in die tijd. Ook de wetten waren op orde. Waarom niet terug naar de basis en vandaaruit verder bouwen? Ookal gelden die "oude" wetten niet meer, de teksten zijn er gewoon nog, dus enkel wat aanpassingen en kachelen maar. Waarom moet het zo ingewikkeld, .............. Ik denk aan wat ik in mijn vorige commentaar schreef: Voorbeeld stellen voor de rest. Bangmakerij, straffen, chaos creeren. Maak de burger bang en ze zullen de dictatuur van Brussel omarmen. Burgers zullen zelfs schreeuwen om de Brusselse dictatuur. Je ziet het in de UK gebeuren, mensen laten zich bangmaken en worden op die manier hele goede slaven.

Tenminste, dat denk ik........

Rebellio op 27-06-2016 12:57

De EU gedraagt zich als een dronkenman en moet worden hervormd om een ‘Europese Lente’ te voorkomen. De hervorming begint met het aftreden van de voltallige Europese Commissie, schrijft Afshin Ellian in Elsevier.

“…De eurofielen vormen de tweede groep slachtoffers van de Brexit. De verbijstering van eurofielen verbaast me. Terwijl ze allang door de kritische commentatoren van de EU waren gewaarschuwd.

Maar dat interesseerde ze geen snars. De lakeien van Brussel verweten iedereen domheid en gebrek aan de feitenkennis. Wanneer een meerderheid in een EU-land voor het uitreden van de Europese Unie kiest, impliceert dit dat deze EU-burgers niet langer geloven in het kritische zelfreinigende vermogen van de EU-bestuurders en ook geloven ze niet meer in de fundamentele hervormbaarheid van de EU.

 

Dat laatste is de reden dat de een Midden-Oosterse commentator de Brexit met de Arabische Lente vergeleek. Ook ik begin langzamerhand te twijfelen aan de hervorming van binnenuit. Zouden Juncker, Timmermans en de rest kunnen hervormen? Nee. Zie het gedrag van Juncker na de Brexit.

Lees hele artikel op

 

http://www.elsevier.nl/buitenland/blog/2016/06/de-hervorming-begint-met-het-aftreden-van-de-voltallige-europese-commissie-321447/?cmpid=NLC|elsevier_dagelijks|2016-06-27|%27Weg_met_Juncker_en_zijn_ancien_regime!%27&utm_source=TripolisDialogue&utm_medium=email&utm_term=&utm_content=&utm_campaign=els_27jun&cmpid=NLC|els_27jun|2016-06-27

Ike op 27-06-2016 14:00

Ondertussen is het GBP gezakt van 0,7 Euro naar 0,85 Euro. Als dit doorgaat kan dat zorgen voor een verhouding van 1 op 1 of zelfs een ongunstigere situatie waarbij de Britten erop vooruit gaan als ze weer instemmen met alles van de EU en wellicht hun vetorecht opgeven.

Wat de globalisten ook van plan zijn, als ik dit 'nieuws' lees is het echt kwaadaardig. Door dit referendum komen de Britten en iedereen die tegen de EU is, misschien in een slechtere situatie terecht, met minder democratie.

Afwachten op de volgende stap die nu gezet word.

only you op 27-06-2016 14:53

Zijn ze dan niet begaan met het door hen veroorzaakte leed wat de vluchtelingen aangedaan worden? 

anora op 27-06-2016 17:41

White LIon op 27-06-2016 10:34

Ik dacht dat die economie juist niet zo denderend was, voor de EU. Die werd beter voor GB na de EU.

Hoopvol op 29-06-2016 00:04

Fringe..  Niets te 1 + 1= 2  en zakdoekjes leggen !!! 

Spyfromthesky( grappige naam :)  ) is slimmer dan je denkt. Hij doorziet een verborgen agenda, waarbij numeriek centraal staat in de vrijmetselarij ! 9.11 is een belangrijke .... ( 11 september naar men zegt Jezus geboortedatum ) 

ik vind het knap gevonden Spyfromthesky ... Knap werk ! 

Spyfromthesky op 29-06-2016 22:12

@ Hoopvol,

Bedank! Eerlijk gezegd werd ik er stil van want er is nog veel meer te ontdekken dat bijzonder is. Dat heb ik hiet nog niet vermeld. Ook zelfs vanaf het bekendmaken op 20-02-2016. Hoe en waarom, dat weet ik natuurlijk niet precies. Voor mij staat het gelijk aan financieel ingrijpen en meer controle. En als ik er stil van word, dan hoop ik natuurlijk ook dat ik het mis heb.

En mijn pseudonaam waar ik wel eens schrijf op verschillende sites, ach, ik ben eenvoudig. Spreuken 5:21 Want de wegen van een man zijn vóór de ogen van de Heere, Hij weegt al zijn sporen. God is natuurlijk geen spion. Maar Zijn ogen doorlopen de ganze aarde staat ergens in de Bijbel. Ik wil eigenlijk ergens met deze pseudnaam ook de eer aan God geven.

Spyfromthesky

Spyfromthesky op 29-06-2016 22:23

Nog een voorbeeld waarom 52 om 48 procent het is geworden. Ik gaf al aan dat het aantal dagen wat op 23 juni was en nog te gaan ook op hetzelfde percentage uitkomen als de uitslag. Mijn sterke vraag is, was deze uitslag al tevoren gepland!

De getallen combinaties zijn zwanger rondom 9/11 of omgekeerd zoals ze zo vaak gebruiken.

Want ook in de 52 om 48 zit 9/11.

52 = 5+2 = 7

48 = 8-4 = 4  

7+4 = 11

52 = 5-2 = 3

48 = 4+8 = 12

12-3 = 9

Ook hierin zien we 9/11. En zie de spiegelingen, het omkeren van de getallenreeksen. Ook toeval! Ik zou zeggen probeer het ook eens met andere combinatie van 43 om 57 of 62 om 38 enz.

En de getallen vanuit het evenwicht, het getal 2 speelt mee, evenals de 4 ook een rol speelt. En ja, wie ook vanaf 20-02-2016 de situatie bekijkt tot en met 23-06-2016 die zal ook bepaalde combinaties nog kunnen ontdekken.

En beste lezer. Nee, ik ben erg nuchter. Ik zie lang niet achter elk ding meteen de duivel. Maar de gelovigen worden opgeroepen om de werken van de boze te ontmaskeren. God zegt bewust dat we ons nuchter verstand moeten gebruiken.

Spyfromthesky

Fringe op 29-06-2016 22:44

Spyfromthesky 7+ 4 tel je op en12-3 trek je af. Volgens mij hebben we hier te maken met willekeurige correlatie (Zoeken van correlaties tussen om het even wat). 

Hendrik op 06-07-2016 23:10

Virige eurofiel met zijn derde rijk uitspraken Verhoffstad en vemoedelijk ook de Nederlandse voorman van het eurofiele landverraad Pechtold hebben belangen bij Soros.

Verhoffstad ontvangt € 230000.- per jaar van een firma van Soros die fracelt in de Ukraine. 

Hendrik op 06-07-2016 23:25

PS. Europa was bevrijd is 1945 en in die strijd is ten koste van veel mensen levens gegaan, en waar voor? de toekomstige Europa vrijheid.

Wat zullen de Britten over pak weg een jaar of 5 blij en opgelucht zijn als ze aanschouwen hoe honderden miljoenen Euroslaaf burger in diepe armoede volgens het Noord Koreaanse model en zuchten onder het islmitisch fascitisch eurobewind van een klein groepje elitaire imitaie Adolf Hitlers.  

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl