HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

ER-president Tusk: Brussels streven naar superstaat zal EU uit elkaar doen vallen


Beide presidenten vrezen voor het uiteenvallen van de EU. Volgens Tusk (L) dreigt dat door teveel opgelegde integratie, volgens Juncker juist door te weinig. Tusk wil dat Brussel meer naar de burgers gaat luisteren, terwijl Juncker er openlijk voor pleit om hen nog meer te negeren.

Donald Tusk, president van de Europese Raad, heeft opnieuw hard uitgehaald naar zijn collega’s in Brussel, en specifiek naar EC-president Jean Claude Juncker, als ook de Duitse bondskanselier Angela Merkel. Volgens hem leven zij in ‘een gekkenhuis’ door vast te houden aan hun ‘utopische illusie’ dat Europa één grote totaal geïntegreerde federale superstaat moet worden. In werkelijkheid zullen ze de EU daarmee uit elkaar doen vallen, waarschuwt hij. Tusks woorden werden echter totaal genegeerd door de Europese politici en massamedia.

 

Angst zaaien heeft niet gewerkt

Zo kort voor het Brexit referendum zo keihard tekeer gaan tegen Brussel, dat wil de gevestigde orde niet hebben, en dus is het vergeefs zoeken in de media naar Tusks toespraak, die hij hield tijdens een bijeenkomst van Europese conservatieven in Luxemburg.

Volgens de recente peilingen zal 45% van de Britten vóór uittreding uit de EU stemmen, en 42% tegen. De uitslag valt echter onmogelijk te voorspellen, omdat de Europese elite er al jaren een handje van heeft om volksraadplegingen te manipuleren en zelfs te vervalsen. En anders bedenkt men wel een smoes om de wil van het volk te blijven negeren.

De Britse Telegraph schrijft dat de angst die de gevestigde orde de Britten al maanden probeert aan te jagen door hen afschuwelijke gevolgen van het Brexit voor te spiegelen –premier Cameron dreigde zelfs letterlijk met de Derde Wereldoorlog-, niet heeft gewerkt. De misleidende stemaanwijzingen die afgelopen week werden verstuurd zetten juist nog meer kwaad bloed, omdat er openlijk in wordt gesuggereerd dat mensen vóór het EU lidmaatschap zouden moeten stemmen (3).

‘De burgers van de EU willen geen totale integratie’

Tusk schijnt de enige topman in Brussel te zijn die zijn ogen niet langer sluit voor de realiteit en gevaarlijke ontwikkelingen in Europa. ‘Bezeten van het idee van een zo snel mogelijke en totale integratie, hebben wij niet waargenomen dat heel normale mensen, de burgers van Europa, dit euro-enthousiasme niet delen.’

Desondanks probeert de politieke elite, ook in Den Haag, de burgers een utopisch Europa zonder nationale staten op te leggen. Dat streven gaat rechtstreeks tegen de Europese geschiedenis in, aldus Tusk. De maatschappelijke en culturele tegenreactie die nu overal is te zien mag in zijn ogen daarom niet als illegitiem extreemrechts populisme worden verketterd. Door dat te doen zal de instorting van de EU juist dichterbij komen.

Jean Claude Juncker had in januari ook al openlijk over het mogelijke einde van de EU gesproken, maar enkel om de lidstaten te dwingen hun grenzen onbeperkt open te houden voor miljoenen moslimmigranten. Ook EP-president Martin Schulz erkende onlangs dat ‘niemand kan zeggen of de EU over 10 jaar nog bestaat’. Hij noemde de migrantencrisis en de angst voor terreur als de twee belangrijkste mogelijke oorzaken van het uiteenvallen van de unie.

‘Droom van federaal Europa is illusie’

Ongeveer een maand geleden had Tusk tijdens een debat in Rome zijn beide collega’s Juncker en Schulz in hun bijzijn tegengesproken. Ook toen riep hij hen op hun ‘totaal onrealistische Utopia van een federaal Europa los te laten... Het is een vaak voorkomende mening in Brussel dat de EU altijd problemen heeft met zijn lidstaten, en dat onze levens veel prettiger zouden zijn zonder die lidstaten. Ik begrijp waarom dit voor sommige Brusselse collega’s een droom is, maar ik denk dat het tijd is onze dromen voor het EU-project bij te stellen.’

‘Dat betekent dat wij vandaag moeten toegeven dat deze droom van één Europese (super)staat met een gemeenschappelijk belang, en in de toekomst misschien een gemeenschappelijk volk, een illusie was.’ (2)

Daarmee ging Tusk ook rechtstreeks tegen Junckers vicepresident, ‘onze eigen’ Frans Timmermans, in, die kort daarvoor had verklaard dat lidstaten met één cultuur moeten en zullen worden uitgewist. Timmermans is net als zijn partij (PvdA) een groot voorstander van het opheffen van de nationale grenzen en bevoegdheden ten gunste van een vanuit Brussel geregeerde totalitaire superstaat, en hoopt de Europese ‘monoculturen’ met het gedwongen toelaten van miljoenen moslims voorgoed te verpletteren.Xander

(1) KOPP
(2) Telegraph
(3) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

08-05: EC-president Juncker klaagt dat premiers teveel naar hun kiezers luisteren (/ ER-president Tusk: Eurofielen moeten totaal onrealistisch Utopia van een federaal Europa loslaten)

 

Indien u wilt reageren op het forum. 

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

White Lion op 03-06-2016 14:12

Het is toch te zot voor woorden dat volksvertegenwoordigers, die notabene gekozen zijn om de wil van het volk uit te voeren danwel het volk (zoals de naam ook zegt) te vertegenwoordigen, ditzelfde volk compleet negeert en hun identiteit compleet wil opheffen. Opzouten met die charlatans! Met pek en veren het land uitjagen! Tenminste, dat zou vroeger zo gegaan zijn. Helaas volgt het volk gedwee hun "gekozen" machthebbers naar de "multiculturele" slachtbanken......................

Bob Fleumer op 03-06-2016 14:17

Gek dat de EU jongens en meisjes het vertikken om de EU te redden en voort te zetten in EEG vorm dan krijgen ze de volkeren ook weet achter zich en kunnen we weer gewoon leven en gelukkig zijn zonder steeds de hete adem van Juncker en consorten in je nek te voelen.

johan op 03-06-2016 14:18

Goh, die Tusk toch, zit er toch nog één verstandige man tussen die Eurofielen.

willy op 03-06-2016 14:21

Onze Pool is wakker geschoten dat zal zijn omdat Duitsland en Frankrijk aan het verzuipen zijn letterlijk dan! Ze willen een superstaat deze twee gangsters en welke superstaat willen ze dan? Of onze Pool nog langer de superman van Europa zal blijven gaan we nog zien want de twee gangsters hebben een droom en europese islamitische superstaat een utopia wat betekent nergenland want dat is waar europa naartoe gaat nergens alleen naar de chaos. Ik ben blij dat men wakker wordt maar het is wel vijf na twaalf. Als Merkel en Hollande verdwenen zijn pas dan zal Europa herademen ! Nu gaan die twee gangsters zich ook nog eens bemoeien met het Israelisch Palestijns conflict ze beramen een plan dat voor Israel nog een grotere gruwel zal zijn dan de Holocaust en ondertussen blijft het water maar stijgen! Shalom

DN op 03-06-2016 14:35

Goed, laat ze maar uiteenvallen....

wakker op 03-06-2016 14:40

Jünker? Wie is in vredesnaam Jünker? Is dat niet de president van een niets betekenend klein landje? Wát een kapsones voor zo'n klein mannetje! Is het mogelijk, als de EU echt valt, om hem en z'n trawanten voor een tribunaal te zetten? De EU is precies wat Hitler ook wilde. Graag een beetje respect voor landen en hun inwoners.

ohje op 03-06-2016 15:10

Tja dat eu islamitisch wordt is helaas waar.

Dat europeanen door agressie terror en aanslagen uiteindelijk onderdrukt worden is een logische conklusie.

Next

Roelands op 03-06-2016 15:29

Wellicht kan xander nieuws er ook eens mee ophouden de ongekozen types in europa president te noemen?

Tusk is geen president maar (ongekozen) voorzitter van de europsese raad, en Juncker is (ongekozen) voorzitter van de europse commisie.

God zij dank is Europa nog steeds niet 1 land met 1 president.

Dewevoga op 03-06-2016 15:55

We hebben het zelf in de hand bij onze volgende verkiezingen. Ik heb mijn keuze al bepaald nog voor dat ik onderstaande link met de aanvangstekst

De Tweede Kamer stemde met 90% vóór speciale bescherming van ... had gelezen

Tabris op 03-06-2016 16:20

En Pat Condell vat het allemaal weer prachtig samen waarom een Brexit nodig is:

Wil je geregeerd worden door een ongekozen elite dat niet ter verantwoording geroepen kan worden voor de beslissingen die ze hebben genomen of kies je voor een parlementair systeem waar de politieke elite dmv verkiezingen wel ter verantwoording geroepen kan worden. Kort samengevat, wil je dictatuur of wel democratie?

Alleen al om die reden zou een Nexit ook niet misstaan.

Hier is de link naar ludieke zijn betoog:

https://www.youtube.com/watch?v=JFt-pRIvL9E

En hier is een documentaire over de Brexit dat je ogen zal openen:

https://www.brexitthemovie.com

AdelaarRobin op 03-06-2016 16:34

Er komt geen superstaat EU of beter gezegd   EUSSR.  Maar wel een wereldregering.

Anna op 03-06-2016 16:42

Tjonge,  jonge, als dat doorgaat de E.U. Uit elkaar vallen...... Wat zullen er dan veel werkelozen komen in Europa..... En dan gaan we per lidstaat geld overhouden..... Dan kan de " vergrijzing" weer worden betaald..... En de ouderen zorg, en de veiligheid beter gewaarborgd...... En als land je eigen wetten waar maken....... Eigenlijk alleen maar voordelen.....

de EU weg....... Ik zie er naar uit....

anora op 03-06-2016 16:55

Mss niet helemaal het juiste topic, maar kan even geen geschikt topic hiervoor vinden

Dit is trouwens geweldig:

De Duitse Bondsdag heeft een resolutie goedgekeurd waarin de Armeense volkerenmoord van 1915 officieel tot genocide wordt bestempeld. http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2016/06/duitsland-voor-turkse-straf-na-genocide-stemming-312111/

En dit is van de gekke (in hetzelfde artikel); Verschillende Duitse politici reageren nerveus: gevreesd wordt voor een reprimande van Turkse zijde.

"De Turkse premier Binali Yildirim liet direct na de stemming weten zijn ambassadeur in Duitsland terug te roepen."

Bondskanselier Merkel, vice-kanselier Gabriel (SPD) en minister Steinmeier van Buitenlandse Zaken waren niet aanwezig." 

Volgens sommige commentaren in Duitse media bleven ze weg om niet in ongemakkelijke situaties te komen met Erdogan. 

Merkel:  "Er is veel wat ons verbindt, ook al zijn we het op sommige gebieden oneens", zei de bondskanselier. 

Vernam ik gister van het nieuws. Heb er van genoten.

Vrede op 03-06-2016 17:19

Hier is de Twitter side van Donald Tusk.https://twitter.com/eucopresident

Patatje Oorlog op 03-06-2016 17:28

Vroeger, voordat de EU bestond, kon je met je auto of vrachtwagen gewoon door alle laden reizen zonder tol te betalen. Tegenwoordig is het hele Europese wegennet verbrokkeld in kleine stukjes waar je overal andere stickers of kastjes voor moet hebben en overal extra belasting of tol voor moet betalen. Als het de EU werkelijk serieus was met internationale handel, hadden ze als eerste al deze nationale verschillen en belastingen moeten opheffen en een geldverdeling supranationaal moeten regelen. De burgers en bedrijven niet belasten met allerlei lasten en vertragingen. Eén wegennet zonder moeilijkdoenerij van nationale overheden. Maar dat kunnen ze of willen ze niet. De EU is dood. Leve de natiestaat!

Tabris op 03-06-2016 17:34

@redactie

Waarom is mijn vorige reactie aangemerkt als mogelijk spam door de spamfilter?

 

Het spamfilter vaart zijn eigen koers en heeft XN geen invloed op. Mogelijk heeft u dubbele postings geplaatst. Er staat nog 1 reactie van u in het spamfilter welke het beheer er nog niet uit kan halen. Hopelijk volgende keer. Mod.

vader Jakob op 03-06-2016 17:53

De (EU) politiek was al lang failliet, het is alleen nog niet aan de oppervlakte gekomen. Het wachten is nu op een "sterke man" die alle conflicten gaat wegtoveren, economisch, poltiek en sociaal. Met zijn eigen superstaat; wereldomvattend.

Het gaat ondertussen beter met de economie dan verwacht zegt men. Dus u kunt rustig op beide oren slapen....

U.G. Kempenaer op 03-06-2016 18:41

De internationale socialisten willen ieder verschil tussen de mensen uitbannen. Ze willen een café-au-lait kleurige, niet al te snuggere burger creëren die zich makkelijk laat sturen en onderwerpen. De internationale socialist streeft naar grauwe grijsheid en middelmatigheid, zogenaamd uit rechtvaardige motieven (anti-racisme en anti-discriminatie), maar eigenlijk uit een diepgewortelde afgunst en zelfhaat.

De EU is een begin hiervan, het doel is uiteindelijk één wereldregering met een homogeen, gelijkvormig, kleingemaakt volk. Ze hebben het vaak over diversiteit, maar ze bedoelen café-au-lait. De blanke, westerse mens moet er aan geloven inclusief zijn land en cultuur. Via hersenspoeling in het onderwijs en de massamedia en door massale immigratie van westers-vijandige elementen zoals moslims en het demografisch wapen, wordt getracht de westerse blanke volkeren, hun landen en hun cultuur te vernietigen. Het is landverraad van het meest verderfelijke soort en deze misdaden mogen niet onbestraft blijven. Het wordt tijd dat men de realiteit onder ogen ziet en stopt met massaal wegkijken.

Maitreya op 03-06-2016 18:58

Dat er voor en tegen bestaat lijkt bijna op democratie. Het heeft iets weg van een online advertentie als je die weg klikt, die dan gelijk heel serieus terugkomt met een tweekeuzenvraag wat de reden dat je zo’n 'ad' niet wil zien. Dezelfde politiek bij Microsoft en Google die i-Phones promoot, om beter 'uw privacy te beschermen’. Er zijn twee zaken, vrijheid en privacy die aan elkaar tegengesteld zijn. De ene is een kracht die uitbreidt, en de andere een die beperkt. De vrije markt en de EU zijn op de laatste gebaseerd, de zot ziet het andersom.

DN op 03-06-2016 19:09

@Dewevoga, dat is hun taak niet, die moeten ons vertegewoordigen, niet de islam! Die moeten dringend teruggefloten worden, het volk moet bepalen wat er dient te gebeuren, geloof is een privé gebeuren, daar gaan hun niet over, het is hun taak om ons te beschermen, dat is totaal het tegenovergestelde!

Islam beschermen? Zijn die op hun hoofd gevallen en blijven botsen ofzo? Islam moet hier juist weer buitengekeerd worden, & die zulke wetten zitten te stemmen ook natuurlijk! Al die islamistische infiltranten in besturen moeten er ook allemaal weer uit, wij zijn het volk.

Rolf op 03-06-2016 19:44

"en in de toekomst misschien een gemeenschappelijk volk"

Dat is dus precies wat die EU met die massaïmmigratie aan het doen is.

Een gemeenschappelijk volk  (soenitische moslims)

Een gemeenschappelijke cultuur (de arabische)

Een gemeenschappelijke godsdienst (soenitische islam)

Een gemeenschappelijke taal (arabisch).

Een gemeenschappelijke staat (Eurabië).

Maar dat wisten we hier allemaal al

Qvic op 03-06-2016 19:47

Bij elke politieke verkiezingen/referendums dan ook, spelen de elite (de pro E.U. politieke partijen) altijd vals (dit is een psychische afwijking van de linkse psychopaten, die niet tegen hun verlies kunnen). Door de uitslagen telkens zo te manipuleren dat die uitslagen altijd ten voordelen van hen opleveren.  Het is niet wat er veel gezegd wordt, dat de kiezers verkeerd hebben gestemd.

Nee, de kiezers worden telkens massaal voor de gek gehouden doordat de uitslagen telkens gemanipuleerd worden in opdracht van de elite. Dit wordt al eeuwen gedaan en het is bijna onmogelijk om dit te controleren voor een buitenstaander. De eerste politieke verkiezing die echt 100% eerlijk is moet nog steeds plaats vinden. Daar deze elite al bij voorbaat er van uitgaan dat zij winnen, worden zij door de jaren heen steeds arroganter naar de kiezer toe, tot het totaal negeren van hun eigen volk.

Hun eigen belang gaat voor alles, volksvertegenwoordigers is enkel alleen de naam nog, maar deze heeft geen enkele verbintenis meer het volk, die ze zogenaamd vertegenwoordigen. Zo zijn koninkrijken binnen de E.U. eigenlijk al opgeheven met hun bestaan, want een koninkrijk binnen een overkoepelende organisatie is niet mogelijk hoe je het ook keert of draait. Daar betreft zo bij Nederland waar de buiten grenzen van Nederland opgeheven zijn, kun je niet meer eens spreken van een koninkrijk, dus waarom doen we nog steeds als of we een koninkrijk zijn?

Vraagteken? op 03-06-2016 20:34

Maar de grote vraag is, door wat/hoe/wie worden dus doelbewust al die vluchtelingen hierheen gestuurd? 

gijs op 03-06-2016 20:39

nexit referendum? wie is er bang voor de boze wolf? laat maar

Theunis op 03-06-2016 22:50

Jullie ier bij xandernieuws doen veel voorspelingen die kloppen. Maar in deze ondrschatten jullie de hufterigheid van deze mensen. Tusk en Juncker zullen dit niet toestaan. Sorry Xander maar dit is net zo fout als een willigkeurig story verhaal. Dus ook Xander word eens wakker en laat je geloof los. En denk een helder.  

Mark op 03-06-2016 23:00

Voor de mensen die het nog niet snappen, kijk dit is namelijk een makkelijke rekensom. De Europse autochtoon is namelijk aan het uitsterven! Sinds de eerste wereld oorlog is dit al voorzien. Daarom dat wwII opgezet was. Het is namelijk zo dat er een groep mensen zijn die dit plan in werking hebben gezet om de europese bevolking (witte ras) te doen ophouden met bestaan. Een bevolking die gevaarlijk is en oorluchtig en nog eens gewiekst, ja dan ga je die verwijderen. Maar dat kan namelijk niet met een oorlog want dat europese volkje is nogal heel goed in strategie en techniek. Dat wordt heel moeilijk! Sinds 1950 kwamen de eerste "buitenlanders" en sindsdien is het alleen maar verdubbeld en verdubbeld ectr. Daarnaast kiezen ook nog een de europese vrouwen voor een "buitenlander". En als je dat allemaal naast elkaar legt dan is mijn verhaal klaar eigenlijk, minder kinderen tot geen kinderen/vermenging /overname/uitroeien.

Sterkte Mensen,

Faxe op 03-06-2016 23:38

@ U.G. Kempenaer op 02-06-2016 22:14. Goed stukje over Xenofilie. Heb op Intenet gezocht naar meer, maar dat stelt me niet zo tevreden. Kun jij misschien een link geven of iets meer plaatsen? Hartelijk dank!

Proteus op 04-06-2016 00:24

De UK neemt jaarlijks 330.000 migranten op. Na Brexit komen 330.000 migranten naar ons. Nexit, Nexit en nog eens Nexit.

Iron Maiden op 04-06-2016 10:13

Dit is gewoon een ordinair toneelstukje dat Juncker en Tusk hier opvoeren.

Emanuel op 04-06-2016 12:21

@Mark. Koning van Babel heeft eens ook zo gehandeld zoals u hier beschrijft. De Joden, voor de regio zeer sterk volk, als gevangenen afgevoerd naar Babel. En hun land liet bevolken met vreemde volken. De Joden verloren land en macht. Het was slecht voor hen, maar goed voor de Almachtige. De geschiedenis herhaalt zich.

De stem van Tusk wordt niet gehoord. EU moet machtig worden, waarvoor is dat nodig? Er is maar 1 doel, wereld unie. Voor hoe lang? Nee, democratie wordt moderne slavernij. De globalist wordt de overwinnaar gedurende 4 uur. Daarna komt vrede en vrede. Dus in de verdrukking ligt de uitkomst van de heerlijkheid.

only you op 04-06-2016 14:02

Junker zijn voorhoofd kussen zal hem best lukken? 

Als ie maar niet drinkt? 

Westbound op 04-06-2016 14:21

Een land dat nog Christelijk is, zal overleven. Maar wát een pech voor landen die het christendom van zich hebben afgeschud! Nu ja, ze hebben er zèlf om gevraagd, dus niet langer getreurd.

W op 04-06-2016 16:15

Kijk de dvd megiddo. Prescies wat er nu allemaal gebeurt... 

Lodewijk op 04-06-2016 16:31

Deze link wordt voortdurend op Joop.nl van mij geweigerd. Er heetst een DDR sencuur daar, maar dan op politieke correctheid.

Het clipje laat een imam zien die roept dat de mannen in het Westen niet viriel zijn, zodat de potente moslim mannen daar zoveel mogelijk kinderen moeten gaan verwekken met de Westerse vrouwen:

"Al-Aqsa Mosque Address: Europe Wants the Muslim Refugees as Labor; We Shall Conquer Their Countries" http://www.memri.org/clip/en/0/0/0/0/0/0/5076.htm

Qromwel op 04-06-2016 18:28

Een in zichzelf verdeeld huis? Applaus!! Tenminste, als dat zo is.

Qromwel op 04-06-2016 21:49

In deze link kennelijk een stukje in de kraag hebbende Juncker:

[NewEnsign] “Five Presidents” EU’s Jean-Claude Juncker Drunk in Public, Slaps Leaders

Jacob Zuidvlieger op 05-06-2016 12:20

Mogelijk dat dit ongerief allemaal in het verschiet ligt. Uitvindingen zijn allemaal gedaan (door de laten we zeggen) de bevolking van het "Westen". Uitvindingen van de hoogwaardige materialen waar machines en gereedschappen van gemaakt zijn tot de ruimtevaart met -al weer een hele tijd geleden- een mens op de maan.

Geen moslim heeft hier aan kunnen of willen bijdragen. Indien dit anders is...laat het weten, want we willen hier graag over geïnformeerd worden. Ikzelf ben trots op wat -en wie ik ben en waar ik vandaan kom. Hier is keihard voor gewerkt en gestudeerd en geïnvesteerd.

Wij hebben absoluut geen zielige steun nodig, wij geven wel steun aan een ieder die dit nodig heeft. Kijk maar naar ontwikkelingshulp, daar zijn we al bijna 80 jaar mee bezig en nog steeds is het in die gebieden niets geworden.

Wij hebben hier alleen maar geloof en vertrouwen in onszelf. We moeten ons niet weg laten zetten tot een discriminant of een rascist. Op de Nederlandse gulden staat "God zij met ons", laten we ons daar aan houden en de gulden (de Florijn) weer terug willen...Een volk dat voor tirannen zwicht zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht. (Randwijk, ASD)

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl