Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Bilderbergers plannen nieuwe financiële instorting om totale macht te grijpen

Westerse elite maakt komende jaren einde aan vrijheid van meningsuiting op het internet, en wil een mondiale VN-belasting op vliegreizen,  financiële transacties en brandstof invoeren – Eerste internetter in Duitsland 6 maanden gevangenis in omdat hij negatief over migranten schreef - ‘Verkeerde’ uitslag Brexit referendum mogelijk ongeldig verklaard


In Dresden besluit de elite over een huiveringwekkend duistere toekomst voor alle gewone Westerse burgers, enkel om er zelf beter en nog rijker en machtiger van te worden.

Voor de tweede keer in 10 jaar plant de machtige Bilderberg groep, die op dit moment in Dresden bijeen is, een wereldwijde financiële instorting. De eerste in 2008 werd openlijk in de stijgers gezet tijdens de Bilderberg bijeenkomst in 2006 in Ottawa, Canada, toen een Amerikaanse deelnemer geheim besproken info naar buiten lekte over voorbereidingen voor het uiteenspatten van de subprime huizenmarkt zeepbel, en een wereldwijde beurscrash – een scenario dat in de ruim 2 jaar daarna exact bewaarheid werd. De Westerse elite wil tevens snel een einde maken aan de vrijheid van meningsuiting op het internet, en een aantal wereldbelastingen invoeren.

 


Tientallen miljoenen burgers verarmd, superrijken nog rijker

Al langer bestaat de vrees dat een Chinese beurscrash zich over de hele wereld zal verspreiden en overal paniek zal veroorzaken. Net als in 2006 bespreken de Bilderbergers hoe zij hier zo goed mogelijk van kunnen profiteren. Het ‘precariaat’, een nieuwe naam voor de inmiddels tientallen miljoenen verarmde Westerlingen die nu al aan het einde van hun salaris een stukje maand overhouden, zullen hier zoals gewoonlijk het zwaarst onder lijden.

‘Er is hier nog iets gaande. Deze figuren controleren het grootste deel van het geld in de Westerse wereld... en we staan voor een mogelijke massale economische instorting,’ zei Tony Gosling, voormalig BBC journalist en ‘veteraan’ verslaggever van de Bilderberger bijeenkomsten. Omdat er niet voldoende geld meer is om failliete banken te redden, ‘kan deze crash catastrofaal zijn.’

Een aantal Bilderberger-miljonairs c.q. miljardairs hopen door financiële weddenschappen enorm veel geld te verdienen aan een nieuwe wereldwijde instorting, en tegelijkertijd een heleboel waardeloze ‘assets’ van de hand doen. Na de crash van 2008 zijn niet alleen de banken nog machtiger geworden, maar zijn tevens grote bedrijven in met name de voedselsector samengegaan, zodat ze een monopolie hebben verkregen, waardoor het veel eenvoudiger is geworden om de markt te controleren en manipuleren.

‘Verkeerde’ uitslag Brexit referendum mogelijk ongeldig verklaard

Ook de beruchte ultralinkse miljardair George Soros, achter de schermen één van de drijvende krachten achter de moslimmigrantentsunami die Europa overspoelt, is weer persoonlijk gaan handelen om zich voor te bereiden op de chaos die zal ontstaan door deze migrantencrisis, en door een mogelijk Brexit, een uittreding van Groot Brittannië uit de EU - overigens iets dat de Bilderbergers desnoods door het ongeldig verklaren van een niet gewenste uitslag willen voorkomen.

Onder Hillary Clinton naar oorlog met Rusland

Soros, die in 1992 verantwoordelijk was voor het instorten van het Britse pond, wedt tevens tegen de Amerikaanse aandelenmarkt. Ook is hij één van de sleutelfiguren achter Obama’s ‘drive’ naar een nieuwe wereldoorlog tegen Rusland, die er zo goed als zeker zal komen als Hillary Clinton de nieuwe president wordt. Deze oorlog zal Europa volledig in puin achterlaten, waarmee de Amerikanen één van hun grootste economische concurrenten zullen hebben uitgeschakeld. (1)

Internet ID maakt einde aan vrijheid meningsuiting

Ander onderwerp van gesprek in Dresden is de invoering van een internet-ID, die zoals we al eerder berichtten serieus wordt voorbereid door de Europese Commissie. Daarmee willen de Bilderbergers conservatieve stemmen en krachten die volken en landen vrij en soeverein willen houden monddood maken, en enkel nog ruimte bieden aan het linksgroene, globalistische, pro-immigratie, pro-Brusselse, pro-superregeringen en pro-islamisering gedachtengoed. Dat wordt natuurlijk niet toegegeven; de officiële reden zal zoals gebruikelijk de ‘veiligheid’ van de burgers en de ‘strijd’ tegen het terrorisme zijn.

U denkt: zover komt het vast niet, dat kan onmogelijk worden toegestaan in onze democratie? Het komt zover inderdaad niet, want het is reeds een feit. In Duitsland is zojuist een 31 jarige man tot een half jaar gevangenisstraf veroordeeld omdat hij op het internet had geschreven dat hij ‘niets tegen buitenlanders heeft, in ieder geval niets dat helpt.’ (2)

Databank voor ‘sociale kredieten’ houdt kritische burgers in toom

In China werkt men reeds aan een gigantische databank voor ‘sociale kredieten’. Hier worden burgers op hun ‘betrouwbaarheid’ –oftewel: gehoorzaamheid en volgzaamheid- beoordeeld, en wordt nauwlettend gevolgd wat ze op sociale netwerken schrijven en wat ze online kopen (3). Critici, of zelfs maar ‘verdachte’ personen, kunnen straks zo heel eenvoudig van het net worden geweerd en zonder dat er een haan naar kraait worden gearresteerd – een droombeeld voor de al even antidemocratische eurocraten in Brussel.

Mondiale VN-belasting op vliegreizen, financiële transacties en brandstof

Eén van de vele linksgroene lastenverzwaringen die worden gepland is een mondiale VN- ‘klimaat’belasting op vliegreizen, financiële transacties en brandstof. Mogelijk omvat dit ook de stapsgewijze uitbanning van contant geld, en een heffing op het gebruik en pinnen van cash. Voorbeeld: u pint € 100,-, maar er wordt € 101,50 van uw rekening geschreven. Al deze maatregelen en plannen zijn uiteindelijk bedoeld om de volledige bevolking totaal te controleren en in een politiek-correct keurslijf te dwingen.

 

Xander

(1) Infowars
(2) Ingolstadt-Today
(3) KOPP

Zie ook o.a.:

04-06: Einde vrijheid meningsuiting: EU wil elektronisch ID-bewijs voor internet
22-05: VN, Microsoft en Facebook willen conservatieve sites van internet weren
11-05: Facebook censureert conservatieve, maar promoot linkse en pro-islam berichten
03-05: 100 topbankiers bijeen voor snelle invoering volledig digitaal betaalsysteem

2015:

03-11: VN wil in 2030 verplicht biometrisch ID-bewijs voor ieder mens (/ Verdwijnen contant geld onderdeel van invoeren wereldwijd totalitair controlesysteem)
07-08: VN en Vaticaan lanceren ‘Agenda 2030’ plan voor wereldregering
21-05: ‘EU wil euro redden door contant geld totaal af te schaffen’ (/ ‘EU wordt tussen nu en eind 2018 een totalitaire dictatuur die kopen en verkopen volledig gaat controleren en bepalen’)

 

Indien u wilt reageren op het forum. 

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

ik op 10-06-2016 14:04

De burgemeester van Rotterdam is ook aanwezig

Proteus op 10-06-2016 14:26

Het volk is veel machtiger. We hebben het wapen van het gebed. De machtige Rozenkrans of soortgelijks. Helaas, niemand is geinteresseerd.

willy op 10-06-2016 14:37

Ik hoor  dat er weer banken in de problemen zijn en er zijn veel complottheorieen over Bilderbergse bijeenkomsten die geheim zijn en waar de genodigde het woord mogen voeren juist omdat men zo geheimzinig doet komen allemaal spookverhalen tot leven! maar we moeten daar mee oppassen ik heb veel kerkvergaderingen meegemaakt( katholiek) waar ook niets mocht naar buiten komen werden daar geheime afspraken gemaakt neen maar soms kwamen er gevoelige thema's op tafel die heel persoonlijk waren op You Tube is een fimpje te bekijken over de val van het Maasbach emperium en een zekere jan Zijlstra een zelfverklaarde gebedsgenezer als je dat filmpje hebt gezien dan begrijp je genoeg de wereld is een rotte boel zeker bij sommige sektes wat ook de Bilderbergers zijn en het is zeker een goed artikel omdat wil men die spookverhalen ontkrachten dan is transparantie de beste methode en geen wilde indianenverhalen het beest zal langzaam maar zeker ontwaken het is er al! Shalom

Rolf op 10-06-2016 14:37

En ook in de VS zijn ze al lekker bezig. Een soort ministerie van propaganda noem ik het maar even.

Congress Quietly Introduces Propaganda Bill: H.R. 5181 

https://www.superstation95.com/index.php/world/1439

Pieter A Meijer op 10-06-2016 15:21

De finale is aangevangen.............

Kom JaH u shuah kom

Westbound op 10-06-2016 15:41

Wat fijn dat Xander zo goed geïnformeerd is over hetgene dat op de Bilderbergconferentie besproken wordt!

wakker op 10-06-2016 15:53

Het wordt steeds harder binnen de eu. Binnen niet al te lange tijd moet je je gaan indentificeren als je alternatief nieuw leest of een reactie geeft. Het is gedaan met menselijke vrijheid. Laten we hopen dat het tot een revolutie komt en dat de schuldigen aan een strop (of guillotine) hangen.

Jean op 10-06-2016 15:55

En ondanks dat de meerderheid van de burgers dat weten "interesseert" het ze geen --, ze kijken liever naar voetbal, Familie of Thuis, liggen dus liever met een pint in de hand voor de buis en dat terwijl ze beroofd, bestolen en bedrogen worden door die bilderbergbende én die misdadige EU bende.

Erg, heel erg zelfs degoutant.

De Vlamingen sturen zelfs een moslima en Nederland een moslim naar die bilderbergbende, dat zegt alles over de doelstelling én niveau van die misdaadorganisatie.

Johnny op 10-06-2016 16:07

Hoe kunnen we dit voorkomen?

Johnny op 10-06-2016 16:20

Hoe gaan we dit in vredesnaam voorkomen?

marnix op 10-06-2016 17:19

Ze kunnen ook de Brexit gebruiken, om bank aandelen en EU-waardestukken te doen virtueel crashen.

Londen heeft de rijkste Russische bankiers als residenten, GB is een veilige haven voor rijke Russen. Er gaan miljarden euro's verhuizen van bankrekening richting Engeland bij een een Brexit. Er kan geschiedenis geschreven worden.

Gisteren zei Tony Blair dat zonder de EU het zal moeilijk worden om te reizen voor Engelse jongeren in de EU bij een Brexit, onvoorstelbaar wat ze uit hun mouw schudden. Precies Sesamstraat.

Tabris op 10-06-2016 17:45

@Xander

Waar is de bron van de volgende opmerking? Ik heb hier namelijk nog nooit van gehoord en wil er meer over weten.

"toen een Amerikaanse deelnemer geheim besproken info naar buiten lekte over voorbereidingen voor het uiteenspatten van de subprime huizenmarkt zeepbel, en een wereldwijde beurscrash"

Als u niet de moeite neemt om de bronnen onder het artikel te raadplegen dan heeft een antwooord op uw vraag geen zin.

Zie infowars:

As we reported back in 2006 during the Bilderberg Group’s meeting in Ottawa, Canada, leaked information from an American delegate revealed that insiders were preparing for the housing bubble to burst and a global market crash.

Mod.


wakker op 10-06-2016 17:52

We zijn er ingeluist. Niet vergeten dat de mensen van Pegida eigenlijk verzetstrijders zijn! We meten gauw een oplossing vinden om tot een (waarschijnlijk geweldadige) revolutie te komen. Waar oh waar zijn we door onze eigen politici ingestort? Een Brexit kan ons wel 1000 euro gaan kosten? Deal! Dan zijn we in ieder geval aan de verlossing begonnen.

anora op 10-06-2016 18:07

Ik heb het idee dat ze achter op schema liggen.

Jean op 10-06-2016 18:14

Beste Marnix, voor die T Blair is vrij reizen van "jongeren" (wij weten wat bedoeld wordt met 'jongeren'" veel belangrijker dan de veiligheid en de welvaart voor miljoenen Britten resp. Europeanen.

Hopelijk stemmen de Britten voor de Brexit, de overige Europese landen zullen snel volgen en hopelijk komt er in ieder Europees land een schavot om die EU misdadigers te berechten.

Ook wij willen die EU weg maar ze durven niet naar onze "democratische" mening vragen omdat ze het antwoord al kennen.

Stel, ik zeg duidelijk 'stel' dat die Clinton het zou halen in de USA dan wordt dat een drama voor de USA én Europa want Clinton zal de 3de wereldoorlog starten tegen Europa door Rusland aan te vallen met alle gevolgen.

rien op 10-06-2016 18:24

laten we bidden voor een spoedige komst van jesus Christus Zijn rijk van gerechtigheid en vrede zal alleen mmet

rescue op 10-06-2016 18:49

Het is al eerder gezegd en het wordt steeds duidelijker, dat het volk de regering krijgt die het verdient. En Satan is de vader van allen die Jezus Christus afwijzen.

DieKale op 10-06-2016 18:53

@Jean & Marnix

Wat die brexit aangaat; ik hoorde van de week iets interessants:

Het schijnt zo te zijn dat niet iedereen zomaar een oproep krijgt om te stemmen maar dat je je daar voor op moet geven, heb je je opgegeven dan krijg je een uitnodiging om te stemmen, voor dat opgeven was een uiterlijke datum gesteld.

Volgens peilingen waren de jongeren over het algemeen tegen een brexit en de ouderen voor een brexit.

Nu kregen al deze jongeren op de laatste dag dat je je op kon geven op hun facebookpagina een banner met de oproep te gaan stemmen, ouderen met een facebookaccount kregen deze banner niet.

Wederom een stukje manipulatie van de elite en wederom wordt de partijdigheid en kwaadwilligheid van facebook aangetoond.

wakker op 10-06-2016 19:14

Vrouwen stemmen daar graag op Clinton. De reden: Omdat ze een vrouw is. Een andere reden hebben ze niet. Hoe triest...

Maitreya op 10-06-2016 19:21

Sinds het wc-papier is uitgevonden hebben wij een enorme ontwikkeling doorgemaakt, maar we kunnen ons niets hogers meer voorstellen. Wat wij de economie noemen is in werkelijkheid een neerslag van onze menselijke verhoudingen die op een verkeerde leest zijn geschoeid. Zodra je begint met de oplossing, ben je al besmet met verkeerde vooronderstellingen. De crisis is een kans om de juiste keuze te maken uit de overgebleven principes, of als je die niet hebt voor de komende millennia weer opnieuw bij de volgzame schapen te horen, omdat er geen keuze is. De ontwikkeling tot mens gaat dan heel wat langzamer. Maar de onmondige schapen hebben hun spreekbuis in het wachten op een dictatoriaal bevel van boven, dat is ook hoe ze de wederkomst van de Christus zien. Natuurlijk is het de elite die hiervan profiteert. Onze opvoeding ziet er helaas zo uit dat communicatie over iets wezenlijks verboden is, en die kant gaat de wet steeds meer uit rekening houdend met uw iPhone waarop u eindeloos uzelf kunt bekijken. Zoals een vrouw altijd een spiegeltje bij zich heeft om haar make-up en dergelijke te doen, zo is uw mobieltje bovendien op hetzelfde niveau een set-up voor uw psyche. En zo wordt het minne volk gekapt.

jottum op 10-06-2016 19:23

Ze schetsen de blauwdruk voor de komende financiele en economische crisis en hoe dan de macht te grijpen en democratie (helemaal) buitenspel te zetten: rijk genoeg zijn ze al en nog meer vergaren verveelt ook. Ze krijgen hierdoor het idee ubermenschen te zijn die wel weten hoe de wereld moet worden geherstructureerd en georganiseerd: corporate governance met hier en daar een alleenheersende kasteelheer op de troon desnoods via vernietiging van een groot deel van de figurerende mensheid.  

frits op 10-06-2016 21:35

Maar eerst de vrede van Jezus in je hart, doormiddel van bekering. Anders is de vrede mensen werk

De Vreemdeling op 10-06-2016 21:45

Ik vraag me af waar Xander die geheime info vandaan heeft.

Xander geef ons eens een aanwijzing waar het vandaan komt ?

 

Als u niet de moeite neemt om de bronnen onder het artikel te raadplegen dan heeft een antwooord op uw vraag geen zin.

Zie infowars:

As we reported back in 2006 during the Bilderberg Group’s meeting in Ottawa, Canada, leaked information from an American delegate revealed that insiders were preparing for the housing bubble to burst and a global market crash.

Mod.

vader Jakob op 10-06-2016 21:55

@ Johnny op 10-06-2016 16:20

Het enige wat we kunnen doen is de strijd op de goede manier voeren, met de juiste wapens. Niet tegen vlees en bloed (Ef 6:12)

Dion op 10-06-2016 22:21

kan je zien dat die mensen de schaamte en fatsoen voorbij zijn.  maar die mensen rekenen buiten God, in het verleden heeft Hij dergelijke plannen ook verhinderd.

als het zo uit komt, aan de andere kant, als de Heer de gemeente heeft thuis gehaald kan het me niks schelen wat ze doen.

de mensen die de Heer verworpen hebben mogen het dan uitzoeken

Johannes op 10-06-2016 23:05
@Proteus, Gelukkig zijn er nog steeds mensen die de Rozenkrans geloven en reken er maar op dat de Koningin van de Hemel niet voor niets zo heet. Ondertussen wordt het wel bizal wanneer men leest dat Gauble meer import uit landen wil waar het IQ mijn schoenmaat nauwelijks overstijgt en dat zou volgens hem goed zijn om inteelt te voorkomen. In een wereld waar de leiders genocide plegen op het west europese volk, rest slechts de Rozenkrans want zonder haar kunnen wij deze oorlog niet winnen. Wij hebben de voorspraak van Maria in de strijd tegen het ultieme kwaad wat deze wereld teistert hard nodig!
Anton op 10-06-2016 23:13

Nederland is, volgens enkele profetieën, het uitverkoren land om de illuminati te weerstaan, maar ook de tegenstanders is daar, op occulte wijze, van op de hoogte.

Anton

Arno op 11-06-2016 00:15

@Xander, zou u de vraag van Tabris 17:45 uur kunnen beantwoorden?

Dank bij voorbaat.

 

Als u niet de moeite neemt om de bronnen onder het artikel te raadplegen dan heeft een antwooord op uw vraag geen zin.

Zie infowars:

As we reported back in 2006 during the Bilderberg Group’s meeting in Ottawa, Canada, leaked information from an American delegate revealed that insiders were preparing for the housing bubble to burst and a global market crash.

Mod.

Dr. John op 11-06-2016 01:29

http://www.zaplog.nl/zaplog/article/bilderberg_group_meetings_9th_june_2016_one_world_agenda

Mark S. op 11-06-2016 02:00

Over financiele ineenstorting gesproken, ik las vandaag dit zeer opmerkelijke bericht.

Een waarschuwing van Bill Gross, voormalig bestuursvoorzitter van Pimco, 's werelds grootste obligatiehandelsfonds, met ik dacht een portefeuille van zo ergens tussen de 1000 en 1200 miljard dollar. Dat is zelfs in de wereldwijde financiele wereld een enorm bedrag en iedereen in de financiele wereld kent Bill Gross en Pimco.

http://www.telegraaf.nl/dft/25973670/__Bill_Gross__obligatiemarkt_explodeert__.html

Ik wil maar zeggen dat het iemand is die in de financiele wereld zeer bekend is en die waarschuwd voor een financiele ineenstorting van de obligatiehandel/ het wereldwijde financiele systeem op niet mis te verstane wijze door de klap met een supernova te vergelijken.

Ik wil het niet te ingewikkeld maken maar in het verlengde van dit bericht is het zeer vermeldenswaardig dat vandaag de rente op de Duitse 10 jaars staatsobligatie met 54,10%   !!!!!!!! is gedaald tot een nivo van 0.0180%    !!!!!. Dat is vrijwel gelijk aan nul!!! Ik denk niet dat dit ooit eerder is voorgekomen!!! (Zie ook in het hierboven genoemde artikel) Ter vergelijking de Nederlandse 10 jaars staatsobligatie is vandaag ook 14.49% !!!!!!! gedaald en de rente staat nu voor 10 jaar op 0.1180%  !!!!!!! dat is ook al bijna nul en ook buitensporig laag, ik denk niet dat dit ooit eerder zo laag heeft gestaan!!!!

Voor de mensen die niet zo in deze financiele gegevens thuis zijn : laat ik het zo zeggen, dit zijn zeldzame en spectaculaire nivo's in de Duitse en Nederlande staatobligaties en ik vind het vreemd dat ik er in de reguliere media (radio en tv) niets over heb gehoord. Nul procent rente is het omslagpunt tussen inflatie en deflatie. Geld uitlenen (aan de staat in geval van deze staatsobligaties) levert dan geen geen geld meer op maar kost juist geld. Dat is de wereld op z'n kop!

Nog even en dan worden er negatieve rentes berekend, wat daar de gevolgen van zijn kan ik moeilijk inschatten, in elk geval deflatie i.p.v. inflatie, een rem op de economie, maar dat zal ook die supernova ineenstorting volgens hierboven genoemde Bill Gross tot gevolg kunnen hebben.

van buiten op 11-06-2016 06:12

Mensen het draaid op dit moment alleen maar om het duurste speeltje allertijde, kijk en luister goed de komende week. 

Bomans op 11-06-2016 09:53

Ondertussen wordt er druk de pers ingesmeten dat bij een "Brexit" de beurzen min. 20 procent gaan crashen.

DN op 11-06-2016 10:20

"Brexit referendum mogelijk ongeldig verklaard", zal niet nodig zijn want de UK zit al vol met islam, de meerderheid zal dan wel voor EUrabia stemmen, Engeland is al lang een vogel voor de islam-kat! Britain First had anders de verkiezingen wel gewonnen in de plaats van die moslimextremist die nu aan de macht is gekomen. Reken dus maar niet op Engeland voor een brexit.

Ieder land moet maar voor de eigen brexit gaan, niet te veel om zich heenkijken om te zien wat andere landen gaan doen, kijk naar Zwitserland, alles gaat daar veel beter dan in de EU, die hebben de EU ook niet nodig!

Jean op 11-06-2016 10:36

Beste DieKale, Dat er gerotzooid wordt met stemmen is een feit, Oostenrijk zit met hetzelfde probleem idem dito wij als er verkiezingen komen, met een computer kan "alles" geregeld worden.

Om eerlijk te stemmen heb ik een voorstel:

Men brengt zijn stem uit via de computer waarna men dadelijk daarna een uitprint krijgt om te zien of de stem correct is weergegeven, die uitprint deponeert men dan in een urne, als beide systemen "onafhankelijk" geteld zijn en de resultaten zijn gelijk dan is er correct gestemd.

Ondanks mijn ouderdom wil ik daar zelfs aan deelnemen om die tellingen toe te passen.

M.i. voelen de linkse volksverraders daar niets voor want dat betekend gevaar voor hun decadente postjes met de daaraan verbonden degoutante vergoedingen. 

willy op 11-06-2016 12:22

@ Johannes er is maar één bemiddelaar tussen God en mens en dat is jezus verder begrijp ik niet wat de rozenkrans tegen de Bilderbergers kunnen doen de meeste leden van deze sekte lezen zelf de rozenkrans maar dan op een magische manier ! Shalom

joris kruipolie op 11-06-2016 13:26

Was ene Bernhard niet 1954 de initiatiefnemer voor de oprichting van de Bilderberggroep? De conferentie in Dresden zal bijgewoond worden, zo las ik in de IJ C van 8 juni j.l., door onze koning en Mark Rutte. Beatrix die sinds 1976 vaste deelnemer was is er dit jaar niet bij. Zoiets wekt dan toch de belangstelling en men gaat onderzoeken De groep wordt ook wel Nieuwe wereldorde of de Illuminatie genoemd. Eerste streven onderwerping van de mens wereldwijd, door de mens dom te houden, door vaccinatie en het tot stand brengen ziektes ook worden zelfs chemtrails genoemd waardoor gezondheidsproblemen in de wereld zullen toenemen bij de problemen te denken aan verwarring, alzheimer, kanker, griep, allergie en ademhalingsproblemen.. Ook is het credo Bilderberg samen tegen God genoemd. De het gedachtegoed van de Paus zou samengevat zijn:"Zolang God slaapt, ga ik in mijn souvereine almacht tot actie over. Ik zet God even op een zijspoor, van hem is weinig te verwachten op dit moment, ik doe het zelf wel". Enige bekende EU-lieden zouden lid van de groep zijn t.w. vRompuy, Wilfried Martens, Guy Verhofstadt en Poul Nyrup Rasmussen. Al met al een leuk visitekaartje van onze Nederlandse deelnemers. Na enig gegoogle las ik dit en ben in ieder geval verbaasd, zeker als men zichzelf christen noemt, dat men zich met de Bilderberggroep wil inlaten. Zeg me wie uw vrienden zijn, dan leer ik u kennen. 

De Vreemdeling op 11-06-2016 14:44

Nog even er op ingaande  Mod ,  Dus we moeten Tony Gosling maar op zijn woord en blauwe ogen vertrouwen ?

Dan kunt u alle bronnen wel wantrouwen. Als u de bronnen al leest voordat u klaagt. Mod.

VN op 11-06-2016 19:20

Zouden dit de Bilderbergse Illuminati zijn die het gebeuren in de wereld stiekem bepalen. Daar lijkt het erg op want wat de laatste tijd gebeurd kan niemand met gezonde hersenen alleen verzinnen. Het door moslims laten overspoelen van Europa met de bedoeling van islamisering? Steeds meer armen en meer superrijken? Het totale chaos over de wereld verspreiden? Wij hebben nu echt een James Bond nodig maar ik vrees dat deze daar ook al besproken is. 

Hoopvol op 11-06-2016 21:08

Willy gelukkig dat jij er iets vAn zegt, anders had ik het moeten doen . Maria kan niets doen beste Johannes. Is een zware misleiding Vd tegenstander. Zoals Willy zegt Jezus is de brug.. bemiddelaar. Naar Maria bidden heeft geen enkel effect, bidden tot Jezus Christus heeft pas echt kracht !!

preTtige avond nog 

Kazimir op 11-06-2016 21:54

Zou Draghi ook komen?

VGer47 op 12-06-2016 02:24

Als er oorlog komt met Rusland dan vrees ik dat de USA zelf ddar eerder de dupe van zal worden.

Tmuts op 12-06-2016 10:21

Werkgevers maken ook misbruik van prive...die wroeten op facebook en twitter als je solliciteert(terwijl daar linkedin voor bestaat)  en misschien ook wel zomaar. Ik heb en had niks te verbergen maar inmiddels is dat ook voor mij een gepasseerd station..

Jean op 12-06-2016 10:25

Kazimir, Dracula komt overal waar dikke betonnen deksels gegoten moeten worden om de rotzooi onder te verbergen.

Anton op 12-06-2016 11:28

@Hoopvol,

Het verhaal gaat dat de islam in Wenen is tegengehouden middels de rozenkrans.  

2e gedeelte ...heilige Maria, (was zij dan niet heilig? ..lukas 1:48) Moeder van God (de Zoon van God de Vader),   bid voor ons zondaars (iedereen kan voor alle zondaars bidden),    nu en in het uur van onze dood, Amen ...en stem ook ik in.

Dit verketteren is niets anders dan demoniseren.

Het is beter het onderscheid in leer te onderscheiden en om van daaruit evenwichtiger van het een en ander in opvatting dan in de juiste verhoudingen te plaatsen.

Maar dit is een off-topic onderwerp.

Anton

Oma op 12-06-2016 14:06

'Westerse elite maakt komende jaren einde aan vrijheid van meningsuiting op het internet' in het apenland belziek zijn ze er al mee bezig: "De Internet Referral Unit (IRU), een nieuwe eenheid van de federale politie die online radicale boodschappen opspoort, heeft sinds haar oprichting zes maanden geleden 241 accounts gesloten op sociale media. Dat zegt minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA)"

En fier dat die idioot is dat er accounts worden gesloten! (Maar de 'radicale' extremisten laten ze wel lopen! Een veroordeelde extremist/terrorist, die in de gevangenis zit, werd zelfs weekend-verlof toegestaan de dag voor het proces van zijn broer en zus (vrouw van een terrorist!) begon en waar de gedetineerde moest gaan getuigen: natuurlijk kwam ie niet opdagen. Zulke criminele familie vol terroristen moest eruit gegooid worden maar de politiek pampert ze dan nog wat!)

Ze mogen hun best doen, de sukkelaars, internet is Way te groot om onder controle te krijgen en hackers zullen zich eens serieus moeten gaan toeleggen op die legale criminelen want dit apenland staat nummer één als 'cyberonveilig', zelfs Samoa staat lager....het zal een fluitje van een cent zijn om zelfs het iru spaken in de wielen te gaan steken!

Natuurlijk snapt het 'volk' de bedoeling van het sluiten van 'radicale' accounts als poging tot machtscontrole over de burgers en vernietigen van de vrije meningsuiting, immers: radicale extremisten worden gepamperd en losgelaten maar.....ze gaan wél hun twitter- en facebook accounts sluiten!!!!(uiteraard snappen jullie ook wel dat facebook en twitter hun 'medewerking' hieraan verlenen en dat saoudie arabie eigenaar is van twitter?)

Behalve de onbekwaamheid van die politieke --, maken ze zich ook nog eens onsterfelijk belachelijk met hun 'strijd tegen terrorisme', die ze blijkbaar alleen kunnen bestrijden door hun accounts te sluiten maar verder met rust laten om paniek en terreur te zaaien, waar de politiek dan garen van kan spinnen! Nogmaals wordt duidelijk dat het een strijd is van de politiek tegen haar eigen bevolking!

bob2 op 12-06-2016 14:22

joris kruipolie op 11-06-2016 ,Wilfried Martens is al lang dood.

Dewevoga op 12-06-2016 15:13

@Arno op 11-06-2016 00:15 en ook voor anderegeinteresseerden

U zou eens op onderstaande site kunnen gaan rondneuzen. Er is van alles te vinden over de Bilderbergers, NWO etc. Als is er maar 1% van waar van wat er staat, dan kan het nog beangstigend zijn. http://www.bibliotecapleyades.net/

Nog een site met illustere artuikelen

/http://projectcamelotportal.com/2016/04/24/nwo-stretches-its-wings-ttiping-their-hand/

Hoopvol op 13-06-2016 00:03

Beste Anton   Vraag: "Is het bidden tot heiligen / Maria Bijbels?"

De Bijbel draagt gelovigen nergens op om tot iemand anders dan God te bidden. Nergens in de Bijbel worden gelovigen aangemoedigd om mensen in de hemel te vragen om voor hen te bidden en dit wordt ook nergens in de Bijbel vermeld. Waarom bidden dan zo veel Katholieken tot Maria en/of heiligen, of vragen zij hen om te bidden? Katholieken zien Maria en heiligen als “bemiddelaars” tussen ons en God. Zij geloven dat een heilige, die in de Hemel in Gods luister deelt, een “betere toegankelijkheid” tot God heeft dan wij hebben. Daarom zou het effectiever zijn wanneer een heilige een gebed aan God “bezorgt” dan wanneer wij rechtstreeks tot God bidden. Dit idee is ronduit on-Bijbels.Hebreeën 4:16 vertelt ons dat wij, gelovigen hier op aarde, “zonder schroom tot de troon van de Genadige kunnen naderen”. 

1 Timoteüs 2:5 verkondigt: "Want er is maar één God, en maar één bemiddelaar tussen God en mensen, de mens Christus Jezus”. Er is niemand anders die tussen ons en God kan bemiddelen. Als Jezus de ENIGE bemiddelaar is, dan betekent dit dat Maria en de heiligen geen bemiddelaars kunnen zijn. Zij kunnen tegenover God niet voor onze verzoeken pleiten. Bovendien vertelt de Bijbel ons dat Jezus Christus Zelf bij de Vader voor ons pleit: “Zo kan hij ieder die door hem tot God komt volkomen redden,omdat hij voor altijd leeft en zo voor hen kan pleiten” (Hebreeën 7:25). Als Jezus Zelf onze bemiddelaar is, waarom zouden we dan Maria of de heiligen nodig hebben om voor ons te bemiddelen? Naar wie zou God aandachtiger luisteren dan naar Zijn Zoon?Romeinen 8:26-27 beschrijft hoe de Heilige Geest bij de Vader in de hemel voor ons pleit. Als de 2e en 3e persoon van de Drie-eenheid al bij de Vader in de Hemel voor ons pleiten, waarom zouden we dan Maria of de heiligen nog nodig hebben om voor ons te pleiten?

prettige avond nog 

Timetraveler op 14-06-2016 23:01

Natuurlijk gaat er een financiele crisis ontstaan , zoiets als de huizen -en aandelenbubbel en dat weten de Bilderbergers ook. Geld moet rollen , maar als de groot verdieners het blijven oppotten ,dan gaat het systeem vroeg of laat vast lopen met alle gevolgen van dien.   Wat ze nu afspreken is hoe de kosten of verliezen voor "Hun" zolaag mogelijk te kunnen houden ongeacht of dit tenkoste gaat van de gewone burger. Waarom er moslims ook uitgenodigd zijn is omdat er geheime afspraken zijn met soennitische moslimlanden. Deze hebben afgesproken om financieel bijtespringen in ruil voor het islamiseren van de wereld, daarom word alles wat als anti islam wordt gezien bestraft en kunnen ze (moslims) hun gang gaan zonder bang te zijn vervolgd te worden. Uiterraard zal dit lapmiddel niet werken en zullen deze elites en hun vrienden verdwijnen zoals Hilter toen, toen hij ook een (geheime) duivels verbond had gesloten met de moslims  (olie in ruil voor het vermoorden van de joden). Want ja God is Almachtig en Hij zal het niet tolereren en Zijn geduld is langzaam aan het opraken.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl