HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Westerse elite in paniek nu Trump definitief Cruz heeft verslagen

Burgers in Amerika en Europa beginnen eindelijk op te staan tegen de extreemlinkse globalistische Nieuwe Wereld Orde elite, die onze grenzen, culturen en welvaart met islamitische massa immigratie wil uitwissen


‘Trump is het symbool tegen tirannie’

De Amerikaanse media deden er de afgelopen weken nog alles aan om met vaak extreem negatieve berichtgeving en peilingen die een nek-aan-nek race voorspelden te voorkomen dat Donald Trump ook in Indiana de voorverkiezingen zou winnen. Tevergeefs: Trump behaalde gisteren een verpletterende overwinning, die Cruz tandenknarsend deed besluiten zich uit de race voor de Republikeinse nominatie terug te trekken. Hoewel? Cruz zei letterlijk dat hij zijn campagne zou ‘opschorten’. Volgens Infowars betekent dit dat de partij elite van plan is om tijdens de nominatie conventie in Cleveland alsnog Trump terzijde te schuiven, en tegen de grote meerderheid van de eigen kiezers in alsog de door velen gehate Cruz aan te wijzen, die tijdens de verkiezingen in november vrijwel zeker van Hillary Clinton zal verliezen.

 


Grote media zoals CNN, CNBC, ABC en Fox News hadden tijdens de voorverkiezingen de handen ineen geslagen om het ‘rechtse populisme’ en nationalisme te demoniseren en in extremistische hoek neer te zetten. Wij Europeanen kennen dat al langer van ‘onze’ eigen reguliere media, die op de achtergrond door dezelfde globalistische elite die de grenzen, culturen, democratiën en welvaart van het Westen willen uitwissen door onze landen met miljoenen moslimmigranten te overspoelen, worden bestuurd.

‘Trump is symbool tegen tirannie’

De communistische Chinese president Jinping, de Marxistische paus Franciscus, de autoritaire socialistische Mexicaanse president Nieto, de grote filmsterren en regisseurs in Hollywood, ze werden allemaal ingeschakeld om Trump zwart te maken. Hij werd zelfs voor terrorist uitgemaakt omdat hij de slogan ‘America First’ gebruikt.

Maar de Republikeinse kiezers lieten zich deze keer eens niet intimideren. Integendeel, hoe meer Trump werd belasterd, hoe groter zijn voorsprong in de peilingen werd. Infowars kopstuk Alex Jones vat de reden samen: ‘Trump is een symbool tegen tirannie. Alles wat de hoeren van de politiek, de ‘presstitutes’, deden, keerde als een boemerang tegen hun eigen verraderlijke hoofden terug.’

Jones zegt natuurlijk niet zeker te weten of Trump echt een goede president zal worden. ‘Maar ik weet wel dat de communisten in China bijna 100 miljoen mensen hebben vermoord, waarvan 84 miljoen door Mao Tse Tung. En die moordlustige schoften waagden het onze binnenlandse zaken te manipuleren, en hadden het lef ons te vertellen dat wij niet Trump mogen kiezen.’

Nationalisten in Oostenrijk en Duitsland in opmars

In Oostenrijk heeft een nationalistische presidentskandidaat afgelopen week de eerste ronden van de verkiezingen gewonnen. Natuurlijk noemen ook Nederlandse media Norbert Hofer valselijk ‘extreem rechts’, maar alles wat hij wil is zijn eigen land en volk, en daaraan verbonden hun welvaart en hun toekomst, beschermen tegen de door de Europese elite gewilde moslim migranteninvasie.

In Duitsland is de anti-immigratie / anti-islamisering partij AfD aan een grote opmars bezig, zozeer dat Angela Merkel inmiddels heeft aangegeven haar christendemocratische CDU toch weer wat conservatiever te willen maken, in de hoop de vele verloren kiezers terug te winnen. Onder Merkel is de CDU juist verworden tot een ultralinkse club die in veel opzichten als twee druppels water lijkt op De Groenen.

Globalistische elite in media en politiek in paniek

Partijen en politici  die de soevereiniteit van hun land en het zelfbeschikkingsrecht van hun eigen volk willen behouden en beschermen, worden door de Amerikaanse en Europese media steevast neergezet als extremisten en zelfs (neo-)nazi’s. En dat terwijl juist het streven naar een groot grenzenloos socialistisch imperium, met één centraal oppermachtig gezag, zoals de Europese Unie en ook de Democratische Amerikaanse presidentskandidaten Hillary ‘saringas’ Clinton en Bernie Sanders dat willen, rechtstreeks uit de kokers van de echte Nazi’s afkomstig is. Het globalisme is dan ook weinig anders dan een mooier verpakte vorm van deze levensgevaarlijke ideologie.

Jones waarschuwt dat de Republikeinse elite dermate in paniek is, dat ze mogelijk inderdaad de kleine lettertjes van hun eigen statuten gaan gebruiken om Trump alsnog terzijde te schuiven, en de door hem gewonnen gedelegeerden gewoon in meerderheid op Cruz laten stemmen. ‘Dus ze kunnen Trumps overwinning nog van hem stelen. Maar de globalisten kunnen de veranderingen die het volk wil niet meer stoppen.’

Amerikanen en Europeanen worden wakker

Het lijkt er dan ook op dat de Amerikanen eindelijk in de gaten krijgen dat ze voortdurend op schaamteloze wijze worden misleid en belogen door de grote media. Uit een laatste opiniepeiling bleek dat nog maar 6% van de bevolking vertrouwen heeft in de gevestigde massamedia. Nu Europa nog, en zeker Nederland, omdat veel mensen hier nog steeds denken dat ze objectief worden geïnformeerd door politiek-correcte linkse media zoals de NOS, RTL, NRC, AD, en noem ze (bijna) allemaal maar op.

Ook in Brussel zal de ongerustheid flink zijn toegenomen, want als Trump wordt gekozen zullen de nieuwe volks-vrijheidspartijen in Europa, zoals in Nederland de PVV, vermoedelijk extra gesterkt worden. De Europeanen zullen dan nog meer geloof krijgen dat ze van de ondermocratische, totalitaire, neo-Marxistische pro-immigratie / pro-islam elite in Brussel af kunnen komen, en de zeggenschap over hun eigen landen en toekomst weer terug kunnen pakken.

 

Xander

(1) Infowars

Zie ook o.a.:

02-05: Topjournalist Hersh: Hillary Clinton liet saringas aan Syrische rebellen geven
22-04: Paus tegen migranten: Vergeef ons dat wij jullie niet genoeg welkom heten (/ Donald Trump in nieuwe anti-immigratie video: Europa heeft valse slang binnengelaten)
20-04: ‘Met president Hillary Clinton verdwijnt laatste restje hoop op vrede voor mensheid’
17-04: Republikeinen pakken na Colorado ook Wyoming van Trump af
24-03: Manipulatie, fraude en bedreiging: Zo stal Hillary Clinton in vier staten de verkiezingen
20-03: Zo wil extreemlinks Amerika en Europa in totale chaos en anarchie storten (‘Wereldregering pas mogelijk als Amerika en Europa zijn ingestort door massa immigratie’)
04-03: Trouw lid Republikeinen legt uit waarom Amerikanen massaal Trump willen

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  post

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Pagina12
DN op 15-05-2016 12:55

Nog een reden waarom Trump weinig kans maakt president te worden, het kiessysteem in Amerika werkt met kiesmannen, de democraten hebben al een automatische voorsprong van 140 kiesmannen, omdat veel staten altijd hetzelfde stemmen, draait alles rond de swing staten. Ze zullen in Florida & Ohio moeten winnen, anders kunnen ze het vergeten. The winners takes it all! Hij moet minstens 270 kiesmannen achter zich krijgen.

http://nos.nl/artikel/2105005-trump-of-geen-trump-de-republikeinen-staan-voor-kolossale-opgave.html

DN op 22-05-2016 13:38

Hollywood acteurs moeten maar bij acteren blijven, hun zijn totaal onbekwaam om uitspraken te doen over de islam of moslims. Een Hollywood acteur noemt Trump een ziek man omdat hij iets tegen moslims heeft.

http://www.standaard.be/cnt/dmf20160520_02298837

DN op 25-05-2016 11:05

Trump steek Hillary voorbij in de peilingen, maar dat hij president zal worden, zullen we toch nog moeten zien als het zover is, peilingen zeggen niet alles. http://www.standaard.be/cnt/dmf20160524_02304933

DN op 25-05-2016 15:18

Trump staat hoog in de peilingen, maar of hij daardoor president zal worden? De agenda van de gevestigde macht is belangrijker, daarom zal hij waarschijnlijk geen president worden. Ik had Killary geschreven omdat Xandernieuws dat zelf ook had gedaan in een topic. Men heeft veranderd in Hillary maar hierbij ook de t van steekt gewist? Geeft niet hoor...

Hubo op 27-05-2016 12:26

In een landelijke peiling zouden Clinton en Trump nu ook dicht bij elkaar zitten.Het gaat overigens uiteindelijk wel om het aantal kiesmannen.Het is niet duidelijk wat Trump te bieden heeft.Hij is door zijn vader wel op een aantal projecten gezet,maar het is voor mij niet duidelijk in hoeverre dat zijn verdienste is geweest,dat dat toen goed gegaan is.Hij is een paar keer flink onderuit gegaan en lijkt sindsdien ondanks alle publiciteit wel naar zijn advocaten,adviseurs en zelfs zijn laatste vrouw te luisteren.

MIsschien komt hij verrassend voor de dag en slaagt hij erin de vastgeroeste opvattingen,verhoudingen en patronen te doorbreken,maar ik denk niet dat ik op hem zou stemmen.En ook niet hierom:"Men of poor beginnings can do hardly anything at all,men of good fortune can bring empires to fall.",maar die woorden haalde ik ook al aan toen Bush jr werd 'gekozen'.

sonja op 27-05-2016 14:10

@Hubo, Nou, juist het feit dat Trump al een aantal keren onderuit is gegaan en financieel weer opnieuw moest beginnen en toch steeds weer miljonair is geworden, lijkt mij in elk geval duidelijk dat dit zijn eigen verdientste is (letterlijk en figuurlijk gesproken).

Ik weet wel dat ik Clinton zeker niet geloof. Zij gaat nu voor de vrouwelijke kiezer en hoopt hen te paaien als mogelijk eerste vrouwelijke president, maar zo'n voorbeeld voor de zelfstandige vrouw is zij niet. Ze heeft een meisje van twaalf dat verkracht was compleet afgemaakt in de rechtzaal als advocaat destijds. Ze heeft over veel zaken gelogen en informatie verzwegen c.q. achtergehouden.

Hubo op 27-05-2016 15:21

@Sonja   Mijn probleem met Hillary Clinton is vooral dat ze kritiekloos en gezichtsloos uitvoering is blijven geven aan het traditionele amerikaanse buitenlandse beleid.Vooral de steun bij het omverwerpen van Kadafi neem ik haar kwalijk en ze heeft volgens mij ook de toon gezet bij het steunen van groepen die gewelddadig uit zijn op een machtswisseling in Syrië.Afijn,ik woon daar niet en ik hoef daar niet te stemmen.Bush jr heeft het westen verder verstrikt in Irak,maar om de één of andere reden heb ik het gevoel,dat Trump zich niet zo makkelijk zal laten meeslepen in dat soort conflicten.Maar we zitten er natuurlijk al midden in.En als president ben je minder machtig en vrij in dat soort dingen,dan we wel eens denken.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl