Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

VN, Microsoft en Facebook willen conservatieve sites van internet weren

In de toekomst moet alleen linkse propaganda (pro-globalisering, pro-islam, anti-conservatief) op het internet worden toegelaten, zodat de mensheid rijp wordt gemaakt voor een VN-wereldregering


De Verenigde Naties hebben met onder andere Microsoft en Facebook de handen ineen geslagen om hun eerder aangekondigde plan om conservatieve, rechtse en ‘verkeerde’ christelijke sites en stemmen van het internet te weren, uit te voeren. Alles wat tegen de globalisering, het uitwissen van grenzen en culturen, de oprichting van super- en wereldregeringen, de islam en de islamisering is, moet straks onder het mom van ‘digitaal terrorisme’ worden geblokkeerd en aangepakt.

 

Deze doelwitten worden weliswaar nog niet specifiek genoemd, maar alles wijst erop dat de genoemde organisaties en bedrijven frontaal de oorlog hebben verklaard aan ‘rechts’ en ‘conservatief’. In de VS zijn dat met name Donald Trump en zijn inmiddels enorme aanhang, in de EU zijn dat pro-soevereine vrijheidspartijen zoals het Front National, Alternative für Deutschland en het pro-Brexit kamp, waaronder de Britse onafhankelijkheidspartij UKIP. In eigen land worden de PVV en Geert Wilders al langer op de korrel genomen door de gevestigde orde.

VN wil politiek-correcte propaganda campagne lanceren

De VN heeft het ‘Counter-Terrorism Committee’ aangewezen om in de rest van het jaar het plan verder uit te werken. Een van de voorstellen behelst een uitgebreide propaganda campagne op het internet om zoveel mogelijk mensen te ‘overtuigen’ van de aanvaardbare politiek-correcte meningen.

In mei riep Microsoft op tot samenwerking tussen bedrijven en overheden om de verkeerde (rechtse) ‘propaganda op het internet’ te bestrijden. Vicepresident Steve Crown waarschuwde dat er geen nette manier is om ‘extremisten en terroristen’ van het internet te weren. ‘Als er een elegante oplossing was, dan had de industrie die al gebruikt.’

Microsoft hoofd onderzoek en strategie, Craig Mundle, pleitte al in 2010 voor de invoering van een soort internet paspoort, zodat alleen nog mensen met de door de VN bepaalde ‘juiste’ standpunten toegang krijgen. (2)

Agenda-2030: Permanente verarming van Europa en Noord Amerika

Naast Microsoft hebben ook Google, Yahoo, Facebook en het Vaticaan zich achter de in ‘Agenda 2030’ vastgelegde doelstellingen van de VN geschaard. Als door het mooi klinkende, wollige taalgebruikt wordt heengeprikt, dan komen deze kort gezegd neer op een massale socialistische herverdeling van de welvaart, waarbij het Westen –met name Europa en Noord Amerika- permanent fors armer wordt gemaakt. De VN moet daar als een soort wereldregering verstrekkende bevoegdheden voor krijgen, zoals het heffen van torenhoge ‘klimaat’belastingen.

Wereldwijd verbod op kritiek op islam en klimaatbeleid?

Als het aan de VN ligt zal iedere vorm van kritiek op deze doelstellingen straks het predicaat ‘terrorisme’ krijgen. Globalisten pleiten er al enige jaren voor om ‘klimaatontkenners’ –in werkelijkheid klimaatrealisten- als terroristen te vervolgen. Zij dreigen binnenkort dus inderdaad hun zin te krijgen.

Het blok van 57 moslimlanden zal na talloze vergeefse pogingen vermoedelijk zijn kans waarnemen om ook kritiek op de islam wereldwijd te verbieden en onder ‘terrorisme’ of ‘misdaden tegen de menselijkheid’ te scharen, iets waar de Turkse dictator Erdogan al enige jaren geleden openlijk voor pleitte. Erdogan lukte het afgelopen week in eigen land om ook zijn tegenstanders in het parlement –met name de Koerden- vogelvrij te verklaren.

Facebook werkt samen met Turken en Duitsers

Facebook werkt al langer met Ankara samen door websites van Koerden regelmatig te blokkeren (1). Facebook werkt zoals u weet sinds vorig jaar ook samen met de Duitse regering bij het blokkeren van gebruikerspagina’s waarop kritiek wordt geuit op het pro-immigratie en pro-islamisering beleid van de regering Merkel, en/of waar openlijk steun wordt betuigd aan de AfD of Pegida.

Op 11 mei haalden we in dit artikel oud medewerkers aan, die erkenden dat Facebook zwaar misbruik maakt van zijn positie door alleen politiek-correct nieuws populair te laten worden, en conservatieve berichten juist te blokkeren, ongeacht hoeveel ‘likes’ die krijgen.

Rusland blok aan been

Ook Rusland, blok aan het been van de Westerse elite, heeft openlijk zijn bedenkingen geuit tegen de VN plannen, die vooral onder het mom van de ‘strijd tegen IS(IS)’ zullen worden doorgezet. Moskou heeft dan ook al jaren slechte ervaringen met het Westen, dat geen gelegenheid onbenut laat om het Kremlin te demoniseren en valselijk te beschuldigen van het steunen van ‘terroristen’ in bijvoorbeeld Oekraïne en Syrië.

VN-wereldregering

Infowars verslaggever Kurt Nimmo waarschuwt dan ook dat het de VN in werkelijkheid helemaal niet gaat om de strijd tegen terreurorganisaties zoals ISIS, maar enkel om het massaal en wereldwijd indoctrineren van met name jongeren met globalistische linkse propaganda (2). De nieuwe generaties moeten op deze manier rijp worden gemaakt voor een toekomstige wereldregering, die met ijzeren hand alle oppositie zal aanpakken en desnoods door middel van concentratiekampen, executies en oorlogen zal uitroeiien.


Xander

(1) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
(2) Infowars


Zie ook o.a.:

19-05: (/ Paus pleit opnieuw voor wereldwijd socialistisch systeem – Franciscus wil christelijke wortels Europa uitwissen)
11-05: Facebook censureert conservatieve, maar promoot linkse en pro-islam berichten
07-05: (/ EC-president Juncker klaagt dat premiers teveel naar hun kiezers luisteren – EC-vicepresident Frans Timmermans: Lidstaten met één cultuur moeten worden uitgewist)
04-05: Westerse elite in paniek nu Trump definitief Cruz heeft verslagen (/ Burgers in Amerika en Europa beginnen eindelop op te staan tegen de extreemlinkse globalistische Nieuwe Wereld Orde elite, die onze grenzen, culturen en welvaart met islamitische massa immigratie wil uitwissen)
23-04: (/ Voormalig hoofd VN-klimaatpanel erkent dat geloof in Global Warming ‘religie’ is – ‘Klimaatverdrag Parijs gaat enkel om macht overdragen aan VN, en niet om klimaat’)
20-03: Zo wil extreemlinks Amerika en Europa in totale chaos en anarchie storten (‘Wereldregering pas mogelijk als Amerika en Europa zijn ingestort door massa immigratie’)
05-03: Paus spreekt van Arabische invasie van Europa en juicht die toe
11-01: Eén-wereld-religie: Paus verklaart dat alle geloven naar zelfde God leiden

2015:
13-12: Klimaattop Parijs: Globalisten en milieufanaten eens over vernietiging Westerse economieën (/ Grootste geldverspilling in de geschiedenis: Westen moet biljoenen betalen en zichzelf economisch vernietigen voor NUL effect)
28-09: Paus pleit in VS voor globalisering en immigratie en bidt opnieuw tot Allah
07-08: VN en Vaticaan lanceren ‘Agenda 2030’ plan voor wereldregering
05-08: VN: Homogeniteit Europese landen moet met massa immigratie worden ondermijnd
16-06: Nieuwe encycliek: Paus wil dat Westen welvaart opgeeft om klimaat te redden
06-06: Bilderberg 2015: (/ Grenzen Amerika en Europa moeten nog verder open voor miljoenen immigranten – Torenhoge Co2/milieubelastingen gaan einde maken aan Westerse beschaving – Planetair regime in oprichting)
16-04: ‘Vaticaan presenteert eind april plan voor VN-wereldregering’

2014:
09-09: Paus Franciscus en Shimon Peres praten over Verenigde Naties van Religies

2013:
27-11: Paus Franciscus roept op tot socialistische Nieuwe Wereld Orde

12-06: Zenith 2016 (8): De rol van de laatste paus in de Nieuwe Wereld Orde

11-04: Secretaris-generaal VN: Paus Franciscus spirituele leider van de wereld
15-03: Zal paus Franciscus het christendom en de islam samenvoegen?

2012:
11-12: Hoofd BuZa Vaticaan pleit in VN voor oprichting wereldregering (VN, Vaticaan en New Age werken samen toe naar één wereldoverheid en één wereldreligie)

04-12: Einde vrijheid meningsuiting dreigt door VN-controle over internet
01-12: Wikileaks oprichter: Plotselinge totalitaire wereldcontrole via internet dichtbij

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.


Reacties

Infidel4U op 22-05-2016 14:23

Links is fascisme. Hoe duidelijk wil je het hebben? Verweer je!

René van Zalk op 22-05-2016 14:32

De kogel kwam idd van links Infidel4U  (Pim Fortuyn)

wakker op 22-05-2016 15:32

Het zou eeuwig jammer zijn als sites zoals Xandernieuws zouden verdwijnen. Het zijn inderdaad de docenten op lager onderwijs die vat hebben op de 'schone' verstanden van de jeugd, en ze dingen vertellen als "het is altijd beter om bij een groep (EU) te horen. De foute geschiedenis wordt zo simpelweg gewist. Nu al worden we weggezet als 'rechts-extremisten'. Ik bén en blijf er strots op, hoe dan ook.

Sammy op 22-05-2016 15:39

Er zal dus een moment komen dat deze site van het internet geweerd wordt. Maar de vaste lezers hebben inmiddels genoeg bagage meegekregen! De skills om alles te doorzien!

DN op 22-05-2016 15:40

Inderdaad, ik merk ook een soort gedachtenpolitie op het internet al jaren. Ik heb ook een hekel aan al dat soort control freak gedoe op het internet & alles. Internet zou oorspronkelijk de bedoeling geweest zijn om mensen vrij met elkaar te laten communiceren over de hele wereld, maar alles is daar ook al door de officiele politieke elite geinfiltreefd. Wat kunnen wij hiertegen doen?

Misschien tijd om internetspecialisten onder de arm te nemen die aan onze kant staan? Om dan samen een echt vrij internet op poten te zetten waar hun geen controle meer kunnen over krijgen, moet kunnen denk ik.

Ik kom zelf nooit of zelden op facebook, heb daar ook nooit een account willen openen. Ik denk niet dat ze vrijheidsstrijd volledig zullen kunnen uitroeien, goed blijven informeren over de werkelijke aard van politiekers & hun deal met moslims zal altijd wel nuttig blijven. We zullen zelf ook meer op straat moeten gaan komen vrees ik. Het is goed dat gelijkgezinden elkaar hierin steunen.

Bundy op 22-05-2016 16:34

Zo werkt democratie nu eenmaal , het is streng maar rechtvaardig .

Proteus op 22-05-2016 16:54

Gros van de bevolking inclusief veel christenen steunen dit beleid ook nog. Very creepy.   

AdelaarRobin op 22-05-2016 17:05

Infidel4U,

dat wist ik al lang.

john op 22-05-2016 17:23

Denken ze daarmee rechts te stoppen. Hoe dom kan je zijn? Se eu is op sterven na dood . Straks oostenrijk, daarna Engeland en dan Franktijk . Weg met die  draak !

Maitreya op 22-05-2016 18:27

Hoe links en rechts er steeds in slagen de meest negatieve kanten van elkaar naar voren te brengen, heeft nog een neveneffect: dat ze zelf alleen de zich aangemeten negatieve kanten in praktijk brengen. Dat is de spagaat waarin ze ontwikkelen. Een politicus ziet het blijkbaar als zijn taak om uniek te zijn. En het zakenleven kunstzinnig, dat doen ze via liberalisering. Dat is de vrijheid die ze zich in kunnen beelden, en waarmee ze ieder spontaan menselijk leven onmogelijk maken. De geschiedenis van links en rechts ziet er inderdaad bizar uit. De grootste malloten zijn nog wel zij die vanuit moreel oogpunt loyaal zijn en aldus de planeet vernietigen. De ademnood van de hysterie heeft inderdaad een wetenschappelijke oorzaak, er is steeds minder zuurstof.

Als er trouwens een allochtoon in de buurt is, ze discrimineren zelf het hardst, reageert de Hollander op de onbeschaamdheid die daarin tot uitdrukking komt altijd met een verontschuldigende glimlach. Opdat er een band ontstaat. Wat men institutioneel wil maken is een miljard keer die verontschuldiging op Facebook e.d. (Er wordt bij gezegd dat het verplicht helemaal vrij is.) Het heeft iets van de academici toen die gezamenlijk mee gingen swingen voetbalsupporter te worden van achter de buis.

Willekeurig denk ik hierbij aan een recente demonstratie waar ik was, waar via luidsprekers muziek over een plein klonk. Aanvankelijk was het tamelijk goede muziek, op een gegeven moment klonken er twee soorten even hard door elkaar. Het geluid van democratisering.

Ook las ik in Engeland een commentaar bij de vrijgegeven beelden, door de Egyptische staat, van het recent verongelukte Egyptische vliegtuig bij Griekenland. Ik citeer: ”I agree with the editor's decision to cancel the soundtrack. The spoken Arabic language sounds like incessant evil ranting to the average English-speaker.”

Onno op 22-05-2016 18:43

Ken je geschiedenis: De VN is door m.n. de Westerse "overwinnaars" van WO II in het leven geroepen om met gruwelijke geallieerde oorlogsmisdrijven/misdrijven tegen de mens(elijk)heid weg te komen. Denk aan (voor normale geesten) zonneklaar en ondenkbaar weerzinwekkend en enorm (!) geval van oorlogsmisdrijf "Dresden", maar ook aan de krankzinnige (!) atoombom-afworp op weliswaar legitieme militaire doelwitten (wegens zeehaven), maar dan toch volslagen disproportionele en totaal ongerichte geweldsaanwending. Ondenkbaar voor legitieme overheden.

De (zogenaamd omdat hierdoor WOII niet is voorkomen....) afgeschafte Volkenbond had (als hoeder van het internationaal recht) namelijk niet kunnen beweren, dat men niet de bevoegdheid had om naar zaken WOII betreffende te kijken.

De VN heeft die bevoegdheid inderdaad niet (de "rots" waarop de VN is gebouwd) en moordenaars/psychopaten willen het verleden altijd zo gauw mogelijk vergeten.......en jou het doen vergeten (met immense 'psy-ops').

Voor dit ---, Bernhards "Nederland" incluis, valt niets goeds te zeggen!

Helena op 22-05-2016 18:59

Ja dat doe ik al bij Pegida, kom erbij zou ik zeggen u bent van harte welkom Infidel4U

ohje op 22-05-2016 19:13

De geschidenis laat zien dat het uiteindelijk anders loopt dan men dacht

We zullen zien de tijd zal het leren

pluto op 22-05-2016 20:06

Globalisering is de grootste uitdaging van deze tijd.wij kunnen niet meer terug naar oude grenzen dit is definitief voorbij.

Het gaat om ideologie en religie, democratie en fascisme.Democratie kan niet functioneren in een onderontwikkelde samenleving, daarom is scholing, opleiding, bestuur, van doorslaggevend belang. Men ziet dan ook dat de islamitische wereld het onderspit delft.De Islamitische wereld kan nog geen fiets fabriceren, geen auto"s bouwen, geen vliegtuig/ruimte industrie, geen medische kennis.De vraag die gesteld moet worden is, hoe dit komt. Zijn moslim"s dommer dan chinezen?, dommer dan amerikanen?. Niemand durft dit te beweren, de oorzaak van deze achterstand heet "islam"!

Islam is niet in staat welvaart en ontwikkeling te geven aan haar volgelingen.Islam faalt op alle fronten. Islam leidt haar volgelingen naar de afgrond.Wij zien dagelijks de vruchten van de islam, moord en doodslag, miljoenen vluchtelingen, hun huizen en landen liggen in puin.

Het niet benoemen van de wortel , die alle moslim"s raken is de directe oorzaak van het lijden van de deze mensen.

Omdat hier de doodstraf op staat, zal het pas ophouden indien de islam als religie ophoudt te bestaan.De jihad is het begin van het einde van de islam, immers wie leeft met het zwaard zal sterven door het zwaard. Alle slachtoffers ten spijt.

Dion op 22-05-2016 20:27

ik vraag me af hoeveel er echt terecht gaan komen van dit soort plannen.....

ze worden niet gehinderd door enige vorm van fatsoen en inzicht,  dat ze wel van alles kunnen willen maar het niet betekend dat ze dan ook echt alles voor elkaar krijgen, zeker als het niet in de plannen van de Heer past, dat verteld de geschiedenis wel.

Bert op 22-05-2016 20:28

Uit het verhaal van Xandernieuws blijkt dat de bedrijven waar we het hier over hebben niet politiek neutraal zijn. Ik vind dit een doodenge ontwikkeling.

Dat het bespieden van de gebruikers van Facebook en andere sociale media veel meer om het lijf heeft dan het verzamelen van "onschuldige" marketing gegevens was van meet af aan wel duidelijk. Al die mensen welke met hun vrome gezichten roepen dat ze niets te verbergen hebben komen er nog wel achter wat de echte sinistere achtergrond van dit soort bedrijven is.

Wel goed dat de aap reeds nu uit de mouw is en duidelijk is dat we met politiek gekleurd beleid te maken hebben.

En wat een verkwikkende waarschuwing van de Belgische politie die juist vorige week nog voor het gebruik van vooral Facebook waarschuwde.

Ik snap nog steeds het nut niet van het rondblazen van allerlei flauwekul over jezelf op internet. En dan die idiote bedrijven en nieuwssites die je vragen informatie te delen. Waarvoor in vredesnaam? Het interesseert mij geen bal wat een ander uitspookt of leuk vind. Maar politiek kan straks alles wat je nu zegt tegen je worden gebruikt.

In de V.S. is het al dagelijkse praktijk dat mensen vanwege hun “openheid” in de sociale media tijdens een sollicitatie worden afgewezen. Verkeerde politieke kleur of de verkeerde vrienden? Dan geen baan.

Het is een kwestie van tijd dat bijvoorbeeld zorgverzekeraars hun cliënten ook langs deze weg controleren en gaan straffen met hogere premies bij onwelgevallig gedrag.

De overheid doet dit al. Ik zag enige tijd geleden op de Russische TV een documentaire over verschillende Nederlanders die na een niet eens zo ernstige Facebook opmerking de politie aan de deur kregen.  Betrokkenen waren totaal verbijsterd. Later zouden de agenten in sommige gevallen excuses hebben aangeboden, maar toch. Vrijheid van meningsuiting is in de EUSSR al lang en breed een gepasseerd station.

 

Josef op 22-05-2016 20:58

Mensen blijf wakker en geef zoveel mogelijk tegengas aan de  corrupte regringsbende.

https://petities.nl/petitions/nederland-wil-een-referendum-om-de-eu-te-verlaten/signatures?locale=nl&page=416

Bambi op 22-05-2016 21:41

Hoop dat het xandernieuws niet zal verdwijnen.

IS roept op tot aanslagen in westerse landen tijdens ramadan

http://www.hln.be/hln/nl/33982/Islamitische-Staat/article/detail/2711173/2016/05/22/IS-roept-op-tot-aanslagen-in-westerse-landen-tijdens-ramadan.dhtml

Peter op 22-05-2016 21:41

Misschien een idee om dan een app te ontwikkelen voor android/ ios, waar de xandernieuws-nieuwtjes te lezen zijn.

En waar je dan ook kunt reageren.

Clear op 22-05-2016 22:03

Altijd heeft God de antichristelijke machten toegestaan zich te verheffen tot boven de sterren...om daarna in Christus Jezus radicaal over ze te triomferen. Het is het werkprogramma van de H.Geest. Vreest niet, die in u is is is meedre dan die in de wereld is. Zo snel gaan de dagen voorbij en Bob Dyla zong het al...empires turn into sand. En de gewilde wereldregering  door de 'elite' zal niet eens dat stdiuum bereiken want God heeft de vrijheid voor met de mensheid voor alle volkeren, dat zeggen de profeten onder oud Israel en ook de Koning der koningen gewaagd van  de doorbraak van het koninkrijk aan 'Israel' nog voor de Jongste Dag! Hallelujah!

Lynx op 22-05-2016 22:07

Ja Xander dat is nog maar de eerste stap,de volgende is huisbezoek.Waar kennen we dit van?

Oja 75 jaar geleden,de geschiedenis herhaalt zich,alleen heet het nu femakamp.

gijs op 22-05-2016 22:22

vertrouw nooit een geschiedkundige

jan op 22-05-2016 22:23

Pegida? ????ook zo,n misleidende bende, en dan denkt men ook nog wakker te zijn. helaas Nederland gaat onder.

vlokje op 22-05-2016 22:29

Toch wel slim van de elite om te privatiseren,  mooie manier om de democratie en gekozen volksvertegenwoordigers aan de verkeerde te passeren

een bedrijf is nu eenmaal geen democratie of een sociale instelling.

En dat gaan we merken ook

Eelke Piers op 22-05-2016 23:19

Terroristen zijn verzetstrijders die als ze winnen als helden de geschiedenis ingaan. Denk maar aan Willen van Oranje.

Ik zal ook wel een terrorist zijn en een nationaal socialist.

niet erg; ik zal geen mens vermoorden

Mark S. op 23-05-2016 00:08

In de Bijbel, in het boek Openbaringen (ik weet uit mijn hoofd even niet meer in welk hoofdstuk en vers) staat dat er in de Eindtijd ook mensen zullen worden onthoofd!

Ja, men is bereid heel ver te gaan tijdens de dictatuur van het Beest/de Anti-Christ.

Niet met ons eens???

Kop d'r af!!!

Wauso op 23-05-2016 03:57

Iedere dag krijgt de Telegraaf een --- Feedback over een suggestief artikel. Steeds 'vergeten' ze het woord Allochtoon of Getint bij Criminaliteit ! 

anne op 23-05-2016 08:26

En zo worden de mensen gehersenpoelt en verdwijnt de democratie........tenminste als de mense zelf niet in opstand komt. Wat deze heren willen is echt te gek voor woorden.

Ik ben niet zo voor het vergelijken, maar nu zeg ik dat de 2e wereldoorlog precies het zelfde begon, de mensen met een andere mening dan de gevestigde orde monddood maken.

Nou Xander.....daar doen wij dus niet aan mee.......

Onno op 23-05-2016 10:10

Wat mijn eerdere commentaar betreft: De boosaardige geallieerde "staats"-professionele 'psy-op' waar alle Nederlanders in gedrenkt zijn, bij de een meer "succes" opleverend dan bij de ander,  houdt ook in om mensen die menen dat het internationaal recht/oorlogsrecht ook van toepassing is op Duitse burgerbevolking/de "verliezende" partij, te boek te stellen als sympathisanten van de Nazi's.

Maar het gaat gewoon hierom:

 

De “geest” en bedoeling van de wet (waar psychopaten en diep gemanipuleerde meelopers indringend op wijzen als het hen goed uitkomt) wordt meteen naar de prullenbak verwezen als het hun niet goed uitkomt. Dat is steeds, shockerend, hetzelfde.

T.a.v. het ondenkbare (mega-gruwel) bombardement op Dresden wuiven ze bijv. het Landoorlogreglement 1907 weg, door te stellen dat er in 1907 nog geen vliegtuigen waren. Volkomen logisch maar moreel kennelijk debiel, want vliegtuigen maken het bedoelde uiteraard nog erger en ongewenster:

Landoorlogreglement 1907

Art. 25. The attack or bombardment, by whatever means, of towns, villages, dwellings, or buildings which are undefended is prohibited.

Art. 27. In sieges and bombardments all necessary steps must be taken to spare, as far as possible, buildings dedicated to religion, art, science, or charitable purposes, historic monuments, hospitals, and places where the sick and wounded are collected, provided they are not being used at the time for military purposes.It is the duty of the besieged to indicate the presence of such buildings or places by distinctive and visible signs, which shall be notified to the enemy beforehand.

 

Onno, dit is een Nederlands forum en niet alle gasten zijn de Engelse taal machtig. Plaats Nederlandse vertaling erbij, zie siteregels. Mod.

Onno op 23-05-2016 10:35

Die lui van de zgn. NWO, zijn dus de onderling (ze herkennen de stoornis bij elkaar, maar niet als stoornis doch als "ware mensheid") netwerkende psychopaten die in de USA en GB verholen op de achtergrond aan alle touwtjes trekken, die de Europese landen als vazalstaten beschouwen, met Nederland en Duitsland voorop, en die zonder enige verhoging van de polsslag (de duivel is qua aard een mensenmoorder van den beginne) de perverse, ondenkbaar voor legitieme overheden, dingen doen, in mijn vorige 'comments' beschreven.

Bij deze proactief de mens(elijk)heid bedreigende persoonlijkheidsstoornis doet o.a. het volgende opgang:

'The law does not or should not apply to them'

Ze komen dus bijv. ijskoud met de krankzinnige opmerking (de bedoeling of zgn. "geest" van de wet volkomen de goot intrappend) dat het Landoorlogreglement 1907 niet van toepassing is bij bombardementen door middel van vliegtuigen, omdat er in 1907 nog geen vliegtuigen waren.

Ja, als je daar met open ogen intrapt, zitten ze je binnen de kortste keren op je nek (ook de bevolking van de USA en GB dus hè!!!)

Boilingpoints op 23-05-2016 10:37

Microsoft hebben we niet nodig, want Linux is het alternatief. Facebook hebben we ook niet nodig, want VKontakte, zeg maar het 'Russische Facebook', is het alternatief. En als je écht ondergronds wilt opereren, dan ga je via de TOR-browser het Deepweb op.

Frank Kleij op 23-05-2016 11:00

In plaats van te jammeren kunnen we beter de handen ineen slaan en de vijand, want dat is het echt, tegen te werken. Begin simpel: weiger cookies  op diverse sites die zijn alleen voor de controle en advertentieinkomsten van een heel griezelige club. Leden van die club zijn al duizenden jaren bezig het overgrote deel van de mensheid uit elkaar  te spelen en dát moeten we voorkomen. De golf van "immigranten"op gang gebracht door dezelfde club dient hetzelfde doel: verdeel en heers! In de eereste plaats hebben de meesten een heel verkeerd beeld van de (recente) geschiedenis. Veel relevante zaken worden ons bewust onthouden en irrelevante dingen worden gepropageerd, zodat we al direct een achterstand hebben. Ga spitten op het net, in musea en bibliotheken naar de waarheid, stel vragen en neem geen genoegen met verkeerde antwoorden, dan weet je waar je tegen vecht. En aan Lynx doe vooral gedegen onderzoek naar 75 jaar geleden en realiseer je dan dat we geen 71 jaar bevrijding achter de rug hebben, maar verborgen bezetting

Rebellio op 23-05-2016 11:25

@Mark, Openbaring aan Johannes 20:4 "En ik zag tronen, en zij zaten op dezelve; en het oordeel werd hun gegeven; en ik zag de zielen dergenen, die onthoofd waren om de getuigenis van Jezus, en om het Woord Gods, en die het beest, en deszelfs beeld niet aangebeden hadden, en die het merkteken niet ontvangen hadden aan hun voorhoofd en aan hun hand; en zij leefden en heersten als koningen met Christus, de duizend jaren."

Rebellio op 23-05-2016 11:36

@Eelke, definitie terrorisme: Terrorisme is het zonder wettige grond plegen van ernstig geweld, of ernstige dreiging daarmee, met een politiek of religieus doel. In de meeste opvattingen over wat terrorisme is, moet het om illegaal geweld gaan, doorgaans gekoppeld aan burgers als slachtoffers.

Wikipedia:"Islamitisch georiënteerde organisaties zorgen heden ten dage wereldwijd voor veel terroristische aanslagen. Het National Counterterrorism Center (Verenigde Staten) zegt in haar jaarverslag NCTC Report on Terrorism 2011 dat ongeveer 70% van alle terroristische moorden van dat jaar wereldwijd wordt gepleegd door soennitische moslims. Het rapport stelt: Soennitische extremisten zijn voor het derde achtereenvolgende jaar verantwoordelijk voor het grootste aantal terroristische aanslagen en ongelukken. Meer dan 5700 incidenten komen op rekening van Soennitische extremisten. Het gaat om 56% van het aantal aanvallen en 70% van het aantal doden." Ik vermoed dat dit de afgelopen 5 jaar ook het geval is geweest.

Maakt het idee dat het vermoorden van mensen en het zaaien van terreur in de toekomst goedgepraat kan worden de gedane mishandelingen goed? Dat soms d.m.v. kwaad nog kwader bestreden wordt, is dat een rede om als een moslim tekeer te gaan? Om de wereld te verdelen in Dar al-islam ("huis van de islam") en dar al-harb ("huis van de oorlog")? Ik denk het niet. Ik denk dat er grote verschillen zijn en dat jij wel erg makkelijk alles over 1 kam scheert.

Proteus op 23-05-2016 11:36

Teken Nexit petitie! https://petities.nl/petitions/nederland-wil-een-referendum-om-de-eu-te-verlaten/signatures?locale=nl&page=416

Frank Kleij op 23-05-2016 13:09

@ gijs op. De meeste lieden die "geschiedenis" doceren hebben zelf geen enkel idee waar ze het over hebben. In mijn tienerjaren leerde ik al over het  "Barbarisme" van de "Duitsers". Echter toen ik vele malen als 20 iger in Duitsland vertoefde kreeg ik een heel ander plaatje, ja 180 gr anders. Het waren geen Barbaren , nee het waren zeer ontwikkelde mensen met een groot moreel besef. Gedurende mijn verdere leven na vele bezoeken en het ontwikkelen van vele vriendschappen  in Duitsland werd dat beeld alleen maar versterkt. Twee jaar geleden heb ik in fasen een bepaald boek dichtgeslagen, een boek vol met leugens en kwaadaardigheden, die ik niet voor mogelijk hield. Doe onderzoek naar de period vanaf 1898 naar 1945 naar anno nu en ook U zal het beeld ineens heel duidelijk voor ogen staan. Weest voorbreid, maar het gevaar komt uit een onverwachte (??) hoek en is nog steeds goed gecamoufleerd.

johan op 23-05-2016 13:09

Rechts weren? Hoe zou een rechter daarover oordelen? Zoiets is toch in strijd met de grondwet?

wim op 23-05-2016 13:46

Iedereen praat altijd over de antichrist, het nummer van het beest. Volgens mij is de antichrist allang aanwezig, in de vorm van geld, dat is een nummer en maakt alles kapot.

Rom op 23-05-2016 14:11

Tja,wat heeft atheisme gebracht?Nazisme-Communisme onderdrukking?. godloze wetenschappers die de hele wereld en het heelal kunnen vernietigen?En te dien dagen zullen je ogen worden geopend en je zult als god wezen!

Josef op 23-05-2016 16:21

@Proteus op 23-05-2016 11:36

Deze link had ik ook al geplaatst op, Josef op 22-05-2016 20:58 nog geen reactie gezien.

Misschien nu wel.

https://petities.nl/petitions/nederland-wil-een-referendum-om-de-eu-te-verlaten/signatures?locale=nl&page=416

Onno op 23-05-2016 17:42

Hier dan de vertaling van de Engelse tekst in mijn vorige commentaren:

Art. 25. The attack or bombardment, by whatever means, of towns, villages, dwellings, or buildings which are undefended is prohibited.

Vertaling: Het aanvallen of bombarderen, met welke middelen ook, van steden, dorpen, nederzettingen en gebouwen die (militair) onverdedigd zijn, is niet toegestaan.

Art. 27. In sieges and bombardments all necessary steps must be taken to spare, as far as possible, buildings dedicated to religion, art, science, or charitable purposes, historic monuments, hospitals, and places where the sick and wounded are collected, provided they are not being used at the time for military purposes.It is the duty of the besieged to indicate the presence of such buildings or places by distinctive and visible signs, which shall be notified to the enemy beforehand.

Vertaling: Bij belegeringen en bombardementen moeten, voor zover mogelijk, alle noodzakelijke stappen worden ondernomen om gebouwen bestemd voor doeleinden van religie, kunst, wetenschap of charitas, historische monumenten, ziekenhuizen en plaatsen waar de zieken en gewonden verzameld worden (zoals Dresden), onder voorbehoud dat deze op dat moment niet voor militaire doeleinden worden gebruikt (te Dresden objectief bevestigd door Nederlandse ambtenaren), te sparen. De belegerde heeft de plicht, om de aanwezigheid van zulke gebouwen of plaatsen, door eenduidige en goed zichtbare aanduidingen aan te geven (enorme rode kruistekens vanuit de lucht goed waarneembaar waren te  -volledig op de gruwelijkst denkbare wijze met enorme monsterbommen, fosfor en voor het eerst napalm uit 2650 zware -vergelijk: zwaar verdedigde zeehaven Rotterdam 80 lichte en middelzware met gewone vliegtuigbommen tot 500 pond met 1940 kracht!!!-  bommenwerpers, finaal uitgemoord/tot soep gekookt-   Dresden aangebracht, bovendien zagen de geallieerden de vluchtelingenstromen bij hun midden februari 1945 totaal ongehinderde luchtverkenningen van alle kanten richting Dresden gaan), waarvan de vijand van tevoren op de hoogte wordt gesteld (Dresden was als "open stad" aangemeld).

'The law does not or should not apply to psychopaths'

Vertaling: De wet is niet van toepassing op psychopaten, of zou op hen niet toepasselijk moeten zijn (vinden deze diep en uiterst proactief-bedreigend gestoorden zelf).

Robert.v.K op 23-05-2016 18:15

Er is in dit tijdperkje maar een onderwerp echt belangrijk, vooral voor alle lezers van deze site.

Het zo goed en duidelijk mogelijk, proberen mensen wakker te schudden in je naaste omgeving!!! Collega's, vrienden, familie, enz... Daar ligt onze kracht.... Door jezelf steeds weer te blijven prikkelen om een goede basis van informatie te vormen om mensen die denken dat je een Doomsday denker ben, te ontkrachten met feiten, onderbouwingen, en vooral begrip. Want anders komt het spreekwoordelijke schildje weer omhoog, en dat werkt alleen maar averechts...

Xander, mede (Vooral) dankzij jullie zit ik ferm in deze materie gebeten, en zal er alles (Veel) aan doen om het in mijn nabije omgeving te verspreiden!! Niet geforceerd, geniet ook nog van mijn leven, vrijetijd, en alles wat mensen behoren te doen! Maar wel structueel, wanneer mensen er zelf over beginnen, zal ik het niet laten zaadjes te planten in die grijze hersenmassa's die alleen maar aan werken denken en vooral dingen die Niet belangrijk zijn (Darten, Voetbal, Jersey shore, en nog veel meer van die kansloze hersenspoel programma's). Een tikje de juiste richting in, om iets wat hun wel interesseert... Het moet per slot van rekening uit je eigen hart komen, anders is het gewoon water naar de zee brengen :(

Valt me wel bijzonder op dat er steeds meer mensen wakker worden, reageren op artikelen van deze site.. Mooi :) "Awakening" Ik zeg het niet graag, Bijbels enzo... Maar het lijkt zeer zeker op een strijd tussen goed en kwaad, alleen ligt het goed keihard te slapen, en vind het kwaad dat alles behalve erg... Vroeger waren mensen nog behoorlijk gevaarlijk als ze onze vrijheid probeerde af te pakken, nu niet meer!! Daar heeft het kwaad "goed" z'n best gedaan om ons in een sluier van materialisme te wikkelen, en onze vechtlust de kop in te drukken..... 

https://www.youtube.com/watch?v=fJekzvSsB90

Mark S. op 23-05-2016 23:25

@Rebellio Dank voor je hulp! Dat bedoelde ik inderdaad.

Wie het Beest en zijn beeld niet aanbidt en zijn merkteken niet op zijn voorhoofd en hand heeft die z'n kop gaat er gewoon af. We gaan dus nog veel moeilijker tijden tegemoet.

Als je niet meedoet met degenen die wel het Beest, de Satan aanbidden, via de Anti-Christ, dan wordt je in een later stadium dan nu het geval is gewoon onthoofd.

Je ziet nu de druk al toenemen op al die landen, politieke partijeen maar ook groepen en individuen die niet meedoen met de elite agenda van Washington en Brussel en de propaganda die zij via de media verkondigen. En de wetten die zij opleggen.

Die worden steevast gekarakteriseerd als rechts-extremisten, rascisten, populisten etc.

De rest slikt de leugens van de massamedia en draagt op den duur het teken van het Beest in aanbidding van de Anti-Christ omdat ze zijn leugens ook zullen geloven.

Rebellio op 24-05-2016 09:11

Ik weet niet wat de beweegredenen zijn, maar eerst konden we al niet meer discuseren op de site van de Telegraaf, toen die van Elsevier en nu is ook 'inspraak' bij BNR verdwenen. Ik kan mij herinneren dat dat een van de mooie dingen was van het internet, dat zou de wereld bij elkaar brengen. Nu kan (?) het alleen nog maar via twittertjes (maximaal 135 tekens?!) en facebookkkkkk.

Josef op 24-05-2016 11:11

Nederlanders hebben geen idee van de genocide die islam pleegt op christenen en anders gelovigen.En dat moeten we toch voornamelijk onze media/overheid aanrekenen. Er worden per jaar 150.000 christenen vermoord door islam. Het Midden-Oosten is al Judenrein en is hard op weg om ook compleet van christenen gezuiverd te worden. En de daders zijn moslims. Uit Irak is sinds de Amerikaanse inval 80% van de christenen verdwenen. Vermoord, verjaagd of gevlucht, en niet alleen voor en door ISIS. Bij onze bondgenoot Turkije bestond de bevolking 100 jaar geleden nog voor 20% uit christenen, nu nog voor minder dan 1%.Dat is wat de dwingende monocultuur islam altijd en overal doet. Bekeer je of sterf. Maar van onze media/overheid mogen we niet weten dat islam een holocaust aan het plegen is van de Filipijnen tot in Nigeria, en dat maakt onze media en overheid medeplichtig. Om over hen die de macht gegrepen hebben in dit land nog maar te zwijgen

Over genomen van wauso.

Hoopvol op 25-05-2016 22:54

Robert.vk ook ik probeer mensen wakker te krijgen en sluit mE helemaal aan bij jouw verhaal ....

maar blijft moeilijk om mensen wakker te krijgen .... !!!! Maar ook ik geef niet op!!!

maar voor mij heeft wel alles een Happy end.   Ik hoop voor u ook !!!

Mvg 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl