Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Nog meer bewijs dat vlucht MH17 werd neergeschoten door leger Oekraïne


Putins presidentiële toestel, dat vrijwel exact dezelfde kleurstelling heeft, vloog op dezelfde dag vlak in de buurt van de neergeschoten Boeing uit Amsterdam.

De ramp met de Maleisische Boeing boven Oekraïne, vlucht MH 17 vanuit Amsterdam naar Kuala Lumpur, schokte de wereld en Nederland, en werd door de media en politiek onmiddellijk aangegrepen om Rusland en de pro-Russische rebellen in Oekraïne de schuld te geven. Die propaganda heeft ervoor gezorgd dat veel Westerlingen nog steeds president Vladimir Putin als het grote kwaad beschouwen, zozeer dat de families van de Australische slachtoffers een rechtszaak tegen hem zijn begonnen. Daarbij worden de conclusies van de Nederlandse MIVD genegeerd, en ook nieuw bewijsmateriaal waaruit blijkt dat de fatale BUK luchtdoelraket werd afgeschoten door het Oekraïense leger, en Putin juist het beoogde slachtoffer was.

 

Beelden konvooi bewijzen... niets

Op een recent gepubliceerde dashcam video is te zien hoe een konvooi met BUK raketten over hoofdweg H21 vanuit de stad Makijivka rijdt. Stratfor en Bellingcat wijzen opnieuw op de Russen, maar zelfs al zou vanuit dit konvooi de fatale raket zijn afgevuurd, dan nog bevindt deze zich op de beelden ten westen van de door BUK fabrikant berekende lanceerlocatie, alsmede ook van het door de Nederlandse Onderzoeksraad aangewezen vermoedelijke lanceergebied van 320 vierkante kilometer, wat wisselend in bezit was van het Oekraïense leger en de rebellen.

Verder rijdt het konvooi van west naar oost. Er bestaan echter geen beelden van BUK konvooien die van oost naar west rijden, wat logistiek gezien absoluut noodzakelijk is als de Russen de raketten inderdaad aan de rebellen zouden hebben gegeven, iets dat altijd door het Kremlin en ook de rebellen is ontkend, en waar nooit ook maar een flintertje bewijs van werd geleverd.

Bevestigd: Leger had BUKs, rebellen niet

Westerse inlichtingendiensten bevestigden later dat het Oekraïense leger verschillende BUK systemen in het oosten van het land had opgesteld, een onthulling die vorig jaar oktober in het MIVD rapport stond te lezen. Daarin werd letterlijk gesteld dat de enige raketten die op 17 juli vlucht MH17 konden neerschieten die van het Oekraïense leger waren. De pro-Russische rebellen hadden enkel MANPADS, die bij lange na niet de vlieghoogte van de Boeing konden bereiken.

Bovendien voerde het Oekraïense leger op 17 juli een offensief uit tegen de rebellen, waardoor het nauwelijks te bepalen was welk gebied op wat voor moment in wiens bezit was. Het fascistische regime in Kiev, dat na een door de CIA en de EU gesteunde illegale staatsgreep tegen de wettig gekozen pro-Russische regering aan de macht was gekomen, was bang voor een Russische invasie om de vernietiging van de rebellen te voorkomen, en stelde om die reden BUK raketten in het gebied op, bedoeld tegen eventuele Russische luchtaanvallen.

Westerse propagandamachine

De Westerse propagandamachine draaide echter al op volle toeren om de staatsgreep te ontkennen, de marionettenregering als Kiev ‘legitiem’ te verklaren, de opstand van de Oekraïense rebellen als ‘Russische agressie’ te duiden, en de democratische aansluiting van de Krim bij Rusland -96% van de bevolking stemde vóor- een Russische ‘annexatie’ of zelfs ‘invasie’ te noemen -  glasharde leugens die nog steeds door veel slaafs de reguliere media volgende goedgelovige Nederlanders en andere naïeve Europeanen voor zoete koek worden geslikt.

Oekraïense eenheid van meet af aan bekend

De laatste brokstukken van de Maleisische Boeing waren amper op de grond gevallen of de Amerikaanse regering gaf Rusland de schuld van de ramp, een even propagandistische als doorzichtige poging om de EU zover te krijgen economische sancties tegen Rusland af te kondigen. Volgens een bron die door Amerikaanse inlichtingenofficials werd geraadpleegd hadden de analisten echter nul komma nul bewijs voor de beweringen van Washington en Brussel. Sterker nog: van meet af aan wees alles erop dat een Oekraïens legeronderdeel verantwoordelijk was voor het afschieten van de BUK raket.

Om toch de valse versie van het Witte Huis overeind te houden, suggereerden de analisten dat de bemanning van de BUK systemen plotseling was overgelopen naar de rebellen. Die bewering werd na 22 juli 2014 echter nooit meer herhaald, wat er hoogstwaarschijnlijk op wijst dat ook dit niets meer dan een ongegronde beschuldiging was, in een poging de Russen bij het grote publiek in een kwaad daglicht te stellen.

Putin niet de dader, maar het beoogde slachtoffer

Volgens de eerder genoemde bron was het boven tafel komen van bewijs dat de raket wel degelijk door een op eigen houtje opererend Oekraïense eenheid was afgeschoten de echte reden dat de analisten er vervolgens het zwijgen toe deden. Die eenheid zou de Maleisische Boeing hebben verward met het grote privé toestel van president Putin, dat exact dezelfde kleuren heeft en juist op die dag terugkeerde van een staatsbezoek in Zuid Amerika en in de buurt van het rampgebied vloog. Met andere woorden: Putin was niet alleen niet de dader, maar zelfs het beoogde slachtoffer.

In dat scenario werd een Oekraïens gevechtsvliegtuig gebruikt als ‘spotter’ om het doelwit, Putins IL-96, te identificeren. Ook op deze site hebben we pal na de ramp getuigen aangehaald, burgers uit omliggende dorpen, die één of meerdere gevechtsvliegtuigen hadden gehoord of gezien – feiten die door onze ‘kwaliteits’media en politici maandenlang compleet werden genegeerd. Putins toestel nam echter een meer noordelijke route, en landde veilig in Moskou.

Als Putin inderdaad het echte doelwit was, dan moesten de aanvallers onmiddellijk grote verwarring zien te zaaien over de oorzaak en de daders, om zo massale militaire vergelding door Rusland te voorkomen. Het perfecte rookgordijn was dat Putin per ongeluk zou zijn neergeschoten door de pro-Russische rebellen, of misschien zelfs wel door zijn eigen troepen, het ultieme geval van ‘wie een kuil graaft voor een ander...’

Vals bewijsmateriaal meteen op internet gezet

Om dit geloofwaardig te doen overkomen, zou op het internet een hele lading misleidend en vals ‘bewijsmateriaal’ worden geplaatst, dat door de Westerse media zou worden overgenomen en aan de argeloze Westerse burgers als ‘bewijs’ zou worden gepresenteerd. Nadat duidelijk werd dat er een fatale vergissing was begaan, was dit valse bewijs extra hard nodig om het Oekraïense leger vrij te pleiten en de schuld in de schoenen van de Russen of pro-Russische rebellen te schuiven.

Tijdens ramp ‘toevallig’ onderhoud aan radar

Fred Westerbeke, hoofd van het door Nederland geleide onderzoeksteam JIT, erkende in zijn rapport dat er geen radarbeelden waren van de ramp, omdat de Oekraïense luchtverkeersleiding ‘toevallig’ op dat moment onderhoud aan de belangrijkste radarsystemen pleegde, waardoor er alleen beelden beschikbaar waren van passagiersvliegtuigen, en niet van militaire toestellen of van raketten.

Russische officials verklaarden dat uit hun eigen radarbeelden blijkt dat een Oekraïens gevechtsvliegtuig mogelijk een raket op MH17 heeft afgeschoten. Zonder de Oekraïense radarbeelden is dit alternatieve scenario moeilijk uit te sluiten, temeer omdat er niet één getuige, niet één foto, niet één filmpje is te vinden van een afgeschoten BUK raket, die zoveel lawaai maakt dat de lancering tot op 20 kilometer afstand is te horen en te zien.

Amerikanen houden satellietbeelden achter

Tevens zijn er geen satellietbeelden van de raketlancering beschikbaar, mede omdat het die dag bewolkt was. Rusland stelde echter zijn eigen satellietfoto’s ter beschikking, waaruit bleek dat Oekraïne op de dag voor de ramp BUK raketten bij Donetsk had opgesteld, die op 17 juli 50 kilometer naar het zuiden zouden zijn geplaatst, en op 18 juli weer waren weggehaald. Op vragen om deze verdachte verplaatsingen, en tevens het uitzetten van de radar die de raketlancering had kunnen detecteren, te verklaren, gaf het regime in Kiev geen antwoord.

De Amerikanen houden echter vol dat op hun infrarode satellietbeelden een raketlancering is te zien. Deze foto’s zijn echter als ‘staatsgeheim’ bestempeld, en worden heel ‘handig’ niet openbaar gemaakt. Bij eerdere gelegenheden, zoals het per ongeluk neerschieten van een Koreaanse Boeing in 1983 door de Sovjet Unie, en natuurlijk de massavernietigingswapens van Saddam Hussein, was Washington er als de kippen bij om zijn satellietbeelden aan de hele wereld te tonen. Door nu te weigeren deze beelden openbaar te maken, houden de Amerikanen zonder ook maar een greintje bewijs het sprookje overeind dat Moskou verantwoordelijk was voor de ramp met MH17.

Officials bang dat ‘verhaal wordt omgedraaid’

De bron die door de Amerikaanse analisten werd geraadpleegd vertelde dat Thomas Schansman, de vader van het enige Amerikaanse slachtoffer, de Amerikaanse regering om medewerking had gesmeekt, maar nul op het rekest kreeg omdat Amerikaanse officials bang waren dat ‘het verhaal anders omgedraaid’ zou kunnen worden. Met andere woorden: dat het de Westerse burgers duidelijk zou worden dat ze al die tijd worden voorgelogen over de werkelijke daders van de tragische ramp op 17 juli 2014, die aan 298 mensen het leven kostte.

Verbijstering en ontgoocheling

Wij kunnen alleen maar bij benadering de verbijstering en ontgoocheling voorstellen van de achtergebleven familieleden en vrienden van de vele Nederlandse slachtoffers, als ze zich realiseren dat ze niet alleen massaal zijn en nog steeds worden voorgelogen door politici en media, maar ook dat de EU uitgerekend met het illegale fascistische Oekraïense regime, dat op zijn minst indirect verantwoordelijk is voor de dood van hun geliefden, een nauw –recent in een referendum door Nederlandse burgers afgewezen- associatieverdrag heeft gesloten, dat als klap op de vuurpijl ook nog eens een sterk militair aspect heeft dat rechtstreeks is gericht tegen ‘het grote boze’ Rusland.

 

Xander

(1) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

2015:
31-03: Persbureau Reuters betrapt op vervalsen getuigenis neerhalen MH17
13-03: MH17: Media presenteren opnieuw vals bewijs om Russen de schuld te geven
09-03: ‘Sluitend bewijs dat vlucht MH17 werd neergeschoten door Oekraïense jager’

2014:

20-10: BND blijkt helemaal geen bewijs te hebben voor neerschieten MH-17
11-10: MH17: Duitse regering erkent indirect dat Oekraïne schuldig kan zijn
09-09: Eerste conclusies onderzoek MH17 duiden op schuld Oekraïne, niet Rusland
07-08: Meer bewijs dat vlucht MH17 werd neergehaald door luchtmacht Oekraïne (/ Canadese OVSE-waarnemer bevestigt kogelgaten in wrakstukken)
31-07: Piloot: Cockpit Boeing werd met boordkanon jachtvliegtuig beschoten
29-07: Financial Times: Rusland rekent op oorlog in Europa
26-07: Crisis Oekraïne: Backup-plan globalisten naar Derde Wereldoorlog
24-07: Westen verdraait interview separatistenleider; Kiev houdt gesprekken met piloten achter
23-07: CIA gaat mogelijk Oekraïense ‘deserteur’ schuld geven van vliegramp
22-07: Videobewijs van Russische betrokkenheid neerschieten Boeing ontkracht
20-07: ‘Spaanse luchtverkeersleider in Oekraïne zag twee jachtvliegtuigen bij Boeing’
20-07: Geheime dienst Oekraïne neemt gesprekken met piloten MH-17 in beslag
18-07: Ooggetuigen: Maleisische Boeing neergeschoten door straaljager

Indien u wilt reageren op het forum. 

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Jabba op 31-05-2016 15:20

Hou is op. Is door russische soldaten neergehaald.

only you op 31-05-2016 15:57

Een reden te meer, dat ze helemaal zelf moeten uitzoeken met poetin? 

josef op 31-05-2016 16:10

ik en net als mij miljoenen willen graag weten wat is gebeurt met de zwarte doos MH-17 .ik weet dat doos via ...naar Briten gegaan voor de onderzoek maar de uitslag nog niet bekend is waarom  ?

DN op 31-05-2016 16:17

Ik ben in heel mijn leven nog geen vliegtuig opgestapt omdat er niet voldoende beveiliging is voor de passagiers, iedereen vliegt dus op eigen risico, elk vliegtuig kan neergeschoten woren, ontploffen door terroristen, gesaboteerd worden, neerstorten, het is ook moeilijk bewijsbaar wie schuldig is boven oorlogsgebied.

Waarshijnlijk niet opzettelijk neergehaald maar per ongeluk door omstandigheden? Men zal altijd wel welles & nietes blijven zeggen, laat ons stellen, onbewijsbaar? Ik laat het bij een ongeval of samenloop van omstandigheden. De doden gaan niet terugkomen door er blijven over te redetwisten, trek er zelf lessen uit?

U.G. Kempenaer op 31-05-2016 16:52

In de loop der jaren is het me steeds duidelijker geworden dat niet alleen de publieke media, maar ook de niet-publieke media voor 99% in handen zijn van de gevestigde orde. En sinds WW2 danst de gevestigde orde in Europa naar depijpen van de Amerikanen.

De Amerikanen. Een jaarlijks defensiebudget groter dan de rest van de wereldtopvijftien bij elkaar opgeteld. Met een imperialistisch agenda en vele militaire bases buiten het eigen grondgebied. De VS is een lijst aan het afwerken. Een lijst met landen die de VS wil onderwerpen. Afghanistan, Irak, Libië, Egypte, Tunesië, Syrië, Oekraïne. 

Langzaam maar zeker is de VS met hulp van hun Europese puppets bezig met het omcirkelen en isoleren van Rusland. Een zeer gevaarlijke en ongewenste ontwikkeling. Europese landen moeten wakker worden en stoppen met het expliciet en impliciet steunen van deze Amerikaanse agressie. De Amerikanen zijn langzaam verworden tot een bedreiging van de beschaving. 

anora op 31-05-2016 18:24

Mevrouw Clinton wees direct met de vinger naar Rusland, zonder bewijs (dát mag dan wel zonder bewijs. Amerika mag dat, Amerika wel.). Het lag er vanaf het begin al dik bovenop. Nu is bewijs altijd nodig en goed, maar helaas gaat men daar selectief mee om. Dus of er veel gedaan zal worden, met het zoveelste bewijs?

Felix op 31-05-2016 18:30

"Verder rijdt het konvooi van west naar oost. Er bestaan echter geen beelden van BUK konvooien die van oost naar west rijden, wat logistiek gezien absoluut noodzakelijk is als de Russen de raketten inderdaad aan de rebellen zouden hebben gegeven"

Een merkwaardige quote, alsof iedere weg linea recta van oost naar west moet voeren om te "bewijzen" dat russen de rebellen raketten hebben gegeven. Een weg kent nu eenmaal bochten, om obstakels (zoals meren, woonwijken of bergen) te passeren. 

Het is sowieso al bij elke beeldbewerkingssoftware mogelijk om het beeld te "spiegelen" zodat de konvooien netjes van oost naar west lijken te bewegen. (behalve als je de nummerborden van de vrachtwagens ziet, want dan ben je wel ontmaskerd)  :) 

Zo bekeken bewijzen de beelden van de konvooien inderdaad niets. 

rescue op 31-05-2016 19:23

De Russen vertellen natuurlijk net zo'n onzinverhaal als de westerse media. Net voor de crash van MH-17 werd al een Oekraïens toestel van zes kilometer hoogte neergehaald door luchtafweer van de separatisten die daar natuurlijk hulp bij kregen met Russisch materiaal. Er is daarna hoogstwaarschijnlijk een fatale vergissing gemaakt door een burgertoestel aan te zien voor nog een Oekraiens toestel. Het is tragisch maar natuurlijk ook een grote fout van het westen om daar burgertoestellen overheen te laten vliegen, en dat is de reden voor het alsmaar uitblijven van het eindrapport. Beide kanten hebben schuld aan dit verschrikkelijk drama.

ohje op 31-05-2016 19:48

Is al het moslim gedoe enkel een verkapte waarheid om al de ellende te vertroebelen.proost

Onno op 31-05-2016 20:02

Ja voor de nabestaanden is dit ijskoude gelieg en gedoe afgrijselijk (en levenslang als er, zoals bij de krankzinnige totale vernietiging van "vluchtelingenkamp" Dresden in de nacht van 13/14 februari 1945, waar wel zonneklaar is wie de misdadigers zijn, maar laat maar zitten de overwinnar "mag misdadig zijn", we gaan gewoon door, geen halt aan wordt toegeroepen), omdat normale natuurlijke verwerking en afsluiting zo niet mogelijk is.

Het is gewoon duidelijk dat velen precies weten hoe het zit, maar dat deze weerzinwekkende smeerpoetsen (collectief) hun mond houden.  Het is bkijvend shockerend voor min of meer fatsoenlijke, althans niet anti-sociale mensen, te weten dat er zulk 'canaille van de eerste soort' zich mede op de planeet bevindt.

jottum op 31-05-2016 21:00

Was op 9/11 ook niet toevallig iets aan de hand met defensie-vliegtuien die niet opstegen of de andere kant opvlogen? Blijft kwaad kersen eten met overheden die verborgen agenda's hebben. In ieder geval sneuvelt de waarheid als eerste.

Maitreya op 31-05-2016 21:30

Zeker bestaat de tendens in onze cultuur om de satan als verlosser te zien en andersom. Rest de vraag in hoeverre fraude dan wel naïviteit een rol speelt in deze foute appreciatie van de realiteit.

Dicksy op 31-05-2016 22:37

DN - Waarshijnlijk niet opzettelijk neergehaald maar per ongeluk door omstandigheden? Men zal altijd wel welles & nietes blijven zeggen, laat ons stellen, onbewijsbaar? Ik laat het bij een ongeval of samenloop van omstandigheden. De doden gaan niet terugkomen door er blijven over te redetwisten, trek er zelf lessen uit?

Waarschijnlijk niet opzettelijk maar wel met opzettelijke gevolgen. De boycot tegen Rusland is wel een gevolg van dit " waarschijnlijk niet opzettelijke ongeluk. " De doden komen inderdaad niet terug en jammer maar dat het westen dan ook stopt met hun agressiepolitiek tegen een land dat niet bij de aanslag betrokken was.   

De nabestaanden vooral maar ook wij burgers en Rusland hebben het recht om te weten wat er juist is voorgevallen die bewuste dag en nu spreekt momenteel niets in het nadeel van Rusland over hun betrokkenheid tenzij de Westerse propaganda de enige juiste is en mag zijn.

DN op 31-05-2016 23:14

@Dicksy, ik kan als single de twee partijen toch niet doen stoppen met bekvechten over de schuldvraag? Niemand zal naar me luisteren, ik was er niet bij, dus kan daar niet over oordelen. Dat gebeurt allemaal op rechtbanken, of die nu krom zijn of recht, toch allemaal boven mijn macht. Als ieder zich nu eens met het eigen land zou bemoeien & in eigen land zou blijven, dan zou alles al een stuk rustiger worden, denk je ook niet?

DN op 31-05-2016 23:23

PS Het zou heel goed kunnen dat Xandernieuws gelijk heeft, maar tussen gelijk hebben & krijgen is in deze wereld ook een heel grote kloof.

Rom op 01-06-2016 00:27

Dit muisje kon nog wel eens een staartje hebben:Nm dit dat Nederland gedreigd wordt met een nucleare aanval

Opzender op 01-06-2016 01:10

Rutte II en de MSM hebben heel wat uit te leggen aan de nabestaanden en het Nederlandse volk als dit waar blijkt te zijn. Talloze suggestieve opmerkingen, waarbij Rusland werd aangewezen als de schuldige, kun je niet ongestraft maken. Op z.n minst smaad en belediging, en ook misleiding en bedrog.

Ike op 01-06-2016 07:51

http://thesaker.is/mh-17-one-year-later/

Volgens bovenstaande link was het Israelische Python raket. Er zijn meerdere theoriën hier over. Over gemodificeerde SU25's van de Oekrainieërs en over hetzelfde van de Georgiërs. Laat de VS het maar ontkennen met hun radarbeelden. Over elke vliegbeweging hebben ze bewijsmateriaal maar hierover geen enkel.

Ik weet alleen wat ik lees. Ik weet niet wat de waarheid is van alle verschillende verhalen. Het duid ook op geen enkele betrokkenheid van Israël. Net zo min als de Russen nier betrokken zijn bij elke dood van een Kalashnikov. De SU25's zijn geupgrade in andere tijden.

Ik vind het echter één van de waarschijnlijkste verhalen. Ook omdat de vroegere Georgische president daarna een leuke baan kreeg voor Kiev. Dat soort grensoverschrijdende benoemingen buiten de EU zijn zeldzaam.

Robert.v.K op 01-06-2016 08:42

Er is maar een echt kwaad in de wereld en dat is Amerika!!! Zij doen "alsof" ze het beste voor hebben met de wereld. Net als een kameleon. Maar het tegendeel bewijst zich keer op keer, en daar sluimerd/zit het gevaar in bij US of (rotted to the core) A

Van Rusland weet je in ieder geval wat je kan verwachten, die hebben nog trots en eer! Iets wat de amerikanen allang overboord hebben gegooid, ten koste van een Nazi-ideologie. Een Wereld Orde, (YouTube: Bush senior NWO) kom op zeg!! Elke keer met je onwetende dikke chips vinger naar Poetin wijzen omdat dat bij RTL4 of SBS6 komt?!?!?! Kansloos gewoon.....

Emile op 01-06-2016 09:44

Het gebeurt te vaak als je met een vliegtuig boven oorlogsgebied vliegt:

https://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_neergehaalde_vliegtuigen_in_de_burgerluchtvaart

Het MH-17 verhaal is natuurlijk het meest besproken.

Het Oekrainse leger is niet de eerste keer verdacht:

http://vorige.nrc.nl/krant/article1574788.ece

Maitreya op 01-06-2016 10:02

Het probleem in Oekraïne met de toenmalige regering zou zijn ontstaan tijdens de interviews die de Christus in Rusland op TV heeft gegeven. Het zwaard des onderscheids. Hij zou ook bij de demonstraties in Kiev aanwezig zijn geweest.

marrekie33 op 01-06-2016 12:50

Op deze pro-Ruslandsite wordt  altijd  alles verdraaid ten gunste van de hier immer verheerlijkte heer Poetin. Toen Janoekovitsj nog president was van Oekraïne wilde hij al het handelsverrdrag met de EU tekenen. Maar onder grote druk van Moskou heeft hij daar op het laatste moment toch maar vanaf gezien, waarna de bevolking tegen hem in opstand kwam. Heel iets anders dus dan de verhalen die op deze site geregeld de ronde doen dat het Westen overal achter zou zitten in Oekraïne. Het referendum voor aansluiting van de Krim bij Rusland was ook  een door Rusland vooropgezette scheinvertoning. De uitslag stond natuurlijk al van tevoren vast. Vandaar ook dat de tegenstanders van aansluiting bij Rusland, o.a. de Krim tataren niet eens hebben mee gestemd op deze farce van de Russen.

Lodewijk op 01-06-2016 13:06

Voor wie het interesseren mocht, hier staan posts van ondergetekende onder de naam LodeHere:

http://www.joop.nl/videos/de-pen-het-zwaard-poetins-propaganda-apparaat

Ik heb er de feiten zoals tot nu bekend over MH17 gepost.

Oorspronkelijk postte ik daar onder mijn eigen naam, maar door enige bans kan ik dat niet meer.

Lodewijk op 01-06-2016 13:16

Oeps, ik heb weer een ban op Joop.nl gekregen, zij het deze keer voor 24 uur. Lijkt wel de DDR daar... zoveel posts met links naar gedegen informatie zijn er niet van mijn geplaatst daar. B.v. inks naar Xander.nl worden meestal ook niet geplaatst. Het is regresssief links daar. Ze zijn er ingeluisd door de NWO "elitie" omdat die de linkse progressieve taal is gaan gebruiken.

En voor wie nog denkt dat de NWO niet ontwikkeld wordt:

"New world order quotes from different world leaders 2015" https://www.youtube.com/watch?v=R2c9PMV3ZJg

Jo op 01-06-2016 13:19

In het verleden las is dat een man van het grondpersoneel vertelde dat toen de Ukrainse piloot uit zijn gevechtsvliegtuig stapte zoiets zei als, ik heb een grote vergissing gemaakt. Hij bedoelde daarmee dat hij niet het vliegtuig van Vladimir Putin had neergeschoten maar een andere.

De verkeersleider van Spaanse afkomst vertelde dat hij op de radar twee vliegtuigen zag in de nabijheid van de MH17. Niet lang daarna werd de verkeersleiding overgenomen door militair personeel.

Zijn familie heeft niets meer van hem vernomen !

Ook de betreffende piloot en de man van het grondpersoneel zullen wel vermoord zijn, want zo rekent Petro Poroshenko af met mensen die falen !

Noha op 01-06-2016 15:15

Jo 01.06.2016 13.19 uur.

Ik heb Juan verkeerleider in de Oekraine ook gelezen van minuut tot minuut. En heb ook het filmpje gezien van de straaljagerpiloot die volledig met zijn gezicht in beeld kwam en beweerde dat de verkeerde was neergeschoten.

Ach politiek is appart volk. Liegen en bedriegen hoort erbij. Een beetje nadenkende burger leest het en doet er zijn eigen ding mee. Dat verslag van Juan is nergens meer te vinden.

Amerika, daar wil ik niets over zeggen eigenlijk. Maar na de WOll zijn ze wel opvallend in beeld gekomen met 70 jaar na dato dergelijke Navo basissen en een hierarchie menen te bezitten. Voorop staat dat ze moorden en doden en zij maken geen verschil tussen volwassenen en kinderen. 500.000 kinderen in Irak zijn opgeoffert aan het Amerikaanse chaufinisme.

Jaren geleden waren de oorspronkelijke bewoners Indianen en door een genocide zijn die ook terug gebracht door middel van moord en bedrog uit de Engelse en Ierse bewegingen.  Evenals Australie. 

Kortom ik kan dus bevestigen dat Amerikanen niet bestaan en nooit bestaan hebben. Evenals het engels sprekende volk in Australie.

Noha op 01-06-2016 15:16

Jo 01.06.2016 13.19 uur.

Ik heb Juan verkeerleider in de Oekraine ook gelezen van minuut tot minuut. En heb ook het filmpje gezien van de straaljagerpiloot die volledig met zijn gezicht in beeld kwam en beweerde dat de verkeerde was neergeschoten.

Ach politiek is appart volk. Liegen en bedriegen hoort erbij. Een beetje nadenkende burger leest het en doet er zijn eigen ding mee. Dat verslag van Juan is nergens meer te vinden.

Amerika, daar wil ik niets over zeggen eigenlijk. Maar na de WOll zijn ze wel opvallend in beeld gekomen met 70 jaar na dato dergelijke Navo basissen en een hierarchie menen te bezitten. Voorop staat dat ze moorden en doden en zij maken geen verschil tussen volwassenen en kinderen. 500.000 kinderen in Irak zijn opgeoffert aan het Amerikaanse chaufinisme.

Jaren geleden waren de oorspronkelijke bewoners Indianen en door een genocide zijn die ook terug gebracht door middel van moord en bedrog uit de Engelse en Ierse bewegingen.  Evenals Australie. 

Kortom ik kan dus bevestigen dat Amerikanen niet bestaan en nooit bestaan hebben. Evenals het engels sprekende volk in Australie.

Joost Visser op 01-06-2016 15:20

Nooit geweten dat je kleuren van vleigtuigen kan zien op 10 km hoogte.

Ger op 01-06-2016 17:51

Wie of wat de schuldige is weet ik niet maar weet zeker dat we door de nederlandse overheid over MH17 worden voorgelogen.

Dagen lang zijn er verschillende vluchten van uit eindhoven naar de ukaine gemaakt door de australische luchtmachtmet hun Globemasters en die jongens waren zeer zwaar beladen 

gezien ze hier redelijk laag over het huis denderden.

Ook verschenen er beelden op een nos journaal waar nederlandse legertruks in deze toestellen geladen werden die beelden zijn 1 keer uitgezonden en bij het volgende nos journaal waren ze al niet meer te zien

Juul op 01-06-2016 19:45

Mijn lange bericht was per ongeluk gewist. Nu korter: https://www.youtube.com/watch?v=K5YSVly36cU . En meer YouTube die over de MH17 gaan  en eventueel getuigen. Ik geloof iets anders. Maar Rusland gaat vrijuit. Ik geloof een groot deel van deze YouTube video.

Juul op 01-06-2016 20:38

Ook: http://www.globalresearch.ca heb ik veel gelezen. zoekveld: MH17 een aantal hele goede berichten met soms een video.

Juul op 01-06-2016 20:45

Een Ned. site: Ook over de MH17: http://www.wanttoknow.nl/overige/bbc-docu-oekraiense-jager-schoot-mh17-neer/

Juul op 01-06-2016 20:56

Nog Een over de MH17: http://www.wanttoknow.nl/politiek/oorlog/schoot-piloot-dmytro-yakatsust-de-mh17-neer/

Theo op 01-06-2016 21:13

Xander. Ik lees je artikelen graag. Enige jammere vind ik dat je vaak maar uit een if twee bronnen put. En hoe betrouwbaar zijn deze?

Gerard op 02-06-2016 10:19

Beste Xander, kleine correctie op jouw verhaal: Wij kunnen alleen maar bij benadering de verbijstering en ontgoocheling voorstellen van de achtergebleven familieleden en vrienden van de vele Nederlandse slachtoffers, als ze zich realiseren dat ze niet alleen massaal zijn en nog steeds worden voorgelogen door politici en media. DAT moet zijn: Wij kunnen alleen maar bij benadering de verbijstering en ontgoocheling voorstellen van de achtergebleven familieleden en vrienden van de vele Nederlandse slachtoffers, als ze zich realiseren dat ze niet alleen massaal zichzelf en anderen hebben voorgelogen uit gemakzucht en onverschilligheid, En dat de satan (vader der leugen) daar voor alles tussenzit. Zo kom alles ook heel mooi bij elkaar, en dat een volk wat 70 jaar heeft geleden onder de meest onvoorstelbare terreur nu hun God en Christus aan het terug vinden zijn en daardoor gelijk worden afgerekend met alles wat maar mogelijk is. Denk dan ook gelijk na wat dit voor de rest te betekenen heeft. (verder goed verhaal)

Jo op 02-06-2016 12:20
Joost Visser op 01-06-2016 15:20

Nooit geweten dat je kleuren van vleigtuigen kan zien op 10 km hoogte.

Wat jij zegt Joost bevestigt alleen maar dat de Ukrainse piloot daardoor een fout kon maken, en niet het vliegtuig van Vladimir Putin maar de MH17 heeft neergeschoten.

abcdefg op 02-06-2016 18:35

Het hele verhaal is vreemd en heel moeilijk om de waarheid uit te pakken.

Om enkele voorbeelden te geven zou het zomaar kunnen zijn dat ze Poetin's vliegtuig wouden neerhalen en dat dan de MH17 met bommen aanboord in Moscow zouden laten landen en tot explosie brengen, waardoor maximale schade gedaan zou worden aan het moraal en de politieke elite van het land dat zou wachten bij het vliegveld op hun President.

Ook zijn er jaren voor dit voorval al, in een vorm van 'Predictive Programming', Westerse fictieverhalen geweest over het neerhalen van de Russische presidentiele vliegtuig, waarna de president gevangen genomen zou worden (Bekenste voorbeeld het computerspel en propaganda voertuig 'Call of Duty Modern Warfare 3'. 'Predictive Programming' wordt vaker gebruikt om, alvorens een geplande actie, de reactie van het volk te peilen en om te vormen naar wens.

Alternatief zou het gewoonweg een rechtstreekste moordaanslag kunnen zijn geweest die foutging doordat de verkeerde neergeschoten zou zijn. Wat wel duidelijk is dat als inderdaad Poetin uit de lucht geschoten zou zijn dat wij absoluut de (nucleare) derde wereld oorlog gehad zouden hebben. In plaats daarvan is het, zoals door de algehele koude oorlog heen, een net-niet gebeurtenis.

Verder is er ook nog genoeg aan onbeantwoorde vragen. Er zijn bronnen die beweren dat de slachtoffers in MH17 al een tijdje dood waren voordat het vliegtuig neergeschoten werd vanwege de toestand van de lijken. Ook het feit dat het de Maleisische luchtvaart is die twee vliegtuigen kwijtraakte is interessant omdat Maleisie niet hele aardige dingen heeft gezegd over Israel (iets wat de Neo-Cons in de VS woedend zou maken). In de eerste vliegtuigcrash/verdwijning waren ook hele interessante personen aan boord.

In het kort is het zo'n complex verhaal en gezien dat het gebruikt wordt voor het aanwakkeren van oorlog tegen Rusland (en bij extensie Iran en China) zullen wij absoluut niet in de corporate, beheerste media de zogenaamde waarheid te horen te krijgen.

DN op 02-06-2016 18:59

Er is meer nieuws over dat andere vliegtuig, het zou al drie keer ervoor een noodlanding hebben moeten maken door een fout dat ze niet hadden gevonden: http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/2722273/2016/06/02/Toestel-EgyptAir-maakte-drie-noodlandingen-in-24-uur-voorafgaand-aan-crash.dhtml

johan op 02-06-2016 19:58

Eerst waren er de bewijzen dat de Russen schuldig waren, nu weer de Oekraine. Ondertussen weten we nog steeds niks dus.

Jo op 02-06-2016 22:23

Beste abcdefg, het gaat erom wie het gedaan heeft en waarom ! Dat wil de hele wereldbevolking weten. De nabestaanden willen op de eerste plaats weten wie het gedaan heeft.

Zoals ik al eerder schreef wilden ze Vladimir Putin vermoorden die in zijn regeringsvliegtuig over Ukraine vloog, uiteraard in opdracht van de VS, maar omdat de Ukrainse piloot zich vergiste de MH17 neerschoot. Dat is de kern van het verhaal, niets meer en niets minder. Wat er later omheen gebreid werd is alleen maar afleiding en verwarring stichten, met maar één doel en dat Rusland de schuld geven.

GoldMorgs op 05-06-2016 10:09

Vanwege de kleurstelling en zuurstofgebrek op te grote hoogte voor een slecht onderhouden Oekraiense SU-25 etc. is inderdaad waarschijnlijk de MH17 aangezien voor een Russisch toestel, zie onze website. Xander heeft meervoudig honderd procent gelijk. En de Oekraiene heeft zeker niet opzettelijk een verkeersvliegtuig afgeschoten en de Oekraiene was dus ook slachtoffer.

Maarrrr, de MH17 zou (aangeschoten) binnen enkele minuten het Russisch luchtruim bereiken. Het is onwaarschijnlijk dat een BUK een B 777 als een baksteen kan laten neerstorten. De MH17 vloog waarschijnlijk op de computer in de centrale sectie verder zonder cockpit. De jagers wilden niet dat de russische president het russisch luchtruim zou bereiken en het daar met een parachutemodele zou overleven. Met een AAM-raket van een SU-25 is de staart van de MH17 opgeblazen waardoor de MH17 wel als een baksteen dook. Er was een grote luchtruim oefening van de NAVO gaande helemaal van noord naar zuid ten westen van Rusland. De dagen ervoor verdwenen boven duitsland telkens (de transponders van) verkeersvliegtuigen van de radar.

De neerstorting van de MH17 was wel een katalysator voor de sancties tegen Rusland. Maarrr de sancties worden thans publiekelijkgeweten aan de strubbelingen omtrent Donetzk.

Wat betreft die chemisch ruikende bloedloze oude lichamen gaat het waarschijnlijk om overledenentransport waar de luchtvaartmaatschappijen steevast over zwijgen. De lichamen van de overledenen ter begrafenis in hun moederland worden vaak enkele dagen in een formaldehydewaterbad gelegd voordat ze in lijkenzakken op transport gaan. Na het afschieten van de staart tolde de MH17 rond en vlogen de lichamen achter uit het vrachtruim.

Angelo op 07-06-2016 04:29

Bijna altijd slaat Xander de spijker op de kop, maar nu is het mis. Binnen een minuut was bij de Amerikanen al bekend dat er een BUK raket was gelanceerd. Het Defense Support Program (DSP) zorgt voor detectie en herkenning van het type raket. Op dat moment kan per satelliet de lanceerinriching worden gevolgd, die zich snel weer naar Rusland terugtrok. Het IFF radarstation was niet mee, waardoor het verkeerde toestel kon worden neergehaald.  Het DSP is officieel geheim dus mogen deze gegevens niet bekend worden gemaakt. Dus wordt er maar wat gestunteld met de rapportage.

John op 07-06-2016 12:03

Wat een Russische-propaganda hier! Het lijkt wel een verlengstuk van de russische staats televisie, elk mens met een beetje verstand weet echt wel dat de door rusland gesteunde huurlingen met russisch wapens in de oekraine strijden!

Er is slechts 1 man schuldig en dat is Poetin of Putin!

Bovendien zijn het elke keer de huurlingen van Poetin die het bestand in de Oost Oekraine schenden

Bamah op 07-06-2016 18:49

@Angelo op 07-06-2016 04:29

"Dus wordt er maar wat gestunteld met de rapportage."

Ja dag, u lijd zeker aan een slaapstoring o.i.d., maar wij zijn reeds klaar Wakker hoor!!!

 

@John op 07-06-2016 12:03

""Er is slechts 1 man schuldig en dat is Poetin of Putin!"" 

Pfff, en dit noem jij dus geen propaganda, hahaha.....

 

Allemaal onzin natuurlijk, er is nog geen splinter bewijs op tafel gekomen, niet van de zogenaamde (bluf)satelietbeelden, niets maar dan ook niet een splinter van een BUK raket, het zijn tot dusver allemaal aannamens, en een hoop gestook van de yankees en hun vazalstates richting, Putin, en zijn Rusland, maar daarmee is het nog geen overtuigend bewijs, het is vooralsnog alleen maar stemmingsmakerij, en als jullie daar bewijs in kunnen zien, dan zegt dat m.i. toch meer over jullie ongeloofelijke naiviteit, dan over Putin, of het prachtige Russische volk, en ja, de waarheid, natuurlijk is die wel bekend bij de Amerikaan, alleen betreft het hier een, "Inconvenient Truth", ofwel een ongemakkelijke waarheid....

Vriendelijke groet  

John op 08-06-2016 11:01

@ Bamah op 07-06-2016 18:49

Putin, en zijn Rusland

het prachtige Russische volk

U heeft volkomen gelijk, Putin is idd een dictator met zijn Rusland, de woord keuze alleen al.

Prachtige Russische volk, die als goed gelovige lammetjes achter hun leugenachtige leider aan lopen, ga er kritisch tegen in en er wacht je een cel of erger,  Bezetting van de krim(het referendum is een farce), bezetting van Koningsbergen (Kaliningrad), Neerhalen van MH17 door buk raket wat u niet als waarheid aanneemt, de tijd zal de waarheid geven!

ik loop niet mak achter de VS aan, absoluut niet, eveneens niet achter de NL overheid, ik ben kritisch.

ik ken OOST-oekraine zeer goed, wekelijks nieuwe informatie en wel direct van een Nederlandse bron, niet via via

Groet

JGWA op 06-10-2016 00:12

Lange tijd konden "over-en-weer" makkelijke aannames, vooringenomen standpunten en voorbarige veronderstellingen over het verongelukken van MH17 gepubliceerd worden. Afgezien van een paar kanttekeningen - waarom was het Oekraiense luchtruim boven 6 km eigenlijk open? - blijkt inmiddels door het JIT onderzoek dat Rusland volledig (mede)verantwoordelijk voor het neerschieten van MH17 (met een BUK-raket). Uitermate vreemd evenwel, dat de Russische autoriteiten nog altijd elke betrokkenheid in deze stelselmatig blijven ontkennen. Dat zegt het nodige over die autoriteiten, maar ook over het Russische volk...       

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl