HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

ISIS test chemische wapens op christenen voor latere aanslagen in Europa

Proxy leger van Obama, Erdogan en Saudi’s roeit christendom Midden Oosten uit – Rusland schakelde sinds eind september al 28.000 ISIS-terroristen uit, Westen in 2 jaar slechts 5000


Gevolgen van een ISIS aanslag op bewoners van het vrijwel 100% christelijke stadje al-Wusta. Daarbij kwamen vijf christenen om het leven.

ISIS, dat mede dankzij Amerikaanse wapenleveranties zo sterk kon worden, test chemische wapens uit op christenen. Het jihadleger heeft in de Iraakse stad Mosul een nieuw chemisch laboratorium opgezet nadat een eerder lab in een voormalige universiteit door een Amerikaanse luchtaanval werd verwoest. Omwonenden kregen daardoor bijwerkingen van het vrijkomen van mosterdgas.

 


The Telegraph meldt dat ‘bekend is dat de terreurgroep chemische en nucleaire ambities heeft, en probeert deze wapens te maken, niet alleen voor aanvallen in Irak en Syrië, maar ook in het Westen. Ze heeft een speciale eenheid voor onderzoek naar chemische wapens, dat bestaat uit Iraakse wetenschappers die aan het wapenprogramma van Saddam Hussein werkten, en buitenlandse experts.’

Chemische wapens voor aanslagen in Europa getest op gevangenen

In een geheime gevangenis in al-Andalus stellen de moslimterroristen doelbewust gevangenen, waaronder veel christenen, bloot aan chemische wapens, om de giftige en dodelijke uitwerking ervan te testen. Het uiteindelijke doel is om deze wapens tegen de bevolking in Europa in te zetten. Aanslagen met deze wapens zijn dankzij de door de politiek gewilde onbeperkte moslim immigratie, die door ISIS wordt gebruikt om tienduizenden terroristen naar Europa te smokkelen, vrijwel onontkoombaar geworden.

Ironisch genoeg stond president Obama in september 2013 op het punt om een aanval op Syrië te lanceren, omdat president Assad in een buitenwijk van Damascus chemische wapens tegen de bevolking zou hebben gebruikt. Die aanval, waarbij zeker 1000 mensen om het leven kwamen, bleek later echter een ‘false flag’ operatie, opgezet door de Turken, Amerikanen en Saudi’s, die eveneens verantwoordelijk zijn voor het ontstaan en instandhouden van ISIS.

Obama blijft wapens leveren aan ISIS

Sindsdien is Obama het verondersteld gematigde ‘Free Syrian Army’ van wapens blijven voorzien. De moslimstrijders, die nauw verbonden zijn aan ISIS, experimenteren nu met mosterdgas. Journalist Aybu Nuri bevestigde dat de meeste FSA leiders en commandanten ‘sterke jihadistische neigingen hebben, en hun strijd tegen Damascus een heilige oorlog noemen. FSA eenheden en brigades hebben islamitische namen. Hun zwarte hoofdbanden staan vol met Koranteksten. Als ze aanvallen en hun raketten afschieten, schreeuwen ze Allahu Akbar.’

Onderzoeksjournalisten stelden dan ook dat het FSA in werkelijkheid helemaal niet bestaat, en een puur verzinsel van het Witte Huis is. Obama gaf op 1 oktober 2015 desondanks toestemming voor de levering van vuurwapens aan de ‘Syrische oppositie’ - oftewel ISIS en zijn bondgenoten, die en passant ook het christendom in het Midden Oosten proberen uit te roeien. Op dezelfde dag eiste de Amerikaanse president, naar aanleiding van een schietpartij op een school, beperking van het wapenbezit in de VS.

De TOW raket die in november een Russische helicopter neerhaalde kwam uit Amerika. Een maand eerder had Business Insider al bericht dat de CIA deze raketten aan het FSA levert.

VS en NAVO steunen moslimterreurgroepen

De ‘waakhond’ Judicial Watch wist officiële overheidsdocumenten boven tafel te krijgen waaruit bleek dat de VS en diverse NAVO landen doelbewust al-Qaeda in Irak steunden. Dat zorgde mede voor het ontstaan van ISIS, dat samen met andere islamitische terreurgroepen de ruimte kreeg om te proberen de Syrische president Assad omver te werpen.

‘De salafisten, de Moslim Broederschap en AQI (Al-Qaeda in Irak) zijn de belangrijkste krachten achter de opstand in Syrië,’ aldus een document van het Pentagon. ‘Het Westen, de Golfstaten en Turkije steunen deze oppositie, terwijl Rusland, China en Iran het (Assad) regime steunen.’

DIA generaal: Steun voor ISIS was ‘welbewust besluit’ van regering

Het voormalige hoofd van de DIA (Defense Intelligence Agency), luitenant-generaal Michael Flynn, bevestigde de authenticiteit en het belang van dit rapport: ‘Ik weet niet of de regering Obama de andere kant opkeek (bij de creatie van ISIS). Ik denk dat het een welbewust besluit was.’ Later werd duidelijk dat de regering Obama ISIS 45 minuten van tevoren waarschuwde voor een luchtaanval op één van zijn vele olietankwagens, waarmee met volledige medewerking van Turkije gestolen ruwe olie illegaal wordt verkocht, wat een van de belangrijkste inkomstenbronnen van ISIS is.

Russen enigen die echt einde willen maken aan ISIS

De enigen die écht een einde willen maken aan ISIS zijn de Russen. Sinds de Russische interventie op 30 september 2015 vaagde de Russische luchtmacht al 28.000 van het circa 80.000 man sterke ISIS leger weg. Ter vergelijk: de Westerse-Arabische coalitie wist in de afgelopen 2 jaar slechts 5000 terroristen uit te schakelen.

Het Kremlin roept de internationale gemeenschap, inclusief de VS, opnieuw op om de vrede in het land te herstellen en Syrië weer terug te geven aan het volk. Probleem is dat de door Amerika en de NAVO gesteunde islamitische extremisten niet van plan lijken om te stoppen met hun terreuroorlog. Met name de Turken en Saudi’s hebben nog altijd hun zinnen gezet op het verwijderen van president Assad. Volgens Rusland voorziet Turkije ISIS van componenten voor het maken van bommen (2).

 

Xander

(1) Infowars
(2) AINA (via Shoebat)

Zie ook o.a.:

23-05: (/ Speciaal ISIS-team in Raqqa bereidt grote aanslagen in Europa voor)
17-05: Westerse journalist in Damascus: Niet Russen, maar Amerikanen bombarderen ziekenhuizen (/ ‘Russen doen in 30 dagen meer goed dan Amerikanen in 1 jaar’)
02-05: Topjournalist Hersh: Hillary Clinton liet saringas aan Syrische rebellen geven
27-04: NAVO intensiveert voorbereidingen voor grote oorlog tegen Syrië (/ Westerse-islamitische coalitie blijft toewerken naar militaire confrontatie met Rusland)
19-03: Nobelprijs Vrede winnaar Obama veroorzakte al bijna 1 miljoen doden (/ 400.000 mensen vermoord in Syrië)
05-03: Oud Britse ambassadeur noemt Westers Syriëbeleid gedoemd en corrupt (/ Peter Ford: Strategie VS en EU in Midden Oosten en Noord Afrika is ‘als een hond die naar zijn braaksel terugkeert’)
15-02: Schokkende foto’s van Aleppo: Hier bracht het Westen ‘democratie’

2015:
25-12: Pentagon vs. Obama: Legerleiding VS probeert Derde Wereldoorlog te voorkomen (/ Complete strijdkrachten lieten Obama in 2013 weten niet voor Al-Qaeda te zullen vechten)
23-12: Pentagon in opstand tegen president Obama om steun voor moslimterroristen (/ Seymour Hersh: Obama, Saudi Arabië, Turkije en Qatar bewapenden ISIS)
04-12: Oud opperbevelhebber NAVO erkent dat ISIS belangen Turkije en Saudi Arabië dient

 

Indien u wilt reageren op het forum. 

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Faxe op 26-05-2016 13:43

Vraag aan mensen die dit lezen en zich Christelijk noemen: als je in overheidsdienst bent, hoe lang kun je dat nog in overeenstemming brengen met je geloof? Hoe lang kun je nog op jouw plaats meewerken aan de doelbewuste puinhoop op alle gebied, die dit voor overgrote deel Godloochenende volk kenmerkt? Hoe lang kun je nog meewerken aan de vooropgezette islamisering ofwel de vestiging van anti-christelijke machten in Nederland? 

johan op 26-05-2016 14:22

Enige tijd terug heeft IS in een gebied de watervoorziening vergiftigd en vele dieren vonden daarbij de dood. Dat was hoogstwaarschijnlijk een test, zodat ze elders een aanslag op het drinkwater kunnen uitvoeren om zo duizenden mensen te doden.

willy op 26-05-2016 16:44

Isis plant al zeer lang aanslagen Europa en deze zullen steeds heviger worden ik denk zelfs dat ze in staat zijn nuclaire wapens in te zetten dus een zeer goed artikel wat de ware toedracht laat zien ! Shalom

only you op 26-05-2016 16:49

Zeker slaan ze de Europese burgers met den koran om de oren Er? 

Tabris op 26-05-2016 16:55

Dat zijn dus 33.000 geradicaliseerde islamitische terroristen minder op deze wereld.

Waarom laten we alle strijdvaardige jihadisten in Europa met een gratis enkele reis niet naar Syria vertrekken om daar met de Russen oorlogje te spelen?

Proteus op 26-05-2016 16:58

Wij hebben zelf het ultieme wapen. Extreem effectief zonder dat er slachtoffers vallen: gebed! Maar ja, wie is geinteresseerd? Niemand.

marrekie33 op 26-05-2016 18:16

De verheerlijking van Rusland en Assad, ren de demonisering van de VS/EU gaat  maar door op deze ''weg met ons'' site. Onbegrijpelijk.

Ike op 26-05-2016 18:55

Commando's van de VS gefotografeerd in dezelfde uniformen van Syrische 'rebellen' strijdend tegen ISIS;

https://southfront.org/us-special-forces-fighting-alongside-the-sdf-during-the-raqqa-offensive-wearing-ypgypj-patches/

http://www.globalresearch.ca/syria-war-in-review-the-liberation-of-northern-raqqa/5527223

Één conflict tegen de Russen en het gaat daar echt goed mis. Russische troepen vechten ook samen met de Syrische troepen.

Maitreya op 26-05-2016 19:08

Aanvankelijk dacht ik dat ISIS iets te maken had met de Oudegyptische godheid. Maar ik geef nu toe dat ze niet zo poëtisch zijn.

ohje op 26-05-2016 19:13

Teken zijn echte parasiten en vraag me weles af ......

Qvic op 26-05-2016 19:14

Het probleem van de militairen en ander veiligheidspersoneel die zien hun werk als een normale baan en zijn er nog trots op dat zij het eigen land denken te dienen. Zo ook al die mensen die in de wapenindustrie werken en zo ook alle mensen die voor de communicatie voor militaire doeleinden werken zien hun baan als een normaal werk net zo als een metselaar of iemand die op een kantoor werkt. Militairen en politie mensen en alles wat daar tussen zit voeren enkel orders op en voor de rest wordt niet geaccepteerd dat zij bij zelf te raden moeten gaan of die missie of order wel verantwoord is ten opzichte van de eigen bevolking. Als zij dat zouden doen, dan staat er direct staande voet ontslag of staan ze voor de krijgsraad waar vaak de doodstraf op staat of levenslang. Want doelbewust verzaken van hun op gedragen taken, zoals orders uitvoeren is dan niet aan de orde. Dat kan je meestal ook niet aan hun verstand bij brengen, dat zij aan de verkeerde kant vechten

Maar geldt dat niet voor elke betaalde baan (in loondienst), dat jij de orders/opdrachten moet uitvoeren die je opgedragen krijgt. Zonder veel bij na te denken of deze taken wel verantwoordelijk zijn tegen over je eigen volk of iets degelijks. Deze afweging maak je meestal eerst voordat jij überhaupt die functie aanvaart. Daar komt ook nog eens dat elke functie/baan een concurrent zowel in zijn branche of collega's heeft. Want als jij het niet wilt doen, doet een ander het wel, zo zit de gehele maatschappij nu helaas eenmaal in elkaar.  

Zo komen de elite die dit hebben bekokstooft er telkens mee weg. Maar O wee als zij zelf in de vuurlinie liggen, dan schreeuwen ze moord en brand en dan ligt het altijd aan een ander en nooit aan hun zelf. Dat fenomeen doen alle psychopaten, de ander de schuld geven voor hun eigen gedrag.

 

Arameeër/jood op 26-05-2016 19:24

Al wusta is een christelijk wijk van het christelijke/joodse stad genaamd al qamishli het is het hart van al qamishli de meeste wijken er om heen zijn Koerdisch het zijn Aramese vluchtelingen uit Turkije door de genocide van 1915

Faxe op 26-05-2016 19:36

@ marrekie33 op 26-05-2016 18:16. Jij schrijft: "... maar door op deze ''weg met ons'' site." Vandaag voor het eerst hier en ff vlg ovr alls hn gelzen en mtn jw oordl klr? Ls eers gd wt hr allml geschrvn wrt en klts nt uyt jw nk. (Ovrgns: wtr mt in dt gevl mt dt, ds is ht wrdt. Ws je dt opgvlln???)

rescue op 26-05-2016 19:55

De VE en de EU vormen een groot Sodom en Gomorra en hebben geen probleem met moord op christenen. En dat gaat erger worden, totdat de maat van hun zonden vol is. Openb.17-18.

Pieter A Meijer op 26-05-2016 20:24

Shalom Proteus 26=05=2016  16:58;

Idee Tov!

Shavuah Tov (goede week).

Bambi op 26-05-2016 21:46

Met hun chemische wapens testen, mag isis de lucht in vliegen zo hoog mogelijk tijdens hun test

Leon op 26-05-2016 22:47

Het zou mij niet verbazen als Rutte bij de volgende Veteranendag in 2017 een voorstel doet om terug gekeerde isis strijders mee te laten lopen...ten slotte zijn het 'stille bondgenoten'😨 

Hoopvol op 26-05-2016 22:51

@ proteus ... Ik wel ..... Maar geen rozenkrans, maar een gebed rechtstreeks Naar mijn vader in de hemel door zijn zoon Jezus Christus. Want zonder de genade van zijn Bloed, kan ik niet tot bij  mijn vader komen. 

ik weet net  als U dat er geen wapen zo krachtig is als het gebed. Bid, laat los en vertrouw. De Heer doet de rest!!!!  En weet je wat er ook een krachtig woord is ; Halleluja:   doodsklokken voor het kwaad .... !!! 

Mvg hoopvol

Bamah op 26-05-2016 23:50
@marrekie33 op 26-05-2016 18:16

De verheerlijking van Rusland en Assad, ren de demonisering van de VS/EU gaat  maar door op deze ''weg met ons'' site. Onbegrijpelijk.

Blijft u hier lekker weg dan, en houd u zich bij het NOS journaal, Nieuwsuur, Een Vandaag, Pauw, DWD en dat soort geldverslindende flut programma's waar ze u lichte kost serveren en alvast wat is voorgekauwd, hoeft u alleen nog maar te slikken, bon appétit...... 

Bamah op 27-05-2016 00:03

@Faxe op 26-05-2016 19:36

mt tch rg wnnn n dt klnkrlz snl schrft, ndrdd, m s ht n ds k pgvlln, wrdt mt dt ds ;)

Rolf op 27-05-2016 00:25

Zijn er personen op het forum die een scheikundige achtergrond hebben?

Ik zou graag willen weten wat te doen als ISIS erin slaagt om bijvoorbeeld mosterdgas in een stad los te laten, behalve hard wegrennen natuurlijk, of wat ik kan doen om iemand te helpen die hiermee in aanraking gekomen is. 

Ik krijg de indruk dat het vooral mosterdgas is dat ze zullen kunnen produceren. 

Rom op 27-05-2016 03:20

Alleen gebed en vasten kan dit verhindren.Bid om een wereldwijde opwekking.En houdt je vast aan psalm 91!

Rebellio op 27-05-2016 07:54

@Rolf, ik heb, voor het geval er niemand reageerd, wat bijelkaar gegoogled over Sarin en mosterdgas:

Het is onmogelijk om maatregelen te nemen tegen besmetting met blaartrekkende strijdmiddelen zoals mosterdgas. Met huidontsmettingspoeder kan men de wonden behandelen voordat roodheid of blaarvorming optreedt. Wanneer dit niet gebeurt is de ontsmetting zinloos en bovendien pijnlijk. De besmette huid mag nooit met water worden ontsmet. Gebeurt dit wel, dan zal het mosterdgas over een groter oppervlak worden verspreid door het water, waardoor de ernst van de vergiftiging zal toenemen. Het is onmogelijk om causale behandeling te geven bij dit soort vergiftigingen. Infectiepreventie vindt plaats door partiële darmdecontaminatie met daarvoor geschikte antibiotica. De grootste bedreiging voor de patiënt zijn de bacteriën en schimmels uit de eigen darm. Deze kunnen via de ontlasting terechtkomen op de huid. Via de beschadigde huid kunnen micro-organismen in de bloedsomloop terechtkomen wat kan leiden tot bacteriaemie. Het beenmerg wordt beschadigd en dit leidt tot een verminderde weerstand tegen infecties. Hierdoor kunnen de in het bloed doorgedrongen micro-organismen zich vermenigvuldigen. Dit noemt men sepsis. Een sepsis is een levensbedreigende situatie.

Sarin is anders dan mosterdgas dat vooral reputatie maakte in de Eerste Wereldoorlog en in de jaren 80 in Irak werd ingezet. Mosterdgas is een dikke gele rookwolk die in de kleren blijft hangen en zich dan door de kledij vreet. Het tast het lichaam aan door blaren te trekken en brandwonden te geven. Mosterdgas ruikt naar knoflook of mosterd. Sarin is niet te zien, ruiken of proeven zodat een sarin-aanval verraderlijker is. Voor je beseft wat er aan de hand is, ben je al dood. 

Het centrum van de chemische aanval met Sarin is het dodelijkst maar ook aan de rand van het gebied kunnen slachtoffers vallen. De slachtoffers kunnen pupilvernauwing krijgen waardoor ze slecht zien, ademhalingsproblemen, ernstige misselijkheid en er kan bewusteloosheid optreden. Er kan blijvende hersenschade ontstaan met haperingen in de motoriek en stoornissen in het gedrag tot gevolg. Er zijn anti-stoffen, oximen, waarmee een vergiftiging te lijf kan worden gegaan. Slachtoffers moeten echter snel met deze oximen worden ingespoten.

http://www.militair.net/Wapens/Explosieven/Mosterdgas/

http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/diversen/119176-sarin-een-moordend-zenuwgas.html

maria op 27-05-2016 08:26

Proteus 16.58 en Hoopvol 22.51

Als bidden nog zou helpen, dan zou het boek openbaring voor niets geschreven zijn  ???

Alles wat daar in staat gaat helaas ook gebeuren 

vlokje op 27-05-2016 12:03

Een dier dat door verstikking om het leven komt is onrein,  geld ook ook voor zelf moord terroristen die bio en chemische aanslagen doen?

Sorry uw heeft de kleine lettertjes niet gelezen, u komt niet in aanmerking voor uw 72 maagden

Staf op 27-05-2016 13:22

Rolf mosterdgas is zwaarder dan lucht , dus om eraan te ontsnappen moet je zien dat je hoger tracht te komen , het blijft hangen op ongeveer 1.5 meter van de grond.Het produceren is heel simpel , je hebt er alleen een zuur voor nodig en chloor , welke soorten zuur ga ik hierin niet vermelden om sommige mensen niet op verkeerde gedachten te brengen. Mosterdgas is daarom weinig effectief , er zijn andere gassen die een veel grotere inpact hebben en een mortualiteitscijfer hebben van bijna 90 %.

Hoop dat ik je wat wijzer hebt gemaakt.

Rolf op 27-05-2016 16:41

@Staf op 27-05-2016 13:22

Beste Staf, ik wil die troep beslist niet produceren. Ik wil alleen weten wat te doen als ikzelf of iemand in mijn omgeving erdoor geraakt wordt. 

Ik dacht bij huidcontact aan een doekje met daarop oxiderende middelen als waterstofperoxide of bleekwater, maar dat produceert mogelijk andere vervelende goedjes als bijvoorbeeld fosgeen. Ammonia helpt misschien weer tegen die afbraakproducten, maar dat weet ik allemaal niet zeker. 

Ik heb alleen op middelbare school scheikunde gehad en dat is al tientallen jaren geleden, dus ik weet er niet meer zoveel van. 

@Rebellio, bedankt voor de tips.

Bello op 29-05-2016 22:10

De Arabische lente waar links Nederland zo juichend over was, heeft alleen maar chaos en bloedvergieten gebracht. Het zou een 'democratische beweging' zijn, maar moslims zijn niet uit op democratie, maar op macht voor de eigen groep. Islam en democratie zijn onverenigbaar. Dat USA Assad wil wipppen geeft aan dat ze dit nog steeds niet begrijpen. 

DN op 29-05-2016 22:12

IS-bende verkoopt meisjes op facebook, sociale media noemt men dat! http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/2718464/2016/05/29/IS-strijder-biedt-seksslavinnen-te-koop-aan-op-Facebook-8-000-dollar-toppertje-of-niet.dhtml

PS is jullie de reclame van moslima.com nog niet opgevallen op Youtube?

DN op 03-06-2016 22:49

"Zeker tien IS-terroristen hadden voor een bloedbad moeten zorgen op veertig kilometer over de grens bij Venlo." http://www.msn.com/nl-be/nieuws/wereld/d%c3%bcsseldorf-ontsnapt-aan-bloedbad/ar-BBtPdVO?li=BBqiQ9V&ocid=mailsignout

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl