Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Feiten geven Boris Johnson gelijk: De EU stamt direct uit de kokers van de Nazi’s

Nazi minister schreef al in 1940 boek ‘De Europese Gemeenschap’ over noodzaak oprichting ‘Centrale Europese Unie’ 


Over een grens? De feiten spreken echter boekdelen: de Europese Unie is exact die dictatoriale superstaat geworden die de Nazi’s voor na de oorlog hadden gepland.

Het conservatieve Engelse parlementslid Boris Johnson kreeg van tal van politici in Brussel en andere hoofdsteden de wind van voren nadat hij de Europese Unie met Napoleon en Adolf Hitler had vergeleken, omdat die eveneens streefden naar een grenzen-loos Europa onder één centraal gezag. Johnson werd ervoor verketterd, terwijl zijn premier David Cameron onlangs zonder tegenspraak met de Derde Wereldoorlog kon dreigen als het volk in het referendum volgende maand voor uittreding uit de EU (Brexit) stemt. Overigens geven de historische feiten Johnson volkomen gelijk: de EU is een direct geesteskind van de Nazi’s, die hun plannen hiervoor in diverse boeken en documenten vastlegden.

 


Volgens EC-president Donald Tusk was Johnson, die voor een Brexit is, een grens overgegaan door te zeggen dat de EU feitelijk hetzelfde wil als destijds Napoleon en Adolf Hitler, namelijk over heel Europa heersen. Het enige verschil zijn de gehanteerde methodes.

Nazi ministers planden ‘Centrale Europese Unie’

In 1940 schreef Nazi minister van Economische Zaken annex oorlogsmisdadiger Walther Funk het boek ‘De Europese Gemeenschap’, waarin hij wees op de noodzaak een ‘Centrale Europese Unie’ en een ‘Europees Economisch Gebied’ op te richten. ‘Er moet een bereidheid zijn om in sommige gevallen de eigen belangen ondergeschikt te maken (aan de EU).’

Nazi academicus Heinrich Hunke schreef dat ‘de klassieke nationale economie dood is... De Europese economie is de voorbestemde gemeenschap... De mate van Europese samenwerking hangt af van een nieuw economisch eenheidsplan.’ Zijn collega Gustav Koenig sprak van ‘een taak voor een echte Europese Gemeenschap... Ik ben ervan overtuigd dat deze poging een Gemeenschap te vormen tot na de oorlog zal bestaan.’

Seyss-Inquart wilde ‘het nieuwe Europa van samenwerking... zonder grenzen’

Andere hooggeplaatste Nazi’s die voor de oprichting van een pan-Europese federale superstaat pleitten –te beginnen met een Economische Gemeenschap- waren minister van Buitenlandse Zaken Von Ribbentrop, de Noorse Nazi-premier Vidkun Quisling, en de in ons eigen land gehate Seyss-Inquart, die tijdens de oorlog de Rijkscommissaris van Nederland was. Zij planden woordelijk ‘het nieuwe Europa van solidariteit en samenwerking van alle volken... dat snel toenemende welvaart zal kennen zodra de nationale economische grenzen zijn verwijderd.’

In 1940 gaf de beruchte minister van Propaganda Joseph Goebbels de opdracht om ‘de grootschalige economische vereniging van Europa’ te creëren. Hij was ervan overtuigd dat ‘de mensen over 50 jaar niet langer denken in termen van landen.’ Goebbels voorspelling bleek behoorlijk nauwkeurig, want slechts 53 jaar later was de Europese Unie in zijn huidige vorm een feit.

Dictatoriaal geregeerde superstaat een feit

Het zou dus geen verrassing moeten zijn dat de EU in veel opzichten identiek is aan wat de top van Nazi’s al zo lang geleden planden. Hoeveel politiek-correcte stickertjes daar in Brussel, Londen en Den Haag ook op worden geplakt, het is in de basis inderdaad een ondemocratisch, autoritair en in steeds meer zaken zelfs dictatoriaal geregeerde superstaat geworden, waarin zowel het Europese Parlement als de nationale parlementen alleen nog maar voor de show bestaan. De echte besluiten worden immers genomen door het Europese Politburo in Brussel: de ongekozen Europese Commissie.

De Britse europarlementariër Gerard Batten is een van de weinigen in Brussel die deze historische feiten onder ogen durfde te zien. In juni 2013 erkende hij dat de EU ‘is ontworpen door de Nazi’s’, en met de actieve hulp van de Amerikaanse CIA tot stand is gekomen. De Amerikan waren en zijn groot voorstander van een Europese federale superstaat met één centraal gezag, omdat één grote regering veel makkelijker vanuit Washington te manipuleren is dan tal van afzonderlijke nationale regeringen.

Ook Christopher Story, voormalig adviseur van oud premier Margaret Thatcher, leverde in een toespraak in 2009 talloze details over het duistere ontstaan van de Europese Unie. Toen de Nazi's in het verloop van de Tweede Wereldoorlog in de gaten kregen dat ze de oorlog wel eens zouden kunnen verliezen, ontwikkelden ze volgens Story een 'lange termijn misleidingstrategie' die in 1942 in het document ‘Europaïsche Wirtschafts Gemeinschaft’ werd vastgelegd. Exact volgens dit plan werd later de EEG, de voorloper van de EG en de EU, opgericht.

Alleen de vlag is anders

Boris Johnson heeft dus gelijk: de EU is precies die extreem bureaucratische, gecentraliseerde en totalitaire federale superstaat geworden die Hitler en andere top Nazi’s voor na de Tweede Wereldoorlog in gedachten hadden (1). Hun enige misrekening was dat ze die oorlog niet wonnen, maar verloren. Politiek en ideologisch gezien zijn de Nazi’s over hun graf heen echter alsnog met de overwinning aan de haal gegaan. De vlag waaronder dit is gebeurd is enkel niet rood met een witte cirkel met daarin een swastika, maar blauw met een krans van 12 gele sterren.


Xander

(1) Infowars

Zie ook o.a.


2013:

09-06: Europarlementariër: De Europese Unie is ontworpen door de Nazi’s (/ EU heeft Sovjetsysteem gekopieerd en is de vijand van zijn burgers)
24-04: Council on Foreign Relations blij met verdwijnen soevereiniteit EU-landen
21-03: ... Russische premier vergelijkt EU met Sovjet Unie
23-01: EU wil net als VS totaal controlesysteem burgers invoeren

2012:

07-12: Van Rompuy: Parlementen schaden EU en moeten macht kwijtraken
21-10: 'EU is extreem gevaarlijke opvolger totalitaire regimes uit 20e eeuw'
28-07: Leugens om euro te redden leiden tot Nürnberg 2.0 (/ Ex-IMF econoom: We wisten gelijk dat de hulp aan de Grieken zou mislukken)
25-07: 17 economen: Europa stevent slaapwandelend op enorme catastrofe af (/... Streven naar verenigd Europa afkomstig van Hitler en Mussolini)
15-06: Spiegel: Europa wacht absolutistische heerschappij vanuit Brussel
03-06: Berlijn noemt Masterplan 'Europese superstaat via achterdeur'
01-06: Rutte en Pechtold verzekeren op Bilderberg top Nederlandse overgave aan NWO

2011:
21-08: Geheime afspraken over opheffen financiële soevereiniteit eurolanden
27-07: EU leiders maakten in Brussel definitief einde aan nationale soevereiniteit

28-06: ...Wereld heeft juist meer en niet minder grenzen nodig

2010:

03-12: Voormalige adviseur Thatcher legde enorme corruptie EU bloot (/'Bewijs dat Nazi' EEG bedachten - EU opgezet als Opperste Sovjet - Europese Commissie is een criminele organisatie')
12-11: EU-president: Onafhankelijkheid landen is een illusie en een leugen (/Miljoenen EU-subsidies voor dansgroepen, hydrotherapie voor honden en toch al steenrijke Zweedse koning - en natuurlijk de Eurobureaucraten zélf)
01-06: De EU: Unie van propaganda, leugens en gebroken beloftes   

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  pos

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.


Reacties

Pagina12
pilske op 21-05-2016 21:03

Lynx:Nou Pilske wie was de oprichter van de Bilderbergers?-juist.Onze vriend prins bernard.Lees agenda 21 eens voor dat je weer roeptoetert.

Oei oei wat is dat erg, Bernhard,....dus in jouw beleving zijn alle Duitsers slechte mensen? Agenda 21, wat moet ik ermee, ongeregeld bende sociopsychopaten bij elkaar die uit elke deel van de wereld komen, wat hebben duitsers hiermee te maken,...natuurlijk er zal ongetwijfeld wel enkele Duisters bij die bende zitten, maar moet je dan heel Duitsland daar voor gaan afvallen, weet je hoeveel Nederlanders er bij die Agenda 21 zitten, en ja Agenda 21 is mij al lange tijd bekend dus niets nieuw onder de zon voor mij.

Lynx op 21-05-2016 22:09

Ja natuurlijk de duisters en letten wisten niks van de treinen die naar vernietigingskampen reden.Ga de docu Shoah eens kijken.En zet je fiets op slot.

DN op 21-05-2016 23:51

Okay Mod, bedankt voor je reactie en gastvrijheid, ik ga wel blijven reageren op de artikelen van Xandernieuws, die zijn heel dikwijls interessant & interesseren mij ook erg. Vooral de politieke onkunde & het islamprobleem liggen mij ook nauw aan het hart. Vriendelijke groetjes,

Beste DN, naar aanleiding van uw opmerking op het geloofsforum:

"Ik ga niet meer op dit geloofsforum van Xandernieuws reageren want christenen kunnen zelf geen discussie aan over de vergissingen van hun eigen geloof."

Reactie van het beheer voor u. Mod.


 

Jacob Zuidvlieger op 23-05-2016 11:40

We hebben 28? landen die onder de EU vlag vallen. In die landen zijn legio koningshuizen. Wat doen we daarmee als Europa zo nodig een wereldstaat wil zijn. In het museum? of zijn dit de Bilderbergers die de wereld willen gaan regeren samen met de groot industrielen. Een agenda hiervoor is door mij nooit ingezien, maar we zijn wel bezig met een schaal vergroting. lees: gebiedsuitbreiding. Geld wordt electronisch en goederen worden niet meer geproduceerd in 1 land, maar in verschillende landen, daar waar het goedkoopst produceren is, daar wordt het gemaakt. En de onderklasse mag dus niet te welvarend worden, want dan is het geen onderklasse meer. De kloof mag niet te gemakkelijk overbrugbaar zijn...

DN op 30-05-2016 11:33

Merkel dicteert weer met een waarschuwing! http://www.standaard.be/cnt/dmf20160529_02313093

DN op 30-05-2016 11:36

"De twee landen zijn sindsdien de drijvende kracht geweest achter de grotere Europese integratie. Maar in 2016 staat het Europese project onder druk, onder meer door de economische crisis en vluchtelingencrisis. Binnenkort houdt Groot-Brittannië zelfs een referendum over een Brexit."

Jacob Zuidvlieger op 30-05-2016 13:04

We kunnen er op wachten dat landen niet de noodzaak meer inzien om nog lid te blijven van Europa. De Europese Unie heeft met Angela Merkel hun politieke hand overspeelt. Door ons uit te verkopen aan het zgn grote ideaal van een verenigd en multicultureel Europa. De gemiddelde EU-inwoner heeft ten opzichte van 25 jaar geleden zo veel meer opleiding en middelen om informatie in te winnen. Hierdoor kunnen politici met hun intellect en kunstjes er niet meer boven uitstijgen. Een voor een vallen ze door de mand en de tijd zal het leren, hoever ze er nog mee wegkomen. Hier en daar zijn al felle tegen geluiden te horen en te zien en die zullen alleen maar toe gaan nemen, mede als de positieve behandeling voor immigranten blijft bestaan...

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl