Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Facebook censureert conservatieve, maar promoot linkse en pro-islam berichten

Oud medewerkers: Facebook bedriegt zijn eigen gebruikers, zet ‘nieuwscuratoren’ in die enkel politiek-correcte berichten mogen doorlaten – Pagina PvdA-kamerlid die kritiek uit op Erdogan ontoegankelijk gemaakt – Facebook werkt samen met Duitse regering bij verwijderen anti-immigratie / anti-islamisering pagina’sDe echte missie van Facebook oprichter Marc Zuckerberg: zijn 1,6 miljard gebruikers in de politiek-correct gewenste richting manipuleren.

Voor honderden miljoenen mensen is Facebook de belangrijkste nieuwsbron geworden. Los van het feit dat al die mensen dan op zijn zachtst gezegd naïef kunnen worden genoemd, is nu opnieuw gebleken dat Facebook zwaar misbruik van deze positie maakt. Nieuwsberichten van conservatieve en rechtse bronnen worden steeds vaker gecensureerd en geblokkeerd, terwijl linkse en politiek-correcte media juist worden gepromoot. Het duidelijkste bewijs dat Facebook stevig in handen is van de globalistische gevestigde orde komt misschien wel uit Duitsland, waar hand in hand met de regering Merkel alle anti-islam en anti-immigratie pagina’s worden aangepakt en verwijderd (3). Daarentegen laat Facebook pagina’s van moslims die oproepen tot de jihad tegen christenen en Joden ongemoeid (7)(8)(9), en kunnen jihadisten hun eigen pagina’s gebruiken om door de CIA geleverde wapens door te verkopen (4).

 

Trending nieuws wordt zwaar gemanipuleerd

De bekende ‘Trending’ functie blijkt door Facebook, dat 1,6 miljard gebruikers heeft, streng te worden gefilterd. Men beweert dat hiermee de populairste thema’s bovenaan komen, maar in werkelijkheid worden conservatieve en ‘rechts’ geachte berichten met de regelmaat van de klok geblokkeerd. En wat de doorsnee internettende jongere, die niet meer geleerd heeft zelfstandig na te denken, niet op Facebook leest, bestaat in zijn of haar hoofd niet (meer).

In de Facebook-centrale in Californië zitten zogenaamde nieuwscuratoren, die normaal gesproken het meest populaire nieuws met kleine foto’s bovenaan zouden moeten plaatsen. Deze curatoren blijken echter bepaald niet onafhankelijk te zijn. Het management heeft hen interne regels gegeven waarmee het nieuws voortdurend wordt gemanipuleerd. Ze moeten zelfs aan hun bazen vragen welke berichten mogen worden doorgelaten, en welke niet.

Zo worden berichten die helemaal niet zo populair zijn, toch onder ‘trending’ geplaatst. Dat geldt bijvoorbeeld de gewelddadige, extreem racistische ‘Black Lives Matter’ beweging in de VS. Facebook doet alsof deze gevaarlijke groep, die regelmatig oproept tot het vermoorden van zoveel mogelijk blanken, een legale ‘burgerrechten’ beweging is.

Rechts en conservatief weggefilterd

Thema’s uit het politiek rechtse kamp komen juist nauwelijks aan bod. Die laat Facebook eenvoudigweg verdwijnen, ook als vele duizenden Facebook gebruikers zo’n bericht willen delen. Conservatieve (internet)media zoals Breitbart, Washington Examiner, Newsmax en natuurlijk Infowars worden categorisch weggefilterd, terwijl politiek-correcte mainstream media zoals de BBC, CNN en de New York Times onbeperkt worden doorgelaten.

De onthulling van het bestaan van strenge censuur door Facebook is geen complottheorie, maar afkomstig van voormalige medewerkers en insiders. Facebook bedriegt volgens hen zijn eigen gebruikers door hen voor te liegen dat de ‘trending’ thema’s geautomatiseerd zijn, en de populairste thema’s vanzelf bovenaan verschijnen.

Facebook wil Trump stoppen

Het viel te verwachten dat Facebook ontkent dat het politiek-correcte censuur uitoefent, maar het bewijs hiervoor stapelt zich op. De door het globalistische establishment gehate Amerikaanse presidentskandidaat Donald Trump is bij het gewone volk mateloos populair, maar berichten van zijn aanhangers worden stelselmatig geblokkeerd. Facebook laat wat Trump betreft bijna uitsluitend berichten door waarin Trump wordt belasterd en verketterd.

Op 18 april viel Marc Zuckerberg, multimiljardair en oprichter van Facebook, op een conferentie in San Francisco rechtstreeks Donald Trump aan omdat hij zich tegen het globalisme en tegen de immigratie, islam en islamisering verzet (4). Een anonieme medewerker onthulde vervolgens dat het stoppen van de mogelijke verkiezing van Trump een van de belangrijkste huidige doelstellingen van Facebook is.

Samen met Merkel tegen anti-islam(isering) en anti-immigratie pagina’s

Vorig jaar lekte uit dat Facebook rechtstreeks met de Duitse regering Merkel is gaan samenwerken om alle Duitse anti-immigratie en anti-islam pagina’s te censureren en/of te verwijderen. Gisteren werd bekend dat de pagina van het PvdA kamerlid Keklik Yücel, die forse kritiek uit op de Turkse moslimdictator Erdogan, door Facebook ontoegankelijk is gemaakt. Nadat het nieuws de landelijke media haalde, zette Facebook de pagina snel weer online. (2)

Deze voorbeelden bevestigen het beeld dat Facebook vooral linkse, pro-globalisering, dus pro-islam(isering) en pro-immigratie berichten en standpunten doorlaat en ondersteunt, duidelijk om de opinie van zijn 1,6 miljard gebruikers de politiek-correcte gewenste richting in te manipuleren.

Volgende stap: blacklisten, en daarna interneringskampen?

Veel kritisch denkende lezers wisten het ongetwijfeld al: pas goed, pas héél goed op met Facebook, want gezien de toegepaste censuur is de volgende stap, namelijk het wereldwijd blacklisten van niet-politiek correcte gebruikers en hun namen aan de autoriteiten doorgeven, heel dichtbij. En daarmee misschien zelfs de komst van interneringskampen waarin conservatieve en ‘rechtse’ mensen gedwongen zullen worden ‘gecorrigeerd’.

 

Xander

(1) KOPP
(2) NU
(3) KOPP
(4) KOPP
(5) Arutz 7
(6) Arutz 7
(7) Arutz 7
(8) Arutz 7
(9) Arutz 7

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  post

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Pagina12
ottoman op 15-05-2016 09:53

Ottomaans rijk komt er wel, jullie maken je er druk om en wij wachten rustig af.

Kusjes lieve mensen hou van jullie

Ottoman: U heeft hier alle ruimte gekregen om  uw adoratie voor het Ottomaanse rijk te posten.

Het begint nu het karakter van spam te krijgen en minachting voor alles waar Nederland voor staat.

Het land waar u verkiest te wonen, gebruik makend van alle voorzieningen, al het goede en de vrijheid van meningsuiting.

U weigert inhoudelijk te reageren wat inherent is aan een discussieforum.

Uw gedrag is onacceptabel. Pas uw gedrag aan. Mod.

sonja op 16-05-2016 21:25

@Mod; In reactie op uw opmerkingen aan Ottoman wil ik nog wel zeggen dat ik het verder vind gaan dat 'minachting van alles waar Nederland voor staat.' Ik vind zijn bijdragen, zeker de laatste weken, minachting voor de andere forumgasten. Hij daagt uit, lacht ons uit, impliciet dreigt hij zelfs dat 'het Ottomaanse rijk eraan komt' (en wat dit zal betekenen zegt hij niet, maar hij schermt er wel mee).

Dan de arrogante aai over de bol "kusjes lieve mensen hou van jullie.' Hij is aan het uitdagen, wil nergens meer op ingaan, want hij is kennelijk in zijn ogen klaar met zijn zoektocht. Ik en vele anderen hier hebben maanden geprobeerd op een respectvolle manier met hem te debateren en ik voel me door hem behoorlijk respectloos behandeld. Dat moet hij uiteraard zelf weten, ik heb ervoor gekozen hem niet meer te antwoorden, zoals Arno geloof ik ook al heeft aangegeven.

Ik schrijf mijn reactie alleen (hem bereik ik toch niet meer) aan u om aan te geven dat hij niet in algemene zin minachting voor Nederland heeft, maar voor de mensen hier die ik heel hoog heb zitten. Mensen die hem altijd een hand hebben proberen te reiken, met hem wilden praten, zeer serieus in zijn gegaan op al zijn vragen en opmerkingen. Dat hebben zij allen niet verdiend, deze laatste posts van hem. Meer wil ik eigenlijk niet kwijt.

 

Sonja: Ottoman is al eerder aangesproken op zijn gedrag en dan laat hij zich een tijdje niet meer zien. Moch hij weer terugkomen dan zal hij eerst zijn excuus aan het forum moeten aanbieden. Mod.

Harold op 17-05-2016 09:40

@Ottoman als je ooit nog eens wilt klagen over NL'ers met hun haat zaaien en vooroordelen, bedenk dan eerst even, dat jij  net degene bent, die alle vooroordelen dubbel en dwars bevestigd. Ik zal geen moeite meer doen om vooroordelen jegens Turken en Marokkanen proberen opzij te zetten, want mijn ervaring is telkens weer, dat als ik dat doe, de betreffende groep er alles aan doet om weer te voldoen aan alle vooroordelen. 

Dus voor alle Moslims hier: voel jij je weggezet? Voel jij je niet thuis in deze maatschappij? Eigen schuld! Aan mij ligt het niet. Vaak genoeg geprobeerd om met argumenten een fatsoenlijke discussie uit te lokken, maar telkens als het te confronterend wordt, haakt men af, of gaat men reageren zoals Ottoman doet. Jullie hebben met je gedrag je positie in deze maatschappij helemaal zelf gecreëerd en Waag het niet om Nederlanders daarvan de schuld te geven, want dat is het niet. Nederlands hebben genoeg ervaring met bevolkingsgroepen die hier integreren, het is altijd weer de bevolkingsgroep die de Islam aanhangt, die weer moeilijk doet. 

Ja, ik zet nu een hele bevolkingsgroep apart neer, maar dit is de realiteit. En kennelijk willen jullie dat ook graag, want stel toch dat de integratie van Moslims wel lukt? Dat kan natuurlijk niet, want dan kan je niet klagen over Nederlanders. Nog steeds kan ik er met m'n hoofd niet bij waarom jij Ottoman nog steeds in NL leeft, met je waanfantasieen over je Ottomaanse Rijk. Als je echt mans bent, boek je zsm een enkeltje naar Turkije ipv hier in NL steeds weer alle vooroordelen over jou en je medeturken te bevestigen en ons daarna weer de schuld te geven 

Jacob Zuidvlieger op 19-05-2016 14:41

Mensen van het forum. Ik ben al op leeftijd en herken diverse teneuren uit ervaring. Eén ervan is het steeds op een kleinerende toon in dingen meegaan en er om lacht als erop gereageerd wordt. Diegene die dit doet heeft een agenda en meestal nog vrijwillig werkloos ook....

Deze manier van discusieren gaat eindeloos door en voegd niets (meer) toe aan de discussie waarvan de genoemde feiten meer dan duidelijk zijn. Overal op de wereld waar de Islam de kop opsteekt wordt er gedreigd en gedwongen en erger. Aan elkaar hoeven wij niets uit te leggen en aan de aanhangers van de Islam kan dit niet. De reden is ons ook bekent...dus we stoppen er mee en zoeken een ander onderwerp, waarmee we onze zienswijze kunnen aanvullen. 

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl