HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

EU-diplomaten: Visumvrijheid Turken is nachtmerrie en zelfvernietiging van Europa

EU-officials omschrijven Turkijedeal als ‘grote gok’, ‘enorme fout’ en ‘politiek bedrog’ - Brussel wil deze zomer ook grenzen openen voor economische migranten uit Oekraïne, Georgië en moslim maffiastaat Kosovo

 

‘Van alle krankzinnige zelfbedieningsdeals die de Duitse kanselier Angela Merkel met Turkije sloot, staat visumvrij reizen voor 80 miljoen islamitische Turken bovenaan de lijst,’ aldus investeringsexpert Mike Mish van de bekende, soms door grote media zoals de New York Times, Time en Bloomberg geciteerde zakenblog ‘Mish Talk’. ‘Dit is allemaal een nachtmerrie,’ gaf een EU-diplomaat, die de door Nederland gesteunde deal in orde moet maken, toe. Een collega van hem was nog duidelijker, en stelde dat de EU door de overeenkomst met de Turken ‘het zaad van zijn eigen vernietiging’ zaait.

 

Brussel gaat deze week de door Merkel en Rutte gewenste visumvrijheid behandelen. Woensdag zal de Europese Commissie officieel de aanbeveling doen om de Turken vrij toegang te geven tot het Schengen gebieden, ondanks het feit dat Turkije aan 9 van de 72 voorwaardes nog steeds niet voldaan heeft.

Turkije zal miljoenen migranten naar Europa sturen

De overeenkomst die vanaf juni actief moet worden is zogenaamd bedoeld om de migrantenstroom uit het Midden Oosten in te dammen, maar zal exact het tegendeel bewerkstelligen, omdat Ankara dan hoogstwaarschijnlijk miljoenen economische migranten uit het Midden Oosten een Turks paspoort geeft en op het vliegtuig of de bus naar Europa zet – met als voorwaarde dat ze hier blijven.

Erdogan is er vooral op gebrand om op deze wijze honderdduizenden Koerden naar Europa te deporteren. Tenminste, als ze de nog altijd aan de gang zijnde, door de EU en NAVO goedgekeurde Turkse uitroeiingsoorlog overleven.

Grenzen ook open voor Oekraïne, Georgië en Kosovo

Bovendien wil Brussel de grenzen ook zo snel mogelijk openen voor miljoenen economische migranten uit Oekraïne, Georgië en zelfs de van Servië afgepakte Albanese moslim maffiastaat Kosovo. Of moeten we in dat laatste geval eigenlijk niet ‘zelfs’ maar ‘juist’ schrijven?

‘Grote gok’, ‘Enorme fout’, ‘Politiek bedrog’

EU officials noemen de deal met de Turken ‘een grote gok’ en ‘een enorme fout’ die averechts zal werken. ‘Dit zal de perfecte ontsnapping voor de Nederlanders, Fransen en Duitsers zijn, die met grote binnenlandse problemen worden geconfronteerd en achteraf spijt hebben gekregen,’ aldus een diplomaat. ‘En het Europese parlement zal niet zomaar een politiek bedrog accepteren. De Turken zullen niet in staat zijn het erdoor te rammen.’

Wel, daar hebben de Turken tenslotte Angela Merkel voor ingeschakeld, die volgens tal van bronnen de laatste jaren steeds vaker gebruik maakt van dreigementen en chantage om haar zin te krijgen, of dat nu in Duitsland zelf of in Europa is.

Van alle gebruikte omschrijvingen van de Turkse visumdeal vallen de termen ‘nachtmerrie’, ‘grote gok’, ‘enorme fout’, ’politiek bedrog’ en natuurlijk ‘zaad van zijn eigen vernietiging’ het meeste op. Nu is het de vraag of in Europese hoofdsteden zoals Den Haag eindelijk een belletje gaat rinkelen, of dat men zoals inmiddels gebruikelijk lijkt achteloos de schouders ophaalt en de opoffering van onze samenleving, onze welvaart en onze toekomst op het Turkse altaar van de islam voor lief neemt, of –zeker wat links betreft- eigenlijk wel best vindt.


Xander

(1) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

28-04: Zo bouwt Angela Merkel Duitsland en Europa om tot een nieuwe DDR
18-04: EU-Commissaris Migratie: Europa moet 70 miljoen migranten opnemen
14-04: Marine Le Pen: Duits-Nederlandse deal met Turkije is hoogverraad (/ Turkse president wil visumvrijheid misbruiken om honderdduizenden Koerden naar Europa te deporteren)
06-04: Turkse overheid moedigt schoolkinderen aan martelaar voor islam te worden (/ Turks proxy terreurleger ISIS publiceert nieuwe video met vernietiging Eiffeltoren en Big Ben)
05-04: (/ Turkije is bestemming, doorvoerland en bron van sekshandel in kinderen)
26-03: Koning Jordanië: Turkije stuurt bewust terroristen naar Europa
17-03: Details deal Merkel/Rutte met Turkije: Nog eens half miljoen moslims naar Duitsland en Nederland
08-03: Top Brussel: Merkel dwingt EU te buigen voor islamofascistische politiestaat Turkije (/ Duitsland en Nederland scharen zich aan Turkse kant tegen de rest van de EU
07-03: Merkel: Open grenzen ‘onze verdomde plicht’; Turkije eist met spoed EU-lidmaatschap
19-02: ‘Wereld maakt zelfde fatale fout met Erdogan als met Hitler’
09-02: Gelekt document: Erdogan chanteert EU met migranten en eist € 30 miljard (/ Erdogan tegen EU-president Juncker: ‘Natuurlijk behandelen jullie mij als een prins!’)
29-01: (/ Geheime islamisering-afspraak EU met Turkije: 1 miljoen moslimmigranten komen in de volgende 5 jaar legaal naar Europa)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  post

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Proteus op 02-05-2016 20:32

Foutje Xander, 270 miljoen Turken!!!!!!!!!!!!!! Er zijn 270 miljoen Turken buiten de EU met een Turkspaspoort!!!!!!!!!

Léon van Duren op 02-05-2016 21:05
Brussel wordt aantoonbaar op alle fronten een anti-christelijke psychiatrische inrichting !!Brussel is aantoonbaar het equivalent van Europa ,oftewel een Babylonische spraakverwarring !!!Geen touw aan vast te knopen!Gelukkig dat de God van Israël dit alles overziet en nog steeds door Yeshua Hamasiach genade aanbiedt voor elk mensenkind die deze onverdiende gift aanneemt!Shalom van Léon van Duren.
Bamah op 02-05-2016 21:46

Xander, ik denk niet dat het belletje ooit nog zal gaan rinkelen, niet in Den Haag en zeker niet in de EU!

"Want ze hebben de liefde voor de waarheid, die hen had kunnen redden, niet aanvaard. Daarom treft God hen met verblinding, zodat ze dwalen en de leugen geloven. Zo zal iedereen die de waarheid niet gelooft maar behagen schept in onrecht, worden veroordeeld. (NBV-vertaling)"

fijne avond

cefas op 02-05-2016 21:52

De VVD en PvdA? Zij verraden ons volk en leveren ons uit aan de islam.

mark op 02-05-2016 21:58

Ik vertrek alvast....weg uit dit land

Bambi op 02-05-2016 22:26

Mark 02/05/2016 21:58

Groot gelijk heb je!

Ik blijf hier ook niet in dat zwart land,als het hier begint te koken vertrek ik.

Ik op 02-05-2016 23:15

Kon ik maar weg ... :(

terex op 02-05-2016 23:45

Ik ben blij dat ik 3 jaar geleden vertrokken ben uit dat -- Europa. Ik lees veel op allerlei nieuwssites over wat er zich afspeelt in de EU en de afbraak gaat in sneltreinvaart. Niet te geloven waar ze mee bezig zijn en er is geen weg meer terug.

Bundy op 03-05-2016 01:45

De machten achter de schermen vernietigen Europa nog veel sneller  ( a.s. Juni ) dan ik voor mogelijk had gehouden .  Denk na dit artikel dat de zelfmoord invasie van Europa in Rusland niet pas over een paar jaar is , maar wellicht oök binnenkort .     Dan komt de anti-Christ vrede brengen .    De moslims in Nederland spreken nu  voor het eerst openlijk over de spoedige komst van hun madji .

Maitreya op 03-05-2016 01:59

Je kunt je niet inbeelden hoe gevaarlijk mensen zijn met hun troel. Liefde noemen ze dat. Niets is verder van de waarheid.

Tom Hendrix/Seneca op 03-05-2016 06:37

@Léon van Duren: 21.05. uur, op 2/5. Ben ik met U eens Léon.  En wat de EUSSR/Brussel betreft, dat is de " Hoer van Babylon". Als men voor het hoofdkwartier- van deze bende- in Straatsburg staat, ziet U het bewijs, een stier met een vrouw op de rug. En de Roden/Links zijn de grootste boeven in dit geheel. Dan nog een econom ische reden, waarom Wij tegen deze deal met Erdogan dienen te zijn, en wel: "Massa-immigratie (mosliminvasie) gaat ten koste van Onze Sociale Zekerheid. En de zogenaamde liberaal Rutte, lacht er maar dom mee!

Daniël op 03-05-2016 06:54

Coudenhove-Kalergi. Google gewoon. מלחמה משובע

svirmus op 03-05-2016 07:49

misschien komt het dan ook tot het punt dat Putin (Rusland) Europa moet redden van de moslims en andere fascisten.

Raff op 03-05-2016 08:07

Natuurlijk zou het heerlijk zijn om dit allemaal te kunnen ontvluchten, maar vraag me wel af waar je veilig bent. Het belangrijkste is dat we een God hebben die het overziet en die ook naar de noden van zijn kinderen luisterd. Voorbereiden is goed, maar je kunt nooit weten wat er komen gaat en of dat je voorbereiding goed is geweest of juist niet. 

Ik blijf het gewoon volgen en bereid me voor op de ontwikkelingen die ik zie (of hoor)

Rebellio op 03-05-2016 09:32

@Proteus, je hebt gelijk. Dat is dat verhaal juist met die dubbele nationaliteiten.

En niet te vergeten al die genaturaliseerde vluchtelingen die nu nog als vluchteling te boek staan in Turkije. En de 'vluchtelingen' die nog meer een Turks paspoort krijgen in de toekomst... alles bij elkaar dus minimaal 300 miljoen en verder wie het Erdogan maar behaagt eigenlijk. Allemaal zullen ze een smoesje kunnen verzinnen of hebben ook echte redenen om legaal de grens over te wippen en dan asiel aan te vragen. En als Erdogan het lukt zullen de overige omliggende landen het ook proberen, we zijn dus tenslotte chanteerbaar.

Eddie op 03-05-2016 09:37

Moslim maffiastaat Kosovo? Als er één land in de wereld is waar moslims,christenen en joden veilig en vredig naast elkaar kunnen leven,dan is het wel Kosovo. Ik raad jullie aan om beter jullie huiswerk te doen aleer jullie een fout bericht plaatsen.

DN op 03-05-2016 09:42

Waar kunnen we naartoe, dat tuig zit overal, boven je kop, onder je, naast je, overal eigenlijk, behalve op de noordpool & de zuidpool, we kunnen echt geen kant uit, overal zullen democrazy's ons komen melken met hun wapenmacht, we zijn een vogel voor de kat geworden. Koop je bijvoorbeeld cooperatief ergens iets dan bemoeinen zich de gevestige machten er zich toch weer mee voor het te melken.

Eigenlijk kunnen we niet geweldloos iets beginnen daartegen, iedereen laat iedereen in de steek als het hierover gaat. En hoe lang wachten christenen al op het ingrijpen van hun God? Hoe dikwijls zijn Jehova getuigen al aan de deur geweest dat Jehova heel binnenkort zou ingrijpen & de macht overnemen?

Mijn geduld is al lang op hoor, wie het geld niet heeft kan ook al niet veel doen, dus eigenlijk hopeloos. Ik hoop alléén nog dat Pegida groter en sterker zal worden, maar zo te zien schiet dat ook niet erg op.

http://www.bing.com/search?q=PEGIDA&form=ASUTDF&pc=MAAU&src=IE-SearchBox

https://darknews777.wordpress.com/2016/03/31/youtube-via-wordpress-videos-blanco-daarmee-basta/

ron op 03-05-2016 09:56

Europa wordt stilaan de hoer van de wereld.

Moslims krijgen vrije baan en voor de TTIP moet alles wijken.

Karola op 03-05-2016 10:49

Ik heb besloten om deze zomer meer te gaan genieten, en Geef heel veel geld uit aan boeken en planten in mijn

Kleine paradijs je, omdat ik sterk het gevoel krijg dat de komende tijd wel heel onheilspellend wordt.!

ohje op 03-05-2016 11:45

Dan hoeven de mensen niet met vakantie naar turkije 

willy op 03-05-2016 12:15

Na de Syriers nu de Turken het kan niet meer op europa lijkt meer en meer op een moederkloek die iedereen ontvangt tot het tot een explosie komt! Shalom

Bambi op 03-05-2016 12:45

Tere 02/05/2016

Mag ik u vragen waar u dan heen gegaan bent?En is het daar veilig?

terex op 03-05-2016 15:08

Bambi 03-05-16

Ik ben vertrokken naar het carribische gebied en je merkt er hier niks van.

sonja op 03-05-2016 15:13

@Karola, Bij mij precies hetzelfde gevoel. Ik geniet nu van elk kopje thee, elk boek, mooie film et cetera want ook ik heb het gevoel dat het helemaal fout zal gaan op korte termijn.

Sjuad op 03-05-2016 16:00

Toen ik hier in 2006 begon met de tijdlijn van het bijbelse,,,

Afin, 6 x666 jaren geleden was er een gebeurtenis bij Abram welke is niet precies te dateren het kan gaan om geboorte Ismael en het altaar hij met zijn vader richtte de geboorte uit Sarah zijn wat voorbeelden gedateerd op anno 1985vc.

3 dagen van 666 jaren later is het anno 13,, Jezus schijnt anno -4 geboren te zijn dus 17 is zijn Middenleeftijd.

Een dag later is het anno 679 en wat komt? de Koran.

Weer 666 jaar later - anno 1345- is er de laatste kruistocht.

Weer 666 jaren later is het 2011 een bijna voltallige 666 tijd.

1985vc tot 2011 is een tijd waar een toevoeging van 7 jaren naar Daniels 7 jaren.

Dat is dan 2011-2018. precies in het midden van deze tijd 6-6-2014 ISIS.

Met hetgene nu in de wereld speelt moet je zelf maar een conclusie aan verbinden,,of niet natuurlijk!

Bereken de tijd van het beest wat geen persoon blijkt te zijn,, maar georganiseerde organisaties.

Over 18 maanden zal de wereld in rouw zijn,, de wereld van de organisaties tenminste. 

Rebellio op 03-05-2016 17:21

Vanaf 15 april 2016 is officieel de Klaagmuur en het tempelplein bezet gebied en onderdeel van de Al-Aksa moskee. De naam Tempelberg wordt niet gebruikt en Israël wordt gedwongen haar archeologische opgravingen te stoppen.

http://www.franklinterhorst.nl/Uit%20het%20nieuws%2002-05-2016.htm

Stop deze waanzin, stop de Unesco, teken de petitie:

https://www.change.org/p/unesco-stop-denying-the-jewish-connection-to-israel-and-the-holy-sites?

 

mark op 03-05-2016 18:58

Roemenië, mijn vrouw komt daar vandaan. Ruimte zat.....

pluto op 03-05-2016 22:25

Turkije vraagt vrij reizen, afschaffen van de visumplicht en tevens vele miljarden euro"s om de grenzen te sluiten voor vluchtelingen.

Ik zou visum"s verkopen voor 1000,= per stuk.Dan krijgen de turken vrij reizen (geen vestigingsvergunning) en wij onze miljarden terug!!

DN op 04-05-2016 00:47

Krant klaagt Erdogan censuur aan, EU wil akkoord niet in gevaar brengen, daarvoor willen ze eigen burgers opofferen! http://www.msn.com/nl-be/nieuws/wereld/duitse-krant-klaagt-erdogan-aan-in-speciale-editie/ar-BBsAhvn?li=BBqiQ9V&ocid=mailsignout

ottoman op 04-05-2016 01:20

Huh, kosovo moslim maffia staat??

Het is een bevolking dat juist helemaal niemand met geloof lastig valt. Zij werden massaal aangevallen ze hebben voor het eerst in de geschiedenis zelfbestuur en ook nog nieteens volledig erkend.

Albanezen en kosovaren zijn net anders, beide zijn albanezen maar kosovaren zijn niet nationalistish en vaker traditioneel. Albanezen van albanie zijn meer nationalistish en meer in de maffia. En de serviers zijn daar zeker niet ondergeschikt mee hoor.

Ik ken de albanezen zeer goed, dus ik weet dat dit niet klopt. Ze zijn meer traditioneel in cultuur dan geloof

Martijn op 04-05-2016 08:19

Turkije mooie en moderne land maar ja heb geen geld voor terugkeer.

Rom op 04-05-2016 09:41

Het huis van Togarmah?Zegt jullie dit iets?De oudvaders uit de kerkgeschiedenis waarschuwden er al voor,dat de``Turk'' eenverbond zal aangaan met het Pausdom!

Bambi op 04-05-2016 12:59

Haar in de boter tussen Erdogan en Davutoglu: sprake van ontslag premier

http://m.hln.be/hln/m/nl/960/Buitenland/article/detail/2695191/2016/05/04/Haar-in-de-boter-tussen-Erdogan-en-Davutoglu-sprake-van-ontslag-premier.dhtml

bob2 op 04-05-2016 13:52

Allemaal gemakkelijk gezegd, vertrekken naar andere veilige oorden maar als je nog schoolgaande kinderen of een gehandicapt kind hebt gaat dat niet.

Spyfromthesky op 04-05-2016 23:53

Europase stelt als eis de 72 maagden punten voor aan Turkeij?! Is islam met zijn 72 maagden wordt nu als 72 maagdelijke punten van eisen waaraan Turkeije zou moeten voldoen.

De poorten van Wenen worden nu de luchtvuchten naar Amsterdam, Parijs, Londen enz. Ze moeten nog een stuk of 5 punten voldoen.

Wat is dit voor een soort verdrag? Waarom voldoet het al bijna volgens de linkse Timmernanshoek dan zo snel?

Dan kunnen we binnenkort de sultan kimself, een clowniske aap Erdoga(nistan) binnenkort in Nederland verwelkomen, aangemoedigd door een invasie van echte ottomanen die zonder te huilen graag het Wenen willen overdoen.

Dan zullen Donners woorden nog sneller vervuld worden: " als er een democratische meerderheid is, dan voeren bij hier in Nederland de sharia in". En natuurlijk al met medewerking van alles wat zich op de linkse vleugel zich bevindt. Van GroenLinks, de SP, de PVDA (NDSAP) en nog een CU met onder de noemer van vrijheid van godsdienst, zal het een eenvoudig kunstje zijn.

Dat betekent bijna al dat het Koninklijke huis minimaal al als Vaticaan bezoeker, semi Katholiek ook die religie zou moeten verwelkomen.

Het PVDA Samsom paard van Troye plan is van stal gehaald en de moskeeën krijgen nu eindelijk hun visumsoldaten.

Dan denk je toch aan een land van melk en honing, overvloeiende van......

Spyfromthesky

vlokje op 05-05-2016 17:18

@ik en mark en e.a.

ik ga hier niet weg, behalve als het tussen 6 plankie's is.

Dit is de makkelijkste manier om 100% resultaat te behalen:  als martelaar (zonder geweld) te gaan hemelen.

Even door de pijn heen bijten, maar dan heb je ook wat waar je eeuwig blij van wordt.

anora op 05-05-2016 18:12

Het zal allemaal zo'n vaart niet lopen.

josef op 06-05-2016 11:52

Nederland is de voorzeter van Eu en nu usa heeft de kans om zijn plannen te door zetten in Eu /amarika wil graag dat turkije lid is van Eu van wege hun militier belang  tegen rusland Turkije is lid van NAVO n nu ook Eu )

roy op 13-05-2016 01:06

Ben blij dat ik ook de Arubaanse status heb als het hier begint te koken ben ik weg.

DN op 23-05-2016 19:51

Nu zegt Merkel, niet zomaar pasjes voor Turken, het lijkt tot een krachtproef te komen tussen haar & Erdogan?

http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/buitenland/1.2663881

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl