Headlines













































































Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

100 topbankiers bijeen voor snelle invoering volledig digitaal betaalsysteem

Nieuw digitaal betaalsysteem gebaseerd op Bitcoin-technologie – Politiek wacht op nieuwe banken-/schuldencrisis om systeem plotseling en zeer snel in te voeren, zodat ontsnappen onmogelijk is

 

Bloomberg heeft bevestigd dat er in april in New York een ‘geheime bijeenkomst’ is geweest van meer dan 100 topmanagers van banken, beurzen en bedrijven. Besproken werd de gewenste snelle invoering van een volledig digitaal betaalsysteem, waarmee al het contante geld zal verdwijnen. Een bedrijf genaamd ‘Chain’ (‘Ketting’ of ‘Keten’) heeft de technologie om alle dollars in ‘digitale assets’ om te zetten reeds ontwikkeld, en presenteerde het systeem aan de aanwezigen. Gezien eerdere berichten uit Europa kan de conclusie worden getrokken dat de dagen van de portemonnee met daarin tastbare dollars of euro’s bijna zijn geteld.

 

In New York waren afgevaardigden aanwezig van onder andere Nasdaq, Citigroup, Visa en Pfizer. Chain zei samen te werken met Capital One, State Street en First Data. De ‘revolutionaire’ technologie van het bedrijf zal het gebruik van geld zoals we dat kennen totaal veranderen, en de laatste stap betekenen naar volledige uitbanning van contant geld.

Gebaseerd op Bitcoin technologie

Als u nu elektronisch betaald wordt er een opdracht gegeven om geld van uw rekening over te schrijven naar een andere rekening. De nieuw ontwikkelde technologie werkt als een ‘blockchain’, een blokketen. Digitale dollars –of euro’s- worden vooraf in het systeem geladen, zodat ze onmiddellijk voor een ‘asset’ (bijvoorbeeld een aankoop) kunnen worden omgezet. ‘In plaats van dat er een registratie of bericht (van een digitale betaling of overmaking) wordt verplaatst, wordt dat de eigenlijke ‘asset’. De betaling en de overeenkomst worden identiek,’ legde Adam Ludwin, uitvoerend directeur van Chain uit.

De in 2009 ingevoerde digitale munt ‘Bitcoin’ werkt tot nu toe als enige met zo’n blokketen. Financiële firma’s zijn tot nu toe huiverig om de Bitcoin te accepteren, omdat anonieme gebruikers de ‘munt’ kunnen gebruiken voor bijvoorbeeld witwassen en andere illegale praktijken. Digitale dollars of euro’s zouden dat risico echter niet hebben.

VS en EU het verst met stapsgewijze uitbanning contant geld

De VS staat dus op het punt een grote stap te doen naar een volledig digitaal betaalsysteem. In Europa is men op sommige punten al verder. In Zweden verdwijnen honderden pinautomaten, omdat al 95% van alle betalingen elektronisch wordt verricht. De Deense regering heeft officieel ten doel gesteld om in uiterlijk 2030 contant geld volledig te hebben uitgebannen. Sommige Deense restaurants en benzinestations accepteren nu al geen cash meer. De grootste bank in Noorwegen roept openlijk op om zo snel mogelijk munten en papiergeld in de ban te doen.

In Spanje zijn cash betalingen boven de 2500 euro verboden, en in Frankrijk en Italië zelfs boven de 1000 euro. De Europese Centrale Bank staat op het punt om het 500 euro biljet af te schaffen. De media maken voortdurend reclame voor allerlei vormen van digitaal betalen, zoals met je smartphone. Banken overwegen serieus om in de nabije toekomst een heffing in te voeren op het pinnen van cash geld (bijvoorbeeld: u pint € 100, maar er wordt € 101,50 van uw rekening afgeschreven). Ook permanente negatieve rente –automatisch een heffing betalen om uw eigen geld op een bankrekening te ‘mogen’ laten staan- komt steeds vaker ter sprake.

Overheden en banken zullen systeem misbruiken voor totale controle

In een ‘cashloze’ samenleving is iedereen totaal afhankelijk van banken, bedrijven en overheden, die dan naar believen rente, heffingen en belastingen van uw rekening kunnen afschrijven. Ze beweren weliswaar dat het bedoeld is om criminele praktijken zoals witwassen, drugshandel en terrorisme tegen te gaan, maar in werkelijkheid gaat het de banken en overheden om totale controle over de bevolking.

De mogelijkheden dat dit systeem juist door banken en overheden wordt misbruikt zijn oneindig. Zeker gezien de vele negatieve ervaringen met de Europese Unie, valt nauwelijks voor te stellen dat ‘onze’ leiders de verleiding om via dit controlesysteem hun burgers tot absolute gehoorzaamheid en het gewenste gedrag te dwingen, zullen kunnen weerstaan.

Het zal niet meteen bij de invoering van zo’n digitaal betaalsysteem gebeuren. Eerst zullen regeringen hun onderdanen verzekeren dat er geen misbruik van zal worden gemaakt, en dat onafhankelijke instanties daar toezicht op gaan houden.

Maar eenmaal ingevoerd en ingeburgerd, zal ook deze controle een wassen neus blijken te zijn. Denkt u maar terug aan de vele gebroken verdragen en ‘harde’ afspraken die de EU in het verleden maakte over bijvoorbeeld het niet financieel aansprakelijk te kunnen worden gesteld voor de schulden van andere lidstaten. Dat is inmiddels dagelijkse praktijk, en kalft de zuur in Nederland opgebouwde welvaart langzaam maar zeker af.

Ook met het oog op de geheime onderhandelingen over het TTIP vrijhandelsverdrag, wat Europa honderdduizenden banen zal kosten en onze landen zal opengooien voor Amerikaanse bedrijven en –letterlijk- Amerikaans vergif- is er dus geen enkele, maar dan ook werkelijk geen enkele reden te vertrouwen dat men in Brussel en Den Haag zorgvuldig met een digitaal betaal/controlesysteem zal omgaan. We zullen juist moeten uitgaan van het tegendeel.

Burgers zullen niet kunnen ontsnappen aan ‘Nieuwe Wereld Orde’

Bent u het straks openlijk ergens niet mee eens? Houdt u er een politiek-incorrecte mening op na? Dan zal het een fluitje van een cent zijn u tot gehoorzaamheid te dwingen door te dreigen de toegang tot uw rekeningen te blokkeren.

En als aan die toegang een chip in bijvoorbeeld een alomvattend pasje of polsbandje –of misschien zelfs in uw lichaam- zit gekoppeld, die u tevens gebruikt om uw huis in te komen, uw auto te starten of toegang tot uw pc of internet te krijgen, dan kunt u zelf wel bedenken hoe onvoorstelbaar kwetsbaar de gewone man zal worden gemaakt voor de volstrekte willekeur van banken, overheden en bedrijven, om nog maar niet te spreken over massale stroomstoringen als gevolg van bijvoorbeeld een zonnevlam, terreuraanslagen of oorlog, die zo’n systeem volledig lam kunnen leggen.

Kortom: de ‘Nieuwe Wereld Orde’ zoals die al vaak werd aangekondigd, komt nu echt met rasse schreden dichterbij. Cyprus en Griekenland hebben laten zien dat we slechts één nieuwe financiële- en of banken-/schuldencrisis verwijderd zijn van strenge kapitaalcontroles in heel Europa. We vermoeden dan ook dat de politieke elite zo’n crisis zoveel mogelijk zal verzwijgen, zodat voor de meeste mensen zeer plotseling een groot deel van dit volledig digitale betaalsysteem zal worden ingevoerd, en ontsnappen niet meer mogelijk is.

 

Xander

(1) Infowars

Zie ook o.a.:

10-04: Financiële crisis 2.0: Eerste grote bank biedt leningen met negatieve rente aan (/ EU-Commissaris Oettinger: Cash geld gaat compleet verdwijnen)
09-04: Financieel expert: Europees verbod op contant geld komt veel sneller dan gedacht

2015:
02-12: Topman Oostenrijkse bank: ECB onteigent burgers; EU voert in Griekenland meldplicht cash in (/ DWN: Griekenland blauwdruk voor komende financiële onderdrukking in heel Europa – Analisten: Eerste stap naar totale inbeslagname bezittingen en rijkdom Europese burgers)
03-11: VN wil in 2030 verplicht biometrisch ID-bewijs voor ieder mens (/ Verdwijnen contant geld onderdeel van invoeren wereldwijd totalitair controlesysteem)
07-08: VN en Vaticaan lanceren ‘Agenda 2030’ plan voor wereldregering
06-06: Bilderberg 2015: Westerse elite wil contant geld uitbannen
30-05: ‘Geheim overleg VS en EU in Londen over snelle afschaffing contant geld’ (/ ‘Verschrikkelijke instorting Westerse sociale systemen onvermijdelijk’)
21-05: ‘EU wil euro redden door contant geld totaal af te schaffen’ (/ ‘EU wordt tussen nu en eind 2018 een totalitaire dictatuur die kopen en verkopen volledig gaat controleren en bepalen’)
12-05: Afschaffing contant geld: Deense restaurants, winkels en tankstation hoeven geen cash meer te accepteren
08-05: EU: Belastingdienst krijgt directe en onbeperkte toegang tot uw bankrekening
03-05: Centrale banken nemen concrete stappen naar verbod op contant geld
01-04: Duitse investeringsbank verwacht totale afschaffing cash geld in Europa
30-01: Zweeds bedrijf voorziet medewerkers van geïmplanteerde microchip

2013:
18-11: Centrale Banken overwegen spaarders rente te laten betalen in cashloos systeem

19-10: Beast Tech (6): Ontsnappen uit systeem van 'Het Beest' niet meer mogelijk
30-09: 'Beast Tech': Geheim project voor totale 'Teken van het Beest' controle in 2017  

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  post

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.


















Reacties

Daniel op 03-05-2016 16:29

"Burgers zullen niet kunnen ontsnappen aan de 'Nieuwe Wereldorde'".

Sterker nog: de Nieuwe Wereldorde zal niet kunnen ontsnappen aan de dodelijke wraak van de Almachtige God.

Frederik op 03-05-2016 17:05

Helaas doen wij als bevolking hier nog het hardst aan mee. Hoeveel mensen zie je en hoor je dat dat pinnen zo handig is en hoe makkelijker het wordt des te mooier vinden ze het (bijv. contactloos pinnen). We zijn een mak volk geworden, niet meer nadenken over welke consequenties dingen hebben in de toekomst en alles wat o.a. de media verkondigen voor waar aannemen zonder daar ook maar bij na te denken. Zo zijn we afgegleden naar het niveau waar we nu zijn en naar alle waarschijnlijkheid zullen we nog veel verder afglijden. Het blinde vertrouwen op alle elektronische apparatuur maar vooral computers(systemen) hedendaags is vooral stuitend. Mocht zich een gigantische elektronische storing voordoen, die dagen aanhoudt, dan zit je met z'n allen in een situatie die zich men niet wilt en kunt voorstellen. Jammer genoeg zijn er maar weinig mensen die zich hier echt zorgen om maken.

pietje op 03-05-2016 17:14

In een ‘cashloze’ samenleving komt gewoon een alternatief voor geld in de vorm van diamanten, goud of zilver.

Zo hebben wij altijd overleeft en zullen wij ook altijd overleven.

Rebellio op 03-05-2016 17:19

Oftopic, maar wel belangrijk:

De kogel is door de kerk. Vanaf 15 april 2016 is officieel de Klaagmuur en het tempelplein bezet gebied en onderdeel van de Al-Aksa moskee. De naam Tempelberg wordt niet gebruikt en Israël wordt gedwongen haar archeologische opgravingen te stoppen.

http://www.franklinterhorst.nl/Uit%20het%20nieuws%2002-05-2016.htm

Stop deze waanzin, stop de Unesco, teken de petitie:

https://www.change.org/p/unesco-stop-denying-the-jewish-connection-to-israel-and-the-holy-sites?

 

pietje op 03-05-2016 17:47

Politiek wacht op nieuwe banken-/schuldencrisis om systeem plotseling en zeer snel in te voeren.

Nee, hoor het is al begonnen.

De Europese Centrale Bank gaat niet langer biljetten van 500 euro drukken. Toch moeten de 594 miljoen biljetten die vandaag in omloop zijn niet worden ingeruild. Eigenaars van zulke coupures kunnen ze behouden zo lang ze willen, want ze blijven onbeperkt geldig.

https://nl.express.live/2016/05/03/biljet-van-500-euro-wordt-niet-meer-gedrukt-blijft-wel-omloop/

gijs op 03-05-2016 17:58

het schapenvolk krijgt wat het verdient. bèèèèh!

Positivo op 03-05-2016 18:32

Haal cash van de bank, koop fysiek zilver en goud, veel meer kun je niet doen,of misschien een duur kunstwerk,

In ieder geval kun je als dit systeem van start gaat wel stoppen met hard werken, ze hebben je toch altijd bij je staart, arme kindertjes die nu geboren worden.

Toch wel apart dat het in openbaringen al beschreven is, of hebben de machthebbers daar inspiratie uit opgedaan.

Maitreya op 03-05-2016 18:46

Al lang geleden heeft Share voorspeld dat geld uiteindelijk helemaal zal verdwijnen, dat werd door sommigen gezien als een ideaal, maar dat de banken de verschijning van de Christus het langst zullen tegenhouden. De media zijn niet ingegaan op een redelijke manier hierover te schrijven, dat kunnen ze blijkbaar niet zonder in de waanzin te vervallen van religieuze fixaties als 666 (waar op zich wel wat inzit). Zowel voor- als tegenstanders bewegen zich op hetzelfde vlak. Maar aan de ene kant begrijpen ze in hun afwachtende houding het concept van de vrije wil niet, die eist dat mensen zelf moeten handelen en zich uitspreken (hier zijn geeneens al te hoge eisen aan de politieke correctheid) voordat de Wereldleraar in kan grijpen, aan de andere kant dramatiseren ze de Almacht van de Christus vanuit dezelfde mislukking in het verleden toen hij onder de mensen vertoefde direct aan hem te relateren, waaruit immers het christendom is ontstaan. Wat de media weren in hun naïviteit, is echter allang bekend bij de grote financiële instellingen die een voet tussen de deur proberen te zetten, om het geld af te schaffen voordat het principe van ‘samen delen’ en rechtvaardigheid is gegrondvest. Waar de mens op aanstuurt is een verschijning op het laatst mogelijke moment, misschien wel als het te laat is, dat is de interpretatie van Openbaring. Ze willen gewoon vuurwerk zien, om de almacht van God uit te testen, dat is de eigenlijke betekenis van 666. Als dat vuurwerk komt is het al te laat, Eén enkele ontstoken atoombom zou alle leven op aarde doen verdwijnen. Dat is het doel van de financiële instellingen. Het wachten is op het herstel van degene die hier over heeft bericht en die hiermee is geschaad en die (links en rechts in het tegendeel) is geparadeerd.

rescue op 03-05-2016 18:49

Het is dus belangrijk dat christenen een onafhankelijk systeem van hulp en voedselvoorziening opzetten want het is maar nodig voor drie-en een half jaar. Uiteraard betreft dit dan hen die beseffen in welke tijd we zijn. Dit systeem moet wereldwijd worden opgezet of in landen die NWO vrij zijn.

Rolf op 03-05-2016 19:27

 "We vermoeden dan ook dat de politieke elite zo’n crisis zoveel mogelijk zal verzwijgen, zodat voor de meeste mensen zeer plotseling een groot deel van dit volledig digitale betaalsysteem zal worden ingevoerd, en ontsnappen niet meer mogelijk is."  

Die crisis is al lang bezig, alleen weten nog maar weinigen dit. 

Geld van banken halen en zilver/goud of andere ruilmiddelen kopen zodat we in die 3.5 jaar weer ruilhandel kunnen bedrijven zou in dit geval toepasselijk zijn. 

Nothing Is Real: "It's All Being Played To Keep People Believing The System Is Working" | Zero Hedge 

http://www.zerohedge.com/news/2016-04-30/nothing-real-its-all-being-played-keep-people-believing-system-working

Puerto Rico Says Will Default Tomorrow, Begs Congress For Help "Or Else Crisis Will Get Worse" | Zero Hedge 

http://www.zerohedge.com/news/2016-05-01/puerto-rico-default-virtually-certain-bond-prices-crash-record-low

SuperStation95 - It's Official: Puerto Rico has DEFAULTED on $422 Million Payment; Banks / Financial System face calamity! 

https://www.superstation95.com/index.php/world/1260

Why Dollar Collapse Is Guaranteed 28 May 2016 ? - YouTube 

https://m.youtube.com/watch?v=KvqXZfQxL_E

Als de dollar in elkaar dondert zal de  euro snel volgen. 

Hier vindt hetzelfde plaats als in de VS. Geld met 0 rente of negatieve rente wordt bijgedrukt en aan banken uitgeleend. Die investeren het via de beurs waardoor deze kunstmatig hoog wordt gehouden. 

Een klein dingetje is genoeg om het kaartenhuis om te blazen.

We hebben nog een paar weken.

Tom Hendrix/Seneca op 03-05-2016 19:40

@Daniël: 16.29. uur. Daar sluit ik mij gaarne bij aan, Daniël. De duivel gaat briesende rond, ziende wie hij verslinden kan. En zijn hulp komt van: de EUSSR, Bilderberg, de NWO uiteraard, en de Illuminatie. Het is een satanisch complot. Gelukkig heeft Jezus Christus de satan overwonnen, en HIJ komt om ONS te redden uit deze verbroken wereld. Zo zie ik dat.

freduardo op 03-05-2016 19:55

Levensgevaarlijk systeem dat het risico in zich herbergt dat we teruggeworpen kunnen worden naar het stenen tijdperk.

Slechts èèn EMP , (ElektroMagnetischePuls) , van voldoende omvang zal het totale systeem voor zeer lange tijd, wellicht jaren, totaal uitschakelen. Met een daarmee gepaard gaande collaps van het hele financiële en economische systeem.

Hiervoor is nodig, een kernbom van voldoende kracht, een zonnevlam van voldoende omvang of door een inslag van een grote meteoriet of komeet.

Je hoeft alleen maar dollartekens in je ogen te hebben om dit niet te zien.

janneman op 03-05-2016 20:28

Eén ding is zeker, cash geld gaat eraan. Maar daarmee hebben die kwieten de zaak nog niet onder controle want er gaan meteen andere ruilmiddelen gebruikt worden. Bottom line ? Ik doe wat voor jou, jij doet wat voor mij. Ik kan goed schilderen en jij kan goed vloeren leggen, dus kom ik je kot schilderen en jij mijn vloertje leggen. Poepsimpel, en zo werkt het onder de bouwvakkers hé, ik verzin dat hier niet hoor. Gasten kopen een halve bouwval en gaan een paar jaar aan een stuk achter hun uren en elk weekend travakken, en dan hebben ze ook een huis. Zo doen die dat. En elk heeft wel wat materiaal. De ene een slijpschijf, de andere een betonmolen, en hoppa, uitlenen maar. Vb. stellingen heb je nodig om daken te leggen, gevels te metsen etc., en dat is heel duur gerief dat je uiteindelijk maar een paar keer op een bouw nodig hebt hé. En dus kopen ze dat spul samen en verhuizen ze dat gewoon van de ene naar de andere, heb je direct ook monteurs genoeg, want op je eentje krijg je dat niet klaar. Lol. PS Voorzie wel een flinke bak bier, want met een koffietje ga je er niet komen, stellingbouwers lusten doorgaans een pintje ... (lol).

En nog niet eens alle gekheid op een stokje, ik begin bewust met hogerstaand stupied ruilhandeltje (en dat is echt hé, zo gaat dat hoor), want dat is de essentie, twee eieren voor vier tomaten, een krop sla voor weet-ik-veel-wat, en zo maar verder. Maar natura in natura is niet onbeperkt, vandaar dus "tussenmunten", je hebt dus betrouwbare "I owe you's" nodig, papiertjes die je kan verhandelen, en dat deden ze in de Middeleeuwen al met goudtransferten (heel lang verhaal, en niet zo interessant), maar je maakt wat dat even goed is als "the real stuff". Maar daar heb je vertrouwen voor nodig, en het fiat geld waarmee we nu rondlopen is dat allerminst. Dat zien jullie ook.

Dus ja, goud, zilver, alle edelmetalen en bij uitbreiding alle grondstoffen zijn goed als "tussenmunt", in theorie is een camion olie of een camion ijzererts of zelfs een camion frozen orange juice ook goed. Maar het moet in tijden van nood ook perfect betrouwbaar zijn en perfect handelbaar. En dan zit je rap op enkel nog goud en zilver. Dat is hier op de boerenbuiten waar ik woon met de macht gebruikt tijdens WOI en WOII hoor, daar kochten de mensen van de stad boter, eieren, een stukske spek etc. mee op de boerenbuiten. Ja, in hun appartementje gingen ze dat niet gered hebben hé. En goud en zilver werkte. En dat werkt volgende keer weer hoor, wees maar gerust.

Maar, en hier gaat het me over, en daar wil ik met hele grote nadruk voor waarschuwen. De dag komt dat, na het afschaffen van cash geld, de nwo ook de meest voor de hand liggende vervangingen gaat aanpakken, en dan gaan goud en zilver er als eerste aan. Komt dus een block van alle bankkluizen en gaan ze jagen op privébezit. In de US hebben ze het al eens gedaan, dus dat is hier ernstig te nemen. Hou er dan ook rekening mee dat anno 2016 alles traceerbaar is. Ben je vet met je goudmuntje als je dat bij de bank hebt gekocht of zo, ga je last hebben eens nwo gaat confisqueren en jij gaat zeggen dat je geen goud hebt. Dan hang je. Anoniem kopen gaat nu wel nog in kleine kantoortjes en in kleine hoeveelheden, dat kan nu nog altijd, in Antwerpen en Brussel kan je nog altijd terecht. Als je anoniem wil verkopen is het al wat moeilijker gezien het "politieboek" (ook een lang verhaal), maar daar moet je niet mee inzitten, de dag dat je dat spul echt nodig hebt gaat dat toch van hand tot hand, en dat politieboek is ook als het moet te omzeilen met een stroman (pluk er ene van de straat en geef die wat, iedereen blij).

Maar let dus op hé jongens. Heb je oud goud dat je geërfd hebt van je ouders en dat van god-weet-waar komt, wel dat ligt er dan toch al decennia, laat dat dus maar liggen, en ga dat niet cashen. En traceerbaar is dat oud spul niet wegens simpelweg te oud. Wie de brol al heeft moet zwijgen als vermoord, en vooral niks doen. Wie beseft dat ie nog geen goud of zilver heeft, en het toch wel zou willen, wel jongens, ga dat dan kopen in kleine kantoortjes in de diamantwijk van Antwerpen of bij de goudkantoortjes die je in Antwerpen en Brussel vindt, maar bij je bank moet je dat dus niet kopen hé, want dan blijf je tot eeuwige dag traceerbaar, bij die goudkantoortjes (nog) niet.

PS Tot slot een anekdote. Ikke als bleu zoveel jaren geleden rechten gaan studeren. Een van de eerste lessen was dat een wet nooit retroactief mocht zijn (dus, je bepaalt voor de toekomst, niet naar het verleden). Was destijds zo evident als wat, maar het is het kennelijk niet meer. Vb-je. Gingen ze enkele jaren geleden in België een belasting invoeren op kapitalisatie-obligatiefondsen, overigens gepromoot destijds door de MinFin. Bleek dat ze terug gingen rekenen tot (sla me dood) 7 of 8 jaar dacht ik. Leuk hoor, dat fantasietje heeft me wat gekost, heb ik wat verdiend dan mag ik dokken, heb ik wat verloren, dan weten ze van niks want aftrekken mag niet. leuk handeltje (sic). En ik moet er geen tekening bij maken hoe dat met goud en zilver zal gaan zeker. Wees dus voorzichtig, wat je ook doet, doe het zo anoniem mogelijk want je wil tien jaar later geen geweer in je gezicht geduwd krijgen.

vladi op 03-05-2016 21:02

project ubuntu.

fff

Maitreya op 03-05-2016 21:33

Ons christendom kijkt achteruit, vanuit schuld. Vanuit schuld wordt de waarheid gezien. Men is bezig met een inhaalrace. Hierin is men inderdaad schaamteloos. Liever schaamte dan spijt. Weliswaar is de euro op minderwaardiger papier gedrukt dan de gulden en is het muntgeld ook iets zwakker, maar het kan er nog wel mee door. Echter de kwaliteit van de gulden, van het blauwe tientje, het rode 25 eurobiljet en het gele 50 eurobiljet (de zgn. Zonnebloem) zal nooit worden geëvenaard. Dit zijn de drie primaire kleuren. Laten we niet het groene vijfje vergeten (voorheen ook wel Joost van den Vondel, poëzie). Een 100 eurobiljet heb ik nooit gehad. Ik heb het nog even nagetrokken. (Het was bruin!) Het laatste tientje was de IJsvogel (voorheen ook wel Frans Hals), 25 gulden het Roodborstje (voorheen Sweelinck), 100 gulden de Steenuil, en daarvoor de Snip (voorheen Michiel de Ruyterook dat kon), 1000 gulden was de Kievit (eerder Spinoza), 250 gulden was de Vuurtoren. Ik zet bewust de Vuurtoren achteraan, dus niet op volgorde, omdat hij eigenlijk niet in het rijtje past van de dieren. De laatste (drie) ken ik vooral van het Waterlooplein in Amsterdam, waar ik weleens stiekem meekeek bij de grote jongens. De tijd van Spinoza was toen al voorbij. Allengs verdween de filosofie.

john op 03-05-2016 21:47

De siciliaanse maffia verhuist nu naar Brussel.

jottum op 03-05-2016 23:21

Er komen subculturen met informele economiën waar de overheid geen grip op heeft. Want het digitale systeem gaat ook gebruikt worden om groepen maatschappelijk en economisch uit te sluiten, dus ook van betalingen. Het uiteindelijke doel is dat dit soort groepen europa uit te jagen en met de kritiekloze en politek correcte menselijke robots achter te blijven die bang zijn hun electronische pas te verspelen. Wie de groepen zijn? Misschien wel volvo-rijders in frankrijk en spaanse wijn drinkers in italie of brie-eters in nederland: men kan afgerekende consumptie immers analyseren en bij mishagen van de machthebbers zijn een paar softwareregels voldoende om uit te sluiten. Affijn, de Frisii en Bataven overleefden het romeinse geld met hun ruilhandel, dus de ECB zal ook wel overleefd worden: twee anderhalve kilo kalkoenen voor een fles genever en zeven kilo sinaasappelen voor een donzen hoofdkussen. Of wordt onafhankelijk als regio of landsdeel met eigen geld en/of zelfvoorzienend in het persoonlijke leven. Er bestond een leven zonder netflix, digitale snelweg en magnetrons.

henk op 03-05-2016 23:35

We moeten in opstand komen en wel nu

Tmuts op 04-05-2016 02:26

Maar ja ..... wie o wie heeft uberhaupt nog geld. Voorlopig blijft de ontslaggolf aanhouden en dus is het gros ook niet in staat om hun pensioen op peil te houden....en dus....moet ik nog verder gaan?

Overigens is betaalt met een t onder het tweede kopje....

Maitreya op 04-05-2016 03:40

Sorry, eurobiljet moet zijn guldenbiljet. Ik ging er automatisch van uit dat dat verboden was. Toch noem ik een 10 centmunt nog steeds een dubbeltje. Ook gebruik ik het nog in bepaalde uitdrukkingen als ‘zo plat als een dubbeltje’. Al zijn de 10 eurocenten iets minder plat. Ik weet niet of het officieel Nederlands is. Trouwens de Vuurtoren was gebaseerd op de vuurtoren van Haamstede. Licht hebben we hard nodig, er gaat steeds meer geld om.

Petrovsky op 04-05-2016 07:32

Deze zin: >>>>>Als u nu elektronisch betaald wordt er een opdracht

Faxe op 04-05-2016 09:32

@ Maitreya op 03-05-2016 21:33 Je bent weer glas-, en glashelder!!

Rom op 04-05-2016 09:34

En wat nNdrland betreft?Een volk zonder gezicht!Krijgen we eenherhaling van 40-45?.

Waarschuwing aan het Joodse volk:Vertrek;Maak Alyah.Wie hier blijft zal omkomen in haar oordeelen...........................................................

Dicksy op 04-05-2016 10:22

Helaas doen wij als bevolking hier nog het hardst aan mee. Hoeveel mensen zie je en hoor je dat dat pinnen zo handig is en hoe makkelijker het wordt des te mooier vinden ze het (bijv. contactloos pinnen).

Nee Frederik dat zie je volgens mij compleet verkeerd. Als ze ergens op een knop drukken dat het systeem ineens omzet zodat je geen geld meer kunt afhalen dan weet je dat het gedaan is met contant geld. Het heeft niets te maken dat de mensen hieraan meedoen doen meer de pinpas te gebruiken.

Als de banken bv het max bedrag dat je ineens kunt afhalen telkens stapje bij stapje verminderen dan heb je al een indicatie dat de contantloze wereld eraan komt. Of als je plots overal pinautomaten zie opduiken in winkels en andere plaatsen waar het nooit geweest is kan ook een indicatie zijn.  

En iedereen die al zijn geld gaat afhalen om dit te verkomen zal met waardeloos papier achterblijven en hopen dat er een overgangsmaatregel komt met de kans om het alsnog terug op een rekening te zetten.

Bij ons pietje hebben ze ons altijd, het is gewoon afwachten tot wanneer zij de knop indrukken om het systeem te starten.

Josef op 04-05-2016 10:44

En hoe zit het met de haagse maffia die alles goed vind wat witteboorden criminelen uitdenken?

Want het interesseert  hen geen moer of de bevolking naar de knoppen gaat of niet, het enige waar de bevolking goed voor is, is om hun smerige bedenksels te financieren.

http://www.welingelichtekringen.nl/politiek/554126/hoe-de-echtgenoot-van-minister-schippers-tonnen-verdient-aan-haar-zorgbeleid.html

willy op 04-05-2016 11:18

Cash gaat verdwijnen? Op termijn misschien maar ook wij werken dat systeem in de hand we zijn gewilloze slaven die onze mond niet durven open doen neen we moeten het niet aanvaarden al wat ze ons willen opdringen ! shalom

T.D. op 04-05-2016 11:41

'Ben niet blij met een cashloze maatschappij. Cashloos! Dan ben je pas echt een nummer. Ik begin er zo'n beetje genoeg van te krijgen......Ik hoop dat de Opname spoedig plaatsvindt.  

ron op 04-05-2016 12:07

Als alles elektronisch is moet men enkel maar zeggen er is geen geld meer.

De banken zijn opgedoekt dus geen personeel om jou te woorde te staan.

Verder zitten de organisatoren in hun ivoren toren.

De stilte zal oorverdovend zijn , de oplichting des te groter.

Enkel smeerlappen leiden deze wereld. Een wereld waarin men het niet zo goed zal hebben.

De heren zitten in een Panama achtig parallel cirquit ,betalen geen belastingen en genieten van het leven terwijl het gepeupel(in hun ogen) gezien wordt als vee dat moet uitgemolken en uitgeperst moet worden.

atina op 04-05-2016 12:31

Koningin Máxima gaat in haar toespraak onder meer in op het belang van goede toegang tot financiële diensten voor mensen die getroffen zijn door bijvoorbeeld natuurrampen."   

http://www.koninklijkhuis.nl/actueel/nieuws/2016/04/04/koningin-maxima-spreekt-bij-klimaatconferentie-adaption-futures-2016

Lynx op 04-05-2016 14:12

Goud en zilver hebben ook de toekomst niet,ze laten gewoon de waarde dalen.Plus je moet bewijzen hoe je er aan komt.Boetes worden direct van je rekening gehaald.Metaalhandelaren,straatkrantverkopers,geldwagens,fooienpot,tja wat houden we nog over?

willy op 04-05-2016 14:58

@ rebellio ; ik heb vroeger op deze site geschreven dat de tempelberg en Jeruzalem nog bezet arabisch gebied is en dat wordt nu bevestigd !!! Shalom

Sjonnie op 04-05-2016 15:52

Paniekzaaierij.  Contant geld wordt op korte termijn zeker niet afgeschaft. In Roemenië bijvoorbeeld wordt 90% van de transacties contant gedaan en heeft slechts 45% van de bevolking een bankrekening. Lees het cash report van geldtransporteur G4S maar eens,  waarin de cash situatie van ieder land uitgebreid wordt beschreven. Hun conclusie is dat contant geld veel te veel gebruikt wordt om op wereldschaal of Europese schaal af te schaffen. 

DN op 04-05-2016 17:45

Tja, elektronisch geld denken ze beter te kunnen volgen, maar is niet veiliger dan ander geld, internet zit vol hackers, dus volledige controle gaan ze er ook niet mee kunnen waar maken. Wat met gewoon geld kan gebeuren kan ook met elektronisch geld gemanipuleerd worden.

HE op 04-05-2016 17:50

Oke, here it comes!

Lees ook: Project L.U.C.I.D -- Het 666 universeel controlesysteem van het beest.

http://www.openbaring.org/lucid.html

Maitreya op 04-05-2016 18:06

Belangrijke wijziging. Vanaf 1 april zijn aan iedere storting op uw rekening kosten verbonden. ING.

HE op 04-05-2016 22:57

"Vanaf 1 april zijn aan iedere storting op uw rekening kosten verbonden. ING."

Ik weet niet waar u dit vandaan heeft. De eerste 6 contante stortingen/kalenderjaar bij de ING bank zijn vooralsnog gratis. Vanaf de 7e gaat u 6 euro betalen /storting in datzelfde kalenderjaar. Wat wel direct weer opvalt is de "6". Toeval? Ik denk van niet!

Zie: https://www.ing.nl/particulier/betalen/tarieven/index.html

grrrr001 op 04-05-2016 23:38

Kosten aangerekend door banken worden nu per kwartaal aan de klant aangerekend,  is dit een kat en muisspel om  de kosten te verdubbelen, vervier voudigen  zodat  de burger  deze diefstal niet zou opmerken?

anora op 05-05-2016 18:21

Nou, duh?

Een digitaal betaalsysteem? Waar zit het onheil? Alsof dat 'het beest' is.

vlokje op 05-05-2016 19:07

Wat zijn we zonder een bankrekening, cash uitbetalen loon of uitkering zit er allang niet meer in

Openbaar vervoer is al bezig cashloos te worden, zonder pinpas kan ik mijn ov kaart niet opladen.

Zonder dat we het door hadden zijn we al zwaar v*rn**kt

Lynx op 05-05-2016 23:38

De omschakeling zal voor de meeste mensen niet zo moeikijk zijn,ze zijn nu al slaaf van de terrorfoon.

anora op 06-05-2016 19:22

@lynx,

eerder slaaf van de 'terror' denk ik: hun eigen angsten. Da's pas een vijand.

marnix op 07-05-2016 08:32

Cash geld afschaffen, is een goed georganiseerd angstproject.

Hoe meer geld op bankrekeningen - Hoe meer geld er zal in rook opgaan. (cijfers op een bankafschrift)

Bij een oorlog op Europees grondgebied => wat doen de banken met UW geld op bankrekeningen? Wat leren we uit de bank geschiedenis van Wereldoorlog II.

DN op 13-05-2016 13:06

Elektronisch geld is niet veilig, hackers hebben het nog eens bewezen! http://www.standaard.be/cnt/dmf20160513_02287678http://www.standaard.be/cnt/dmf20160513_02287678

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.



Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl