HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Turkse overheid moedigt schoolkinderen aan martelaar voor islam te worden

Turks proxy terreurleger ISIS publiceert nieuwe video met vernietiging Eiffeltoren en Big Ben – Pravda voorspelt Turkse militaire aanval op Griekenland


Links: de bewuste strip. Rechts: beeld uit de nieuwste ISIS propagandavideo.

Het Turkse ministerie van Religieuze Zaken (Diyanet) heeft een stripmagazine aan basisscholen verstrekt waarin kinderen worden opgeroepen om martelaren te worden voor de islam. De indoctrinatie van jonge Turkse kinderen met het verheerlijken van oorlog, , terreur, dood en geweld in de strijd tegen alle niet-moslims is duidelijk onderdeel van het grootste visioen van president Erdogan om in de komende jaren een begin te maken met het herstel van het islamitische Ottomaanse Rijk. Dat omvat ook een groot deel van Oost Europa, en daarvoor stevenen de Turken volgens de Russische Pravda doelbewust op oorlog met Griekenland af.

 In het verleden heeft Erdogan meerdere malen openlijk aangegeven zichzelf als de nieuwe Sultan en zelfs Kalief van de hele moslimwereld te beschouwen. Daarom spoort hij Turkse kinderen aan om straks hun leven te geven in de vele massale oorlogen die hij wil voeren om grote delen het Midden Oosten, Verre Oosten (tot aan China toe), Noord Afrika en Oost Europa te veroveren en te onderwerpen aan de islam.

Ouders tegen hun kinderen: ‘Hoe goed is het om een martelaar te zijn’

Diyanet functioneert niet alleen als een soort ministerie van Religie, maar is tevens de hoogste autoriteit op islamgebied in Turkije. Dat uitgerekend dit orgaan, dat onder directe controle van president Erdogan staat, een stripboek aan schoolkinderen verstrekt waarin zowel jongens als meisjes worden gehersenspoeld dat het zichzelf opofferen voor de islam het hoogste haalbare is, is dus een zeer ernstige zaak, iets dat zoals we van Europa en ook Nederland gewend zijn waarschijnlijk volledig zal worden genegeerd.

In een strip getiteld ‘moge Allah onze martelaren zegenen, mogen hun graven vol van heilig licht zijn’ zegt een vader tegen zijn zoon ‘Hoe goed het is om een martelaar te zijn.’ Hij voegt eraan toe dat zijn zoon hiermee ‘het recht krijgt om naar de hemel te gaan.’

Een meisje zegt: ‘Ik zou willen dat ik een martelaar kon zijn.’ Haar moeder antwoordt: ‘Als je daar genoeg naar verlangt, zal Allah je die mogelijkheid geven.’ Bij het laatste stripvak staat de verklaring: ‘Onze profeet zegt dat een martelaar net zoveel pijn voelt bij het sterven als bij geknepen worden.’ Een andere aan Mohammed toegeschreven uitspraak wordt eveneens genoemd: ‘Een martelaar zou na al het eerbetoon en prestige die ze in de hemel krijgen graag terugkeren naar de echte wereld en nog eens 10 x de marteldood sterven.’

Turkse psycholoog: Regering heeft moslimreligie tot politiek instrument gemaakt

Professor en psycholoog dr. Serdar Degirmencioglu heeft deze recente versie van het ‘kindermagazine’ van het ministerie scherp veroordeeld, maar voegde eraan toe dat het onderwijzen van Turkse kinderen in de radicale islam al heel lang beleid is van de huidige regering.

‘Ze willen deze tekeningen gebruiken om kinderen de boodschap van het martelaarschap over te brengen,’ zei hij. ‘Ze denken dat het daarmee aantrekkelijker wordt.’ Dat wordt gedaan door de kinderen een ‘pijnloze dood’ en een zekere toelating tot de hemel voor te spiegelen. ‘In de afgelopen jaren is (de islamitische) religie letterlijk een politiek instrument geworden. Ze verbergen dit niet eens. Het ministerie van Religie krijgt meer geld dan enkele andere ministeries bij elkaar opgeteld, en werkt intensief voor religieuze kinderen.’

 

 

Erdogan gebruikt proxy-terreurleger ISIS, dat dreigt Parijs en Londen aan te vallen

Omdat Turkije op papier nog NAVO-lid is en bondgenoot van het Westen, gebruikt de regering Erdogan voorlopig nog enkel ‘proxy’s’ zoals ISIS, dat zoals bewezen samen met de CIA werd opgericht en bewapend, en gefinancierd door Saudi Arabië.

ISIS heeft onlangs weer eens een propagandavideo gepubliceerd waarin de vernietiging van de Eiffeltoren en de Big Ben te zien zijn. Het filmpje, dat de titel ‘Vecht tegen hen, Allah zal hen door jullie handen straffen’ heeft, wordt nog een andere beruchte Korantekst aangehaald, namelijk ‘doodt (de ongelovigen) overal waar jullie ze kunnen vinden.’

In de video claimt ISIS de verantwoordelijkheid voor de recente aanslagen in Brussel, waarbij 32 mensen om het leven kwamen. De jihadisten beloven dat er nog veel meer ‘donkere dagen’ voor Europa komen: ‘Landen van het kruis, deze boodschap is voor jullie. Besef dat jullie weinig opties hebben: of jullie sluiten je aan bij islam, of betaal de jizyah (‘onderdanigheidsbelasting’), of het wordt oorlog.’

‘Gisteren was het Parijs, vandaag Brussel. Allah weet waar het morgen zal zijn: misschien in Londen, of Berlijn, of Rome. Voor Allahs zaak zullen wij door de poorten marcheren, de poorten van het paradijs, waar onze maagden op ons wachten.’

‘Wij zijn mannen die net zoveel van de dood houden als jullie van het leven. Wij zijn strijdende soldaten, in dag en nacht... met de kafir (ongelovige) in het vizier.’ In de video wordt gesteld dat de aanslagen in Brussel en Parijs vergeldingen waren voor de luchtaanvallen in Syrië, en tevens deel uitmaken van de algemene oorlog tegen alle niet-moslims, in het bijzonder die in het Westen.

Pravda voorspelt Turkse militaire aanval op Griekenland

De Jordaanse koning Abdullah waarschuwde het Westen onlangs opnieuw voor Erdogan, die volgens hem doelbewust terroristen onder de miljoenen migranten naar Europa stuurt, met als doel ons continent te ondermijnen en in chaos te storten.

Zodra Europa instort onder het gewicht van de massale moslimimmigratie, zal het volgens Pravda vermoedelijk niet lang meer duren voordat Turkije een militaire aanval op Griekenland lanceert (3). Erdogan heeft zijn zinnen gezet op alle voormalige gebieden van het Ottomaanse Rijk, en daar valt een groot deel van Oost Europa onder.


Xander

(1) Russia Today (via Shoebat)
(2) Breitbart
(3) KOPP


Zie ook o.a.:

05-04: (/ Turkije is bestemming, doorvoerland en bron van sekshandel in kinderen)
01-04: Turks ministerie erkent dat 86% vrouwen in het land wordt mishandeld door familie
26-03: Koning Jordanië: Turkije stuurt bewust terroristen naar Europa
17-03: Details deal Merkel/Rutte met Turkije: Nog eens half miljoen moslims naar Duitsland en Nederland
08-03: Top Brussel: Merkel dwingt EU te buigen voor islamofascistische politiestaat Turkije (/ Duitsland en Nederland scharen zich aan Turkse kant tegen de rest van de EU
07-03: Merkel: Open grenzen ‘onze verdomde plicht’; Turkije eist met spoed EU-lidmaatschap
19-02: ‘Wereld maakt zelfde fatale fout met Erdogan als met Hitler’
09-02: Gelekt document: Erdogan chanteert EU met migranten en eist € 30 miljard (/ Erdogan tegen EU-president Juncker: ‘Natuurlijk behandelen jullie mij als een prins!’)
29-01: (/ Geheime islamisering-afspraak EU met Turkije: 1 miljoen moslimmigranten komen in de volgende 5 jaar legaal naar Europa)

2015:
23-12: (/ Onderzoeksjournalist Seymour Hersh bevestigt dat Turkse president Erdogan Syrië wil inlijven en Ottomaanse Rijk wil herstellen)
30-11: (/ Turkije dreigt NAVO in oorlog met Rusland te storten)
29-11: EU zwicht voor chantage Erdogan, belooft islamofascistisch Turkije lidmaatschap (/ Migranteninvasie wordt Turkse invasie: Vanaf eind 2016 kan Erdogan legaal miljoenen nieuwe islamitische ‘staatsburgers’ naar Europa sturen)
26-11: Zoon van Turkse president Erdogan blijkt grootste financier ISIS (/ Rusland: ‘Turkse regering heeft effectief kant gekozen van ISIS’)
20-03: Hoge official Turkse AK Partij: Erdogan wordt leider islamitisch kalifaat (/ Tijd van vervulling laatste Bijbelse eindtijdprofetieën nabij)
21-01: Bevestigd: NAVO-lid Turkije levert wapens en raketten aan ISIS en Al-Qaeda

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

ottoman op 06-04-2016 14:44

Wisten jullie dat erdogan gaat getuigen voor n joods echtpaar.

willy op 06-04-2016 14:46

Ik heb juist vernomen dat uit een overgelopen jihadi van isis de terreurgroep 1.500 moslimterroristen naar Europa heeft gestuurd voor nog meer aanslagen het terreuralarm kan nog jaren aanhouden ook al stabiliseert de toestand zich in Syrie.Een martelaar in je familie hebben is bij de moslims een eer ze openen het paradijs voor heel die familie dat is hun naive geloof.En Turkije speelt daarin een smerige rol Turkije is een land met twee gezichten het vluchtelingenprobleem zal daar Turkije nooit worden opgelost willen ze ook niet! Als binnenkort Europa helemaal islamitisch is is hun toetreding een automatisme. In Belgie gaan de 2OO moslimjongeren uit het moslimemclave Molenbeek vrijuit ondanks hun geweld tegen de politie twee sukkelaars van extreem rechts verschijnen morgen al voor de rechter trouwens de meeste grote steden in Europa zullen binnenkort allemaal moslimsteden zijn da's een feit leer er al maar naar leven!

CO op 06-04-2016 16:16

dit schrijven komt aardig overeen met een eerder bericht van jou xander?

http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/03/bizar-illuminati-kaartspel-uit-1995-bevat-opname--kaart

Tabris op 06-04-2016 16:31

Ik snap eigenlijk niet dat ISIS nog steeds op oorlog met het westen uit is. We betalen toch al lang de jizyah (‘onderdanigheidsbelasting’) door al die werkloze moslims te onderhouden? Dat garandeert toch onze veiligheid?

Wat willen ze nog meer? Al onze bezittingen? Vrouwen? Dochters? Hebben ze nu nooit genoeg?

Qvic op 06-04-2016 17:23

Moslims willen toch niets te maken hebben met varkensvlees en alles wat van varkens gemaakt is, omdat het onrijn zou zijn. Het schijnt dat al het TNT wat zij gebruiken om aanslagen mee te plegen om zogenaamd dan matelaar te worden, heeft een klein probleempje, want dat heeft ingrediënten van varkens. Als moslims varkens gebruiken worden zij nooit een martelaar en worden nooit meer herboren volgens de koran. Maar ook al het meel wat wereldwijd (industriëel) wordt gebruikt voor brood, bevat een broodverbeterraar en dat is gemaakt van varkens. Zo zijn ook alle landen in Europa door de varkens die wij houden, eten en ervan alles van maken, eigenlijk is alles doordrenkt met varkens. Dus Europa is op grond van de koran helemaal niet rijn genoeg, voor de islam. Daarmee geeft president Erdogan een totaal verkeerd beeld weer voor de volgelingen van Alah. Volgens de hoogste islamitische instanties wordt dan die persoon als een afvallige beschouwd van de islam.

Ike op 06-04-2016 17:24

Erdogan zit ook nu achter de strijd in Armeni en de NAVO steunt Erdogan vanwege de gas, olie en pijplijnen uit Baku. De genoemde kinderen gaan hun kans krijgen;

http://journal-neo.org/2016/04/06/turkey-azerbaijan-alliance-destabilizes-the-situation-in-the-region/

Ik ben persoonlijk van mening dat de NAVO het 99% Christelijk Armenië dient te steunen en anders Rusland moet toestaan Armenië een groot deel van het vroegere Armenië weer beheerst in bezit te laten nemen. Dit zal een enorme boost zijn voor de Armeense economie en lokale beschaving. (Behalve de Kardesians dan)

Erdogan laat op alle vlakken zien dat het te gevaarlijk blijkt om te steunen. Ik wil niet dat onze politici aan de genocide op het Syrische volk meewerken.

Een volk van 17 miljoen Armenen verdient een sigen sterk land en niet verspreid te worden over de aardbol.

DN op 06-04-2016 18:04

Erdogan, de islamistische "tuuuuuut", die niet uit de "tuuuuut" mocht komen?

https://www.youtube.com/watch?v=ejoiMDifi0g&list=PL1m4hVykWOx4oiW_hMccTHuFl5_EzwpRM&index=20

Yves op 06-04-2016 22:15

Griekenland aanvallen ? Dat dan toch zonder de Russen gerekend ! Ik denk als Erdogan die stunt uithaald dat heel Turkije tot stof en as zal wederkeren ten eeuwigen dage !

De Terugkeer op 07-04-2016 00:56

Zozo...en als al deze dood -en ellendeberichten (keb nog nooit zoveel woorden geligneerd aan dood en waanzinnigheid in zo'n kort stukje tekst gezien!) al zo concreet naar buiten zijn gebracht/een ieder is hiervan op de hoogte, waarvoor wordt er nu dan niet knalhard ingegrepen? 

De tegenstander en haar tactiek/techniek is meer dan bekend, hoor je vaak in het voetbal...nou, dan issut duss logies dat je vantevoren reeds uitgaat van winst...ofschoon de tegenstander in eerste instantie duss uitgaat van hun eeuwige overwinning, zullen zij nog, voordat deze gedachte tot een eventuele uitvoering gebracht gaat worden, verslagen en tot nul gereduceerd, verdwaasd ien gedesillusioneerd in hun holen wegkruipen...maart is duss ook wel logies dat er een enorm sterk 'iemand' moet opstaan, dit alles te voorkomen.

positivo op 07-04-2016 03:46

Dat is apart, dat die eiffeltoren omviel na een grote explosie aan een poot heb ik 4 of vijf jaar geleden gedroomd,in kleur, en heel duidelijk, ik heb het zelfs tegen iemand verteld dat het zou gebeuren, ik zie hem nog staan en daarna heel langzaam omgaan, de ene poot word helemaal weggeslagen en de 2 dichtsbijzijnde zakken eerst heel  langzaam weg in de grond.

Logisch gedacht denk ik dat het ding sterk genoeg is om op 3 poten te blijven staan.

Rebellio op 07-04-2016 08:57

@ottoman, wat is die erdogan toch een goed mens he. He gaat zelfs getuigen voor een joodsechtpaar. Zou die dan toch het goede voor hebben met de Koerden, met israel en eigenlijk de rest die niet denkt zoals hij? Waarom weten we eigenlijk dat het uberhaupt een Joods echtpaar is? 

Rebellio op 07-04-2016 09:04

"Zodra Europa instort onder het gewicht van de massale moslimimmigratie, zal het volgens Pravda vermoedelijk niet lang meer duren voordat Turkije een militaire aanval op Griekenland lanceert." Ik persoonlijk kan me niet voorstellen dat Europa het erbij zou laten zitten als Turkije probeerd Griekenland iets aan te doen. Juist omdat Europa t.g.v. de vluchtelingenstroom (dus indirect door Turkije) net daarvoor is 'ingestort'. Maar we zullen het zien.

grrrr001 op 07-04-2016 12:01

Mensen uit het westen kunnen niet dankbaar genoeg zijn dat het Russische volk het monster van gruwels in Syrie naar de achtergrond hebben verdrongen, dank voor dit heldhaftig volk en hun ijver voor een rechtvaardige wereld.

-- https://www.youtube.com/watch?v=ssliEDfvRM0 --

Boy Tortured By Daesh

-- https://www.youtube.com/watch?v=xfwMieDWx3I --

wet forest, difficult conditions

Ike op 07-04-2016 18:11

Ik denk dat dit een argument gaat worden voor Nethanyahu om Hezbollah aan te vallen;

Een verhaal uit derden over het bezit van ballistische raketten door Hezbollah;

https://twitter.com/JulianRoepcke/status/718096013987340288

Ik kan het niet geloven, maar goed.

De Terugkeer op 07-04-2016 18:39

positivo@      Blijven dromen, vriend! Dat houdt een beetje de werkelijkheid buiten de deur!

ottoman op 07-04-2016 21:52

Oow wat gaat turkije tog zeer snel tot stof volgens sommige hier haha blijven hopen mensen

Turkije de grote kracht die centraal ligt.

Rebellio op 08-04-2016 08:37

@Ike, waarom geloof jij niet dat Hezbollah deze russische raketten heeft verkregen? 

Ik persoonlijk kan me voorstellen dat Poetin's kerkgang show is en dat hij de kerk gebruikt voor eigen politieke belang. Ik kan het me voorstellen, maar ik denk dat het zo niet is. Maar mocht het zo zijn, dan kan hij aan z'n achterban toch moeilijk verkopen dat Rusland indirect aan de ondergang van Israel meewerkt. Maar dat weerhoudt de VS er ook niet van om aan iedereen maar militair materieel te verkopen...

Hiernaast heeft Hezbollah het afgelopen jaar genoeg gelegenheden gehad om, als ze ze had, ze ook te gebruiken en daarmee israel in de chaos in die regio mee te trekken.

Ike op 08-04-2016 14:41

@Rebellio op 08-04-2016 08:37

Onzin, anders dan de Amerikanen wil Poetin geen enkele geloofsfanaat zwaar bewapenen die ook een bedreiging kan zin voor Rusland. Je schijnt te vergeten dat Hezbollah in het begin van de Libanese burgeroorlog een paar Russen hadden ontvoerd. De Russen hadden daarna een paar Hezbollah mensen ontvoerd en hun hoofden over een muur van een bolwerk van hen gegooid met het bericht dat ze hun mensen snel terug wilde hebben. Aldus geschiede. Ik zeg niet dat de Russen schatjes zijn en altijd goed doen. Maar ze hebben geen tolerantie voor fanatici. Ze bewapenen Hezbollah op geen enkele directe wijze. Iran en Syrië verkopen ze wapens, maar ik betwijfel ten zeerste dat één van deze partijen SCUD's aan Hezbollah zal leveren.

Het past echter perfect in de agenda van de NAVO, Turkije, Israël en de Golfstaten om Hezbollah te betichten van het bezit van WMD's en te roepen om ingrijpen. Ik ben op geen enkele wize voor Hezbollah, maar et bezit van SCUD's gegeven foor Assad riekt mij naar onzin.

Als de NAVO en hun bondgenoten een grote mond heeft over dit soort raketten, vraag ik mijzelf af waarom ze niet eerder snoeihard tegen IS Intelligence Services zin opgetreden en voornamelijk Assad hebben bestreden ipv ISIS. Ze weten allang dat ISIS SCUD's heeft bemachtigd bij hun inval in Irak. ISIS heeft er zelfs mee geparadeerd.

Overigens geloof ik ook wel dat Poetins kerkgang meer show is, maar dat kan je zeggen van meer regeringsleiders. Ze doen wat ze moeten doen om aan de macht te blijven. Voor hem zijn de connecties met de Russische Orthodokse kerk belangrijk. Daarom werd Pussy Riot ook veroordeeld.

Rebellio op 08-04-2016 20:49

Onze Palestijnse vrienden doen ook mee hoor: Report: Abbas’ zoon had $1 Miljoen aan aandelen in een firma gelinked aan de ‘Panama Papers’. En dit is nog maar de zoon van.

http://www.jewishpress.com/news/breaking-news/report-abbas-son-held-1-million-in-firm-tied-to-panama-papers/2016/04/08/

DN op 09-04-2016 10:32

Imagine no more muslims? Stel je voor, geen moslims & politiekers meer? https://www.youtube.com/watch?v=Y9NzjeiMkeo&index=32&list=PL1m4hVykWOx6ftNZ9EqFqTgw9FipNB3r4

ottoman op 09-04-2016 21:23

Putin zou eerder voor de islam kiezen dan het christendom, hij speelt en is onbetrouwbaar ook.

Laatst heeft die in moskou wel n prachtige grote moskee laten openen door de turken, de grootste van rusland erdogan en abbas waren hier o.a bij

En voorige week bouwden de turken n heel moskee en cultureel complex in amerika de grootste van t land

Op cuba komt voor t eerst n moskee

Op de balkan worden er meerdere gebouwd en de grootste van europa in de albanese hoofdstad tirana

Zo zijn er tientallen landen waar door de turken universiteiten, gebedshuizen worden gebouwd en is turkije de grootste opvang vluchtelingen en een van de landen die het meest de 3de wereld landen helpt.

In afrika gaat het goed, ik vermoed dan europa afrikaanse klanten zal verliezen aan de turken die wel gwn voordeel aan alle partijen gunt ipv hulp maar daarna 5x zoveel terug vragen. Ze hebben dit door.

Dit jaar beginnen massa producties kwa leger apparatuur en wapens. Amerika wilde nog 1 van die bedrijven snel overkopen en die baas stond op punt n deal te maken maar hij is opgepakt en zal terecht worden gesteld. Het zou ook nog is voor n habekrats verkocht worden maar gelukkig zijn ze er tijdig bij.

El op 09-04-2016 22:36

Ottoman 21:23 klopt ,satan gaat rond als een briesende leeuw, hij weet dat zijn tijd kort is, en erdogan het poppetje van de n.w.o en jij loopt recht in zijn val, succes, 

Zomer op 09-04-2016 22:50

ottoman op 09-04-2016 21:23

Bah, bah, Ottoman heb je even een teiltje voor mij.

Je prijst Turkije en Erdogan de hemel in maarja laten we het maar met een korreltje zout nemen, want als je het over Turkije of Erdogan hebt slaat je fantasie duidelijk op hol.

En Turkije een land die het meest de 3e wereldlanden helpt? Turkije helpt alleen als het er zelf beter van kan worden net als met de opvang van vluchteling.

En in Putin vergis je je lelijk, mocht er een aanslag in Rusland komen moet je eens kijken hoe hij dat oplost.

vijgenboom op 14-04-2016 18:17

@ Ottoman

Putin is Christen, en God gebruikt Putin voor zijn plan. Daarnaast kun je aan het hoofd van Putin wel zien dat hij Christen is en aan de ogen. Helder en eerlijk. Islamieten hebben vaak haatzaaiende ogen en liegen er lustig op los, want dat mag van de Koran tegen niet moslims. Moslims maken de wereld kapot en dat is wat de duivel ook wil zien. Zonder dat moslims het doorhebben zitten ze onder duivelse demonen.Word tijd dat Poetin een mooie atoombom op Turkije gooit, dan gaan we toeterend door Nederland heen. vies volk

El op 14-04-2016 21:57

Vijgenboom , ik weet niet wie je met we bedoelt maar ik ga in ieder geval niet toeterend door Nederland heen

ottoman op 17-04-2016 23:06

Putin is van huis uit katholiek, maar is erg goed voor moslims in eigen land. N handlanger van putin heeft gezegt dat hij moslim is, maargoed zolang hij dit zelf niet aangeeft weten we niks natuurlijk.

Katholieken zijn ontstaan door n keizer die bekeerde naar christendom, klein probleempje, hij was zelf Goddelijk voor de mensen toen, dus zo is die heilige troon onstaan van de paus. De eerste was dus die keizer. Is al flink afgedwaalde leer.

In het katholicisme blijft jezus vzmh op deachtergrond en blijft hij baby, moeder maria ra komt op de voorgrond en word aanbeden. Eigenlijk vind ik ze n soort 4eenheid hebben.

Dus allemaal nog verder van de waarheid de islam af. Mischien handig om die voorspellingen maar is te bekijken.

Het duivels/imperialistish centrum begon krachtig met engeland hierna usa, en in de toekomst terug in het beloofde land israel, deze is het kortste van duur, de genen die aan die kant staan zijn met de anti/christ heel duidelijk, dit zijn jullie! Ik moet jullie teleurstellen maar de islam=vrede en de waarheid.

De gehele aardbol word uiteindelijk n islamitishe beschaving. Hier komt iedereen achter.

Zomer op 17-04-2016 23:44

ottoman op 17-04-2016 23:06

Ik wordt zo kotsmisselijk van jouw reactie, en maar de Islam blijven ophemelen.

dus degenen die aan de kant van Israel staan zijn met de anti-christ, ik begin nu echt te geloven dat jij niet goed bij je hoofd bent.

En dat je een kick krijgt van provoceren, en jij zegt de islam is vrede en de waarheid, nou ik zou zeggen kijk is naar de Islamitische landen daar is het beslist niet vredig of kijk jij niet zo ver!!!!

En wat Putin betreft die heeft meer respect voor Joden dan voor Moslims. Je hebt zeker nooit de speech gehoord van Putin over zijn levensloop. 

Niemandalletje op 18-04-2016 10:10

Slechts weinig Westerlingen beseffen dat het moslims is toegestaan de waarheid te verhullen als ze met niet-moslims praten.

formidabele op 22-04-2016 12:38

Zeker om Erdogans-ego te bevredigen?

sonja op 22-04-2016 14:05

@Allen, Ik voel na het lezen van het commentaar van Ottoman de behoefte even een paar feiten op een rijtje te zetten:

1) Volgens de bijbel (NT) zijn er 3 dingen die je kunnen redden als mens; belijden met je mond dat Jezus Heer is, geloven in je hart dat Hij de kruisdood is gestorven en op de 3e dag door God is herrezen uit de dood. De Islam ontkent juist deze 3 dingen.

2) De naam van Jezus, in het Hebreeuws, Arabisch en Aramees is Yeshua, Yesua, Yashua. De Islam heeft de naam van Jezus verandert naar Isa, maar in het Arabisch is Zijn naam Yesyua. Deze naam betekent 'God redt'. Weer de ontkenning van Christus Zijn leven en Zijn werk hier op aarde. 

3) De term 'mensen van het boek' die de Qu'ran gebruikt (Mohammed). Wij -Christenen- zijn GEEN mensen van het boek!!! Het Evangelie = de blijde boodschap. Het gaat om de INHOUD van het boek, niet om het boek zelf. Moslims wassen de handen voor het aanraken van het boek, er mag geen ander boek bovenop gelegd worden, het boek zelf is bijna heilig want van allah. Het gaat om de inhoud in het boek. Weer een ontkenning van God, van Zijn boodschap en van wat Christus heeft gezegd en heeft voorgedaan. Nooit jezelf 'iemand van het boek (laten) noemen!!! Ons is gevraagd, door Jezus, om Zijn boodschap te versprijden, nogmaals, de inhoud van het boek. Daar gaat het om.

4) De oude Griekse filosofen (Aristoteles, Plato enz.) hun filosofie was met name bedoeld voor de elite mannen. De Islam, de god van de Islam, houdt alleen van moslims. Het Christendom is een religie die inclusief is; de God van de bijbel, Yahweh, sluit niemand buiten. Christus vroeg ons zelfs onze vijanden lief te hebben. Deze God, Yahweh, betekent echt liefde! Een God die zegt dat in Zijn aangezicht alle mensen gelijk zijn; man, vrouw, slaaf, meester enz. 

5) De God van de bijbel geeft je de keuze of je Hem wilt toebehoren of niet. De god van de Islam dwingt je, desnoods door je leven te bedreigen. Verschil dus tussen vrije wil of desnoods een doodsbedreiging. 

6) De God van de bijbel belooft geen pracht en praal, seks, lekker eten en goede wijn in de hemel maar vrede en een weer herenigd zijn met Hem. Geen leedvermaak voor hen die niet tot het Koninkrijk zullen behoren, maar liefde voor hen te voelen. Ook een groot verschil met de god van de Islam.

7) De Islam -de belijders van dit geloof- hebben het altijd over de waarheid. Alleen; die mogen zij zelf niet zoeken! Zij moeten aannemen, opdreunen (dit is de letterlijke betekenis van het woord Qu'ran) en geen vragen stellen. Onze God, Yahweh en ook Yeshua, zegt 'Onderzoek alles en behoudt alleen het goede.' Hij nodigt een ieder uit de waarheid zelf te onderzoeken, de waarheid te spreken en te zoeken. De god van de Islam nodigt zelfs uit te liegen en gaat daarmee rechtstreeks in tegen de 10 geboden en dan maar volhouden dat de Islam de waarheid is.

Bij het Christendom staat er geen doodstraf op het wel of niet geloven, dwang is geen liefde en God wil dat wij Hem lief hebben. Dwang en onderwerping zijn nooit te vervangen voor een vrije keuze. Voor alles wat Yahweh heeft verboden, heeft de Islam uitzonderingen. We mogen niet doden volgens Yahweh, maar de Islam kent allerlei uitzonderingen, verdeelt mensen in categorien hiervoor (moslim en niet-moslim), Yahweh zegt dat we de waarheid moeten spreken, ook hiervoor zijn er volgens de Islam allerlei uitzonderingen, en dit geldt voor alles wat God heeft verboden. Voor alles is er binnen de Islam een uitzondering gemaakt, word je verleid wel tegen Zijn wil en nadrukkelijke geboden in te gaan. Dit kan dus nooit, nooit, nooit de waarheid zijn! Laat je niet misleiden.

Rebellio op 22-04-2016 20:46

@Sonja, weer bedankt! Deze bewaren we weer voor later

Harold op 22-04-2016 21:57

@Sonja in navolging van Rebellio ook bedankt, zo leren we weer wat bij over deze ideologie.

Josefientje op 22-04-2016 23:00

@Sonja, misschien een idee om uw overzicht ook op "Praatcafé" te plaatsen omdat het anders zo gauw verdwijnt; dit item is al iets ouder en men vindt uw overzicht dan niet makkelijk terug terwijl het zó belangrijk is. Dank voor dat duidelijk overzicht.

DN op 14-05-2016 00:32

Wat deden supporters R Madrid in Irak? Leven die wel in de echte wereld? Geen haar aan mijn hoofd denkt aan eens naar Irak te gaan, ik ben niet gek! http://www.msn.com/nl-be/sport/voetbal/is-strijders-plegen-aanslag-op-supportershonk-real/ar-BBt1a6C?ocid=mailsignout

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl