Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Syrische vluchtelingen verkopen massaal hun dochters aan Turkse prostitutiebendes

‘Veel moslimmigranten nemen hun eigen cultuur van intimidatie, misbruik en verkrachting mee naar Europa’ – Amerikaanse ministerie BuZa: ‘Turkije is bestemming, doorvoerland en bron van sekshandel in kinderen’ – Turkse bendes ontvoeren kinderen ‘op bestelling’ uit Syrië


Geen grapje: Meisjes worden door Turkse prostitutiebendes ingedeeld in de smaakjes pistache, kersen, appel of meloen.

Volgens diverse mensenrechtenorganisaties verkopen Syrische moslim‘vluchtelingen’ in Turkije massaal hun dochters aan prostitutiebendes. Die geven tussen de 2000 en 5000 Turkse lira’s voor een meisje. Hoe jonger ze is, des te hoger het bedrag, omgerekend € 625 tot € 1565, dat voor een gemiddeld Syrisch gezin enorm veel geld is. Uzay Bulut schrijft voor het Gatestone Institute dat veel moslimmigranten die naar Europa gaan een aversie hebben tegen de Westerse cultuur, en hun eigen islamitische cultuur van intimidatie, misbruik, discriminatie en verkrachting meenemen.

 


Welke smaak wilt u? Pistache, kersen, appel of meloen?

ECPAT (End Child Prostitution, Child Pornography & Trafficking of Children for Sexual Purposes) concludeert na een onderzoek dat de kinderprostitutie in Turkse plaatsen waar Syrische vluchtelingen worden opgenomen, in korte tijd is geëxplodeerd: ‘Meisjes tussen 12 en 16 worden pistacchio’s genoemd, die tussen 17 en 20 zijn kersen, 20 tot 22 zijn appels, en alle ouderen zijn watermeloenen.’ Op de ‘markt’ worden ze vervolgens voor 20 tot 50 lira’s (€ 6,25 tot € 15,65) ‘verhuurd’ aan iedere willekeurige man. Soms laten ze zich ook met voedsel of andere goederen betalen. Anderen worden verkocht aan rijke moslims uit Saudi Arabië of andere Arabische Golfstaten. In de stad Antep zijn zelfs letterlijke markten voor seksslavinnen.

Op 8 maart schreven Turkse media nog over de tragische dood van de 15 jarige Syrische kinderbruid Mafe Zafur, die vorig jaar augustus volgens gangbaar islamitisch gebruik werd gedwongen om met haar neef Ibrahim Zafur in het incesthuwelijk te treden. Na een half jaar gooide Ibrahim zijn nicht/vrouw echter de deur uit en moest ze in een verlaten vrachtwagen slapen. Niet lang daarna pleegde ze zelfmoord.

Meisjes massaal uitgehuwelijkt, verkocht, geprostitueerd, ontvoerd

Het trieste lot van Mafe Zafur was bepaald geen incident. Tal van jonge Syrische meisjes zijn het slachtoffer van het islamitische uithuwelijken van kinderen. Erger nog: vaak worden de meisjes door hun eigen ouders verkocht aan Turkse prostitutiebendes, zo bevestigt ook de Association for Human Rights & Solidarity with the Oppressed (in Turkije bekend als Mazlumder). Anderen worden ontvoerd uit de vluchtelingenkampen of zelfs ‘op besteling’ uit Syrië gehaald, en voor hetzelfde doel misbruikt.

‘Ondanks het feit dat het illegaal is, praktiseren veel mannen in Turkije polygamie met Syrische meisjes of vrouwen,’ vertelde advocaat Abdulhalim Yilmaz, hoofd van de vluchtelingencommissie van Mazlumder, aan het Gatestone Institute. ‘Sommige Turkse mannen nemen een tweede of derde Syrische vrouw en registereren hen niet eens. Deze meisjes hebben geen legale status in Turkije. Economische ontberingen zijn een grote factor in dit lijden, maar het is ook een religieus en cultureel fenomeen, omdat in de (islamitische) religie jonge huwelijken zijn toegestaan.’

De meisjes en vrouwen die het ‘geluk’ hebben een zeer slecht betaalde baan te vinden, worden veelal door hun collega’s en werkgevers seksueel gemolesteerd. Een 16 jarig Syrisch meisje in de Turkse stad Izmir zei dat ‘ze denken dat wij Syrische vluchtelingen tweederangs mensen zijn... Ze proberen misbruik te maken van onze situatie.’

Koerden hebben de pech dubbel gediscrimineerd te worden door de Turken, want ‘de hulporganisaties helpen alleen de Arabische vluchtelingen. Als ze horen dat wij Koerden zijn, lopen ze gewoon weg, of geven maar heel weinig. Daarna komen ze niet meer terug.’

Amerikaans ministerie: Turkije bron van sekshandel in kinderen

Volgens ECPAT is er in heel Europa nergens zoveel (seks)slavernij als in Turkije. De organisatie wijst niet voor niets op een onderzoek van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken, dat in 2013 concludeerde dat ‘Turkije een bestemming, doorvoerland en bron is van sekshandel in kinderen.’

‘Misbruik vrouwen en kinderen direct gevolg van islamitische cultuur’

Yilmaz: ‘Veel Arabische landen, inclusief Saudi Arabië, hebben tot nu toe niet één Syrische vluchteling opgenomen. Aan de grens met Turkije wachten er nog eens tienduizenden, maar als deze vrouwen en kinderen zouden weten wat hen daar mogelijk wacht, zouden ze nooit één voet zetten in dat land. En dat is het onvermijdelijke gevolg als een zekere cultuur –de islamitische- zelfs niet het kleinste respect heeft voor de rechten van vrouwen. In plaats daarvan is het een cultuur van verkrachting, slavernij, misbruik en discriminatie, waarbij vaak zelfs de meeste kwetsbaren worden uitgebuit.’

Brussel wil islamistische criminele terreurrepubliek Turkije lid van EU maken

Natuurlijk ontkennen de Turkse autoriteiten alle beschuldigingen, maar dat zijn we inmiddels gewend van het land waar de EU, -met Duitsland en Nederland voorop-, een diepe knieval voor gemaakt heeft. De Turkse president Erdogan komt werkelijk met àlles weg; het uitmoorden van de Koerden, het trainen en bewapenen van ISIS en andere jihadgroepen, het smokkelen van enorme hoeveelheden door ISIS gestolen olie, het sturen van miljoenen moslimmigranten naar Europa, enkel om ons continent door islamisering te ondermijnen, het welbewust doorlaten van terroristen naar de EU, en nu dus ook het massale seksuele misbruik van Syrische meisjes en vrouwen.

Je zou haast gaan denken dat juist dit de redenen zijn waarom de links-liberale elite in Europa, en vooral die in Brussel, de islamistische criminele terreurrepubliek Turkije zo ontzettend graag lid willen maken - want zó blind kan toch niemand zijn, zelfs niet onder het mom van politieke correctheid?

 

Xander

(1) Zero Hedge


Zie ook o.a.:

02-04: (/ EU wil komende 5 jaar zeker 13 miljoen moslimmigranten toelaten)
01-04: Turks ministerie erkent dat 86% vrouwen in het land wordt mishandeld door familie
31-03: (/ Gevestigde politieke orde in Europa kiest steeds duidelijker partij voor de islam en tegen het christendom)
29-03: (/ Aantal verkrachtingen van vrouwen en soms maar 5 jaar oude meisjes in AZC’s explodeert)
26-03: Koning Jordanië: Turkije stuurt bewust terroristen naar Europa (‘Europa in één klap moslimcontinent als Turkije lid van EU wordt’)

17-03: Details deal Merkel/Rutte met Turkije: Nog eens half miljoen moslims naar Duitsland en Nederland
08-03: Top Brussel: Merkel dwingt EU te buigen voor islamofascistische politiestaat Turkije (/ Duitsland en Nederland scharen zich aan Turkse kant tegen de rest van de EU
07-03: Merkel: Open grenzen ‘onze verdomde plicht’; Turkije eist met spoed EU-lidmaatschap
19-02: ‘Wereld maakt zelfde fatale fout met Erdogan als met Hitler’
09-02: Gelekt document: Erdogan chanteert EU met migranten en eist € 30 miljard (/ Erdogan tegen EU-president Juncker: ‘Natuurlijk behandelen jullie mij als een prins!’)
29-01: (/ Geheime islamisering-afspraak EU met Turkije: 1 miljoen moslimmigranten komen in de volgende 5 jaar legaal naar Europa)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

sonja op 05-04-2016 18:06

Dit gebeurt ook in de vluchtelingenkampen; de Saudi's "trouwen" voor korte tijd met een meisje van 11, 12 of 13 jaar oud uit Syrie. "Trouwen" want het zijn nette mensen die niet aan prostitutie doen, daarvan beschuldigen zij het "hedonistische" Westen. Maar ondertussen maken zij winst d.m.v. dit soort 'tijdelijke' huwelijken die soms maar een paar uur of een half uur duren. Het is te walgelijk voor woorden. Dubbele moraal, wreed, onmenselijk. 

Patatje Oorlog op 05-04-2016 18:17

Europa is sowieso verloren. Als je een vernietigingscultuur importeert in een zelf-vernietigingscultuur laat zich het resultaat raden.

Faxe op 05-04-2016 18:28

Vergeet niet dat die gesluierde wijven zelf óók achter de islam staan, dus heb geen mededelijden met ze. In dit land hoeft niemand gesluierd te zijn, doen ze dat wel dan kiezen ze in negen van de tien gevallen er zèlf voor. Deoverblijvende ene kan hulp zoeken en desnoods weg gaan naar een 'blijf van m'n lijf-huis'.

jottum op 05-04-2016 18:31

Welja, geef het toerisme naar turkije maar weer een boost. De -- westerse bourgeoisie staat al te trappelen om voordelig ook een duit in het zakje te doen. En als otto normalverbraucher krijg je dan vast geen joris demmink toestanden. :-)

rescue op 05-04-2016 18:40

Zo de waard (EU) is zo vertrouwd die zijn gasten (Islam). 

sonja op 05-04-2016 18:56

@FAxe, Dit artikel gaat over vluchtelingen die niet in NL wonen waar blijf-van-mijn-lijf huizen zijn. Het gebeurt in Syrie en Turkije. Deze 'wijven' zoals jij ze noemt zijn soms pas 11 of 12 jaar en kiezen nergens voor. Hun ouders verhuren of verkopen hen. 

svirmus op 05-04-2016 19:00

En nu begrijpen we waarom er zoveel alleenstaande mannen naar Europa komen. In de moslimcultuur zijn er grootverbruikers van vrouwen en meisjes waardoor er hele volksstammen alleenstaande mannen zijn die in hun eigen cultuur nooit aan de vrouw komen. Die gasten komen naar Europa en zullen met hun machocultuur van overheersing en bepaalde groep westerse vrouwen aan zich weten te binden. En misschien hebben we in Europa ook wel een overschot aan vrouwen omdat de LGBT cultuur er voor zorgt dat veel 'mannen' niet meer beschikbaar zijn voor de westerse vrouwen. De westerse cultuur van monogamie regelt één man + één vrouw (althans officieel). Daardoor hebben allen gelijke kansen. Bij moslims geldt dat niet, want een rijke moslim kan meerdere vrouwen claimen, waardoor andere mannen alleen moeten blijven. 

ieznogoedh op 05-04-2016 19:02

"Volgens ECPAT is er in heel Europa nergens zoveel (seks)slavernij als in Turkije."

turkij is geen, absoluut Geen deel van Europa. 

Dat honderden jaren geleden is nagelaten om de turken en al hun aanhangers voorgoed de Bospurus over te jagen, kan echt nooit betekenen dat turkije een deel van Europa is of bij Europa hoort. Zelfs niet als de EU er een puinhoop van maakt.

Dis simpl mob op 05-04-2016 19:14

Hoe verwerpelijk ook, gezien de slechte reputatie van de islam, vind ik de leeftijden nog erg meevallen. Ik zou eerder denken aan kinderen van 6-12. Net als Fatima. 

Janszn op 05-04-2016 19:52

Wat een minderwaardig volk, dit soort mannen. Slechtheid is een menselijke eigenschap, maar deze mannen behoren niet tot het

Menselijk ras. 

Tabris op 05-04-2016 20:50

@Faxe op 05-04-2016 18:28

Als ik een van die gesluierden tegenkom dan negeer ik die totaal. Ik doe net of ze niet bestaat. Die sluier vertelt mij dat ze niet als een gelijk mens maar als een minderwaardige behandelt willen worden.

Tabris op 05-04-2016 20:54

"het uitmoorden van de Koerden, het trainen en bewapenen van ISIS en andere jihadgroepen, het smokkelen van enorme hoeveelheden door ISIS gestolen olie, het sturen van miljoenen moslimmigranten naar Europa, enkel om ons continent door islamisering te ondermijnen, het welbewust doorlaten van terroristen naar de EU, en nu dus ook het massale seksuele misbruik van Syrische meisjes en vrouwen."

Zelfs Hitler was nog niet zo opzichtig voordat hij WW2 starte.

Rutte moet dit toch ook weten? Is hij echt zo "spineless" om er niets van te zeggen en weg te kijken? Wat een flutvent.

Bambi op 05-04-2016 22:19

Wel die rotte appels moeten ze laten uitdrogen in de volle zo'n zonder 1 lek water

Zomer op 05-04-2016 22:51

Turkije is gewoon een schrurkenstaat net als alle andere Islamitische landen.

Zweedje op 05-04-2016 23:10

Dit is toch het ergste van het ergste ik roep iedereen op om niet meer naar Turkije te gaan walgelijk moslimzooitje ik hoop dat jehova heel snel ingrijpt en de daders straffen inclusief dat hypocriete zooitje in Brussel die alles in de hand helpt satan figuren zijn het sodom en gomora is het maar verstoppen kunnen ze zich niet ze worden gevonden die engerds  jehova God zal zegevieren..en genade voor de onschuldige. .ik heb nog medelijden met de normale moslims ik snap ook niet dat de moskee niet vol zitten met hun vluchtelinge broeders en zusters of zijn ze nep...zoek het maar uit ..

Bambi op 05-04-2016 23:23

Sorry een fout

Wel die rotte appels moeten ze laten uitdrogen in de volle zon zonder 1 lek water

Hun instrumenten moesten ze afkappen en hun handen ook en dan beter in de volle zon zetten tot hun einde,dat zou nog veel beter zijn.

Ike op 05-04-2016 23:35

@Zomer op 05-04-2016 22:51

Bij Nagorno Karabakh mag je er ook van uitgaan dat Erdogan's schurkenstaat en zijn VS patroon erachter zit. Ook daar gaat het om olie en gas en pijplijnen en het tegenwerken van Rusland. Gewoon weer het porren van de beer totdat de beer uithaald.

http://www.globalresearch.ca/nagorno-karabakh-the-april-fools-war-encircling-russia/5518643

http://www.strategic-culture.org/news/2016/04/05/nagorno-karabakh-conflict-flares-up-role-of-turkey.html

https://nl.wikipedia.org/wiki/Geschiedenis_van_Armeni%C3%AB

cefas op 05-04-2016 23:49

Walgelijk land, Turkije.

René van Zalk op 06-04-2016 00:22

#KIS2016 De islam hoort niet thuis in NL, na verloop van tijd verziekt het alles. #terror

René van Zalk op 06-04-2016 00:23

. Alleen idioten verdedigen mensen die hen dood willen #2ekamer

Bundy op 06-04-2016 01:05

Slavernij was gedurende 1400 jaar ottomaans rijk de hoofdbron van inkomsten , maar nu doet Europa net of zij zijn veranderd .

Heel geëmancipeerd Europa zal na dit artikel in een storm van protest uitbarsten ?

Pas op wat je zegt want een 28 jarige werloze autochtone Duitser heeft op Face-boek gezegd dat Angela Merkel gestenigd moet worden .  De man is meegenomen en heeft een boete gekregen van € 2000 ,-

Zomer op 06-04-2016 10:07

Ike op 05-04-2016 23:35

Daar ben ik het helemaal mee eens Ike, Maar als de beer eenmaal toeslaat dan breekt de hel voor hun los.

Armenie is altijd al een doorn in het oog van Turkije geweest, Tot nu toe wordt de genocide op de Armenen nog steeds ontkent door Turkije. 

Proteus op 06-04-2016 10:59

Europa is 'willingly ignorant' (2Pet3v5). Bidt!

Schoem op 06-04-2016 11:07

De regering van Nederland laat dit toe ga demonstreren in plaats van zielig hier op de site zeuren.

ik ben moslim moet je dit nou echt van mij horen 

alles wat je gaat zeggen tegen mij, is de fout van de regering, teveel buitenlanders te weinig banen, geld aan Europa lenen, grenzen open laten etc etc allemaal fout van regering, ik ben hier geboren en zie dit land naar de -- gaan.

Schoem op 06-04-2016 11:11

Svirmus praat geen onzin wat jij zegt is kinderachtig, ik wist niet dat er mensen zijn die zulke onzin nog op internet durven te plaatsen, twijfel je niet eventjes, zo van ik ga zo meteen de grootste onzin op internet plaatsen, beter denk ik na voordat ik mijn reactie plaats, hou daar mee op, geen haat he ok.

Schoem op 06-04-2016 11:19

Sonja jij ook geen onzin praten. Ten eerste waar baseer jij dat op je zou bijna denken dat jij die huwelijken hebt afgesloten, was je erbij nee toch, ten tweede die tijdelijke huwelijksovereenkomsten worden alleen door de sjiitische tak van islam gebruikt dus geen Saudiërs wel Iraniërs dus geloof ik jou reactie niet het is verzonnen of gelogen.

laten we bij de basis beginnen jou democratief gekozen regering laat de grenzen open, pak hun aan, pages demonstren tegen Rutte, want hij is degene die de Nederlanders -- en niet de asielzoeker, want die gaat waar hij de kans ziet, dus sluit die grenzen en hou op met onzin.

Schoem op 06-04-2016 11:48

Geloven jullie echt wat hieboven staat, dat getuigt weer met wie ik hier te maken heb, luister dit doe ik echt voor-- Schoem, zie siteregels. Mod. mensen onder ons maar dan ook echt --- mensen, die vluchtelingen die naar europa komen hebben meer geld dan jij en ik ze betalen vaak 6 tot 7 duizend dollar per persoon per gezinslid om op die boot richtingeuropa mogen en dan kom jij zeggen dat ze hun kinderen voor een paar euro verkopen, schaam je schaam je schaam je, tuurlijk zullen tussen die miljoenen vluchtelingen hoeren zijn maar ook dieven terroristen, zitten ertussen bij elke miljoen heb je daar een bepaald percentage van doe niet hoger of lager dan die hier geboren zijn dus Nederlanders, inhebt heb er genoeg van om mijn geloof geassioceerd te zien worden met dit soort ongein, hoor je niet vaker een pastoor of dominee met kinderporno dan een imaam met kinderporno juist in de christendom hoor je dit veruit het meest met grote voorsprong in de wereld dus schaam je schaam je de islam hiermee te confronteren.

en voor patatje oorlog je hebt gelijk je hebt gelijk maar maar maar, jouw regering heeft ze binnen gelaten zal ik het spellen. J o u w   R e g e r i n g   H e e f t.  Z e. B i n n e n   g e l a t e  n.

wat een trieste mensen hier ik wil podverdikkeme horen van jullie wanneer we gaan afspreken om te gaan demonstreren, inplaats van deze loze praatjes, mouwen stroken en staan waar je voor staat, jouw werk wordt afgepakt en jouw kinderen de kinderen de erfgoed word vergokt door de regering dat is wat ik wil horen inplaats van over onze lieve profeet mohamed vrede zij met hem en zijn volgelingen te bekritiseren dan dan doe ik wel met jullie mee, want ik heb de zelfde pijn als jullie maar jullie sluiten mij uit en dat pik ik niet, want je hebt gelijk Europa word verkracht, maar niet door de moslim, nee foor de regering ok, geef me aub gelijk, dan heb je 1 stem van mij en een mankracht erbij sluit mij niet meer uit door over mijn geloof te redetwistte, want ik als moslim zou voor julie niet moslims als ik aan de macht was ook de grenzen sluiten voor iedereen ook voor moslims en weet je waarom ik die grenzen zou sluiten. Geld is op als er weer genoeg werk is dat we hier niet aankunnen dan halen we de buitenlanders zelf op, en dat zie ik voorlopig niet gebeuren, en geloof me ik hou meer van moslims dan van jullie maar jullie hebben gelijk vol is vol men ik ben met de waarheid dus stop met deze onzin want je bereikt er niets, zorgen jullie voor de datum dan zorg ik voor nog een paar honderd moslims die het eens zijn met jullie maar sluit ons noet uit want ik hou van mijn geloof en ik hou van nederland is toch podverdikkeme mijn land en niet van die asielzoekers, en als de aarde van iedereen is laten we dan ook op rooftocht gaan, hand in hand kameraden zoals we in Rotterdam zeggen

willy op 06-04-2016 12:11

Menselijke slavernij bestaat nog steeds zeker in die Oosterse landen dat is eigen aan hun cultuur en ze moeten niet hebben van westerse waarden in zoverre dat nog echte waarden zijn ! Shalom

Schoem op 06-04-2016 13:12

Wat bedoel je bundy wat is je punt ik snap niet wat je wil zeggen wees duidelijk.

-- let op uw taalgebruik. Mod.  heb meer respect voor iemand zoals cevas gewoon zeggen waarop het staat of voor iemand zoals René van zalk.

maar dan wil ik jou vragen René zou jij met een islam in Nederland kunnen leven die zich verder met niks bemoeit en al blij is dat we een moskee hebben hier, want zo hoort het eigenlijk, ik vind dat moslims in Nederland al superblij moeten zijn dat we hier moskeeën hebben in alle rust en veiligheid, en dat we hier al zeker geen aanslagen moeten plegen, aan de andere kant vind ik dan weer dar Nederlanders zich niet moeten bekommeren of iemand bv een hoofddoekje draagt of geen varkensvlees wil eten.

daarnaast moeten Nederlanders ophouden zich zorgen te merken om een meisje in Afghanistan de rechten te verdedigen ,p voor die Nederlanders heb ik wat beters te doen, mijn buurvrouw van 77 jaar haar naam is tante Fien zij heeft niks te doen zit in de schulden en is erg eenzaam, ga haar helpen binnenkort is er geen geld meer voorjaar opvang en verzorging, help eerst je eigen soort denk dan aan anderen, nogmaals schop eerst je eigen regering omver met hun rare regeltjes als jullie het dan nog niet beter hebben, dan vragen we de moslims wel te vertrekken maar geloof me zelfs moslims hebben baat bij een regering van Geert Wilders of Donald trump die denken tenminste nog aan de armen, niet verwacht he dat een moslim dit zou willen he, en weet je waarom ik dat vind omdat de rest nog slechter is, die denken alleen aan geld en aan zichzelf, maar de originele bloodnederandersed Johnny en Anita worden als 2 e rangs burger gezien dat is pas een schande, schaam je premier Rutte Johnny en Anita zitten in de schulden en jij geeft Achmed en dunja een schuldeloze bestaan in Nederland terwijl wij zwaar in de hypotheek schuld zitten, schaam je Rutte schaam je Merkel schaam je diep, deze mensen hebben jullie vertrouwd en wat doen jullie ermee nee jullie vegen zelfs je kont er niet mee nee jullie halen vluchtelingen in huis.

waar wij uitdrogen van de dorst zeggen zij ik ga eerst iemand anders zijn kinderen zijn dorst lessen, podverdikkeme rutte we hebben hier genoeg asielzoekers die een baan zoeken en gelukzoekende zijn alleen heten deze gewoon Johnny en AnitaAnita

Schoem op 06-04-2016 13:16

Tabris zij wil ook niet met jou praten wie wil er überhaupt met jou praten denk je nou echt dat jij belangrijk bent, nee toch

Schoem op 06-04-2016 13:22

Zweedje er bestaat geen Jehova god er is maar 1 god dat is jouw god en de mijne en die gaat niemand redden want dit leven is een test, en vluchtelingen nemen wij net op in de moskee dat laten we over aan de mensen die hun de weg vrij hebben gemaakt, ik zweer bij god ik heb geen medelijden. De regering mort op de schop laat moslims met rust en haal het niet in je hoofd om een oorlog hier te voeren want iedereen zal verliezend zijn ook Nederlanders ook moslims we zijn daar nu al met teveel voor, wat wel werkt is de regering weg werken en daarna doen wat jullie willen, maar dan zal je waarschijnlijk zo veel geld hebben dat je je niet druk maakt over de islamieten in nederland

Zomer op 06-04-2016 14:58

Schoem op 06-04-2016 11:48

Volgens mij loop jij met oogkleppen op,  Wat Sonja zegt is wel degelijk waar..denk jij soms dat alle Moslims heilig zijn en dat er geen gespuis tussen zit.

Zelfs Erdogan is een profiteur, misleider onder het mom van geld voor vluchtelingen opvang, en wat doet hij voor de vluchtelingen daar, totaal niks.. Ja geld vangen. 

Wat denk je van die weeskinderen in Syrie dat ze niet verkocht zijn aan rijke Saudi's.. Wordt wakker alsjeblieft.

En IS gebruikt zeker ook geen Yezidi meisjes als hun persoonlijk bezit en na gebruik door verkopen, Zit jij met je hoofd in het zand of zo.

Wakker worden aub Je kan natuurlijk wel recht willen praten wat krom is, maar dat werkt niet.  

Tabris op 06-04-2016 15:51

@Schoem op 06-04-2016 11:48

'hoor je niet vaker een pastoor of dominee met kinderporno dan een imaam met kinderporno juist in de christendom hoor je dit veruit het meest met grote voorsprong in de wereld dus schaam je schaam je de islam hiermee te confronteren.'

Bezoek eens deze website als je durft: http://thereligionofpeace.com/

Gemiddeld elke week staat daar wel een bericht over een imam die zijn handen niet van kleine kindertjes kan afhouden. Maar omdat het een moslim is wordt dat vieze gedrag getolereerd door de msm en hoor je er daar niets over.

Websites met ballen berichten er gelukkig wel over. Nu jij weer...

Tabris op 06-04-2016 16:11

Schoem op 06-04-2016 13:16

Als iemand met een tent over zijn hoofd in de maatschappij rond loopt dan is dat een teken dat dat persoon er niet bij hoort. Het niet laten zien van je gezicht is achterbaks, geniepig en verwerpelijk. Mensen die dit doen zijn gewoon minderwaardig en worden in een islamitische maatschappij dan ook als zodaning behandelt. Waarom zou ik het dan niet doen? Ze ziet er uit als een object, niet als een mens en objecten hoef je niet met respect te behandelen. Pas op het moment dat ze die tent afdoet dan is ze m'n gelijke.

Verder heeft het niets te maken met belangrijk zijn of niet.

Tabris op 06-04-2016 16:17

@Schoem op 06-04-2016 13:16

PS

En als ze dan nog wat tegen mij durft te zeggen dan wordt ze later thuis door haar 'stoere' vent in elkaar geslagen. Zo gaat dat in jouw cultuur, ja toch?

DN op 06-04-2016 16:51

Als politiek geen scheiding wil maken tussen bestuur & geloof, niet wil weten wat islam echt is, wat kunnen wij daar dan nog aan veranderen? De kloof tussen politiek & massa is veel groter dan men in de media wil doorlaten! Het is niet aan door meerderheden verkozen onbekwamen om uit te maken welk geloof er goed is of niet, ze moeten gewoon bekwaam genoeg zijn om problemen echt te kunnen oplossen, dat kan je niet door om de zoveel jaar mensen naar de stembus te stampen! Het systeem zelf deugt niet, dat is al vele jaren duidelijk. https://www.youtube.com/watch?v=ne3efZpI06U&index=21&list=PL1m4hVykWOx4oiW_hMccTHuFl5_EzwpRM

sonja op 06-04-2016 16:57

@Schoem; Is het weer zover? Het nieuws uit de moslimwereld moet altijd liggen aan een ander? Ik lieg, ik praat onzin, het bericht van Xander is onzin, de regering is hier nota bene (en niet daar) fout. Eigenlijk ligt het aan alles en iedereen behalve aan de mensen die het daadwerkelijk doen. En natuurlijk alleen de Shiiten, want je zou eens bij je eigen geloofsgenoten terecht kunnen komen. Stel je toch voor dat je iets negatiefs moest zeggen over hen. Dat kan natuurlijk niet en dus liegt iedereen of praat onzin of moeten anderen dan de daders schuldig zijn. Wat een heerlijk geloof heb je toch! 

sonja op 06-04-2016 17:06

@Zomer, Dank je wel. De link heb ik hier al eens eerder gepost, ook mensenrechtenorganisaties waarschuwen hiervoor. En wat jij zegt over Erdogan klopt ook. Maakt willens en wetens misbruik van de erbarmelijke omstandigheden van die vluchtelingen om er zelf beter van te worden. Recht praten wat krom is, dat is precies wat het is! Helaas want zonder kritiek uit de eigen gemeenschap gaat er volgens mij nooit iets veranderen.

sonja op 06-04-2016 17:07

@Zomer, Dank je wel. De link heb ik hier al eens eerder gepost, ook mensenrechtenorganisaties waarschuwen hiervoor. En wat jij zegt over Erdogan klopt ook. Maakt willens en wetens misbruik van de erbarmelijke omstandigheden van die vluchtelingen om er zelf beter van te worden. Recht praten wat krom is, dat is precies wat het is! Helaas want zonder kritiek uit de eigen gemeenschap gaat er volgens mij nooit iets veranderen.

grrrr001 op 06-04-2016 18:43

Geniepigaards die van de gelegenheid gebruik maken om de TTIP en CETA nog vlug  goed gekeurd te krijgen, nu heel de wereld afgeleid is met een stemming van voor of tegen....  Heel het land op apegapen en  de  trekpoppen van de skull en bones europarlementariers  rollen over de vloer  bulderend van  de pret, van hoe ze het volk weer hebben kunnen misleiden.-- http://ec.europa.eu/citizens-dialogues/ --

Zomer op 06-04-2016 19:05

sonja op 06-04-2016 17:07

Geen dank Sonja, Het is gewoon de waarheid dat kinderen gewoon als sexslaven worden verkocht en gekocht.

@SCHOEM een beetje onderzoeken en je komt achter de waarheid, Of wil je de waarheid niet weten?

grrrr001 op 06-04-2016 19:21

Frans heeft zich achter de zweedse taal kamouflage verschuilt met filmpje,(zaal vol met betaalde figuranten?) pech je bent gezien op naar de volgende truc oit de  hoed. -- http://ec.europa.eu/finland/news/press/160406_fi.htm --

tweet M.a.l.m.s.t.r.o.m.E.U Cecilia,  wij zijn 2 vrienden jij en ik....pum pum pum.

-- http://www.gulerturan.be/artikel/opinie/radio-centraal-het-ttip-debat-vlaanderen-karl-vanl/ --

Wij eisen dan ook voledige openbaarheid over alle documenten van TTIP en debatten over de gehele inhoud als dusdanig zonder gefoefel(vals spelen) van euromarionet Frans Timmermans enaanhang van hetzelfde allooi(gelijkgestemden).Dat deze ontoegankelijk zijn is een reden te meer om argwanend te zijn. TTIP?-- http://ec.europa.eu/transparency/civil_society/public_consultation_en.htm --

Tabris op 06-04-2016 19:29

Speciaal voor Schoem

Imam verkracht student in lakki marwat seminary

http://www.dawn.com/news/1248663/prayer-leader-arrested-for-raping-student-in-lakki-marwat-seminary

Je kunt nog veel meer 'specials' verwachten Schoem

Hans op 07-04-2016 09:37

Een steuntje voor Schoem: Bedankt voor je mening en waarom vallen wij hem zo aan? Niet alles aan de islam is slecht. Niet alles aan het christendom is goed. Laten wij burgers met wat voor afkomst dan ook eens de elite (regeringen) een poepie ruiken. De eerste scheet hebben we gelaten: een nee gister op 6 april.

We moeten doorgaan en daar waar we niet over kunnen stemmen, daarvoor moeten we gaan demonstreren, zoals Schoem geopperd heeft.

Rebellio op 07-04-2016 10:41

Nou Schoem, je zit weer op de praatstoel hoor. Wat een logica weer. Ik vraag me af of je uberhaupt de reacties leest en ze op je in laat werken. Volgens mij gooi je ze na de eerste woorden al weg... Om maar even een reactie te geven op een van jouw fantastische reacties: Die mensen die hun kinderen, zoals hier beschreven, in de prostitutie doen, doen dat in Tukije en hebben dan dus hun kapitaal nog niet uitgegeven. Volgens mij zijn ze die dan Nu juist aan het verdienen, d.m.v. het verzilveren van hun eigendom, hun kinderen. Maar dat is dan natuurlijk Europa's schuld want die zorgen ervoor dat die turkse smokkelaars zoveel geld kunnen vragen... Waarom zeg je overigens wel dat je 'ook een nederlander' bent, maar heb je het wel telkens over 'jullie regering'? Je loopt gewoon weer eens op twee benen te hinkelen, helaas, dat noemen wij geen hinkelen.

Rebellio op 07-04-2016 10:42

De rol van het gezin (man en vrouw en kinderen) in de koran:

(Soera 4:11): “Allah gebiedt u aangaande uw kinderen: voor het mannelijke kind evenveel als het deel van twee vrouwelijke kinderen…”

(Soera 8:28): “En weet, dat uw bezittingen en uw kinderen slechts een beproeving zijn en dat voorzeker bij Allah een grote beloning is.”

(Soera 64:14) “O, gij gelovigen, er zijn onder uw echtgenoten en kinderen die uw vijanden zijn, neemt u dus voor hen in acht.”

Het verhaal van de vermoorde jongeling spreekt voor zich: (Soera 18:74+80) “Zij reisden dus verder tot dat zij een knaap ontmoetten en hij deze doodsloeg. En wat de jongeling betreft, zijn ouders waren gelovigen en wij vreesden dat hij schande over hen zou brengen door zijn opstandigheid en ongeloof.” Eermoorden en ongehoorzame zoons en dochters zijn daarom geen bedrijfsongeval van de islam, maar zijn volledig in overeenstemming met de theologie en pedagogiek van Mohammed.

(Soera 3: 14) “Voor de mensen is de liefde tot begeerten schoonschijnend gemaakt, vrouwen, kinderen, stapels goud en zilver, raspaarden, vee en akkers. Dat is de voorziening van het leven dezer wereld, maar Allah is het, bij Wie het juiste einddoel ligt. “ ‘De mensen’ is gelijk aan ‘de mannen’, de rest is bezit.

(Soera 9:85) “Laat hun eigendommen en hun kinderen uw verwondering niet opwekken Allah wenst hen daarmede in deze wereld te straffen hun ziel zal hen verlaten terwijl zij ongelovigen zijn” kinderen worden als bezit gezien

(Soera 4:24) “En getrouwde vrouwen met uitzondering van haar die u bezit Dit is een gebod van Allah voor u Degenen die daar buiten vallen zijn u toegestaan dat u zoekt door middel van wat u bezit haar behoorlijk te huwen en geen overspel te plegen En geeft haar een huwelijksgift tegenover de voordelen die u van haar heeft dit is verplicht er zal na het vaststellen daarvan geen zonde op u rusten in alles wat u onderling overeenkomt…”

Soera 78:31-35 “Voorwaar, er is triomf voor de rechtvaardigen, Beschutte tuinen en wijnbergen. En jeugdige gezellen, gelijk in leeftijd. En een gevulde beker.”

Soera 37:40-48 “... Helder, smakelijk voor de drinkenden, Waardoor geen dronkenschap zal ontstaans noch zullen zij er door worden uitgeput. En naast hen zullen vrouwen zijn van bescheiden blik met mooie ogen. Rein, alsof zij zorgvuldig bewaarde eieren waren.. “

Soera 44:51-55 “... Zo zal het zijn. En Wij zullen hen met schone jonge meisjes die grote, mooie ogen hebben, verenigen. “

Soera 52:17-20 “... U) op tronen nedervlijend die in rijen zijn gerangschikt. En Wij zullen hen met schone jonge meisjes verenigen die grote, mooie ogen hebben.... “

Soera 55:56-57 “Daarin zullen kuise meisjes zijn met zedige blik, door mens noch djinn ooit aangeraakt.”

Soera 56:7-40 “…En edele (mooie) vrouwen. Voorwaar, Wij hebben dezen tot een wonderlijke schepping gemaakt, Wij maakten haar maagden, Beminnelijk, van gelijke leeftijd. Tot degenen aan de rechter kant.”

Soera 55:70-77 "Daarin zullen goede en schone meisjes zij. Welke van de gunsten van uw Heer wilt gij dan ontkennen? Schonen in paviljoenen gehuisvest…. Die vòòr hen mensen noch djinn hebben aangeraakt… Rustend op groene kussens en prachtige tapijten.”

 

Volgens de Hadiths gaat mohamet nog een stap verder. Hierin breidt hij de beloften nog verder uit met het gratis ophalen van maagden van een seks-markt waar er geen limiet is in het aantal op te halen seksuele partners. Vrouwen en jonge jongens worden tentoongesteld als een vruchtenmarkt waar u kunt kiezen naargelang de gewenste rijpheid. (Al Hadis, Vol. 4, p. 172, No. 34) Ali meldt dat de profeet van allah zei: "er is in het paradijs een markt zonder het kopen of verkopen van waren, alleen bestaande uit mannen en vrouwen. Wanneer een man een schoonheid wenst, zal hij geslachtsgemeenschap met hen hebben."

 

Na het plegen van plunderingen, verkrachtingen en moord in dit leven, zal de ware moslim beloont worden met een ongerepte maagdelijk jongeren die vers als parels zijn:

Soera 52:24 “En er zullen knapen rondgaan alsof zij welbewaakte paarlen zijn.”

Soera 56:17ev “Daar zullen jonge mannen onder hen rondgaan die niet zullen verouderen Met bekers, kannen en kopjes gevuld uit een zilveren bron.  Zij zullen daarvan geen hoofdpijn krijgen noch zullen zij dronken worden En met fruit dat zij het liefst hebben En met vlees van vogelen dat zij begeren. En er zullen schonen zijn met grote, mooie ogen,  Als verscholen paarlen.”

Soera 76:19ev En jongens, die niet verouderen, zullen om hen rondgaan (om hen te bedienen). Wanneer gij hen ziet, denkt gij dat zij verstrooide paarlen zijn. En waarheen gij ook kijkt, zult gij een zaligheid voelen en een groot koninkrijk aanschouwen. Zij zullen klederen van fijne groene zijde en zwaar brocaat dragen en zilveren armbanden. En hun Heer zal hun een zuivere drank geven. (Hij zal zeggen): “Dit is uw loon, omdat uw streven waardevol was.””

Hiernaast nog diverse andere hadith verzen over de seksuele gewoontes van de profeet: http://www.balaams-ass.com/alhaj/sodomy02.htm Bedenk wel dat voor een moslim (behalve @Ibo dan), de Hadith net zo gezaghebbend is als de koran zelf. Maar vooral blijven ontkennen hoor… 

grrrr001 op 08-04-2016 10:40

Opdrachtgevers bedienen zich van andere taal om hun agenda21 met meer slavernij 2030 , TTIP en CETA zo ondoorzichtelijk als mogelijk te maken voor de burgerbevolkingingen die willens nillens met vele landen bij dit onverkozen euromarionetten gedrocht gelapt geweest zijn. -- http://ec.europa.eu/economy_finance/eu_borrower/index_en.htm --

Frans timmermans zijn filmpje was vlug van internet gehaald, hoe zou dat komen getipt mischien? Frederica  reist de wereld rond om de nieuwste creeaties van de laatste nieuwe mode ontwerpers te showen en natuurlijk grote cheques te gaan overhandigen aan landen die  voordeel kunnen opleveren voor banken , multinationals....enz.  dat onze bevolkingen hier zich de pleuris voor mogen werken zal van minder belang zijn,Belgie,  turteltax, weyts tax....enz

M.a.l.m.s.t.r.o.m.E.U Cecilia, 

 

biggetje op 12-04-2016 11:57

Mijn idee is om dit m tuig wat hier aan doet en meedoet

Incl m teroristen  bij hun dood  aan de varkens te voeren

En de varkens te slachten als ze dik genoeg zijn en hun vlees 

Over europa te verspreiden en het dan op te eten zodat we

Ze dan op de pot kunnen uitschijten en kunnen doorspoelen

Met de groeten van het westen

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl