HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Paus tegen migranten: Vergeef ons dat wij jullie niet genoeg welkom heten

Franciscus vindt dat alle migranten recht hebben op Europese welvaart en voorzieningen – Donald Trump in nieuwe anti-immigratie video: Europa heeft valse slang binnengelaten


Alles wat je hebt weggeven of weg laten halen door wie het maar wil hebben of pakken zou volgens Franciscus de houding van Jezus zijn. Wel, als je dit echt gelooft, waarom begin je daar dan niet zelf mee door alle schatten van het Vaticaan te verkopen, en de miljarden die dit oplevert uit te delen aan de door jou zo geliefde moslimmigranten?

Paus Franciscus heeft namens de hele samenleving migranten gesmeekt om vergeving voor het feit dat Europeanen hen niet vriendelijk genoeg welkom heten, en voor onze ‘bekrompenheid en onverschilligheid’. De hoogste leider van het Vaticaan vindt dat alle migranten het volste recht hebben om vanwege de hoge welvaart en goede voorzieningen naar Europa te gaan. In zijn ogen is het immers onze schuld dat de rijkdom op Aarde niet eerlijk verdeeld is. Als symbool van hoe het wel moet nam hij ‘maar liefst’ 3 complete migrantengezinnen, 12 moslims in totaal, mee naar het Vaticaan, één van de rijkste instituten ter wereld.

 ‘Want Ik ben een vreemdeling geweest en gij hebt Mij gehuisvest,’ haalde de paus Jezus’ woorden (Mattëus 25:35) aan. Iedere migrant, zei de paus, heeft ‘het gezicht van God en het vlees van Christus.’ Franciscus hield zijn toehoorders –migranten, sociale werkers en vrijwilligers- voor dat migranten vaak als een last of probleem worden gezien, terwijl zij juist ‘een gift’ van God zouden zijn.

‘Ieder van jullie die zijn thuisland is ontvlucht vanwege onderdrukking, oorlog, vervuiling, droogte, of de onrechtvaardige verdeling van de hulpbronnen van de planeet, is een broeder met wie wij ons brood, huis en leven moeten delen,’  vervolgde hij, opnieuw implicerend dat de Marxistisch-socialistische Nieuwe Wereld Orde wat hem betreft geen seconde meer op zich mag laten wachten.

Uitwissen grenzen en islamisering werkelijke doel

Dat veel Italianen en inmiddels ook politici zich ‘belegerd’ voelen door de komst van honderdduizenden gelukszoekers uit Afrika en Azië (2) –velen afkomstig uit landen waar géén oorlog en géén honger heerst-, daar heeft Franciscus geen boodschap aan. Het grote doel is namelijk het uitwissen van alle grenzen, zowel fysiek en politiek als economisch, maatschappelijk en religieus – te beginnen met de islamisering van Europa, door ons continent de overspoelen met uiteindelijk tientallen miljoenen moslims.

Op zijn minst opmerkelijk was dat de paus enkel moslims meenam, en niet koos voor een van de vele, juist door moslims ernstig vervolgde en met uitroeiing bedreigde Syrische christenen. Maar misschien volgen die wel niet de ‘juiste’, Marxistische, pro-islamitische Jezus die Franciscus al zijn hele carrière predikt?

Kans om moslims te bekeren?

We hebben gemerkt dat christenen nogal eens in verwarring kunnen raken als er met uit hun verband gerukte Bijbelteksten op hun gevoel wordt ingewerkt om de massa immigratie kritiekloos te accepteren en zelfs te omhelzen als een door God geboden ‘kans om moslims te bekeren’.

Wel, om met dat laatste te beginnen: zit uw gemeente inmiddels vol met moslimmigranten? Zo niet, kom dan niet met dit goedkope argument en voeg eens de daad bij het woord door te proberen migranten te bekeren. Los van de bekende niet verifieerbare sensationele ‘getuigenissen’ over honderden bekeringen per dag kunt u ook navraag doen bij serieuze evangelisten die in islamitische landen werk(t)en. Grote kans dat u verneemt dat het aantal bekeerlingen zelfs na jaren intensief werken doorgaans miniem is.

Gastvrij voor een vijandige ideologie?

Christenen zouden daarnaast ‘gastvrij’ moeten zijn, maar in hoeverre is er sprake van ‘gastvrijheid’ als honderdduizenden volgelingen van een religieuze ideologie moeten worden toegelaten die in de Bijbel als ‘antichrist’ wordt gekenmerkt, en die in hun eigen landen en gebieden –zeker niet alleen in Syrië- al jaren een uitroeiingsoorlog tegen het christendom voeren?

Het zijn ‘vluchtelingen’, zegt u? Waarom zijn dan 8 van de 10 van hen jonge mannen, en hebben ze –geheel tegen het natuurlijke gedrag van vluchtelingen in- bijna al hun vrouwen, dochters, zussen en moeders achtergelaten? Waarom gedragen velen zich niet als gasten, maar hebben enkel eisen, of leven zich zelfs uit door Westerse vrouwen en meisjes aan te randen en te verkrachten? Waarom zijn alleen al in Duitsland een half miljoen onmiddellijk in de illegaliteit verdwenen, en blijken nu al grote aantallen zich bij criminele bendes te hebben aangesloten?

Bent u, net als de paus, de vele dreigementen van ISIS vergeten, die van tevoren aankondigde honderdduizenden als vluchtelingen vermomde moslimstrijders op Europa af te sturen om ‘Rome te veroveren’? Iets waar overigens ook de door de NAVO uit de weg geruimde Libische leider Gadaffi voor waarschuwde, evenals tal van Syriërs die wel in hun eigen land zijn gebleven.

Trojaanse paard-invasie van ‘binnenvallende hordes’

 ‘Jezus heeft beslist niet gezegd dat wij ons land moeten laten plunderen door binnenvallende, roofzuchtige hordes,’ citeerde de Stuttgarter Zeitung in oktober 2015 een christelijke voorganger, die daar vervolgens voor aan de schandpaal werd genageld en bedreigd werd met gerechtelijke vervolging.

In dezelfde maand waarschuwde kardinaal Canizares, aartsbisschop van Valencia, dat de enorme toestroom van migranten een ‘Trojaans Paard’ lijkt te zijn. ‘Is deze invasie van migranten te vertrouwen? Hoe zal Europa er over een paar jaar uitzien? Je kunt geen spelletjes spelen met de geschiedenis, noch met de identiteit van volken.’

‘Als de heer des huizes geweten had, in welke nachtwaak de dief zou komen, hij zou gewaakt hebben en in zijn huis niet hebben laten inbreken.’ Goed, dit was weliswaar een analogie, maar die zou Jezus niet gemaakt hebben als Hij het normaal zou vinden dat gelovigen dag en nacht de deuren van hun huizen geopend houden, zodat iedereen die maar wil kan binnenkomen en kan pakken wat –en als u een vrouw en/of dochter heeft, ook wie- hij maar wil.

Donald Trump: Europa heeft valse slang binnengelaten

In een nieuwe video geeft de Amerikaanse presidentskandidaat Donald Trump, die deze week een klinkende overwinning behaalde bij de voorverkiezingen in New York, een noodwaarschuwing af vanwege de massale immigratie van moslims en de daarop volgende geplande economische instorting van het Westen. Daarvoor gebruikt hij de tekst van het uit 1968 stammende liedje ‘The Snake’ van Al Wilson:

Op een morgen, op weg naar haar werk
Bij het pad langs het meer
Zag een teergevoelige vrouw
Een arme, half bevroren slang

Zijn mooi gekleurde huid
Was helemaal bevroren door de dauw
Ach toch, riep ze
Ik neem je mee, en zorg voor je

Laat me binnen, o tedere vrouw
Laat me binnen, in hemelsnaam
Laat me binnen, o tedere vrouw
Zuchtte de valse slang

Ze drukte hem tegen haar boezem
Je bent zo mooi! riep ze
Als ik je niet had binnengebracht
Was je nu wellicht gestorven

Ze streelde zijn mooie huid
Toen kuste ze hem en hield hem stevig vast
Maar in plaats van ‘dank je’ te zeggen
Gaf de slang haar een gemene beet
(ondertussen beelden van aanslagen in Parijs en Brussel)

Ik redde jou! riep de vrouw
En nu heb je me gebeten, in hemelsnaam: waarom?
Je weet dat jouw beet giftig is
Nu ga ik sterven!

Ach, hou je kop, domme vrouw
Zei het reptiel met een grijns
Je wist heel goed dat ik een slang was
Voordat je me binnenliet


Xander

(1) Breitbart
(2) BBC
(3) YouTube via Infowars

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  post

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.Reacties

Pagina123
Florus op 25-04-2016 11:19

wat de paus betreft. Jezus zei: "zie naar de vruchten die de boom voortbrengt" (vrij vertaald) en zijn vruchten zijn bedorven. rot, smerig, vuil en een gruwel in Gods oog. eeuwenlang heeft hij ware gelovigen vervolgt en gemarteld omdat ze geloofden in Jezus en nooit hun hoop hebben gevestigd om Rome.

tevens heeft hij dit nooit toegegeven opvolger op opvolger, en steeds heeft hij zichzelf als God op aarde benoemd. en nu vormt hij één span met wereldleiders die God uit de maatschappij hebben gewipt. om een wereldreligie te vestigen met een religieleider met volle macht.

Schoem op 25-04-2016 11:45

Waarom zijn de mensen hier zo kortzichtig, en gedragen ze zich zo van adel, dat zijn jullie niet geen blauw bloed hier hoor, en je opa en voorvaderen zijn gewoon boeren tokkies, of havenarbeiders, wat een stelletje klaagmuren hierzo, als je wat wilt doen doe het dan want praatjes vullen geen gaatjes, of zijn jullie ons moslims hier aan het testen kijken tot hoe ver we jullie laten praten, nou ik heb het al gezegd praten want iets doen dat doen jullie toch niet, het enige wat jullie kunnen is mensen belediggen.

maar nogmaals ga die Rutte van jullie afzetten en laat die Geerts Wilders regeren kijken wat die gaat uitspoken, maar als hij ook niet kan waarmaken wat jullie willen dan moeten jullie gewoon accepteren, dat jullieniet belangrijk zijn, want de mensen met blauw bloed die zullen niet gauw zulke war taal uitspreken als hier op de site, nee de echte elite joden ook niet, die werken liever samen met een rijke moslim uit het verre oosten dan dat ze die flodder praatjes van jullie aanhoren, de meesten van jullie hier op de site hebben niet eens mensen kennis, dat jullie boos zijn snap ik en gun ik jullie maar hou podverdikkeme op over moslims te praten, elk ander geloof zou hier geen plek hebben omdat simpelweg er geen werk en weelde meer is hier, dus al met al heb ik sympathie voor jullie gevoelens, alleen zoden ze een ander pijn, en test de moslims hier niet uit, wij kunnen nooit maar dan nooit jullie Europa innemen zoals dat ook hoort, maar jullie moeten ook niet meer zo bemoeizuchtig zijn met wat er aan de andere kant van de wereld gebeurt, laatst op zo een tv programma lieten ze van die leden van die racisten zien, nou daar heb ik respect voor weet je waarom, hij zij wij willen zaken doen met de hele wereld dus ook met zwarten en moslims en homo's maar we willen niet te veel in onze samenleving want we verschillen teveel, ik weet zeker dat ik met zoiemand een biertje kan drinken en lachen want die zegt het in je gezicht, jullie op deze site zijn sniki, en zijn bangeriken ga naar stadhuis en trek ze aan hun oren, met hun asielbeleid, ps en laat mij met rust met jullie praatjes.

vergeef ons vergeef ons vergeef ons, doe niet zo lomp je koelkast spat van volheid, met een lege maag zou jij anders piepen, vraag maar aan je opa wat de hongerwinter inhield, toen boeide de islam niet en arm dat ze hier waren hoor, weet je wat mij irriteert is dat zulke haters zijn meestal nog lelijk ook want die knappe leuke Nederlandse jongens of meiden die willen weleens een avontuurtje met een Marokkaan of Turk maar volgens mij zitten er hier alleen nerds  op deze site, en die denken dat het blanke ras superieur is, ok maar dat denken de Polen en Balkan ook dat ze blank zijn of zijn dat 2erangs blanke, jongens die fabel bestaat niet de wereld bestaat uit rijk en arm en jullie Hern bij arm anders waren jullie niet zo aan het klagen, want rijken zijn bezig met geld uitgeven.

El op 25-04-2016 12:00

Beste Wardje en Pier, misschien is het een goed idee om het onderwerp lucifer naar het Geloofsforum te brengen want het is een zeer belangrijke discussie en ik ben benieuwd naar andere mensen hun mening,ik vind het nogal wat, wat jullie daar zeggen.

Wardje moeder Gods?, nee eigenlijk niet want Maria is niet de moeder van God

sonja op 25-04-2016 14:52

@Schoem, Ik word doodmoe van reageren naar jou toe, maar ik doe toch nog maar weer eens een poging enig redelijk, rationeel, doordacht idee op jou over te brengen. Je beschuldigt mensen van racisme, xenofobie, afgunst en daarmee beledig je zelf nog het meeste. Wel eens over nagedacht? 

Wij testen moslims niet uit; dit is een christelijke site, dat weten de moslims die hier reageren zelf ook. Wij bekijken alles dus vanuit het christelijke perspectief. Dat kun je verwachten. Je zegt dat we jou met rust moeten laten, maar niemand dwingt je hier te lezen of te reageren. Ik ben niet verantwoordelijk daarvoor, dat ben jij zelf. 

Jouw respect voor racisten deel ik niet, maar goed; ieder z'n ding zullen we maar zeggen. Wel vreemd dat je zegt dat mensen die hier openlijk zeggen wat ze vinden sneaky noemt. Jij weet bovendien niet wat er in mijn koelkast zit. Mijn opa woonde hier niet tijdens de hongerwinter, dus ook die vlieger gaat niet op. Ik wil geen avontuurtje met een Turk of Marokkaan, omdat ik niet van de kortstondige avontuurtjes ben en niet omdat ik -zoals jij veronderstelt- te lelijk ben. Maar dat is uiteraard subjectief. Interessant wel dat je meent dat dit een plausibel argument zou zijn. Dat zegt meer over jou dan over de andere sitegasten hier denk ik dan weer.  Ik denk niet dat het blanke ras superieur is, maar ik weet wel dat de islam stelt dat alle moslims superieur zijn aan de kafirs. Dus wie beschuldigt hier eigenlijk wie?

Groetjes maar weer en maak er nog een leuke, gezellige dag van.

Pier op 25-04-2016 15:20

El, naar het Geloofsforum, prima! Ik zal het in de gaten houden.

Pier op 25-04-2016 15:43

Schoem op 10.05: wat dacht je jongen, laat ik er eens een ongenuanceerde belediging  tegenaan slingeren? Verkeerde been uit bed gestapt? Kan gebeuren. Slecht geslapen misschien, zwaar getafeld, griepje onder de leden, wie zal het zeggen. We vergeven het je. Maar, dan moet je natuurlijk niet aan de gang blijven. Je had even een kopje koffie kunnen drinken ofzo, maar nee hoor, wat doe je? Een uur en 40 minuten later is het nog niet over en ga je dat onbestemde negatieve gevoel ten opzichte van je hele bestaan vertalen in niet zomaar weer een domme belediging aan het adres van christenen, maar in een heel relaas dat kant noch wal raakt, een opsomming van ongefundeerde aantijgingen, die alles zegt over jou en niets over de mensen die je vals beschuldigt. Mijn moeder zou zeggen: foei! En voortaan op tijd naar bed!

Harold op 25-04-2016 19:32

@Schoem zoals Sonja ook ik wordt wel eens doodmoe van weer die onterechte beschuldigingen.

 'het enige wat jullie kunnen is mensen beledigen'

Graag per omgaande, naam, datum, tijdstip van betreffende commentaren doorgeven, met een onderbouwing wat volgens jou racisme of beledigend is. Je beschuldigt hier Jan en Alleman van beledigingen maar nooit wijs jij aan wát voor tekst nu beledigend is. Pak het dan ook bij de wortel aan, benoem het exact, reageer, zodat e.e.a. verdelgt kan worden.

En lees ook duidelijk. Een mening hebben, of bewust beledigen daar zit een groot verschil in en op t laatste punt wordt door de moderator gecontroleerd.

Mark S. op 26-04-2016 11:01

@Schoem en andere moslims,

Hier een kort getuigenis van een ex-moslim die christen is geworden. Duurt nog geen 4 minuten, dat is toch niet te veel gevraagd? Geen beschuldigingen of beledigingen aangezien hij zegt dat hij van moslims houdt. Het is de waarheid die hij zocht en vond. Opmerkelijk verhaal. Laat je ook door de waarheid leiden. Er zijn al veel andere ex-moslims die de waarheid, de God van de Bijbel, hebben gevonden. Je vindt hun getuigenissen ook gemakkelijk op youtube.

https://www.youtube.com/watch?v=t0PoB6vXnR0

Maak er gebruik van dat je in een vrij land leeft en dat deze info vrijelijk tot je beschikking staat om de waarheid te ontdekken. En de juiste keuze te maken in het leven. Het leven is maar zo kort en voor je het weet is het voorbij en sta je voor het oordeel van God die van je zal vragen waarom je niet tot de ware God bent gekomen toen het wel degelijk mogelijk was voor je om dat te doen.

Ieder staat helemaal alleen voor God's oordeel. Ik ook. Geen familie meer, geen vrienden of geloofsgenoten die je kunnen helpen. Nee, het oordeel gaat helemaal tussen jou en God. Laat je daarom altijd door de waarheid leiden! Want de waarheid leidt tot de ware God.

Oma op 26-04-2016 11:37

Laten we eens bekijken wat schoem allemaal beweert en, in tegenstelling tot zijn gewauwel, eens weerleggen met argumenten:

je opa en voorvaderen zijn gewoon boeren tokkies, of havenarbeiders, wat een stelletje klaagmuren hierzo”

Dàt komt dan van een onderontwikkelde die zelfs tot op vandaag in zijn thuisland geen stromend water of sanitair heeft en nog niet met mes en vork heeft leren eten, zijn opa of voorvaderen kwamen naar de beschaving omdat ze zo arm als ratten waren en verhongerden.

of zijn jullie ons moslims hier aan het testen kijken tot hoe ver we jullie laten praten”

Làten praten nog wel? Overduidelijk het bewijs dat mohammedanen geen vrije meningsuiting kennen, die vrijheid niet aankunnen en dus vanuit (gewaande) suprematie denken dat zij kunnen bepalen wie wat mag zeggen!

....maar als hij ook niet kan waarmaken wat jullie willen dan moeten jullie gewoon accepteren, dat jullieniet belangrijk zijn,”

De relevantie over de invloed van het individu in het politiek systeem wordt ongenuanceerd en kortzichtig herleidt tot 'onbelangrijk-zijn': het minderwaardigheidsgevoel van de mohammedaan, verdoken achter de façade van hun gewaande superioriteit: zij vinden zichzelf waardeloos en projecteren dit op anderen, uit jaloezie dat de minderwaardige ongelovige zichzelf wel de moeite waard vindt om te leven...

want de mensen met blauw bloed die zullen niet gauw zulke war taal uitspreken als hier op de site, nee de echte elite joden ook niet, die werken liever samen met een rijke moslim uit het verre oosten dan dat ze die flodder praatjes van jullie aanhoren,”

Ook de jodenhaat steekt de kop weer op en de boosheid over de vrijheid van ongelovigen om te mogen zeggen wat ze willen is en blijft zeer zuur voor de mohammedaan, nietwaar? Slecht te verteren dat de minderwaardige ongelovige mag wat de 'superieure' mohammedaan verboden is: vrije mening uiten...dus pogen ze telkens die minderwaardige de mond te snoeren, wat niet lukt uiteraard...

de meesten van jullie hier op de site hebben niet eens mensen kennis, dat jullie boos zijn snap ik en gun ik jullie maar hou podverdikkeme op over moslims te praten,”

Mensenkennis? Je kan het woord niet eens correct schrijven, laat staan dat je de inhoud zou kunnen begrijpen...tsss...en laten we duidelijk zijn: jij hebt niet te bepalen of er over moslims/mohammedanen gepraat wordt (de arrogantie!) en intimidatie werkt niet via internet, maw: jij kan nooit en zal nooit iemand verhinderen om over moslims/mohammedanen te praten, gesnàpt?

elk ander geloof zou hier geen plek hebben omdat simpelweg er geen werk en weelde meer is hier, dus al met al heb ik sympathie voor jullie gevoelens, alleen zoden ze een ander pijn, en test de moslims hier niet uit, wij kunnen nooit maar dan nooit jullie Europa innemen zoals dat ook hoort, “

Geloof? Islam is een politieke ideologie, die zich laf verschuilt achter geloof, het is een samenraapsel van bestaande, echte religies (uit bijbel en thorah) met toevoegingen van een valse profeet voor eigen gewin, macht en overheersing over schapen, die niet zelf mogen denken.

Dat er geen werk en geen weelde meer is, is te danken aan de mohammedanen die enkel in de hangmatten komen liggen ipv te werken, geen deel willen uitmaken van de kuffarmaatschappij maar wel komen profiteren van het harde werk van de autochtone ongelovigen en hun sociale systeem waaraan hun islamitische, dictatoriale maatschappij in thuislanden nog niet eens aan begonnen zijn, daar crepeert de bevolking terwijl de dictators in weelde leven – en inderdaad: jullie zullen nooit maar dan ook nooit europa innemen, niet 'zoals het hoort en ook niet zoals het niet hoort'!

maar jullie moeten ook niet meer zo bemoeizuchtig zijn met wat er aan de andere kant van de wereld gebeurt, laatst op zo een tv programma lieten ze van die leden van die racisten zien, nou daar heb ik respect voor weet je waarom, hij zij wij willen zaken doen met de hele wereld dus ook met zwarten en moslims en homo's maar we willen niet te veel in onze samenleving want we verschillen teveel, ik weet zeker dat ik met zoiemand een biertje kan drinken en lachen want die zegt het in je gezicht, jullie op deze site zijn sniki, en zijn bangeriken ga naar stadhuis en trek ze aan hun oren, met hun asielbeleid,”

'wij' zijn niet bemoeizuchtig: daarvoor moet je de politiek, vs, sa en turkije over aanspreken, niet de bevolking...en vergis je niet: je verwart bang met woede, daar komen jullie nog wel achter...en de rest is onverstaanbare onzin, die kant noch wal raakt.

ps en laat mij met rust met jullie praatjes.”

Hahahaha....typisch moslim: schuift de schuld dat ie iets léést zelfs op anderen, dit is echt typisch, verwerpelijk opportunisme maar jah: wat kun je verwachten van iemand met beperkte geestesvermogens, enggeestigheid die toch een wanhopige poging waagt om zichzelf en zijn kromme redeneringen recht te breien?

vergeef ons vergeef ons vergeef ons, doe niet zo lomp je koelkast spat van volheid, met een lege maag zou jij anders piepen, vraag maar aan je opa wat de hongerwinter inhield, toen boeide de islam niet en arm dat ze hier waren hoor, weet je wat mij irriteert is dat zulke haters zijn meestal nog lelijk ook want die knappe leuke Nederlandse jongens of meiden die willen weleens een avontuurtje met een Marokkaan of Turk maar volgens mij zitten er hier alleen nerds  op deze site, en die denken dat het blanke ras superieur is, ok maar dat denken de Polen en Balkan ook dat ze blank zijn of zijn dat 2erangs blanke, jongens die fabel bestaat niet de wereld bestaat uit rijk en arm en jullie Hern bij arm anders waren jullie niet zo aan het klagen, want rijken zijn bezig met geld uitgeven.”

De 'paus' zegt vergeef ons, dement en seniel als ie is, 'wij' helemaal niet, wij worden niet vertegenwoordigd door deze leugenaar én er is niks te vergeven!

Toen was er armoede, inderdaad maar dàt ligt jaren achter ons (toen wisten mohammedanen immers niet eens van het bestaan van andere werelddelen, laat staan dat ze tot hier geraakten; ze denken nu nog dat de aarde plat is) terwijl mohammedanen zelfs NU nog, in de 21ste eeuw, armoede en honger lijden! Wie zijn dan de idioten?

Als mohammedanen in hun woestijn gewérkt hadden 1400 jaar ipv elkaar afgeslacht, een maatschappij OPgebouwd ipv àfgebroken, welvaart gecreeërd ipv hun haat en moordlust op elkaar bot te vieren, dan moesten ze niet in het Westen bij de ongelovigen op hun knieën komen bedelen en parasiteren om te overleven, dan crepeerden ze niet in hun islamitische landen waar de sharia zo 'goed voor hen zorgt'.....met honger en oorlog. Dan hadden ze zelf de welvaart waar ze zo jaloers op zijn in plaats van oorlog!

Geen weldenkend, intelligent mens zou een 'avontuurtje' willen met turken of marokkanen, om te dienen als gratis sex-proefkonijn (geiten zijn hier niet zo gemakkelijk te vinden om op te oefenen en prostituees moeten betaald worden, nietwaar?) voor ze met hun 'maagdelijke' bruiden moeten huwen.

En inderdaad: dat superioriteit niet bestaat is de enige waarheid die je schreef: onthou het dus maar heel goed want dat is het probleem met mohammedanen: hun waandenkbeeld dat ze superieur zijn en zij alleen 'mens' claimen te zijn terwijl ze tegelijkertijd geen fluit waarde hechten aan menselijk leven, zelfs dat van zichzelf niet!

vlokje op 26-04-2016 12:11

Laatste hoorde ik op zdf historie dat het Vaticaan gebouwd is boven op een heidense romeinse tempel.

Vandaar dat popie  zo vaak in de "kelder" zit bij zijn "avondmaal wijnen"

Hoe gek kun je het bedenken, een huis voor jezus zaakwaarnemer,  boven op een heidens gewijde plek.

Ik had voor een veel minder besmette gekozen, italie is zo groot, ik bedoel maar.......

er zijn voor beelden genoeg, zwart op wit, dat onze lieve Heer dit nooit apprecieert

Lynx op 26-04-2016 12:27

Rebellio ik walg van een kerk die miljoenen christenen(mijn broeders en zusters)heeft vervolgt,en vermoord.Duidelijk genoeg?

Harold op 26-04-2016 15:29

@Vlokje volgend mij beweert het vaticaan juist dat de Sint Pieter op het graf van Petrus is gebouwd. Maar... zoek de Bijbel eens na , volgens mij is Petrus nooit in Rome geweest. Alle verhalen over Petrus in Rome zijn zgn. overleveringen. Daarbij is overduidelijk in de Bijbel genoemd, dat Paulus de 'apostel van de heidenen' was. Petrus bevond zich nagenoeg alleen in Israel en Jeruzaleml en kan daarmee juist de 'apostel van de Joden' genoemd worden. 

Dus idd sluit het dan aan bij jouw verhaal, als het niet Petrus is, die in dat graf onder de St. pieter ligt en wordt vereert, wie dan wel? 

mni op 28-04-2016 11:59

Wat niet klopt, is dat in het gedicht de vrouw de slang binnen nodigt, maar we niets lezen over haar kinderen die ook giftige beten zullen oplopen en sterven. Bijbels gezien delen ook onschuldigen mee met de schuldigen. NL wordt ook getroffen, juist op de gebieden waar zij en hun voorgeslacht en de huidige politieke- en kerkelijke leidslieden de weg van de Here God hebben verlaten. Ik ben van mening dat de HERE geen behagen schept in ons te straffen. Maar de straf als consequentie op: zedeloosheid / onkerkelijkheid / geld-afgoderij komt in de vorm van hén die menen een goede moraal te hebben, gelovig en gastvrij te zijn. Zoals het volk Israëls meermalen, delen we allen mee in een babylonische gevangenschap.

Licht op 28-04-2016 12:02

Wie weet wat Jezus kwam doen op deze aarde, tussen al Zijn vijanden, is blij dat God nu een mogelijkheid geeft om Jezus werkelijk te volgen.

Neem het kruis op, volg Hem! Loop niet weg voor volmaakte mogelijkheden om van Jezus te getuigen en Zijn leven te laten zien. Heb vluchtelingen/migranten/strijders/mensen lief zoals Jezus jou heeft liefgehad. Weet je niet hoe opstandig je bent tegen een oneindig heilige God? En toch wilde Hij in plaats van zulke vijanden de toorn van God dragen zodat die vijanden het eeuwige leven kunnen hebben vol heerlijkheid.

Alle mensen zijn daar hoe dan ook naar op zoek. Wij Christenen weten waar het eeuwige leven in heerlijkheid te vinden is, toch? Laten wij ze de Weg wijzen en de Heere Jezus laten zien! Dat verheerlijkt God meer dan wanneer we mensen angstvallig verloren laten gaan. 

Rebellio op 28-04-2016 16:07

@Lynx, als je dat standpunt hebt naar aanleiding van deze site, dan heb je het niet begrepen denk ik. Alles wat je leest hoeft niet waar te zijn... Je kunt hoogstens de katholieke kerk verwijten dat ze staat & kerk niet gescheiden houden, maar de vraag is of dat uberhaupt mogelijk is. Ik vind je standpunt absoluut niet duidelijk, het zou meer een pot verwijt de ketel zijn. Ik zie absoluut geen rede om katholieke Christenen geen Christenen meer te noemen, wat bepaalde katholieken ook doen of wat men beweerd dat deze mensen gaan doen. Een Christen is een volgeling van Christus. Volgens de meeste stromingen en interpretaties van het christendom is de mens zondig van natuur en geneigd tot alle kwaad. Christenen beschouwen de kruisdood van Jezus als een verlossende daad, waardoor zonden, indien er sprake is van oprecht berouw, worden vergeven. Dat wil niet zeggen dat christenen geloven dat daarmee alles is toegestaan. Een Christen probeert na zijn bekering uit liefde voor God in navolging van Jezus in harmonie met zijn medemens te leven. Er is onder christenen echter wel discussie over de vraag wat dit navolgen van Jezus precies inhoudt. Maar dat maakt ze niet meer of minder Christen.

Lynx op 28-04-2016 20:18

Rebellio dus dit standpunt komt niet van deze site-maar van 1260 jaar vervolging van de rk kerk.Kijk even op het geloofsforum.

vr groet.

wardje op 29-04-2016 21:18

Duitse priester en pastoraal-theoloog bevraagt de bisschoppen

http://www.katholieknieuwsblad.nl/nieuws/waar-blijft-de-kerk-in-strijd-tegen-islamisering

“Men mag niet slechts, men moet zelfs de vraag stellen of de theoretische uitgangspunten, resp. inhouden-van-een-religie conform de grondwet zijn.

. Men duikt graag voor deze vraag weg door erop te wijzen dat de meerderheid van de bij ons levende moslims vredig resp. conform de grondwet zijn

(Tussenkop: Mensenverachtend systeem)

Maar dát, aldus Windisch. “kan slecht het gevolg zijn van het feit dat de meeste moslims ofwel de theoretische uitgangspunten van hun religie niet kennen ofwel niet serieus nemen ofwel tactisch verzwijgen.” Daarbij wordt het geweld- en seksueel-pathologisch potentieel van de islam miskend, “bij Mohammed zowel als in de Koran”. Verder ziet men over het hoofd dat er in de islam uiteindelijk geen scheiding van staat en religie bestaat, en tenslotte dat de islam overal waar die zich uitbreidt en aan macht wint probeert “een aan onze maatstaven gemeten mensen verachtend maatschappelijk-politiek systeem door te zetten; de sjaria.

wardje op 29-04-2016 21:26

Koning met gezin 25 april bij paus. Reden van bezoek niet meegedeeld.

http://www.katholieknieuwsblad.nl/nieuws/foto-pausbezoek-willem-alexander-en-maxima

wardje op 30-04-2016 01:04

"popes come and go, the Church always remains, calm down"

pausen komen en gaan , de Kerk blijft altijd; kalm aan !

gezag van de kerk, onfeilbaarheid van de paus in 37 seconden, van 0:07 tot 0:42 (+2)

http://www.churchmilitant.com/news/article/the-download-what-is-ex-cathedra    video

wardje op 30-04-2016 02:39

https://www.youtube.com/watch?v=M3ie46V2wfw

Geharnast debat tussen "christen"en "katholiek" over maria, oa over

Het loopt keer op keer vast op een verschil tussen wel en niet "alleen de schrift".

Een woord dat vaak voorkomt is allsufficiency of Christ, het genoeg zijn van Christus

Georganiseerd door zeer principieel protestantse

Je moet wel wennen aan de uitspraak van het woord "miediejeetór" (Mediator).

ottoman op 05-05-2016 02:03

Sonja:

Je beweerde laatst dat er geen islam in japan gevoegd mocht worden ofzoiets

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Tokyo_Camii

Zie ook japan en islam op wikipedia, in werkelijkheid is t veel meer dan bekend staat op papier

sonja op 05-05-2016 15:09

@Ottoman, Jij gelooft gewoon wat je wilt geloven. Je lijkt dol op allerhande theorieen van sites als Wikipedia, waarvan bekend is dat het niet wetenschappelijk of neutraal is, omdat gewone mensen er namelijk op mogen en kunnen veranderen wat er staat. Waar het om gaat is dat Japan geen permanente (wel tijdelijke werkvergunningen) geeft aan moslims. Ook het burgerschap van Japan (dus Japans staatsburger kunnen worden) wordt niet aan moslims gegeven. De islam mag er niet verspreid worden en bovendien mag de Koran er niet in het Arabishc worden uitgegeven. Dat lijkt mij allemaal nogal duidelijk.

Voor we -zoals jij graag wilt om je eigen wereldbeeld maar vast te kunnen houden- verzanden in een 'welles, nietes' lijkt mij de vraag belangrijker waaroóm een land zo duidelijk probeert de islam buiten de grenzen te houden. Heb je daar wel eens over nagedacht?

anora op 05-05-2016 18:17

Daar heeft de paus -en ik ben geen fan van welke paus dan ook- toch zeker een punt.

Rebellio op 07-05-2016 17:15

@Sonja, als ik in de politiek ga, wil jij dan misschien m'n woordvoerder worden? ;-)

Proteus op 24-05-2016 19:05

Van een trouw katholiek christen, dit is nmm de 'valse profeet': https://youtu.be/sLaSMLSgEmQ

Waarom? De echte grote heilige St Franciscus van Assisi heeft het voorspeld!

dimitri op 03-08-2017 20:05

Veel draaid vaak ook over Israël,en Jeruzalem.Die zogenaamde Palestijnen en die buurlanden van moslims,denken allemaal dat Israël en Jeruzalem van de islam is.Maar in hun eigen boek die Koran,staat dat Israël aan de joden behoord!!!Dus domme moslims,het staat in jullie eigen Koran,Israël en Jeruzalem is volgens allah van de joden.m.a.w ,moslims die zeggen dat  Israël hun land bezet,zijn ongehoorzaam aan hun god allaatje,en die is denk ik niet tevreden!!!

Pagina123
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl