Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Meteoroloog en oprichter Weather Channel neemt afstand van Global Warming theorie

Voormalig hoofd VN-klimaatpanel erkent dat geloof in Global Warming ‘religie is’ – ‘Klimaatverdrag Parijs gaat enkel om macht overdragen aan VN en niet om klimaat’


Door middel van indoctrinatie met keiharde leugens over het klimaat worden onze (klein)kinderen voorbereid om een VN-wereldregering te accepteren, die –ook volgens eigen zeggen- onze welvaart wil afpakken en verdelen over de rest van de planeet.

Nadat de (mede-)oprichter van Greenpeace dat jaren geleden al deed, en daarna talloze onafhankelijke wetenschappers, heeft ook de oprichter van het bekende Weather Channel, John Coleman –al meer dan 60 jaar meteoroloog- publiekelijk afstand genomen van de Global Warming theorie, en gezegd dat de zogenaamde opwarming van de Aarde enkel om ideologische en politieke redenen is bedacht. Met echte wetenschap heeft het namelijk niets te maken.

 


‘Bij de VN hebben ze de wetenschap naar de achtergrond gedrukt,’ schreef Coleman in het kader van Earth Day 2016. ‘Ze bedrijven politiek met het klimaatdebat. Op deze Earth Day worden we massaal gek gemaakt dat de Aarde onbewoonbaar wordt, omdat de activiteiten van de menselijke beschaving zogenaamd onomkeerbare global warming en klimaatverandering zouden veroorzaken.’

‘De milieufanaten, bureaucraten en politici die in het VN-klimaatpanel zitten, schakelen wetenschappers in om het klimaat te onderzoeken – maar enkel degenen die de gewenste resultaten produceren. Geld, politiek en ideologie hebben de wetenschap verdrongen.’

VN eist ‘gecentraliseerde transformatie’ die ‘leven totaal anders zal maken’

Hoofd van de VN klimaatverandering conventie (UNFCCC), de Costa Ricaanse Christiana Figueres, riep op tot een ‘gecentraliseerde transformatie’ die ‘het leven voor iedereen op deze planeet totaal anders zal maken’. Gezien het al vaker op deze site besproken Agenda-21 / Agenda-2030 programma, waar ook Nederland voor getekend heeft, betekent dit dat de huidige welvaart in met name Europa en Noord Amerika wordt afgepakt en gebruikt voor een Marxistische-socialistische herverdeling over de Derde Wereld – precies waar paus Franciscus, hoofd van een andere belangrijke NWO-organisatie (het Vaticaan), afgelopen week eveneens opnieuw toe opriep.

Een hoge VN official erkende dan ook dat de VN ‘de welvaart feitelijk wil verdelen door middel van klimaatbeleid’. Het voormalige hoofd van het VN klimaatpanel gaf recent toe dat Global Warming ‘mijn religie’ is. Een religie die wordt gedeeld door tal van organisaties zoals het Wereld Natuur Fonds (2), aangezien ze op deze wijze verzekerd blijven van een constante stroom geld van de overheid en het nog immer naïeve publiek.

‘Klimaatverdrag Parijs gaat enkel om macht overdragen aan VN’

Als door alle paniekzaaierij heen gekeken wordt, zou wetenschap de basis van het klimaatdebat moeten zijn. Coleman: ‘En de ijskoude harde waarheid is dat de basistheorie heeft gefaald. Veel gevierde wetenschappers verwerpen de angst dat de mens global warming veroorzaakt. Sommigen van hen, waaronder een Nobelprijswinnaar, zitten in de nieuwe Climate Hustle film, een informatieve en zelfs humoristische film die het ultieme antwoord op Al Gore’s An Inconvenienth Truth is, en alleen op 2 mei in de bios is te zien.’

‘Als een scepticus van door mensen veroorzaakte opwarming hou ik net zoveel van het milieu als iedereen. Ik deel de diepste verplichtingen die we hebben om onze planeet voor onze kinderen en kleinkinderen te beschermen. Desondanks wil ik niets liever dan dat de politiek zo snel mogelijk uit het klimaatdebat wordt gehaald. Het klimaatverdrag in Parijs gaat enkel om macht overdragen aan de VN, en heeft niets met het klimaat te maken.’


Xander

(1) Zero Hedge
(2) WWF

Zie ook o.a.:

2015:
13-12: Klimaattop Parijs: Globalisten en milieufanaten eens over vernietiging Westerse economieën (/ Grootste geldverspilling in de geschiedenis: Westen moet biljoenen betalen en zichzelf economisch vernietigen voor NUL effect)
30-11: Infowars slaat 3e groot alarm voor Derde Wereldoorlog en klimaattop Parijs (/ Klimaattop volgende stap naar wereldregering)
12-08: Astronomen waarschuwen voor nieuwe kleine ijstijd tussen 2020 en 2040 (/ Voorspellingen astonomisch model tot nu toe 97% accuraat)
10-08: Klimaatverandering: de hoax die ons dagelijks $ 4 miljard kost
07-08: VN en Vaticaan lanceren ‘Agenda 2030’ plan voor wereldregering
16-06: Nieuwe encycliek: Paus wil dat Westen welvaart opgeeft om klimaat te redden (/ Pauselijke encycliek gepresenteerd door radicale professor die vindt dat er 6 miljard mensen ‘te veel’ zijn)
06-06: Bilderberg 2015: (/ Grenzen Amerika en Europa moeten nog verder open voor miljoenen immigranten – Torenhoge Co2/milieubelastingen gaan einde maken aan Westerse beschaving – Planetair regime in oprichting)

2014:
24-10: Klimaatexperts: Alle pogingen CO2/Global Warming te bewijzen zijn mislukt (/ Nederlandse volk minimaal € 53 miljard kwijt aan zinloze windmolenparken)

31-03: Vermaarde klimaatactivist Lovelock: Milieubeweging is religie zonder feiten
26-02: Oprichter Greenpeace: Geen wetenschappelijk bewijs voor opwarming door CO2 (/’Mensheid en bijna alle levensvormen juist gebaat bij veel meer CO2 in atmosfeer’)

2013:
20-10: NIPCC veegt vloer aan met Global Warming theorie VN
29-06: NASA: CO2 veroorzaakt geen opwarming, maar afkoeling (/ Over 7 jaar is Nederlands huishouden maandelijks € 90 kwijt aan energiebelasting)

2009:
29-03: Toekomstig VN-klimaatbeleid zal Nederland straatarm maken
04-03: 'VN en Vaticaan werken samen bij vorming één-wereld-religie'
14-04: Pleidooi voor meer CO2 uitstoot om mensheid te redden (/ Steeds meer klimaatexperts beginnen uitblijven Global Warming toe te geven)
08-01: Bevestigd: Al 16 jaar geen Global Warming

2012:
15-07: Oprichter Greenpeace: Meer CO2 is zegen voor natuur en mensheid

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  post

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.


Reacties

Pagina12
Hoopvol op 27-04-2016 23:30

Anne ..... Halleluja ..... !!!!! Mooi gesproken ..... 

DN op 28-04-2016 00:21

De beste oplaad batterijen of accu's, namelijk Li-ion batterijen hebben veel nadelen waar men nooit over spreekt als men ze verkoopt aan de mensen. 1 Ze kunnen niet tegen warmte & kortsluitingen. 2 In de woestijn verliezen ze in één maand 40 procent van hun capaciteit! 3 Ze mogen niet helemaal leeg gebruikt worden want dan zijn ze ook naar de maan! 4 Als ze niet gebruikt worden gaan ze ook stuk als je ze niet gebruikt tot ze nog maar 40 procent vol zijn, dan kan je ze wel langer weg zetten zonder te gebruiken. 5 Ze zijn maar tot 1000 keer herlaadbaar. 6 Ze zijn erg duur. Het zal nog tien jaar duren voor ze betere hebben.

http://ikkeblogspot.blogspot.be/2016/04/batteries-li-ion-batteries-are-no-dream_27.html#comment-form

Dit schrijf ik omdat zonnepanelen & windmolens ook allemaal afhankelijk zijn van batterijen. Mensen met zonnepanelen zullen weldra door de EU zwaar belast worden als bedrijven die zelf energie produceren. Veel mensen hebben al te maken gekregen met bedrijven van zonnepanelen die de capaciteit ervan hadden overdreven om het hen te kunnen verkopen, die mensen zijn dus allemaal hun geld kwijt & opgelicht, daar hebben politiekers die oplichters ook veel te veel steun voor betaald!

Vanwege de pamperpolitiek naar zonnepanelen & windmolens door politekers moet ik en vele mensen elk jaar 100 euro extra taks betalen, niet volgens verbruik maar bovenop het verbruik, ze hadden eerder al de BTW weer opgetrokken zodat we al meer moesten betalen voor hetzelfde volgens verbruik. Straks gaan politiekers nog beweren dat stroom voor gewone mensen een luxeproduct moet worden, die de dans ontspringen zijn altijd de bedrijven, die worden vrijgesteld van taks op hun stroomverbruik!

Ik betaal dus al tegen mijn zin voor de zonnepanelen van een ander, & dan zit er hier iemand te beweren van achter zijn PC, dat ik dat allemaal schrijf om niets te moeten doen. Er zijn nog veel meer dingen waar Belgische politiekers zich mee bemoeien dat totaal onnodig is, maar dat doen om aan extra zakgeld te geraken, ze zitten gewoon alles weer af te pakken wat we eerder verworven hadden! Ik ben met pensioen, daar hebben ze ook weer aangezeten met hun poten!

Daarom zeg ik dat ik waarschijnlijk nooit zonnepanelen of windmolens zal kopen, want je kan ze zelfs niet kopen zonder dat die melkers achteraf weer komen melken voor hun veel te grote geldhonger! Elk jaar hoor je van hen dat ze weer te korten hebben, natuurlijk, ze moeten ook nog eens die van de EU hun zakken vullen!

Flippie op 28-04-2016 02:00

@DN op 27-04-2016 19:24

Je schrijft:

en dan mogen dat er maar 2 miljard zijn, meer dan 7 miljard is om moeilijkheden vragen!Wie beweert dat overbevolking er niets mee te maken heeft is een dikke leugenaar.

Deze zin laat dus je ware aard zien, hoor jij dan bij die 5 of die 2 miljard?

Groet, Flippie

Josef op 28-04-2016 04:38

Dn.

Bij de specialisten en wetenschappers, zitten de grootste gesubsidieerde leugenaars ,dus wat die specialisten en wetenschappers vertellen is de waarheid?

De mentaliteit van de mensen moet bijgesteld worden, dat niet alles met geld te vergoeilijken is, zoals het in deze wereld toegaat, dat  het geld de baas is bij overheden en multinationals en dat  de mens daarin slechts een melkkoe is.

Daarom wordt er zoveel gelogen, het volk slikt het toch wel.

 

Ike op 28-04-2016 07:31

@DN op 28-04-2016 00:21

Hoe zit het dan met de energieopslag van de batterijen van Elon Musk?

https://www.teslamotors.com/powerwall

De batterijen op basis van grafiet komt overigens veel eerder op de markt dan 10 jaar en dan is dat opslagprobleem en gebruik van schaarse materialen ook verleden tijd.

http://www.scientias.nl/in-een-minuut-je-smartphone-opladen-dankzij-nieuwe-accu/

Dan heb ik het verder ook niet eens over nieuwe nanotechnieken en materialen;

http://www.nu.nl/tech/3851727/wetenschappers-ontwikkelen-krachtige-batterij-met-hennep.html

En ook de capaciteit per paneel zal nog meer toenemen;

http://www.scientias.nl/nanodraadjes-maken-de-weg-vrij-voor-superefficiente-zonnepanelen/

DN op 28-04-2016 08:52

Flippie, bij geen van de twee, ik zit niet aan de knoppen! Uw conclusie is oppervlakkig, ik heb niet aan de macht gezeten als men dat allemaal omwille van de blauwe business heeft laten gebeuren. Die er al zijn kan men niet meer terug wegtoveren, daarom zullen daar oorlogen van komen. Beter voorkomen dan genezen hè?

DN op 28-04-2016 10:48

PS Sinds de uitvinding van het condoom kon men al perfect het aantal kinderen beperken tot 1 per gezin, het is totaal fout om alles aan het toeval over te laten. Door alles aan het wild kapitalisme over te laten, voor de business gaan we terug naar wat de warlords willen, gratis slaven! Dit matcht natuurlijk sterk met het islamisme!

Veel langer geleden waren er al Indianenstammen die de geboorte perfect onder controle konden houden met bepaalde planten die daar geschikt voor waren! Deze mensheid heeft nooit wat van zijn eigen geschiedenis geleerd & zal er ook nooit wat van leren. Heindense culturen konden problemen veel beter opgelost krijgen dan de zogenaamde modernen van nu! https://www.youtube.com/watch?v=qmlYe2KS0-Y&index=1&list=PL1m4hVykWOx6O0Ul1HWDugTxoHq2j-anI

DN op 28-04-2016 15:50

@Ike, als jij al tegen je zin verplicht werd door politieke zakkenvullers om de zonnepanelen van een ander te betalen, zou jij dan nog zin hebben om ze te kopen? Tenslotte maak ik toch liever zelf uit of ik het zaakje vertrouw, & kan niet genoeg waarschuwen voor het bedrog in de zogenaamde groene energie.

https://www.youtube.com/watch?v=KVEkTZ4ZCjo&index=2&list=PL1m4hVykWOx51N-yG01DP9PkbYCfcw1ck

Politiekers in Belgie hebben zelf toegegeven dat ze zware fouten hebben gemaakt, maar de kosten laten ze door ons betalen, wat is daar zo eerlijk aan?

@Jozef, de "verkozen" politiekers dat is toch heel wat stukken erger hoor!

DN op 29-04-2016 10:59

Bijkomende problemen met Li-ion batterijen is dat ze kunnen exploderen! Gevolg ook nog meer woningbranden door deze soort batterijen! Er zijn ook al mensen dood door geexplodeerde batterijen in gsm's! https://www.youtube.com/results?search_query=Li-ion+battery+explosion

DN op 06-05-2016 09:53

Men zit overal maar de schuld op elkaar te steken over de opwarming van de aarde, maar eigenlijk kan alléén de zon alles opwarmen! Er zijn veranderingen in alle hemellichamen vastgesteld, "Something is Affecting the Entire Solar System"...... https://www.youtube.com/watch?v=Km3uhv6oVWg&list=PL1m4hVykWOx51N-yG01DP9PkbYCfcw1ck&index=16

Niet alléén de aarde is aan het opwarmen, alle planeten zijn aan het opwarmen, er rijden geen auto's op Mars hè! Nasa's hottest secret! https://www.youtube.com/watch?v=ROGTV7GkWAE&index=6&list=PL1m4hVykWOx51N-yG01DP9PkbYCfcw1ck

DN op 02-06-2016 21:04

PS Waar is de zon nu om de politiekers hun superzonnepanelen terug te laten verdienen wat ze er zinloos hadden ingestoken & doorgerekend naar de mensen die helemaal geen zonnepanelen gewild hadden?

DN op 22-06-2016 13:22

Zonnepanelen hebben niet alléén een heel slecht rendement, er is ook veel fraude in de zonnepanelen business, veel mensen worden ermee opgelicht & dat gaat niet om een paar euro hè! http://www.bing.com/search?q=Frauduleuze+Chinese+zonnepanelen+onderschept+in+haven%3A+%E2%80%9CTopje+van+de+ijsberg%E2%80%9D&form=ASUTDF&pc=MAAU&src=IE-SearchBox

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl