Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Koninklijk Brits Defensie Instituut: NAVO maakt geen schijn van kans tegen Rusland

Russen kunnen bij plotseling conflict in 4 dagen bijna 10 x zoveel troepen inzetten –Rusland heeft inmiddels ook een duidelijke kwalitatieve voorsprong – Referendum 6 april: Stem NEE tegen de door Amerika gewilde oorlog tussen Europa en Rusland

 

Rusland wordt vrijwe volledig omsingeld door Amerikaanse- en NAVO bases. Desondanks stellen de Westerse politici en media Rusland als agressor voor.

Het Westerse demoniseren van Rusland en diens president Vladimir Putin, alsmede het aanvallen van de Russische veiligheidsbelangen in bijvoorbeeld Oekraïne, gaat onverminderd verder. Zo werd Putin gisteren expliciet genoemd in berichten over de ‘Panama Papers’, en dat terwijl er geen direct bewijs tegen hem is, en er tal van andere prominente verdachten zijn, zoals de koning van Saudi Arabië. Maar ja, die extremistische islamist wordt beschouwd als onze ‘bondgenoot’. Hoe dan ook, het Britse Royal United Services Institute for Defence & Security Studies onderstreept dat het provoceren van Rusland niet zo’n goed idee is. Uit een onderzoek blijkt namelijk dat de NAVO in het geval een oorlog met Rusland geen schijn van kans maakt.

 


Als er plotseling een militair conflict uitbreekt met Rusland, kan Europa het wel schudden. De NAVO ‘flitsmacht’ van Duitsland, Nederland en Noorwegen kan in 4 dagen tijd 5000 man op de been brengen. De Russen kunnen in dezelfde tijd 47.000 troepen gereed te maken, bijna 10 x zoveel.

Bovendien is Rusland in staat om een jaar lang deze troepen gevechtsklaar te houden, veel langer dan de NAVO flitsmacht. En van de kwalitatieve superioriteit die het Westerse bondgenootschap vroeger had, is volgens het Instituut helemaal niets meer over. Sterker nog: het meeste militaire materieel van de Russen is inmiddels geavanceerder en van betere kwaliteit dan dat van het Westen.

Geen enkel bewijs van Russisch ‘imperialisme’

Experts van het instituut zijn bang dat Rusland van plan is om een nieuw imperium te creëren en naar het Westen (dus Oost Europa) uit te breiden. Daar zijn echter geen enkele concrete aanwijzingen voor. Van de talloze malen gemelde Russische ‘invasie’ van Oekraïne bleek helemaal niets te kloppen, en de zogenaamde ‘annexatie’ van de Krim was in werkelijkheid een vrijwillige aansluiting die volgde na een democratisch referendum waarin meer dan 9 van de 10 burgers aangaven bij Rusland te willen horen.

VS wil pertinent geen vrede en samenwerking tussen Europa en Rusland

President Putin en tal van andere hoge Russische officials benadrukken al jaren het liefst een vreedzame en vruchtbare samenwerking met Europa aan te gaan, en samen het voormalige Oostblok op te bouwen, wat voor alle partijen zeer lucratief zou zijn. Die oproepen waren echter preken voor de doven, want Rusland zou en moest nu eenmaal weer de vijand worden, zo had de elite in Washington en Brussel besloten.

En dus begonnen de Amerikanen en Britten hun militaire aanwezigheid in Oost Europa op te bouwen, waarmee ze zelf de fictieve Russische ‘bedreiging’ in het leven riepen. In 2014 kondigde de NAVO aan om in de toekomst permanent een aanzienlijke militaire macht in het voormalige Oostblok te houden, wat een directe breuk was met alle beloften die het Westen ooit aan het Kremlin deed. Ondertussen werkt de Europese Commissie stug door aan het uitwerken van het voorstel van president Juncker om een gezamenlijk Europees leger op te richten, dat specifiek tegen Rusland gericht zal zijn. (1)

Russische generaal: Amerika probeert militair conflict uit te lokken

Daar kon men het stationeren van steeds meer Westerse troepen, vliegtuigen en tanks pal aan de eigen grenzen als niets anders dan een agressieve militaire dreiging opvatten, waar een reactie op noodzakelijk was om de veiligheid van het Russische thuisland niet in gevaar te brengen. Zo werden er Iskander korteafstandsraketten die kernkoppen kunnen vervoeren in de nabijheid van Polen en de Baltische staten geplaatst.

De Amerikanen sturen nu een tankbrigade met 250 tanks, 1700 andere (pantser)voertuigen, houwitsers en 4000 soldaten naar Oost Europa, wat een flagrante schending is van een verdrag dat de NAVO in 1997 met Rusland sloot. De Russische kolonel-generaal Leonid Ivashov, president van het International Centre of Geopolitical Analyses, concludeert daarom dat ‘de VS er alles aan doet om een gewapend conflict tussen Rusland en Europa te provoceren. Nadat Rusland in botsing komt met Europa, zullen de Amerikanen in de tweede fase gaan meedoen, zogenaamd om hun NAVO partners te redden.’

De regering Obama beweert dat het noodzakelijk is om met Amerikaanse troepen in Oost Europa ‘klaar te zijn voor de Russische agressie’. Generaal Ivashov: ‘Maar waarom verdedigt de VS Europa niet tegen de toestroom van terroristen, migranten en vluchtelingen? Integendeel, dit veroorzaken zij nu juist allemaal. De NAVO is geen bewaker van de veiligheid van de Europese landen, maar een agressief werktuig.’ (3)

Referendum: Ruttes ‘JA’ stem leidt tot door VS gewilde oorlog met Rusland

Overmorgen mogen wij in een referendum aangeven of we voor of tegen het EU-associatieverdrag met Oekraïne zijn. Premier Mark Rutte zei weliswaar dat Oekraïne ‘nooit lid mag worden van de EU’, maar zoals bekend heeft hij er een handje van om zijn beloftes weer even snel te breken, en daarbij het argument te gebruiken ‘dat de situatie nu eenmaal is veranderd.’

Ook vond Rutte dat we Putin niet zijn zin moeten geven met een ‘NEE’ stem. Een ‘JA” stem is echter een ‘JA’ tegen een illegale fascistische staatsgreep, die de CIA met instemming en hulp van de EU opzette tegen de wettig gekozen regering in Kiev. Vervolgens werd er een marionettenregime geïnstalleerd dat geen gelegenheid onbenut liet om te proberen een oorlog tussen de NAVO en Rusland uit te lokken.

Een ‘JA’ is tevens wel degelijk een ‘JA’ tegen een toekomstig EU-lidmaatschap van Oekraïne, zoals oud Europees president Herman van Rompuy in 2013 letterlijk beloofde. Ook Junckers voorganger Barroso stelde dat de toekomst van Oekraïne in de EU ligt. (2)

Een ‘JA’ is dan ook een ‘JA’ tegen Brussel, dat zelf al jaren steeds sterkere fascistische trekken heeft gekregen door tal van verdragen en afspraken aan zijn laars te lappen, en de wensen en belangen van de Europese burgers volledig te negeren. Een ‘JA’ is ook een ‘JA’ tegen een door de Amerikanen gewilde oorlog met Rusland, die in Europa zal worden uitgevochten, en ons continent verwoest zal achterlaten. Daarmee zal de VS in één klap de EU als grootste economische concurrent uitschakelen, zodat het almaar wankeler wordende dollar imperium overeind kan worden gehouden.

 

Xander

(1) Pravda Report
(2) Want To Know
(3) Pravda Report

Zie ook o.a.:

11-03: (/ Associatieverdrag EU met Oekraïne kan preventieve Russische kernaanval op Europa uitlokken)
12-02: Rusland waarschuwt voor wereldoorlog... (/ Oude voorspellingen over aanstaande wereldoorlog en vernietiging Europa in 2016)
08-02: Britse leger oefent op toekomstige oorlog met Rusland in Oost Europa (/ Amerikaanse RAND denktank: Russen kunnen Baltische NAVO staten binnen 3 dagen veroveren)
07-02: Overal voorbereidingen voor grote oorlog in Europa

2015:

29-12: ‘Associatieverdrag EU-Oekraïne is groot gevaar voor wereldvrede’ (/ Associatieverdrag blijkt tevens militair pact)
27-12: Komt de Apocalyps door zichzelf vervullende profetieën?

25-12: Pentagon vs. Obama: Legerleiding VS probeert Derde Wereldoorlog te voorkomen
23-12: Pentagon in opstand tegen president Obama (/ Militaire leiding VS geeft achter rug Obama geheime informatie aan Rusland, Israël en Duitsland)
02-12: Obama vanuit eigen partij gewaarschuwd dat hij kernoorlog met Rusland kan veroorzaken
30-11: Infowars slaat 3e groot alarm voor Derde Wereldoorlog (/ Turkije dreigt NAVO in oorlog met Rusland te storten)
10-11: Zo dreigt de NAVO binnen enkele jaren oorlog met Rusland te veroorzaken
09-11: Amerikaanse minister Defensie suggereert Russische kernaanval op VS
08-11:
Desert Storm commandant en oorlogsheld: Leger VS wordt verpletterd door Rusland

23-10: Voorspellingen 500 zieners over massa immigratie, ISIS en Derde Wereldoorlog komen uit
12-10: (/ Britse ministerie Defensie: Dodelijke confrontatie met Rusland kwestie van tijd’)
10-10: Brzezinski eist Amerikaanse militaire vergelding tegen Rusland
20-09: 16 oorlogssimulaties Pentagon met zelfde uitkomst: NAVO verliest oorlog van Rusland

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Pagina12
ottoman op 09-04-2016 21:32

Zomer

Turken zijn echte krijgers zie de duizenden jarige geschiedenis. Zie de geschriften luister naar de kenners. Turken hebben iets speciaals op dit gebied met oorlogsvoering zo heeft elk volk iets speciaals. Tegen de turken win je het niet en zeker niet alleen. Erdogan kan slap zijn kan sterk zijn het gaat om het turkse volk die de hele wereld op zn kop ken zetten als die wil zonder financiele invloed ze zijn overal en ze zijn zeer trots die haal je niet uit elkaar, alle turken zouden hun 8terban helpen ipv vluchten.

Als jullie dit maar weten. En anders word dit vanzelf duidelijk. Het voordeel van de vijanden is dat de turken nog slapen en veel dingen nog zelf niet weten.

Het is geen volk dat je makkelijk op de been krijgt maar wanneer dit eenmaal gebeurd krijg je ze ook niet op de knieen.

En neem nou van mij aan dat dit geen fantasie is.

Zomer op 10-04-2016 00:18

ottoman op 09-04-2016 21:32

Ik ga met jou geen welles nietes discussie meer aan, Jij bent gewoon iemand die aan grootheidswaanzin lijdt als het over Turkije gaat.

Flippie op 10-04-2016 02:01

@mod. Ik denk dat het wijs is om al het schrijven van Ottoman door te sturen naar de AIVD, voordat hij inkopen gaat doen bij de drogist.

Ik zal zelf ook even kijken of zij een meldpunt hebben, maar via jullie zal dat veel makkelijker verlopen neem ik aan.

Groet, Flippie

ottoman op 10-04-2016 03:37

Is geen grootheids waanzin, het is de waarheid. Ze zullen opnieuw opstaan. Netzoals dat de joden veel invloed hebben waarheid is, het zijn 2 groepen die erg succesvol zijn.

Als ik geen gelijk had was er ook niet al teveel nieuws over de turken, ze zijn in opkomst. Netals dat racisme opkomt n feit is in west krijg je steeds meer rechtse partijen en splinter partijen.

China is n fake opkomende macht die gecontroleerd word door het te laten digitaliseren.

De ottomanen zijn echt met hun islamitishe achterban.

Er zijn over enkele jaren enkeld 2 machtsblokken en dat is usa/polen en turkije/japan de 2 laatste met hun broeders erachter.

sonja op 10-04-2016 11:38

@Ottoman, Lees zelf je reactie aan Zomer nog eens terug. Je verheerlijkt gewoon oorlog en geweld. Je noemt het duizenden jaren geschiedenis van "krijgers" maar je bedoelt de gewelddadige veroveringen van het Ottomaanse Rijk (vandaar ook je nickname). De Turken hebben toen behoorlijk 'huis gehouden' in de wereld en hun wil, hun geloof, hun manier van leven overal met het zwaard opgedrongen. Wat verheerlijk jij eigenlijk? En dan dat je tegen Zomer zegt 'luister naar kennis' terwijl jouw eigen kennis eenzijdig en bevooroordeeld is. 

De Nederlandse geschiedenis is ook niet brandschoon, dat is de geschiedenis van geen enkel land. Maar juist deze daden verheerlijken is wel een grens over gaan wat mij betreft. Trots ben ik ook op mijn moederland, in Zuid-Amerika, maar ook daar zijn dingen gebeurd die niet kunnen. Dan is en blijft het een mooi land, maar de coup was gewelddadig. Ik ga hier toch ook niet beweren dat dit prachtig was en bijzonder? Daar komt bij; laten de Turken eerst maar proberen om de ellende in hun eigen land op te lossen, ondanks Erdogan's oorlogsretoriek en zijn over de grens kijken heeft hij bitter weinig voor zijn eigen bevolking gedaan. Door mensen bang te maken voor een  'vijand' door met oorlog te dreigen leidt hij de aandacht af van zijn eigen slechte beleid. De armoede, de ongelijkheid tussen arm en rijk (zeer groot verschil), de christenvervolging die nu ook in Turkije is begonnen. Turkije! Het land waar (en wees daar nou eens trots op, waarom noem je dat niet en begin je over oorlog om trots goed te praten?) eeuwenlang christenen veilig waren. Gewoon samen konden leven met iedereen. Het land waar de mensen uit Iran naar toe konden vluchten. Ik vind het zo jammer dat jij die mooie kant van Turkije niet noemt maar de oorlogen roemt. Had ik ook niet van jou verwacht en je stelt me teleur.

Trots zijn op je land, je afkomst mag altijd. Turkije heeft zeker ook een mooie, rijke geschiedenis, prachtige kunst en veel lieve mensen, maar kwaad goed praten is wat anders. Kwaad blijft kwaad, hoe mooi je het ook probeert op te poetsen. 

sonja op 10-04-2016 11:56

@Ottoman, Toch nog even een kanttekening, het moet natuurlijk wel benoemd worden; toen ik zei dat Turkije jaren lang samen heeft gewoond met chirstenen klopt dat, maar we kunnen uiteraard niet onder de Armeense kwestie uit. De afgelopen eeuw heeft men in Turkije samengewoond met elkaar, maar nu is het weer begonnen de aanval op christenen daar, en bovendien is er natuurlijk nog altijd die onbesproken Armeense kwestie in de geschiedenis van Turkije. Pijnlijk onderwerp, ik weet het, maar het moet wel gezegd.

Pier op 10-04-2016 13:56

Waren ze maar op de been gekomen tegen de islam, die Turken. Maar helaas, voor de islam zijn ze wel op de knieën gegaan. 

Pier op 10-04-2016 14:02

En wat er van volken terecht komt die op de knieën zijn gegaan voor de islam, dat weten we al, dat is inderdaad vanzelf duidelijk geworden.

sonja op 10-04-2016 23:13

@Ottoman, Turkije/Japan? Japan wil niet eens moslims in eigen land hebben. USA/Polen? Hoe kom je erbij? 

De Ottomanen en hun islamitische achterban? Na de val van het Ottomaanse Rijk waren er drie grote groepen in Turkije; Osmanisme (geloofden nog -ook na de val van het Rijk- in de eenheid ervan), Turkisme en Islamisme. Zie Pamflet 3 Soorten Politiek uit 1904. Omdat er in Turkije verschillende religieuze groepen woonden, werd het Islamisme afgewezen. Het nationalisme werd verworpen omdat er sterke sentimenten van nationalisme leefden bij groepen als de Albanezen o.a. Men (de elite) koos toen voor het Turkisme. Dat werd de leidraad voor de Turkse nationaliteit, identiteit, hoe je het wilt noemen. 

Vandaar dat Turkije seculier is, de Sharia niet heeft (zoals andere Islamitische landen), sterke scheiding kerk en staat et cetera. Dus wat jij zegt -in één adem Ottomanen en Islamisten noemen- heeft weinig met elkaar te maken en weinig met de geschiedenis van je eigen land. Wel zijn de Islamisten in opkomst sinds Erdogan en niet iets om blij mee te zijn; werkeloosheid, weinig persvrijheid, groter verschil arm en rijk, minder vrijheid van meningsuiting et cetera. 

Lijkt het je niet van meer wezenlijk belang dat je je op de toekomst van je land en je mensen (als jij blijft spreken over 'ons') te richten i.p.v. over een droom uit de geschiedenis? Denk je niet dat het belangrijker is dat de werkeloosheid wordt opgelost? Dat de mensen mogen zijn wie ze zijn en niet bang hoeven te zijn kritiek te leveren? Dat de mensen daar zelf mogen bepalen welke krant ze lezen? Zou jij je niet liever daarvoor in willen zetten of ben je zo onder de indruk van overheersingstheorie dat je blind bent voor de werkelijkheid daar? 

ottoman op 11-04-2016 15:18

Er zijn idd veel nationalisten maar ook die zijn moslims. 98% is moslims alleen het systeem was verankerd in het seculiere. Sinds erdogan zijn er ook genoeg dingen vooruit gegaan, wnr de elite landen hem als gevaar zie ken je al merken dat hij goed op weg is.

Japan krijgt er dagelijk 50 moslims bij ong maar het gaat niet erom dat ze islamiseren, het is n broeder volk van de turken. Ze zullen samenwerken.

En polen is pro usa oom om afstand te houden tegen de russishe buurman, het oostblok zal tog steeds belangrijker worden het sterkste zijn daar de polen. Die plekken worden door amerika bewapend.

De ottomanen zijn puur islamitish het liet zich leiden door de islam. Het huidige turkije klopt dat is idd nogal nationalistish systeem. De albanezen zijn broeders en de bosniers ook. 

sonja op 11-04-2016 18:45

@Ottoman, Waar haal jij je gegevens vandaan? Japan heeft zelfs als enige land ter wereld een verbod voor moslims om zich daar te vestigen. 

Fijn dat jij zegt dat de Albazen broeders zijn, maar de geschiedenis laat wat anders zien. Dat geldt zeker voor de Bosniers; ze hebben niet voor niets tegen de overheersing gevochten (nobelprijs literatuur winnaar Andric zijn boeken). Het systeem was niet verankerd destijds; er is voor gekozen het seculiere, de Turkse gedachte, te laten overwinnen. De partij van de Jonge Turken. Die 'wonnen' overigens niet, maar kwamen op gewelddadige manier aan de macht.

Schrikbarend is dat weer (!) in jouw hele betoog je verheerlijking zit, maar geen enkel mededogen met de arme, werkeloze Turk die daar woont. Het is te triest voor woorden en het stemt mij zeer, zeer teleurgesteld in jou. Mededogen, compassie, zegt dat jou iets? Sinds Erdogan is er veel vooruitgegaan volgens jou en dan begin je weer over de 'elite landen' die hem als gevaar zien i.p.v. dat je het hebt over de mensen die daar wonen en de druk van zijn dictatuur voelen. Het is toch niet te geloven! Wat vind jij eigenlijk echt belangrijk? Macht? Aanzien? Trots? Of toch liever Menselijkheid, compassie, liefde? 

Qromwel op 11-04-2016 21:59

sonja op 11-04-2016 18:45: Nooit een van de documentaires op National Geographic gezien hoe de Bosnische Waffen-SS marcheerde en gezegend werd door de Groot-Moefti van Jeruzalem? Onze 'bondgenoten' lieten Dutchbat mooi in de steek bij Srebrenica, dachten zij misschien: "opgeruimd is netjes".?

ottoman op 11-04-2016 22:56

Erdogan laat dagelijks liefde zien midden tussen de gevone burgers hij nodig iedereen uit van sporters tot artiesten, van gehandicapten tot bejaarde, van slachtoffers tot succesvole zakenmensen. Hij gaat ook vaak op bezoek bij arme gezinnen en eet met ze ook is hij n echte kindervriend zoals je ken zien zie je altijd dat er aandacht is voor kinderen ook tijdens toespraken enz.

Onder erdogan is de schuld aan imf afgelost en is turkije weer n g20 geworden nu op plek 17 en doel is de top 10.

Alle steden hebben eigen hoge universiteiten en studie en kleding kratis, ook krijgen mensen uitkeringen.

Grootse complex ziekenhuizen worden gebouwd, ik ken zelf mensen die soms in turkije werken bij scheepsbouw werven die tot grootste uitgroeien maar ook in de bouwsector, het spoor begint zich steeds meer uit te breiden tussen alle steden en de wegen zijn goed op peil gebracht, de grootste luchthaven komt centraal gelegen met grote maatschapijen als turkish airlines die bijna overal heen vliegen, het moet ook n centraal punt worden istanbul voor vliegtuigen bouw en reparaties.

Er zijn nog makkelijk n honderdtal grote projecten te noemen zoals een van de grootste hangbruggen ter wereld in de marmara gebied en duurzaam energie.

Scholen worden tablets regelmatig gratis verdeeld. Dus heel heel veel ook goede dingen komen er uit met zijn regeer periode, het klopt dat hij hard de eenheid wil bewaren.

Man van t volk.

Japan is er gwn islaam hoor en moslims, zij werken samen met de turken zo zullen zij de kerncentrales bouwen gezamelijk.

ottoman op 11-04-2016 22:59

Het klopt dat er opruing proppaganda is geweest maar de albanezen zijn ook gwn met de turken, ik ken ze van zeer dichtbij dus dat weet ik ook wel. Pakistan is ook n hele grote vriend. Eigenlijk alle moslimlanden wel en zeker ook iran.

Qromwel op 12-04-2016 09:01

Erdogan ontbeert gevoel voor humor. Je kunt wel een grandioos paleis voor jezelf bouwen met de middelen ontnomen aan het volk, maar vergeet niet de daarbij behorende hofnar aan te stellen.

ottoman op 13-04-2016 05:05

Qromwel het paleis is voor de staat turkije dat ik zelf ook wel toevond aan n paleis hiervoor was dit het eeuwen oude verblijf dat ataturk kado kreeg, daar trek nu de premier in en het grote paleis de staatshood op dit moment erdogan de volgende staatshoofd komt na hem erin netals het witte huis bijv.

Het is niet de woning van erdogan en zn familie. Het is n staatspaleis er is idd gekozen voor n grootse vertoning en ik vind het wel passen bij n opkomend groot land.

Ik zou me eerder druk maken om de vele paleizen van t koningshuis hier. En dan maken ze in afrika er een bij om weer te verkopen wnr die af was. Om vervolgens in het vervalde griekenland een te kopen plus waar ze in wonen in nl word voor miljoenen opgeknapt is dat niet zonde dan? En bemoeien ze in turkije daarmee? Nee het gaat namelijk niks aan

Zo ook wat de turkse regering doe gaat jullie niks aan, kijk naar je eigen dat scheelt n hoop ellende.

Qromwel op 13-04-2016 17:09

ottoman op 13-04-2016 05:05:Bericht van 26 mei 2015:et enorme paleis dat de Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft laten bouwen in Ankara, is illegaal gebouwd. 

De hoogste bestuursrechter van Turkije heeft dinsdag bepaald dat de bouwvergunning van het Ak Saray (Wit Paleis) niet deugt.

Een grote vereniging van architecten had bij het hof geklaagd, omdat het pand met zeker duizend kamers midden in een park uit de grond werd gestampt. De rechter is het daar mee eens, maar de vraag is wat dat voor gevolgen heeft.

Het paleis is vanwege de locatie, de omvang en de vermoedelijke kosten een van de meest omstreden projecten van Erdogan. Hoeveel het exact heeft gekost, is geheim, maar volgens kenners moet het in de honderden miljoenen lopen.

Zomer op 13-04-2016 18:02

Ja Cromwel Je hebt de gevoelige snaar geraakt, Commentaar op Erdogan of de islam is niet toegestaan.

Aangezien Moslims gevoelige tenen hebben, zullen ze er maar aan moeten wennen.

Qromwel op 13-04-2016 20:09

Zomer op 13-04-2016 18:02: Sommige leiders in Islamitische landen gaan gebukt onder hun hoogmoed, als u begrijpt wat ik bedoel. De emirs van abu Dhabi en Dubai hebben dat ook.

Zomer op 13-04-2016 22:35

Qromwel op 13-04-2016 20:09

klopt helemaal, ik begrijp heel goed bedoelt.

Zomer op 14-04-2016 13:33

Qromwel op 13-04-2016 20:09

Klopt helemaal, ik begrijp heel goed wat je bedoelt.

Hoogmoed is een veelvoorkomend iets onder de Moslims. 

sonja op 14-04-2016 15:35

@Ottoman, Nee, in Japan is er een strict verbod op moslimimmigratie. Als enige land ter wereld. Moslims mogen er tijdelijk komen om te werken, maar dat is het dan ook. 

Alle "goede" dingen die Erdogan volgens jou doet, die worden met name benoemt door Turken hier. Niet door de mensen daar die daadwerkelijk onder zijn dictatoriale regime moeten leven!!! Zeer ernstig. Versta jij onder al die zogenaamde fantastische dingen ook het inperken van de persvrijheid, vrijheid van religie, vrijheid van meningsuiting et ceter? Want daar ga je -voor de zoveelste keer maar weer- niet op in. Het interesseert je klaarblijkelijk niet. Omdat jij er niet hoeft te wonen. Gemakkelijk.

Weet jij hoeveel journalisten er inmiddels in de gevangenis zitten daar? En dat noem jij gemakshalve maar even "hard" de eenheid bewaren? Je bent wel erg snel tevreden. Dictatuur (waar jij lekker niet hoeft te wonen) omarmen, feiten ontkennen, om maar jouw ideaal van grootheid en macht te kunnen verwezenlijken. Gemakshalve stap jij voor dat ideaal dan maar even over al het menselijk lijden dat daarvoor nodig is, heen.

sonja op 14-04-2016 15:37

@Qromwell, Je zou het haast denken...... Maar goed, ik hoop het toch niet. Ja, ik ken die geschiedenis. Ook zonder de documentaires die jij noemt. Ik ken het hele NIOD-rapport over deze kwesties. Ik heb er gewerkt destijds.

sonja op 14-04-2016 15:39

@Zomer, Dat is inderdaad een probleem (hoogmoed) en ook ontkennen van feiten, geen enkel reflectie op het eigen handelen. Dat hij daadwerkelijk nu (Erdogan) een komiek beschuldigd van misdaad tegen de menselijkheid voor een satire terwijl hij zelf zoveel oppositie in de gevangenis laat verdwijnen is toch echt de limit. Maar ik vrees juist dat deze man zijn ego en zijn machtswellust geen limit kent.

ottoman op 15-04-2016 20:34

Welnee, erdogan is wel oke wij zien dingen vooruitgaan en dat is voor ons ook belangrijk.

Sommige zeuren om het paleis maaja het achter de feiten aanlopen het is er noueenmaal al, wat jullie nog wel zouden kunnen doen is n rechtzaak beginnen om het weer af te breken. Succes wij moeten weer verder met handel.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl