Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Britse reactie op Obama’s pleidooi voor EU en TTIP: Waarom luisteren naar president die wereld in chaos stortte?

Obama wil door middel van TTIP vrijhandelsverdrag Europa economisch en politiek op de knieën dwingen

Lachend samenwerkend, en zoals gebruikelijk alle protesten van de gewone man volledig negerend, aan de economische en maatschappelijke ondergang van  Europa.

De reacties in Groot Brittannië op Obama’s onbeschaamde inbreuk op de regel dat je je als regeringsleider niet bemoeit met de interne aangelegenheden van een andere bevriende staat, waren niet mals. Zowel het pro-Brexit als het anti-Brexit kamp waren onthutst dat Obama met dreigementen eiste dat het land lid van de EU blijft. In een redactioneel commentaar in The Telegraph wordt gewezen op Obama’s ‘prestaties’, of beter gezegd: het gebrek hieraan, in de afgelopen 7,5 jaar. ‘Waarom zouden we luisteren naar een president die de wereld in chaos heeft gestort?’

 

Obama eist acceptatie TTIP

In het commentaar van Janet Daley wordt als eerste aanstoot genomen aan het feit dat Obama de vele Amerikaanse soldaten aanhaalde die tijdens de Tweede Wereldoorlog zijn omgekomen bij het beschermen van een onafhankelijk Groot Brittannië. ‘Had Obama überhaupt enig benul dat hij de Britse kiezers nu juist opdraagt om de onschendbare principes van een democratisch aansprakelijke regering en zelfbeschikking op te geven, precies waar de Amerikaanse en Britse strijdkrachten hun ultieme offer voor brachten?’

Zoals met zoveel uit- en toespraken van Obama wordt ook nu de vraag gesteld ‘of deze bizarre interventie niet nog cynischer had gekund, of dat hij opzettelijk verkeerd geïnformeerd’ was. Het schijnt dat Obama met zijn vurige pleidooi voor het TTIP (Trans Atlantische Vrijhandelsverdrag), wat volgens onafhankelijke onderzoeken de doodsteek zal zijn voor de Europese economie en werkgelegenheid, enkel de handelsbelangen van het Amerikaanse bedrijfsleven op het oog heeft.

‘Dit was geen waarschuwing, maar een dreigement’

Obama dreigde zelfs dat bij een Brexit een nieuw handelsverdrag met de VS wel eens 10 jaar op zich zou kunnen wachten. Wel, daar zal de Britse bevolking waarschijnlijk juist heel blij mee zijn, want met het TTIP krijgen grote multinationals vrijwel onbeperkte macht over de bevolking en zelfs over onze parlementen. Het zullen dan bedrijven zoals het gehate Monsanto zijn die bijvoorbeeld gaan bepalen wat we wel of niet ‘mogen’ eten en drinken.

‘Dit was geen waarschuwing, dit was een dreigement,’ stelt Daley dan ook. ‘Blijf in de EU en maak vrij baan voor Amerikaanse concurrenten, of anders... De boodschap van deze in een fluwelen handschoen verpakte ijzeren vuist is dat Obama wil dat wij in een monolithisch, homogeen handelsblok blijven, waar het makkelijker zakendoen mee is. Met andere woorden: wij moeten onze juridische onafhankelijkheid en parlementaire zeggenschap opgeven voor het voorzichtige economische herstel in Amerika.’

Er is echter geen enkele indicatie dat de Amerikanen bereid zijn om hetzelfde voor ons te doen. Geen enkel offer van Washington, helemaal niets. En dat terwijl Obama op internationaal politiek vlak verantwoordelijk is voor ‘de meest dramatische ontwikkelingen van de afgelopen 8 jaar’.

Verkeerde inschatting spanningen met Rusland

Jammer genoeg gaat ze dan op de politiek-correcte toer door Obama verantwoordelijk te houden voor de acties van de Russische president Vladimir Putin, omdat Obama Oost Europa ‘in de steek’ zou hebben gelaten, wat deze landen zou blootstellen aan de ‘agressie’ van Rusland, en het accepteren van de ‘annexatie’ van de Krim, wat in werkelijkheid een 100% democratische aansluiting was. Ook krijgt Obama de schuld van het aanblijven van de Syrische president Assad, ‘proxy’ van Rusland, die zeer ten onrechte de schuld krijgt van de massale moslim migrantenstroom naar Europa.

Zoals onze lezers al lang weten zijn het juist de Amerikanen die de burgeroorlogen in Oekraïne hebben veroorzaakt door een illegale fascistische staatsgreep tegen de wettig gekozen regering te steunen, en zijn het dezelfde agressief provocerende Amerikanen die nu steeds meer troepen, tanks en vliegtuigen naar de grenzen met Rusland sturen. Behalve dat Obama de Europeanen economisch en politiek op de knieën wil dwingen, probeert hij ook nog eens een nieuwe grote oorlog op ons continent te ontketenen.

‘EU biedt mij enkel voordeel, maar toch stem ik voor uittreding’

‘Het opheffen van de grenscontroles in de EU, gecombineerd met het unilaterale Duitse besluit om de massale binnenkomst aan te moedigen, heeft een levende hel doen ontstaan waarin georganiseerde mensensmokkelaars op industriële schaal kunnen opereren,’ stelt Daley dan wel terecht.

‘Toen dit (Brexit) referendum begon, wist ik niet wat te stemmen, want het lidmaatschap van de EU is dagelijks vrijwel uitsluitend een voordeel voor mij,’ vervolgt ze. ‘Maar ik geloof in democratische legitimiteit, wat betekent dat we aandacht moeten geven aan mensen die mijn voordelen niet hebben. Moet ik dus kiezen voor eigenbelang of voor politieke principes? Gezien de campagne, met zijn gewetenloze pogingen om het moedige kiezersvolk te tiranniseren en te terroriseren, heb ik mijn keus gemaakt: ik zal stemmen vóór Uittreding.’

Juist het feit dat uitgerekend iemand die toegeeft dat de EU haar enkel voordelen heeft gebracht, toch voor het verlaten van de Unie gaat stemmen, vonden wij –ondanks haar volledig verkeerde inschatting van het ontstaan van de gespannen verhoudingen met Rusland- opmerkelijk genoeg om onder uw aandacht te brengen.

Omdat het aantoont dat er gelukkig nog steeds mensen in de gevestigde orde zijn, die inzien dat zowel de EU als het TTIP –wat ook de Duitse bondskanselier Merkel er ondanks massale protesten (3) zo snel mogelijk doorheen wil drukken (2)- een einde maken aan de soevereiniteit en het zelfbeschikkingsrecht van de gewone burgers – van u en mij. En die daar weigeren aan mee te werken, omdat ze beseffen welke afschuwelijke gevolgen dit uiteindelijk voor onze vrijheid, vrede en welvaart zal hebben.

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
(3) Deutsche Wirtschafts Nachrichten

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  post

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Anton op 25-04-2016 15:00

Dus samen " delen" met de wereldleraar maitreya, de redder in nood. Hulp in de huishouding van de nwo.

Anton

Peter op 25-04-2016 15:22

En samen met Merkel ,die in no-time heel Europa om zeep hielp,

 een ramp voor onze kinderen heeft veroorzaakt ,met een paar vriendjes in Brussel ,en wat met rondstrooien van geld, iedereen muisstil houd .

Iedereen ziet dit gebeuren ,en doet niks .

Eelke Piers op 25-04-2016 15:23

Ik wil ook dat Nederland uit de Unie treedt,zelfs als het mij daardoor slechter zou gaan. Ik houd meer van een vrij en democratisch Nederland

jw op 25-04-2016 15:40

jw zei

ik ben het helemaal eens met de schrijver maar het is de vraag of het over komt in een land dat zegt naar mij komt de zonvloed.

crow op 25-04-2016 15:43

Sinds 1863,kan ook 1868 zijn is 'the U.S.A' onder Rooms bewind gekomen tot nu toe.Als je dan weet dat de Amerikaanse 'paus' eigenlijk master(Jezuïet) in chief is,dus waar Obama en al zijn voorgangers en zijn 'discipelen'- lees opvolgers,waarschijnlijk mevrouw -- naar moeten luisteren,snap je ook de politiek die wordt gevoerd.

Mevrouw Merkel luistert natuurlijk naar Franciscus,de paus van Europa;trouwens doet Erdogan dat ook,want hij ziet zichzelf leider van het 'oostelijk romeinse rijk;wordt daarvoor gebruikt.

De grote chaos tot zover is door de Jezuïeten georchestreerd en zal dat blijven doen,totdat de anti-christ ook tegen hen zal zeggen,3,5 jaar nadat de 7 jaar is begonnen, dat hij ze bedankt voor hun diensten en het vervolgens helemaal zelf gaat doen.

Geef je hart en ziel aan de Heer nu het nog kan,en dat zeg ik tegen iedereen.Wit,zwart,geel,katholiek,protestant en moslims en iedereen die niet tot deze groepen behoren.Er komt een bar slechte tijd aan,dark ages,volgens het plan van  de Jezuïten.

Alsjeblieft!

Lord of Hosts op 25-04-2016 15:57

De ondertekening van TTIP is voor de Verenigde Staten de enige manier om de  overleving, financieel, economisch en militair, van Amerika als wereldmacht voor de volgende kwart eeuw te garanderen. 

De Verenigde Staten als een verenigd en leidende natie van de wereld loopt ten einde en heeft geen andere keuze dan te proberen om de Europese markten volledig in handen te krijgen.

In feite is de afschaffing van de tariefmuren in de onderlinge handel geen ernstig probleem omdat deze barrières al laag waren voor het begin van de onderhandelingen. Maar de inrichting en de controle over de Europese monetair en wisselkoersbeleid zal volledig volgens de wil van Washington geschiedde en zal hét definitieve verlies van de soevereiniteit van alle landen van Europa betekenen. Europese politici en publieke figuren zijn heel goed op de hoogte. 

Een van de belangrijkste locomotieven van de trans-Atlantische integratie in Europa is de voorzitter van het ECB , Mario Draghi. Sterker nog, in het geval van de ondertekening van TTIP zal de Europese Centrale Bank een dochteronderneming van de Amerikaanse Federal Reserve geworden.

Was de pro-Amerikaanse Mario Draghi ook niet een paar jaar de directeur en vice-president van de Amerikaanse bank Goldman Sachs?

Welke worst zal de Europese ondertekenaars voorgehouden worden? Het Baantjescarroussel is een verrukkelijk worstje, en pres-middel voor de Amerikanen om aan de touwtjes te blijven trekken.

Het grootste deel van de politici bekleedt het pluche puur en alleen voor eigen gewin.

ieznogoedh op 25-04-2016 16:15

Natuurlijk wil Hussein Obama met alle geweld Europa dit TTIP door de strot duwen.

Immers, alleen de Amerikaanse economie doet ertoe in zijn visie, ook al is daar nog wel iets anders over te zeggen.

De USA hebben nooit anders gedaan dan oorlogen veroorzaken om zodoende hun wapentuig te kunnen verkopen.

Telkens weer leefde de dan kwakkelende economie van de USA weer op.

Dus aansturen op een oorlog met Rusland in de Oekraine en/of in het Midden-Oosten en de dollars voor verkocht wapentuig stromen weer binnen.

Daarbij hoort ook dit TTIP, dat de Europese economie op de knietjes moeet dwingen. Hij wordt daarbij met veel enthousiasme geholpen door zijn grote vriendin, Reichskanzler Merkel en, niet te vergeten, de lachende leugenaar Rutte.

Iedereen die het interesseert kan op internet wel vinden wat een soortgelijke handelsovereenkomst met de economie van Mexico heeft gedaan.

Of Obama het allemaal doet voor de huidige amerikaanse bevolking, of voor de door hem nagestreefde vervangende bevolking is me niet duidelijk. Het kan natuurlijk ook zijn dat Europa dusdanig verzwakt moet worden zodat het makkelijk overlopen kan worden door de miljoenen cultuurverrijkers die er al zijn en die nog gaan komen. Allebei zou ook heel goed kunnen. Dat zou betekenen dat er twee heel grote gebieden aan de satan kunnen worden toegeschreven.

Ike op 25-04-2016 16:23

Merkel wil het TTIP er zo snel mogelijk doordrukken

http://www.telegraaf.nl/buitenland/25663752/__Merkel_wil_handelsakkoord_afronden__.html

Goed voor multinationals en slecht voor Nederlandse burgers. Denk daarbij aan de afdwinging van het vervolgen van copyrights op Amerikaanse regels en het leveren van Amerikaans hormoonvlees aan de EU en bestrijdingsmiddelen die nu verboden zijn in de EU.

Het volgende gaat over het alternatief uit China;

http://journal-neo.org/2016/04/25/eurasia-silk-road-economic-transformation/

Toen het Byzantijnse Rijk viel onder de Turken in 1453, maakten de Ottomanen een einde aan de handel over de oude Zijde Route

En uit Rusland de organische revolutie tegen de gepatenteerde pesticides;

http://journal-neo.org/2016/04/21/now-russia-makes-an-organic-revolution/

En over het stationeren van NATO troepen aan de grens met Rusland;

http://www.strategic-culture.org/news/2016/04/25/nato-mulls-granting-association-partnership-georgia-ukraine.html

En voor Obomba's verzoek om EU-steun voor een oorlog tegen Rusland;

https://southfront.org/obama-requests-eu-support-for-possible-war-against-russia/

Over het zenden van 300 extra VS militairen naar Syrië;

https://southfront.org/us-to-boost-military-presence-in-syria-up-to-300-soldiers/

Het gevaar dat de Saudi's zaken gaan doen met Rusland en China en daarmee de USD een doodsklap als wereldvaluta zullen geven vanwege de oliedekking van de USD;

http://www.strategic-culture.org/news/2016/04/24/saudi-arabia-snubs-obama-failure-us-middle-east-policy.html

El op 25-04-2016 16:54

Crow,ben het helemaal met je eens,

Qvic op 25-04-2016 17:03

Vrije handel tussen landen/continenten staat letterlijk voor vraag en aanbod, de echte vrije handel dus. Maar met deze TIPP verdrag is alles behalve een vrije handel akkoord, want dan  bepalen de grote coöperatieve internationale bedrijven alles, daarin staat ook dat alle gemeenschappelijke staatseigendommen geprivatiseerd moeten worden, zoals alle nutsbededrijven (gas/licht en water)e.d. De overheden worden totaal uitgehold over waar zij nu nog eigenaar c.q. zeggenschap over hebben. Alles moet worden verkocht, zodat NGO,s en het bedrijfsleven alles over kunnen nemen (voor een habbekrats) en de burgerbevolking monddood gemaakt wordt en ook alle politieke besluiten/wetten die de desbetreffende bedrijven beperkingen opleggen, kunnen deze bedrijven de overheden aanklagen, omdat zij eventueel dan minder winst zouden kunnen maken. Dus met het TIPP te ondertekenen schaffen we de overheden eigenlijk af en zijn de bedrijven de baas, zonder dat er iemand hier iets tegen kan doen. De burger is dan vogelvrij verklaard daar mee. Dat is nu al in veel situaties, waar de autochtoon overal grof voor moet betalen, krijgen de allochtonen veelal gratis.

Femke op 25-04-2016 17:10

Met de komst van de EU is ook de democratie gestorven.

cefas op 25-04-2016 17:24

Wat een politieke verraders zijn het toch die twee. Die twee moeten politiek echt gestopt worden.

Maitreya op 25-04-2016 17:24

Een goede man die zijn best gedaan heeft het imago van de donkere man te helpen zonder anti-Amerikaans over te komen.

Dewevoga op 25-04-2016 17:43

Door het twede wereldoorlog- en ijzeren gordinsydroom van mevr. Merkel zitten we nu met een asielprobleem en ook nog eens met een Turkije deal, waarvan het ergste einde nog niet in zicht is, omdat het net zon'n achterafkamertjes deal is als NWO-TTIP die zij ook zal omarmen die Europa in diepe ellende zal storten. Ik vond een artikel over de gevolgen van TTIP:

Colombia door vrijhandelsverdrag aangeklaagd voor miljarden dollars

Het goud waar het in het artikel over gaat is m.i. hoogst waarschijnlijk nodig als dekking voor de dollar

http://delangemars.nl/2016/04/22/colombia-door-vrijhandelsverdrag-aangeklaagd-voor-miljarden-dollars/

Maar het is niet voor de staat V.S., maar bedrijf V.S. Door de inhoud van het artikel in onderstaande link, die ik aan een nieuwssite in de V.S. stuurde, krijg ik geen nieuwsbrieven meer. De webmaster heeft mij nog gevraagd waarom de nieuwsbrieven "gebounced" werden. Ik weet het niet, maar vermoed het wel.

http://www.serendipity.li/jsmill/us_corporation.htm

Bamah op 25-04-2016 17:58
@crow op 25-04-2016 15:43
"Geef je hart en ziel aan de Heer nu het nog kan,en dat zeg ik tegen iedereen.Wit,zwart,geel,katholiek,protestant en moslims en iedereen die niet tot deze groepen behoren.Er komt een bar slechte tijd aan,dark ages,volgens het plan van  de Jezuïten."

Alsjeblieft!

Bij bovenstaande sluit ik me graag aan :)

Hierook01 op 25-04-2016 18:32

@Eelke: Ik ook. Terug naar een normale, simple maar gelukkig leven, waar niet alles te koop was met geld, en waar we als gemeenschap wat aan elkaar hadden,en betekende iets voor onze naasten. Lijkt wel een droom nu !

gooitzen woudstra op 25-04-2016 18:51

wij hebben ookdezelfde soort lachebekken in ons kikkerlandje (vrijmetselaars)

Tabris op 25-04-2016 19:57

Ik ben niet tegen een verenigd Europa, maar niet op deze totalitaire manier.

Ik ben ook niet tegen een handelsverdrag met de VS maar niet op deze eenzijdige geheimzinnige en totalitaire manier.

De ideen zijn in principe niet verkeerd, alleen de uitvoering ervan lijkt er verdacht veel op om de oligarchen en hun elite op slinkse wijze de ultieme macht te geven.

Daarom moeten ze op de schop.

janneman op 25-04-2016 20:02

Nu zit je dus al met een raar EU-potentaten-zootje dat ondoorzichtig maar wat aan klooit, en dan is er nog een groot handelsverdrag met de US, dat TTIP-geval. Maar geen kat die mag weten wat daar instaat, zeker wij burgers niet, en zelfs de "geaccrediteerde" EU-parlementsleden mogen enkel heel beperkt wat lezen en verder niks. Als je zo geheimzinnig moet doen over een handelsverdrag, dan hangt er stront aan de knikker hé, dat ziet het kleinste kind, en ik moet zelfs niet weten wat er in staat, gewoon een vette nee krijgt dat spul. Moet je de burger maar niet zo flagrant belazeren. Een referemdummeke ? Zou gepast zijn gezien het belang, maar gaat niet gebeuren, wegens "de burger begrijpt dit toch niet" (dixit onze (ben Belg) Van Rompuy, dacht ik, en dat alleen doet de deur al dicht, we zijn echt wel in staat om zelf nog te beslissen wat wel of niet willen hoor).

Bambi op 25-04-2016 21:04

Financieel zijn de verenigde staten failliet maar drukken steeds dollars bij.........Zo snel dan dat wij een glas water drinken.Het is geen ezel,maar wij ook niet!

Bambi op 25-04-2016 21:18

"MH17 neergeschoten door Oekraïense straaljager"

http://www.hln.be/hln/nl/31172/Rampvlucht-MH17/article/detail/2686026/2016/04/25/MH17-neergeschoten-door-Oekraiense-straaljager.dhtml

pietka op 25-04-2016 23:49

@ bambi

een duidelijke shoot voor de boeg van de US dmv de documentaire van de BBC (zelfs als het ontkend wordt door de BBC de twijfel is al gezaaid )  , de britten zijn er een beetje klaar mee met de Yanken, en hun strapatsen! eerst de Falklands Oorlog (waar de yanken een gemeen dubbel spel hebben gespeeld ivm olie) toen  de golf oorlog waar de britten mee moesten doen om nog enigsinds invloed te behouden op de verdeling van de buit ( toen Obama aan de macht kwam , konden de britten het wel vergeten , gelijk de bust van churchill uit de ovale office gezet ) ja en nu ? Europa kan beter wapens bij de Russen gaan kopen , de VS zijn onze echte vijand!

Ike op 25-04-2016 23:52

@Dewevoga op 25-04-2016 17:43

Je hebt gelijk t.a.v. Colombia, maar Obomba ondermijnt zijn eigen beleid t.a.v. het TTIP doordat hij in de VS zelf de Keystone pijpleiding blokkeert. Zelf verwacht ik dat hij later zal moeten toestaan dat de pijpleiding er komt, vanwege de verdragen. Op dat moment zullen mensen woest worden in de VS, doordat de VS met de neus worden gedrukt op de situatie dat de grote bedrijven het voor het zeggen hebben en niet de bevolking. Als hij de pijpleiding niet toestaat en de wens van de bedrijven naast zich neerlegt en hun claims, dan zullen alle andere landen ook alle claims naast zich neer kunnen leggen.

http://www.nu.nl/buitenland/3999201/obama-blokkeert-aanleg-omstreden-pijpleiding-vanuit-canada.html

Volgens Paul Graig Roberts zijn de Neo Con's WWWIII al begonnen;

http://www.globalresearch.ca/world-war-iii-has-begun/5521720

@Qvic op 25-04-2016 17:03; @Tabris op 25-04-2016 19:57

Volledig mee eens.

@Bambi op 25-04-2016 21:18

Ik geloof zelf meer in het verhaal over Georgische SU25's die terugkwamen van een NAVO oefening. Het verhaal over Oekraïnse jagers word misschien gebruikt om de Oekraïnse nationalistische fascisten te lozen uit de regering.

Maar laat Rutte maar de daders nu aansprakelijk stellen en vervolgen tot het gaatje zoals beloofd. OF ze nu verantwoordelijk worden gehouden of niet, de Oekraïnse fascisten in de regering zullen weten hoe het werkelijk zit en zullen niet schromen om het bekend te maken.

Proteus op 26-04-2016 00:00

Democratie en veiligheid en geld verdienen en controle is belangrijker is dan de EU-SSR: Nexit!

joga op 26-04-2016 09:40

En Nu allemaal tekenen voor dat TTIP referendum anders bent u ook medeverantwoordelijk !

ron op 26-04-2016 10:14

Zo krijgen de nazis uiteindelijk toch hun zin met een nieuwe dictator Merkel.

Hetr is alsof zij en zij alleen in naam van de EU kan onderhandelen met een toekomstige despoot.

Misschien kunnen ze samenwonen.

Transporteren zij een islamitisch leger naar de EU in samenwerking met het europees paelement. Dit zijn de toestanden die we krijgen onder TTIP https://www.wemove.eu/form/joint-opposition-against-patent-syngenta-tomato?utm_source=civimail&utm_medium=mail&utm_campaign=en_20160420

atina op 26-04-2016 11:45

https://www.google.nl/search?q=obama+freemason&espv=2&biw=1600&bih=799&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwi597iSgqzMAhWlKMAKHRK3BvwQsAQIGw#imgrc=2CetpsFXbdTYAM%3A

Jan op 26-04-2016 11:51

Iedereen gelooft het ook maar wat Xander schrijft... Al zal er waarschijnlijk wel een kern van waarheid inzitten.

willy op 26-04-2016 12:17

Hij  gaat meer troepen sturen naar Syrie en Irak en vraagt de Navo om hetzelfde te doen en wie gaan ze trainen denkt u de rebellen natuurlijk en het resultaat de burgeroorlog gaat zo nog langer aanslepen deze Obama is een mislukte vent met een verkeerde visie en een mislukt Midden-Oostenbeleid. Hij roept de EU op voor éénheid in verscheidenheid hij is voor de vele vluchtelingenstromen juist als de paus waarbij de last op de gewone burger komt. De Europeanen zijn geen één volk spreken geen één taal en hebben geen één cultuur het is een mengeling dat nooit echt zal werken.en het handelsverdrag zal de voedselveiligheid in gevaar brengen de amerikanen zijn op dat vlak ook voor vrije handel zonder veel controle obama is slecht nieuws voor europa en Hillery Clinton ook!Shalom

Anna op 26-04-2016 12:42

Obama heeft in eigen land Miljarden dollars schuld En dat begrotings Tekort blijft maar oplopen.

Bij de aanvang van zijn regering zou hij dat wel eens even terug dringen ( de vlotte gladde jongen spelen) maar het tegendeel  is waar , zoals bij bijna alle verkiezings beloften van hem is " gebakken lucht " gebleken.

Nu wil hij een vrijhandels accoord met Europa erdoor dringen..... Dat zal vele voordelen voor Amerika gaan geven en voor ons het opgeven van onze strenge eisen aan voedsel en andere producten. Bovendien zal de amerikaanse industrie sterk profiteren van dit accoord.  En Europa duidelijk minder.... Zo zal er  door amerika met grof geld onze handel veel kwetsbaarder gemaakt worden ..... ( nog meer faillissementen) Obama  is bezig om de problemen in zijn land af te wentelen op Europa.

Obama lijkt wel geïnspireerd te worden door het volledige kwaad, hij wil door het" lozen " van " zijn binnenlandse handels problemen" naar Europa, ons wereld deel totaal ontwrichten.... En ons zijn problemen op laten lossen en ons in de armoede drijven......... Daarom prees hij Europa zo sterk in Duitsland en daarom gaf hij een stem advies in Engeland.......   Hij wil de " popie Jopie spelen" 

( Hij is ook heel erg Hypocriet toen Nethunyahu het congres in Amerika waarschuwde voor de gevaarlijke deal met Iran ( wat er echt toe deed ) toen was hij Obama woedend.......en wat doet hij nu.....)  

Obama  is en blijft gevaarlijk voor de hele wereld gedurende zijn resterende regeer periode..... Deze man is uiterst gevaarlijk...... Hij maakt meer kapot dan hij opbouwd!!!! Kijk naar het midden Oosten!!!!!!  En dat dreigt zich in Eropa ook voor te gaan doen met dit handels accoord..... ( dan niet met oorlogstuig maar wel met armoede) 

We mogen hopen en bidden dat de Almachtige dit in goede banen zal leiden...... Want niet Obama regeert maar God!!!! Ook al lijkt het soms van niet want Hij gaat door met Zijn werk.

Qromwel op 26-04-2016 16:59

Lachertje: In The Times of Israel van vandaag:

  Obama: We are living in the most peaceful era in human history


Gelieve ook een Nederlandse vertaling bij te voegen. Zie siteregels. Mod.

Qromwel op 26-04-2016 20:10

Henry Makow vandaag:

http://henrymakow.com/was_sinking_the_titanic.htmlWas de ondergang van de Titanic een gigantische verzekeringszwendel?

Qromwel op 26-04-2016 20:12

@Moderator: De uitspraak van Obama is een link. Probeer maar.

Plaats Nederlandese vertaling erbij ook al is het een link. Mod.

DN op 27-04-2016 10:41

Die Obama is een even Orwelliaanse figuur als die Erdogan, er zijn nu veel meer dictators dan dat er al ooit in de geschiedenis bestaan hebben, hoop dat Pegida sterk zal groeien, de macht moet terug naar de mensen zelf!

Josef op 27-04-2016 13:29

Ik las laatst een stukje over het goede Amerika.

http://www.ninefornews.nl/hoe-amerika-irak-vergiftigde-met-nucleaire-en-chemische-wapens-het-land-is-een-grote-stortplaats-voor-gevaarlijk-afval/

guy53 op 29-04-2016 11:30

De Yanks denken bij onderhandelingen in termen van macht niet recht.Een 1/2 mia Europeanen moet onder de VS duim. De voortuin in Europa zo groot mogelijk richting Poetin. Het IJzeren Gordijn is van Helmstedt (2 uur van Enschede) opgerold naar (bijna) de Oekrains-Russische grens in 25 jaar. Geopolitiek en landjepik. Cuba heeft 54 jaar moeten bloeden omdat Chroetsjov dreigde 'n paar raketten op Cuba te plaatsen. Dat de VS 10tallen bases in de wereld exploiteren, is 'n bagatel. De EU moet z'n kop houden:Fuck the EU, blerde Mw Nulandt door de nog openstaande microfoon. Schreeuwen zich schor over belastingparadijzen,maar hebben die zelf in Delaware en Reno,Nevada.Het exotische geld moet daar naartoe.Is 't begrotingstekort opgelost en zijn ze minder afhankelijk van Saudi-Arabie en China.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl