Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

38 vulkanen en supervulkaan Yellowstone actief; Seismologen vrezen meer zware aardbevingen


Impressie vanuit de ruimte van een mega uitbarsting van de Yellowstone supervulkaan, die volgens wetenschappers nog wel duizenden jaren op zich kan laten wachten.

De afgelopen week is onze planeet plotseling getroffen door een aantal zware aardbevingen, waaronder in Japan en Ecuador. De Amerikaanse seismoloog Roger Bilham, werkzaam aan de Universiteit van Colorado, had hier al voor gewaarschuwd, en zegt dat er nog zeker 4 zeer zware 8.0 aardbevingen kunnen komen. Bovendien zijn op dit moment zo’n 38 vulkanen op de wereld actief, en is een rivier vlakbij de Yellowstone supervulkaan in de VS onverwachts gaan koken. Als deze vulkaan ooit tot een volledige uitbarsting komt, dan zal twee derde van Amerika worden weggevaagd en onbewoonbaar worden, en het hele noordelijke halfrond jarenlang in schermduister dompelen.

 

Japan bang voor extreem zware aardbeving

In Japan kwamen vorige week 42 mensen om bij twee aardbevingen van 6.5 en 7.3. Een kwart miljoen mensen moesten hun huizen verlaten. De daarop volgende verwoestende aardbeving in Ecuador, waarbij tot nu toe meer dan 350 mensen omkwamen, zou nog maar het begin kunnen zijn, vreest Bilham. De ‘Pacific Rim’, de cirkel van vulkanen en breuklijnen rond de Stille Oceaan, is na een eeuwenlange opbouw van geologische spanningen dermate actief geworden, dat er nog minstens vier zware aardbevingen van 8.0 of sterker kunnen worden verwacht.

Daarmee verbonden zijn 38 vulkanen die recent of al geruime tijd geleden actief zijn geworden. Seismologen van het Japanse Meteorologische Instituut denken dat er de komende 30 jaar 70% kans is op een aardbeving zoals de ‘Grote Kanto’ in 1923, die een kracht van 8.9 had en waarbij 143.000 mensen omkwamen. Wetenschappers van de Tokyo Universiteit stellen echter dat het 98% zeker is dat zo’n aardbeving er opnieuw gaat komen.

Nog maar vijf jaar geleden werd Japan getroffen door een zeer sterke aardbeving en een hierdoor veroorzaakte tsunami, waarbij meer dan 25.000 mensen de dood vonden, en de nog altijd niet bedwongen Fukushima kernramp ontstond. (1)

Ongewone activiteit Yellowstone supervulkaan

Ook de supervulkaan in het Amerikaanse natuurpark Yellowstone vertoont steeds meer tekenen van onverwachte activiteit. Getuigen plaatsten filmpjes van de beroemde geisers, die volgens mensen die daar wonen nog nooit zo krachtig en zo lang achter elkaar actief zijn geweest. Ook ontsnapt er stoom uit tal van nieuwe openingen in de grond.

Mogelijk nog zorgwekkender zijn berichten dat de Shoshone Rivier die door het oosten van het park loopt eind maart plotseling van kleur veranderde en op sommige punten zelfs ging koken. Daarbij kwam er een sterke zwavelgeur vrij. Dit duidt op ongewone ondergrondse geothermische activiteit en is mogelijk een voorteken van een uitbarsting.

Wetenschappers beweren al jaren dat zo’n uitbarsting nog duizenden jaren op zich kan laten wachten, maar vulkaanuitbarstingen en aardbevingen hebben doorgaans de gewoonte om onverwacht te komen, en vaak op een plek en met een kracht die van te voren door wetenschappers niet voor mogelijk werd gehouden (3).

Doemscenario

 

Mocht de Yellowstone supervulkaan ooit volledig uitbarsten, dan is het gebeurd met de VS en wordt twee derde van het land in één klap onbewoonbaar.

Het hele noordelijke halfrond zal dan worden getroffen door een soort ‘nucleaire winter’, die ontstaat door de enorme hoeveelheden as die bij zo’n uitbarsting in de atmosfeer worden geblazen. Omdat het zonlicht vele jaren deels verduisterd zal worden, zullen oogsten goeddeels mislukken, waardoor honderden miljoenen, zo niet miljarden mensen zullen omkomen van de honger. En van de kou, want de gemiddelde temperatuur op Aarde zal met 7 graden Celsius kunnen dalen.

Vooralsnog is dit het meest pessimistische doemscenario. Laten we hopen dat zo’n uitbarsting inderdaad nog duizenden jaren op zich zal laten wachten. Mogelijk dat de mensheid –als die in zijn huidige vorm nog bestaat- tegen die tijd technologieën heeft ontwikkeld waarmee aardbevingen en vulkaanuitbarstingen definitief tot het verleden behoren.

Tekenen van de eindtijd?

Veel christenen denken bij aardbevingen aan een bekende profetie van Jezus Christus:

‘Want volk zal opstaan tegen volk en koninkrijk tegen koninkrijk. Er zullen nu hier, dan daar, aardbevingen zijn, en er zullen hongersnoden wezen. Dat is het begin der weeën.’

Daarbij wordt nogal eens op statistieken gewezen, waarop inderdaad een grote toename van het aantal aardbevingen is te zien. Probleem is echter dat er niet heel ver terug in de geschiedenis kan worden teruggekeken omdat de meet- en registratiemethoden lang zo nauwkeurig niet waren als nu het geval is – àls ze al bestonden. Ook is de nieuwsvoorziening vele malen beter en sneller geworden.

Daarnaast vonden 7 van de 10 allerzwaarste aardbevingen plaats in de periode 1900-1965 (4). Zo bezien moet de toename dus gerelativeerd worden, al kan dat dus op ieder willekeurig moment veranderen als een seismoloog zoals Roger Bilham gelijk krijgt.Xander

(1) Infowars
(2) Infowars
(3) Kennislink
(4) Top 10 lijstjes

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  post

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

willy op 18-04-2016 17:00

Vulkanen zijn in staat de temperatuur op aarde de doen dalen en ook de aardbevingen kunnen hierbij toenemen.Een nucleaire winter behoort zoals uit het artikel blijkt tot de mogelijkheden weet dat bij yeshua wederkomst de aarde drie dagen in duisternis zal gehuld zijn zoals bij de plagen in Egijpte en dat de weeen begonnen zijn daar ben ik ook van overtuigd !! Shalom

Maitreya op 18-04-2016 17:39

Maitreya wordt wel als soort- en eigennaam gebruikt. Dus om begrijpelijk te blijven: ik ben criminoloog op hoog niveau. Een ander woord kan ik er niet aan geven. Het kwaad wordt door de bekrompen man in de straat die zichzelf belangrijk wil voelen vaak op een overdreven schaal gezien, dat is een onterecht compliment voor het niveau waarop het in werkelijkheid plaatsvindt, namelijk in de straat zelf. Op kleine schaal weet ik bij iedereen het gezicht van de moordenaar met twee woorden aan de oppervlakte te brengen. Je brengt de simpele ziel namelijk in contact met een hoger niveau, en zijn achterbakse ideeën exploderen of ontwikkelen zich waarlijk tot een fenomeen.

Echter om de betere kant van mensen naar boven te krijgen is een heidens karwei waar zelfs Jezus aan onderdoor is gegaan. Probeer eens te denken aan het verband tussen de kleine miezerige gauwdief, de exploitant, de projectontwikkelaar en deze natuurrampen, en u zult een beter inzicht krijgen in uw overlevingskansen. Op dezelfde manier wordt ook Christus op een niveau geplaatst dat nergens ooit bestaan heeft dan in de fantasie van de crimineel en zijn fascinatie met explosies. De grootwaan van de kleinzielige wedijver brengt werkelijk natuurrampen tot stand. Dezelfde soldaat, de slaaf van het slagveld is nu op een veel gevaarlijker terrein werkzaam, namelijk dat van de commercie.

vlokje op 18-04-2016 17:39

De aarde:

In de monden van de goeden , een zoete appel

In de monden  van de kwaden, een hete bitterbal

"Ze" willen de aarde bezitten,  ha graag, ik ben hier toch tijdelijk. Lekker puh

jottum op 18-04-2016 18:10

En door la nina na de krachtige el nino van de afgelopen tijd komen in het westen dit jaar weer krachtige(r) orkanen en neemt de kans op een strenge(re) winter toe. Vallen orkanen, yellowstone en strenge winter samen, dan vrees ik voor de opbrengst van zonnepanelen met flink stijgende olie- en gas- en kolenprijzen en broodoproer voor hen die niet voldoende vitaminepillen hebben ingeslagen en thuis kweken in waterbakken met de juiste kleur led-verlichting. :-))  

renevers op 18-04-2016 18:49

De kerncentrale van Fukoshima is wel degelijk onder geheel onder controle . Er zijn nog wat beperkte bewegings restricties en in feite zijn maar beperkte risico's voor buiten wandelen in bepaalde bossen en restricties voor jagen en natuurproducten plukken in die bossen , zoals paddenstoelen, kruiden en bessen. De evacuatie van mensen uit het gebied rond de centrale was onnodig en voor bepaalde gebieden van te lange duur, bepaald door stralingsangst voor lichte straling die in andere gebieden voor de wereld van nature ,waar zelfs op hogere waarden voor natuurlijke achtergrondstraling geldt is geen enkele verhoging van rosico  vastgesteld. De informatie over stralingsschade  is volslagen doelbewust gedeformeerd. Het aantal extra doden door de lichte verhoogde achtergrond straling is NUL (volgens UN organisatie UNSCEAR). De evacuaties hebben door stress bij de burgers tientallen doden gekost. 

Er zijn wat bossen met RA vervuiling waar je gewoon kan doorlopen. De landbouw rond de gebieden is afgezien van de afzet van producten weer normaal. De visserij is eigenlijk nooit veel beïnvloed geweest. Door angst opwekking in de pers waren er meer schade door product boycots van export dan door gevaar voor stralingsschade. Elke gevangen vis met wat verhoging werd opgehypt tot immens probleem. Stralingsverval door halveringstijd en verdunning van stralingselementen in de immense hoeveelheid oceaan water maakt dat probleem onzinnig. Sowieso wordt stralingsschade aan biologische organismen en kanker kans daardoor sterk overdreven, gedreven door politiek van angstzaaiers als Greenpeace en andere anti nucleaire partije op het gebied van de politieke beïnvloeding. Straling tot 500 mSievert in een ongeval, kan zonder meetbare schade worden overwonnen. Dat is een factor 100 meer dan wat nu voor norm wordt gehouden.

De feitelijke belastingen lagen in de orde van 10-20 mS voor enkele duizenden mensen.Met maakt zich nu zorgen over grondwater met wat relatief onschuldig tritium die en de door belachelijke stralingslimieten en  standaarden afgedwongen ijsmuur, om grondwaterstromingen naar de oceaan tegen te gaan, daar waar verdunning met de miljarden kubieke meter oceaanwater geen enkele noemenswaardige achtergrond stralingsverhoging van zeewater zou veroorzaken. In feite weer een onzinnige uitgave van geld. Oceaan water is slechts enkele dagen na het ongeval door de emissies vlak na het ongeval uit de lucht wat verhoogd geweest ten opzichte van haar normale waarden van rond de 10 Bq/l. De grootste schade is aangericht door de door stralingshetzers aangerichte angstpsychose onder de bevolking.De huidige opgeslagen afgeschraapte aarde, rioleringsmodder en verontreinigd water vormt geen enkel probleem.

Het gaat om lage waarden aan verhoogde achtergrond straling en er wordt nog gezocht aan een eindbergingsplaats het neemt wat plaats in . Vloeistoffen (enkele 20  supertankers vol) zouden makkelijk in de grond kunnen worden geïnjecteerd waar de radioactiviteit naar lage waarden vervalt binnen enkele honderden jaren. Een eiland in de oceaan  met de juiste geologie  of een onderzeese berg kunnen daar makkelijk voor dienen. Injecties daarin zijn standaard in de olieborgingsindustrie. In feite is geen enkele reactor na de aardbeving en het koelingstekort van de reactoren nooit meer kritisch geweest. Het gaat om warmte ontwikkeling van verval elementen in de brandstof die gedeeltelijke brandstof smelting hebben veroorzaakt.

In feite zijn slechts de reactoren verloren gegaan en niet meer. Zelfs anti nucleaire schrijvers zijn verbaasd geweest over het lage aantal slachtoffers na een groot incident. De strctuele integriteit van de reactor gebouwen is zeer goed geweest. Er was praktisch geen civiele schade aan de gebouwen door de extreme aardbeving. Ook aan de reactoren en hun warmte onttrekingscircuits was geen enkele schade door de aardbeving. Alle schade was te wijten aan het gebrek aan koeling  tussen 12 en 48 na het uitvallen van de noodkoel systemen, ook hier was sprake van blunders en onderschatting van een totale powerstation blackout in de centrale ongeval scenario's.

Het koelincident na de aardbeving en de uitval van noodstroom had volledig voorkomen geweest met de juiste voorzorgsmaatregelen op het gebied van onafhankelijke (bijv luchtgekoelde)  noodstroomsystemen en de centrales hadden na het ongeval weer opgestart kunnen worden, zo laag was de structurele schade aan de centrale door de aardbeving. Door interferentie van de japanse regering is ook schade ontstaan door een verbod te decompressie en daardoor te late decompressie en een onmogelijkheid tot externe koeling van de reactoren, waarbij wat tritium uit water van het primaire circuit zou zijn vrijgekomen. Een veel kleinere emissie van wat iets later  door een smelting van de brandstof zou vrijkomen.Moderne apolitieke achtergrondsstraling info: http://radiationeffects.org/Fukoshima door reactor specialisten : http://www.hiroshimasyndrome.com/fukushima-accident.htmlVoorbeeld van een gebied met hoge achtergrondstraling, maar ook Ramsar, india, Zwartewoud , Sileziehttp://www.taishitsu.or.jp/radiation/guarapari-e.html

CO op 18-04-2016 18:56

Vervolg hen zó met uw storm, verschrik hen met uw wervelwind.”  (Psalmen 83: 5, 16)

Mammon op 18-04-2016 19:01

Tja, als de binaire ster Nemesis steeds dichterbij komt, zal er steeds harder aan het magnetisch veld van de aarde getrokken worden.

Dan gaan de vulkanen vanzelf los, raken de vogels en vissen de weg kwijt en gaat het klimaat raar doen....

In steeds meer landen is ie al zichtbaar aan het worden.

Oh nee, dit ligt allemaal aan de "CO2 uitstoot....."

Juul op 18-04-2016 19:08

Ik vermoed ook dat wij in de eindtijd leven. Maar misschien wel eerder dan ik gedacht had.

Nog een opmerking op een reactie van M. :

Jezus is zondeloos gestorven, zijn Vader de Allerhoogste en zijn moeder Maria een onvolmaakte vrouw. Ondanks grote en kleine verleidingen, hield Jezus stand en bewaarde hij zijn volmaaktheid. Toen kon hij ook zondeloos sterven voor de Hele mensheid. Er is ook geschreven dat Jezus de Tweede Adam is en zo kan hij de eerste Adam die in zonde gestorven is met uitbreiding over de Hele mensheid ongedaan maken. Hij ging naar boven, kwam aan in de hemel waar God, Vader of de Allerhoogste  zijn Offer aanvaard werd. Zo kunnen wij door geloof in Jezus C. het Volmaakte leven krijgen.

Wij, onze familie zijn bijna op de vulkaan mount  ST Helens geweest op weg naar Canada waar een oom met zijn gezin woonde. De 5 kinderen zijn inmiddels groot en de oom is  (nog jong) dood. De vulkaan steekt boven de andere bergen uit.

rescue op 18-04-2016 19:19

@Maitreya.       De bijbel vertelt een ieder die luisteren wil, dat de mens een zondaar is en erger nog, een zondige natuur heeft. Niets minder kan hem redden dan een nieuwe schepping te worden. Dat is op geestelijk niveau een feit voor allen die in Christus Jezus geloven en Zijn offer op het kruis volbracht, aanvaarden. Op fysiek niveau wordt dit pas werkelijkheid bij de opstanding. Wie welk ander evangelie gelooft of sowieso deze boodschap afwijst, eindigt op dezelfde plaats als voor de duivel en zijn engelen bereid is. Wat er nu in de EU gebeurt is ook zijn werk en heeft geen ander doel dan de mensheid te verwoesten door eigen blindheid.

Grada op 18-04-2016 19:38

Oorlogen, aardbevingen zijn er altijd al geweest.  Dat klopt....maar je hoorde er niet van of pas maanden of jaren later. ...in de bijbel staat, men zal horen van. .......ik denk dat de focus op het woordje "horen" moet liggen.

Daarbij zal het zijn als in de dagen van Noach........nou als we daar nog niet zijn aanbeland,  dan weet ik het ook niet meer. Sjalom

vijgenboom op 18-04-2016 20:24

Matheus 24. De aardbevingen nemen toe. Dus we krijgen er meer en meer, weer een profetie die de bijbel voorzegt zoals velen en die uitkomen. De echte bevingen komen nog, het moet nu eenmaal gebeuren in deze Goddeloze wereld.

Maar op het eind wacht het koninkrijk.

cefas op 18-04-2016 20:40

En het NOS-journaal maar zeggen dat er geen enkel verband is tussen de verschillende aardbevingen.

lilia op 18-04-2016 21:08

Over  deYellowstone vulkaan die is al jaren aan het rommelen.

de laatste keer toen we er waren smolten zelfs een paar wegen.

Yellowstone is zo prachtig,als je de kans krijgt zo snel mogelijk bezoeken 

zou zo zonde zijn als het verwoest wordt door de vulkaan

Bundy op 18-04-2016 21:38

Over wie de echte maitreya is:

http://www.franklinterhorst.nl/Wie%20is%20Maitreya.htm

Overigens zijn aardbevingen in de Bijbel altijd Gods werk .

Fringe op 18-04-2016 21:59

Maitreya op 18-04-2016 17:39 ik vind het wartaal. Kun je dit uitleggen/toelichten?

Hampie op 18-04-2016 22:44

Lees Jesaja 24: Het gericht over de aarde.......

Emanuel op 19-04-2016 00:01

Al die natuurwonderen duiden op nadering van het einde van de zondige wereld. Ik hoop allen die omkomen hun geesten in veiligheid hadden gebracht. Zo niet, dan is dat bijzonder jammer.

De leeftijd van max. 70-80 jaar wordt gegeven om het toekomstige leven op te bouwen. Want hierna komt de vrede en het genot van het leven. Het gemis wordt zevenmaal vergoed. Wij mensen moeten nu onze toekomst opbouwen met hetgeen wat wij bezitten en minder of niet aan plezier denken en daarbij de bouw van de toekomst verwaarlozen. Want de dief gaat vroeg of laat toeslaan.

Anton op 19-04-2016 00:02

Hampie,

Hample welk gericht.?     Dat van het 6e zegel of het Laatste oordeel?

Anton op 19-04-2016 01:05

rescue,

maitreya beweert dat hij Jezus overschaduwde tijdens zijn doop door Johannes.

Dus zou hij groter zijn dan Jezus Christus.

Zijn komende verklaringsdag wil hij dan ook de gehele mensheid overschaduwen.

En waar kunnen wij in de bijbel een de gehele mensheid betreffende overschaduwing zien...dat is in Jesaja 66:16   en in vers 17 zien we maitreya als zijnde de leider.

DE heiligen die zich reinigen zijn de new agers en aanverwanten,    zwijnevlees en ongedierte en muizen heeft met de demonen en duivelen te maken..zij zullen verdwijnen (in de hel).

Dan dus -in het 6e zegel- zal maitreya vallen,  ...zijn veronderstelde verklaringsdag, cq. De mensheid overkoepelende overschaduwing, wordt juist zijn ondergang.

@ maitreya hierboven verloochend/beschimpt eigenlijk de kruisiging.

maitreya die niet kon sterven zal dan sterven doordat het luciferische licht het goddelijk Licht niet zal verdragen kunnen en daardoor zal vallen op het zelfde moment dat lucifer voor "1000" jaar valt .

En net als de huidlge paus sleurt hij velen mee in zijn val, want hij levert het vaticaan uit aan maitreya en zijn meesters van wijsheid..

Anton

Pieter op 19-04-2016 02:22

Onderzoek heeft uitgewezen dat er geen verbanden zijn tussen deze natuurverschijnselen deze week. Dus we hebgrnnnog effe gelukkig . ..👍

Bundy op 19-04-2016 02:33

@renevers op 18-04-2016 18:49

50 Euro per dag ?

White Lion op 19-04-2016 10:27

@Pieter op 19-04-2016 02:22 Welk onderzoek en door wie uitgevoerd? Hoe is het onderzoek gedaan, welke aannames worden er in het onderzoek gedaan, waar zijn ze vanuit gegaan? Met welke voorkennis zijn ze het onderzoek gestart? Zomaar wat vragen................ Weest vooral kritisch naar de wetenschap. Vooral naar de evolutionistische wetenschap. Het is trouwens geen wetenschap, want ze weten niks zeker. Ze kunnen het beten aannameschap noemen of waarschijnlijkschap, of denkenschap. Natuurlijk hebben deze rampen met elkaar te maken en is er een verband. Een klein kind kan bedenken dat de aardbol 1 bol is en dat alles met elkaar in verband staat. Daarnaast mag het duidelijk zijn dat de aardplaten in beweging zijn en elkaar beinvloedden. De aardplaten zijn begonnen te schuiven toen de zondvloed begon en ze schuiven nog steeds, zij het langzamer dan toen, omdat het water eronder grotendeels weg is. Maar de aarde is gebarsten als een eierschaal. De krachten die worden uitgeoefend op de breukplaten is enorm. De ene breuk heeft invloed op de andere, een aardbeving in het ene gebied, heeft altijd invloed op de rest van de wereld, ookal zien wij of begrijpen wij het (nog) niet. Daarnaast geloof ik dat de aardbevingen werkelijk in de bijbel voorzegd worden en dat dit tekenen zijn van het naderende einde. Wil niet zeggen dat ik geloof dat dit einde direct of binnen een paar jaar komt, maar ik geloof zeker dat dit voortekenen zijn van grote gebeurtenissen.

Shalom

Hubo op 19-04-2016 11:03

Ik ben nog niet zo overtuigd van de samenhang tussen deze verschijnselen,maar hoop soms wel eens dat de Natuur zich dusdanig manifesteert dat de mensen wakker worden en hun gezond verstand wel ten goede moeten gaan aanwenden.Al  heb ik er zo langzamerhand een hard hoofd in of zelfs zo'n ramp dat nog zal kunnen bewerkstelligen.

anna op 19-04-2016 15:25

maar als god de aarde heeft geschapen, waarom dan met zoveel zee. wat is het nut hiervan?-

de aarde is al aan het  verschuiven sinds de aarde bestaat.

heel vroeger kondende de mensen nog niet zwemmen. net als de zeilboten ,de zeilen stonden recht. en konden alleen maar uitvaren als de wind goed stond.En als onderweg de wind ging draaien ,dan waren de schippers soms maanden langer onderweg.

mijn vraag is dus waarom heeft god zoveel zee geschapen.

Ik ben namelijk een atheist? dus snap het niet zo goed

 

Anna, u post onder 3 verschillende namen. De naam Anna is al in gebruik. Houd uw eerste nickname aan. Mod.

 

DieKale op 19-04-2016 17:24

@ Anna, water is het aller,allerbelangrijkste, zonder water geen leven..., jijzelf bestaat voor 70% uit water...

Water is de bron van alle leven...

vlokje op 19-04-2016 18:42

@anna

Ik snap het wel, nog meer land, nog meer --

jesusfreak op 19-04-2016 20:26

@renevers....... en gij geleuf dah echt zelluf??en veur whie schrijf gij??  Nah zeker nie veur mij!

jesusfreak op 19-04-2016 20:29

@anna, waarom zou je iemand willen begrijpen als je niet gelooft dat ie bestaat??

DN op 19-04-2016 21:14

@Anna, ik ben daar niet zo van overtuigd dat het heel lang geleden minder geavanceerd was dan nu vandaag. Volgens mij boeren we steeds meer achteruit & is deze wereld steeds meer een gekkenhuis aan het worden.

Hampie op 19-04-2016 21:50

@Anton, nee gewoon Jesaja 24, daarin staat dat de aarde geheel open barst.

Arno op 19-04-2016 22:46

@anna op 19-04-2016 15:25

 

Klopt het dat dit een andere Anna is dan de Anna die we hier al veel langer kennen op Xander nieuws??

 

Dank Arno, dit is een andere Anna, die onder 3 namen post. Mod.

Levi op 19-04-2016 23:02

Een eindtijd blog schrijft hier ook over, over een mogelijke samenhang en de vervulling van profetieën.

http://endtimesforecaster.blogspot.nl/2016/04/prophecy-dream-popocatepetl-erupting.html?m=1

Gisteren is namelijk Popocatepetl gesprongen. 

DutchFrisian op 21-04-2016 23:36

@anna. Water is idd de bron van al het leven, leert de Bijbel/God ons. Mooie vraag ook, je bent nieuwsgierig, das een begin, das mooi! Lees de Bijbel, waarom niet? Oudste en veruit meest verkochte Boek, ook al in bijna alle talen beschikbaar, dat zegt ook al iets, vind je niet..? Het beste is naar mijn mening om gewoon alleen op je kamer, in Alle oprechtheid (dat is zeer belangrijk!) uit te roepen naar God/Jezus; zo van, als U de Schepper bent van alles, geef mij een teken, zodat ik ook in U geloof en een ander/beter leven door U ga leiden. OF 'kom mijn ongeloof te hulp, Heere'. Zeker weten dat je antwoord krijgt! Ik moest ook van ver komen, maar ik beloof je, er is niets beter dan een levend geloof, God/Jezus bestaat!!! God bless, Gr. Martin

DutchFrisian op 22-04-2016 15:55

Yesss, Xander, prima, staat er nog gewoon. Mooi. (dan mogen deze 2 berichten aan u/jou wel worden verwijderd haha)

Oma op 24-04-2016 16:28

Bekijk het nu eens vanuit energetisch standpunt: elke energie die de mensheid uitstuurt komt veelvoudig terug en heeft een weerslag op het wezen Aarde.....zij is een levend, bewust wezen dat ook reageert op zowel positieve als negatieve trillingen......dat VS op die manier het kwaad terugkrijgt dat ze begaat overal ter wereld zou dus enkel 'boontje komt om zn loontje' zijn.....Moeder Aarde transformeert negatieve energie tot positieve maar......het negatieve (oorlog, miserie, haat, wraak) overheerst in deze tijd en dat moet ergens uitbreken. Eerst sporadisch door aardbevingen, overstromingen etc....maar wat vs heeft uitgevreten zal ongetwijfeld en vele malen versterkt terugkeren naar waar het begon: hun eigen land en dan is het niet ondenkbaar dat yellowstone barst van al dat kwaad dat vs de hele wereld aandeed en nog aandoet......

SoulmanNL op 03-06-2016 10:10

Hoi iedereen,

Ik zou bij een artikel een link plaatsen naar foto's van het allskycam.com netwerk. Dit is niet gelukt en daarbij zijn ze niet meer relevant gezien de dwerg ster dichter bij dan we mogen verdenken.

@diekale

Zie deze link en ontdek waarom je een lichtere zonnebril nodig had en een zwart puntje zag......ISS is busted!!!!! Hard bewijs!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=-ogQO7tambg

w. elhorst op 28-12-2016 20:25

Ik was vorig jaar in her yellowstone park en hemzelf gemerkt dat er een aantal mensen waren die verhoogde activiteiten hebben waargenomen.Zelf vond ik de koepelvormige heuvels niet ver dat dat mooie ronde meer te zien waren. Ik ben er van overtuigd dat het zich wel weer zal herstellen zie het verleden. Het is een natuurverschijnsel wat overal op aarde vormt en ook. niets maken heeft met de toorn van wie dan ook. Mensen zijn altijd naar iets of vooral iemand de schuld te geven.Wij kunnen er alen maar voor zorgen dat de wetenschap alle middelen ter beschikking staat om vroegtijdig ons te waarschuwen. Let op mount Rainier en Mountain Baker. Deze staan ook in het rijtje van de volgende uitbarstingen. Seattle en Vancouver liggen hier niet ver vandaan.  Ik was inbeide plaatsen en had een mooi zicht op beide vulkanenbij het heldere weer. 

Gx2017 op 18-03-2017 16:16

De Magma Bevriezen

Is het niet mogelijk om de Magma van de Yellowstone vulkaan,te bevriezen? . En nu al maatregelen te nemen. Het schijnt dat Ufo's een handje hebben in vulkaan activiteiten. En zoveel mogelijk Ufo's uit het gebied houden.

Groetjes !

Wim Elhorst op 19-03-2017 21:50

Als wetenschapper handel je in zekerheden en niet in een geloof. Geloof is niet een zekerheid. Als er iets gebeurt op deze wereld dan heeft dit een oorzaak en zoeken de wetenschappers de oorzaak. Als men terugkijkt in het verleden, ver terug voor de mensheid, kijk naar de sedimentgesteenten, dan zie je dat er veel ijstijden en warme peridoden zijn geweest.

Hier hebben mensen niet de hand in gehad. Zware vulkaanuitbarstingen hebben een verduistering veroorzaakt en sterke afkoeling. Ook het verschuiven van de aardplaten hebben invloed op het klimaat. Het zal in de toekomst ook steeds veranderen.Kijk naar IJsland, het volgende continent in wording.

In de komensde miljoenen jaren blijft het groeien. Maar goed Yellowstone Amerika, Krakatou Indonesie, Marialech  Duitsland, Vesuvius Italie zijn supervulkanen en zullen ongetwijfeld weer uitbarsten en weer een grote verandering teweegbrengen. Er zijn zoveel factoren die invloed hebben op ons klimaat dat het raar is om maar 1 of 2 oorzaken aan te wijzen.

In het geloof komt toeval niet voor. Kijk in het verleden daar is toeval aan de orde van de dag. Ook in het heden is dit zo. Misschien is evolutie niet helemaal het juiste woord maar mutatie. Zie ons eigen lichaam waar dit vaak voorkomt.

Soorten verdwijnen en nieuwe komen. Niet alleen bij mens en dier maar ook bij alle levende wezens of organismen. Ik hoop dat de wetenschappers uit het verleden meer leren hoe de toekomst er uit gaat zien en het liefst snel, zodat ze beter kunnen voorspellen en waarschuwen wat er gaat gebeuren en een juiste oplossing kunnen vinden. Groeten van Wim Elhorst die nog steeds nageniet van het bezoek aan het Yellowstone park, mount Baker en mount Rainier.     

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl