Headlines











































































Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

‘We zijn twee of drie verkiezingen verwijderd van het einde van de EU en de NAVO’

Associatieverdrag EU met Oekraïne kan preventieve Russische kernaanval op Europa uitlokken


De komende jaren en zelfs maanden kunnen cruciaal worden voor de toekomst van Europa.

De Duitse journalist Markus Mähler, in het verleden werkzaam voor diverse grote Duitse kranten zoals de Süddeutsche Zeitung en de TAZ, wijst in een nieuw artikel op de paniek die onder de gevestigde orde in Europa en de VS is uitgebroken door de snel groeiende populariteit van met name Donald Trump en Marine Le Pen. Er zou zelfs sprake zijn van een ‘transatlantische coma’, waardoor het nog maximaal drie verkiezingen duurt voordat de Europese Unie en zelfs de NAVO uit elkaar zullen vallen, en de rol van de VS als politieagent van de wereld definitief voorbij is – iets dat veel van onze lezers van harte zouden toejuichen, omdat er daarna misschien eindelijk weer eens naar het gewone volk geluisterd wordt.

‘Zo komt het Westen aan zijn einde – Donald Trump, Marine Le Pen en de instorting van de Europese stabiliteit’ is de hyperventilerende kop van de Pools-Amerikaanse journalist Anne Applebaum in het blad Slate. Haar standpunt is duidelijk: de wereld kan alleen gered worden als kiezers aan beide kanten van de Oceaan niet op Trump, Le Pen of andere rechtse vrijheidsleiders en -partijen stemmen.

Wat ze werkelijk bedoelt is dat alleen de gedroomde globalistische, grenzen-loze wereld zoals de gevestigde elite die voor ogen staat, en zoals we de afgelopen jaren in Brussel, Berlijn en Den Haag hebben gezien, in het stemhokje gered kan worden. En inderdaad, als u het vernietigen van onze grenzen, onze soevereiniteit, onze culturele identiteit, onze democratische maatschappij en onze welvaart ten gunste van een door een almachtige EU-kliek geregeerd sterk verarmd en volledig geïslamiseerd ‘multiculti’ Europa een goede zaak vindt, dan zijn figuren als Trump, Le Pen en ook Wilders inderdaad een gruwel voor u.

Trump en Le Pen willen vrijheid en vrede terug

In november van dit jaar kunnen de Amerikanen heel goed de immens populaire Trump in het Witte Huis kiezen. Trump wil een einde maken aan de Amerikaanse steun aan tal van islamitische terreurgroepen, en daarmee aan de bloedige burgeroorlog in Syrië. Trump wil de relatie met Rusland herstellen en samen met Moskou ISIS vernietigen. Trump wil de grenzen sluiten voor illegalen, in ieder geval tijdelijk ook voor moslims, en nog eens goed tegen het licht houden of de Westerse alliantie met de islam nu écht wel zo’n goed idee van Washington en Brussel was.

Een paar maanden later kan in Frankrijk Front National leider Marine Le Pen de nieuwe president worden. Le Pen wil de aan Brussel uitgeleverde soevereiniteit en zeggenschap weer terughalen naar Parijs, en een einde maken aan de EU in zijn huidige vorm, en vooral naar het door vrijwel alle gevestigde Europese politieke partijen gesteunde ondemocratische proces naar een totalitaire Europese superstaat.

Ook Le Pen wil de islamisering van haar land een halt toeroepen door de grenzen te sluiten, en de automatische Franse steun aan de imperialistische Amerikaanse oorlogen stopzetten. Net als Trump ziet ze veel meer brood in samenwerking met Rusland, dat binnen enkele jaren wel eens driekwart van de wereld olieproductie voor zijn rekening zou kunnen nemen.

Brexit kan kettingreactie veroorzaken

Ook het Britse referendum over het lidmaatschap van de EU in juni zou ‘economische oproer’ kunnen veroorzaken als de bevolking daadwerkelijk stemt vóór uittreding. Helemaal schrikbarend –ook voor rechtse Europese vrijheidspartijen- zou het vervolgens aan de macht komen van de nieuwe ultralinkse Labour leider Jeremy Corbyn zijn. Behalve anti-Amerika en anti-NAVO –zo wil hij alle Britse kernwapens opdoeken en de defensie zo goed als ontmantelen- is hij ook een virulente antisemiet en notoire Israëlhater, en wil hij door middel van het toelaten van miljoenen moslims zijn land compleet islamiseren.

Na een BREXIT zou er een domino effect kunnen optreden en zou de EU wel eens als een kaartenhuis in elkaar kunnen storten, omdat dan ook Oost Europese landen zoals Hongarije zouden kunnen breken met Brussel en weer hun eigen koers gaan varen.

EU zijn gang laten gaan = Eurabia en oorlog met Rusland

Hoe onrustig, chaotisch en moeilijk een totaal E(U)XIT ook zal zijn, het is verre te prefereren boven het alternatief, namelijk een voortzetting van het huidige Marxistisch-socialistische, welvaartsverwoestende, pro-islamitische koers van de EU, die door middel van het toelaten van miljoenen moslims vermoedelijk nog binnen één decennium ‘Eurabia’ zal doen ontstaan – als de megalomanen in Brussel tenminste niet eerst ons continent hebben laten verwoesten door een totaal onnodige oorlog met Rusland te provoceren.

Zo’n afschrikwekkende toekomst kan al snel realiteit worden als de EU wordt toegestaan het associatieverdrag met Oekraïne te sluiten. De gevestigde orde beweert dat het voornamelijk om een handelsverdrag gaat, maar in realiteit zit er een levensgroot politiek en militair aspect aan verbonden, dat Oekraïne binnen de invloedssfeer van de NAVO trekt, waardoor een preventieve Russische kernaanval op Europa kan worden uitgelokt.

Dus als uw toekomst en die van uw eventuele (klein)kinderen u lief is, ga op 6 april dan in ieder geval TEGEN dit levensgevaarlijke verdrag stemmen. De kans is weliswaar heel groot dat Den Haag en Brussel zich er niets van aantrekken, maar daarmee zullen de twijfelaars onder ons, die nog hopen dat de politieke elite de belangen van hun kiezers op het hoog hebben, de definitieve bevestiging hebben dat wij er als ‘gewoon volk’ er inderdaad totaal niet meer toe doen, en onze grenzen, ons land, onze identiteit en ons zelfbeschikkingsrecht definitief in de prullenbak worden gegooid.

 

Xander

(1) KOPP  

Opmerking: De inlogproblemen blijken helaas nog steeds niet over te zijn. We kunnen dan weer wel, dan ineens weer niet in het beheer komen.

Reacties

willy op 11-03-2016 20:52

De Chaos lijkt toe te nemen in Europa en door de vluchtelingenstromen lijkt de stabiliteit verloren te gaan het vluchtelingenbeleid kost handenvol geld en een oplossing in nog niet in zich! Het is mogelijk dat als Donald trump samen met Le Penn aan de macht komen er een heel ander scenario aan het licht komt zoals het goed geschreven artikel doelt. De Britten gaan er misschien uit en de verdere islamisering van Europa kan tot problemen leiden met Rusland! En de Amerikanen zullen er dan niet tussen komen tenminste als trump president wordt en dat blijft koffiedik kijken! Ook het verdrag met Oekraine wordt zeer gevaarlijk ook voor de Russen die het als een provocatie zullen zien. De toekomst van Europa wordt dan zeer onzeker! Dus volens het artikel zouden de Amerikanen op clinton moeten stemmen maar dan blijft het mislukte obama beleid verder gaan, conclusie we komen weer eens dichter bij het grote moment! Shalom

Ahava op 11-03-2016 21:43

Onze 'Overheid' zal er alles aan doen om dit soort websites uit de licht te halen. "in het eind der tijden zullen de mensen de waarheid niet meer kunnen verdragen"...

Proteus op 11-03-2016 21:44

Kwaad is goed geworden en goed kwaad. God's geduld is op (Jesaja). 

Ultimate op 11-03-2016 21:50

Je moet niet te braaf zijn en punt nl eens goed duidelijk maken dat je voor je geld een goed werkende site wilt.

Proteus op 11-03-2016 21:51

Wie kan mij vertellen waarom links altiijd met islm knuffelt????? Een diepe haat tegen de bijbelse God maakt de islm een natuurlijke bondgenoot van links tegen christenenen en joden. Zoiets?   

rustig-en-woedend op 11-03-2016 22:07

tragische tijden, tragische tijden, alles gaat kapot....

Ike op 11-03-2016 22:24

Ik geloof niet dat Rusland een preventieve nucleaire aanval nodig heeft om Europa te veroveren. Als zij alles mobiliseren, zijn zij binnen weken bij de kust van Spanje en Frankrijk zonder dat de NAVO er klaar voor is. De afschrikking van de Russische kernmacht is met name gericht op het door de NAVO willen gebruiken van de eigen kernmacht als preventieve afschrikking en gebruik. De NAVO wil daarvoor ook zo snel mogelijk de B61-12 introduceren waarbij de nucleaire explosie is in te stellen als neutronenbom.

Zij heeft de kip met de goude eieren (olie en gas en mineralen) en veel geoeipotentieel, die het Westen wil hebben.

charlud op 11-03-2016 23:38

De vroegere Oostbloklanden die zich bij de EU hebben aangesloten geven nu al geen gehoor aan Brussel mbt de vluchtelingenproblematiek. GB wil eruit, Finland is zich aan het beraden om uit de EU te stappen. De laatste daad van de ECB getuigt van wanhoop hoewel vele economen al tegen de QE zijn.Het voordeel is weer voor de banken (lenen tegen 0%) en  niet voor het volk. Het gaat trouwens niet goed met de wereldeconomie, een paar voorbeelden Zuid-Amerika(Brazilie,Argentinie,Venezuela), Azie (met China als hoofdrolspeler, nog steeds kwakkelend Japan), Afrika ,de EU en de Baltic Dry index is dalend(http://aandelenkopen.nl/advies/baltic-dry-index/). In de VS worden de economische cijfers gemanipuleerd die zijn dus niet betrouwbaar. Ze doen precies hetzelfde wat de voormalige communistische landen vroeger deden. De sterke opkomst van de extreem rechtse partijen is een antwoord op wat zich de afgelopen decades op politiek gebied heeft afgespeeld. In een democratie wordt de schijn opgewekt dat het volk mensen kiest die dit volk gaan vertegenwoordigen. Referenda als ook de vele parlementaire enquetes in Nederland tonen aan dat er onderhuids een dodelijke kankergezwel aan het groeien is. Politici of ze nou links of rechts zijn drijven hun wil gewoon door. Wetten worden in het leven geroepen zogenaamd een verbetering maar na enige jaren ervaring blijkt dit erger te zijn dan de toestand voor die wijziging. Banken en aandeelhouders(ontstaan hedge funds) teveel macht gegeven(te veel vrijheid) waardoor het managen van bedrijven bijna onmogelijk is vanwege de korte termijn policy. Teveel vrijheid leidt altijd naar een hogere entropie(wanorde). Helaas ook in vele christelijke gemeentes wordt de laatste tijd over God is liefde en genade gepredikt. Dit is allemaal waar maar Paulus zegt zelf dat de liefde de vervulling is van de wet. Let op er staat vervulling en geen vervanging wat menigeen bij het lezen het woord vervullen associeren met vervangen maar dat is het niet. Dit stemt overeen met de woorden van Jezus zelf dat het eerste en grote gebod is het liefhebben van God en de tweede daaraan gelijk is je naaste liefhebben. En let nu op want Jezus zet hier geen punt maar gaat verder door te zeggen "aan deze twee geboden hangt de ganse wet en de profeten". Wat ik hier duidelijk wil stellen is dat God geboden en verboden(= te noemen wet)  aan de mens gegeven heeft om alles leefbaar en houdbaar te maken. Zelfs in het paradijs waar alles vredig is, geen dood geen ziekte, heeft God een gebod(=wet) gegeven. Paulus heeft ook het volgende gezegd : want het geheimenis van de wetteloosheid is reeds in werking. Nogmaals vrijheid zonder wet = wetteloosheid en leidt tot wanorde

Iwan de verschrikkelijke op 12-03-2016 06:35

Ben bang dat ze dat censuur noemen!

Rebellio op 12-03-2016 08:37

Men roept het bij demonstraties Trump = hate; Wilders = haat; Le Pen = haine, ze zijn allemaal intollerant. Zoeken alleen maar de confrontatie en zijn rassistisch.

Terwijl ze allemaal tegen hetzelfde kwaad vechten. Er gaat iets fout in de communicatie (eigen fout of stoorzenders). Wanneer de basis is: vechten tegen het kwaad in de islam, dan moet dat duidelijker verteld worden en telkens worden herhaald. Wanneer de basis is: opkomen voor jezelf. Dan hoeft toch niet negatief te zijn? Hoezo intollerant als je vooruitkijkt en andere spoken ziet als de tegenpartij?

Daniel op 12-03-2016 10:45

Putin is niet gek. Hij, zijn generale staf en zijn strategen -  zullen beseffen dat het waanzin is om in Europa een oorlog te ontketenen. Het is veel zinniger om de militaire macht van de Verenigde Staten met een verrassingsaanval van de kaart te vegen. In het hart, niet op de huid. Maar hij zal ook beseffen dat dit wellicht een gemene val is. Ik vermoed dat de VS wapens achter de hand heeft die ver, heel ver voorlopen op de huidige technologieen. Daar zijn genoeg aanwijzingen voor.

Kopten op 12-03-2016 10:50

ik denk niet dat Trump het gaat redden tegen Clinton , maar het zou wel de sleutel tot onze redding kunnen zijn. Zoals Europa nu bezig is zijn wij de speelbal van Erdogan.Wij lopen met ogen open in de turkse val.Erdogans plan om van Europa een complete chaos te maken ligt goed op schema.Door samen te werken met Putin wordt Erdogan geisoleerd en zijn wij gered , althans voorlopig.Zo simpel is het eigenlijk , laten we het hopen.

U.G. Kempenaer op 12-03-2016 12:48

De Nederlandse overheid doet er momenteel alles aan om de opkomst bij het referendum te frustreren zodat de uitslag ongeldig verklaard kan worden bij een opkomst van minder dan 30%. Ze doen dit door het aantal stemlokalen zo klein mogelijk te maken zodat veel mensen de moeite te groot gaan vinden om hun stem uit te brengen. Dit is een ondemocratische abjecte actie van de zittende regeringskliek. Systeempartijen die de belangen van de Nederlanders totaal niet meer dienen. Het doel is een wereldwijde grijze massa van café-au-lait gekleurde mensen met een laag iq, geleid door één socialistische regering. Een linkse dictatuur waar absolute gelijkheid en éénvormigheid de norm wordt. Zij die buiten deze domme grijze massa vallen zullen vernietigd worden, uit jaloezie, met als excuus dat ze de maatschappelijke cohesie bedreigen. Een waar schrikbeeld.

Laten we hopen op een flinke hard reset tijdens verkiezingen. Mensen zoals le Pen, Wilders, Trump, Dewinter staan toch verder van de systeempartijen af. Ik hoop ver genoeg zodat ze echte veranderingen kunnen bewerkstelligen en de constructie van een wereldwijde linkse dictatuur kunnen voorkomen.

vijgenboom op 12-03-2016 13:15

Rusland gaat Europa niet zomaar aanvallen, denk eerder bevrijden zoals 60 jaar geleden. Zonder Rusland was Europa een Nazi regime! Het grootste gevaar is de groei van de doctrine dat Islam heet. Daarnaast zal het grote spel vooral in het Midden Oosten afspelen.

Rix op 12-03-2016 14:38

Inderdaad ik krijg vaak het scherm van Alibaba als ik inlog op uw site (die dan niet werkt)

only you op 12-03-2016 15:30

Wij zijn de nexit? 

Gorghel op 12-03-2016 17:50
De overwinningen van Trump en Le Pen en geestverwanten kunnen wel eens leiden tot iets wat lijkt op een burgeroorlog. De overwinnaars zullen hun macht - ander beleid - willen uitoefenen en de verliezers zullen zich niet willen laten terugdringen in een hoek. Het worden hoe dan ook heibele tijden met heel veel ontevreden burgers uit beide kampen.
De Vreemdeling op 12-03-2016 20:33

ZOals ik al opmerkte , ik kan gewoon inloggen ...........

De Terugkeer op 13-03-2016 08:57

Dank voor dit bericht, Xander en sterkte met de website.

Rebecca op 13-03-2016 10:34

Test

Qromwel op 13-03-2016 10:45

Misschien(!) is wat er zoal op Xander staat in sommige, aan de knoppen zittenede kringen onwelgevallig. Schoten voor de boeg.

positivo op 13-03-2016 14:18

Geweldig,in Amerika Trump,in Frankrijk le Pen,Engeland Farage en Nederland Wilders aan de macht,misschien dat het dan nog een betje goed komt.

only you op 13-03-2016 15:05

Als Trump aande macht komt, dan is t zo bekeken? 

Hans op 13-03-2016 20:19

De EU is niet marxistisch en pro socialistisch. De EU doet bijna alleen maar wat de zieke neo-liberalen / elite willen.

De import van grote aantallen islamitische mensen is expres om in Europa de macht van de burgers te breken en de verzorgingsstaat af te kunnen breken.

De zogenaamde linkse partijen spelen hierbij een bedenkelijke rol...

Qromwel op 18-03-2016 11:00

positivo op 13-03-2016 14:18: Zoals Stalin in Rusland, Mussolini in Italië, Franco in Spanje, Hitler in Duitsland, Pilsoedski in Polen, Horthy in Hongarije, Antonescu met Horia Sima in Roemenië, en nog wat van dit soort regimes ten tijde van het Interbellum?

Qromwel op 18-03-2016 11:18

Rebellio op 12-03-2016 08:37: een kwestie van; 'Frapper, frapper toujours'? Net als Cato de Oudewre met z'n fulmineren tegen Carthago.
Rebellio op 18-03-2016 14:46

@Qromwel, laten we dan hopen dat de sprekers uiteindelijk toch ook gelijk krijgen... Maar voor die tijd hoop ik toch dat de sprekers zichzelf zullen kunnen aanpassen aan hun toehoorders en de boodschap wel over kunnen brengen.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.



Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl