Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Top Brussel: Merkel dwingt EU te buigen voor islamofascistische politiestaat Turkije

Duitsland en Nederland scharen zich aan Turkse kant tegen de rest van de EU – EU-instantie Eurojust: Turkije zal zich aan geen enkele afspraak houden – Turken eisen geen 3, geen 6, maar € 20 miljard


Symbolisch voor de huidige politieke verhoudingen: Angela Merkel, die zich heeft opgeworpen als dè leider van Europa, wordt vanuit de hoogte minzaam begroet door de kille(r) Turkse dictator Recep Tayyip Erdogan.

De ‘vluchtelingen’top in Brussel markeerde een nieuw dieptepunt in de diplomatieke verhoudingen in Europa. Bondskanselier Angela Merkel wierp zich andermaal op als de autocratische leider die van de rest van Europa geen enkele tegenspraak duldt. Door het opofferen van de persvrijheid en de door haar geëiste, almaar diepere knievallen voor de Turkse president Erdogan, dwingt ze op eigen houtje –maar met de volle steun van Brussel- de EU zich in alles te schikken naar de fascistische, oorlogszuchtige en totaal geïslamiseerde politiestaat Turkije.

 


Gisteren werd er geen enkele overeenkomst in Brussel bereikt, iets wat nota bene ‘onze’ eigen premier Mark Rutte van tevoren had voorspeld. Desondanks namen Merkel en haar vriendjes, EU-president Tusk en Juncker, het woord ‘doorbraak’ in de mond, vermoedelijk om Merkel aanstaande zondag bij enkele Duitse deelstaatverkiezingen aan een overwinning te helpen.

Duitsland, Nederland kiezen Turkse kant tegen rest EU

Zoals we gisteren schreven lag er al een voorlopige slottekst, maar die werd strikt door Merkel afgewezen omdat daarin de Balkanroute voor migranten voor gesloten werd verklaard. Samen met Nederland, dat op dit moment EU-voorzitter is, en Turkije presenteerde Merkel haar eigen, op veel punten totaal andere voorstel. Vooral het feit dat Merkel, die eigenlijk namens de EU had moeten onderhandelen, zich met Nederland aan de kant van de Turken schaarde, zorgde bij veel andere lidstaten voor verbijstering.

Frankrijk wijst de visumvrijheid voor 80 miljoen islamistische Turken af, en de Oost Europese Visegrad landen willen na Köln geen quota accepteren. Oostenrijk en Scandinavië houden ondanks enorme druk van Merkel en Brussel hun grenzen grotendeels gesloten. En Groot Brittannië zal alles blokkeren wat het referendum over het EU-lidmaatschap tot een nog groter ‘gevaar’ maakt.

De top kon dus enkel op een absolute ramp uitlopen, tenzij men er –zoals de EU al jaren doet- alsnog het predicaat ‘succes’ op plakte door met een extreem onduidelijk en ondoorzichtig (voorlopig) ‘verdrag’ te komen, waar behalve de opstellers niemand ook maar een touw aan kan vastknopen.

Echte oorzaak van migrantencrisis niet besproken

Het zou gisteren in Brussel echter sowieso een complete schertsvertoning worden, want de echte oorzaak van de migrantencrisis –de door Turkije, Saudi Arabië, de Golfstaten, de EU, de VS en de NAVO in gang gezette en gefinancierde islamitische jihad tegen de wettige regering van president Assad- kwam geen seconde ter sprake, net als de voortdurende beschietingen van de Koerden door het Turkse leger.

Ook de ‘vluchtelingen’stroom uit Syrië, die voor 95% uit jonge moslimmannen bestaat, is een belangrijk onderdeel van de oorlogsplannen van de CIA, Turken en Saudi’s. Op deze wijze wordt Syrië namelijk beroofd van potentiële soldaten die tegen ISIS, Al-Qaeda en andere terreurgroepen kunnen vechten, en zo hun land weer kunnen bevrijden. Beide zaken worden in Washington, Brussel, Ankara en Riyadh echter niet gewild; hun doel is namelijk de val van Assad en de installatie van een islamistisch regime in Damascus, waar inmiddels zo’n 300.000 mensenlevens voor werden opgeofferd.

Eurojust: Turkije zal geen enkele afspraak nakomen

Wat Merkel, Rutte, Juncker en al die andere eurofielen gisteren ook niet vermeldden was dat Eurojust, nota bene het agentschap van de EU dat de gerechtelijke samenwerking tussen de lidstaten bevordert, vlak voor de top met de verklaring kwam dat Turkije zich vanwege politieke en praktische redenen aan geen enkele afspraak zal houden. Op dat moment had de top natuurlijk moeten worden afgezegd, maar zoals we al vaker schreven zakt Brussel onder leiding van Merkel almaar dieper door de knieën voor het met dag fascistischer wordende Turkije.

Europese elite volgt voorbeeld islamofascistisch Turkije

Triest dieptepunt was enkele dagen geleden de verklaring van de Duitse minister van Binnenlandse Zaken Thomas de Maizière, die na de gedwongen overname van de kritische krant Today’s Zaman door de regering Erdogan durfde te beweren dat Europa ‘geen scheidsrechter’ in mensenrechtenzaken moet willen spelen. Als het echter om bijvoorbeeld Israël en de Palestijnen gaat, dan staat de EU altijd voorop om de Joodse staat te veroordelen en met sancties te treffen als die zich in Europese ogen weer eens met ‘teveel geweld’ tegen de moslimterroristen van Hamas en de Palestijnse Autoriteit verdedigt.

De conclusie is duidelijk: de EU, inclusief Merkel en Rutte, dansen volledig naar de pijpen van Turkije, dat volgens persbureau Reuters geen € 3 miljard, ook geen € 6 miljard, maar € 20 miljard wil om de migranten in eigen land te kunnen opvangen onbeperkt door te kunnen blijven sturen naar Europa. (2)

Klaarblijkelijk is de door Erdogan gecreëerde islamofascistische politie- annex oorlogsstaat hèt ideaalbeeld van de Europese gevestigde orde, waarmee u meteen weet waar het met ons land, ons continent en onze toekomst naartoe gaat als wij dit soort schaamteloze anti-democraten niet snel een halt toeroepen.

 

Xander

(1) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
(2) Sputnik News

Zie ook o.a.:

07-03: Merkel: Open grenzen ‘onze verdomde plicht’; Turkije eist met spoed EU-lidmaatschap

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod
Reacties

Arameeër/Jood op 08-03-2016 14:30

Die stoelen zien er ook niet echt democraties uit eerder een stoel voor een toekomstige islamtische leider 

willy op 08-03-2016 14:32

EU is tegen zijn goesting akkoord gegaan met turkije dit hoor ik net de details moeten nog besproken worden turkije eist niet alleen meer geld maar zo spoedig mogelijk willen ze lid worden van de EU! EU moet door het zand kruipen voor Turkije en dit terwijl de oplossing simpel is neem geen vluchtelingen meer op. de begrotingen van vele EU landen staan in het rood door de vele vluchtelingen en de kostprijs van alles! de drie antichristen Merkel -Rutte en Juncker hebben de EU verkocht voor een hoerenprijs ! Ik hoor net de de Israelische premier weigert een ontmoeting met de zwarte antichrist Obama deze zei verrast te zijn te hyopcriet Vice president Biden zal nu een gesprek met hem hebben wat een blamage voor obama Israel heeft gelijk hij Obama is mede verantwoordelijk voor het falen in het Midden-Oosten! En ondertussen woedt de oorlog  verder en blijft Turkije Isis steunen en de koerden bestrijden en pakken iedereen op van de pers die kritisch durft de schrijven van de ottomaanse dictator Erdogan .

Elisabeth-anna op 08-03-2016 14:36

Ze hebben hun ziel aan de duivel verkocht!!

Ik voorzie dat we een hele nare tijd tegemoet gaan maar daar hebben ze in Brussel geen boodschap aan die vertrekken wel als het ze  hier in Europa te heet onder de voeten word!Voor hun staat het vliegtuig al warm te draaien met de miljoenen burgers in de ellende achterlatend!!Bah kotsmisselijk ben ik ervan! 

Paramahamsa Swami op 08-03-2016 14:37

We gaan gelukkig meer spannende tijden tegemoet. Kunnen mensen eindelijk een beetje wakker worden uit 't saaie, onwetenschappelijke materieel leven. Hare Krishna.

Hans v.d. Zwan op 08-03-2016 15:06

Perfecte analyse moet ik zeggen

Bob Fleumer op 08-03-2016 15:20

Arme burgers van Europa die vermalen worden door een verweesde Frau en een islamitische dictator tel uit je winst.

De rest van de EU bestuurders zijn slappelingen die niet durven te zeggen dat de Keizerin geen kleren aan heeft.

babsja op 08-03-2016 15:31

ik weet niet maar ze zijn echt van de pot gerukt als duitsland en nederland hier mee akoord gaan maken ze onze landen helemaal kapot ik blijf me tegen dit onnderkruipsel vezeten

jw op 08-03-2016 15:45

wij hebben een referendum tegoed ga stemmen,ook in duitsland zijn verkiezing over 1 week kijken wat daar uitkomt niet stemmen dan ook niet meer zeuren.

only you op 08-03-2016 15:46

Hoe moet je nou een grote graaifamilie tevreden houden? 

Het ene gaat ten koste van het andere? 

channa op 08-03-2016 16:02

Lid van de eu. Dan hebben ze meer mensen met stemrecht dan Duitsland.  En handel  in Turkse  paspoorten aan  de " vluchtelingen " en ze komen alsnog Europa  in. Want dan is de grens met Turkije  ook open. stelletje hufters in Brussel. 

agape op 08-03-2016 16:41

'Dat is de bedoeling: een chaos creeren door een pact met duivel Erdogan te sluiten. En al die leugenachtige zakkenvullers in de politiek, wat staat hen nog te wachten??? Ik zou niet graag in hun schoenen staan met zo'n dichtgetimmerd geweten. Regeren heette altijd vooruitzien! Nu wordt er als excuus gesproken over: met de kennis van vandaag..... Die kennis hadden ze gisteren en eergisteren en 20 jaar geleden moeten hebben, als het regeerders waren geweest. Gelukkig zijn er niet veel burgers meer die nog vertrouwen hebben in de politiek. De vertrouwensstatus hebben zij al lang verloren. Deze wereld heeft mij niets meer te bieden. Ik zie zo uit naar Zijn Rijk van vrede en gerechtigheid. Nog even geduld, broeders en zusters! Het komt eraan! 

leon van Duren op 08-03-2016 16:58

We  hebben genoeg digitale nep euro- munten op voorraad!Een euro kost waarsschijnlijk slechts minder dan een halve gulden!Dankzij het knappe Europese  beleid is het geld niets meer waard!!

Wim van z op 08-03-2016 17:06

Dit moet allemaal gebeuren zoals de Bijbel het voorzegd

Rom op 08-03-2016 17:36

Het hele verkiezings stelsel moet op de schop.Hewt nedrlandse verkiezing stelsel dateert uit de negentiende eeuw en is arristocratischuit de tijd van de koning reggerd en het ``plebs`` moet je onder de duim houden.En op de huidige dag worden we geregeerd door de olichachen.Het Nedrlandse volk heeft geen ene moer te vertellen wat er in z`n land gebeurd.

De inwoners van een stad of dorp hebben geen ene moer te vertellen wat er met/in ihun stad of dorp gebeurd.Daardoor viert de corruptie hoogtij in dit land en laten we het maar niet hebben over witte boorden criminaliteit(hè  Teeven?)

Kopten op 08-03-2016 17:54

Verbijsterend maar verwacht dat Europa ja zou zeggen tegen het turkse dictaat.Dat Rutte e.d. , toch intelligente mensen , tegen beter weten in met alles voetstoots akkoord gaan.Alleen de landelijke parlementen kunnen nog wegstemmen , maar hoe groot is die kans ? De EC ogen en oren dicht en doorgaan , het zal toch allemaal wel meevallen , niet ? Nee , dat zal het niet. De toekomst voorspellen is niet al te ingewikkeld , als je bereid bent lering te trekken uit de ( recente ) geschiedenis , jaren 30 vorige eeuw. Doe geen zaken met dictators om ze mild te stemmen , want die hebben hun ( doorzichtige ) plan al getrokken , vroeg of laat komt altijd de rekening.

Maitreya op 08-03-2016 18:11

Wat moet je anders verwachten van Nederland, het gebrek aan ruimte denkt men te moeten compenseren met inwoners om mee te tellen. Daarbij denkt men op het platte vlak in gelijkheid van alle mensen, alle oneindige verschillen over het hoofd gezien en over één kam gescheerd. Je moet als je politiek bekijkt altijd uitgaan van het grofste eigenbelang, hoe seniel ook en schadelijk voor zichzelf. Verder is de enige relevante kant van de teloorgang van geloof de beperkte zienswijze op vergelding. Immers als je dood bent is alles voorbij, de dood is het hoogste wat je kan bereiken, dat staat aan de basis. Russische roulette, het wisselende voorzitterschap van de EU.

Redhorse51 op 08-03-2016 18:13

Capitulatie.......    onder druk  van Turkse dictator.....Elke weldenkende burger weet dat deze dictator niet te vertrouwen is en heeft een dubbele agenda voor de EU. 

ceneca op 08-03-2016 18:40

Ik heb erdogan(gster) nog nooit zonder snor gezien.

Anna op 08-03-2016 18:43

Europa lijkt reddeloos verloren. Als Davutogglu zegt dat de toekomst van Europa het gespreks onderwerp is, dan zegt dit iets over de positie van Europa. en als Turkije geen reddende hand uitsteekt is de EU gedoemd tot ondergang.....  De ondergang van Europa zou toe te juichen zijn als dan er dan een duidelijk alternatief zou zijn.......maar ook dat is er niet..........Der Spiegel vroeg zich al af " lost Europa de crisis op, of lost de crisis Europa op....."  het grote gevaar is datTurkije nu het levenslot  van Europa in handen heeft..... De EU is het zicht op de kern van haar eigen identiteit kwijtgeraakt, en nu wordt de Christelijke cultuur opgeofferd en afgedwongen door Turkije met de eisen : een visum voor Europa..... ( kunnen de door Turkije gesteunde ISIS klanten zo binnen komen) en lid worden van de EU.........De EU verkoopt haar ziel en principes in ruil voor een oplossing tot de volgende crisis..... Nu voor 6 miljard aan dhimmi geld straks is dat niet genoeg en moet er 12 miljard op tafel komen....... Dit is nu de tactiek wat de islam wil;;;;;......geduld hebben totdat de situatie met de democratische wetten zo onhoudbaar wordt en dan de boel overnemen......( Turkije in de EU ) En dan moet het westen nog dankbaar zijn ook..... Dit zijn islamitische tactieken die op alle fronten in de wereld worden toegepast........dit zijn heel gevaarlijke ontwikkelingen die we steeds meer zullen gaan zien....... Dit is de grote methode  van de islam tot de overname van het wereld gebeuren....( .lees hun eschatologie.....)De mensen rechten organisatie van de VN wordt al gerund door islamieten... Notabene  voorzitter de grote mensen moordenaar en mensen rechten schender Saudie Arabië...... ......nu houden ze zich nog redelijk koest maar er wordt al op islamitische manier beoordeeld.... Totdat dit de norm wordt en dan heeft de islam ook hier gewonnen Stukje bij beetje wordt zo de gehele wereld geïslamiseerd...... Volgens de opdracht van Mohammed.....

De europessche regeringsleiders beseffen niet dat ze heel druk,bezig zijn om zelf af te breken wat Europa bindt...... Onze christelijk wortels en bijbehorende cultuur Het lijkt wel alsof hun eigen baantje en hachje belangrijker is dan een keihard afwijzen van Turkije en het op slot gooien van de grens bij Griekenland en alle bootjes meteen terug sturen... Ze zijn bang ze durven geen maatregelen te nemen ( Erdogan doet dat anders  die pakt kritische jounlasten gewoon op ) twee zo verschillende partners ( als daar hier al sprake van is ) zullen nooit tot overeen stemming komen..... de " zachte", compromis zoekende, zal altijd het onderspit delven......

En dan hebben we het nog niet over de Koerden.... Die worden massaal vermoord in opdracht van Erdogan in het oosten van het land Turkije, waar Europa nu mee onderhandeld.... Erdogan pleegt daar in 2016 genocide.........Hoe lang  duurt het nog voordat de eerste Koerden komen..... En hoeveel miljoen zijn er....... Dus we kunnen nog veeeeeel meer vluchtelingen ( en dan nu dankzij Erdogan himself) verwachten......

En dan de maatregel van Erdogan de vrije pers muilkorven en journalisten arresteren...... Dit land is hardstikke ziek...... En wordt geregeerd door dictators......Dit land is een grote dictatuur aan het worden en dat willen we dan binnen halen in de EU???  Dit is europeesche zelfmoord....    

Wel een beetje heel erg hypocriet van de regeringsleiders...... Nu niet spreken over mensen rechten...... We dansen al aan het lijntje van Erdogan.......  

jottum op 08-03-2016 19:06

is maar te hopen dat we niet over jaren in memoires lezen dat dit werd ingegeven door de gedachte dat pakweg 80 miljoen nieuwe eu-personen toch enkele duizenden nieuwe vestigingen van supermaket A. en L. zijn, waar in die heimat ook al veel turken komen, en vul zoiets dan maar in voor .nl, zodat we nu in een europese supermarktoorlog zijn terechtgekomen. :-)  Voor de griekse, bulgaarse en turkse yoghurt hadden ze niet hoeven doen, want dat is gewoon wat extra vet en komt ook uit de heimat.

http://langleveeuropa.nl/2015/06/jubileum-eu-regeert-al-10-jaar-zonder-mandaat/

Leon op 08-03-2016 19:20

Wederom een schaamteloze vertoning daar op het illuminazi hoofdkwartier. En ja...die stoelen he...😮inderdaad een halve maan bovenop. Men toont ons dus openlijk via symboliek in illuminazi meubels waar dit satanische regime voorstander van is. Verbazingwekkend dat de top van onze (soevereine?) politie en defensie niet wakker worden om een omwenteling in gang te zetten;of toch niet ? Zijn ook zij onderdeel van deze kliek en waren alle (vermoedelijke) dissidente c.q. subversieve elementen reeds van het toneel verdreven voordat deze show begon? Wordt er dan ooit nog een individuele agent wakker in dit mens onterende theater als hij en zijn maten er weer op uit gestuurd worden om toch maar weer kritische inwoners tijdens een protest actie te arresteren vanwege vermeende discriminatie? Te bizar voor woorden dat de kritische inwoner gearresteerd zou worden voor vermeende discriminatie terwijl toegestaan wordt dat 95% van de binnenkomende lieden van twijfelachtig pluimage de 5% mee gekomen christenen, homo's en vrouwen hetzelfde scenario schenkt dat ze juist zijn ontvlucht. Die 5% zijn ECHTE vluchtelingen. 

Op deze planeet zal geen gerechtigheid meer zijn zonder Goddelijk ingrijpen. Gelukkig staat dat beschreven....

Tot die tijd is het een persoonlijke keuze: ga ik als een (is-) lam of als een leeuw?

Kayfas op 08-03-2016 20:24

Wat een boos bericht dit... En Volkomen terecht ook!

Wat een verschrikkelijk mens is die Merkel zeg.... Ik ben echt verbijsterd dat men deze vrouw nog niet met pek en veren de stad uit heeft gejaagd..... En onze president.... Ach ach ach.....

Het wordt gezegd, dat sommige oudere vrouwen een schoothondje nemen, om de man zeg maar,  ehhhhh, te vervangen....  Merkel heeft haar hondje gevonden hoor.... Tjongejongejonge.....

Josef op 08-03-2016 20:29

@agape op 08-03-2016 16:41

In nederland wonen ook heel vee domme mensen, die vele stemmen uitbrengen wanneer mp.pinokkio een paar grapjes verteld.

Dus kennis is ver te zoeken ook bij de zgn. hoogopgeleiden die visie hebben als dat hun neus lang is.

cefas op 08-03-2016 20:55

Verraad. Verraad. Verraad.

Mark S. op 09-03-2016 00:05

Merkel , dat Europa verslindt. Samen met haar vriend Erdogang vernietigen Europa.

BB op 09-03-2016 01:04

Ja idd.dit staat allemaal beschreven in Het Woord...zijn dit niet de voeten uit Daniel van ijzer en leem ?? Het laat zich niet mengen met als eind resultaat het hele beeld stort in. Het duurt niet lang meer en dan komt Jeshua terug op de olijfberg. Laat ons gebed zijn Hem te verwachten ieder moment en Hem aannemen als onze Redder!!

Robert.v.K op 09-03-2016 09:11

Gaat echt de verkeerde kant op idd!! Kijk hoeveel mensen het werkelijk niets interesseert!?!?! Dat vind ik persoonlijk nog het ergste!! Hoe kan dat nou?? betekent deze duisteren toekomst, wat met de dag duidelijker wordt, dan zo weinig voor die mensen, die alleen maar aan werken denken, lease auto's, voetbal en de Kardashians enz...... Kom op zeg, en met een grapje van Pinokkio 5 zetels erbij!! Dat belooft wat..... Echt fijn om te weten en te horen dat er zoveel domme blinden schapen rondlopen! (Die dan blijkbaar nog hoog opgeleid zijn ook??! Dan wel met het inlevingsvermogen van een gepelde Garnaal iig!!) Op deze manier schakelen we nog een tandje bij richting de klippen....... Onbegrijpelijk gewoon!

Voor de mensen die Xander afdoen als paniekzaaiers, jullie zijn eigenlijk een van de ergste! Bagatelliseurs (Het spijt me dat ik het zeg, maar ik meen het wel) In deze tijden moet je de koe gewoon bij de horens pakken, anders snappen ze het gewoon weg toch niet....

https://www.youtube.com/watch?v=sG_SqMyvX0k

En op deze onderstaande link, zie je hoe ze ons collectief manipuleren. (Gewoon ff de tijd voor nemen)

https://www.youtube.com/watch?v=Ua3ESzmKZ0k

Aangezien de NAVO, aangestuurd wordt door NWO Amerika. Is deze onderstaande ook niet algeheel onbelangrijk. 

https://www.youtube.com/watch?v=NJ5lVtQ-ipg

Tijd om op te staan tegen de gevestigde orde beste mensen, al laat je alleen je stem maar horen!! Spread the word, ASAP! Wel het minste wat je kan doen, denk je niet?!?!..............

Proteus op 09-03-2016 09:38

En Rutte stijgt weer 5 zetels in de peilingen. Tja, we doen het onszelf aan en niemand anders.

Bomans op 09-03-2016 10:04

Kijk onze Jean-Marie De Decker is de eerste die wakker schiet.

http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/2640270/2016/03/08/Turkije-en-sultan-Erdogan-zijn-niet-de-oplossing-van-het-vluchtelingenprobleem-maar-de-oorzaak.dhtml?show=art

RW op 09-03-2016 10:24

de mens wikt, maar God beschikt! Geen angst als je bij Hem hoort..

koddebeier op 09-03-2016 11:10

Natuurlijk, Rutte de poedel van Frau Merkel loopt weer braaf aan het lijntje van het bazinnetje !!!

Rutte wees is een vent en leer zelf nadenken !!

formidabele op 09-03-2016 12:00

als we het tegen de handelsgesteldheid van de turk op moeten nemen, kunnen we er beter maar mee ophouden, met mensenlijk leed valt niet te sjoemelen?

Rebellio op 09-03-2016 12:54

Tussen de regels door lees ik in dit artikel toch dat er wel een overeenkomst is gevonde: grenzen dicht en geen geld voor die Turken. Opgelost toch?

sloefke op 09-03-2016 13:52

er was eens iemand zie zei  : ga en verdeel u  ....... maar hij vertelde nie hoe ...... zijn woorden worden nu uitgevoerd

Oma op 09-03-2016 16:00

 

Dedecker geeft duidelijk de oplossing aan: (tenslotte heeft hij met eigen ogen de situatie kunnen aanschouwen)

"Het kan nochtans anders. Om de massale toevloed van bootvluchtelingen te stoppen, zette Australië de Operatie Soevereine Grenzen op. De schepen van de overzetmaffia werden onderschept, teruggesleept naar de landen van herkomst of aangemeerd in vluchtelingenkampen op het eiland Nauru (voor families) of Manus (voor alleenstaande mannen). Wie over zee kwam, mocht nooit het land meer in. De stroom droogde op en er waren ook geen drenkelingen meer. Europa kan net hetzelfde doen en haar buitengrenzen zelf bewaken met asielcentra op de Griekse eilanden Lesbos en Chios en niet uitbesteden aan de Turken. Vluchtelingenkampen moeten door de Internationale Gemeenschap (UNO, UNCHR...) opgericht en gesteund worden in de periferie van de oorlogsgebieden. In Dadaab, op de grens tussen Somalië en Kenia, bezocht ik onlangs een kamp van 425.000 islamitische vluchtelingen. Velen analfabeet, enkelingen geschoold. Ze willen allemaal naar Europa. We kunnen de derde wereld echter niet blijven invoeren om hier een vierde wereld te creëren. We kunnen geen tapijt van uitkeringen en sociale voorzieningen blijven uitrollen waarop men dan kan bidden, met zijn gesluierd hoofd naar het Oosten en met zijn rug naar het Westen. Als Turkije lid wordt van de EU is het tijd voor een BELEXIT, of ik zwem over het kanaal om asiel aan te vragen."

 

Zo simpel kan de oplossing dus zijn! Alleen weigeren de landverraders, die zich onze volksvertegenwoordigers durven te noemen, deze eenvoudige oplossing uit te voeren en liggen ze plat op hun buik voor de dictator erdorat en staan ze te springen om ONS geld uit te delen om onze ondergang te bewerkstelligen!

Het mag heel duidelijk zijn dat de criminele eu-politiek een ander scenario dan 'oplossing vluchtelingenprobleem' in gedachten heeft: de hordes terroristen die zijn binnengekomen en zich verenigd hebben met bestaande bolwerken van geradicaliseerde gestoorden (de zogezegde 'geïntegreerde moslims') voor hun politieke kar spannen om de autochtone bevolking te onderdrukken en machtscontrole te vergroten....van de domheid van die bende analfabeten en hun doodwens wordt door de elite gretig gebruik gemaakt om via verdeel en heers in beide zijden grote aantallen slachtoffers te maken en meteen ook de eigen bevolking ferm uit te dunnen.

 

Dat wordt beoogd: oorlog voor machtsbehoud en grotere controle: politiestaat en nwo, ongeacht wie en hoeveel burgers ze daarvoor moeten 'opofferen'

 

Dat de bevolkingen van eu nu maar eens hun politieke lei(ij)ders afdreigen (want dàt blijkt nog het enige middel te zijn dat we hebben in een (schijn!)democratie waar de stem van het volk genegeerd wordt!), hoog tijd hiervoor om een sterk signaal te geven dat ze niet te doen hebben met een bende schapen die zich willoos naar de slachtbank laten leiden zoals de hersenloze mohammedanen maar volkeren met vechtlust, vechtlust om hun cultuur, hun vrijheid, godsdienst, levenswijze, continent en beschaving te verdedigen en de toekomst van hun kinderen/kleinkinderen veilig te stellen, zonder oorlog !

 

Er wordt Geen akkoord gemaakt met de islamo-fascistische erdorat tegen de wil van 500 miljoen europeanen!

 

Laten we ons verenigen en deze misdadige bende eu voor de rechter slepen.

5318537 op 09-03-2016 17:56
Proteus op 09-03-2016 09:38

En Rutte stijgt weer 5 zetels in de peilingen. Tja, we doen het onszelf aan en niemand anders.

Nee het zijn de media die zijn als een herhaling van Goebbels en Streicher (Der Sturmer) met hun valse en verknipte,,waarheden,,verkopend hun ziel als ware misdadigers.  (In zeker zin heb je gelijk omdat men te beroerd is om iets verder te kijken dan hun neus lang is,en daarbij ook alle negatieve en verontrustende gegevens glashard en oerdom negeren)

Josef op 09-03-2016 18:59

Robert.v.K op 09-03-2016 09:11

U heeft helemaal gelijk, de mens is een dom kuddedier geworden, waar het de politiek betreft.

Als een of andere pias in de politiek een voorstel doet hoe dom ook er heel veel schaapjes het er mee eens zijn zonder na te denken wat dat voorstel inhoud.

En ook  over Kennedy,waar die ene link naar verwijst, dat LBJ. in opdracht van een CIA opperhoofd, gezegd heeft dat de ware toedracht over 75 jaar openbaar mag worden gemaakt, zijn  ons heel veel leugens op de mouw gespeld, en veel onder het kleed geschoven.

http://mens-en-samenleving.infonu.nl/diversen/43768-werd-kennedy-vermoord-door-de-cia.html

grrrr001 op 09-03-2016 19:45

Frans Timmermans Marionet van TTIP om burgerbelangen de nek om te draaien, timmerter op los nu de aandacht zich vooral toespitst op de instroom van honderduizende (gelukzoekers criminelen) om TTIP geniepig goedgekeurd te krijgen."Een transparanter EU die beter verantwoording aflegt, kan betere resultaten voor burgers leveren. tweeet Timmer...mansEU van 1maart tot15maart2016daarna wordt de bevraging afgesloten.Transparantie noemt Frans Timmermans dat document waarin geen toegang bestaat voor de burgerbevolking om deze te kunnen beoordelen, het zou me sterk verwonderen of Timmermans deze zelf heeft ingezien bestaat namelijk uit honderd en meer pagina s, waarbij diegene die dat wenst in te kijken (vraag wie?)een verklaring dient te tekenen voorvoledige geheimhouding.Wij eisen dan ook voledige openbaarheid over alle documenten van TTIP en debatten over de gehele inhoud als dusdanig zonder gefoefel(vals spelen) van euromarionet Frans Timmermans en aanhang van hetzelfde allooi(gelijkgestemden).Dat deze ontoegankelijk zijn is een reden te meer om argwanend te zijn. TTIP?-- http://ec.europa.eu/transparency/civil_society/public_consultation_en.htm --Het onderwijs gaat zienderogen achteruit, ouders kamperen buiten de schoolpoorten om hun kinderen ingeschreven te krijgen in een zeldzame schoolwaar de neerwaardse spiraal nog niet is toegeslagen, ondanks een onderwijs minister die zich uit de naad werkt maar moet opboksen tegen een muur van onoplosbare feiten die enkel door grensbewaking, instaleren douane en verplichte legerdienst eigen munt en een Belgie dat souverein land is. Heel dat europa met onverkozen europarlementariers is louter opgericht om alle landen die hier onder vallen leeg te plunderen en de bevolkingen tot de bedelstaf te brengen.De bevolking van Belgie eist een stemming om de mening van de bevolking of ze ja dan nee bij dit europa willen, zoniet is Belgie een souverein land,  en dient dit europarlement te verkassen uit Belgie en kunne de door europa veroorzaakte puinhopen worden opgeruimd.

Rode Wouw op 09-03-2016 20:03

Frau Merkel is een beetje ondeugend dat ze zonder hoofddoekje bij Sultan Erdogan op bezoek gaat.

Ron op 09-03-2016 20:43

Welke nationaliteit had Merkel oorspronkelijk?

Oost-Duits.

Wat is de bedoeling van Oost europese landen Oost-Duitsland en Rusland op kop?

De vernietiging van West-Europa.

Wordt het geen tijd om de houtworm afkomstig uit het oosten en geinfiltreerd onder het mom van en groot EU uit te roeien.

Als ze bedreigt worden door het Poetin regime moeten we ze verdedigen , als ze de democratische overeenkomsten moeten naleven zijn ze ze vergeten.

Ze kosten de belastingbetaler van het rijke Westen miljarden, ontduiken de belastingen en stelen als raven.

Mart Hoogedoorn op 09-03-2016 23:01

Als buiten europa wonend in brasil.verbaas ik mij steeds meer over de onverschilligheid en onderdanigheid van de nederlander.

Robert.v.K op 10-03-2016 10:13

Josef op 09-03-2016 18:59

Dankjewel voor je persoonlijke reactie! En de link waarna je verwees is ook verhelderend, Uiteindelijk allemaal puzzel stukjes, die je, mits je geïnteresseerd ben in de waarheid natuurlijk, zelf kan leggen. En zoals je al aanhaalde, het zijn alleen maar leugens!!

Fijn om hier en daar toch mensen te horen die wel wakker zijn, of zijn geworden. zoals b.v. de meeste op deze site gelukkig. Ik begrijp de mensen die het niet snappen, of willen snappen ook wel een beetje, het is niet niks om zo bruut uit je droom wereldje getrokken te worden. Voor mij was het 3/4 jaar geleden ook wel ff slikken! Maar juist daarom, des te meer reden, om het negatieve (ShellShock truth) gevoel wat daaruit ontstaat, om te zetten in iets positiefs waar we allemaal voor kunnen staan.... De mensheid, want dat staat nu blijkbaar toch echt op het spel!

Einstein: WW4 zal met stenen en stokken worden uitgevochten... En je hoef geen raketgeleerde te zijn om te snappen dat dat niet goed zal uitpakken voor ons droomwereldje ; ) 

https://www.youtube.com/watch?v=JXh3Ob_zDhs

"Si vis pacem, para bellum" In welke vorm dan ook....

Rebellio op 11-03-2016 09:23

ISIS aangeworven jihadisten komen uit meer dan 40 landen wereldwijd, waaronder Iran en Rusland. 72% van hen zijn Arabieren met Tunesiërs en Turken en slechts 1,7 procent Syriërs, de Irakezen  1,2%. Hoofdzakelijk is de nationaliteit van de ISIS strijders Saoedi, Marokkaanse, Tunesische en Egyptisch (tweederde). 25% van de ISIS-strijders zijn Saoedi's. Turkse gevechtsstrijders nemen de leiding onder ISIS buitenlandse strijders, Frankrijk is de tweede. 

Zo wordt het argument dat Irak en Syrië een voedingsbodem voor ISIS is een onjuiste argument. ISIS is daarom een import. Het is een import uit landen die niet als terreur Staten worden beschouwd, maar het blijken toch DE voedingsbodem voor fundamentalistische moslims. Het is een uitvoer voornamelijk uit Saoedi-Arabië!

http://shoebat.com/2016/03/10/leaked-isis-documents-reveal-palestinians-jews-god-will-bring-redemption-join-israel-israel-will-join-jesus-christ-will-come-soon/

 

“In de tijd van het einde stuit de koning van het zuiden op hem en stormt de koning van het noorden op hem af met wagens, paarden en met vele schepen; de landen zal hij binnenkomen,  overspoelen en weer verdergaan; komen zal hij in het land van het sieraad en myriaden zullen struikelen; maar dezen zullen ontsnappen uit zijn hand: Edom, Moab en het begin van de zonen van Amon; Als hij zijn hand uitstrekt in de landen,- zal voor het land Egypte geen ontsnapping wezen; heersen zal hij over de schatten aan goud en zilver en over alle begeerlijkheden van Egypte,- met Libiërs en Koesjieten in zijn schreden; maar ongehoorde dingen zullen hem verbijsteren, vanuit Zonsopgang en vanuit het noorden,- en in grote gramschap zal hij uittrekken om velen te verdelgen en te bannen; zijn paleistenten zal hij planten tussen de zeeën en de berg van het heilig sieraad; maar dan zal hij komen bij zijn einde, en er is niemand die hem helpt” (Daniel 11:40-45)

Deze cijfers geven ook een verklaring voor wie de noordelijke en wie de zuidelijke rijken zullen zijn in Daniels profetieën: ISIS heeft haar bron in het zuiden: Egypte, Tunesië, Marokko en Saudi Arabië. Wanneer Turkije met bondgenoten uiteindelijk als “vredesmacht” de rust in de Levant mag bewaken omdat ISIS uiteindelijk is verslagen hebben we twee rijken die elkaar niet echt mogen. Turkije zal uiteindelijk zelfs deze zuidelijke landen helemaal de mond willen snoeren, wat uiteindelijk volgens bovenstaande tekst ook zal lukken. Het zal echter ook het laatste winnende wapenfeit zijn.

Lodewijk op 11-03-2016 14:39

Vandaag:

Erdogan is de Koerden aan het uitroeien:

"Burned to death, beheaded’: Cizre Kurds accuse Erdogan’s forces of civilian massacre (RT EXCLUSIVE)"

https://www.rt.com/news/335200-cizre-burned-beheaded-kurds-erdogan/

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl