HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

NAVO opperbevelhebber over migrantenstroom: Europa wordt als door kankergezwel opgevreten

Generaal Breedlove: Europa laat dagelijks grote aantallen criminelen en ISIS-terroristen binnen


Generaal Philip Breedlove (foto), de hoogste Amerikaanse commandant in Europa en opperbevelhebber van de NAVO, heeft tijdens een hoorzitting van het comité Gewapende Strijdkrachten van de Senaat bevestigd dat er dagelijks grote aantallen als vluchtelingen vermomde criminelen en terroristen tot de EU worden toegelaten. Op de vraag van een senator of daar ook ISIS strijders tussen zitten, antwoordde hij: ‘Dat denk ik inderdaad.’

 

Breedlove zei dat de migrantenvloed zo’n 1 tot 2 jaar geleden ‘waarschijnlijk nog voor het merendeel uit legitieme vluchtelingen’ bestond, maar dat dit ‘de afgelopen maanden en het laatste jaar’ niet meer het geval is, ‘en we criminaliteit, terrorisme en buitenlandse strijders’ zien, ‘die duidelijk een dagelijks onderdeel zijn van de vluchtelingenstroom.’ (1)

‘Europa wordt als kankergezwel opgevreten’

De Westerse topcommandant verklaarde zelfs dat Europa in zijn ogen ‘als door een kankergezwel wordt opgevreten’ (3). Dit soort termen zou de politiek-correcte pro-immigratie/pro-islamisering elite in Brussel, Berlijn en Den Haag onmiddellijk uit hun vel doen springen van woede, maar vermoedelijk is de gevestigde orde vooral met stomheid geslagen dat deze vergelijking toch echt afkomstig is van de opperbevelhebber van de NAVO.

En dat wil heel wat zeggen voor de doorgaans bezonnen en gematigde Breedlove. Als in de top van de militaire tak van de NAVO al zó tegen de migranteninvasie van Europa wordt aangekeken, dan zouden zelfs de grootste voorstanders in Europa –zo ongeveer alles wat zich links, progressief, liberaal en christendemocraat noemt- zich eens achter de oren moeten krabben of hun open-grenzenbeleid nu echt wel zo ‘humaan’ en ‘beschaafd’ is als ze hun kiezers nog steeds voorhouden.

Merkels ‘chemie laboranten’ zijn barbaarse criminelen

Angela Merkels ‘chemie laboranten’ uit Afrika en het Midden Oosten –haar letterlijke woorden!- blijken in werkelijkheid hoofdzakelijk te bestaan uit meest analfabete, barbaarse criminelen die hier enkel zijn gekomen om te roven, te stelen, te verkrachten en chaos te creëren, en niet ons een fijnere, harmonische, vreedzame en vooral ‘rijkere’ toekomst te bezorgen, zoals de bondskanselier in Berlijn, en in haar kielzog de immer slaafs volgende Nederlandse regering Rutte en bijna het complete Westerse mediacomplex, blijven volhouden.

Media en ‘links’ houden burgers nog steeds in de waan

In de meeste media zult u –mede dankzij de grote druk van de machtige pro-asiellobby, waaronder tal van ultralinkse anti-Westerse actiegroepen (5)- dus vergeefs zoeken naar Breedloves ernstige waarschuwing. In Duitsland gaat men ondertussen vrolijk door met het tergen van de autochtone bevolking, door bijvoorbeeld ‘anti-afgunst’ cursussen voor Duitsers te organiseren, die dan ook nog eens met een brede glimlach gratis designermeubels voor asielzoekers in elkaar mogen schroeven. (4)

Her en der beginnen plaatselijke autoriteiten zich toch wat zorgen te maken over de exploderende criminaliteitscijfers. In Recklinghausen, op hemelsbreed nog geen 50 kilometer van de grens met Nederland, werden steekproefsgewijs 903 migranten aan een onderzoek onderworpen. De eerste resultaten: minstens 180 van hen zijn criminelen of terroristen.

Terreuroorlog komt steeds dichterbij

Ook in de NAVO lijkt men inmiddels te beseffen en te weten dat de klok onverbiddelijk doortikt naar het ‘uur U’, het moment waarop in Europa een enorm aantallen ISIS-strijders en andere zware moslimcriminelen gelijktijdig hun terreuroffensief openen tegen de grotendeels nog altijd nietsvermoedende Europese bevolking.

Zolang de grenzen van landen zoals Duitsland en Nederland nog altijd wagenwijd geopend blijven, zullen de terroristen daar zo lang mogelijk mee willen wachten, omdat hun oorlog tegen Europa het meeste kans van slagen biedt als ze met zoveel mogelijk zijn.


Xander

(1) Infowars
(2) KOPP
(3) CNN
(4) KOPP
(5) Antiwar News

 

indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Pagina12
Ike op 04-03-2016 00:01

@Ike op 03-03-2016 14:56 maar vooral @ Mod

Als ik inlog met Windows 8.1 zonder het hier gebruikte emailadres, maar met een ander emailadres waarmee ik dit plaats en wat opzoek met Google, krijg ik inmiddels een Google menu met 'Ike' in de rechterbovenhoek te zien, terwijl ik uitgelogd ben van Googlemail.

Kennelijk heeft men al een koppeling gemaakt met het ipadres of de ID chip van mijn computer. Hardstikke leuk, niet? Het is alleen jammer dat ik niet zo bang uitgevallen ben.

Ik heb al eerder uitgelegd hoe alles naar een persoon gekoppeld kan worden omdat iemands emailadress gekoppeld moet zijn aan een telefoonnr of een ander emailadres. Een telefoonnr is gekoppeld aan een BSNnr en bankrekeningnr. Een bankrekeningnr is in elk geval gekoppeld aan een BSNnr van een ID.

Mbv Big Data technieken als bijvoorbeeld Hadoop kunnen dan profielen van mensen gemaakt worden. De fusioncenters (data en netwerk en telefoon) houden nu alles bij van mensen.

Voor de aardigheid geef ik jullie daarom maar het adres van een site waar jullie vel kunnen lezen over de betrokkenheid van de politiek en de elite bij WWII;

https://gerard1945.wordpress.com/

Ik ben wel wat gewent, maar kan het nauwelijks geloven, wat ik er lees.

Denk maar goed na over alle maatregelen die men nu invoerd tegen jihadisten die onze vrijheden ook aantasten en het nieuws verder willen controleren.

 

Ike, dank voor uw informatie. Google producten staan daar om bekend, maak een nieuw email en dan geen Gmail of daaraan gelieerd, geen google zoekmachine gebruiken. Verwijder na elke sessie op een website uw browsergeschiedenis, of via Ccleaner ook alle cookies. XN wil een email bij de nickname zodat altijd te traceren is of iemands nickname niet oneigenlijk gebruikt wordt door een ander. Als u een voorstel heeft voor betere veiligheid meld dat op het forum a.u.b . Mvg. Mod.

 

 

Mark S. op 04-03-2016 00:25

@Ike, Dank je. Film gezien. Interessant. Zijn laatste woorden in deze film waren: To Hell with war!

Geen toeval deze laatste woorden. Ik denk dat achter alle belangen en partijen die een rol spelen bij het uiteindelijk tot stand komen van een oorlog, Satan schuil gaat en de machthebbers, de elite, de politici die zich tot een marionet van hem hebben gemaakt.

Oma op 04-03-2016 01:02

@bob2:

Grootspraak van die franse -- wánt als frankrijk de vluchtelingen het kanaal naar engeland overstuurt zoals ze dreigen te doen, dan pas snijden ze in eigen vingers....en férm want sinds Kerstmis is het aantal, dat in de 'jungle' te calais probeert in engeland te geraken, met de helft verminderd, nu zijn het er nog 4000...

De boodschap is doorgekomen bij de vluchtelingen dat ze vanuit calais niet in engeland geraken en die ontmoediging vernietigt frankrijk dan waardoor er weer een groter aanzuigeffect voor vluchtelingen zal zijn in frankrijk.

Laag bij de grond en pure chantage, smerig spel, spierballen gerol uit paniek van frankrijk want tenslotte heeft het verdrag over grenscontrole tussen beide landen Niks te maken met een eventuele brexit uit eu! Dat staat er volledig los van!

Wat breedlove betreft: populisme? Vertellen wat steeds meer mensen vermoeden en vaststellen, enkel om een rookgordijn op te trekken? 

Allicht, want een hooggeplaatst iemand mag enkel zeggen wat wordt voorgeschreven, daar waken de criminelen die achter de schermen aan de touwtjes trekken wel over! Desinformatie rondstrooien met een welbepaald doel is een gekende taktiek Van die bandieten...

Indien het breedlove echter ernst is en hij tegen de elite ingaat met deze uitspraken, zowaar een klokkenluider, dan zal dit geintje hem zijn baan kosten en zal hem waarschijnlijk geen lang leven meer beschoren zijn; dus: de tijd zal leren met welke bedoelingen deze opperbevelhebber van de navo zijn visie geeft...

Schoem op 04-03-2016 11:46

Ik ben zelf moslim maar snap niet hoe het kan gebeuren dat zoveel mensen in Europa tegen de vluchtelingen zijn en tegen hun komst maar toch laat prmier rutte en angela merkel dit toe. Polen zijn grappenmakers wie wil er nou naar Polen we zijn jullie ook zat, wat mij betreft ik ben hier geboren en getogen heb het recht dit te zeggen, mijn vader betaald hier 40 jaar belasting en de rest van me familie werkt ook, dus ik heb meebetaald aan dit land, 

mensen hebben zeker gelijk als ze zeggen dat er veel criminelen groepjes en misschien ook isis strijders tussen zitten, maar een grote groep van deze mensen heeft ook nog meer geld als jij en ik samen en dan krijgen ze alsnog geld 5000 euro inrichtingsgeld voor hun huis plus elke week boodschappengeld 80 euro dat hou jij en ik niet over en ze beginnen schuld vrij in Nederland, waarom werken we niet samen om deze mensen tegen te houden want echt waar geen enkele Turk of Marokkaan die hier geboren is wil deze mensen hier, en die Polen ook niet en als er dan nog geen genoeg werk is dan pas komen de Marokkanen en Turken aan de beurt,

maar voorlopig die asielzoekers eerst tegenhouden mee eens toch dan krijgen die Nederlandse jongens bloodnederanders bedoel ik weer waar ze recht ophebben, genoeg werk dan, en even eerlijk zo zou jij ook behandelt worden in een ander land eerst eigenvolk niks mis mee maar daarna komen de buitenlanders aan de beurt die hier al jaren wonen en daarna, daarna is er op dit moment niet genoeg werk meer op dit moment, dus daarna zeg ik tegen die Polen ga maar werk in Rusland zoeken en tegen die Syriërs ga maar naar Iran of saudi Arabië of Dubai zal mij worst wezen want ze kunnen ook niet met hun tengels van mijn Nederlandse zusjes afblijven, wat denk je wel niet dat ik het goed keur wat die beesten in Keulen hebben gedaan, buiten het feit dat deze mensen genoeg naakte vrouwen op stranden of op internet hebben gezien, kunnen zij niet er niet mee omgaan omdat zij simpelweg geen manieren van huis hebben meegekregen.

daarnaast vind ik het echt jammer dat sommige mensen mijn soort een woestijn volk noemt, en dat de islam constant het gesprek van de dag is, het lijkt wel of jullie interesse in de islam hebben, het is geen schande hoor maar beledig mijn geloof aub niet. Cat Stevens heeft ooit gezegd ik heb eerst de islam ontmoet dan pas de moslims anders was hij nooit moslim geworden. 

 • en die mensen onder ons die zeggen dat isis een project van Amerika of CIA of van israel is, je zit er naast vele moslims zeggen dit ook, isis is islam in de zuiverste vorm, natuurlijk zijn er ook moslims de meeste die zeggen dat isis geen islam is van zulke mensen worden jullie moe toch nou ik ook, in de koran staan er nou eenmaal dingen die joden en christenen niet echt blij zullen maken, nou ik hou niet van smoesjes en eromheen draaien enzo, maar als iemand dat leest die moslim is en denkt dat hij dat bij jou kan doen dan zit hij er ver naast, want een moslim liegt nooit bedriegt nooit steld wereldsezaken zoals huizen auto's goud en diamanten op een lagerpitje, houd niet van overspel is trouw aan zijn vrouw dus en andersom, roddelt niet over mensen, beledigt nooit een mens, steelt niet etc etc etc zodat hij de rust in zijn omgeving en huis kan bewaren zodat zijn vrouw er niet te lekker en te sexy bij loopt op straat of zijn dochter zodat zijn zoon niet op zijn 7e jaar al oversekst is door alles wat zijn ogen te verduren krijgen, al die naaktheid op televisie dus, zo iemand die op tijd zijn gebed doet en god constant aanbid zoiemand die alleen maar in de hemel wil zijn en niks met het wereldse heeft uit liefde voor god wil zo iemand de wetten van god nee beter gezegd hij moet de wetten van god verdedigen, maar zie jij zulke moslims die deze eigenschappen hebben, ik niet hoor ze zijn wel allemaal goed in zeggen van allah mag dit niet van allah mag dat niet enzo, maar zelf doen ze alles wat god verboden heeft.
 • Wat ik probeer te zeggen heb geen vrees van deze hedendaagse moslims het zijn meer parasieten die alleen meer meer willen zoals de joden de ortodohodoxe joden hebben die de echte gelovige zijn.
 • hebben wij isis echte moslims, denk niet dat ik voor of tegen deze mensen ben, nee ik zeg alleen wat vele moslims ontkennen.
 • Isis wil graag het kalifaat uitroepen in het midden oosten en noord Afrika, ik snap niet waarom mensen hier in west Europa zich daar mee willen bemoeien, iedereen mag zijn geloof toch uitoefenen op eigen boden( de wereld is niet van mensen maar van god).
 • Als voorbeeld geef ik een moslim mag geen rente betalen of krijgen, iedereen die hier aan meewerkt is rechtstreeks in oorlog met god, sommige mensen willen in zo een land leven waar dit mogelijk gemaakt word, dus zelfs marokko neemt rente aan maar als je geld op de bank hebt staan krijg je geen rente, krom he, dus een land als Marokko Saudië Arabië is voor een isis aanhanger hetzelfde als hier in Europa te verwesters en met een banksysteem die niet halal is dus leeft hij haram in zo een land, nu willen mensen in syria en Irak op eisen wat al eeuwen van hun is, Bagdad is de oudste stad van de wereld, en ale wijsheid komt er vandaan, denk je dat zulke mensen met hun roots van duizenden jaren, makkelijk te verslaan zijn door legers van Amerika of Rusland, het is gewoon veels te ingewikkeld om even snel uit te goederen.
 • Wat betreft hemel en hel daarover beslist alleen god dus wie zegt dat een goede christen of goede jood niet de hekorting komt en een slechte moslim komt in de hel, toch dus doe goed je bent niet bijzonder als je joods of moslim bent je bent pas echt bijzonder als je een van Gods menSen bent.
 • Tot slot wil ik zeggen tegen de mensen die niet begrijpen waarom god hun naaste afneemt of ziektes geeft of überhaupt niet begrijpen waarom god de mensheid heeft geschapen, god heeft de mensheid geschapen met maar 1 doel het aanbidden van hem, en hij heeft heet paradijs geschapen en de hel en heeft hen beiden belooft hen te vullen, weet je wat de brandstof van de hel is,dat zijn mensen en stenen( beelden van afgoderij). Gun god dat hij ons mensen zo kan zien, zoals jij er ook niet van wakker ligt dat je een vlieg dood mept, kan god jou of mij in de hel stoppen zonder hardfeelings, gun hem dat hij is tenslotte de koning der koningen.
Rebellio op 04-03-2016 13:49

@Schoem, Zoals u uw algemene opvattingen omschrijft, lijkt het of uw voorouders ooit gedwongen bekeerlingen zijn geweest: De Christelijke cultuur aanhouden onder een islamitisch sausje. Het is dan weer jammer wat betreft uw generaliserend oordeel over onze joodse medemens. Dat “wij” interesse hebben in de islam is omdat we proberen vooruit te kijken, een toekomstvisie proberen te ontwikkelen. En als we vooruit kijken dan zien we een hele grote stoorzender: de islam. Vraagt u zich wel eens af waarom de overige moslims dan zo’n ander leven leiden dan u in gedachten heeft? Zou dat niet komen omdat u het verkeerd ziet?

Wat betreft uw opmerkingen over IS: Het officiële plaatje is dat het westen verantwoordelijk werd gehouden voor een groep onderdrukkende terroristen in de Levant die zomaar alles konden veroveren. En  terwijl Het Westen toe keek waren er miljoenen vluchtelingen in Syrië, Libanon en Turkije.

Al de door u genoemde positieve eigenschappen van een moslim gelden overigens alleen tussen de moslims onderling. Dat laat ook gelijk zien wat een van de basis problemen van de islam is: Wie of wat is dan precies een moslim? Want als hij niet valt onder “de juiste omschrijving” dan is het ongelovige of afvallige en dan weet u wel wat de koran zegt wat er met die mensen gedaan moet worden. En dat is nu juist wat we de mohamedanen elkaar zien aandoen…

Thor op 04-03-2016 16:10

Het Westen wou in eerste instantie niet eens ingrijpen in Syrië, ondanks herhaaldelijk aandringen van verschillende rebellengroepen die protesteerden tegen de westerse onverschilligheid. Op een bepaald moment toe DAESH ruim 30.000 Yezidis gijzelden op de berg Sinjar en allemaal dreigden om te komen was er echter geen andere mogelijkheid meer dan om militair in te grijpen.

Ik heb de Koran gelezen (omdat ik wou weten waarom moslims zo aggresief zijn) en er staan inderdaad veel dingen in die christenen en joden niet graag lezen. Ik begreep toen ook de reden van het islamgeweld. Er wordt meermaals opgeroepen om niet-moslims te vermoorden of te behandelen als tweederangsburgers. Een boek als de koran had dan ook al lang wereldwijd verboden moeten zijn.

Pino op 04-03-2016 16:14

@Schoem, uw woordenwaterval doet mij vermoeden dat dit kunstmatig geknipt en geplakt is. Met andere woorden, het is nep. Echter, als het zover komt dat u keuzes moet maken dan weten u en ik waar uw keuze op gaat vallen. Dit is zo verrekte hypocriet. Wij zijn in uw ogen ongelovige varkens dus maak mij niet misselijk met '40 jaar aan meebetaald' want daar heeft u voor genoten. Het liefst wilt u vandaag nog liever dan morgen uw broeders begroeten in dit geuzenland. 

@Ike, u ook niet bang? Mooi, ik ook niet! Ip-adres, traceerbaar, nickname,bespioneren.....kom maar op. Ik ben voor de duvel niet bang. Kan ook niet anders als Godsman.

Afgelopen week midden in de nacht...mijn oudste zoon sliep tussen ons in...alle drie rechtop in bed....een drone bij het slaapkamer raam. --? Ach, ik ben het alweer vergeten. Zo ver gevorderd ben ik al. Mijn partner was echt in paniek. Wat een land. Wat een wereld.

Rebellio op 04-03-2016 19:18

@Thor, u bent een man (of vrouw) naar mijn hart! Maar ik moet u wel vertellen dat er op deze site een aantal mensen zijn die van mening zijn dat Het Westen (of de N(ew) W(orld O(rder))  al aan de oorsprong van elke "Arabische Lente" stond. En dat de rest eigenlijk toneel spel is (geweest). Zover ben ik nog niet, maar dat het gebeuren niet zo zwart wit is (geweest), daar ben ik wel van overtuigd. En dat de koran verboden wordt, daar zullen nog wel een aantal jaren overheen gaan. Maar dat moet wel gebeuren ja.

Qromwel op 04-03-2016 19:52

Pino op 04-03-2016 16:14: Dat idee had ik ook bij Ottoman.Maar X. wilde daar niet van weten.

Qromwel op 04-03-2016 19:55

Thor op 04-03-2016 16:10: Verbieden maakt zaken alleen maar interessanter.

Ike op 04-03-2016 22:23

@Thor op 04-03-2016 16:10

Absolute onzin, dat het Westen niet wilde ingrijpen. maar misschien moet je gewoon wat preciezer zijn. De Neo Con's en Hollande wilde dat er ingegrepen werd in Syrië en MI5 en Erdogan en het Saudische koninklijke huis en Qatar wilden dat er ingegrepen werd. De plannen om Syrië op te delen waren ook al heel oud. Van voor de eerste Golfoorlog. Hagel en Obomba tekenden echter niet en toen de CIA met de Saudi's saringas aan rebellen had gegeven en die het gebruikten werd de schuld gegeven aan Assad en wilde het Westen bijna ingrijpen.

Ze vielen echter op hun mondje en Poetin pareerde het door Kerry met het vewijderen van de chemische wapens van Assad in te stemmen en daarmee de inval uit te stellen. De Neo Con's en de CIA hadden Obomba en het Amerikaanse volk bijna over de streep en toen ging het niet door. Verder floepte Carla Del Ponte eruit dat de chemische wapens die gebruikt waren, niet kwamen van Assad, maar door Turkije heen waren gesmokkeld en afkomstig waren uit Saudi. De man van het Turkse openbaar ministerie die de ISIS strijders hadden gearresteerd werd later gearresteerd.

http://www.veteranstoday.com/2015/12/14/turkey-supplied-sarin-gas-to-isis/

Erdogan heeft ook de politiemannen laten arresteren die saringas hadden gestopt in Turkije en de chef van de redactie van de krant had hij laten arresteren en gezegd dat hij hem zal vervolgen voor het uitlekken. Hij beschuldigde iedereen van hoogverraad;

http://www.veteranstoday.com/2015/06/01/he-will-pay-a-heavy-price-erdogan-threatens-turkish-editor-in-chief-for-scandalous-report/

Dat was de reden dat de inval niet doorging, niet het gebrek aan de wil van de NAVO en de Arabische bondgenoten.

Het recente plan om Syrië op te delen is het plan Yinon;

http://www.voltairenet.org/article186019.html

Ga maar wat meer op het internet zoeken en je zal er alles over lezen en over de hulp van de Neo Con's daarbij. Daarbij moet opgemerkt worden dat oud VS vice president Dick Cheney werkt voor het Genie olie bedrijf dat op de Golanhoogte olie heeft gevonden en omhoog wilt halen.

Daarnaast speelt het en rol dat Israël en Turkije liever niks geven aan Syrië van de opbrengsten van Leviathan gasveld en dat Saudi, Qatar en de VAE soenitische pijplijnen willen door Syrië en niet de shiietische pijplijnen die door Assad, Malaki (Irak) en Iran waren afgesproken.

Daarbij speelt het ook een rol dat de de laatst genoemde landen ook al tegen het hanteren van de USD als olievaluta zijn.

Het spijt mij, maar je zit er niet een beetje naast, maar gewoon volkomen naast. De voormalige Amerikaanse ambassadeur Robert S. Ford heeft een grote rol gespeeld bij het oprichten van ISIS in Syrië. Ga maar in het Engels zoeken op het net en je zal daar veel verhalen over terugvinden.

De Neo Cons zagen daarbij natuurlijk ook graag Rusland de gebruikte haven opgeven in Syrië.

Het lijkt er vooral op dat jij en Rebellio de MSM blijven volgen tegen al het bewijs in. Ik kan alleen maar raden waarom.

Maar ik ben al tig keer bedreigd in de echte wereld dat ik mijn mond hier moest houden hierover. Voor mij is dat alleen maar een bevestiging van wat de andere sites weergeven.

Ik walg van de holocaust van de WWII en ik walg van de genocide die nu word gepleegd in Syrië door het NAVO proxyleger ISIS en Al Nusra (Al Qaida (CIA)).

Ik ben van mening dat juist de steun van Nethanyahu voor de acties tegen Assad veel gevaarlijker zijn voor Israël dan het afzijdig houden of het bevechten van ISIS.

Gelukkig is niet de gehele CIA voor het gebruik van ISIS en is de DIA (van defensie) er ook fel tegen. Veel veteranen in de VS zijn ook tegen en dit alles is ook de reden dat Trump op zoveel steun kan rekenen, omdat van hem word verwacht dat hij ook tegen een oorlog in en om Syrië is. Dit is ook een reden dat men nu zelfs hoopt op een revolutie in de VS betreffende de politiek den dat Trump de eerste kandidaat word, die niet gebonden is aan het MIC of de democraten of de republiekeinen.

Zelf geef ik hem niet zo lang te leven als hij werkelijk tegen het MIC en onafhankelijk zou zijn van de democraten of de republiekeinen.

Er zijn al veel conservatieven die Trump omgebracht willen zien worden.

Chuck Hagel is vervangen door de Neo Con Ashton Carter en Maliki van Irak heeft moeten opstappen en Obomba zijn dagen als president zijn geteld. De meeste presidentskandidaten in de VS volgen de lijn van de CIA en steunen een ingrijpen in Syrië.

Ike op 05-03-2016 13:55

Peter Ford niet te verwarren met Robert S. Ford over Syrië;

http://www.zerohedge.com/news/2016-03-04/former-uk-ambassador-syria-usuk-foreign-policy-doomed-even-corrupt

Robert S. Ford was de Amerikaanse ambassadeur in Syrië die hielp ISIS op te zetten in Irak en Syrië. Peter Ford was de Britse ambassadeur in Syrië die daarvoor in Syrië zat en fel tegen de genocide in Syrië is.

Het is opvallend in bovenstaand artikel dat Peter Ford het heeft over de steun van het Westen aan de kots regimes Saudi, Koeweit, Qatar en de VAE die ISIS en Al Qaida steunen en dat Clinton ook gelijk gesteld word aan een Bush omdat ze hetzelfde beleid wil voeren en voerde tav de 'bevriende' Arabische staten van de NAVO.

Wat ik opvallend vind in het volgende artikel is dat ook Turkije met Russische helikopters vliegt (denk aan verdachten van het werpen van chloorvaten uit helikopters) en dat het ook meerdere Russische wapensystemen al bezit, alleen niet de laatste versies;

http://www.strategic-culture.org/news/2016/03/03/turkey-missed-great-chance-modernize-its-military.html

Hoe Turkije de Koerdische strijders beschiet om hun offensief tegen Al Nusra te hinderen en hoe Turkije Al Nusra bevoorraad met Turkse vrachtwagens;

http://www.infowars.com/turkey-keeps-shelling-kurds-backing-terrorist-groups-in-syria-russia/

Als je bedenkt hoe belangrijk de olie en gasbedrijven zijn bij de Amerikaanse regering, dan is het volgende artikel ook heel interessant. Ik noem hierbij ook oliemensen als de Bush familie, Dick Cheney, John Kerry, Joe Biden en zijn zoon en de Clintons die ook grote contributies ontvingen van mensen uit de olieindustrie.

Het artikel gaat over hoe het verhaal over de oorsprong van olie complete onzin is en dat het niet een organische oorsprong heeft, maar door de kern van planeten aangemaakt word. Het argument is daarom dat de hoeveeleid olie veel groter is dan word gezegd en dat het geen schaars en eindig goed is. Dat daarom de prijs van olie en gas kunstmatig hoog word gehouden en dat het helemaal geen reden moet zijn om er oorlogen over te voeren.;

http://journal-neo.org/2016/03/05/needless-wars-over-oil/

Hoe ISIS word bevoorraad via een geheime VS basis in Syrië en de wapens die van daaruit gedropt worden in Syrië voor de ISIS troepen;

http://www.veteranstoday.com/2016/01/21/391174/

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl