Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Machtsgreep Brussel: EU wil lidstaten alle zeggenschap over asielbeleid ontnemen

Oost Europa negeert eisen Merkel: Slovenië, Kroatië en Servië sluiten grenzen, Hongarije roept crisistoestand uit


Het Duits-Nederlandse-Turkse plan om de islamitische migranteninvasie van Europa op stoom te houden, is nu al mislukt.

Volgens de Financial Times werkt de Europese Commissie aan een plan om de lidstaten alle zeggenschap over hun asielbeleid te ontnemen en deze naar Brussel over te hevelen. Daarmee wil de EU met name de ‘onwillige’ landen –buiten Duitsland en Nederland inmiddels bijna alle andere landen- dwingen om alsnog hun grenzen te openen voor enorme aantallen moslimmigranten. Het uiteindelijke doel, de snelle en totale islamisering van ons continent, heeft bij de door Angela Merkel en Jean-Claude Juncker aangevoerde eurocraten namelijk nog altijd de hoogste prioriteit.

 


Het Europese asielbureau EASO, dat zetelt op Malta, zou volgens het interne EU-document waar de Financial Times beslag op wist te leggen straks de verantwoordelijkheid moeten krijgen voor het asielbeleid van de complete unie. Officieel is het plan bedoeld om de grote druk op binnenkomstlanden Italië en Griekenland te verminderen door de honderdduizenden migranten ‘eerlijk’ over de hele EU te verdelen.

Dublin-II functioneerde toch al niet meer

Met dit plan wordt het Dublin-II verdrag, waarin werd vastgelegd dat asielzoekers altijd in de eerste EU-lidstaat waar ze aankomen moeten worden opgevangen, nu ook officieel buiten werking gesteld. Al sinds vorig jaar werd het verdrag praktisch geannuleerd toen bondskanselier Angela Merkel op eigen houtje besloot om de grenzen van Duitsland onbeperkt te openen voor miljoenen moslimmigranten, en van de andere EU-lidstaten nog steeds hetzelfde eist.

‘Soevereiniteit EU-landen ernstig aangetast’

De Commissie heeft twee varianten van het plan opgesteld: in de eerste worden asielzoekers onafhankelijk in welk land ze zijn binnengekomen op quotumbasis over de hele EU verdeeld, en in de tweede doet men dit pas als het land van binnenkomst plotseling wordt overspoeld met migranten.

De Financial Times stelt dat hiermee hoe dan ook de soevereiniteit van de EU-landen opnieuw ernstig wordt aangetast, en er daarom in principe een verandering van de EU-verdragen noodzakelijk is. De afgelopen jaren hebben aangetoond dat Brussel die veranderingen ongeacht protesten van sommige lidstaten toch wel doorvoert, en de verdragen daar later op aanpast – of dit simpelweg nalaat, aangezien de eurocraten tot nu toe altijd wegkomen met deze almaar schaamtelozer wordende vormen van anti-democratisch machtsmisbruik.

Oost Europa negeert Merkel en sluit grenzen

Groot Brittannië heeft al laten weten niets voor een aanpassing van het Dublin-II verdrag te voelen. De verwachting is dat de Oost Europese landen eveneens fel tegen zullen zijn. Macedonië laat alleen nog maar ‘vluchtelingen’ met paspoorten door. Slovenië, Servië en Kroatië besloten daarna Angela Merkel te trotseren en hun grenzen te sluiten voor alle migranten (2). Hongarije heeft vandaag zelfs de landelijke crisistoestand uitgeroepen, zodat de grenzen door militairen kunnen worden bewaakt, en Bulgarije lijkt hetzelfde te gaan doen. (3)

Kortom: het Duits-Nederlandse-Turkse plan om de islamitische migranteninvasie van Europa op stoom te houden, is nu al mislukt.

 

Xander

(1) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
(2) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
(3) Deutsche Wirtschafts Nachrichten

Zie ook o.a.:

08-03: Top Brussel: Merkel dwingt EU te buigen voor islamofascistische politiestaat Turkije

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.Reacties

Petrovsky op 09-03-2016 21:02

Ook de druk op de media wordt steeds groter. Zo zis reageren bij (de nieuwe ste van) Elsevier niet meer mogelijk.........

Nieuwe eigenaar schijnt op goede voet te staan met die Kaiserin...............

Maitreya op 09-03-2016 21:21

Voor Nederland zou spreiding van de vluchtelingen mogelijk een verlichting zijn van de lasten, hoewel er hier de meeste academici zijn die hun bestaan ontlenen aan de immigrant/vluchteling/asielzoeker, en van de zomer weer op vakantie moeten naar 'het buitenland'. Dus haast is geboden. Hier in dit land waarvan de bevolking voor een belangrijk deel door de Fransen het moeras in gejaagd is, gaat de ervaring onmogelijk samen met de logica van nog meer immigranten. Het ‘moeras’ is heden ten dage op een nader niveau weer actueel middels de euro en Schengen.

We hebben eenvoudige wiskundige berekeningen geleerd, maar weigeren die toe te passen alsof daarin het hele mens-zijn al besloten ligt. Deze ontkenning van mens-zijn ligt ten grondslag aan het asielbeleid.

Als je zoiets opbouwt als de EU, is het doel dat Nederlanders die na de oorlog welvarend zijn geworden middels een meer solidair sociaal bestel dan veel van hun buren dat toepassen ter wille van de volken die dat van hen afnemen – marginaliseren, om hen dan racist te noemen, tot ze dat zelf doen (als ze nog op vakantie willen). En Hollanders hebben blijkbaar geen eigenwaarde, dus dat doen ze.

Eric op 09-03-2016 21:37

Zowel Merkel als Juncker behoren tot de elite groep van deze wereld, de 'illuminati'. Het ultieme doel; een totale machtsuitoefeninge over elk individu in deze wereld. Daarachter schuilt het uiteindelijke doel van de satan; namelijk het vernietigen van de mensheid door hen het ware geloof in Christus te ontnemen. Niet voor niets staan de fundamentele christenen in de VS op plek nummer 1 als meest bedreigend!

Één ding weet ik wel; het word een verscrhikkelijk jaar. Ik stel mijzelf de vraag (of Nederland / Europa aan het eind van dit jaar nog wel bestaat). Ten eerste komt er een financiële crash aan die 10x zwaarder zal zijn dan de crash in 2008 (= een speldenprik vergeleken met de komende crisis). De schulden zijn sinds de laatste crisis in 2008 geexplodeerd en de luchtbel staat inmiddels op ontploffen. Banken weten dit; maar mogen en kunnen niets zeggen (de top wordt ook geregeerd door de illuminati). Niet gek dat veel topbankiers verdwijnen (al dan niet door zelfmoord). Naast deze crash zullen de sleepings cells die IS getuurd heeft naar Europa wakker worden en ons land overspoelen met terreur. 

Bovenstaande maakt de weg vrij voor de anti-christ, die als een soort 'verlosser' zal komen en de mensheid een valse vrese aanbiedt in ruil voor het dragen van het teken van het beest. Vreselijk, dat verreweg de meesten dit teken zullen ontvangen in ruil voor die valse vrede.

Tmuts op 09-03-2016 21:38

En daar komt Samsoms luchtbrug in beeld!

Janszn op 09-03-2016 23:04

Op Elsevier kan al dagen niet meer gereageerd worden.

Abonnement opzeggen?

Ike op 09-03-2016 23:20

Turkije schijnt te liegen over de cijfers van opgevangen asielshoppers;

http://balkanist.net/turkeys-mysterious-disappearing-refugees/

Zelfs als de cijfers hadden geklopt was het een ruil geweest van asielshoppers en krijgen alle Turken en ISIS strijders (Zij hebben ook Turkse paspoorten) snel toegang tot de EU. Turkije geeft alle vroegere Ottomanen een paspoort, dus het aantal van 75 miljoen moet 280 miljoen zijn;

http://www.zerohedge.com/news/2016-03-09/dear-ms-merkel-be-careful-what-you-wish

Zoals ik al eerder gewaarschuwd hebt, neemt ISIS de drugssmokkel over naar de EU, waarschijnlijk speelt hier captagon ook een rol bij;

http://journal-neo.org/2016/03/09/isis-takes-over-drug-trafficking-in-europe/

Hoe de auteur denkt dat het onvermijdelijk is dat er een oorlog komt met Turkije en Saudi A., feitelijk WWWIII;

http://journal-neo.org/2016/03/08/winning-the-right-upcoming-war/

Overigens ben ik het niet eens met Xander. Het gaat hier om de geplande afbraak van de natiestaten in de EU en de versterking van de centrale macht in Brussel. De Islamisering is een middel, geen doel van de EU. Het is echter wel een doel van Turkije en de conservatieve Golfstaten, Koeweit, de VAE, Bahrein en de Saudi's.

Het beleid dat Brussel volgt, zal echter leiden tot de afbraak van Schengen, omdat heel Oost Europa en Spanje en Portugal hier tegen zijn. Verder zal het leiden tot de afbraak van de Nederlandse tolerantie.

Ik ben wel voor democratische middelen, maar onze regering dient zo snel mogelijk afgezet te worden en berecht te worden. Zij pleegt hoogverraad aan de democratie en aan onze normen en waarden.

Petrovsky op 09-03-2016 23:44

Ik heb mijn account bij elsivier beeindigd.

Zie mijn eerdere reactie. Ze zijn in opdracht van de nieuwe eigenaar, vriendje van merkel, gehoorzaam aan de ukaze von der Kaiserin...........

Denk dat Elsevier aan het eind van het jaar nniet bestaat.

Proteus op 10-03-2016 01:03

En nog verder downhill. Blijven bidden voor jezelf en familie om de boze op afstand te houden. Tot Zijn terugkomst.   

Maurits Dekker op 10-03-2016 02:26

Mijn account bij Elsevier heb ik beeindigd. Sinds een paar dagen is het niet meer mogelijk om commentaar te geven op de artikelen in Elsevier.              Kennelijk wil de nieuwe eigenaar niets te maken hebben met zijn lezers.

Ok Elsevier, wij nemen afscheid van jou.

Leon op 10-03-2016 07:37

Het beeld in de droom van koning Nebukadnezer in het boek Daniel brokkelt langzaam maar zeker af....en de wanstaltige heren (und Fraulein) daarvoor verantwoordelijk hoeven niet te rekenen op 1 van de laatste gebeden van Jezus "Vader, vergeef hun want ze weten niet wat ze doen" wat Jezus overigens vroeg t.a.v. de Romeinse soldaten en niet voor de hufters die 'willens&wetens' Hem veroordeeld hadden. Hun plek op de eretribune bij het 'mefistoteles regiment' is gereserveerd.

pietka op 10-03-2016 08:06

nu dat je niet meer mag reageren op elsevier ! Blijft er xandernieuws en geenstijl/ powned over 

zodadelijk maar de veddenschap openen Over hoe Lang we nog kunnen genieten van de "vrije " pers in Nederland !

links om of rechts om zullen we worden gezombeert , door het Nos en consorte

keizer op 10-03-2016 08:49

Elsevier heeft forum gesloten. Nu zijn praktisch alle kanalen om (af) te reageren gesloten. Zogenaamd omdat de reacties steeds grover werden...ik geloof dat niet...voorheen verwijderde Elsevier alle ongenuanceerde reakties via de moderator vd site...dit gebeurde de laatste tijd niet meer, ik denk vanwege de enorme hoeveelheid aan reakties...dat kost tijd...maar ben eerder bang dat dit een doel heeft..de bevolking nog meer monddood maken. Het is zowel de NPO als alle andere media gelukt, mogelijk in opdracht van...ja van wie....de bevolking murw te maken, zodat wij uiteindelijk als makke schapen alles zullen accepteren.

de post online is nog wel een digitale krant waar goede objectieve journalistiek wordt bedreven...maar ik houd mijn hart vast voor de toekomst van ons land.

Topo. I,Q op 10-03-2016 09:14

Liever twee landen de dupe zoals italien en griekenland, dan heel europa. Zoals de moslims gelovige nu die niet moslim is als afvallige ziet zullen onder druk de christenen straks met gelijke  munt terug betalen. Dus oorlogen onde bevolkings groepen , landen .

Infidel4U op 10-03-2016 09:15

Vergeet het maar. Hij komt niet terug. Ik snap dat er iets is waar mensen zich aan vast willen houden in onzekere tijden, maar je zult het zelf moeten doen. Bescherm jezelf en je familie. Als je dat niet zelf kunt, help dan diegenen die dat wél kunnen op iedere manier die je kan. Wantrouw de overheid. Maar leg je niet neer bij het idee dat Jezus het allemaal weer goed komt maken. Die wortel wordt ons al duizenden jaren valselijk voorgehouden. Ook de bijbel is en wordt gebruikte als machtsmiddel.... Verbreek de ketens .

Wat de 'vluchtelingencrisis' betreft: laat de EU maar uit elkaar vallen. Dat gaat vanzelf gebeuren en daar hoeven wij niks meer voor te doen. Merkel en haar Haagse vazallen zullen het veld moeten ruimen als zij hun beschermheer Obama kwijt zijn. Hopelijk valt er dan nog wat op te ruimen van de puinhopen die het multiculti experiment heeft achter gelaten. Maar ik ben bang dat onze kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen met de rotzooi opgescheept zitten. :

john op 10-03-2016 11:35

Veel woorden hoeven er niet meer aan vuil te worden gemaakt. De eu is een janboel en zal in mekaar stuiken. Maar wij de eu-burgers zullen de rekening betalen en junkers nog een fles whisky drinken.

Bambi op 10-03-2016 12:14

Dit is de vragenlijst die jihadi's moeten invullen

http://www.hln.be/hln/nl/33982/Islamitische-Staat/article/detail/2641822/2016/03/10/Deze-vragen-moeten-nieuwe-jihadi-s-beantwoorden.dhtml?utm_source=hln&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter&utm_content=daily&utm_userid=5f404882-c3c1-4b0f-853c-12483fcebf93

sloefke op 10-03-2016 12:16

gisteren een reportage gezien hoe eenvoudig deze mensen een eenvoudig aan een visum kunnen komen  , via de mensen smokkelaars .... gewoon waanzing ...... VRT .... kijk ook regelmatig naar  TV 5 MONDE  ..... de fransen die zijn ook niet mals voor de EU aanpak .... dus nederland jullie staan er niet alleen voor

Rebellio op 10-03-2016 12:55

Een herhaling van Ike's bericht, Roep het Uit!:

Turkije schijnt te liegen over de cijfers van opgevangen asielshoppers!!! http://balkanist.net/turkeys-mysterious-disappearing-refugees/

renevers op 10-03-2016 12:56

De belangrijkste beslissingen worden niet door Angela Merkel genmomen, zeker niet op het gebied van immigratie,opvoeding en asiel politiek. Die beslissingen worden door Washington genomen en afgedwongen met geheime dienst activiteit.West-Europa wordt als kolonie vanuit de VS bestuurd.

James Corbet heeft daarover daarover een lezing gegeven op de Univeristeit van Groningen met betrekking tot het Gladio-B netwerk . Het staat op Youtube onder de titel

Gladio B and the Battle for Eurasia

Eric op 10-03-2016 14:28

http://nos.nl/artikel/2091862-ecb-verlaagt-rente-en-verruimt-opkoopprogramma.html

Het einde van ons monetair stelsel ! Rente naar 0%, opkoop programma ECB van 60 naar 80 miljard per maand. Dit is niet meer te houden. Ik bewaar alvast de lege rollen wc papier, daar kunnen straks de eurobiljetten omheen.  

Elisabeth-anna op 10-03-2016 17:48

Lees net dat Turkije niet van plan is de vluchtelingen die nu bij Griekenland vastzitten terug te nemen,we moeten dit zelf maar oplossen!ze nemen ze pas terug vanaf1 mei!

Dat moet ik trouwens ook nog maar zien!!geloof er niets van ,we worden gewoon besodemieterd door Turkije!

Ron op 10-03-2016 20:49

En de dader is de? Oost Duitse Vrouw Merkel.

Onder het mom van vereniging legt ze nu op een nazi doctrineachtige manier haar wil op aan Europa door het te vernietigen van binnenuit.

Ze heeft niks tegen Poetin en is er beste maatjes mee.

Beide overleggen zelfs welke strategie te volgen.

Gorghel op 11-03-2016 01:16
Het is heel logisch dat Brussel al het beleid in Europa gaat bepalen. Je bent een unie of je bent het niet. In Nederland bepaalt toch ook Den Haag al het beleid en niet de afzonderlijke provincies? Zo ook Brussel in Europa. Nederland heeft altijd vooraan gelopen in de totstandkoming van één Europa. Het is zelfs een aandrijvende kracht daarvoor geweest. Nu het er is, wil men ineens de consequenties ervan niet aanvaarden. Dwz, de politiek wel, maar de bevolking niet. De bevolking wil wel de voordelige kanten van de Europese Unie, maar niet de negatieve kanten. Dat is natuurlijk niet redelijk.
Schoem op 11-03-2016 11:21

Wouw eric, wouw Ron , wouw rebelio, laatst genoemde buiten het feit dat we niet op een lijn zitten moet ik toegeveven dat je verstand van zaken hebt. 

maar om nou te zeggen dat mijn geloof of cultuur het probleem is, vind van niet, want Ron heeft het antwoord al gegeven, het is Merkel die dit laat gebeuren toch, maar dat het islamitische geloof voor de massamoorden zorgt, nee het is gewoon oorlog.

of de asielzoekers nou moslim zijn of niet, niemand wil ze, en dat de moslims constant aanslagen plegen op eigen gebied vind ik dat wij daar geen seconde wakker van moeten liggen, denk eerst aan je eigen probleem dan aan een ander, dus een advies aan iedereen, zeg gewoon ik wil ze niet moet ze niet die asielzoekers want ik heb me eigen problemen, omdat het westen oude afspraken betreft asielbeleid in tijden van oorlog heeft gemaakt betekent toch niet dat je je daar echt aan moet houden, als je iemand niet mag laat hem dan creperen in zijn problemen.

en dat Turkije er misbruik van maakt dat kun je toch verwachten, die willen alleen bij de eu horen dat is toch duidelijk, maar Erdogan wil zijn probleem anderen de probleem maken, het zijn toch zijn buren en niet onze.

turkije is toch een islamitisch land, laat de moslims hun dan helpen, en bemoei je hier in het westen er niet mee, Turkije kan in oorlogstijden op alle moslimstaten rekenen, weet dat.

maar betreft geld weten ze dat ze dat bij het westen moeten halen, dat het westen dat toelaat is toch een vorm van afpersing vind ik, en nogmaals dat laat je zelf toe, en iedereen weet dat als je goed drukt dat er miljarden zijn te halen, kijk maar naar Griekenland, die proosten elke dag op de kosten van hier.

maar even wat anders stel dat Jezus terug komt en het christelijke geloof de waarheid blijkt te zijn, hoe stel je dan jesus zijn rol voor, komt hij dan voor het Vaticaan uit of juist voor de Russisch ortodohodoxe kerk of juist voor de protestanten of komt hij voor de Grieks ortodohodoxen uit.

wat voor rol zie je je voor hem weggelegd, word hij dan bv president van Amerika of word hij wereldleider komt hij dan ook op de televisie bij Oprah Winfrey, of zal hij oorlog voeren, of juist een talkshow presenteren, wat verwacht je van hem, denk je dat hij van rapmuziek zal houden? 

wisten de christenen onder ons dat Jezus alleen kan terug keren als de derde tempel wordt gebouwd, dus waar wachten ze op met bouwen, nou dat ligt iets ingewikkelder die tempel die moet namelijk gebouwd worden op een plek waar op dit moment een moskee staat die ontzettend heilig is voor moslims, frappant he.

dus met andere woorden de islam houdt de komst van Jezus terugkeer tegen, ok ok ok ik snap het dus die heilige moskee voor de moslims zou moeten wijken voor de terug keer van Jezus.

maar de joden zeggen weer dat Jezus helemaal niet terugkomt.

ik ben er achter gekomen dat er een echte vijand is en dat is satan voor de hele mensheid.

en ik snap de frustratie want het gaat echt naar de klote hier, maar ik wil mee klagen en niet worden gezien als aanstichter van het probleem, dat doet ons moslims hier enorm pijn.

de antichrist is dus geen moslim maar iemand die tegen de komst van Jezus is, een wezen met het uiterlijk van een mens maar al honderden jaren zich op aarde begeeft met als doel de mens van het geloven in god afhouden, maar meer op een fysieke manier dan satan die alleen een mens kan influisteren, kan de antichrist b.v. Wetten aanpassen en op een knopje kan drukken om een raket te lanceren.

volgens mij zijn de joden ook nog op hun Messias aan het wachten, die ook weer voor vrede op aarde zal zorgen, jammer dat ze niet Jezus erkennen want dan begrepen ze dat misschien dat wel de Messias is,

Ik ben nu keihard mijn excuses als ik daar iemand mee beledig, maar de antichrist is niet alleen antichrist hij is ook anti joden en anti islam onthou dat goed.wat hij wil is dat mensen inplaats van dat ze zondag ochtend op tv kerkdiensten uitzenden waar god wordt verheerlijkt, nee dat wil hij niet hij wil ook niet dat mensen naar de kerkgaan, ook wil hij niet dat op sabbat van vrijdagavond tot zaterdag joden god eren en aanbidden en verheerlijken, want dat doen ze echt wel hoor , die jonge joodse kinderen die zijn constant hun geloof aan het bestuderen en praktiseren in israel, uren wordt daar aan gewerkt, denk je dat de antichrist zijn doel is om dat aan te moedigen, nee de antichrist wil dat jouw kinderen teveelmuziek luisteren naar programma's kijken op tv waar sex drugs en rock n roll gepromoot wordt, denk eens aan MTV, spuiten en slikken etc etc, 

ik ben er bang voor maar moet het helaas zeggen,  dat de joden deze man als Messias gaan aanzien, en niet Jezus want dat is zeker de Messias, val mij aub niet gelijk aan allemaal maar dit is mijn visie,

maar dat is niet het ergste want joden zijn gelovig dus zal god het beste met ze voor hebben, met andere woorden, god zal ze niet en christenen niet en moslims niet zoals ongelovigen zien.

daarom zeg ik die Messias waar de joden op wachten, dat is iemand die vrede gaat stichten op een of andere constructiele manier waar joden in geloven en dat geld alleen voor hun. De rest is tweede rangsmens.

in de koran staat ook dat de joden een uitverkoren volk zijn, letterlijk maar voor wie zich meer gaat verdiepen zal zien dat ze ze dat niet meer zijn, nadat zij de Palestijnen niet zijn gaan aanvallen toen dat moest van god heeft hij hun die eer ontnomen.

maar het ergste is dat deze antichrist tot koning van de joden zal worden benoemt door hen zelf maar zij niet weten dat hij hun alleen maar van Gods pad afprobeert te houden, de antichrist is echt slecht.

betreft de moslims die zullen zoals joden en christenen ook verliezend blijven tot dat er geen moslim meer op aarde zal zijn en geen jood en geen christen.

op dat moment zal gog en magog heersen, daarvoor zijn er wat heilige oorlogen geweest en Jezus heeft al de antichrist vernietigd, en zal Jezus met zijn aanhang zich verschuilen tegen deze barbaarse volken die elke mens op aarde zal doden, totdat god ingrijpt en gog en magog waarschijnlijk met een of andere virus zal uitroeien, waarna er vrede op aarde zal zijn, dan pas zal er vrede zijn mensen, maar niet voor lang helaas zal Jezus sterven en zal het geloof in god steeds afnemen totdat geen enkele mens nog in 1 god zal geloven, dan zal er geblazen worden op de trompetten, en zal de wereld vernietigd worden met de overgebleven mensen op aarde, zij zullen bergen zien ontploffen.

heb aub respect voor mijn visie, ga me niet weer helemaal afkraken, maar kom met duidelijke en geen pijnlijke argumenten.

watjewil op 11-03-2016 16:52

einde EU 2016 hoop ik.

sonja op 19-03-2016 15:39

@Schoem, Ben het voor een deel met je eens. Ik denk dat je een zeer goed punt raakt, wanneer je zegt dat de antichrist niet een met name wil dat mensen uit elkaar gedreven worden. Zo zie ik het ook. Waar ik zelf ook bang voor ben, is dat mensen niet meer zelf gaan denken/voelen maar slaafs, zonder goed onderbouwde argumenten en goede informatie, gaan volgen. In het Grieks is 'logos' ook een naam voor Jezus als het Woord van God. Logos = kennis, nadenken, rationaliteit. God heeft ons allen die mogelijkheid gegeven, maar vaak zijn wij te lui en gemakzuchtig om zelf moeite te doen na te denken, informatie te verkrijgen. Het is gemakkelijker te volgen. Ook dit zie ik als werk van de antichristus en in dit geval zelfs letterlijk; anti christus.

Wat jij volgens mij probeert te zeggen, is dat wij allemaal mens zijn en elkaars mens-zijn moeten zien en respecteren. Begrijp ik dat goed? Daarmee ben ik het hartgrondig eens.

Om op je andere vraag terug te komen; Jezus ziet niemand als katholiek, protestant of wat dan ook. Dat zijn menselijke instituten en menselijke benamingen. Christus heeft gezegd dat mensen die in Hem geloven en handelen vanuit de Heilige Geest, gered zullen worden. 

Dat ook in de koran staat dat joden het uitverkoren volk zijn en bovendien ook dat Israel hun land is, wist ik al. Opmerkelijk dat jij het zegt. Dat zal niet iedereen durven. Verder over de eindtijd; ik geloof niet in Mohammed als profeet, dus sorry, maar ik geloof in geen van zijn voorspellingen. Ook niet m.b.t. de eindtijd. Bovendien; alleen God weet wanneer het tijd is. Zelfs Jezus wist het niet. Wij moeten hier niet teveel naar staren en het aan God laten. Hij weet het het beste. Wij moeten Hem aanbidden en elkaar lief hebben. Daarnaast waarheid spreken, het goede doen (niet als in goede werken doen om een plaatsje in de hemel te kopen, maar goed willen doen vanuit de Heilige Geest). Daar hebben wij -met al onze menselijke gebreken- het al moeilijk genoeg mee.

De uiteindelijke strijd zal aan God zijn. Hij zal overwinnen. 

PS: Ik hoop overigens dat ik je nooit afkraak en dat je weet dat ik je visie respecteer. Ik wil je nooit pijn doen. Wanneer ik iets zeg over de islam, is dat niet om jou pijn te doen. Elkaar lief hebben kan soms wel betekenen elkaar soms de harde waarheid te zeggen. Maar alleen om erover van gedachten te wisselen. Dat moet in alle eerlijkheid en openheid kunnen.

Harold op 19-03-2016 18:48

@Schoem je opmerking over welke Christelijke stroming Jezus zou gaan vertegenwoordigen, als hij terugkomt vind ik een goede. Hieruit blijkt ook dat vele mensen nog 'religiedenken'. 

Het antwoord is eigenlijk niet zo moeilijk. Visualiseer je even aan de linkerkant alle religies op aarde en aan de rechterkant Jezus Christus. En dat is het eigenlijk al. Jezus Christus is geen religie en vertegenwoordigd geen religie. Hij is alleen maar de enige weg tot God en daardoor staat Jezus boven alle religies. Het feit dat het Christendom Jezus wel erkent, geeft het nog geen alleenrecht op Jezus of een speciale  status  bij hem, immers Jezus zegt zelf: 'een ieder die in mij geloofd gaat niet verloren..'  Ook vraagt Jezus helemaal niemand om Christen te worden, maar alleen: 'volg mij

Vraag een betrouwbare Christen maar eens of hij/zij echt specifiek gekozen heeft voor het Christendom? Voor mijzelf kan ik zeggen, nee nooit, ik heb alleen gekozen om te geloven in Jezus Christus. Dat ik mijzelf wel Christen noem, is eigenlijk alleen, dat het voor anderen direct duidelijk is waar ik in geloof, omdat het Christendom wel Jezus erkent. En als het daarbij zou blijven zou er niets aan de hand zijn, maar kijk naar de vele stromingen binnen het Christendom, met ieder zijn eigen regeltjes e.d. het is dus een religie geworden en een religie volgen leidt altijd naar niets. Alleen Jezus volgen leidt naar God. 

Jezus zal dus geen religie leiden, in tegenstelling tot b.v. de Madhi, die wel iedereen Moslim wil maken, maar zijn eigen Koninkrijk op aarde vestigen, met inwoners die hem en niet een religie volgen. Het is uit den boze bij de Islam en kan ook niet maar een moslim die Jezus aanneemt en volgt behoort ook tot zijn rijk, evenals een hindu, een Katholiek, een moordenaar, een hoer enz. enz. 

Ik sta vaak nog verbaasd over bv Christenen van allerlei stromingen, die echt menen, dat zij Jezus kunnen claimen alszijnde 'de kerk' Nee Jezus is geen kerk, religie of groep, maar echt de enige weg.

El op 19-03-2016 20:27

@ Harold heel mooi gezegd

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl