Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Koning Jordanië: Turkije stuurt bewust terroristen naar Europa

 ‘Turkije staat strategisch niet aan de kant van het Westen’ – Koning Abdullah waarschuwde Europa al in 2013 voor islamist Erdogan – Waarschuwing M.E. expert in 2011: ‘Europa in één klap moslimcontinent als Turkije lid van EU wordt’


Deze gevaarlijkste islamistische leider ter wereld, die actief werkt aan de wederoprichting van een groot Turks-Ottomaans moslimimperium, ondermijnt doelbewust Europa door het sturen van miljoenen moslimmigranten, waardoor tal van terroristen.

De Jordaanse koning Abdullah blijkt onlangs een voor een staatshoofd zeer ernstige beschuldiging aan het adres van een collega te hebben gemaakt: de Turkse president Erdogan stuurt doelbewust terroristen naar Europa. Dat bevestigt opnieuw wat wij al jaren schrijven, namelijk dat Erdogan ons continent door middel van islamisering en terreur probeert te ondermijnen en te doen instorten. De aangetoonde Turkse samenwerking met de Amerikanen en Saudi’s bij het creëren en bewapenen van ISIS is eveneens een onderdeel van het sinistere Turkse plan om het Ottomaanse Rijk in 2023 te herstellen.

 


Jordanië werkt in de burgeroorlog in Syrië eigenlijk samen met de NAVO, waar Turkije lid van is. Des te opmerkelijker zijn de keiharde verwijten van koning Abdullah, die hij op 11 januari in Washington maakte aan het adres van Erdogan, één van Obama’s allerbeste politieke vrienden.

‘Turkije stuurt terroristen naar Europa en steunt ISIS’

‘Het feit dat er terroristen naar Europa worden gestuurd is onderdeel van de Turkse politiek. Hoewel Turkije daar steeds weer voor berispt wordt, doen ze gewoon wat ze willen,’ zei Abdullah tegen enkele bekende Amerikaanse senatoren, waaronder John McCain en Harry Reid. Het feit dat deze onthulling afkomstig is van de hoofdredacteur van Middle East Eye, dat serieuze en professionele journalistieke normen hanteert, maakt het des te geloofwaardiger.

Volgens de Jordaanse koning bestaat er geen enkele twijfel dat Turkije ISIS helpt door gestolen ruwe olie te transporteren en te verkopen. Ook hierom zijn de Turken een strategisch probleem in de regio. ‘Turkije wil in Syrië een religieuze (islamistische) oplossing vinden, terwijl wij in het zuiden naar gematigde groepen zoeken. Jordanië zoekt een oplossing waarbij de religieuze optie niet wordt toegelaten.’

‘Wij worden gedwongen tactische oplossingen tegen ISIS te zoeken, maar kunnen het strategische probleem niet oplossen. Dat laten wij gaan, omdat de Turken in strategisch opzicht niet aan onze kant staan.’

‘Erdogan achter radicalisering diverse landen’

Erdogan steunt volgens hem niet alleen in Syrië, maar ook in Libië en Somalië diverse islamitische terreurgroepen. ‘De radicalisering hier werd door Turkije veroorzaakt,’ vervolgde Abdullah, die de Amerikaanse senatoren vroeg waarom het de Turken wordt toegestaan het Somalische leger te trainen. Ook drong hij erop aan om zo snel mogelijk contact te zoeken met de presidenten van Kosovo en Albanië, voordat Erdogan ook deze landen tot een islamistische terreurbasis omtovert.

De Jordaanse minister van Buitenlandse Zaken Nasser Judeh viel zijn koning bij, en zei dat ‘Turkije de vluchtelingen naar Europa heeft gestuurd’ toen de Russen met hun bombardementen het creëren van een corridor in het noorden van Syrië onmogelijk maakten.

Ondertussen beschuldigen aan de ene kant Turkije en aan de andere kant België en Nederland elkaar ervan laks te zijn opgetreden bij de uitzetting van Ibrahim El Bakraou, een van de zelfmoorddaders van de terreuraanslagen in Brussel deze week. Volgens de Turken hebben ze België en Nederland laten weten dat het om een aan de grens met Syrië gearresteerde terrorist ging, maar in Den Haag en Brussel wordt dat ontkend. (1)

Abdullah waarschuwde Europa al in 2013 voor islamist Erdogan

Koning Abdullah waarschuwde Europa al in 2013 voor Erdogan, die een voor de buitenwereld ‘softere’ versie van het islamisme aanhangt, maar ondertussen dezelfde doelen –verovering van het Midden Oosten met militaire (terreur)middelen, en daarna Europa door stapsgewijze islamisering- nastreeft. ‘Erdogan heeft ooit gezegd dat de democratie voor hem een busritje is, en dat zodra hij op zijn bestemming is, weer uitstapt,’ is een bekend geworden uitspraak van de koning uit dat jaar.

Het door Brussel en ook de regering Rutte gewilde EU-lidmaatschap van Turkije zal die door Erdogan geplande verovering/islamisering van onze landen onomkeerbaar maken, reden waarom Frankrijk zich fel verzet tegen de visumvrijheid die de EU nog deze zomer aan Turkse burgers wil geven.

Duitse geheime dienst: Turken werken aan eigen kernwapens

Ook de Duitse geheime dienst BND waarschuwde in 2013 voor Erdogan, die in het geheim zou werken aan de ontwikkeling van kernwapens. 'De imam van Istanbul' annex 'dienstknecht van de Sharia', zoals Recip Tayyip Erdogan zichzelf in het verleden noemde, wil volgens binnen- en buitenlandse bronnen Turkije het absolute centrum maken van het echte Islamitische Kalifaat in de vorm van het herstelde Turks-Ottomaanse rijk.

We schreven de afgelopen jaren al vaker dat uit onder andere WikiLeaks documenten is gebleken dat invloedrijke officials binnen Erdogans AK Partij geloven dat Turkije de opdracht heeft om Europa goedschiks of kwaadschiks te islamiseren. Sommige AKP leden spreken zelfs letterlijk over het nemen van wraak voor de Turks-islamitische nederlaag bij Wenen in 1683.

Hersteld Turks-Ottomaans moslimrijk, van Bosnië tot China

De Israëlische Midden Oosten expert en auteur Avi Lipkin waarschuwt al jaren voor het opkomende gevaar van het islamistische Turkije. In een interview met het Amerikaanse The Manning Report wees Lipkin er in 2011 op dat de Turken de verdrijving uit Europa en Jeruzalem in de periode 1912-1914 nooit hebben kunnen verkroppen, en de geschiedenis willen terugdraaien.

'De Turken willen hun imperium opleggen aan landen zoals Griekenland, Cyprus, Israël, Syrië, Libanon, het Iraakse deel van Koerdistan, en zes voormalige Sovjetrepublieken zoals Kazachstan en Oezbekistan - allemaal gebieden die ooit deel uitmaakten van het Turks-Ottomaanse Rijk,' legde Lipkin uit. 'Zelfs in China is er een provincie die Oost Turkistan wordt genoemd, die zich wil afscheiden en zich wil aansluiten bij het nieuw te vormen Turkse Rijk. Ook willen ze de controle terug over het voormalige Joegoslavië, Bosnië, Albanië en Macedonië.'

'De moslimbevolking in Europa is nu al heel machtig,' vervolgde hij. 'Er zijn daar al 50 miljoen Turken, in Turkije 70 miljoen (anno 2016: 80 miljoen), en daarnaast zijn er ook nog zo'n 200 miljoen Sovjet-Turken. Dat zijn er bij elkaar opgeteld 320 miljoen. De Europeanen zijn met slechts 300 miljoen, wat betekent dat als Turkije lid wordt van de EU -God verhoede het!- Europa in één klap een moslimcontinent wordt.'

 

 

Xander

(1) Deutsche Wirtschafts Nachrichten

Zie ook o.a.:

17-03: Details deal Merkel/Rutte met Turkije: Nog eens half miljoen moslims naar Duitsland en Nederland
08-03: Top Brussel: Merkel dwingt EU te buigen voor islamofascistische politiestaat Turkije (/ Duitsland en Nederland scharen zich aan Turkse kant tegen de rest van de EU
07-03: Merkel: Open grenzen ‘onze verdomde plicht’; Turkije eist met spoed EU-lidmaatschap
19-02: ‘Wereld maakt zelfde fatale fout met Erdogan als met Hitler’
09-02: Gelekt document: Erdogan chanteert EU met migranten en eist € 30 miljard (/ Erdogan tegen EU-president Juncker: ‘Natuurlijk behandelen jullie mij als een prins!’)
29-01: (/ Geheime islamisering-afspraak EU met Turkije: 1 miljoen moslimmigranten komen in de volgende 5 jaar legaal naar Europa)

2015:
23-12: (/ Onderzoeksjournalist Seymour Hersh bevestigt dat Turkse president Erdogan Syrië wil inlijven en Ottomaanse Rijk wil herstellen)
30-11: (/ Turkije dreigt NAVO in oorlog met Rusland te storten)
29-11: EU zwicht voor chantage Erdogan, belooft islamofascistisch Turkije lidmaatschap (/ Migranteninvasie wordt Turkse invasie: Vanaf eind 2016 kan Erdogan legaal miljoenen nieuwe islamitische ‘staatsburgers’ naar Europa sturen)
26-11: Zoon van Turkse president Erdogan blijkt grootste financier ISIS (/ Rusland: ‘Turkse regering heeft effectief kant gekozen van ISIS’)
20-03: Hoge official Turkse AK Partij: Erdogan wordt leider islamitisch kalifaat (/ Tijd van vervulling laatste Bijbelse eindtijdprofetieën nabij)
21-01: Bevestigd: NAVO-lid Turkije levert wapens en raketten aan ISIS en Al-Qaeda

2014:
30-12: Turkse premier belooft Hamas spoedige invasie van Jeruzalem
9-11: Erdogan hitst moslims op tegen het Westen: ‘Zij willen ons dood’
21-11: Erdogan kondigt oprichting door Turkije geleid islamitisch wereldrijk aan (/ Turkse president legt claim op grondgebied VS door te beweren dat Amerika door moslims is ontdekt)
09-11: Newsweek: Bewijs dat IS samenwerkt met Turkije
27-08: Unie moslimgeestelijken kondigt in Turkije pan-islamitische confederatie aan
21-08: Videobewijs van IS trainingskampen in Turkije
21-08: Moslim Broederschap verklaart Turkije tot centrum Islamitische Kalifaat
12-08: Winst Turkse premier Erdogan verzekert opkomst Rijk van het Beest
30-03: VS steunt Erdogans misbruik van NAVO voor herstel Ottomaans Rijk
07-03: De sleutelrol van Rusland en Turkije in de eindtijd (2)

2013:
23-03: Turkse minister BuZa: Wij zullen weer heersen van Sarajevo tot Damascus
21-03: Jordaanse koning waarschuwt het Westen voor Turkse premier Erdogan
12-03: Duitse geheime dienst: Turkije werkt al jaren aan kernwapens
01-03: Turkse premier Erdogan: Israël en kritiek op islam zijn misdaden tegen mensheid

2011:
12-07: Turkije wil leger verdubbelen naar 1 miljoen man (/ Erdogan impliceert nieuw Ottomaans Rijk inclusief Sarajevo en Jeruzalem)

09-06: Turkse opperrechter: Erdogan is tiran en wil sultan van het Midden Oosten worden

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.


Reacties

Pagina12
Zomer op 29-03-2016 14:10

Er is een prachtig duits satire filmpje over Erdogan op internet te vinden, Erdogan is woest en heeft de Duitse  ambassadeur op het matje geroepen.

Het filmpje laat alleen de werkelijkheid zien, maar dat is een schop tegen het zere been van Dictator Erdogan.

Proteus op 29-03-2016 17:59

Eh, ook de 200 milj aziatische turken hebben dubbele paspoorten, zei Avi dacht ik.

zalm op 29-03-2016 21:10

die aanslagen waren al jaren geweest.klopt mensen die eigen moslimbroeders afmaken was al bekend,moet je mij niet wijs maken.

wat kun je zeggen over irak die met iran in oorlog was 10 jaar,saddam heeft eigen mensen afgemaakt net als erdogan,en ook moslimland aangevallen zonder exus koerden heeft afgemaakt zonder pardon.

jaren lang werden aanslagen gepleegd in irak nog steeds(niet overal zit taliban achter) eigen mensen werden gedood.ene keer pakken iraakse soldaten,weer terug van isis,en andere keer isis weer terug wie gaat dood volgens you.

toen vs in irak was heeft niemand echt  gevochten,waar waren soldaten toen,waar was isis toen.ze hebben het land zelf overgedragen aan vs.en nu pas jaren komen ze weer terug.

van wie krijgt isis geld volgens jou ook taliban zeker,nee het is sudies zelf.

saudis maken mensen  in jemen dood,voor wat denkje,omdat ie kwaad is op iran.

in afganistan net zo.ene keer is het talabani andere keer is het barzani.wat maakt hier uit waren eigen mensen die dood gingen.

oke vs heeft taliban gebruikt,dat weet je wel,wie worden volgens jouw gebruikt om bommen te leggen onder allahs naam,en altijd kiezen ze weer jonge mensen die dom zijn dat ze niet eens weten wat ze doen,of een hoog opgeleide om naam islam hoog te maken!!!

weetje ik moet duidelijk zijn,niemand weet wat in koran staat,iedere land gebruikt het kieskeurig,om zo slechte dingen te halen die volgens hem beste uitkomt.

waarom vertellen ze niet het goede kanten van koran.die heb je ook.

jonge mensen zijn meestal plegers,

toen taliban er niet was ,was het dan beter en vredevol?

ze zoeken altijd een vijand om te vechten.

je hebt zoveel stroming onder moslim naam,waarvan je niet meer weet wie wie afmaakt.

kan ik wat aan doen pakistaanse aanslag was op cristenen bedoeld,en per ongeluk ook moslim slachtoffer werden.

als je aanslag doet voor paar cristenen,dan is het logisch datje dubbel moslims gaat meenemen.

in irak werden mensen moslim of niet moslim gedood.isis had niet een bepaalde doel.

soms maken ze eigen mensen ook af,koran heeft geen vaste punten,en manier van vechten is niet menselijk en vredevol,als je tot nu toe nieuws hebt gevolgd.

wat denkje wie achter aanslagen zitten,weet niemand jij wel,ene keer is pkk andere keer weer isis,zo kun je door gaan.

heb je weleen cristenen gezien die zich zelf afmaakt voor zijn eigen belangen.vroeger hebben ze dat wel gedaan,zelf opblazen past niet bij deze tijd,en ik vind het al scandal dat onder islam naam gebeurd.meestal zijn ze trots ook nog.

vertel mij de islam,maak iemand maar wijs dat het tot beste godienst behoord.niemand zal je gelofen,kruisvaarders waren nog mannen met ballen,ze hebben openlijk gedaan,met man en macht ,

aanslag plegers zij zo  stiekem, en laf.

(kind kan het was doen).is dit eerlijk denk je.nee dusss.

als je trots bent met je eigen geloof moet je zelf bepalen.

als je die verschil nu nog niet kan zien,mischien zie je het wel als de bom naast je onploft.

zalm op 30-03-2016 19:54

ik krijg waarshuweing dat mijn naam,ten onrechte gebruikt kanworden.

ik heb mijn email onder my naam gezet,en gepost nog steeds heb ik melding.

kan dit opgelost worden,dank u all.

 

Mijndomein schijnt een paar bugs in het systeem nog niet opgelost te krijgen, negeer de melding. Mod.

gggyyyggg op 30-05-2016 06:48

europa steunt toch alll die teroristen,

el kaida pkk isis ypg die worden alllemaal door europa ondersteunt en vallen Turkije aan 

 

Houd uw eerste nickname aan. Mod.

Rebellio op 30-05-2016 13:20

@gggyyyggg, dat arme Turkije toch he. Nee, eigenlijk: die arme moslims,want zij doen toch helemaal geen vlieg kwaad? Als je nu eens de (verbeeldings) kracht zou hebben je voor te stellen dat we allemaal mensen zijn en allemaal een goed leven willen hebben. Altijd die wijzende vinger naar die ander, bah.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl