HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Details deal Merkel/Rutte met Turkije: Nog eens half miljoen moslims naar Duitsland en Nederland

'Rockefellers en extreemlinkse Open Society van miljardair George Soros achter migranteninvasie van Europa'

 

De extreemlinkse miljardair George Soros, vernietiger van hele landen en als hij zijn gang kan blijven gaan straks zelfs ons complete werelddeel.

Premier Mark Rutte bootste vandaag zijn grote voorbeeld Angela Merkel na door te stellen dat de EU-migrantendeal met Turkije ‘geen alternatief’ heeft (alternativlos) (2). Met andere woorden: wat Berlijn, Den Haag en Ankara hebben bekokstoofd, zal en moet gebeuren. Voor een kritisch tegengeluid is geen enkele ruimte meer. De Duitse journalist/auteur Andreas van Rétyi schrijft dat uit documenten blijkt dat het door Rutte ondersteunde ‘Merkel’ plan, dat al in oktober 2015 werd opgesteld, voorziet in het overbrengen van nog eens een half miljoen Syrische moslims uit Turkije naar Duitsland en Nederland, bovenop de al bestaande migrantenstroom. Rutte lijkt daarmee net als Merkel nog voor de volgende verkiezingen de islamisering van onze samenleving tot een voldongen en onomkeerbaar feit te willen maken.

 

Rétyi schrijft dat het plan weliswaar naar Merkel is vernoemd, maar volgens velen in feite uit de kokers van de Turkse dictator Erdogan komt. Van de destijds met de Turken afgesproken maatregelen om de migrantenstroom in te dammen –waar Ankara € 3 miljard voor kreeg, maar inmiddels het bijna zevenvoudige voor eist- is tot nu toe echter helemaal niets terecht gekomen. Desondanks werden de Turkse eisen van toen doodleuk 1 op 1 overgenomen door Duitsland en de huidige EU-voorzitter Nederland.

Daarbij gaat het in eerste instantie om het overbrengen van nog eens 500.000 Syrische moslimmigranten vanuit Turkije naar Duitsland, en hoogstwaarschijnlijk ook Nederland, omdat Rutte naast Merkel nog de enige Europese regeringsleider is die de grenzen onbeperkt wil openhouden voor asielzoekers. Officieel moeten deze half miljoen moslims dan ‘tijdelijk’ en vrijwillig over de rest van de EU worden verdeeld –een voorwaarde die in Den Haag zou zijn bedacht-, maar daar blijkt –behalve dus Nederland- vrijwel niet één lidstaat meer aan mee te willen werken.

De honderdduizenden moslims die Merkel, Rutte en Erdogan naar onze landen willen halen moet zo weinig mogelijk in de weg worden gelegd, reden waarom de EU de Turken nog deze zomer visumvrijheid wil geven. Dat maakt de weg vrij voor nog eens miljoenen extra volgelingen van Allah en Mohammed. Dat Turkije al die mensen ooit zal terugnemen, zoals Rutte belooft, gelooft natuurlijk geen sterveling.

Extreemlinkse miljardair Soros achter massa immigratie

Volgens de auteur/journalist blijven de oorspronkelijke bedenkers van deze aanval op de Europese landen en volken en hun cultuur onderbelicht. Zo noemt hij het European Stability Initiative (ESI), dat in 1999 met steun van de VN en de Wereldbank in Sarajevo werd opgericht. Het waren echter vooral de Rockefeller Foundation, de Robert-Bosch stichting, het Duitse Marshall Fonds en het beruchte extreemlinkse Open Society Institute van multimiljardair George Soros die het plan bedachten en het ESI op touw zetten.

Het ‘Merkel’ plan werd dan ook niet door Merkel zelf, maar door Soros en consorten opgesteld. Merkel, Rutte en de andere Europese leiders ‘mogen’ dit plan, dat voorziet in de totale uitwissing van de Europese grenzen en Europese cultuur, enkel uitvoeren. Daarbij draait het om zo snel mogelijk de autochtone Europeanen voor voldongen feiten stellen, en die voortdurend als ‘alternativlos’ betitelen, precies zoals Rutte vandaag heeft gedaan.

Dat uit alle peilingen in alle betrokken landen blijkt dat een ruime, vaak zelfs overweldigende meerderheid tégen onbeperkte open grenzen, en tégen de massa immigratie en islamisering is, wordt door de gevestigde orde enkel als een extra aansporing gezien om de migranteninvasie in zo kort mogelijke tijd zo overweldigend groot te maken, dat tegen de tijd dat er nieuwe verkiezingen worden gehouden, het pleit in het voordeel van de miljoenen nieuwkomers –en daarmee de islam- zal zijn beslecht.

Europa in het verderf gestort

George Soros is wellicht ’s werelds meest beruchte puissant rijke speculant, die meedogenloos complete landen financieel in het verderf heeft gestort. Europa ziet hij op zijn best als de perfecte proeftuin voor het creëren van zijn gedroomde ‘open society’, een ‘open samenleving’ zonder grenzen, waarin alle volken en culturen zijn versmolten tot een ‘multiculti’ Utopia. Waarschijnlijker is dat hij geen lor geeft om wat voor volk of cultuur dan ook, en hij de gigantische migrantenstroom enkel gebruikt om Europa te destabiliseren en in chaos te storten, waar hij vervolgens miljarden extra mee zal kunnen verdienen.

Soros zal zonder met zijn ogen te knipperen Europa laten vernietigen en honderden miljoenen mensen in de meest vreselijke ellende storten als hij daar enig persoonlijk gewin mee kan behalen. Uitgerekend deze moordlustige ‘tijgerhaai’ trekt aan de touwtjes van gewillige politieke trekpoppen zoals EU-president Juncker, Angela Merkel en ook Mark Rutte, ook al zal hij dat zelf vermoedelijk niet eens beseffen of willen weten.


Xander **

(1) KOPP
(2) NU

** Inmiddels lijkt er een tijdelijke oplossing voor de inlogproblemen te zijn, al blijven we na een week met grote problemen wel wat skeptisch. We geven onze zoektocht naar een betrouwbaarder, stabieler en beter werkend alternatief zonder de huidige 'bugs' dus zeker niet op.

*** Inmiddels is er een inhaalslag gemaakt en zijn alle reacties gepubliceerd. Dank voor alle betrokkenheid, waardering, bemoediging en alle adviezen, die zeker bekeken gaan worden.

Welkom terug allemaal !

Zie ook o.a.:

09-03: Machtsgreep Brussel: EU wil lidstaten alle zeggenschap over asielbeleid ontnemen
08-03: Top Brussel: Merkel dwingt EU te buigen voor islamofascistische politiestaat Turkije
02-03: NAVO- opperbevelhebber over migrantenstroom: Europa wordt als door kankergezwel opgevreten
27-01: (/ Gatestone Institute: Duitsland door vijandelijke organisatie die het Duitse volk wil vernietigen overgenomen; beleid kanselier Merkel ‘krankzinnig en suïcidaal’)
10-01: Duitse minister: Nog zeker 8 tot 10 miljoen migranten onderweg (/ Nederland moet omgerekend op minstens 540.000 extra migranten rekenen)
10-01: (/ President Axis for Peace Conferentie: Migrantenstroom is strategische Amerikaanse aanval op Europa)

2015:
11-12: Financial Times: EU gaat met eigen grensmacht lidstaten dwingen grenzen te openen voor migranten (/ Als Brussel zijn zin krijgt bestaat Nederland vanaf 2016-2017 alleen nog maar op papier)
23-11: (/ Weapons of Mass Migration: Boek uit 2011 beschreef exact de huidige migrantenaanval op Europa)
05-11: Hongaarse premier: Europese leiders verraden en vernietigen met immigratie hun eigen volken (/ Immigratie ‘doelbewust links complot om de naties en het christendom weg te vagen’)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.Reacties

Rom op 17-03-2016 21:51

Pas er voor op,dat complot theorieén uitmonden in een golf van antisemitisme.Daar zitten we niet op te wac hten!

Lodewijk op 17-03-2016 22:25

Over Turkije gesproken... Edogan heeft een heel Koerisch stadje laten vernietigen, met vele burgerslachtoffers. Niets hiervan uiteraard op de Westerse MSM, enkel op RT:

"JusticeForKurds: RT calls on UN to probe Turkey's alleged killing of Kurdish civilians" https://www.rt.com/news/335920-justice-kurds-turkey-petition/

Mark S. op 17-03-2016 23:29

Aan het gezicht van Soros te zien denk ik dat we binnenkort een probleem minder hebben.

Albatros op 18-03-2016 00:24

Geweldig, dat u er weer bent, Xander!

Het is toch te gek voor woorden, als je een andere mening hebt, hier geen berichten over mag lezen/schrijven!

Hopelijk blijft uw site in de lucht.

Maitreya op 18-03-2016 03:00

Van de week kreeg ik een hautaine mail van iemand die schrijft over de Tweede Wereldoorlog, die aangaf geen ‘minderwaardige’ mails meer te willen krijgen over vluchtelingen. (Letterlijk. ‘Mails met minderwaardige uitlatingen over vluchtelingen wens ik niet meer van je te krijgen.’) Ik zal de naam er nu niet bij zetten omdat nog niet zeker is of de eer zo groot is. Het is een onbewust patroon in de natuur. De dag daarop werd ik buiten door een stel valse honden van een vrouw aangevallen. Ze wilden me ook nog berijden, ze kennen het onderscheid niet, en dan gaan ze bijten. Mensen willen liefde. Iets dergelijks heb ik eens meegemaakt van een aanhanger van Soros die me eveneens bij de zwakbegaafden indeelde.

Rjab op 18-03-2016 08:09

Zou toch wel interresant zijn om dit in een wat meer Bijbels licht te bekijken

johan op 18-03-2016 08:17

Extreem links en miljardair? Lijkt me een ongeloofwaardige combinatie. Miljonairs betalen in Griekenland trouwens nooit belasting, zo belazeren die rijken daar al jaren de boel.

arjaneke op 18-03-2016 08:25

het is niet de eerste keer dat een hongaar europa verkoopt aan de turken, lees dit en zie de parralellen in de geschiedenis: https://en.wikipedia.org/wiki/Orban  constantinopel is gevallen omdat een hongaaar voor geldelijk gewin europa heeft verraden. nu doet soros iets vergelijkbaars, wie stopt hem?

ohje op 18-03-2016 10:42

Toch leuk ,straks alle vluchtelingen in de turkij een turks pas en probleem is opgelost,voor turkije dan.

Ach das wist merkel nog niet hahahah late verassing dan.

rescue op 18-03-2016 10:48

Laten we nu eens en voor altijd beseffen dat ieder volk de regering krijgt die het verdiend.                        Met alle konsekwenties die er bij horen. Een democratisch gekozen EU meerderheid heeft al jarenlang een regering in het zadel geholpen die de multi-culti, lees voornamelijk Islam maatschappij heeft gecreëerd.    Zelfs op dit ogenblik is er nog steeds geen enkele meerderheid te vinden die met dit beleid af wil rekenen dus voorlopig komt er nog geen eind aan de immigratie en de daarbijbehorende afbraak van alle voorzieningen en pensioenen want het moet wel worden betaald. En dat gaat ten koste van de armen waarvan er steeds meer zullen komen en laagbetaalde krepeerbanen. De Bijbel voorspelde al lang geleden dat de laatste fase van het Romeinse rijk zal bestaan uit ijzer vermengd met leem, en dat deze maatschappij geen enkele onderlinge samenhang meer zal kennen, zodat alleen een van bovenaf opgelegde dictatuur de boel bijeenhoudt.        Maar dwang produceert geen naastenliefde en vroeg of laar zal de boel exploderen. En dan?

Aristoteles op 18-03-2016 11:18

Vergeet niet het hoofd van deze zelfbenoemde "Illuminati" te vermelden : de Rotschilds, op wiens verzoek Schwartz ( inderdaad beter gekend als Soros ) de oorlog in Ukraïne deed ontketenen, en op wiens verzoek dat burgervliegtuig met nederlanders door twee ukraïnse neergemitrailleerd werd.

fringe op 18-03-2016 11:19

Mark s, 😅😆

JP op 18-03-2016 11:59

@Mark S. op 17-03-2016 23:29

In dat besef, ben ik juist bang dat deze "zieke geest" de geschiedenisboeken in wil gaan als......? Het is juist datgene wat deze figuur bezield om aan het eind van zijn leven met zijn vele geld na te laten. "Een betere Wereld"? voor wie en ten kostte van wat? Ik ben bang dat het "dood en verderf" zal zijn en niemand die dat kan of wil doen stoppen.

willy op 18-03-2016 12:07

De geimplanteerde vluchtelingenstromen zullen europa in grote problemen brengen zoals uit het artikel blijkt!Turkije heeft Europa in de tang een gruwelijke tang zij stellen nu de eisen ook zij hebben rusland uit syrie verdreven. En Merkel gaat met haar gruwelijk beleid verder met alle gevolgen en Rutte stond erbij en keek ernaar deze man heeft niet te zeggen de Duitsers spelen baas in Europa! En verder xandernieuws ik ben blij dat jullie terug zijn !

Iron Maiden op 18-03-2016 12:38

Doet me denken aan Bileam uit de bijbel.

Emanul op 18-03-2016 14:04

Europa zal zijn identiteit kwijtraken. Het is geworden een vrijland voor alle vervolgden. Doch voert zijn taken onjuist uit. Haar democratie is nu op de veiling.

De oudheid kende vrijsteden. De schuldigen vonden hier een schuilplaats. Lees het boek de Bijbel voor bijzonderheden. Leve het Koninkrijk!

Jean op 18-03-2016 14:32

Wij burgers van Europa zullen onze verantwoordelijkheid moeten opnemen en heel snel een einde stellen aan die gepleegde misdaad "tegen eigen volk".

In onze samenleving mogen nooit islamieten getolereerd worden want zij willen maar een doel nl. de totale vernietiging van onze seculiere westerse beschaving.

Islam  moet bestreden worden met alle mogelijke middelen.

Daniel op 18-03-2016 14:33

@arjaneke op 18-03-2016 08:25

Orban is van een geheel ander kaliber dan Soros. Echt een oliedomme reactie. Zeg dan liever niks. 

Anna op 18-03-2016 15:22

Soros zou wel eens een "prooi" voor Trump kunnen zijn......

5318537 op 18-03-2016 18:16
Daniel op 18-03-2016 14:33

@arjaneke op 18-03-2016 08:25

,,Orban is van een geheel ander kaliber dan Soros. Echt een oliedomme reactie. Zeg dan liever niks. ,,

En jouw reactie is;A...Onbeschoft......en;B...Inhoudsloos.

En dat maakt een reactie zoals die van U oliedom want wat moet men ermee.(Andere tijd,andere methode en mogelijkheden door de genoemde personen hun kundes en,,kwaliteiten,,)

grrrr001 op 18-03-2016 19:44

Frans Timmermans Marionet van TTIP? om burgerbelangen de nek om te draaien, timmerter op los nu de aandacht zich vooral toespitst op de instroom van honderduizende (gelukzoekers criminelen) om TTIP geniepig goedgekeurd te krijgen."Een transparanter EU die beter verantwoording aflegt, kan betere resultaten voor burgers leveren. tweeet Timmer...mansEU van 1maart tot15maart2016 daarna wordt de bevraging afgesloten.Transparantie noemt Frans Timmermans dat document waarin geen toegang bestaat voor de burgerbevolking om deze te kunnen beoordelen, het zou me sterk verwonderenof Timmermans deze zelf heeft ingezien bestaat namelijk uit honderd en meer pagina s, waarbij diegene die dat wenst in te kijken (vraag wie?)een verklaring dient te tekenen voorvoledige geheimhouding.

Wij eisen dan ook voledige openbaarheid over alle documenten van TTIP en debatten over de gehele inhoud als dusdanig zonder gefoefel(vals spelen) van euromarionet Frans Timmermans enaanhang van hetzelfde allooi(gelijkgestemden).Dat deze ontoegankelijk zijn is een reden te meer om argwanend te zijn. TTIP?-- http://ec.europa.eu/transparency/civil_society/public_consultation_en.htm --Het onderwijs gaat zienderogen achteruit, ouders kamperen buiten de schoolpoorten om hun kinderen ingeschreven te krijgen in een zeldzame school waar de neerwaardse spiraal nog niet is toegeslagen, ondanks een onderwijs minister die zich uit de naad werkt maar moet opboksen tegen een muur van onoplosbare feiten die enkel door grensbewaking, instaleren douane en verplichte legerdienst eigen munt en een Belgie dat souverein land is.

Heel dat europa met onverkozen europarlementariers is louter opgericht om alle landen die hier onder vallen leeg te plunderen en de bevolkingen tot de bedelstaf te brengen.De bevolking van Belgie eist een stemming om de mening van de bevolking of ze ja dan nee bij dit europa willen, zoniet is Belgie een souverein land en dient dit europarlement te verkassen uit Belgie en kunne de door europa veroorzaakte puinhopen worden opgeruimd.Eindelijk iemand die het opneemt voor onze burgerbelangen eer aan wie eer toekomt  waardering voor deze dame is niet misplaatst-- http://www.euractiv.com/section/trade-society/linksdossier/ttip-s-regulatory-maze/#ea-accordion-further-reading ---- http://www.gulerturan.be/artikel/opinie/radio-centraal-het-ttip-debat-vlaanderen-karl-vanl/ --

de^mol op 18-03-2016 19:59

@Daniel op 18-03-2016 14:33

Dat artikel gaat niet over de huidige Orbán, maar over Orban van Brasov, nu Roemenië, toen onderdeel van het Hongaarse rijk..

Harry2 op 18-03-2016 21:54
Rjab op 18-03-2016 08:09 Zou toch wel interresant zijn om dit in een wat meer Bijbels licht te bekijken

inderdaad: Ziet volgende:

 

Harry2 op 17-11-2015 21:52Ik herhaal nog maar even de volgende feiten:

Er staat een eigenaardige en verstrekkende opmerking in de Nieuwe Testament waar 98 van de 100 mensen de gevolgen niet zien willen:

Leest Romeinen 13, verzen 1-4. (en dit is letterlijk een feit!!!)

Deze opmerking gaat veel verder als men op het eerste gezicht zou denken. We hebben allemaal wel gehoord ,,het volk krijgt de regering die het verdient". En dat klopt haarzuiver. Als God de Grote Baas van de regeringen is, en Justitie, president of koning, rechters en politie, als Hij dus deze overheden stuurt, is maar één conclusie mogelijk: God heeft zich door de overheden tégen het volk gekeerd. Een volk dat alleen al in Nederland 30.000 ongeboren en pasgeboren babies vemoord, drie honderd duizend in tien jaar dus, een volk dat spot met zijn Maker en Hem uitlacht door een zwaar immoreel gedrag, lasteren van de Joden en die van alles de schuld geven, spotten met Jezus Christus (leg je oor maar te luisteren op het werk, op visite enz. enz. ),

een volk dat zijn eigen buren verraadt, of ligt te pesten, of vijftig km/u mag rezen door een straat met kinderen en er eentje morsdood rijdt, en daar mee weg komt ook nog, een volk dat zijn naaste voor een paar piek besodemietert, en vult u zelf maar aan. (Dat doe ik ook even: Vechten voor de kassa bij AH, in de zomer zitten zatlappen voor het huis en liggen brullen over voetbal, rotzooi over de heg van de buren gooien, op het werk een collega kapot pesten, in de broek doen voor Een turk maar wel tegen de Joden aanschoppen, volk van compleet asociale lafaards....)

De Schepper heeft deze aarde ter bewoning geschapen, en de mens daar op laten wonen, en die zelfde mens zegt ik geloof er niks van, terwijl hij donders goed weet dat het wel degelijk waar is. Er komt een dag dat ieder mens, en daar is niemand van uitgezonderd, voor zijn en haar Maker staat, en niet als een geest of zo, maar in levenden lijve en bij volle verstand, zoals jij, u, die dit leest daar zit of staat, zo staat u en jij eenmaal voor de Grote Maker van uw geest lichaam en ziel, letterlijk. En wee degeen die daar staat zonder de enige Advocaat die ons redden kan: De meest bespotte en geminachte persoon ter wereld: Jezus Christus. Ik zou voor geen millioen in jullie schoenen willen staan. Bijna iedereen loopt op de spoorbaan, en roept ik geloof niet in locomotieven, en vergokt willens en wetens de eeuwigheid voor een korte tijd goddeloos leven op deze aarde. Hoe stom kan je wezen.

Maarrrr...:  Er is vanavond nog voetbal op tv, en spelletjes, en polletike praatjes!!!!  met een zak sjips en een pot bier, Dat is belangrijk!!

 

Derk op 18-03-2016 22:32

Wat zou het "doel" zijn vd beleggingsclub van hr Soros om in NL woningen op te kopen? Bijv. 600 woningen van woningstichting Vivare in Arnhem? En waar nog meer in Europa?

Ike op 18-03-2016 22:56

@johan op 18-03-2016 08:17,  @Aristoteles op 18-03-2016 11:18, @ohje op 18-03-2016 10:42 en @grrrr001 op 18-03-2016 19:44

Mee eens

Wellicht word het tijd voor de Europeanen onze vrijheden tegen de EU en Erdogans grootheidswaanzin te gaan gebruiken. Ik ben zeker voor het wegstemmen van onze 2e slaapkamer landverraders. Ik ben zelf ongelovig, maar misschien moeten de gelovigen nder ons zich actief gaan richten op het bekeren van zoveel mogelijk moslims tot het christelijke geloof.

Laten we dan eens kijken als dit lukt of Erdogan nog steeds zoveel moslims onze kant opstuurd. Uiteindelijk is het zo dat vele moslimfamilies een diepe historie hebben die lag in het christendom voordat hun voorvaderen zich bekeerden tot de Islam. En dan vooral de bekeerlingen en onze normen en waarden verdedigen.

Dus wel korte rokjes en kaplaarzen naar het werk aan en ringen die lelijk uithalen. Wellicht ook wat meer niet moslims naar de EU halen die ervaring hebben met de strijd tegen de Islam. Ik noem daar Boedhisten uit Zuid Oost Azië of Han Chinezen of Christenen uit de Philippijnen en Indonesië of Vietnam. Kijken of onze elite dat leuk zal vinden.

Het alternatief is Europa te verlaten en te kijken hoe onze maatschappij gaat vervallen in een burka maatschappij met door Saudi's onderwezen mensen.

Ike op 19-03-2016 01:08

@Derk op 18-03-2016 22:32

600 woningen * 6 asielshoppers = 3600 nieuwe arme donders.

sloefke op 19-03-2016 14:54

ik lees in ophehef nederland en duitsland verzamelen nog eens een miljoen vluchtelingen ...... joepie ik woon in een buurland ... zonder grenzen

Dewevoga op 19-03-2016 16:01

@ Ike op 18-03-2016 22:56

Zoals ik eerder al heb gemeld dat ik uw reacties zeer waardeer wil ik qua bekeren het zonder aanmatigend te zijn als eerste bij een westerling proberen. Neem eens een kijkje op http://y-jesus.com/more/scc-science-christianity-compatible/?gclid=CJ6y7pjCyckCFUKfGwodb-wPTQ  Has Science Discovered God?

Ike op 19-03-2016 18:26

@Dewevoga op 19-03-2016 16:01

Ik vind niet dat ik hier op je moet reageren, dus ik zal dit doen in de kolom 'Ik geloof''

Sam op 21-03-2016 15:46

Gelukkig is George Soros 85 ( wordt in augustus 86 ) en geen 25 meer. Dit neemt niet weg dat deze psychopaat in de korte tijd die hem nog rest nog veel ellende kan aanrichten. Afschuwelijke man.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl