Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

‘Wereld maakt zelfde fatale fout met Erdogan als met Hitler’

Turkse president dreigt met zijn Neo-Ottomaanse ambities mensheid in nieuwe verwoestende wereldoorlog te storten


Protestposters tegen Erdogan, waarin de Turkse leider als een nieuwe Hitler wordt voorgesteld.

In Israëlische media wordt de Turkse president Recep Tayyip Erdogan inmiddels openlijk vergeleken met Adolf Hitler. Erdogans megalomane plannen voor een hersteld Ottomaans Rijk, zijn agressieve houding tegen Rusland, Syrië en Israël, zijn nauwelijks verhulde alliantie met ISIS, zijn uitroeiingsoorlog tegen de Koerden, en zeker ook het zwijgen en zelfs de medewerking van Europa daarbij, doen op huiveringwekkende wijze denken aan hoe de wereld in de jaren ’30 het gevaar van Nazi Duitsland bagatelliseerde, wat binnen enkele jaren dezelfde fatale gevolgen dreigt te hebben.

 


‘Liberale passiviteit tijdens opkomst van weer een fascistisch rijk’ is de vrije vertaling van de kop van een artikel in de Jerusalem Post, geschreven door Saladdin Ahmed. ‘Als Spanje tegen Hitler zou zijn opgestaan, zou de wereld de Tweede Wereldoorlog bespaard kunnen zijn gebleven, waardoor in zowel Duitsland als elders miljoenen mensenlevens zouden zijn gered. In plaats daarvan zette de internationale passiviteit tijdens Hitlers agressie in Spanje tussen 1936 en 1938 hem ertoe aan om de rest van Europa binnen te vallen en zijn genocidale campagnes te lanceren.’

80 jaar later is het de Turkse leider Erdogan die een vergelijkbaar fascistisch front opbouwt. Het verzet van de Koerden is de enige echte oppositie tegen zijn Neo-Ottomaanse project.

Nieuw fascistisch spook bedreigt Europa

In de jaren ’30 stak niet één Westerse regering de revolutionairen in Spanje, die opstonden tegen de fascistische dictator Franco, de helpende hand toe, ook niet toen Hitler en Mussolini Barcelona en Madrid lieten bombarderen en wapens naar Franco’s leger verscheepten. Tijdens de beruchte ‘vredes’conferentie in München in oktober 1938 deden Frankrijk en Groot Brittannië juist alle moeite een confrontatie met Hitler te vermijden, en gaven hem daarom op bijna alle terreinen zijn zin.

Een nieuw fascistisch spook bedreigt Europa, deze keer vanuit Noord Afrika en het Midden Oosten, waar de Soenitische islam aan een razendsnelle opmars bezig is en talloze slachtoffers maakt. Erdogans Turkije is al jaren de grootste bondgenoot van hun belangrijkste terreurorganisaties: de Moslim Broederschap, Hamas, Al-Nusra(/ Al-Qaeda) en ISIS. Niet voor niets verklaarden de hoogste leiders van de Broederschap in 2014 Istanbul en Turkije tot het centrum van het echte Islamitische Kalifaat.

Erdogan heeft VS, Europa en NAVO in zijn zak

De VS heeft vanuit de lucht de Koerden die tegen ISIS vechten van wat wapens voorzien, en het is genoegzaam bekend dat de Israëlische Mossad hen al jaren steunt, maar daar blijft het wat het Westen betreft wel bij. Het enige wat Europa doet is praten, nog meer praten en deals sluiten met Erdogan, die enkel wat loze beloftes hoeft te doen om de naïeve Europese politici weer door hun slappe knieën te laten gaan.

De Turken kunnen daarom -net als Hitler destijds in Spanje deed- met instemming van de NAVO met brute kracht optreden tegen de Koerden, en voeren een niets ontziende uitroeiingsoorlog tegen hen. Ankara beweert dat die oorlog tegen ‘terroristen’ wordt gevoerd, maar onafhankelijke journalisten bevestigen keer op keer dat het vooral burgers zijn die slachtoffers worden van de Turkse kogels, granaten en raketten.

‘Als de wereld onwillig blijft Erdogan te stoppen, zal de ophanden zijnde ramp vergelijkbaar zijn met de Tweede Wereldoorlog,’ aldus de Saladdin Ahmed. ‘Terwijl hij zijn huichelachtige politiek met het liberale Westen voortzet –opnieuw: net als Hitler deed tussen ’36 en ’38-, krijgt Erdogans imperialistische Kalifaat al vorm. Tegelijkertijd chanteert hij de EU met de migrantencrisis.’ De VS houdt hij zoet met voortdurende beloftes van militaire steun in de strijd tegen ISIS – steun die er in werkelijkheid niet of nauwelijks is geweest.

2023

Erdogan, zijn vriendje premier Davutoglu en hun islamistische AK Partij maken er al jaren geen geheim van in uiterlijk 2023 het Turks-Ottomaanse Rijk te willen herstellen, waarvan zij openlijk hebben gezegd dat dit rijk de Balkanlanden in Oost Europa, een groot deel van het Midden Oosten (inclusief Israël) en Noord Afrika zal omvatten. De genocidale militaire campagne tegen de Koerden is daarom slechts het begin van hun veroveringsoorlog.

Wordt de wereld weer te laat wakker?

Op zeker moment zal de internationale gemeenschap zich realiseren dat Erdogan een grote bedreiging vormt en minstens zo gevaarlijk is als Hitler, ‘maar dan zal het waarschijnlijk helaas te laat zijn. Net zoals de wereldleiders in 1939 te laat waren om Hitler te stoppen, en net zoals ze weigerden de Catalanen, Basken en Spaanse progressieven te steunen –om het over de Joden maar niet te hebben-, staat de wereld enkel toe te kijken hoe de Koerden het opnemen tegen het tweede leger van de NAVO.’ (1)

Gezien Erdogans voortdurende agressieve taal en houding aan het adres van Rusland, en de serieuze berichten over een aanstaande Turkse-Arabische invasie met honderdduizenden soldaten in Syrië, zal het wellicht niet eens meer tot 2023 duren voordat de islamistische dictator in Ankara, de zichzelf verklaarde Kalief van de Islam, de hele mensheid in een nieuwe verwoestende wereldoorlog stort.

 

Xander

(1) Jerusalem Post

Zie ook o.a.:

12-02: Rusland waarschuwt voor wereldoorlog bij Turkse-Saudische invasie Syrië
09-02: Geplande invasie Syrië: Turkije en Saudi Arabië op oorlogspad tegen Rusland
09-02: Gelekt document: Erdogan chanteert EU met migranten en eist € 30 miljard (/ Erdogan tegen EU-president Juncker: ‘Natuurlijk behandelen jullie mij als een prins!’)
29-01: (/ Geheime islamisering-afspraak EU met Turkije: 1 miljoen moslimmigranten komen in de volgende 5 jaar legaal naar Europa)

2015:
27-12: Komt de Apocalyps door zichzelf vervullende profetieën?
23-12: (/ Onderzoeksjournalist Seymour Hersh bevestigt dat Turkse president Erdogan Syrië wil inlijven en Ottomaanse Rijk wil herstellen)
20-12: Turkije gebruikt tanks en raketten tegen Koerdische burgers; Europa zwijgt
07-12: Turkse klokkenluider: Erdogan overweegt Rusland oorlog te verklaren
30-11: (/ Turkije dreigt NAVO in oorlog met Rusland te storten)
29-11: EU zwicht voor chantage Erdogan, belooft islamofascistisch Turkije lidmaatschap (/ Migranteninvasie wordt Turkkse invasie: Vanaf eind 2016 kan Erdogan legaal miljoenen nieuwe islamitische ‘staatsburgers’ naar Europa sturen)
26-11: Zoon van Turkse president Erdogan blijkt grootste financier ISIS (/ Rusland: ‘Turkse regering heeft effectief kant gekozen van ISIS’)
25-11: Putin: Erdogan is gevaarlijke islamist en steunt ISIS23-10: Ramkoers met Rusland: Qatar dreigt met Turkse-Saudische invasie van Syrië (/ Analisten: Mogelijk een Turkse-Arabische aanval op Syrische en Iraanse troepen bij Damascus)
23-10: Voorspellingen 500 zieners over massa immigratie, ISIS en Derde Wereldoorlog komen uit
28-05: Turkse premier en president beloven gezamenlijke moslimaanval op Israël (/ Turkse leiders gaan verenigd islamitisch wereldrijk oprichten / Erdogan zegt in contact te staan met de geest van Saladin, die de christelijke legers uit Europa versloeg)
16-05: President Erdogan belooft in toespraak Turkse invasie van Jeruzalem
11-04: Erdogan: Turkije heeft in 2023 ‘sterkste leger ter wereld’
20-03: Hoge official Turkse AK Partij: Erdogan wordt leider islamitisch kalifaat (/ Tijd van vervulling laatste Bijbelse eindtijdprofetieën nabij)

2014:
29-11: Erdogan hitst moslims op tegen het Westen: ‘Zij willen ons dood’

21-11: Erdogan kondigt oprichting door Turkije geleid islamitisch wereldrijk aan (/ Turkse president legt claim op grondgebied VS door te beweren dat Amerika door moslims is ontdekt)
12-08: Winst Turkse premier Erdogan verzekert opkomst Rijk van het Beest
30-03: VS steunt Erdogans misbruik van NAVO voor herstel Ottomaans Rijk
07-03: De sleutelrol van Rusland en Turkije in de eindtijd (2)

2013:
23-03: Turkse minister BuZa: Wij zullen weer heersen van Sarajevo tot Damascus
12-03: Duitse geheime dienst: Turkije werkt al jaren aan kernwapens

2011:

12-07: Turkije wil leger verdubbelen naar 1 miljoen man (/ Erdogan impliceert nieuw Ottomaans Rijk inclusief Sarajevo en Jeruzalem)

09-06: Turkse opperrechter: Erdogan is tiran en wil sultan van het MIdden Oosten worden    

 

indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.


Reacties

Pagina12
joppo op 19-02-2016 15:08

Merkel en Obama dus!! (rutte doet ook mee)

Joga op 19-02-2016 15:23

Ja, maar wij hebben Rutte. Let maar op die maakt gehakt van de Turken, oh wacht.........

lechaiem op 19-02-2016 15:47

Goed stuk, maar het is veel erger als hier is geschreven. Ook de Jpost is erg links georienteerd. Woon zelf in Israel. Shabat Shalom.

Bundy op 19-02-2016 15:50

Erdogan is juist een geniaal opererende man .  Europa is al van hem door het enorme aantal turken dat daar reeds aanwezig is , verder krijgt hij Miljarden € kado om de ( deels door hem zelf veroorzaakte ) "vluchtelingenstroom "tegen te houden .

De man laat aan de Zuid-kant van zijn land de mijnenvelden verwijderen zodat zijn tankleger en moslimcoalitie van Saoudi's en Turken er met ongeveer 200.000 man langs kunnen om Koerdistan te vernietigen én Syrië te bezetten .   Hierdoor kan er dan de langverwachte olie-en gas pijplijn naar Europa aangelegd worden , zodat Europa van hém afhankelijk is en niet meer van het Russische gas .

Door zijn Navo lidmaatschap heeft de Koning van het Noorden ( vanuit Israël gezien ) tevens de beschikking over wapens en een luchtmacht die hij nooit zélf had kunnen ontwikkelen .     Hierdoor voelt hij zich dapper genoeg om over 4000 man Russische grondtroepen heen te lopen .

Ook sluit ik niet uit dat hij Israël weer in zal nemen ; in de koran staat immers " dat een land dat van de islam geweest is , altijd van de islam zal blijven ".   Helaas voor de psychopaat zal Israël zich nooit overgeven .  In Openbaringen staat dat deze grote legermacht een onverwachte en totale nederlaag zal lijden ,  in het O.T. staat dat over Syrië nooit meer gesproken zal worden , c.q. het voorgoed onbewoonbaar zal worden .         Wanneer dit zal gebeuren weten mensen niet , maar nog nooit in de geschiedenis stond een hele geo-politieke situatie klaar zoals deze in de profetie genoemd werd .

Qvic op 19-02-2016 16:00

 

Daar hier ook weer het Geld de hoofdrol speelt, want de westerse industrie doet al jaren zijn uiterste best om de meest geavanceerde techniek aan Turkije te verkopen. Wat eigenlijk betekent dat de oorlogsindustrie met al zijn facetten op volle toeren kunnen draaien. Dit was ook toen Hitler in de voor avond stond van de 2e wereldoorlog. Toen bloeide hun gehele economie ook op. De westerse industrieën kijken alleen naar hun mogelijke winsten en kijken niet naar de eventuele mogelijkheden, dat deze middelen die ze zelf leveren tegen hun zelf gericht kunnen worden. Geld verdienen speelt een grotere rol, dan hun geweten en verstand.

De industriëlen zien het enkel als gewoon hun werk doen en denken niet verder. Wat ook mee speelt is de jarenlange propaganda dat het kwaad uit Rusland komt en dat we de NAVO bondgenoten extra moeten bewapenen ter verdediging tegen dit kwaad. Maar in werkelijkheid is de NAVO het kwaad en wil kosten wat het kost uitbreiden en een aanvalslinie van alle landen rondom Rusland in hun bondgenootschap hebben. Daar maakt Turkije nu dankbaar misbruik van. Ter voorbereiding van eigen veroveringsplan.  

Patatje Oorlog op 19-02-2016 16:00

Waar Hitler mee eindigt, daar begint Erdogan mee.

ER.

Anna op 19-02-2016 16:01

Erdogan zal waarschijnlijk de Bijbelse eindtijd oorlogen ontketenen..... De oorlogen van Gog en Magog.....

Het is heel gevaarlijk wat deze dictator doet..... Het gekke is hij zegt het openlijk wat hij  wil en hoe hij dat gaat doen,,en niemand doet wat... Iedereen is bang en daardoor kan hij zijn vunzige plan uitvoeren.....

Hoe lang nog??? 

johnr op 19-02-2016 16:05

Oud nieuws ,de grijze wolven zijn al vanaf jaren 70 actief in Europa.

ster op 19-02-2016 16:10

Schrijf de datum mei maar in je agenda. Vele voorspellers hebben die maand als de datum voorspeld. 

Rebellio op 19-02-2016 16:40

Ik plaats het hier nog maar een keer:

Wanneer we over de koran spreken wordt er vaak gezegd dat er haatdragende teksten in staan, vooral tegen Joden. Bill Warner (google die naam!) vroeg zich af waar we het dan precies over hebben. Als je het dan over Joden haat hebt, dan zou je het moeten vergelijken met het anti-joden boek bij uitstek: Mein Kampf van Adolf Hitler. Hij kwam tot de volgende cijfers:

Koran, uit het Mekka tijdperk: 1% joden haat

Koran uit de medina tijd: 17%

De koran is maar 14% van de heilige boeken de rest is Sira en Hadith:

Sira 12%

Hadith 8,9%

De totale trilogie gemiddeld: 9,3%

 

Mein Kampf: 7%

 

Er zit dus blijkbaar veel meer haat naar Joden in deze islamitische teksten dan in Mein Kampf. Terwijl dat boek tot enige jaren geleden nog verboden was!

Bedenk dat de teksten in de koran elkaar hier en daar tegenspreken. De religieuze leiders van toen hebben daar een theologische rechtvaardiging voor gevonden. We noemen dat wel: Abrogatie. Het betekend: opheffen van verzen (zie Soera 107).Het is dan van belang om iets te weten over de volgorde waarin de verzen aan mohamet geopenbaard zijn, dat is namelijk niet de volgorde zoals ze opgeschreven zijn in de koran. Verzen die andere verzen opheffen heten ‘an-nasikh’, verzen die opgeheven worden, heten ‘almansoekh’. Eigenlijk zijn de almansoekh verzen allemaal uit de Mekka tijd omdat mohamet toen nog hoopte dat zijn buren, de Joden en de Christenen zich zowel voor zijn voeten zouden gooien. Enkele jaren later, de Medina tijd, heeft hij deze mensen alsnog vervloekt in zijn verzen en afgeslacht.

Nu kunnen we misschien ook begrijpen waarom Hitler in de Arabische wereld nog altijd een held is en zijn boek Mein Kampf er een bestseller is.

https://www.politicalislam.com/the-good-holocaust-denial/

               

De statistische analyse van de politieke islam http://cspipublishing.com/statistical/index.html

 

john op 19-02-2016 16:52

De Israëli's samen met de Russen kunnen dat varken(tje) makkelijk wassen. Doen zou ik zeggen.

Kayfas op 19-02-2016 17:11

Het zijn voornamelijk Russische bronnen die berichten over de gruwelen die de Koerden aangedaan worden door de Turken, in het westen hoor je d'r vrijwel niets over. Schande...

Nu we een aantal maanden verder zijn, moeten we toch langzaamaan concluderen, dat de Russen behoorlijk goed bezig zijn.... Respect voor ze.... Of Erdogan zijn doel bereikt? Zonder kernwapens, is ie toch echt kansloos tegen Vladimir.

Er is voor Rusland maar één optie, wanneer Turkije en Saudi-Arabië Syrië binnen zouden vallen... En dat is de nucleaire optie. Honderduizenden soldaten, dat kan Rusland niet tegenhouden, zonder nucleaire wapens. De besluiten die Erdogan de komende dagen en weken gaat maken, zijn wellicht bepalend voor de toekomst van het Midden Oosten, en misschien wel de hele wereld....

Shalom, Kayfas.

Maitreya op 19-02-2016 17:13

Juist omdat ze er alles aan gedaan hebben een nieuwe wereldoorlog te vermijden, dezelfde situatie maar vanuit omgekeerde richting. Zo zie je dat Duitsland dat er alles aan doet om niet racistisch te zijn nu juist weer in dezelfde context wordt bekritiseerd, met Berlijn als tweede Istanboel. De Turken zijn buitengewoon geraffineerd. Waren in Europa de verschillende culturen min of meer een aanvulling op elkaar, binnen de euro lijken ze vooral de slechte kanten van elkaar te versterken.

willy op 19-02-2016 17:26

Erdogan is een zeer gevaarlijk persoon die de wereld aan de afgrond brengt en vooral door hem rukt de islam Europa binnen en met de islam de dictatuur! Zijn haat tegen de Koerden is juist omdat hij een Ottomaanse kalifaat wil en de Koerden staan hem in de weg en Obama met zijn zwak Midden-Oosten beleid werkt dit nog in de hand! Ik verneem van een vriendin dat men in Israel zich reeds aan het voorbereiden is op het ergste scenario om de bevolking niet in een angstspychose te brengen zwijgt men nog veel maar het leger is in de hoogste staat van paraatheid ook omwille van de zelfmoordpalestijnen die door hamas en isis worden opgezet. En ook Europa zal in de klappen delen! Erdogan is en wordt de tweede Hitler van het Midden-Oosten of de bevolking moet ingrijpen hopelijk zal het gezond verstand zegevieren!

Free for All op 19-02-2016 17:37

Maakt niet uit je kan maar 1 keer dood , Zo goed is het in Europa nu ook weer niet.We hebben zo gezecht vrijheid maar eigenlijk zijn gewoon loonslaven van de multinationals en de staat . Voor de rest laten zij Europa hun ergste vijanden binnen en houden ze niks rekening met wat wij burgers willen dat er aanrandingen en verkrachtingen zijn door dit volk dat kan hun niks schelen ze laten de grezen gewoon open niks aan te hand zeker! Ken veel mensen die het niet willen of kunnen zien dat de Islam het echte gevaar is en dat wij gaan verzonden worden door de zo vredezame Moslims ik geloof nooit dat deze Moslims onze kant kiezen want dan zijn ziu niet halal !

Jean op 19-02-2016 17:39

Die turk is veel gevaarlijker dan die hitler en nog blijven die EU huichelaars de rode loper uitleggen voor die turk....

Wat voor smerig vuil spel speelt zich hier af? Die hele EU misdaadorganisatie is nog gevaarlijker dan die turk en merkel samen.

cefas op 19-02-2016 17:59

Turkije moet kiezen tussen I.S. of de Koerden, maar ze hebben al lang gekozen voor I.S. gezien de genocide op de Koerden momenteel. Wie de bal kaatst kan hem terugverwachten.

szergeiy iganiov op 19-02-2016 19:01

vladimir heeft nog een optie ... nucleair tuig leveren aan het syrische leger bij een invasie van de turken en de saudi' s ... hij hoeft zich niet in de strijd te mengen ... assad kan dan gewettigd zijn grondgebied verdedigen ... en het zou mij niet verbazen dat vlad reeds de koerden voorziet van serieus wapentuig om weerstand te bieden tegen de turken ... en terecht ...

Paramahamsa Swami op 19-02-2016 19:31

Erdogan doet natuurlijk precies wat God wil dat ie doet, zoals iedereen in de materiële wereld. God is nl. 24/7 de baas, natuurlijk.

Gerard op 19-02-2016 19:54

Jullie willen toch zo graag Gog en Magog? Ga dan maar lekker van de zomer naar een turks alll in resort voor een paar hoderd euro. Kunnen jullie gelijk kijken waar je terecht gaat komen als het helemaal goed mis gaat, en dat gaat het gegarandeerd.

stevan op 19-02-2016 20:07

wat ik gehoord heb is dat er voor invasie 350.000 soldaten 20.000 tanks.2500  gevecht vliegtuigen en 400 gevecht helikopters zijn 

eerst onder mom van grote oeffening maar in praktijk is niets anders dan invasie uit 15 landen o.a BATO en USA 

Poetin heeft gezegd dat hij Tactische Nucleare Wapens gaat inzetten mocht er zo ver komen 

dum bijbelse voorspellingen zou helemaal correct zijn dat WW III in Syrie zal beginnen 

Echte turk op 19-02-2016 20:21

dat zegt een jood die al vele moslims heeft afgeslacht ,lekker hypocriet , het zelfde doet Rusland ook , hoe hypocriet en achterbaks kan je zijn

Alex op 19-02-2016 21:20

4 april is een datum om in de gaten te houden. Er kan dan zowel in Israel als Europa een gebeurtenis plaatsvinden die vele malen groter is dan wij onszelf nu maar kunnen voorstellen.

proteus op 19-02-2016 21:45

Xander, een beetje een klaagzang. Idioten als Erdogan heb je altijd gehad. Probleem zijn degenen die de idioten

hun gang laten gaan of zelfs steunen. Wie wie is laat ik maar in het midden. Wij storten wij onszelf in WOIII

en niemand anders.   

JP op 19-02-2016 22:23

Het ziet ernaar uit dat dit hierboven geschetste scenario, helaas werkelijkheid zal gaan worden. Net zo, vrijwel ongestoord als Hitler destijds zijn plannen ten uitvoer kon brengen, zo lijkt ook Erdogan zijn gang te kunnen gaan. En daarbij op steun kunnen rekenen van SA. Niemand stopt hem op dit moment bij de aanval op de Koerden. En hij zal daardoor aangemoedigd worden om brutaler te reageren mede door da aanslagen in Turkije afgelopen week. Ik hoop evenwel dat hij zo snel mogelijk de confrontatie met Rusland zal zoeken en met Israel. 

@Bundy Als de profetieen werkelijkheid zullen worden en Syrie onbewoonbaar, dan zal dat het gevolg zijn van de inzet van kernwapens door Rusland waarschijnlijk. En een aanval door Turkije op Israel zal zijn leger (incl. evt. dat van SA hen zeker fataal worden). Immers, de Joden hebben gezworen na WOll, nooit meer achter gaas te gaan. Het feit dat in Israel alle signalen momenteel op rood staan, komt omdat zij allergies zijn voor alles wat hen serieus bedreigd. Ondertussen zal het in Europa ontaarden in een enorme chaos, met dood en verderf. Waarom doet niemand iets hiertegen? Waarom deed niemand iets ertegen voor WOll? De machten en krachten die voor het decimeren van de Wereldbevolking tot een gewenst aantal van 500 miljoen mensen zijn, die zullen zeker niets doen. 

En Nederland zal net als eerder, alles over zich heen laten komen. Met het idee, "stil blijven liggen en je niet bewegen". Gewoon doen wat er van ons verlangd wordt, dan kan je het minste gebeuren. 

lente op 19-02-2016 22:28

Past geheel in he profetische plaatje van Daniel 11 als "koning van het Noorden" 

Geruchten uit het noorden en ossten kunnen de krankzinnige plannen volgens de profetie in de war stiuren.

De rol van Rusland zou wel eens heel anders kunnen zijn als dat velen iin studies over bijbelse eindtijd geloven...

Ike op 19-02-2016 22:59

Hoe Turkse politie gevangen word gezet voor verraad, omdat het de smokkel en rafinatie van Turkse olie openbaarde;

http://www.globalresearch.ca/turkey-refines-and-sells-stolen-syrian-and-iraqi-oil-for-isis/5492393

Rusland eist van Turkije een beeindiging van de acties tegen de Syriërs;

http://www.zerohedge.com/news/2016-02-19/russia-demands-end-turkeys-efforts-undermine-syrian-sovereignty

Hoe Turkije de Koerden onderdrukt en probeert te verdrijven of....;

http://journal-neo.org/2016/02/19/turkey-s-war-on-kurds-who-is-the-actual-terrorist/

Hoe de strijd tussen de Turken en Koerden zich ook verplaatst naar Nederland en ruiten worden ingegooid van een Koerdische cultuurvereniging in Den Haag;

http://www.omroepwest.nl/nieuws/3067417/Ruiten-Koerdisch-centrum-in-Den-Haag-ingegooid

En ruiten worden ingegooid van een Koerdisch centrum in Amsterdam;

http://www.nu.nl/amsterdam/4124415/ramen-ingegooid-bij-koerdische-gemeenschap-amsterdam.html

atina op 19-02-2016 23:02

IK heb van Daniel 11 een uiteenzetting gemaakt vorig jaar. Komt dicht in de buurt zie kaartje :

 1 koning van het noorden : Turkije ? 2 koning van het zuiden : Egypthe ? 3 : Turkije in gevecht met Egypthe? En Turkije gaat in gevecht met die zuiderlijke landen? 4: Hier staat dat koning van het Noorden : turkije? Egypthe zal veroveren. Libie en ethieophie zullen zich bij turkijke aansluiten ? 5 : Koning van het noorden ( turkije ? ) wordt ongerust wegen berichten uit noorden ( Rusland? ) en uit oosten ( China? ) .

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1500141693613537&set=pb.100008531619423.-2207520000.1455919231.&type=3&theater

Ike op 19-02-2016 23:07

Hollande ziet eindelijk een gevaar voor een oorlog tussen Turkije en Rusland;

http://www.telegraaf.nl/buitenland/25238905/___Risico_oorlog_Rusland_Turkije___.html

De Russische inlichtingendiensten laten weten hoe Turkije ISIS helpt;

http://www.voltairenet.org/article190333.html

JP op 19-02-2016 23:13

@Alex 21:20

Is dan die gebeurtenis niet veel belangrijker als de datum 4 of 5 april?

Indy op 19-02-2016 23:21

Het vreemde is dat met Duitsland de eerste en tweede wereldoorlog begonnnen is !! En de Jodenhaat erg groot was daar !! Nu is het gekke dat meer dan 1 miljoen vluchtelingen naar Duitsland gaan en er nog meer komen en juist de hele groep het meest Islam is en juist weer Jodenhaters !! 3 keer zou je zeggen een land weer vol met Jodenhaters !! een omgekeerde Duitsland die wegens schuldgevoel ze hier heen haalt of juist het wel fijn vind dat het land weer gevuld word met Jodenhaters !! De Joden die er nog zijn ,zullen ook zo gauw mogelijk Duitsland verlaten !! en idd ik zou dat ook doen als ik Jood was !! Maar heeft dit verbanden met elkaar ? Start juist de WO3 weer in Duitsland? 2 keer was al raak , nu de derde keer? het zou me niks verbazen en dat het in samenwerking met Turkije of de Islam gaat

JP op 19-02-2016 23:23

@lente 22:28

Of het al dan niet geheel volgens de profetieen gebeurt, is om het even. De vergelijkingen zijn al beangstigend genoeg dunkt mij. Ik mag hopen dat het een vrediger wending krijgt, doch ik ben bang van niet.

JP op 19-02-2016 23:33

Zojuist een bericht in de Telegraaf waarin Hollande waarschuwt voor een indirecte oorlog tussen Turkije en Rusland. Eindelijk eens een ondubbelzinnige uitspraak van de man.

JP op 19-02-2016 23:50

@Indy 23:21

De haat jegens Joden was ten tijde van WOll in Frankrijk niet minder. Of de reden daarvoor is dat zij verantwoordelijk gehouden werden voor de overlevering van Christus, weet ik niet. (Wel vreemd omdat Christus zelf ook een Jood was) Maar Joden werden ook niet toegelaten tot (beroeps) Gilden. Zodat zij noodgedwongen in vrije beroepen hun brood moesten verdienen. Bijvoorbeeld in papier, lompen en metalen, vandaar de naam "lompenjood". Overigens deden zij het bijzonder goed in deze beroepen, vooral in edelmetalen. 

JP op 19-02-2016 23:58

@proteus 21:45

Eindelijk ben ik het met jou eens, "wij laten het zelf gebeuren". Anders gezegd: "wij staan erbij en kijken er naar".

Qromwel op 20-02-2016 00:41

Zodra ze (wie dan ook) zich tegen Israel keren is het met ze gebeurd. Het begint er op te lijken dat het in Ezechiël 38 en Zacharia 12 om dezelfde oorlog gaat. Hallelujah!!

René van Zalk op 20-02-2016 00:47

 

Verwijderd vanwege auteursrechten. Schrijf korte introductie en verwijs naar de url van het artikel. Mod.

Rudolf op 20-02-2016 01:13

Wat ook nog een optie kan zijn is dat Putin in het geniep kernwapens gaat leveren aan Assad en dat die degene is die WWIII inluidt. Zo hoeft Rusland zijn vingers niet te branden als aanstichter.

René van Zalk op 20-02-2016 01:43

Erdogan wil eerst een oorlog uitlokken en zich daarna beroepen op artikel 5 van het NAVO (NATO) handvest.

 

 

Ike op 20-02-2016 01:59

@Indy op 19-02-2016 23:21

Klopt niet geheel. In Nederland zijn de Joden veel effeciënter uitgemoord doordat ze in de Burgerlijke stand geregistreerd stonden. Procentueel hebben er meer Duitse Joden de nazi's overleefd dan in Nederland, omdat de helft al voor de WWII oorlog uit Duitsland was gevlucht. Veel grote beroemde Joden hebben in Duitsland gewoond en voor WWII beschouwde een stroming Duitsland ook als Zion. Over de eeuwen zijn er zeker Joden vervolgd en vermoord in Duitsland. Dit was niet anders in andere landen.

Merkel is in mijn ogen maar een pion, net zoals Obomba dat is. Erdosnor speelt nu een grotere rol dan de Duitsers. Nethanyahu vind verder ook dat alle Joden naar israël moeten komen. Van mij mogen ze overal gaan en blijven wonen.

De Turken en Ottomanen hebben ook een veel langere geschiedenis tav genocides, dan de Duitsers.

ohje op 20-02-2016 10:11

Wordt de wereld weer te laat wakker?

Ja.

Goodmorning op 20-02-2016 11:15

Erdoğan, krijgt zijn zin niet en heeft het niet begrepen. Vladimir Putin maakt alles met de grond gelijk. Het wachten is op de fatale fout en een nucleair windje waait over een groot gedeelte van Turkije en Saoedi.....

Goodmorning 

AEO op 20-02-2016 12:27

Daarom moeten we verstandig zijn, en Niet naar Turkijë gaan voor vakantie. Ik weet dat je er heel erg goedkoop vakantie kan hebben, maar besef wel, dat je medefinancier bent van het verderfelijke regime in Turkije. Ik heb vroeger zelf serieuze vakantieplannen voor Turkijë gehad, maar toen begon Turkije zich vol haat tegen Israël te keren. Mijn vakantieplannen in Turkijë verdwenen gelijk in de prullenbak. Naar Israël ben ik al meerdere keren geweest en dat is mij geweldig goed bevallen. Dit kleine maar bijzonder mooie landje kan ik van harte aanbevelen.

Kopten op 20-02-2016 12:56

Helemaal waar weer dit verhaal.Mark Rutte is een fatsoenlijke keurige man , en kan zich domweg niet voorstellen dat zijn gesprekspartner Davatoglu , Erdogans loopjongen , toch ook een keurige man in een maatpak , --- , letterlijk.Triest , dit inzicht is er niet en zal er ook niet komen.En Putin , die in het Westen doorlopend wordt gedemoniseerd kan het eigenlijk amper geloven dat het Westen zich zo eenvoudig in de maling laat nemen. Als simpele vergelijking , V & D ,is weg , dat kan toch niet ? Ja , kan dus wel , alles wat de mensen als ondenkbaar achten , kan gewoon in deze tijd , niets is meer ondenkbaar. 

Freduardo op 20-02-2016 13:45

De Russen zullen zich niet laten overlopen in Syrië.

Desnoods met het gebruik van kernwapens.

Maar of dat gekke erdo zal afschrikken?

We zullen zien.

Qromwel op 20-02-2016 14:05

Onlangs vernoem; men wacht op een aardbeving die Istambul van de kaart veegt. De vraag was niet of maar wanneer. Het ging overigens voornamelijk over de noord- en westkust van het aziatische deel. Als het gebeurt zal het wel allahs wil zijn.

hetry op 20-02-2016 14:51

En laten we niet weer zeggen:, Wir haben es nicht gewust'

Bambi op 20-02-2016 14:55

De Russen zijn sterk en zeker vladimir ook,zij zullen wel weten wat te doen!

En zullen geen stap achteruit plaatsen.

Hoop dat ze eens een flinke les krijgen en blijven krijgen.

Groetjes

René van Zalk op 20-02-2016 16:38

De Russen hebben een aantal strategische mogelijkheden. 1 van deze mogelijkheden: Op het moment dat de Turken een grondoperatie beginnen de Turken in de rug aanvallen. 

Groetnnnn uut Nunspeet.

René van Zalk op 20-02-2016 16:41

Mijn inschatting is dat de Russen winnen van de Turken en Saudies, ookal verliezen de Russen de 1e slag. De 2e en 3e slag is voor de Russen.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl