Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Rusland waarschuwt voor wereldoorlog bij Turkse-Saudische invasie Syrië

‘Islamitische Militaire Alliantie’ onder leiding van Saudi Arabië en Turkije zou in maart of april Syrië willen aanvallen – Amerikaanse minister Defensie Carter: NAVO overweegt aansluiting bij moslimcoalitie - Oude voorspellingen over aanstaande wereldoorlog en vernietiging Europa in 2016 - Bijbelse ‘Gog uit Magog’ oorlog nabij?


Premier Medvedev waarschuwt dat Syrië in de Derde Wereldoorlog kan uitmonden als er niet snel alsnog een vreedzame oplossing komt.

De Russische premier Dmitry Medvedev heeft gisteren gewaarschuwd dat er een nieuwe wereldoorlog kan uitbreken als er niet snel een vreedzame oplossing voor Syrië komt. Met name de door Amerika en de NAVO gesteunde Saudische (/ Turkse) plannen voor een massale invasie van Syrië dreigen in zijn ogen WO-3 te veroorzaken.

 


‘De Amerikanen en onze Arabische partners moeten goed bedenken of ze een permanente oorlog willen,’ zei Medvedev tegen het Duitse Handelsblatt. ‘Denken ze echt dat ze zo’n oorlog snel zullen winnen? Dat is onmogelijk, vooral in de Arabische wereld. Daar vecht iedereen tegen iedereen... alles is veel gecompliceerder. Dat kan jaren of decennia gaan duren.’

‘Alle partijen moeten naar de onderhandelingstafel worden gedwongen in plaats van een nieuwe wereldoorlog te ontketenen,’ voegde hij eraan toe. ‘Dit gaat mis, want een grondoffensief verandert een oorlog doorgaans in een permanente. Kijk maar wat er gebeurd is in Afghanistan en veel andere landen. En ik hoef u niet te herinneren aan wat er gebeurd is in het arme Libië.’

NAVO steunt mogelijk Islamitische invasie van Syrië

Afgelopen dinsdag berichtten we dat Saudi Arabië volgens CNN een Soenitische coalitie met Turkije en 10 andere moslimlanden vormt, die met 150.000 soldaten Syrië zou willen binnenvallen, zogenaamd om tegen ISIS te vechten, maar in werkelijkheid om het al jaren nagestreefde, maar dankzij de Russen mislukte doel om president Assad af te zetten, alsnog te verwezenlijken.

De invasie zou gepland staan voor maart of april en vanuit Turkije gaan plaatsvinden. De Saudische brigadier-generaal Ahmed Al-Assiri verklaarde gisteren dat zijn land ‘klaar’ is om samen met de door Amerika geleide coalitie ‘ISIS te verslaan’. Het besluit om troepen naar Syrië te sturen zou inmiddels ‘definitief’ zijn.

Over uiterlijk 2 maanden zou de Islamitische Militaire Alliantie gereed zijn om te grijpen. Volgens de Amerikaanse minister van Defensie Ashton Carter zou de NAVO overwegen zich bij deze alliantie aan te sluiten. (2)

Laatste pogingen om vrede te bereiken

Vanaf morgen wordt op de veiligheidsconferentie ISSG in München eerst opnieuw gepraat over een mogelijke vreedzame oplossing voor het conflict in Syrië. De Amerikanen en Fransen (3) eisen dat de Russen meteen stoppen met het bombarderen van de anti-Assad moslimrebellen, die door de Westerse media en politiek nog altijd valselijk ‘gematigd’ worden genoemd, maar die in werkelijkheid exact dezelfde doelen nastreven als ISIS.

Ook worden nog steeds dezelfde leugens verkondigd dat Assad zijn volk ‘afslacht’, terwijl het juist de door het Westen, Turken en Saudi’s gesteunde jihadgroepen zijn die de bloedige burgeroorlog en vluchtelingen/migrantenstroom naar Europa hebben veroorzaakt.

Oude voorspellingen over aanstaande wereldoorlog en vernietiging Europa

In profetisch opzicht worden de laatste tijd de opmerkelijke voorspellingen van de in 1991 overleden orthodoxe priester Paisios aangehaald. Paisios voorzag in de eindtijd een escalerende oorlog rond Turkije en/of een door Turkije geleide coalitie, dat zowel Rusland, Israël als Griekenland zou aanvallen.

Vervolgens vernietigt Rusland Turkije en trekt op naar Jeruzalem. Nadat Israël zes maanden bezet wordt, stellen de Amerikanen en Europeanen een ultimatum aan Moskou. De Russen trekken zich echter niet terug, waarop de hele Middellandse Zee zich met de vloten van alle betrokken landen vult, en een enorme oorlog uitbreekt.

Bulgaarse ziener: Europa in 2016 met chemische wapens vernietigt

De Britse media haalden een ander ‘ziener’ aan, de Bulgaarse Baba Wanga, die in 1996 overleed. Volgens de Daily Mirror voorspelde zij onder andere correct de aanslagen van 9/11/01, de tsunami in Thailand en de verkiezing van de eerste donkere Amerikaanse president, die tevens de laatste president van de VS zou worden.

In 2011 zou de Derde Wereldoorlog beginnen met een oorlog in het Midden Oosten, en zou ergens op het noordelijk halfrond een nucleaire ramp plaatsvinden. Precies in dat jaar brak de burgeroorlog in Syrië uit en smolten na een aardbeving en tsunami drie van de vier reactoren van de Japanse kerncentrale in Fukushima.

De in 2011 begonnen oorlog zou in 2016 uitmonden in een islamitische aanval met chemische wapens op Europa, zo voorspelde Baba Wanga. Daarbij zouden miljoenen mensen omkomen, en het continent goeddeels ontvolkt raken. In 2043 zou Europa vervolgens definitief onderdeel en zelfs het centrum worden van het Islamitische Kalifaat.

Bijbelse ‘Gog uit Magog’ oorlog nabij?|

Christenen zullen in een deel van deze voorspellingen de in Bijbel voorzegde ‘Gog uit Magog’ (de prins uit Meschech en Tubal = Turkije) herkennen, die in de eindtijd een coalitie van landen zal vormen en Israël zal aanvallen, maar vervolgens zelf totaal vernietigd zal worden. Deze oorlog zal uitmonden in ‘Armageddon’, de Derde Wereldoorlog, die gestopt zal worden door de terugkeer van Jezus Christus, omdat ‘anders geen vlees behouden zal worden’ (Matteüs 24:22 / Marcus 13:20).

De komende maanden –en anders jaren- zullen we in spanning moeten afwachten of dat het inderdaad al zover is.


Xander

(1) Infowars
(2) Arutz 7
(3) NOS
(4) KOPP

Zie ook o.a.:

09-02: Geplande invasie Syrië: Turkije en Saudi Arabië op oorlogspad tegen Rusland
08-02: Britse leger oefent op toekomstige oorlog met Rusland in Oost Europa
07-02: Overal voorbereidingen voor grote oorlog in Europa

2015:
27-12: Komt de Apocalyps door zichzelf vervullende profetieën?
25-12: Pentagon vs. Obama: Legerleiding VS probeert Derde Wereldoorlog te voorkomen
23-12: Pentagon in opstand tegen president Obama (/ Militaire leiding VS geeft achter rug Obama geheime informatie aan Rusland, Israël en Duitsland)
07-12: Turkse klokkenluider: Erdogan overweegt Rusland oorlog te verklaren
02-12: Obama vanuit eigen partij gewaarschuwd dat hij kernoorlog met Rusland kan veroorzaken
30-11: Infowars slaat 3e groot alarm voor Derde Wereldoorlog (/ Turkije dreigt NAVO in oorlog met Rusland te storten)
10-11: Zo dreigt de NAVO binnen enkele jaren oorlog met Rusland te veroorzaken
09-11: Amerikaanse minister Defensie suggereert Russische kernaanval op VS
23-10: Ramkoers met Rusland: Qatar dreigt met Turkse-Saudische invasie van Syrië (/ Analisten: Mogelijk een Turkse-Arabische aanval op Syrische en Iraanse troepen bij Damascus)
23-10: Voorspellingen 500 zieners over massa immigratie, ISIS en Derde Wereldoorlog komen uit
12-10: (/ Britse ministerie Defensie: Dodelijke confrontatie met Rusland kwestie van tijd’)
10-10: Brzezinski eist Amerikaanse militaire vergelding tegen Rusland
07-10: Ruim 50 Saudische geestelijken roepen op tot oorlog tegen Syrië, Iran en Rusland

 

indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

 

Reacties

Pagina12
DieKale op 13-02-2016 18:12

Qromwel op 13-02-2016 08:56

Dat was ook mijn gedachte toen ik dit hoorde..., en Rusland stuurt nu een nieuw oorlogsschip naar Syrië;

http://www.france24.com/en/20160213-russia-sends-brand-new-cruise-missile-ship-syria-report?ns_campaign=reseaux_sociaux&ns_source=twitter&ns_mchannel=social&ns_linkname=editorial&aef_campaign_ref=partage_aef&aef_campaign_date=2016-02-13&dlvrit=66745

Ondertussen stuurd SA 20 jachtvliegtuigen naar Turkije om daar zogenaamd IS te gaan bestrijden http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/2016/02/saudiarabie_stuurt_jets_naar_t.html  

https://www.rt.com/news/332354-saudi-turkey-jets-deployed/

Zojuist berichten dat Turkije Koerden in Noord Syrië beschiet https://www.rt.com/news/332380-turkey-shells-northern-syria/  en ook een Syrisch vliegveld.

Ik verwacht hierop Russische acties, al met al zal de spanning toenemen, Erdogan zinspeelde gisteren al op een inval in Syrië, al dan niet met de 150.000 man van die Arabische landen. Ik vindt het er op lijken dat alle partijen momenteel positie innemen en dat op zeer korte termijn de vlam in de pan kan slaan, de rol die Nederland gekozen heeft is niet gunstig.

Goed stuk van Joost Niemöller, hij brengt, net als Arnold Karskens, het nieuws zonder censuur, volg deze man!  http://joostniemoller.nl/2016/02/woiii-begint-in-het-midden-oosten/ 

De eenheid in Europa (voor zover die er was) is nu helemaal zoek, Oostenrijk heeft aangegeven de grenzen te sluiten en zojuist het bericht dat een aantal voormalige Oostbloklanden de Balkanroute dicht wil gooien http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2016/2/Oost-Europese-weerstand-tegen-Merkel-Balkanroute-moet-dicht-2760909W/?masterpageid=158493

Vandaag zowaar de Christenvervolging in het nieuws, ik was verbaasd, de oorzaak, nl de Islam, wordt dan weer verzwegen... https://www.opendoors.nl/vervolgdechristenen/ranglijst-kaart/ 

en ondertussen nomineerd Asscher zich voor de Neurenberg 2.0 processen http://www.elsevier.nl/Nederland/achtergrond/2016/2/Asscher-roept-moslims-in-Nederland-op-de-vrijheid-te-verdedigen-2760927W/?masterpageid=158493 

Mijn gevoel zegt me dat we op een kruidvat zitten en de lont brand; het zal één grote chaos worden die begint in Syrië, iets wat al één dezer dagen kan gebeuren, ik verwacht dat dan de hier met de vluchtelingenstroom meegekomen IS strijders ook los gaan, vluchtelingen en reeds hier wonende Moslims zullen IS steunen. Wat Nederland betreft durf ik te stellen dat leger en politie hier absoluut niets tegen kunnen beginnen, u zult er alleen voor komen te staan...

Ike op 13-02-2016 18:40

Turken beginnen met het beschieten van Koerdische posities in Syrië met houwitzers. De vraag is hoe Rusland zal reageren;

http://debka.com/newsupdatepopup/15021/Turkish-artillery-pounds-Kurds-in-northern-Syria-Will-Russia-react-

Turkse minister van buitenlandse zaken wil een militaire actie tegen ISIS samen met de Saudi's. Kennelijk willen de Turken het verschil niet zien tussen de Koerden die de felste tegenstanders zijn tegen ISIS en ISIS;

http://debka.com/newsupdatepopup/15012/Turkish-FM-calls-for-joint-operation-with-Saudis-against-ISIS

Ik denk ook dat we gaan zien hoe de Russische electronische wapens werken als ze alles uitschakelen boven de Turkse Incirlik luchtmachtbasis die de Saudi's en de Turken willen gebruiken om Syrië aan te vallen

'http://southfront.org/saudi-arabia-is-set-to-deploy-jets-in-turkey-for-strikes-in-syria/

Turkije zegt dat er een escalatie in de komende 24 uur gaat plaatsvinden van de strijd in Syrië

'http://www.zerohedge.com/news/2016-02-13/turkey-says-massive-escalation-syria-imminent-saudis-set-launch-airstrikes

De Russische premier Mevedev zegt dat we in een nieuwe koude oorlog zijn gegleden. Ik denk dat hij het verkeerd heeft en dat het heel heet gaat worden;

http://www.zerohedge.com/news/2016-02-13/we-are-new-cold-war-russia-pm-delivers-stark-warning-nato

Ik denk overigens dat door de deelname van de Saudi's het gevaar groter is dat de Saudi's Iraniërs gaan raken. Als dat gebeurd kan het ook mis gaan in de Golf tussen Iran en Saudi Arabië.

Alle olieproducenten zullen waarschijnlijk wel blij zijn dat de olieprijs en de USD maandag waarschijnlijk omhoog zullen gaan. Maar dat zal van korte duur zijn.

Als Erdosnor 3 miljard Euro per jaar krijgt van Europa om vluchtelingen op te nemen, wil hij waarschijnlijk meer vluchtelingen maken. Ik vrees echter dat als Rusland met zijn luchtmacht terugslaat tegen Turkije en kruisraketten lanceert naar de Turkse Incirlik luchtmachtbasis, het vooral Turkse vluchtelingen zullen zijn die Europa gaan overspoelen. Met dank aan Erdosnor.

Palma op 13-02-2016 20:11

Kom aub met nieuws over het mo, het wordt nu toch wel spannend 

Ike op 13-02-2016 21:29

Shiietische troepen in Irak zeggen dat Irak een kerkhof word voor de Saudi's als ze Irak binnenvallen met 350.000 troepen die deel nemen aan een oefening in Turkije;

http://southfront.org/iraq-will-be-a-graveyard-for-saudi-forces-ipmu/

DieKale op 13-02-2016 22:53

In Syrië intensiveert het momenteel, Turkije neemt telkens de Koerden bij het vliegveld Menagh onder vuur met artillerie.

Het wachten is op een tegenzet van de Russen, ik verwacht dat dit heftig zal zijn.

Voor wie nog twijfelde over Erdogan; dit vliegveld is de afgelopen tijd bezet geweest door Al Nusra en IS, nooit heeft Erdogan daar iets tegen gedaan, nu de Koerden het bezet hebben worden ze onder vuur genomen. De Koerden zijn voor Erdogan wat de Joden voor Hitler waren...

Maar waarom wordt Erdogan niet door de NAVO teruggefloten...? dit is nl. een aanval op Syrië toch?

Voor wie het interessant vindt; op http://syria.liveuamap.com/ zie je wat er voor meldingen binnenkomen en deze worden op de kaart geprojecteerd.

Bambi op 13-02-2016 23:25

Best eens lezen

http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/02/Rusland-waarschuwt-voor-wereldoorlog-bij-Turkse-Saudische-invasie-Syri

Lies op 13-02-2016 23:53

De enige die integer zijn in deze hele ISIS kwestie zijn de Russen. De rest is zo --- let op uw taalgebruik. Mod.

Florus Filipus op 14-02-2016 00:07

ik geloof dat het nu niet zolang meer gaat duren. nog effe wachten tot het weer In Amerika beter gaat, en dan gaan ze vuurtje stoken zodat het wat warmer in de wereld gaat worden. Ja natuurlijk op twee fronten gaat het sneller denkt men, in het MO en daarna Rusland- Europa, (nee dat word geen voetbalmatch) of zal ik het anders zeggen Europa-Rusland.? denk wel dat dit gepaster is. en na een korte tijd zie je overal wolkjes van ongunstige paddestoelen in de lucht.

Ja terwijl de heren lekker taart met Slagroom en koffie nutigen. En terwijl zeggen: "Kanonnenvlees doe jullie maar jullie werk. maar maak ons niet wakker door jullie gekerm en gehuil of...." 

U.G. Kempenaer op 14-02-2016 01:53

@ ike

De Amerikanen willen hun wereldhegemonie behouden. Daarvoor hebben ze de steun van het schatrijke MO nodig want China en Rusland steunen de VS hier niet in. De overige BRICS-landen overigens ook niet. De petrodollar is van eminent belang in dat streven. Eigenlijk finaciert de rest van de wereld door de petrodollar te accepteren en te gebruiken, de Amerikaanse overheid en het Amerikaanse leger. De islamitische imperialisten die zich realiseren dat de olievoorraden niet oneindig zijn, hebben als ze hun eigen doelstellingen willen realiseren, namelijk een wereldwijd kalifaat, vruchtbaar gebied nodig. Ze hebben hun zinnen gezet op Europa dat al 50 jaar geïslamiseerd wordt. De Amerikanen steunen het plan om Europa op te geven en over te hevelen naar de islam. Daarom moeten wij ook zo snel mogelijk een bondgenootschap aangaan met China en vooral Rusland. Die hebben geen belang bij de petrodollar en die hebben geen belang bij een islamitisch imperialistisch Europa. Wij hebben met de Chinezen en de Russen dus gelijkgerichte belangen en niet met de Amerikanen en de islam. Daarom: steun #teamChinaRusland.

Qromwel op 14-02-2016 04:57

Toch gaat het uiteindelijk om Jeruzalem. Maar in Syrië misschien eerst nog even dit: Jesaja 171 De last over Damascus. Zie, Damascus houdt op een stad te zijn, het zal een puinhoop worden, een ruïne. Dat schiet al aardig op.

Qromwel op 14-02-2016 16:37

Qromwel op 14-02-2016 04:57: Moet zijn: Jesaja 17. Dikke vinger of zo.

Pieter op 16-02-2016 00:56

Er klopt iets niet. Als Rusland de redder vd christenen is waarom staat hierboven dan dat Zij degene zijn die Israël als eerste aanvallen en degene die Israël aanvalt zal vernietigd worden staat hierboven. Dus kan Rusland echt nuet onze redder ziin.  Amerika ook niet. De Islam ook niet. Wie zijn dan nu onze redders? Is Putin dan toch niet de vriend vd Christenen?

Florus Filipus op 16-02-2016 14:12

Het schatrijke MO,@ Ike

Nee Niemand zal nog iets kunnen doen.

1. ze hebben geen wapens genoeg

2. ze zijn te lomp om helpen te donderen

3. niemand zal een winnaar zijn,

het worden allemaal verliezers, want de bom zal gebruikt worden door een die dreigen zal te verliezen, en dan beginnen ze allemaal.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl