Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Gelekt document: Erdogan chanteert EU met migranten en eist € 30 miljard

Schandaal: EU Ministerraad hielp Turkse president verkiezingen te winnen – Erdogan tegen EU-president Juncker: ‘Natuurlijk behandelen jullie mij als een prins!’


De schaamteloze arrogantie van deze islamistische ‘sultan’ kent werkelijk geen grenzen, mede omdat de EU keer op keer diep voor hem door de knieën gaat.

Vrijwel dagelijks komen er nieuwe berichten naar buiten van de schaamteloze brutaliteit van de Turkse president Erdogan. Uit een gelekt document blijkt dat Erdogan in november 2015 tijdens een ontmoeting met EC-president Juncker en ER-president Tusk de migrantencrisis als chantage gebruikte om € 30 miljard van Europa te eisen. De reacties van Juncker en andere Europese politici laten andermaal zien hoe wanhopig en waanzinnig wereldvreemd ‘onze’ leiders inmiddels zijn geworden. Er is daarom maar bitter weinig reden tot hoop dat zij eindelijk de enige juiste keus maken door te breken met Erdogan, voordat deze levensgevaarlijke islamist ons in de Derde Wereldoorlog stort.


De Griekse website Euro2Day wist beslag te leggen op het vertrouwelijke document, waarin staat beschreven hoe Erdogan op 14 november in Antalya de Europese Unie dreigde te overspoelen met nog veel meer migranten als hij geen € 30 miljard krijgt, 10 x zoveel als kort daarvoor was afgesproken.

Bovendien eiste hij dat Turkije zo snel mogelijk tot de EU wordt toegelaten. Als Europa niet instemde, dan zou hij ‘de poorten naar Griekenland en Bulgarije openzetten’ en massa’s ‘vluchtelingen op de bus zetten, waardoor de gevolgen voor Europa veel groter zullen zijn dan een dode jongen’ op een Turks strand. ‘Dat zullen er 10.000 of 15.000 zijn. Hoe gaan jullie daar dan mee om?’

‘Gaan jullie de vluchtelingen vermoorden?’

De Turkse ‘sultan’, volgens de onthulde informatie ‘arrogant en gejaagd’, was niet tevreden met € 3 miljard in 2 jaar, maar wil het komende decennium minimaal € 3 miljard per jaar. Zo niet, dan zou hij niets doen om de migrantenstroom naar Europa te stoppen. Daarbij wees hij op Griekenland, dat tijdens de financiële crisis zo’n € 400 miljard van Brussel kreeg (waarvan het overgrote deel overigens rechtstreeks in de zakken van de internationale banken vloeide).

Erdogan, die tevens iedere bemoeienis van de EU over de besteding van de miljarden afwees (2), beweerde dat Turkije al € 8 miljard had uitgegeven aan de opvang van vluchtelingen. ‘Dus hoe gaan jullie straks om met vluchtelingen als je geen deal krijgt?’ vroeg hij de Europese officials retorisch. ‘Ze allemaal vermoorden?’

Toen Juncker hem erop wees dat ‘de EU hard werkt, en wij u in Brussel als een prins hebben behandeld,’ reageerde Erdogan: ‘Als een prins? Natuurlijk, ik vertegenwoordig geen Derde Wereldland!’ Op de mensenrechten- en persvrijheid lijst is Turkije dankzij hem echter wel degelijk tot het niveau van totalitaire Derde Wereldlanden afgedaald.

Schandaal: EU ministerraad hielp AKP verkiezingen te winnen

In het document wordt nog een ander schandaal onthuld, namelijk dat de EU Ministerraad doelbewust een voortgangsrapport over die almaar slechter wordende mensenrechtensituatie in Turkije vertraagde tot na de verkiezingen, om zo een overwinning van de islamistische AK Partij van Erdogan niet in de weg te staan. Dit bevestigt opnieuw dat de EU zelf eveneens helemaal niets op heeft met de democratie in Europa, en deze enkel misbruikt om zijn eigen totalitaire ‘superstaat’ te verwezenlijken.

De EU ging de afgelopen maanden al vaker diep door de knieën voor Erdogan, door onder andere een geheime afspraak met hem te maken over de komst van nog eens 1 miljoen moslimmigranten naar Europa in de komende 5 jaar. Bovendien kunnen Turken vanaf eind dit jaar zonder visum naar Europa reizen, wat vrijwel zeker zal worden misbruikt om de EU te overspoelen met miljoenen kersverse islamistische ‘staatsburgers’.

 

Xander

(1) Infowars
(2) Deutsche Wirtschafts Nachrichten

Zie ook o.a.:

09-02: Geplande invasie Syrië: Turkije en Saudi Arabië op oorlogspad tegen Rusland
29-01: (/ Geheime islamisering-afspraak EU met Turkije: 1 miljoen moslimmigranten komen in de volgende 5 jaar legaal naar Europa)

2015:
23-12: (/ Onderzoeksjournalist Seymour Hersh bevestigt dat Turkse president Erdogan Syrië wil inlijven en Ottomaanse Rijk wil herstellen)
20-12: Turkije gebruikt tanks en raketten tegen Koerdische burgers; Europa zwijgt
07-12: Turkse klokkenluider: Erdogan overweegt Rusland oorlog te verklaren (/ Bilal Erdogan heeft bankrekeningen in Italië en Zwitserland mett miljarden dollars)
30-11: (/ Turkije dreigt NAVO in oorlog met Rusland te storten)
29-11: EU zwicht voor chantage Erdogan, belooft islamofascistisch Turkije lidmaatschap (/ Migranteninvasie wordt Turkkse invasie: Vanaf eind 2016 kan Erdogan legaal miljoenen nieuwe islamitische ‘staatsburgers’ naar Europa sturen)
26-11: Zoon van Turkse president Erdogan blijkt grootste financier ISIS (/ Rusland: ‘Turkse regering heeft effectief kant gekozen van ISIS’)
25-11: Putin: Erdogan is gevaarlijke islamist en steunt ISIS
16-11: Erdogan eist NAVO-invasie Syrië en aanval op alle Koerdische groepen
28-05: Turkse premier en president beloven gezamenlijke moslimaanval op Israël (/ Turkse leiders gaan verenigd islamitisch wereldrijk oprichten / Erdogan zegt in contact te staan met de geest van Saladin, die de christelijke legers uit Europa versloeg)

22-05: Turkse premier belooft na herverkiezing Israël aan te vallen
16-05: President Erdogan belooft in toespraak Turkse invasie van Jeruzalem
11-04: Erdogan: Turkije heeft in 2023 ‘sterkste leger ter wereld’
20-03: Hoge official Turkse AK Partij: Erdogan wordt leider islamitisch kalifaat (/ Tijd van vervulling laatste Bijbelse eindtijdprofetieën nabij)

2014:
30-12: Turkse premier belooft Hamas spoedige invasie van Jeruzalem
29-11: Erdogan hitst moslims op tegen het Westen: ‘Zij willen ons dood’
21-11: Erdogan kondigt oprichting door Turkije geleid islamitisch wereldrijk aan (/ Turkse president legt claim op grondgebied VS door te beweren dat Amerika door moslims is ontdekt)
12-08: Winst Turkse premier Erdogan verzekert opkomst Rijk van het Beest
30-03: VS steunt Erdogans misbruik van NAVO voor herstel Ottomaans Rijk
07-03: De sleutelrol van Rusland en Turkije in de eindtijd (2)

2013:
23-03: Turkse minister BuZa: Wij zullen weer heersen van Sarajevo tot Damascus
21-03: Jordaanse koning waarschuwt het Westen voor Turkse premier Erdogan
12-03: Duitse geheime dienst: Turkije werkt al jaren aan kernwapens
01-03: Turkse premier Erdogan: Israël en kritiek op islam zijn misdaden tegen mensheid

2011:
12-07: Turkije wil leger verdubbelen naar 1 miljoen man (/ Erdogan impliceert nieuw Ottomaans Rijk inclusief Sarajevo en Jeruzalem)

09-06: Turkse opperrechter: Erdogan is tiran en wil sultan van het MIdden Oosten worden 

 

indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

 


Reacties

Pagina12
vijgenboom op 10-02-2016 23:17

@ Mehmet  Een kruisvaarder is niet per definitie een Christen ook al denken velen dat. Zou Jezus ook aan een kruisvaard mee gedaan hebben? Een Christen dient te proberen Jezus na te leven en Jezus zegt niet dat we geweld moeten gebruiken. Dat mensen dat doen of denken staat los van Jezus.

Tmuts op 10-02-2016 23:22

Geef die geldwolf een oprotpremie. . Ik geef persoonlijk niks om geld als ik maar genoeg heb om van te leven en een pensioentje. De rest....ach

Sjuad op 10-02-2016 23:36

@mehmet

 

De sjathaan moet mijn lippen bewogen hebben mij hebben doen spreken.

Aldus degene die op 6 jarige leeftijd tussen spelende kinderen gewelddadig overvallen werd, kinderen doodsbenauwd naar huis gerend,, ze vermoorden mohammed,, het zwart werd uit zijn ziel gehaald.

Daar sta je dan als mooiste jongetje van de lelijkste klas ooit.

Wat een god die zo kinderen overvalt wat een heer,,, nu is het zo dat deze zwart verwijderaars maar een beetje wisten los te weken, het duistere zwart zou hij later nog nodig hebben om mensen te kelen,, Kraanvogel, het zal je niets zeggen, Rushdi, het zal je een lichtje doen opgaan, het was Rushdi die het lef had de verzen waar mohammed uit zijn raaf staat te kakelen als moslim te openbaren, de waarheid wordt beloond met een fatwa.

Ik hoop van harte dat de moslims deze wereld veroveren,, heerlijk leven in het kalifaat, waar overigens het moorden gewoon doorgaat,, niet zo goede moslims worden immers gekeeld waarna de betere waarna de besten waarna er nog twee over zijn die verkracht worden door 72 miljoen oude maagden.

 

Ike op 11-02-2016 02:24

@sonja op 10-02-2016 22:24

Niet geheel waar. Als je de verhalen over de arbeiders in Qatar en Saudi A hoort, houden de Arabische landen nog steeds slaven, alleen zeggen ze dat ze nu loon krijgen. Natuurlijk moeten de nieuwe slaven wel heel veel kosten betalen aan de werkgever, waardoor er weinig tot niks van overblijft en kunnen ze hun paspoort pas terugkrijgen als ze de schuld hebben afbetaald.

Het TPP is aangepast voor Maleisië. Ik geef toe dat Maleisië niet Arabisch is, maar in het TPP is een uitzondering gemaakt voor slavenarbeid dat toch toegestaan is, omdat dit anders problemeen op zou leveren voor Maleisië waar het nog voorkomt. Het zou anders betekend hebben dat er een economische boycot tegen maleisië afgeroepen kon worden als er producten werden gemaakt met slavenarbeid en dit door consumentenorganisaties in Amerika aangetoond kon worden.

Slavernij is er nog steeds in de huidige wereld en men werkt ook nog tegen loontjes waar de mensen eigenlijk niet van rond kunnen komen. Bangladesh en de kledingsindustrie is ook een mooi voorbeeld. Wat al deze landen gemeen hebben? Juist, de islam.

@Sonny op 10-02-2016 19:40

Onzin, Het Romeinse rijk heeft als eerste een geschreven bijbel samengesteld en koos op politieke gronden wat er in de bijbel kwam. De katholieke kerk en het vaticaan heeft later ook vaak bepaald hoe de bijbel opnieuw vertaald werd.

Toen Jezus leefde werd hij door sommige Joden en de Romeinen als een rebel tegen het gezag gezien. Toen hij de tafels omver gooide van de handelaren in de tempel werd dit ook als politieke daad geinterpreteerd. Het barst van de daden van Jezus die politiek of sociaal maatschappelijk beschouwd kunnen worden.

De dood van Jezus word ook gezien als een politieke daad van zowel de Romeinen als de Joodse koning als de leiders van het Joodse geloof.

Veel splitsingen binnen de christelijke kerk hadden ook en politieke achtergrond. De vervolgingen ook. Er zijn ook veel politieke pauzen geweest.

Josef op 11-02-2016 05:59

Osman op 10-02-2016 22:37

Juist osman jullie moh/allah wordt vernietigt door de Here Jezus.

islam zwart makelij moet osman omdat jullie (profeet/satan) heel gevaarlijke  praktijken aan jullie opgedrongen heeft en de Here God het verbied om de satan te verheerlijken.

Wereldwijd zijn er nog veel te veel mensen die denken dat de islam een godsdienst is. Het doel moet zijn om deze mensen te overtuigen dat de islam een valse sekte is. De stichter, ene pedofiele woestijnbarbaar, heeft een god bedacht en hem allah genoemd. Deze fantasie is gaandeweg uitgegroeid tot een zeer ingewikkeld systeem van regels voor het leven van alle ‘gelovigen’. Elk weldenkend mens kan begrijpen dat het plegen van de meest gruwelijke misdaden, onder het aanroepen van allahu akbar, nooit de wil kan zijn van een godheid. allahu akbar – allah is de grootste – is door 1400 jaar indoctrinatie uitgegroeid tot een zelfrechtvaardiging om de meest gruwelijke wandaden te begaan.

StandardRemote op 11-02-2016 12:59

StandardRemote.

De Grootste terrorist is Erdogan zelf door ISIS van wapens te voorzien en door ISIS verstrekte olie te verhandelen. Rusland heeft in een paar maanden gedaan wat USA in 4 jaar niet voor elkaar kreeg. Nu we toch vliegtuigen daar gestationeerd hebben gebruik ze dan boven Ankara. Help in Godsnaam de Koerden die door Turken worden omgebracht.

Rebellio op 11-02-2016 14:02

@Sonny op 10-02-2016 19:40, wat is politiek? Wiki: “Politiek is de wijze waarop in een samenleving de belangentegenstellingen van groepen en individuen tot hun recht komen - meestal op basis van onderhandelingen - op de verschillende bestuurlijke en maatschappelijke niveaus.” Volgens mij bemoeide Jezus zich daar wel degelijk mee.

Wiki weer: “Waar de scheidslijn loopt tussen het politieke en het ethische en sociale is een vraag waar veel verschil van mening over bestaat. De meeste wetenschappers erkennen dat er sprake moet zijn van enig potentieel tot het gebruik van macht of geweld om een vraagstuk als politiek te bestempelen — bij het beslissen van een politiek conflict is meestal sprake van een verplaatsing van macht van de ene groep of persoon naar een andere groep of persoon.” Met macht bemoeide Jezus zich minder mee, daar stond hij boven (letterlijk en figuurlijk).

Politiek gaat ons allemaal aan, de vraag alleen is welke keuzes maak jij? Of laat jij de ander de keuzes maken? Politiek gaat over het leven van ons allemaal, daar kun je toch niet buiten staan? De Amish, bijvoorbeeld, kunnen toch echt alleen maar bestaan omdat ze ingebed liggen in de VSA. Ging het Jezus niet meer om prioriteit?

Maar ik hoop dat jij een andere mening hebt en dat jij die wil delen, want, binnen deze context, worstel ik wel met de vraag “What would Jesus do?”.

Rebellio op 11-02-2016 15:11

@Sonja, misschien zou je iets meer kunnen vertellen over de door jouw gebruikte term "Al Haqq" Die ken ik namelijk nog niet.

Rebellio op 11-02-2016 15:14

@Osman, "Anti-christ wordt gedood door Jezus (İsa). Dat word in de islam zelfs verteld" We zullen het zien, ik ben bang dat jij dan aan de verkeerde kant zit.

Zou je mij precies kunnen vertellen waarin de islam precies "zwart gemaakt" wordt. Dan kunnen we er over discusseren.

sonja op 11-02-2016 15:52

@Rebellio, Neem ook even je vorige bericht mee; erg dat het zo moet dat je vrouw erop aangekeken wordt en je niet anders kan dan dingen anoniem(er) te plaatsen. Ik weet hoe het voelt! Veel christenen denk ik. Gelukkig kunnen we via deze site af en toe met elkaar 'praten'. Voor mij is dat prettig. Ik hoop voor jou ook. Maar je wordt er inderdaad heel moe van. Gelukkig doen veel mensen goed werk. Althans; dat houd ik mezelf altijd maar voor.

Al Haqq komt uit de namen die allah heeft (99). De meeste ervan zijn heel mooi. Een aantal beslist niet. Al Haqq betekent de waarheid, maar ook eerlijkheid, oprechtheid. Een andere naam is ook Al-Muntaqim (de wreker)en Al-Qahhar (de onderwerper). Moslims wordt met deze namen, maar ook meerdere malen in de Qu'ran geleerd nederig te zijn. Wel tegenstrijdig omdat hen ook geleerd wordt dat ze de beste mensen ter wereld zijn, maar ja, de Qu'ran is nou eenmaal vaak tegenstrijdig. Maar dat opschepperige wat deze jongen laat zien op deze site hoort eigenlijk volgens zijn eigen geloof niet. Vandaar mijn reactie. 

Met deze woorden moet ik voorzichtig zijn, want -zoals jij weet- ben ik beslist geen fan van dit geloof. Ik strijd er niet voor niets tegen dagelijks bijna via internet o.a. Maar als iemand zich zo voor laat staan op zijn of haar geloof en zich dan zo gedraagt, dan heeft hij zijn eigen geloof niet begrepen. Maar zoals gezegd; de Qu'ran is nogal ambigu, want er staat ook meerdere malen in dat moslims de beste mensen zijn die er bestaan en wij (christenen) de laagste van alle schepselen van God. Ik zeg overigens met klem dat ik iets tegen de ideologie heb, niet tegen de mensen. Ik baseer mij op Efeziers 6:12 daarvoor: "Want wij hebben den strijd niet tegen vlees en bloed, maar tegen de overheden, tegen de machten, tegen de geweldhebbers der wereld, der duisternis dezer eeuw, tegen de geestelijke boosheden in de lucht." Maar; wij moeten wel de waarheid blijven vertellen, en krachtig worden in de Heer. En zeker niet betekent de Christelijke liefde dat je alles maar voor zoete koek moet slikken of uit angst voor onmin de waarheid niet bespreken! En natuurlijk Jesaja 5:20 en verder.

Al met al een hele zware beproeving voor allen. Het Christelijke geloof is niet gemakkelijk, daar heeft de Heer ook voor gewaarschuwd. Er wordt veel van ons verwacht, maar dat mag Hij ook vragen van ons. Overigens; ik studeer Theologie, maar dat had je misschien al wel gedacht?

Houd moed! Dank je wel voor je geduld met het lezen van mijn tekst. Sorry als ik te langdradig van stof ben geweest, hartelijke groet,

Sonja

Sonny op 11-02-2016 16:44

@Ike.Dus 2Timotieus 3:16 gaat niet voor jou op?hier staat  "De gehele Schrift is door God geïnspireerd.."Aan de hand van hele oude afschriften en perkamenten en dergelijke kunnen we zeggen dat onze bijbel nog steeds heel nauwkeurig is.Jezus werd alleen als rebel gezien door de farizeen, omdat hij hun huichelarij aan de kaak stelde.Dat hij de tafels omver gooide in de tempel, had niets met politiek te maken, maar omdat ze van God's huis een 'huis van koopwaar' maakten (Joh. 2:15, 16)Je hebt inderdaad gelijk dat heel veel splitsingen binnen de kerk een politieke achtergond hebben, en was ook door de Bijbel voorzegd, nl.. dat na het overlijden van de laatse apostel er een grote afval zou komen. Toen is men inderdaad ondanks de bijbelse raad, met politiek bezig gaan houden.@Rebellio, Heel mooi dat je vraagt wat Jezus zou doen.Jezus hield zich niet bezig met politiek, wel respecteerde hij de wet, hij zei dat wij "geen deel van deze wereld zijn". Denk b.v. aan zijn beroemde uitspraak "Betaal Caesar wat van Caesar is, maar God wat van God is". (Markus 12:17). Ik volg ook het voorbeeld van Jezus en de eerste eeuwse Christenen op en ben ook geen deel van deze wereld.Kijk eens naar wie nu werkelijk de macht over deze wereld heeft, niet God zoals bijna iedereen denkt. kijk eens wat de Bijbel hier over zegt. Lees eens het verhaal nadat Jezus gedoopt werd, hierna ging hij de woestijn in, hier bood Satan hem alle koninkrijken van de wereld aan, als Jezus een keer Satan zou aanbidden. Jezus ontkende niet dat alle koninkrijken van hem waren. Ook in 1Joh.5:19 staat dat de hele wereld in de macht van satan is. Denk ook is aan het verhaal dat toen men Jezus koning wilde maken, wat deed Jezus toen…? het verslag zegt dat hij vluchte!Ware christenen wachten op het hemelse koninkrijk onder leiding van Jezus, alleen die brengt hoop en alle oplossingen. tot die tijd laat God alle andere even toe.

ottoman op 11-02-2016 17:14

Anti-christ word niet gedood door isa/jezus vzmh, maar door de mahdi, die ook in de eindtijd de leiding neemt, n jonge krachtige leider zal dit zijn.

Dit ken geen erdogan zijn.

Als de mahdi al ergens aanwezig is dan weet hij waarschijnlijk nog niet dat hij diegenen zelf is, het is ook bekend dat diegenen niet zal toegeven het te zijn, zelfs wnr die er8ter komt wil hij de zware taak in het begin niet op zich nemen en wil vluchten, maar hij word door de massa naar voren geschoven, en dan begint het met de kracht van Allah.

sonja op 11-02-2016 17:55

@Ike, Dank voor je reactie. Ik begrijp heel goed wat jij bedoelt. Alleen spreekt men in de gevallen die jij noemt eerder van uitbuiting. Waar ik het over had was het begrip slavernij waarin je daadwerkelijk een ander mens koopt, deze jouw eigendom wordt. Dat betekende ook dat jij geen privéleven had; je vader of moeder of je kind kon door iemand anders gekocht worden. Dat er nog steeds overal in de wereld mensen worden uitgebuit, voor zeer weinig geld heel veel fysiek zware arbeid moeten verrichten, dat klopt uiteraard. Sommigen noemen dit ook wel 'moderne slavernij.' Wil er niet over haarkloven. Maar de daadwerkelijk koop van een mens en de volledige beschikking over zijn lichaam en leven is echt iets anders. 

Overgiens; het bestaat nu (seksslaven) weer in gebied van IS. Er zijn meer mensen binnen de islamitische wereld die weer oproepen tot slavernij. Houd daarbij wel in acht dat niet elke moslim zo denkt of dat wil. 

sonja op 11-02-2016 18:07

@Ottoman, Ik weet dat het je veel bezighoudt, maar probeer (als ik je raad mag geven, wie ben ik tenslotte) toch niet teveel te proberen te verklaren wat wij als mensen niet weten. God heeft een plan en Hij alleen kent dit plan. Wij kunnen dat lastig verklaren, begrijpen of 'zien' omdat wij mens zijn. Vertrouw op Hem, leef je leven volgens Zijn regels. 

Natuurlijk is er veel aan de hand momenteel in de wereld. Dat merkt iedereen. Maar focus op God, op Zijn regels en volg Hem in de kleine dingen die je doet. In de ontmoeting met anderen. 

Sonny op 11-02-2016 18:41

Modderator.. ondanks dat u al de spatie's en de paar lege regels ertussen uit haalt, en het hierdoor een klein beetje minder overzichterlijker van word, wil ik u toch bedanken voor het plaatsen van vaak leuke artiekelen en mijn reactie's.

Rebellio op 11-02-2016 18:55

Sonja, weer bedankt! :-)

Ike op 11-02-2016 19:00

@sonja op 11-02-2016 17:55

http://www.tv-visie.nl/inhoud/belgie/vranckx-stokslagen-en-slavernij-in-maleisie_36280/

Dus als de staat het niet officieël bekrachtigd met eigendomsdocumenten is het niet slavernij? Het is m.i. geen haarkloverij. Het is slavernij. Slaven worden doorverkocht en overgenomen en hun privéleven word gecontroleerd of is niet aanwezig. Denk maar eerder aan assepoetster situaties, die dromen over een prins en verder werken als slaven en sprookjes horen om hoop te hebben over een beter leven.

In mijn eerdere reactie maakte ik een foutje door het verdrag TPP te noemen, het moet zijn TTP. De versie waar Europa aangekoppeld word is TTIP. In het TTP verdrag is een uitzondering opgenomen voor Maleisië zodat bedrijven die in dat land met slaven opereren niet aangeklaagd kunnen worden en het land niet geboycot kan worden.

Rebellio op 11-02-2016 19:14

@Sonny, ik denk er nog over na hoor. Ik probeer samen te vatten wat jij zegt: de aarde is het domein van het kwaad. Alles op de aarde inclusief de menselijke organisaties zijn dus in de macht van het kwaad. Jezus zegt meng je daar niet in want het zal je alleen maar negatief beinvloeden.

Dan zonder je jezelf dus af en wacht je passief af wat er om je heen gaat gebeuren en wat jouw en je geliefden dan overkomt. Is dat wat Jezus zou willen? Maar de eerste christenen hadden toch ook apostelen en plaatsen om samen te komen. Daar hoort toch gewoon een organisatie omheen die zorgt dat alle leden van het lichaam met elkaar communiseren? "In deze wereld, niet van deze wereld": waar liggen dan de grenzen? Deze vluchtelingen maar aan hun lot overlaten want "voor deze mensen zo ver weg, kan ik toch geen naaste zijn?", "Laat erdogan de Balkan maar bezetten want dat is veel te ver van mijn bed".

Ike op 11-02-2016 19:14

@Sonny op 11-02-2016 16:44

Je verwart geschriften met 'De Bijbel'. De geschriften bestonden er voor 'De Bijbel'. Er is politiek bepaald wat er in de Bijbel kwam en welke geschriften niet.

http://www.rug.nl/education/scholierenacademie/studieondersteuning/profielwerkstuk/alfasteunpunt/subjects/onderwerpen/godsdienst/geschiedenisbijbel

De gnostische 'geschriften' pasten niet in de politieke visie van de Romeinse heersers en het Vaticaan;

https://nl.wikipedia.org/wiki/Gnostiek

Bij de gnostiek ging het erom dat de mens centraal stond en zichzelf weer moest vinden. In de Bijbel is er weer een centraal gezag 'de kerk' die alles bepaald.

Maar dit kan leiden tot een eeuwige discussie die m.i. thuishoort in het 'Ik geloof' forum.

Rebellio op 11-02-2016 19:27

@Ottoman, ha je bent er weer. Altijd ff beginnen met een @-tje he. Anders weten we niet tegen wie je het hep.

Klopt wat je zegt: mahdi de wereldlijke macht, isa de geestelijke volgens de koran en haar boeken. De anti-christ en de valse profeet volgens de bijbelse interpretatie. En het klopt ook Jezus zal niet worden gedood, maar isa, de valse profeet, zal samen met de anti-christ in de hel worden geworpen: "Maar het beest werd gegrepen, en met hem de leugenprofeet die voor hem de tekenen had gedaan, waarmee hij hén had misleid die het merkteken van het beest hadden aangenomen en zijn beeld hulde hadden gebracht. Levend werden zij beiden in de poel van vuur geworpen, die brandt van zwavel." (Openbaringen 19 vers 20)

sonja op 11-02-2016 20:55

@Ike, Dat mag jij vinden. Alleen officieel is het niet zo. Dat was mijn punt. En de vorm slavernij waar ik het over had is door de christelijke landen (voor zover ze nog christelijk te noemen zijn, maar goed) beeindigd. Dat was het punt dat ik wilde maken, omdat er tegenwoordig door moslims zowel als links politiek denken gedaan wordt alsof alleen christenen aan slavernij deden en verder nooit iemand. Dat was de reactie van Mehmet waar ik op reageerde. En nogmaals; slavernij komt tegenwoordig weer voor onder ISIS in de vorm van seksslavinnen. En dan dus met een slavvenmarkt waar medemensen als waren worden verhandeld. 

sonja op 11-02-2016 21:00

@Rebellio, Graag gedaan en jij ook bedankt! ;-)

vader Jakob op 12-02-2016 15:24

Het gejammer en geweeklaag, van welke mohammedaan ook, over de Kruisvaarders is nog erger dan "de pot verwijt de ketel". Factcheck: The Truth About The Crusades  https://www.youtube.com/watch?v=-ilFbbk9jw4

Ike op 12-02-2016 17:06

@sonja op 11-02-2016 20:55

Het is niet zo dat ik de enige daarin ben en dat ik een eenling ben met deze mening. Of wil je beweren dat The Guardian het helemaal fout heeft met het volgende artikel en dat de Global Slavery Index ook maar onzin is?;

http://www.theguardian.com/global-development/2014/jun/11/us-blacklist-thailand-prawn-trade-slavery-revelations

Dee praktijken zijn schering en inslag door heel Azië. Arme plattelandsbevolking die een goede baan word beloofd en voor de bemiddeling een bedrag moeten terugbetalen. Vervolgens worden ze verhandeld.

Al is de markt in aandelen en obligaties niet meer fysiek en is de markt globaal en is er geen fysieke markt waar aandelen worden verhandeld, blijft het een markt. De markt voor slavenarbeid is ook niet meer fysiek en er word niet meer gehandeld met eigendomspapieren, maar het betreft een echte slavenhandel waar alle knappe meisjes een extreem hoog risico bij hebben om in de prostitutie te belanden.

Ik vind je opvatting en onderscheid naief. In de prostitutie in Nederland worden ook hoeren zo verhandeld tussen pooiers. Ja, het is niet legaal en diegenen die ze verhandelen kunnen opgepakt worden, maar als de slachtoffers maar genoeg angst hebben kunnen de handelaren hun gang blijven gaan. Om dit tegen te werken heeft links prostitutie in Nederland zoveel mogelijk gelegaliseerd of je het er mee eens bent of niet.

Het enige verschil is dat ISIS zich zelf een regime vind en er officiële overdrachtspapieren van ISIS gebruikt worden.

Ik ben het wel eens met je dat moslims een langere geschiedenis hebben mbt de slavernij. Gekleurde moslims beseffen dit vaak niet of negeren dit. Ook in de tijd dat wij in Nederland en in Europa aan slavernij deden, waren de moslims erg betrokken bij de internationale slavernijhandel.

In Maurentanië werd slavernij overigens pas in 2007 verboden. Er word geschat dat er 36 miljoen mensen wereldwijd gedwongen worden te werken zonder betaald te worden.

Zijn dat dan onbetaalde werkwillende vrijwilligers zonder rechten, maar geen slaven? Het zijn gewoon slaven, zonder eigendomsoverdrachtspapieren omdat de centrale overheid de slavernij verboden heeft.

Wat ik triest vind is dat arbeiders in het Westen vaak ook niet beseffen dat ze hun eigen positie op de markt kunnen verbeteren door de strijd tegen de slavenhandel in de ontwikkelingslanden te steunen. Daardoor word het nl. duurder om produktie te verplaatsen naar dit soort landen en word import van dit soort produkten ook duurder.

Qromwel op 12-02-2016 19:03

En Rusland zorgt met z'n activiteiten in Syrië dat Erdogan geen migratie/chantage materiaal te kort komt.

Qromwel op 12-02-2016 19:05

vader Jakob op 12-02-2016 15:24: Kom, kom. Gedane zaken en zo. Laten we mekaar geen mietje noemen. Heeft het ooit om ieta anders dan geld & macht gedraaid?
sonja op 12-02-2016 21:36

@Ike, Je schijnt woordspelletjes en aannames belangrijker te vinden dan op een fatsoenlijke manier met mij te praten. 

Succes verder.

grrrr001 op 10-03-2016 23:56

Frans Timmermans Marionet van TTIP om burgerbelangen de nek om te draaien, timmerter op los nu de aandacht zich vooral toespitst op de instroom van honderduizende (gelukzoekers criminelen) om TTIP geniepig goedgekeurd te krijgen."Een transparanter EU die beter verantwoording aflegt, kan betere resultaten voor burgers leveren. tweeet Timmer...mansEU van 1maart tot15maart2016 daarna wordt de bevraging afgesloten.Transparantie noemt Frans Timmermans dat document waarin geen toegang bestaat voor de burgerbevolking om deze te kunnen beoordelen, het zou me sterk verwonderen of Timmermans deze zelf heeft ingezien bestaat namelijk uit honderd en meer pagina s, waarbij diegene die dat wenst in te kijken (vraag wie?)een verklaring dient te tekenen voorvoledige geheimhouding.Wij eisen dan ook voledige openbaarheid over alle documenten van TTIP en debatten over de gehele inhoud als dusdanig zonder gefoefel(vals spelen) van euromarionet Frans Timmermans en aanhang van hetzelfde allooi(gelijkgestemden).Dat deze ontoegankelijk zijn is een reden te meer om argwanend te zijn. TTIP?-- http://ec.europa.eu/transparency/civil_society/public_consultation_en.htm --Het onderwijs gaat zienderogen achteruit, ouders kamperen buiten de schoolpoorten om hun kinderen ingeschreven te krijgen in een zeldzame schoolwaar de neerwaardse spiraal nog niet is toegeslagen, ondanks een onderwijs minister die zich uit de naad werkt maar moet opboksentegen een muur van onoplosbare feiten die enkel door grensbewaking, instaleren douane en verplichte legerdienst eigen munt en een Belgie dat souverein land is. Heel dat europa met onverkozen europarlementariers is louter opgericht om alle landen die hier onder vallen leeg te plunderen en de bevolkingen tot de bedelstaf te brengen.De bevolking van Belgie eist een stemming om de mening van de bevolking of ze ja dan nee bij dit europa willen, zoniet is Belgie een souverein land  en dient dit europarlement te verkassen uit Belgie en kunne de door europa veroorzaakte puinhopen worden opgeruimd.Eindelijk iemand die het opneemt voor onze burgerbelangen, eer die eer toekomt een grote waardering voor deze dame is niet misplaatst.http://www.euractiv.com/section/trade-society/linksdossier/ttip-s-regulatory-maze/#ea-accordion-further-readinghttp://www.gulerturan.be/artikel/opinie/radio-centraal-het-ttip-debat-vlaanderen-karl-vanl/

Maar daarmee is het niet van de baan er moet massal protest komen,  tegen deze schande van het euromarionetten theather om onze vrijheden uit handen te willen spelen

Patriot op 15-04-2016 18:04

Stop indien nodig met de uitkeringen naar Turkije .

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl