Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Zweden en Finland zetten 100.000 migranten het land uit

Geheime islamisering-afspraak EU met Turkije: 1 miljoen moslimmigranten komen in de volgende 5 jaar legaal naar Europa - Onafhankelijke online peiling Umfrage Neutral (37.617 deelnemers): CDU 1,2%, SPD 5,2%, AfD 65% - Beroemde psychoanalist Maaz: Merkel is irrationele narcist en staat op instorten


Volgens een van Duitslands bekendste psychiaters staan zowel Merkel als Duitsland op de rand van instorten.

In schrille tegenstelling tot Duitsland en Nederland vinden de regeringen van Zweden en Finland dat de grens van wat hun landen en volken kunnen hebben, is bereikt. Nadat Zweden onlangs aankondigde 80.000 van de 163.000 in 2015 aangekomen asielzoekers weer terug te zullen sturen, heeft EU-lid Finland besloten om zeker 20.000 migranten uit te zetten. Dat is ongeveer twee derde van de 32.000 die vorig jaar asiel in het land aanvroegen.

 


Zweden voerde in november 2015 weer grenscontroles in. Sinds deze maand moeten alle trein- en busmaatschappijen verplicht de identiteit van passagiers vaststellen die via Denemarken het land in willen. De Denen reageerden vervolgens met het herinvoeren van de eigen controles bij de grenzen met Duitsland. (1)

Zelfs ‘onze’ EU-commissaris Frans Timmermans erkende woensdag dat 60% van alle asielzoekers die naar Europa komen economische vluchtelingen zijn die geen recht op asiel hebben. Zoals we recent berichtten gaat het volgens officiële Duitse cijfers in werkelijkheid inmiddels om 95% gelukszoekers, en is slechts 5% een echte vluchteling.

EU haalt nog eens 1 miljoen moslims legaal uit Turkije naar Europa

Desondanks heeft de EU een geheime afspraak met Turkije gemaakt om de komende 5 jaar nog eens 1 miljoen moslimmigranten legaal naar Europa te halen. De islamisering van ons continent gaat dus onverminderd in hoog tempo door, ondanks het feit dat de overgrote meerderheid van de Europeanen dat helemaal niet wil (6).

Steeds minder steun voor Merkel

De Duitse bondskanselier Merkel, die blijft weigeren de grenzen te sluiten, kan op steeds minder steun van de bevolking rekenen. Volgens een onderzoek van Insa / Focus vindt 40% dat ze moet aftreden vanwege het falende immigratiebeleid (2).

Opiniepeiler Insa constateert dat 62% van de Duitsers de gevestigde partijen niet meer vertrouwt (3). In diverse onafhankelijke online peilingen onder tienduizenden deelnemers krijgt de CDU van Merkel nog nauwelijks stemmen (1,2%), en geeft ongeveer 65% aan op de immigratie-kritische partij AfD te zullen stemmen (5).

Filosoof: ‘Geen morele plicht om onszelf te vernietigen

Filosoof Peter Sloterdijk uitte forse kritiek op Merkel, omdat die de soevereiniteit van Duitsland heeft opgegeven en het land laat overspoelen met migranten. ‘De Europeanen zullen vroeger of later een efficiënt gemeenschappelijk grensbeleid ontwikkelen. Op den duur zet het territoriale gebod zich door. Tenslotte bestaat er geen moreel plicht om jezelf te vernietigen.’

De nationale lidstaten zullen voorlopig nog niet verdwijnen, stelt hij, omdat ze de enige politieke structuren zijn die langdurig blijven functioneren. ‘Als los verbond heeft de EU meer toekomst dan als het op verdichting inzet,’ aldus Sloterdijk.

De filosoof heeft ook geen goed woord over voor de Europese media, die ‘sinds de dagen van de Koude Oorlog niet meer zulke leugens hebben verspreid’, en wier journalisten niet langer neutraal verslag doen, maar ‘ongeremd’ partij hebben gekozen voor het pro-immigratie beleid van de gevestigde politieke orde. (4)

Psychoanalist Maaz: Merkel is narcist en staat op instorten

Een van Duitslands bekendste psychoanalisten, dr. Hans-Joachim Maaz, noemt Merkels weigering haar immigratiebeleid te veranderen ‘compleet irrationeel’. Volgens Maaz is de ’koppige’ Merkel een ‘van de realiteit vervreemde’ narcist wier aanstaande ‘mentale instorting’ een gevaar vormt voor de Duitse samenleving. (7)


Xander

(1) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
(2) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
(3) T-Online
(4) MM news
(5) Facebook / Umfrage Neutral
(6) Contra-Magazin
(7) Breitbart

 

indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

 

Reacties

Pagina12
JoGer op 04-02-2016 01:34

Merkel is gewoon op enigerlei wijze chantabel gemaakt door de geheime diensten #USSA, die loopt aan de leiband van Obomba, en kan niet anders dan braaf gehoorzamen. Drie duitse deelstaten gaan op 13 maart naar de stembus, en dat zal een belangrijke graadmeter worden voor mutti Merkel. http://duitslandnieuws.nl/archief/2016/01/axel-hagedorn-angela-merkel-gaat-de-vluchtelingencrisis-overleven/

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl