HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Premier Slowakije: ‘EU pleegt rituele zelfmoord door immigratie’

Gatestone Institute: Duitsland door vijandelijke organisatie die het Duitse volk wil vernietigen overgenomen; beleid kanselier Merkel ‘krankzinnig en suïcidaal’

 

De toon die Oost Europese leiders tegen de globalisten in Brussel aanslaan wordt steeds scherper en harder. Robert Fico, de premier van Slowakije, noemt het vluchtelingenbeleid een fiasco. De Europese politici discussiëren in zijn ogen over onzinnige quota, terwijl dagelijks duizenden illegalen over de grenzen komen. ‘Ik merk dat wij in de EU rituele zelfmoord plegen en daar gewoon bij toekijken.’

 

Fico vindt dat de illegale immigratie zo snel mogelijk moet worden gestopt, want ‘als dat tot eind 2016 of 2017 duurt, totdat Europa zijn geplande grens- en kustbescherming heeft opgebouwd, zal de EU zichzelf hebben gedood.’

Slowakije heeft 300 agenten klaarstaan om te worden ingezet bij de beveiliging van de buitengrenzen van de EU, en heeft net als buurland Hongarije een klacht ingediend tegen de met meerderheid van stemmen aangenomen quotumregeling, waarmee honderdduizenden migranten gelijkmatig over de lidstaten moeten worden verdeeld.

De premier noemt dit besluit een ‘volledig fiasco. Als wij gedwongen worden 50.000 mensen, vooral jonge mannen, met totaal andere en verschillende gewoonten en religies toe te laten, weet ik niet hoe die zouden moeten integreren. Dat kunnen wij niet... Dit is verkeerd en onmogelijk.’

‘Duitsland overgenomen door vijandige organisatie die volk wil vernietigen’

Het Gatestone Institute, een invloedrijke conservatieve Amerikaanse denktank, stelde afgelopen weekend in een analyse dat Duitsland ‘door een organisatie van zijn vijanden, die het Duitse volk wil vernietigen in plaats van beschermen, is overgenomen.’ En wat voor Duitsland geldt, geldt automatisch voor de hele Europese Unie.

Net als de Slowaakse premier noemt ook het Gatestone Institute kanselier Angela Merkels immigratiebeleid ‘duidelijk krankzinnig en suïcidaal. Dit beleid is enkel logisch als een geheime vijandelijke organisatie inderdaad de controle over de Duitse regering heeft genomen, en die Duitsland niet bij elkaar wil houden, maar compleet uit elkaar wil scheuren.’

‘Opnieuw gigantisch antisemitisch probleem’

Volgens de denktank zou namelijk ‘geen enkele democratische politicus een dergelijke verbijsterende maatregel erdoor kunnen drukken. Hoe valt het anders te verklaren dat een land dat in de 20e eeuw een gigantisch antisemitische probleem had, zoveel mensen uit gebieden importeert die nu, in de 21e eeuw, hetzelfde gigantische antisemitische probleem hebben?’

Nota bene de Duitse geheime dienst waarschuwde vorig jaar dat met het binnenlaten van miljoenen moslims gelijktijdig het islamitische antisemitisme wordt geïmporteerd, en daarnaast ook de talrijke etnische en religieuze conflicten van andere volken. Tot nu toe heeft kanselier Merkel voortdurend geweigerd om ook maar een seconde serieus op deze waarschuwingen in te gaan, en lapt ze ook de grote zorgen van haar eigen (?) volk aan haar laars.

Protesten tegen islamisering keihard aangepakt

Terwijl protestdemonstraties tegen de islamisering van Europa en tegen het migrantengeweld met waterkanonnen en grof geweld uit elkaar worden geslagen, is de politie in velden of wegen te bekennen als Duitse vrouwen en meisjes zoals in Köln massaal (inmiddels meer dan 1100 aangiften) het slachtoffer zijn van islamitische aanranders en verkrachters. Zoiets kan volgens het Gatestone Institute alleen gebeuren als de autoriteiten in Berlijn zijn overgenomen door vijanden van het Duitse volk.

Landen nemen afstand van Berlijn, EU zal uit elkaar vallen

Het onvermijdelijke gevolg is dat steeds meer andere Europese landen afstand zullen nemen van Merkels beleid, waardoor de Europese Unie uiteindelijk wel uit elkaar moet barsten. Dat zou al kunnen beginnen met het Britse referendum in 2017 over het lidmaatschap van de EU. Zoals het er nu uitziet zal een meerderheid van de Britten voor uittreding uit de EU stemmen, waardoor andere landen –zoals Italië, waar de bevolking extreem vijandig tegenover Brussel staat- mogelijk spoedig zullen volgen.

 

Xander

(1) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
(2) Gatestone Institute via Info-Direkt

 

indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

 

Reacties

René van Zalk op 27-01-2016 15:26

Haatzaaiende sektes kunnen we missen als kiespijn. Dus islam verbieden. De koran staat hatelijk tegenover alles en iedereen wie de isam niet aanhangt. Volgens de koran kunnen mensen wie de koran niet aanhangen het beste worden vermoord.

Groetnnnn uut Nunspeet.

willy op 27-01-2016 15:29

Europa is een zinkend schip dat in de netten van de islam komt! Het is goed dat Oost-Europa zijn stem laat horen en wil dat de grenzen sluiten wat ook de bevolking wil dat maar naar die stem wordt niet geluisterd meer nog Griekenland speelt hierin een vuile rol samen met Turkije en de mensensmokkelaars het draait dus om geld van de immigranten. Een Belgische minister verklaarde vandaag dat men beter alle vluchtelingen moet wegsturen de meeste zijn economische vluchtelingen door wie werdt hij teruggefloten? Inderdaad door Griekenland dat geld verdiend aan de vluchtelingenstromen de meeste hulporganisaties in Griekenland zijn islamitisch om zo gauw mogelijk Europa onder het juk van de islam te brengen.Dus men moet Griekenland maar ook het Roomse Italie zwaar onder druk zetten en indien mogelijk Griekenland hetzij tijdelijk hetzij voorgoed uit de EU zetten en van Macedonie de grenzen sluiten! En in Brussel mag men voor mij de EU sluiten dan kan Juncker terug aan de fles!

Edzon op 27-01-2016 15:37

Gedegenereerde patriarchaten leiden tot steeds meer lijden, meer wapens, meer onderdrukking, meer dissociatie. Oorzaak?

Suiker en andere legale harddrugs (m.n. dier-lijk). Lees: Honger naar geweld+Voeding & gedrag, Dr. Gert Schuitemaker.

(& andere (mishandelde) afrodisiaca zijn oorzaak, mensheid is consumptie-dement zonder het te beseffen). Weet wat je...

Symbolisch plaatje zegt genoeg: www.nu.nl/buitenland/4204549/Koerden-niet-bij-vredesgesprekken-syrie-in-geneve.html

Denk ook even aan de fallus-symboliek van minaretten en kerktorens of kijk: www.rivendellvillage.org/Matriarchaat.htm 

 

 

arjaneke op 27-01-2016 16:06

in west europa zijn we stap voor stap / geleidelijk in de islamisering gestapt, als je op vakantie gaat naar polen of estland dan besef je je hoe het vroeger was in west europa, (voor 1980) de mensen onder de veertig kennen het verschil waarschijnlijk niet, maar mensen boven de veertig wel, je loopt over straat in gdansk en plotseling besef je je, dat het veilig en  gemoedelijk op straat is, zoals het vroeger ook in nederland was, voordat de allochtonen de straten bezetten, ik ben ook naar het zwembad geweest in krakau, het is een verademing, veilig gezellig en geen sexueel gefrusteerde jeugd met getint uiterlijk, meisjes zijn veilig in poolse zwembaden, ga een keerjte stappen in Tallinn estland, heerlijk, veilig op straat, geen centraalstation junkies, geen hangjongeren met getint uiterllijk, echt vakantie, de politie en conducteurs hebben daar nog gezag, geen grote (migranten) bek opzetten tegen poolse politie, als ik er werk kon vinden dan was ik naar polen geemigreerd,

greywolf op 27-01-2016 16:09

civilwar 2016 ?

Weesie op 27-01-2016 16:21

Oost Europa is helder van geest.Hun leiders zijn eerlijk en loyaal aan het volk.In West Europa denken ze niet aan het volk en vaderland maar om hun eigen hachje.Kijk maar naar Polen.PIS is daar democratisch gekozen.Onze Frans Timmermans is aangewezen door onze polititieke (mis)leiders. Koenders,Timmermans Junkers,Merkel,Schultz,Tusk zijn alleen uit op hun verdiensten. Links praten en rechts zakken vullen.

Infidel4U op 27-01-2016 16:26

Het is heel simpel: identificeer de "geheime organisatie" en verpulver deze. Dan grenzen sluiten en alles opruimen. Klaar voor het eind van het jaar. Alleen maar praten over deze mysterieuze vijanden van Duitsland helpt niet. Identificeren en ontmantelen. Nu.

ohje op 27-01-2016 16:29

Tja also dan is het maar goed dat we duitsland hebben,zijn we uiteindelijk toch van de EU af.

Vrouw Merkel,dankeschoen.

Heeft wel een heel klein nadeel,omgeven van achmeds die alah snakbar roepen is ja ook niet erg veel belovend.

Lichtpuntje,de gay parade is dan ook naar de haaien. 

anne op 27-01-2016 17:16

De premier van Slowakije heeft helemaal gelijk, als dit niet met grote spoed gestopt wordt zijn wij ten dode opgeschreven. Ik zou willen dat wij zo'n premier hadden en dat dit hele gedoe van praten eens omgezet zou worden in daden.

Rolf op 27-01-2016 17:17

2017 is te laat. Het moet al in 2016 gebeuren.

Bambi op 27-01-2016 17:24

Dit is de waarheid xander,heb dit een paar dagen ook gelezen,maar met minder tekst.

Link:Drijf vluchtelingen terug in zee,het kan me niet schelen dat ze verdrinken.

http://www.hln.be/hln/nl/34662/Vluchtelingencrisis/article/detail/2598073/2016/01/27/Belgische-minister-zei-Drijf-vluchtelingen-terug-in-zee-het-kan-me-niet-schelen-dat-ze-verdrinken.dhtml

Mensen,neem het maar aan de wereld is naar de vaantjes,en de politiek zijn er alleen om hun zakken te vullen.

Ook als er een oorlog 3 komt,is hij al verloren voor dat ie begint

Eelke Piers op 27-01-2016 17:24

..........waardoor andere landen –zoals Italië, waar de bevolking extreem vijandig tegenover Brussel staat- mogelijk spoedig zullen volgen.........

Jammer dat dit niet een beetje onderbouwd is

wakker op 27-01-2016 17:34

Dus de ene nachtmerrie gaat de andere nachtmerrie oplossen? Nederland zou direct terug moeten gaan naar de gulden, voordat de jonge generatie is vergeten dat we een hele sterke munt hadden.

Nobody op 27-01-2016 18:14

Er is geen hoop meer op een goede oplossing, de "Elite" wil de wereldbevolking onder de 500.000.000 houden, en dat gaat ook gebeuren! Sterker nog, ze hebben van God zelf die autoriteit gekregen, zie Opb 6:8 ...en hun werd autoriteit gegeven..

Wij, de meeste mensen, hebben God`s zegen verloren met ons gedrag. God heeft zich van ons afgekeerd en dat gaan wij voelen tot op het bot! Een wereldwijde (zelf gecreeerde) financieele crises zal het startschot zijn voor onlusten die in de grote steden zullen beginnen. Het zal de meest gruwelijke oorlog worden ooit, waarnaar De Heer Jezus zelf terug komt op aarde terwille van de uitverkorenen, als Hij niet zou ingrijpen zou er geen vlees bewaard blijven!

Merkel en Brussel kunnen dit niet op eigenhoutje aansturen, die mensen wat het geld regeren regeren ook de wereld, al meer dan tweehonderdjaar, en die willen dit, een één wereld regering, en een wereld religie onder het gezag van satan, een Luciferiaanse doctrine, een Nieuwe wereld Orde die niemand zal binnen gaan zonder een daad van aanbidding. De beste raad die ik iedereen kan geven: vraag of De Heer Jezus in je leven wilt komen en of God je wilt vergeven.

rescue op 27-01-2016 18:23

Het gaat voorlopig niet veranderen. Al zou Wilders 40 zetels halen, dan nog blijven er 110 zetels voor de krankzinnigen en meelopers om gewoon door te gaan met deze zelfmoordstrategie. En dat is helaas een vorm van collectieve verstandsverbijstering, die ook de evolutietheorie aanhangen en dan begrijp je die apathie.

Jean op 27-01-2016 18:29

Beste Robert Fico, wij kijken niet toe hoe Europa uitgemoord gaat worden, wij strijden tegen die EU misdaadorganisatie maar die misdadigers doen er alles aan om ons het zwijgen op te leggen, om dat doel te bereiken importeren ze massa's barbaren die nog niet met de ogen draaien bij het afsnijden van iemand zijn hoofd.

De ogen bij de Europeanen zullen sowieso opengaan voor zover het hoofd er nog niet is afgesneden resp. gekapt.

joppo op 27-01-2016 18:30

De elende is begonnen met het open gooien van grenzen en de Euro!

Opa uit Son op 27-01-2016 18:36

Wat binnen komt haalt het niveau van groep 8 niet ; onze kleuters hebben meer verstand. Als wij Europeanen er aan gaan - hoe willen zij dan onze maatschappij over nemen? Wat zij meenemen zijn stamgebruiken geregelmenteerd onder de sharia. Vrouwen zijn bij ons gelijk aan de man en met kinderen doe je ook niet wat je wilt. Zelfs dieren hebben hier rechten. En er zijn nog maar weinig van hier die van homoseksualiteit een probleem maken. Allemaal verworvenheden die op ramkoers ligt met wat nu Europa binnenkomt. Deze ongenode gasten hebben ook niets met wat in het Stedelijk Museum hangt ; uitbeelden van mensen en dieren is in de Islam verboden. Onze kunstschatten zijn dus ook niet veilig.

Wie wil er nog gezellig multikul bij mekaar kruipen?

robie op 27-01-2016 18:50

Tsjechische president wist een leuk antwoord op de vraag wat de mensen nog kunnen doen,nu de regering een petitie naast zich neer legt ivm de massa imigratie.

"If you want to get rid of any politician, including the president, there is only one democratic way and that is a free election, which will take place in a year,And then there is an undemocratic path – that is called a Kalashnikov,"

Free for all op 27-01-2016 19:07

Spijtig dat ze in ons land maar laten begaan Belgie is zo niet nog zieker als Nederland.Maar wij als burgers hebben dit over ons zelf uitgeroepen wij als recht worden altijd vergeleken met nazi's of voor rascist bestempeld.Maar wij zijn de einige mensen die nog iets met ons land en wat er in ons land gebeurt wij zijn natuurlijk geen mee lopers en wij durven al onze menig is geven.Er zijn te veel mensen die zwijgen en die niet durven zeggen wat er gezegd zou moeten worden daar is wilder een goed voorbeeld van zegt wat hij denkt neemt geen blad voor zijn mond en geef hem nu eens ongelijk.Wel ik geef hem groot gelijk niet alle punten van zijn partij zijn oke maar das bij de meeste partijen we moeten deze moedige politiekers steunnen.Zo als wij het VLB in Belgie moeten steunen doen we dit niet zijn we verdoemd zeker weten !

cees op 27-01-2016 19:23

Jetse Assen word opgepakt en vastgezet om hij in Syrië IS strijders heeft gedood en over Islamitische Syrië gangers die terugkeren is men in Den Haag bezorgd  maar worden niet opgesloten en berecht omdat zij lid zijn of waren van een criminele organisatie als IS  Hoe is dit mogelijk? In Heesch krijgt een man 38 dagen celstraf voor  betrokkenheid bij rellen en meerdere personen zijn gefilmd,hebben zich gemeld en worden berecht. In Duitsland doen ruim 900 vrouwen aangifte van aanranding en niemand is nog berecht. De wereld op zijn kop.

Pieter A Meijer op 27-01-2016 19:50

Shalom Chaverim (vrienden);

Volgens de profetie van Dan i El, is het Romeinse rijk een 2-ledig rijk geworden. Het zijn de voeten van ijzer vermengd met leem.

Hetgeen inhoudt, dat de volkeren van zowel Oost- als West Europa door vermenging zijn ontstaan.

Deze 'vermenging' ziet men voor uw ogen gebeuren.

Gelijkertijd is deze vermenging de vervulling van de profetie, die vermeldt, dat er jagers en drijvers zullen opkomen om Zijn volk Jis'ra-El te doen vluchten naar het Land Jis'ra-El.

Moge de Eeuwige, de Elohiem van Avraham; Jis-chaq en Ja acov ons genadig zijn, in de Naam van JaHoShuah ha Massiach.

Jom Tov. (goede dag).

Tmuts op 27-01-2016 20:44

Huh.....dit jaar al zal er een grote omslag plaatsvinden, vermoed ik. Mensen zijn gigantisch kwaad

Arameeër/Jood op 27-01-2016 21:18

Licht het aan mij of is deze site minder intressant geworden 

G.v.d.Akker op 27-01-2016 21:33

Misschien is de migratie ellende wel God's wapen tegen het anti-christeijke Brussel? Ach, niemand kan God's wegen doorgronden of narekenen, zeker onze EU politici niet met hun megalomane wanen en hun gerichtheid op vernietigen van de eigen nationale wet en regelgeving, de identiteit van een volk dus!

Voor wie nog iets wil weten over de taal van de Satan vanaf het Paradijs: hij vermnegt leugen altijd met waarheid en creeert zo de leugen in het kwadraat. Dat is precies waar wij thans mee worden geconfronteerd. Voorbeeld? Eindelijk geeft Timmermans toe dat 60% van de vluchtelingen economische motieven heeft en de volgende dag staat er al weer als het regeringsstandpunt dat dit niet zo is en dat Timmermans niet de getallen heeft gebruikt van de VN ( die Nederland aanhoudt) maar van Frontex.

Ik heb net als Jezus maar 1 klacht: oh God waarom lijkt u ons verlaten te hebben...als Nederland?

Bambi op 27-01-2016 22:10

Ik ben enorm in veel landen geweest,zelfs geen enkel jaar thuis gebleven zelfs nu niet.heb nooit problemen gehad,maar dit was een andere tijd.Zelfs  zie ik al uit naar het volgende verlof!

Wat anders.Om te beginnen mogen ze alle landen van EU onder druk zetten,en niet alleen Griekenland en italie!

De rest van eu is niet beter!Want dan ben je aan het dromen.Kijk naar al de politiekers zijn die beter??Allemaal 1 pot bederf

Europa zit vol parasieten,vergeet dat niet!!

Rosco op 27-01-2016 22:15

De vrouwen thuis in Syrie etc denken er het zelfde over http://www.liveleak.com/view?i=7c3_1453917050

rustig-en-woedend op 27-01-2016 22:48

Moet je zien wat een chaos in een AZC:

https://vid.me/dhN1

rustig-en-woedend op 27-01-2016 23:28

Moet je zien wat een agressie in Engeland: "wij nemen Engeland over", aldus agressieve mohammedanen.

https://www.youtube.com/watch?v=hWkheDufAdU

proteus op 28-01-2016 00:35

Sekte Islm verbieden. Alle migranten terug. Dus ook geen bootje meer van Turkije naar Griekenland.

Ter plekke hulp. Geen olie meer kopen van IS. Dus stopt oorlog. Moeilijk hoor! Not. Binne paar weken

gepiept. Zika Mug?  Das pas een probleem. Maar ook hier zal een oplossing vakkundig verpest worden.

 

Bundy op 28-01-2016 01:04

Eigenlijk is het niet zo vreemd dat Duitsland ons dit aandoet , aangezien de troon van satan in dat land staat.

https://www.weet-magazine.nl/uit-weet-magazine-troon-van-satan-tentoongesteld/

Brazil op 28-01-2016 08:04

ohje op 27-01-2016 16:29

Citaat uit jouw bericht: "Lichtpuntje,de gay parade is dan ook naar de haaien."

Als je er zo over denkt, ben je geen haar beter dan (bijna) alles wat ons land binnenstroomt. Zij denken er namelijk precies zo over. Dus wat doe je nog in Nederland? Emigreer naar een land waar je niet door homosexuelen wordt "lastiggevallen", (zij worden overigens wel door andere lieden lastiggevallen) en laat de verworven vrijheden in ons land achter je.

Groet.

dZvZtKm op 28-01-2016 08:29

rekent u even mee.

http://www.overbevolking.info/

in 2050 is de aanwas zo'n 2 miljaard mensen dit is 1,2 miljoen per week.

als er nu al zo'n stroom is dan is de conclusie dat het vluchtelingen probleem de komende jaren alleen maar toeneemt.

Josefientje op 28-01-2016 08:32

@ G.v.d.Akker op 27-01-2016 21:33 Wie De Heere God v e r l a a t  heeft smart op smart te vrezen, dit zijn Gods beloften:

Hebreeën 12 :

25Ziet toe, dat gij Dien, Die spreekt, niet verwerpt; want indien dezen niet zijn ontvloden, die dengene verwierpen, welke op aarde Goddelijke antwoorden gaf, veelmeer [zullen] wij niet [ontvlieden], zo wij ons van Dien afkeren, Die van de hemelen [is;]

Deuteronomium 31 :

6Weest sterk en hebt goeden moed, en vreest niet, en verschrikt niet voor hun aangezicht; want het is de Heere, uw God, Die met u gaat; Hij zal u niet begeven, noch u verlaten.

 

Mark S. op 28-01-2016 11:40

Misschien is er dan toch iets ten goede aan het kantelen:

http://www.telegraaf.nl/buitenland/25097198/__Zweden_zet_asielzoekers_uit__.html

Het gaat om 60 tot 80 duizend asielzoekers die zullen worden uitgezet. Ik hoorde op de radio dat dit wel enige jaren in beslag kan nemen. En het is ook maar een klein deel van de in totaal 163 duizend aanvragen in 2015. We weten allemaal dat 90 a 95% geen echte vluchteling is. Het is dus maar een begin en die uitzettingen moet veel sneller.

Maar het begin is er en dat is een positief teken omdat nu ook officieel blijkt dat een groot deel geen vluchteling is en moet worden uitgezet.

Timmermans zei laatst ook al op televisie dat 60% geen echte vluchteling is.

Kortom, de kritiek op de Duitse en Europese moslim-migranten-invasie heeft zin en begint langzaam aan ook aan de top van de regerings- en EU leiders door te dringen en te worden toegegeven. Het zal wel moeten ook. De leugens worden doorgeprikt omdat ze onhoudbaar zijn en de waarheid aan het licht komt.

Of de kentering op tijd komt en of de migratie voldoende massaal en snel zal worden teruggedraaid dat weet ik niet. Dat zal moeten blijken. Maar de protesten tegen deze massale zelfvernietiging van de EU hebben zin, gesteund ook door de dappere landen zoals Slowakije, Polen en Hongarije.

Ik hoop dat we meer tot God zullen bidden en dat God alle bedriegers, met name de Europese elite die dit werelddeel ten gronde richten, zal verwijderen en dat Europa weer zijn Christelijke identiteit zal verdedigen en eren.

agape op 28-01-2016 12:15

 

We kunnen er absoluut zeker van zijn  dat er in de laatste dagen verschrikkelijke tijden zullen zijn. En deze tijd is al begonnen.

Gods oplossing  is niet het bijschaven en opkalefateren van deze wereld die verloren gaat maar Gods oplossing vinden we in  2 Kor.5:17 “Zo is dan wie in Christus is een nieuwe schepping.” Dat is Gods plan!

 

In 2 Petr.3:13 gaat God nog een stap verder en maakt Hij een nieuwe hemel en een nieuwe aarde , waar de zonde voor altijd is uitgebannen. Op. 21:5 “Zie IK maak alle dingen nieuw.” Omdat de wereld onder heerschappij staat van de satan, staat zij onder het oordeel. Onze enige taak in deze zware tijden is om de reddingsboei, die Christus is, met beide handen aan te grijpen en zo en zo alleen kunnen wij uit het komende oordeel getrokken worden. Er is geen andere weg.

rustig-en-woedend op 28-01-2016 14:47

ohje op 27-01-2016 16:29  

Het gaat inderdaad de allah snackbar kant op: in Zweden zetten moslims AZC gruwelijk op de kop omdat eentje van hen geen snoep krijgt:

http://nieuws.tpo.nl/2016/01/28/19-minderjarige-bewapende-asielzoekers-vallen-medewerkers-aan-in-zweden/

Als alle vrouwen nou gewoon snoepjes i.p.v. pepperspray bij zich dragen, dan kunnen de wilde hordes mogelijk zoet gehouden worden...

R Adar. op 28-01-2016 15:45

Alles wat Berlijn aan het doen is zijn voorbereidingen tot noodwetten na escalatie waarop gewacht kan worden.

Dit om de Federatie zonder de Democratie te bewerkstelligen.

Wacht op de noodwetten voor Mei zullen deze uitgeroepen worden.

Zebulon op 28-01-2016 17:45

Als wij  lezen in Deut:27 en 28, de zegen en de vloek, waarop Israel amen  zij, dat betekend dat ze er mee instemden.Deze wetten zijn nog steeds van toepassing. Maar aangezien Israel nog steeds niet beseft en hun indentiteid (afstamming) niet kennen, maar als zij het wisten, zouden zij zich er aan houden, maar nu worden zij de staart, zoals in Deut:28:44 staat. Als men zich aan de geboden hadden gehouden, hadden zij het hoofd gebleven, zoals in Deut:28:13 staat. (Israelde de Verloren 10 stammen , nakomelingen van Jakob/Israel).Daar zijn wij nu in terecht gekomen de staart, in feiten hebben wij niets meer te zeggen. Maar uiteindelijk komt de verlossing van de God van Israel, de God van Abram Izaak en Jacob.

Lone Fighter op 29-01-2016 00:20

Deze link goed bekijken en vooral goed beluisteren:

https://www.youtube.com/watch?v=fWk8TQ3afH4

Het is op zich een héél leuke cover van een bekend liedje (destijds gezongen,maar dus met andere tekst,door

Robert Long,als ik me niet vergis).

't past helemaal,in alle geledingen,bij dit (en trouwens ook talrijke andere) artikel.

Ahava op 29-01-2016 09:47

@Arameër (Jood lijkt me stug, of je moet een kommunist zijn), het liGt aan jou.

Ahava op 29-01-2016 09:54

Kommuniste Merkel bereidt momenteel haar (enkele) reis naar haar luxueuze tweede huis in Uruquay voor.

Mark my words...

Toontje op 29-01-2016 12:31

Hoe was de naam van die club ook weer, die Ned. voor 1940 aan de toenmalige vijand heeft verraden

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!


Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl