Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

New York Times: Duitsland door migranten op rand afgrond, Merkel moet weg

‘Idioot te denken dat een volk een dermate grote immigratiegolf uit een zo verschillende cultuur vreedzaam kan absorberen’ – President Axis for Peace Conferentie: Migrantenstroom is strategische Amerikaanse aanval op Europa

 
Op Duitse sociale media, spandoeken en zelfs t-shirts is overal de kreet 'Rapefugees not Welcome' (zoiets als 'Verkrachtelingen niet welkom') te zien.

De links-liberale New York Times schrijft bij monde van columnist Ross Douthat dat de Duitse bondskanselier Angela Merkel ‘weg moet, zodat Duitsland niet een te hoge prijs voor haar domheid moet betalen.’ De ongecontroleerde immigratie van miljoenen mensen met een totaal andere cultuur (moslims) is gedoemd op een enorm drama uit te lopen. Tot voor kort was de NYT altijd lovend over Merkels open-grenzenbeleid, maar na Köln lijkt ook in Amerika de stemming radicaal omgeslagen.

 


‘Germany on the brink’, oftewel: Duitsland op de rand (van de afgrond), luidde de kop van Douthats artikel. ‘Als u geloof dat een verouderende, geseculariseerde en voornamelijk homogene samenleving vreedzaam een immigratiegolf van deze omvang, met een dermate verschillende culturele achtergrond, kan absorberen, dan heeft u een geweldige toekomst als Duitse regeringswoordvoerder. Maar dan bent u ook een idioot,’ sneert de columnist. (1)

Migrantenstroom is Amerikaanse aanval op Europa

Volgens Thierry Meyssan, president en oprichter van Réseau Voltaire en de Axis for Peace Conferentie, vergist de EU zich enorm door de migrantenstroom voor te stellen als de ‘onbedoelde gevolgen’ van de conflicten in Noord Afrika en het Midden Oosten. ‘Deze migratie is een strategisch doel van de VS,’ dat Europa wil destabiliseren en zo afhankelijk van Washington wil houden.

Uit de snelle militaire opbouw in de Oost Europese landen blijkt volgens Meyssan dat de Amerikanen op bloedige conflicten en oorlogen in Europa rekenen, mogelijk zelfs een nieuwe wereldoorlog. De ondermijning en verzwakking van Europa door het continent met miljoenen moslimmigranten te overspoelen is tevens gericht tegen Rusland en China. Een te sterk wordend Europa zou namelijk met Rusland (en China) kunnen gaan samenwerken, en zo een grote bedreiging kunnen vormen voor de wereldwijde Amerikaanse hegemonie.

George Soros’ multiculti droom voor Europa

Eén van de grootste staatsondermijnende pionnen die de VS daarvoor gebruikt is het ultralinkse National Endowment for Democracy van multimiljardair en (voormalig?) Obama-supporter George Soros, dat ook steeds nauwer verweven is geraakt met Brussel. Soros is op de achtergrond een belangrijke drijvende kracht achter de Europese ‘multiculti’ droom nachtmerrie door volledig open grenzen, het opheffen van de nationale soevereiniteit en een onbeperkte immigratie van moslims te eisen en deels ook te financieren.

Migranten-handboek ‘Hoe kom ik het beste naar Europa’

Engelse verslaggevers troffen op het Griekse eiland Lesbos een ‘migranten-handboek’ aan met de titel ‘Hoe kom ik het beste naar Europa’. In het boek staan allerlei tips hoe migranten met succes hun ‘rechten’ in Europa kunnen opeisen. De uitgever van het boek is de organisatie W2EU, dat zich inzet voor onbeperkte massa immigratie. W2EU is onderdeel van George Soros’ Open Society netwerk, dat ook een dubieus aandeel had in de illegale fascistische staatgreep in Oekraïne.

‘Köln voorbode van grote omwenteling in Europa’

De Duitse historicus, auteur en voormalige beroepssoldaat Wolfgang Effenberger is daarom bang dat de gebeurtenissen in Köln een voorbode zijn van een grote omwenteling of zelfs revolutie in Duitsland en Europa. ‘Maar noch de politiek, noch de kerken en vakbonden eisen een einde aan de beschavingsvernietigende oorlogen van Amerika -in samenwerking met de NAVO- in Noord Afrika en de Arabische landen, die de oorzaak van de immense vluchtelingenstromen zijn... Zolang Duitsland niet weigert met de Amerikaanse oorlogen en ‘regime changes’ mee te doen... zullen de vluchtelingenstromen niet ophouden.’

Autoritaire EU-regering en Derde Wereldoorlog

Mocht het dit jaar niet lukken de vele conflicten in het Midden Oosten tot bedaren te brengen, dan vreest Effenberger in 2017 een verspreiding naar andere delen van de wereld. In Duitsland en Europa zou de migrantencrisis en herhalingen van Köln door de gevestigde Europese orde wel eens misbruikt kunnen gaan worden om een autoritair regime op te richten, een totalitaire controlestaat waarin de burgers niets meer te vertellen hebben en de vrijheid van meningsuiting –zoals onafhankelijke nieuwsblogs- is verdwenen.

‘Het is zeer te vrezen dat men de (Europese) bevolking een fijne wereld blijft voorspiegelen, terwijl de voorbereidingen voor een Derde Wereldoorlog nu al op volle toeren draaien. Paus Franciscus heeft in het afgelopen jaar er meerdere malen op gewezen dat die oorlog al begonnen is. Daarom zal vermoedelijk nog meer belangrijke informatie voor ons worden achtergehouden, en wordt de bedreiging net zo lang gebagatelliseerd totdat het te laat is.’

Xander

(1) Epoch Times
(2) Ceiberweiber

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

René van Zalk op 10-01-2016 22:43

Ik heb liever 1 miljoen Chinezen (asielzoekers) dan 1 miljoen aanhangers van de islam. Ik durf te wedden dat we met Chinezen veel minder problemen hebben. Dus heb niets tegen asielzoekers, maar de islam is een vreselijke sekte from Hell.

http://cvandaag.nl/aanslag-voorkomen-door-inval-in-moskee/

Shalom uut Nunspeet.

Lies op 10-01-2016 22:48

Beste Xander

Je verfoeit de paus, en nu gebruik je hem als betrouwbare bron, of heb ik je verkeerd begrepen.? Bij het toosten oop het nieuwe jaar zei ik tegen mijn vrouw, Dat 2016 een jaar word met vele uitdagingen . en ik niet weet of we deze uitdagingen het hoofd kunnen bieden. We zullen het gaan zien en beleven. zo de Heer wil.

JP op 10-01-2016 22:55

Nu het grote publiek via de MSM kennis heeft kunnen nemen van de grootschalige aanrandingen, verkrachtingen en diefstal, zal de honger naar nieuws over verdere ontwikkelingen niet meer te stoppen zijn. Gelukkig worden steeds meer mensen wakker en laten zich niet meer van alles wijs maken. Het is bemoedigend dat ook vele politie agenten niet langer blijven zwijgen over de werkelijke toedracht. 

McPhart op 10-01-2016 23:46

Hoezo een 'autoritaire regering oprichten'?

Die is er al lang en heet de Europese

Commissie: fascistisch, autoritair en ongekozen. 

Primus Cura op 10-01-2016 23:55

Beste Xander,

Zeer interesant artikel. Vooral dat gedeelte over dat migranten handboek.

Dat Ukraine met hulp van buiten uit elkaar is getrokken is duidelijk.

Ook in Egypte Libie  Iran Syria en Ukraine zijn dat soort handleidingen (handboeken) gevonden. Hoe te handelen bij een opstand hoe je te beschermen, kleden etc. Zelfs met zeer gedataileerde tekeningen en beschrijvingen. En vertaald.

Hoop dat je er iets meer over dat gedeelte aandacht kan besteden.

Zal onze ogen openen.

Gorghel op 11-01-2016 00:44
Zouden de Europese leiders echt zo gek zijn om hun economie en volk in gevaar te brengen via massa-immigratie of weten zij iets (rampzaligs) wat het noodzakelijk maakt om m.n. jonge migranten toe te laten? Van de Midden-Oosten landen is Syrie misschien wel het minst fanatiek islamitisch en gemiddeld redelijk tot goed opgeleid. Zou dat een reden kunnen zijn geweest om vluchtelingen van daar naar Europa te halen? Bovendien zijn die mensen qua huidskleur veel lijkend op Europeanen. Toeval of geen toeval? Merkel doorgedraaid of juist handelend in het belang van Duitsland?
Rode Wouw op 11-01-2016 00:54

@René van Zalk op 10-01-2016 22:43 : Meestal kan ik uw bijdragen goed volgen, maar de bijgevoegde link betreft een artikel uit juli 2015. Wat is daar het doel van? Of wilt u aandacht vragen voor die website of de problematiek bij die locatie?

de^mol op 11-01-2016 01:00

Over W2EU en het handboek lees dit voor meer details:

https://themolesite.wordpress.com/nl-migrants-to-europe-is-a-setup/

 

René van Zalk op 11-01-2016 02:43

@Rode Wouw, Ik ben niet te volgen. Meer mensen klagen er over :-)   

uut Nunspeet.

Daniël op 11-01-2016 07:16

De VS zijn de hamer en Europa is het aambeeld. De VS: Axis of Evil.

WAKKER WORDEN op 11-01-2016 07:18

Geen hoofdletters, zie siteregels, ook uw naam niet geheel in hoofdletters. Mod.

Tjeerd Kos op 11-01-2016 08:43

Een zwaar verturkte Nederlandse maatschappij, als beschreven door the Dutch Horseman of New Atheism, leek me al een kots- en nachtmerries opwekkende gruwel, maar de realiteit lijkt zelfs dit horrorscenario op volle snelheid in te halen. En mijn angst voor een burgeroorlog ben ik zolangzamerhand ook voorbij, want we koersen rechtstreeks aan op de Derde Wereldoorlog. Europa wordt door de vluchtelingen ondermijnd, maar welke partij heeft hier het grootste belang bij? De Islam? Rusland? Amerika?

 

U post onder 4 verschillende nicknamen houd uw eerste nickname ( Warmenhoven) aan. Mod.

Maitreya op 11-01-2016 10:04

Het is geen toeval dat de oorlog aan de terreur de instelling van de euro volgde, dat was geen wijze reactie op 9/11, hoe gruwelijk ook. Niemand kan beweren dat ze niet gewaarschuwd zijn. En hiermee werden de VS en bondgenoten in feite de nieuwe asmogendheden. Zomaar even een nieuw economisch machtsblok invoeren. En je kunt merken hoe dat de vrije meningsuiting overal bepaalt. Het idee dat het kapitalisme de Koude Oorlog heeft gewonnen staat gelijk aan de opvatting dat de ‘donkere rassen’ het gewonnen hebben van ‘het blanke ras’ in WO2.

willy op 11-01-2016 11:03

De kans dat er een vorm van revolutie komt is en blijft een mogelijkheid,dat Merkel,Hollande en de EU weg moeten is een feit deze mensen zijn op zoek naar een derde wereldoorlog! Nu reeds wil men in Belgie het geld gaan halen in de sociale zekerheid,dus bij gepensioneerden,werklozen en langdurige zieken en mensen die in een home zitten door de partij van Bart de wever de grootste zot van Vlaanderen. Inderdaad iemand moet die vluchtelingenstromen betalen niet? Ook de economie zal dit jaar niet grooeien teveel geld gaat naar de vluchtelingen ze krijgen uitkeringen,kindergeld moge gratis met het openbaar vervoer ! Goe bezig !

Gustaaf op 11-01-2016 12:59

@JP: Twijfel er maar niet aan dat de elite het nooit zal toelaten dat de weerstand (tegenstand) van de mensen die het beu zijn, te sterk zal worden. Immers valt hun hele plan dan in duigen. Keulen en andere steden was met oud en nieuw een test om te kijken; of de "Terror Cell instructies" goed en snel worden opgevolgd (via Gsm - want die hebben ze blijkbaar allemaal..), hoe de bevolking zou reageren en dus om te evalueren of de tijd 'rijp' is om een verspreidde "full-scale massa terreur aanval" te plegen in W-Europa.  Uit de test bleek allezins dat de ordediensten bang hebben, dat komt al goed uit.. voor hun dan althans. Ook de bevolking blijken makke lammetjes. Overweldigd door het gebeuren, vormen geen front tijdens aanval zelf. De verwachte "islamitische 9/11" waarvan sprake, zal - denk ik - een bepaalde timing omvatten waar ze nu druk aan het sleutelen zijn.. De import van de Islam wordt als instrument gebruikt omdat, de ondrukking die deze religie kenmerkt, nauw aansluit bij de principes van een wereldregering. (Onderdrukking - Controlestaat - Minder vrijheid). De wereldregering zal weliswaar in mindere mate gaan onderdrukken, maar vele in het Westen zullen straks in het uiteindelijke voorstel om een wereldregering op te richten, snel willen meegaan. En dat is het doel natuurlijk; de omstandigheden zodanig creëren dat allen de nieuwe "betere" wereldregering klakkeloos aanvaarden. Dit doel juist wordt bewerkstelligt door het fenomeen Islam. De nieuwe wereldregering gaat uiteraard  gepaard met een nieuw financieel wereldsysteem (waarvoor een mega financiële crash wel goed zou uitkomen..) Het toeval wilt nu net dat ze hier ook hard aan gewerkt hebben..

Ik vermoed dat, de dag dat die 9/11 van de migranten-islam er komt, het hele financieel plaatje ook zal ineenstuiken. Hapklare koek voor het nieuwe systeem snel te laten aanvaarden zonder al teveel tegenstand.

Proteus op 11-01-2016 13:42

Gorgel: doorgedraaid! De enorme mosliminvasie heeft alleen nadelen! had het een voordeel dan zou Merkel dat breed uitmeten tbv draagvlak. Doet ze niet, dus.......

René van Zalk op 11-01-2016 13:55

De vorige link betreffende dit onderwerp werkt bij mij niet zie ik in mijn browser. Op herhaling   de^mol op 11-01-2016 01:00 

https://themolesite.wordpress.com/nl-migrants-to-europe-is-a-setup/

uut Nunspeet.

Rode Wouw op 11-01-2016 14:02

Dat is fraai gedaan de mol, met jouw link kom je bij hetzelfde artikel als de link van Renë van Zalk.

Rode Wouw op 11-01-2016 14:24

Heel apart hoe dit werkt. Met de nieuwe link van Renë van Zalk kom ik wel bij het artikel over de migranten van de Mol??

willy op 11-01-2016 14:35

De informatie die de paus zou verzwijgen is het derde  geheim van Fatima het gaat over de laatste paus,de val van Rome de eeuwige stad,het vermoorden van de laatste paus en alle religieuzen  en het instellen van een andere godsdienst!Komt bekend voor nietwaar! Het is juist wat isis al een jaar aan het zeggen is! Verder gaat het over de grote omwenteling in Europa en de bekering van Rusland,bekijk zelf de geschiedenis!

bert op 11-01-2016 15:12

Ik heb liever 1 miljoen Chinezen dan 10 moslims

Rode Wouw op 11-01-2016 21:13
@René van Zalk op 11-01-2016 02:43 hahaha, het valt wel mee hoor. Ik vind wel interessant hoe soms de associaties werken bij anderen.

Jean op 11-01-2016 21:32

2016 zal het jaar van de zuivering van Europa worden nl. de zuivering in Europa van moslims/islamieten want die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam is dodelijk voor Europa.

Europeanen zijn veel te tolerant, de Europeanen moeten het heft in eigen handen nemen en niet overlaten aan die EU misdadigers die maar een doel nastreven nl. totale dictatuur.

Ik zal strijden voor mijn vrijheid en onafhankelijkheid, ik zal strijden voor een leefbare wereld 'zonder islam' voor mijn kinderen en kleinkinderen al moet ik dat betalen met mijn leven.

Cale op 12-01-2016 11:20

Het is moeilijk te geloven dat de NYT Merkel plots als dom en naief beschouwd. De zogenaamde fout die Merkel en haar regering heeft gemaakt door "wir schaffen das" van de daken te roepen, zou gemakkelijk hersteld kunnen worden door te beginnen met de grenzen te controleren. Maar die wil is er niet en wordt dit dus niet gedaan, ondanks alle smoesjes. De toevloed naar West Europa van duizenden gelukszoekers gaat gewoon door. Maw, de NYT (=Washington), Merkel en co. voeren een plan uit. Ze zijn niet dom.

jesusfreak op 20-01-2016 15:10

Fuhrer merkel kreeg vorige week, hier in Middelburg, de four freedoms award uitgereikt....whahaaaa

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl