HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Iran onthult honderden tunnels bomvol ballistische raketten

Generaal Hajizadeh: Onze bekende militaire macht is slechts het topje van de ijsberg – Nieuwste in ontwikkeling zijnde Iraanse raketten kunnen Amsterdam vernietigen


Russia Today nam deze beelden van tunnels met eindeloze rijen raketten over van de Iraanse staatszender IRIB.

Alsof president Obama na het simpelweg niet ondertekenen van het vorig jaar juni gesloten kernverdrag nog niet verder vernederd kon worden door de Iraniërs, doen die er nog een schepje bovenop door het bestaan van honderden tunnels te onthullen die tot aan de nok toe gevuld zijn met ballistische raketten. De VS en de EU doen echter nog altijd alsof hun neus bloedt, en negeren dat de Islamitische Republiek zich overduidelijk voorbereidt op een toekomstige agressieve aanvalsoorlog, waarbij Saudi Arabië en Israël ongetwijfeld de belangrijkste doelwitten zullen zijn – maar mogelijk ook Europa.

 


‘Wij hebben niet voldoende ruimte in onze voorraden om onze raketten in op te slaan,’ verklaarde generaal Hossein Salami afgelopen vrijdag. ‘Honderden lange tunnels zitten vol met raketten die klaar zijn om jullie integriteit, onafhankelijkheid en vrijheid te beschermen,’ vervolgde hij tegen het Iraanse volk.

Deze video met het bewijs van het bestaan van de tunnels en raketten werd onlangs getoond door de staatszender Islamic Republic of Iran Broadcasting (IRIB), dat als eerste toegang tot de ondergrondse complexen kreeg.

‘Degenen die Iran bedreigen met hun militaire optie kunnen maar beter naar Irans opties onder de tafel kijken, namelijk de raketarsenalen,’ zei brigadier-generaal Amir Ali Hajizadeh tegen journalisten. ‘Irans bekende militaire macht is enkel het topje van de ijsberg.’

Raketten kunnen Oost Europa raken, straks ook Amsterdam

Op dinsdag kregen we opnieuw beelden van een andere Iraanse ‘raketstad’, die werd ingewijd door de voorzitter van het Iraanse parlement Ali Larijani. Hier worden een nieuwe generatie Emad ballistische raketten in opgeslagen. Volgens de VS zijn deze raketten, die een bereik hebben van 2000 kilometer en daarmee Europese hoofdsteden zoals Boekarest, Sofia en Athene –en overigens ook Moskou- kunnen raken, in staat kernkoppen te vervoeren, mocht Iran erin slagen om die zelf te fabriceren.

De Emad werd op 10 oktober in strijd met diverse VN-resoluties met succes getest. De vandaag onthulde ‘raketstad’ is de tweede die in drie maanden tijd bekend wordt gemaakt. Volgens generaal Hajizadeh beschikt zijn land over tal van dit soort ‘geheime’ installaties, die over het hele land verspreid zijn.

Het vermoeden bestaat dat Iran het Sajjil raketprogramma verder ontwikkelt met de bouw van een raket die een bereik heeft van 3700 kilometer. Met zo’n raket kunnen Amsterdam, Londen, Oslo en Barcelona worden vernietigd.

Spanningen met Saudi Arabië en Israël

De recente spanningen met Saudi Arabië en diverse Arabische Golfstaten worden door Iran aangegrepen om te tonen dat het omvangrijke rakettenprogramma noodzakelijk zou zijn om zich te kunnen verdedigen.

Vooral Irans aartsvijanden Saudi Arabië en Israël zullen in de onthullingen echter nieuw bewijs zien voor de agressieve intenties van de Islamitische Republiek, vooral omdat die wekelijks gepaard gaan met dreigende, oorlogszuchtige taal aan het adres van Riyadh en Jeruzalem. Tevens zullen tal van Amerikaanse parlementariërs hun grote bezwaren tegen Obama’s –nu helemáál nietszeggende- verdrag met Teheran bevestigd zien.

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Russia Today / YouTube

Zie ook o.a.:

03-01: Iraanse Ayatollah dreigt na executie collega met vernietiging Saudi Arabië
26-11: VS erkent dat kernverdrag nooit is ondertekend door Iran en daarom niet bindend is
22-11: Duizenden Iraanse troepen oefenen op aanval op Jeruzalem
19-11: Saudi Arabië koopt 19.000 Amerikaanse bommen voor oorlog met Iran
07-10: Ruim 50 Saudische geestelijken roepen op tot oorlog tegen Syrië, Iran en Rusland
05-09: Iraanse opperleider publiceert eigen versie van Hitlers Mein Kampf: ‘Palestine’ (/ Amerikaanse en Europese politiek faciliteert Iraans streven naar een kernbom en vernietiging van Israël en het Westen)
03-09: Iraanse generaal: Wij versterken ons leger voor ‘totale uitroeiing en vernietiging Israël’
30-08: Oud vicepresident Cheney verwacht kernoorlog door akkoord met Iran
18-08: Iran kondigt aan raketten aan Palestijnen te leveren om Israël ‘uit te wissen’
04-08: Obama gebruikt antisemitische argumenten bij verdedigen kerndeal Iran
26-07: Presidentskandidaat Mike Huckabee: Obama voert Israël naar de ovens
24-07: Krankzinnige details kerndeal: Iran mag zelf eigen installaties inspecteren (/ Minister Kerry waarschuwt Israël: Aanval op Iran zou enorme fout zijn, VS zou Iran kunnen verdedigen)
22-07: Tekst VN-resolutie bewijst dat Obama glashard loog over kerndeal met Iran
20-07: Iran roept moslimlanden opnieuw op zich te verenigen om Israël te vernietigen
15-07: Kernakkoord: Westen gaat Iran helpen met bescherming tegen Israël

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

 

Reacties

Pagina12
Qromwel op 10-01-2016 12:11

Gerritje op 09-01-2016 10:51: U moest eens weten wat ik allemaal lees! Maar iedere dag is er weer andere viezigheid aan de knikker. Misschien kunt u zich permitteren dag in dag uit alles te controleren, maar ik niet. Veel berichtgeving neem ik niet met een korrel, maar met een pond zout. Ook van Xander. Wat mij het meest fascineert is langs welke wegen de bijbelse profetieën vervult (gaan) worden. Ik heb me overigens aangemeld voor uw nieuwsbrief. Mijn bezwaren tegen de ene reeks machthebbers betekenen niet dat ik dus (volgens sommigen!) ook maar enige sympathie koester voor de andere. De huidige NAVO bijv. is niet meer die uit mijn diensttijd, maar had die, terugblikkend, ook niet moeten zijn. Sinds lezing van 'Tragedy and Hope' (Carol Quigley) en 'The naked Comunist'& 'The naked Capitalist' (Cleon Skousen) in de 70er jaren is mijn wereldbeeld enorm veranderd.

Gerritje op 10-01-2016 19:06

Beste Qromwel, ik denk dat het belangrijker is wat ons bindt dan wat ons scheidt. Ik denk dat u, ik en de meeste lezers van Xandernieuws willen strijden tegen het islamistisch gevaar en voor een betere wereld voor iedereen, dus niet voor een kleine absurd rijke groep.

Ik vind het dan ook volkomen onbelangerijk dat jij in een god geloofd en ik niet. Tijdens de oorlog vochten mijn kameraden zij aan zij met jouw kameraden tegen de moffen. Nu hebben we weer zo een gezamelijke vijand. Twee zelfs, de veroorzaker van alle ellende, het imperialisme en hun veroveringsleger, de moslims. Laten we dan ook samen optrekken.

Nee, ik kan me niet permiteren om alles te controleren of te onderzoeken, ondanks dat ik nu ik gepensioneerd ben meer tijd heb (nou ja, meer tijd zou moeten hebben). Op mijn weblogje spring ik dan ook vaak van de hak op de tak. Liever zou ik veel meer over mijzelf willen schrijven, maar steeds komt er weer wat tussen.

Ik heb mijn blogje trouwens niet om een groot publiek te bereiken, het is meer een afreageren en hoeveel ik mij nog van mijn verleden kan herinneren ondanks mijn OPS ziekte.

Niemand hoeft het dan ook met mij eens te zijn, ik probeer ook niemand via mijn blog te overtuigen. Maar wie het wil lezen, die leest het maar. U zegt dat u zich heeft aangemeld op mijn nieuwsbrief. Ik wist niet eens dat dat kon. Hopelijk is het niet op mijn Skynet-blog, want die gebruik ik niet meer, maar op mijn Blogspot-blog http://gerritherders.blogspot.co.uk/

Qromwel op 10-01-2016 20:19

@Gerritje: Mijn wantrouwen tav. veel berichtgeving (ook hier) vloeit voort uit mijn onvermogen oprechte en gesimuleerde oppositie jegens de nwo van elkaar te onderscheiden.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl