Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Eén-wereld-religie: Paus verklaart dat alle geloven naar zelfde God leiden


Het Catholic News Agency bericht dat paus Franciscus afgelopen dinsdag zijn allereerste videoboodschap met zijn maandelijkse gebedsoproep heeft gepubliceerd. Daarin stelde hij dat ‘velen verschillend denken en voelen over God, hem op verschillende manieren zoeken of ontmoeten. In deze menigte, deze soorten religies, hebben we voor iedereen slechts één zekerheid: we zijn allemaal kinderen van God.’ In de video komen tevens een boeddhist, een Joodse rabbi, een priester en een islamitische leider aan het woord, die allen deze God met hun eigen titels aanspreken: Boeddha, G*d, Jezus Christus en Allah.

 

De paus en de andere religieuze leiders in de video zien zichzelf verenigd in hun gemeenschappelijke geloof in ‘liefde’. Franciscus hoopt dat de kijkers van zijn video ‘mijn gebedsverzoek van deze maand, dat oprechte dialoog tussen mannen en vrouwen met verschillende geloven de vruchten van vrede en rechtvaardigheid zullen produceren, zullen verspreiden.’

Franciscus liet sinds zijn aantreden begin 2013 al veel vaker blijken dat hij de exclusiviteit van het Bijbelse evangelie –enkel verzoening met de enige ware God door Jezus Christus- heeft losgelaten, en grote stappen zet richting het samenvoegen van de grote religies tot een één-wereld-religie. Als eerste zouden het christendom en de islam moeten worden samengevoegd tot wat sommigen al jaren ‘chrislam’ noemen.

Paus: Moslims aanbidden de enige god

Om dat te bereiken gaf hij al snel toestemming voor islamitische gebeden en het voorlezen uit de Koran in het Vaticaan, iets wat nog nooit eerder was gebeurd. Tijdens zijn laatste bezoek aan de VS maakte hij in de St. Patrick Kathedraal in Manhattan heel duidelijk dat hij gelooft dat christenen en moslims dezelfde God aanbidden:

‘Ik wil graag twee gevoelens voor mijn moslimbroeders en -zusters uitdrukken. Ten eerste groet ik hen vanwege de viering van het offerfeest. Ik zou graag hebben gezien dat mijn groet warmer had kunnen zijn. In het licht van de tragedie in Mekka (het omkomen van vele moslims tijdens de hadj – X.) druk ik mijn gevoelens van nabijheid uit, en zeg ik dat ik zeker voor jullie zal bidden. Ik verenig mijzelf met jullie allen in een gebed tot ‘almighty god, all merciful’ – de Engelse vertaling van een van de bekende aanspreektitels van Allah.

Met dezelfde bewoordingen had de paus Allah al tijdens zijn eerste oecumenische concilie aangesproken: ‘Ik groet u allen en dank u vanuit mijn hart, beste vrienden van de andere religieuze tradities: ten eerste de moslims, die de enige god, levend en genadig, aanbidden, en hem in hun gebeden aanroepen... Ik zie een tastbaar bewijs van de wil om te groeien in wederzijds respect en samenwerking voor het gemeenschappelijke goed van de mensheid.’

Eén-wereld-religie in wording

Ook katholieken kunnen nu nauwelijks meer ontkennen dat paus Franciscus werkt aan de totstandkoming van een één-wereld-religie. Daarin zal ook volgens zijn eigen woorden echter geen plaats zijn voor christelijke fundamentalisten, die hij ‘een ziekte’ noemde. In het christendom worden gelovigen en kerken die vasthouden aan de al genoemde exclusiviteit van het Bijbelse evangelie inmiddels tot deze ‘fundamentalisten’ gerekend, en dat terwijl de Katholieke Kerk zelf eeuwenlang hetzelfde standpunt heeft verdedigd.

Eind vorig jaar predikte de leider van het Vaticaan nog de uiterste sombere boodschap dat de kerst van 2015 wel eens de laatste zou kunnen zijn die de mensheid zal vieren, omdat de wereld een jaar later ‘onherkenbaar veranderd’ kan zijn door grote oorlogen, opstanden en instortingen. Zijn gewenste één-wereld-religie past dan ook precies in zijn pleidooien voor de snelle oprichting van een Marxistische Nieuwe Wereld Orde onder leiding van een soort VN-wereldregering.  


Xander

(1) End of American Dream (via Infowars)

Zie ook o.a.:

23-12: Paus waarschuwt: Eindtijd begonnen, deze kerst mogelijk laatste voor de mensheid
13-10: Hoge insiders Vaticaan: Paus Franciscus treedt volgend jaar af (/ Paus zou doelstellingen Nieuwe Wereld Orde al hebben bereikt)
28-09: Paus pleit in VS voor globalisering en immigratie en bidt opnieuw tot Allah

2014:
30-11: Paus Franciscus bidt in moskee Istanbul tot Allah en Mekka
09-09: Paus Franciscus en Shimon Peres praten over Verenigde Naties van Religies
29-03: Paus Franciscus erkent dat de eindtijd is aangebroken

2013:
27-11: Paus Franciscus roept op tot socialistische Nieuwe Wereld Orde

18-10: Bisschop Fellay, hoofd Orde van Pius, suggereert dat de Antichrist nabij is (‘We zijn nu al doodsbang voor paus Franciscus’)
12-06: Zenith 2016 (8): De rol van de laatste paus in de Nieuwe Wereld Orde
10-06: Paus Franciscus wil vredesconferentie drie grote religies in Rome ('Mogelijk in 2015 gezamenlijk gebed om vrede in Jeruzalem')
11-04: Secretaris-generaal VN: Paus Franciscus spirituele leider van de wereld
15-03: Zal paus Franciscus het christendom en de islam samenvoegen?
14-03: Franciscus van Assisi voorspelde paus die vernietiging zal brengen

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.
Reacties

Pagina123
Freija op 02-02-2016 08:28

Robin op 12-01-2016 22:15

Volgens Walid Shoebat is Bismallah, door moslims als bandage om het (voor)hoofd of om de arm gedragen, het teken van het beest. https://www.youtube.com/watch?v=N1H7w8ob6jo

Freija op 02-02-2016 08:30

maritime op 13-01-2016 18:53

Wat een onzin! Ik ben Rooms Katholiek, en ik kan je verzekeren dat ik de zon niet aanbid, al lig ik er wel graag in ;)!

Freija op 02-02-2016 08:31

Pietje Bel op 14-01-2016 11:37

We zouden er alvast mee kunnen beginnen om elkaar, als christenen, niet af en aan te vallen.

Freija op 02-02-2016 11:09

Pietje Bel op 14-01-2016 11:37

Dit is precies wat ik denk dat er gaat gebeuren, Amerika en onze overheden zijn niet langer onze bondgenoten en beschermers!

Rebellio op 02-02-2016 17:20

Freija, ik ben het met je eens hoor: Op deze site wotden soms dingen over de Katholieke Kerk gezegd die naar mijn gevoel veel te ver gaan. Maar ik kan ze niet altijd weerleggen. En ik ben het dan ook helemaal eens met je dat we veel beter als Christenen als broeders en Zuster in Christen samen moeten vechten tegen het kwaad dan tegen elkaar. Maar soms is het moeilijk om de grens te vinden wie er nog binnen de familie valt en wie er buiten :-)

Ik persoonlijk heb nogal wat negatieve gevoelens over hoe sommige mensen omgaan met hun devotie van andere mensen zoals voor de moeder van Jezus: Maria en of een Jehova-getuige er nu eigenlijk bij hoort i.v.m. hun benadering van de drie-eenheid. En zo heeft iedereen zijn of haar grenzen. De vraag blijft dan natuurlijk wel wat je dan met die mensen doet die volgens jouw redeneringen buiten de familie vallen...

Wardje op 18-03-2016 22:37

Het citaat van de paus van Catholic News Agency wijst totaal niet in de richting van een nieuwe alomvattende wereldreligie, wijst alleen , zoals je zelf aangeeft op goede wil en liefde. Als hij al zou willen , dan kan de paus geen titel of jota veranderen aan de grote - vooruit: - "fundamentalistische" waarheden als : één schepper God in drie personen , God de zoon is om ons te verlossen  aan het kruis gestorven enz. Zie het credo van Paulus VI.* Als hij daar ook maar iets aan zou afdoen , breekt de --- uit.

*Credo van het volk van God: 

http://www.rkdocumenten.nl/rkdocs/index.php?mi=600&doc=763&id=3053

 

sonja op 19-03-2016 01:17

@Freja; Fijn je weer te 'lezen'! Had je een tijdje gemist, misschien heb ik niet goed opgelet. Ben zelf erg druk geweest met van alles en nog wat. Wilde nog op jouw vraag aan mij van weken geleden terug komen, dacht er wel steeds aan, maar zag je toen niet meer hier voorbij komen. Mijn excuses. Hopelijk maakt u het goed?

Wardje op 19-03-2016 20:00

Al enige tijd bekend , maar in verband met het onderwerp van belang:http://www.katholieknieuwsblad.nl/nieuws/wat-hebben-de-800-heilige-martelaars-van-otranto-ons-te-zeggenPaus Franciscus heeft  800 martelaren heilig verklaard die in 1480 weigerden zich tot de islam te bekeren.

Wardje op 22-03-2016 20:21

De paus vraagt te bidden, ieder in zijn eigen traditie, voor een geslaagde dialoog van de godsdiensten . Dat kan goed enige verwarring wekken , zeker door de vormgeving van het videootje. Maar het is tegen de waarheid om te suggereren dat je hier ook al weer kan zien dat hij uit is op het creeeren van een wereldreligie. Zie mijn twee bijdragen hierboven over dat het onmogelijk is om dat laatste in redelijkheid te veronderstellen . "Er kan geen ware evangelisatie zijn zonder der verkondiging dat Jezus de Heer is " schrijft hij in zijn encycliek "De verkondiging van het evangelie".

zie http://www.rkdocumenten.nl/rkdocs/index.php?mi=600&doc=4984&id=9246

Wardje op 24-03-2016 22:15

@Xander, je citeert een aantal woorden van de paus letterlijk, maar dan zet je boven je stuk: alle geloven leiden naar dezelfde God. Dat zegt de goede man niet en wat hij zegt impliceert dat evenmin.

Erger, een absolute blindheid, is dat je denkt en zomaar schrijft dat  hij los zou laten  "enkel verzoening met de enige ware God door Jezus Christus" .  Hoe kom je daarbij? Door deze video? \\Geef eens 'n   b e w i j s graag. Hij evangeliseert hier niet, hij geeft geen katechese hij zit of staat niet in een kerk en is niet bekleed met liturgische gewaden. Neem van me aan , daar gelooft hij in , als kardinaal was hij in het rood gekleed als teken er met zijn bloed van te willen getuigen: "Verzoening met de enige ware God enkel door Jezus Christus".

Wardje op 25-03-2016 01:12

@Xander.

"Om dat te bereiken gaf hij al snel toestemming voor islamitische gebeden en het voorlezen uit de Koran in het Vaticaan."

 een vraag, een opmerking en een vraag:

a. 'in het Vaticaan'. Ik weet niet van het voorval. In het vaticaan kan betekenen ergens op de heuvel het Vaticaan, op het terrein van Vaticaanstad, in een van de gebouwen, of in de St.Pieterskerk . Dat laatste dacht ik het eerst maar hoeft het niet te zijn. Waar was het ?

b. naar aanleiding van wantoestanden (ja, die waren er) op de eerste interreligieuze bijeenkomst in Assisië geëntameerd door Johannes Paulus II, zijn maatregelen genomen om die in de toekomst te vermijden. Op de tweede bijeenkomst onder JPII kwamen ze niet meer voor.

c. Je schrijft:"Als eerste zouden het christendom en de islam moeten worden samengevoegd tot wat sommigen al jaren ‘chrislam’ noemen.

Om dat te bereiken gaf hij al snel toestemming voor islamitische gebeden en het voorlezen uit de Koran in het Vaticaan,"

Hoe weet je dat de paus christendom en islam wil samenvoegen en dat voorlezen van de koran als bedoeling had dat te bereiken? Paus Johannes Paulus II had zelfs eens een Koran gekust , een gebaar waarvan de wijsheid mij nog steeds ontgaat , maar hijzelf, of Benedictus heeft geschreven dat de islam een (jammerlijke) reductie is van de openbaring . Dwz onttakeling, misvorming . Een laten bidden of reciteren wil nog niet zeggen koran onderschrijven.

De twee geloven weerspreken elkaar, zelfs in de kortste belijdenissen. Hoe kun je ze samenvoegen? Onmogelijk.

Wardje op 25-03-2016 01:23

@Xander. Alverzoening niet , maar 1 tim. 2:4 een interessante mening:

Heilsonzekerheid

Maar wat was nu ook alweer de visie van Urs von Balthasar? Hij stelde dat men uit de Openbaring noch kan opmaken dat iedereen gered wordt, noch dat men met zekerheid kan stellen dat er iemand naar de hel gaat. Vanuit dit mysterie vertrekt hij en hij concludeert dat als dit generaties theologen aanleiding heeft gegeven voor allerlei speculaties over het inwonertal van de hel, hij op zijn beurt, vertrekkend vanuit het gegeven dat God Zélf zou willen dat iedereen gered wordt (1 Tim. 2:4), dit óók mag hopen en dat dit zelfs een deugd is.

Helder zet hij in zijn boek het verschil uiteen tussen de particuliere hoop op Alverzoening en het aanhangen van Alverzoening als doctrine. Daar het eerste uit móet gaan van het dogma van de algemene heilsonzekerheid, kan het niet anders dan radicaal verschillen van het laatste, omdat dit noodzakelijkerwijs dit dogma schendt. Urs von Balthasar hoopt, en wil hoop als levenshouding, wat in essentie nog bepaald niet makkelijk is, uitdragen, maar stelt niets en laat het oordeel aan God. Uitdrukkelijk waarschuwt hij zelfs voor doctrinaire Alverzoening.

Uit:

http://www.katholieknieuwsblad.nl/opinie/oh-worden-we-allemaal-gered

Rebellio op 25-03-2016 10:37

@Wardje, bedankt voor je reacties. Enig gefundeerd tegenwicht tegen de negatieve uitingen m.b.t. de katholieke kerk, onze broeders en zusters in Christus, kan ik zeker waarderen.

agape op 25-03-2016 11:54

Wat zijn ons, door de theologie,  toch verkeerde dingen aangeleerd. Het zijn niet onze werken ; het is niet ons gedrag, het is niet een religieus systeem, waardoor we voor God kunnen verschijnen; alleen ZIJN bloed is onze enige toegang.  Geestelijke groei, geestelijke kennis en geestelijke ervaringen kunnen nóóit het bloed vervangen! Het kostbare bloed is dé basis voor de geestelijke strijd: m.a.w. als wij de waarde van Zijn bloed niet kennen……. Dan  kunnen we niet standhouden. Geestelijke strijd  vereist een onbesmet geweten en alleen het bloed kan ons zo’n geweten geven. Hebr. 10:2 zegt:

“Doordat degenen, die de dienst verrichten, na eenmaal gereinigd te zijn, géén besef van zonden meer hadden.”

Wij moeten de feiten in de Schrift kennen en geloven!!!! Niet afgaan op relegieuze redenaties maar zelf Zijn woord onderzoeken en de H.Geest wil ons daarbij graag helpen. Dan houden alle discussies, als deze,op. Want de H. Geest maakt ons allen één in Zijn Lichaam. Ons denken moet vernieuwd worden en onder gezag van Zijn woord gesteld worden. Dat is zo belangrijk omdat de satan steeds ingang in onze gedachten probeert te krijgen.  2. We moeten denken en..geloven dat wij bedekt zijn door ZIJN bloed, zodat God ons te allen tijde kan beschermen tegen de aanvallen van de vijand. 3. Dan kunnen we in ZIJN gezag tegen satan spreken en hem en zijn demonen bekendmaken,  dat de Heer Jezus heeft overwonnen en dat Jezus HEER is. Deze verkondiging is een getuigenis waardoor satan al zijn grond verliest!!

Het verval van de kerken heeft daarmee te maken dat er bestuurders en leiders worden aangesteld op basis van hun natuurlijke talenten. Vervolgens wordt er uit de kerkleden ook weer natuurlijke talenten voor bepaalde functies gekozen. Terwijl dit de taak van de H.Geest moet zijn. Zo zien we dat de kerk verworden is tot een werelds systeem, (groot Babylon) wat God Zelf zal verwerpen. 

Laten we allen gaan staan op Zijn woord.

Gods zege

Wardje op 25-03-2016 14:04

"Zijn bloed onze enige toegang"? Ja.

Zelf Schrift onderzoeken? Ja, maar als je niet kunt geloven in een door Christus ingesteld gezag, dat bepaalde dingen uitlegt en vaststelt, is er helaas geen eenheid en  universaliteit in geloven.

Dank voor de zegenwens.

leo op 18-08-2016 16:58

 Voor degene die het nog niet weet we leven in de eindtijd.

Er is werkelijk niemand die tot god komt zonder de heiligegeest , en als je nog niet waker bent de tekenen zijn al volop bezig en voorbij moet ik er een paar noemen ben je werkelijk zo dom dan ben je net als de gene die geen olie hadden alles gaat zoals voorspeld en ja daar hoort deze paus ook bij hij doet wat ie moet doen.

Alles ligt vast en dat weet iedereen die met jesus wandelt zij krijgen van hem de juiste info en zeker in de eindtijd al zeg ik het zelfs ,dus er is totaal niks vreemds aan wat de paus doet en de wereld leiders heb je nog niet gehoord dat het teken van het beest al vol aan de gang is ,nog niet gehoord over obamacare ,rfidchip roodemaan supermaan tromphet geschal de heele wereld hoort en ziet alles gebeuren maar bekeren ho maar.

Je weet toch van verschrikkelijk geestelijk verval in de kerk pedofielen als geestelijk leider in onze kerk het ontkennen op zijn duits wier habben et night kewuscht dat kinderen anaal misbruikt worden en nog veel meer,en alles staat al in de bijbel alle profeeten hebben u gewaarschuwd het word alleen erger en erger het is niet voor niks dat jesus zijn kinderen komt halen ,ik ga na de kerk omdat ik van jesus hou ik ga niet voor de buren na de kerk en ook niet voor die nep christen die hun zus en broeder aanvallen enof aanzien hebben in de kerk ,ga niet in discusie en houd heilig wat u heilig is erzijn er niet voorniks weinigen die met jesus mogen regeren hij door grond elk hart vergeet niet dat veele christen ook misleid worden en ik heb niks meer met de paus maar alles met de geest van god.

als de paus zegt dat de god van jesus met de heiligegeest 1 god is weet elke christen dat dit zo is,

en als de paus zegt dat elk geloof de zelfde god aanbidt weet dan dat je in de eindtijd leeft.

is gegroet een profeet uit deze tijd veele dingen mocht ik weten..... het gaat u goed

Verder vertrouw alleen wat de heiligegeest je verteldt en laat de wereld links liggen want hou je van deze wereld dan mis je elk punt wat jesus je leert.Immers weet toch dat je geen paus meer nodig hebt de heiligegeest leert je alles.

Wardje op 15-10-2016 01:10

Deze verkondiging, bevestigd door het getuigenis van hen aan wie de verrezen Heer verscheen, is de kern van de christelijke boodschap, van in het begin trouw overgeleverd van generatie op generatie, zoals de apostel Paulus bevestigt: “In de eerste plaats dan heb ik u overgeleverd wat ik ook zelf als overlevering heb ontvangen, namelijk dat Christus gestorven is voor onze zonden, volgens de Schriften” (1 Kor. 15, 3-4)

 Dat is het fundament van het geloof dat ons verenigt en dank zij hetwelk wij samen belijden dat Jezus Christus, de enige Zoon van de Vader en onze enige Heer, “geleden heeft onder Pontius Pilatus, gekruisigd is, gestorven en begraven; nedergedaald is ter helle en de derde dag verrezen uit de doden”.

Ieder van ons, elke gedoopte in Christus, is geestelijk uit dit graf verrezen, aangezien wij in het doopsel allemaal werkelijk ingelijfd werden in de Eerstgeborene van heel de schepping, samen met Hem begraven om met Hem te verrijzen en een nieuw leven te kunnen binnengaan.

Paus Franciscus in oecumenische gebedsviering in Jeruzalem .
sonja op 28-11-2016 15:15

ja de paus die met zijn lippen gelooft die heidense afgoden als zijn god ziet hij weet niet eens meer wie jesus is hij vind het gevaarlijk dat je een persoonlijke band met jesus hebt en de priesters in de kerk houden hun bek en doen net of het zo hoort ,wat een stelletje zieke blinde koeien.

  Een ieder die de paus nu nog volgt en goed praat wat fout is hoort niet bij jesus en jesus is niet meer bij deze zieke kerk maar zijn druk bezig met hun nieuwe wereld orde die al jaren voorbereid word door satan aan hangers.

ennu zijn ze zover maar de schapen die slapen verblind door de tijdgeest er zijn maar weinig echte christenen die de waarheid zien maar rotzooi maar lekker door immers worden de kinderen gods opgenomen in een nano seconde en kunnen jullie daarna de kerkleiders de schuld geven omdat je toch mijn waarheid niet aan neem.

zie zelfs dan wat de paus zegt en doet maar nee dat hoeft niet de paus is heilig en de geest van god praat door hem of nie dan dom naief kind je hoort en ziet maar je ziet en hoort niks.

Pagina123
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl