Headlines






















































































Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Duitse politie: Wij hebben bevel van politiek misdaden migranten te verzwijgen

Niet alleen in Köln, Hamburg en Stuttgart, maar tal van andere Duitse steden massale aanvallen en aanrandingen door grote groepen asielzoekers – Twee meisjes van 14 en 15 door Syrische ‘vluchtelingen’ verkracht – Criminoloog: Door regering Merkel opgelegde censuur geldt ook voor de media: Nooit negatief over ‘vluchtelingen’ praten


Nadat het niet meer lukte de misdaadexplosie tijdens oud-en-nieuw in de doofpot te stoppen, logen politiek, politie en media dagenlang om te verdoezelen dat verreweg de meeste daders asielzoekers en migranten waren.

Een hoge politiefunctionaris in Frankfurt bevestigt wat de meeste burgers al lang vermoeden, maar wat door politiek-correcte links/liberale elite altijd wordt ontkend: de politie heeft van de politiek al jarenlang het bevel om misdaden die worden gepleegd door migranten en asielzoekers onmiddellijk opzij te leggen en niet aan de media door te geven. Omdat dergelijke misleidende praktijken ongetwijfeld niet tot onze Oosterburen beperkt zullen zijn, hebben we nu tevens een verklaring waarom migranten- en allochtonencriminaliteit ook in de Nederlandse officiële statistieken kunstmatig laag wordt gehouden, terwijl steeds meer burgers op straat iets heel anders ervaren.

 


‘Misdrijven door verdachten die een buitenlandse nationaliteit hebben en in een AZC aangemeld zijn, leggen wij op ons bureau onmiddellijk aan de kant,’ aldus de politiefunctionaris. ‘Er bestaat een strikte opdracht van de autoriteiten om niet te berichten over vergrijpen die door vluchtelingen worden begaan. Alleen directe vragen van de media over zulke daden mogen worden beantwoord.’

Het is normaal dat niet alle misdaden automatisch openbaar worden gemaakt, maar het is zeer ongewoon dat de politie van hogerhand het bevel heeft om misdaden van bepaalde daders niet te publiceren, en de informatie over deze ‘speciale’ groepen als ‘niet vrij voor de pers’ te classificeren.

Burgemeester Köln loog tegen pers en publiek

Na de enorme wantoestanden in Köln, waar zo’n 1000 migranten en asielzoekers vele tientallen Duitse vrouwen en meisjes beroofden, aanrandden en verkrachtten, loog de ‘progressieve’ burgemeester Henriëtte Reker dat er ‘geen aanwijzingen waren dat de daders vluchtelingen waren.’ Er lag toen echter al een politierapport waarin werd geconcludeerd dat van 71 personen de identiteit was vastgesteld. Verreweg de meesten waren asielzoekers. Toen dit alsnog bekend werd gaf Reker snel politiechef Wolfgang Albers de schuld, en stelde hem op non-actief.

Asielzoekers gingen in tal van andere steden tekeer

Michael Schaich, woordvoerder van de autoriteiten in de deelstaat Hessen, erkende dat de persfunctionarissen van de politie de ‘aanwijzing’ hebben gekregen dat het thema ‘vluchtelingen’ door ‘rechtse extremisten’ gebruikt zou kunnen worden om de stemming tegen migranten te doen omslaan.

Inmiddels blijkt dat niet alleen Köln, Hamburg en Stuttgart het toneel waren van massale aanvallen en aanrandingen door migranten, waarvan sommigen nog maar enkele dagen of weken in Duitsland waren. Ook in Bielefeld ging een groep van ongeveer 500 asielzoekers tekeer, en vielen onder andere een discotheek binnen waar meerdere vrouwen werden aangerand.

Twee meisjes van 14 en 15 door Syrische migranten verkracht

In Wheil am Rhein werden twee meisjes van 14 en 15 jaar tijdens oud-en-nieuw door vier Syrische migranten (14 tot 21 jaar) verkracht. Pas op 7 januari werd het nieuws door de politie naar buiten gebracht, en enkel nadat journalisten er vragen over hadden gesteld. Hetzelfde gebeurde in Stuttgart, waar een 20 jarige Irakees en zijn maten jonge meisjes hadden aangerand. Een agent kon niet verdragen dat dit moest worden verzwegen, en speelde dit anoniem naar de pers door.

Ook asielzoekerscentra zijn poelen van criminaliteit en geweld. Volgens de minister van Sachsen, Markus Ulbig (CDU), werden er vorig jaar in AZC’s officieel 1006 delicten en misdrijven tegen personen geregistreerd, waardoor 11 pogingen tot doodslag of moord (volgens diverse functionarissen slechts het topje van de ijsberg). Hiervan werden er slechts 3 aan de pers doorgegeven. Acht gevallen van seksueel misbruik en verkrachting, waaronder van kinderen, werden onder tafel gemoffeld.

Censuur geldt ook de media: Nooit negatief over vluchtelingen praten

De door de regering Merkel opgelegde censuur geldt beslist niet alleen voor de politie. Zo kreeg de veelgevraagde criminoloog Christian Pfeiffer voorafgaande aan een TV-discussie over de schokkende gebeurtenissen tijdens oud-en-nieuw het verzoek om ‘niet over vluchtelingen’ te praten. Zijn antwoord: ‘Dan hoef ik niet eens te beginnen.’ Na zijn blijvende weigering om onder die voorwaarde deel te nemen, bonden de journalisten in. Pfeiffer: ‘Wat moet er van ons worden als wij de waarheid niet meer mogen benoemen?’ (2)

Zelfs de Frankfurt Allgemeine Zeitung begint zich nu te verzetten, en schreef dat ‘deze mentaliteit duidelijk tegen de journalistieke principes ingaat. Het gaat niet meer om de feiten, maar om de politieke uitleg daarvan, ook als die met de feiten in tegenspraak zijn. Het denkmodel luidt: ‘Vluchtelingen’ worden enkel genoemd als ze dienst kunnen doen als idealistische figuren in de strijd tegen extreemrechts. Dat is echter geen journalistiek, maar een politiek perspectief. Voor deze houding in TV-redacties volgt nu een koude douche.’ (3)

 

Xander

(1) Bild
(2) Epoch Times
(3) Deutsche Wirtschafts Nachrichten

Zie ook o.a.:

07-01: Duitsers worden wakker: Eerste burgerwachten in Düsseldorf en Sachsen
07-01: Duitse veiligheidsdienst BND: Europa wacht islamitisch 9/11
07-01: Politie Köln: Daders waren Syrische vluchtelingen, misdaden veel erger dan bekend
06-01: Nasleep Köln: Duitse politiebond voorziet duistere toekomst, maar Merkel eist begrip voor migranten
05-01: Umvolkung gaat door immigratie veel sneller: Meerderheid jongeren al in 2020 moslim (/ Ook in Hamburg ‘Sex-Meute auf Frauen-Jagd’)
04-01: Politiechef Köln: Migranten veroorzaken onverdraaglijke criminaliteit

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

 

Reacties

Pagina12
De Terugkeer op 10-01-2016 06:00

JP@   Dank voor deze nuchtere beschouwing: hand in eigen boezem steken is een waar ding: wat is mijn taak in het geheel en waar moet ik handelen en hoe breng ik die domme medemens toch aan het verstand, dat er keihard moet worden ingegrepen om de huidige en vooral 'voorgeprogrammeerde' situatie het koele hoofd te bieden?

Maar nu even een 'algemene' emotionele opmerking: 'waarschuuwD'? 'naderD? In de tegenwoordige tijd, nota bene. Waar, oh waar, ging het toch ooit verkeerd in onze taal??? Het gebeurt zo massaal en niemand schijnt meer de behoefte te hebben, de ander in te lichten. Feit is, dat, waar de taal verloedert, het hart snel zal volgen. 

goof op 10-01-2016 07:59

@ JP

ik geloof niet zo dat we dit probleem nog kunnen oplossen met zoete broodjes bakken en die zoete brioodjes te delen met moslims  die heel ander dna hebben als niet moslims .  Onze leiders hebben ons in een situatie gebracht door hun politieke correctheid en door te denken dat zij het allemaal  wel weten wat goed is voor de gewone mensen in onze westerse beschaving .  We zijn als een kudde schapen naar de afgrond geleid door een stelletjes imbiciele incapabale leiders die we notabene zelf hebben gekozen en daar zullen we mee moeten dealen en een weg terug is er niet meer JP .  Je bedoelt het goed maar met zoete broodjes bakken los je dit probleem niet op want die taal kennen ze in de moslim wereld niet .  Sadam , Moebarak , Kadaffi  spraken hun  taal wel en toen waren daar geen oorlogen , was er welvaart  , waren er geen asielzoekers , waren er geen burgeroorlogen was er geen hongernood was er geen anarchie en chaos .

Nogmaals , moslims hebben een ander dna en je zou eventueel dit probleem kunnen oplossen door dat onder ogen te durven zien en te accepteren.  OKe hoe dan is je vraag ,  In het midden oosten hadden ze koeien die weinig melk gaven en daarom gingen ze hun koeien bevruchten met sperma van  goede stieren uit Nederland  en hun kalfjes werden steeds beter  en nu na 3 generaties koeien hebben hun koeien al redelijk dezelfde dna als onze koeien en gaven voldoende melk --- 

 

 

paul.v op 10-01-2016 09:07

willen we een kentering ?? de oplossing is Bid voor Israel en zegent ze en ban de occulte feestdagen uit zoals kerst enz.

Dan gaat God weer nederland zegenen.

willy op 10-01-2016 09:18

Ik wil nog even vermelden dat de aanvaller van Parijs een asielzoeker was uit Duitsland hij had sympathie voor isis ! Dus weet wat ons te wachten staat. In een reportage in Duitsland werden asielziekers gevraagd hoe ze worden behandeld ze voelden zich gediscrimineerd en als dat zou blijven duren ze bereid waren om geweld te gebruiken. Mijn voorstel is stuur ze terug voor we hier in een vorm van burgeroorlog komen!

vijgenboom op 10-01-2016 09:29

Raar dat Moskeen stil zwijgen, nu weten we dat de Islam dit gedrag ook gewoon aanbeveelt en goedkeurt. De Islam is te gevaarlijk om hier in Europa te hebben. De last is te groot door die mensen die zijn gehersenspoeld door de Koran en de Hadith. Hopelijk gaan ze snel het echte woord van God lezen , de Bijbel genaamd en leren ze Jezus de Messias kennen en komen de moslims erachter dat hun de bijbel vervalst hebben waardoor ze zijn gaan denken dat Mohammed een profeet zou zijn. In Europa kunnen ze nog de bijbel zonder te worden gedood lezen maar in de meeste Islamitische landen mag en kan dat niet. Daarnaast zal er een moslim stop moeten komen want de last met die mensen is te groot, toegevoegde waarde is 0% voor je land en het kost de belasting betaler klauwen met geld. Dit allemaal als gevolg van partijen als PVDA, D66, Groen Links, Sp en ook de VVD.

Mensen die op de SGP, Christenunie stemmen doen er beter aan om strategisch te stemmen op een partij die meer zetels kan halen dan die partijen. De PVV zal de grootste moeten worden anders hebben ze gerommeld met de stemmen zoals men ook deed in Turkije waardoor Erdogan weer gezeteld kon blijven zitten.

Maar de beste regering komt er ook aan en dat is Gods koninkrijk met Jezus als koning der koningen want menselijke regeringen hebben wereldwijd gefaald.

ohje op 10-01-2016 11:08

en het leukste moet nog komen..............

popcorn en party,iets met beetje warmte en..........

Peter op 10-01-2016 11:13

Zolang ze de media blijven steunen met belasting geld zal men de oren laten hangen naar de politiek, kranten ,tv radio , een pot nat,links ,struisvogels ,en de ondergang van vele landen,Polen krijgt een waarschuwing omdat ze uit de pas lopen, gelukkig zorgen de vluchtelingen er zelf voor dat het een totale chaos wordt en het al veel eerder uit de hand loopt dan die prutsers in Brussel hadden voorzien ,die echter nog steeds in de ontkenningsfase zitten .

Tmuts op 10-01-2016 11:14

Ik zou het grote waarom weleens willen horen uit de strotten van de Brusselse 'leiders' en hun papagaaien Merkel.(wir schaffen das) en Rutte cq Samsom ('200.000 kunnen we aan')  . Om precies welke voordelen voor hen gaat het??  Voor het europese volk zijn er alleen maar nadelen

anne op 10-01-2016 11:20

MP op 09-01-2016 19.15 

Ik ben het helemaal met je eens, de linkse elite hebben het weer voor elkaar en dit is al de derde keer in 100 jaar......

koddebeier op 10-01-2016 11:39

De politiek is ziek, ernstig ziek ze zijn hun verantwoording naar de bevolking vergeten.

Het wordt de hoogste tijd deze verziekte politieke cultuur aan te pakken en deze politici voor de rechter ter verantwoording te roepen !!

jesusfreak op 10-01-2016 12:22

En Wat gaan wij in ons laffe landje straks weer allemaal stemmen??  Tja, wie zn billen brandt, mag van mij op de blaren zitten..

Peter op 10-01-2016 12:27

JP op 10-01-2016 01:14

Oplossing .Wat dacht je van terugsturen die lui,er zijn er bij die hebben al meer dan 5 protocollen voor diefstal in de kast liggen ,en mogen gewoon blijven,waar zijn ze in hemelsnaam mee bezig in de politiek, oplazeren met die lui  .Mannen die familie kinderen achterlaten ,zijn geen mannen maar gelukszoekers. Niks vluchtelingen , ze lopen allemaal met een mobieltje,roken ,krijgen geld , eten ,en als dank stelen ,verkrachten en klagen dat ze het zo slecht hebben ,ga naar een groot Bahnhof in Duitsland ,open je ogen kijk wat er loopt ,en ga dan naar een volgende grote stad ,daar zie je precies hetzelfde , we gaan nog wat beleven met die lui ,ze zijn niet eens begonnen .Opdrachtgevers die in Brussel zitten om dit uit het nieuws te houden, gelijk bekend maken met naam en toenaam en royeren  ,zonder één cent wachtgeld.

Dit is niet gallen en griepen ,maar gewoon een

 

Plaats uw email. Mod.

Anna op 10-01-2016 12:45

Een democratie/ regering........en volks vertegenwoordigers die zich door het verdoezelen van feiten en censuur op  legt aan de pers en media zoals hier is gebeurt, zo'n democratie  vervreemd zich van de dragers/ basis.....van deze democratie ( burgers/ bevolking stemgerechgden) en onttrekt zich op deze manier aan de wortels van de de bevolking  en zal op den duur in een toestand van ontbinding geraken....

Als de overheid niet oppast zullen dit soort incidenten tot grote onrusten en niet meer beheersbare situatie's leiden.

nieuwsbreker Alex op 10-01-2016 13:16

Xander wist jij dat Martin Vrijland meer websites heeft en jouw werk gebruikt om de top te halen bij nujij.nl en daar flink reclame geld aan te verdienen. http://time2wakeup.me/duitse-politie-wij-hebben-bevel-van-politiek-misdaden-migranten-te-verzwijgen/

 

Dank Nieuwsbreker, Als iemand toestemming vraagt om artikelen over te nemen van XN, mag dat enkel met korte introductie en verwijzing naar XN.

XN verdient niets met de website. De enige reclame die u rechts vindt is een non-profit reclame en levert geen geld op. Mod.

nieuwsbreker Alex op 10-01-2016 13:17

Martin Vrijland is trouwens pas ontmaskert als valse profeet die Jezus aanviel met zijn matrix verhaal.

koloth op 10-01-2016 13:30

JP op 10-01-2016 01:14     Al die ellende die nu in de EU heerst is geen toeval, het is allemaal uitgedacht door de elite (NWO).

In onze regering zitten een paar mensen (Rutte/Pechtold/Bilderbergers)die dit weten, de rest is vreselijk naief en geloofd in het utopia verhaal.    Het enigste wat we kunnen doen is stemmen op Wilders en met referendums alles tegenstemmen wat onze huidige regering wil. De huidige regering moet weg voordat het roer om kan, wilt U sneller resultaat ? Dan zal er een revolutie moeten komen.

Moslims op zich aanvallen schiet niet op, die mensen zijn nou eenmaal zo, je moet ze gewoon niet binnenhalen.

macacco op 10-01-2016 13:38

De politie wordt niet op intelligentie, maar op domheid gesellecteerd. Wat we nu zien in Duitsland, dat de politie op de Pegida met waterkanonnen en pepperspray tekeer gaan, is voor hun doen normaal. En laten we eerlijk zijn, als de Nederlandse politie in de 2de wereldoorlog niet zo fanatiek hun best had gedaan om de Joodse bevolking op te pakken, en op de trein naar de vernietegingskampen hadden gestuurd, waren er minder Joden omgekomen. In Europa heeft politie en justitie nog nooit gedeugd, omdat de politici niet deugen, en die zijn weer gekozen door de burgers. De goeden niet te na gesproken natuurlijk. Wat mij betreft kan die burgeroorlog niet snel genoeg beginnen.

Léon van Duren op 10-01-2016 14:28

Een overheid die het verschil tussen " goed en kwaad " niet meer kent is compleet de weg kwijt! Yeshua Hamasiach (Jezus ) tegenover de massamoordenaar en pedofiel mohammed!Een klein kind weet het verschil nog te begrijpen!! Wie verstand heeft denkt hier over na!Shalom van Léon van Duren

Lansnico op 10-01-2016 14:37

Eenheid is een allereerste vereiste onderons, ook bereidheid tot opoffering, kennis van zaken, onderwijzen over de gevaren, inlevingsvermogen in de huidige situatie, leren om over angst heen te stappen. Elkaar steunen, leiden en geleid worden. Leiden waar een ieder kan, geleid worden waar gevraagd.

Dit was en is altijd in een strijd van doorslaggevende betekenis. Een ieder in zijn eigen rol van waardevolle betekenis, dus eenheid is altijd de dragende kracht. Van onderschatting komt over schatting,  waakt voor verslapping. 

Wees moedig, vertrouw op de Here, en hij zal u bijstaan.

Sting op 10-01-2016 15:21

Sting: U houdt zich niet aan de siteregels, plaats geen email ondanks eerder verzoek, wat u negeert en elke keer onder een ander IP. U wekt de indruk dat u een onwelkome gast bent die onder een andere naam nu probeert te posten. Mod.

bart op 10-01-2016 16:36

Vluchtelingen in duitsland hebben al wapens heb het gezien op you tube van VTM .Ze schoten met vuurpijlen als wilde beesten sommige schoten in de lucht met geweren.Is nog een kwestie van tijd als bevel van hogerhand wordt gegeven is het zover.Ze gaan alles over pakken als er niets wordt gedaan.

belg_88 op 10-01-2016 16:59

Allemaal kiesvee voor linkse dat ze binne halen! Daar laten ze die mensen onderweg voor verdrinken! En laten ze eigen vrouwelijke bevolking voor betasten en bestellen schandalig! EU top voor de rechtbank!

Rood wit blauw op 10-01-2016 17:00

Ter info; tijdens oudjaarsnacht schoten buitenlanders met wapens, met vuurpijlen werd gericht op hulpdiensten geschoten.... Berlijn...

JP op 10-01-2016 17:41

@De Terugkeer Als veel reageerders zich iets aan zouden moeten trekken van kritiek op gemaakte taalfouten, dan durven velen geen reactie meer te plaatsen. Gelukkig beschik ik over veel talenten, doch foutloos schrijven zit daar niet bij. Ikzelf kan daar goed mee leven en het heeft absoluut geen effect op de gesteldheid van mijn hart. Een ander zal het er maar gewoon mee moeten doen.

vijgenboom op 10-01-2016 18:30

De EU is gewoon bewust ziek bezig. Daarnaast moet ik kwijt dat ik die Timmermans ook maar Antichrist achtige trekjes vind hebben, misschien dat we meneer Timmermans eens onder de loep moeten nemen! Sinds zijn krokodillen tranen op tv na het MH17 incident moet ik steeds aan die man denken als de Antichrist daarnaast spreekt die man veel talen!

Zomer op 10-01-2016 18:39

macacco op 10-01-2016 13:38

Ik ben het helemaal met je eens.

Lone Fighter op 10-01-2016 18:52

Ik ben bang dat we slechts maar één conclusie kunnen trekken uit alles wat ons hier in Europa -en ik vrees dadelijk ook in Nederland zelf-  aan het overkomen is: dit maakt allemaal deel uit van het 'Grote Plan' (in casu: de NWO = Nieuwe Wereld Orde) zoals dat wordt nagestreefd door de achter de schermen opererende élitaire groep der Bilderbergers (= internationale banksters,globalistische politici,internationale wapenfabrikanten en de met hen gelieerde militair-industriële complexen,topleiders van de multinationals,zoals wereldwijde oliemaatschappijen e.d.).

Het is een verontrustende constatering,maar ikzelf ben van mening dat deze niet ver bezijden de waarheid ligt.

Er is maar één oplossing en dat is dat de 'onmondige' massa's eindelijk eens het gevestigde,uitbuitende economisch-financiële bestel en de daarmee verbonden politieke structuur op de grondvesten gaat laten schudden en er een rechtvaardiger en minder exploiterend stelsel voor in de plaats zet.

Hopelijk via vreedzame (verkiezingen) middelen,maar wanneer het niet anders kan,dan heeft een onderdrukte en d.m.v. geweld,uitbuiting en misleiding gekwelde volksmassa maar één uitweg en dat is dan door middel van een revolutionaire omwenteling.

Het alternatief is nu eenmaal té verschrikkelijk om waar te laten worden:

Burgeroorlogen,volledige inéénstorting van economisch-financiële en sociale zekerheden/welvaartspeil en uiteindelijk de teloorgang van vrijheid,veiligheid,menswaardigheid,cultureel-historisch erfgoed en tenslotte zelfs de dreiging van de dood voor miljoenen onschuldige burgers en hun nageslacht.

JP op 10-01-2016 19:07

@bart                                                                                                                                                    Ook Duitsers bewapenen zich "handel in pepperspray bloeit op" volgens Elsevier. (Hoewel je daarmee natuurlijk niets mee begint tegen vuurwapens). Het kopen en vervoeren is in DE legaal, doch het gebruik tegen mensen is strafbaar. In NL is de verkoop verboden en voor het bij je dragen krijg je een fikse boete.

Maitreya op 10-01-2016 19:09

Angela Merkel is van de CDU die pro Europa zijn. Haar partij heeft de Duitse hereniging tot stand kunnen brengen door de eis van de euro door Frankrijk. Kun je nagaan hoe zwaar de ze in de pan gehakt zijn in de Tweede Wereldoorlog dat je nu een bangelijk, extreem fundamentalisme hebt dat heel Europa bepaalt, dat het van overheidswege officieel verboden is iets negatiefs te vertellen over asielzoekers om maar geen racist te zijn?

positivo op 10-01-2016 20:11

Mensen,maak je niet druk,Europa in deze vorm is terminaal,het is alleen nog even wachten op de laatste reutel.

Daarna is het wel zaak om snel actie te ondernemen voordat de islam teveel vingers in de pap krijgt.

Rolf op 10-01-2016 20:51

@JP op 10-01-2016 19:07

Daar hebben we gelukkig oplossingen voor. 

Kleine spuitbusjes deo-spray zijn vooral makkelijk en volledig legaal mee te nemen en veroorzaken flink prikkende ogen en een hoestbui van enige minuten indien je dit in je gezicht gespoten krijgt. Dames kunnen zoiets makkelijk in een handtas meenemen, heren in hun jaszak. 

Ik geef toe, het haalt het niet bij pepperspray maar je staat niet met lege handen.

Er staat volgens mij niet in de wet dat je geen deo-spray naar iemand mag spuiten, ook al is het recht in z'n snuffert.

De Terugkeer op 10-01-2016 22:06

De afstand tussen de 'elite' en het volk is bewust nog groter gemaakt...vanaf een hogere positie is het uitvaardigen van stringente regels, nu eenmaalveel gemakkelijker. Maar, het zijn allemaal maar gewoon mensen, die 's avonds laat hun bedje opzoeken, hun tandjes poetsen, hun man of vrouw een zoentje (of meer...) en de volgende dag weer met frisse tegenzin verder gaan werken aan de NWO??? Hier kan ik mij persoonlijk nou toch echt helemaal 'niets' bij voorstelllen, hè! Dan zouden al deze harteloze lui volledig geïndoctrineerd moeten zijn...onder druk en spanning moeten staan van 'nog' hogere instanties en/of personen??? Hoe lang hou je dat eigenlijk vol? Probeer uzelve dat nu toch eens voor te stellen...dat gaat niet. Wat kan er deze dagen nu nog 'echt' geheim blijven, met al die social media en dergelijke? Als burger, als volk, 'voel' je trouwens binnen een seconde aan je water, dat iets niet te vertrouwen is...het volk laat zich, zeker ook niet in Duisland, een loer draaien...een goed en oprecht politicus, een ware 'volks'vertegenwoordiger, wordt gestuurd door de kiesgerechtigde...iedereen en alles, die hier vanaf wijkt, zal het land moeten verlaten, op elk niveau.

JP@   Dank voor een helder antwoord...trek het u niet te persoonlijk aan! We leven in een land, waar alle taboe's helaas moesten verdwijnen en de taal schijnt te 'mogen' verloederen...het is gewoon onvoorstelbaar, hoe snel dit alles is gegaan...het is vooral de snelheid van het moderne leven: kort, bondig, emotieloos en zakelijk...ik snap er werkelijk niets meer van...dan moet het toch het onderwijs zijn geweest, waar laptops en i-pads de boventoon voeren en het onderricht van de ouder/ouders, waar enorm de klad in is gekomen. Maar zeker vooral de individualisering en de vercommercialisering.

Ik moest hierop reageren, omdat het op de een of andere manier pijn doet, dat algemeen verkeerd taalgebruik van nu en er zijn er velen, tegenwoordig, die vervallen tot taalverloedring. Zoals 'die' en 'dat'...het wordt maar gewoon door elkaar gegooid...ook de taal, 'onze eigen taal' moet rechtop blijven, met al die buitenlandse invloeden...('die' meisje e.d.). Taal 'is' emotie...en emotie zit dicht bij het hart.

JP op 11-01-2016 00:31

@ De Terugkeer Soms hoor ik 's zaterdags weleens flarden van "de taalstaat" op de radio. Af en toe, aardig om te horen wat mensen met "taal" hebben. Mijn kracht en interesse ligt op heel veel ander gebied. En het is nu eenmaal niet iedereen gegeven om goed de "taal" te kunnen beheersen en begrijpen. Ikzelf spreek en versta 4 talen redelijk en dat vind ik al heel wat voor iemand van de LO en ULO generatie. Ik heb iemand uit voormalig Bosnie in dienst gehad, hij schreef en sprak Nederlands als een houthakker, maar wij konden "lezen en schrijven met elkaar" hij begreep echt alles. Om een voorbeeld te geven: voor zijn werkzaamheden als "stanzer" van display's en verpakkingen moest hij "kurkrubber" gebruiken. Maar omdat hi moeite had met dit uit te spreken, zij hij steevast: "krukrubbel" ik ben opgehouden om hem te verbeteren, omdat ik dit ook wel grappig vond klinken. Ik til daar dus niet zo zwaar aan. Overigens (niet om vervelend te doen) viel het mij op dat ook u in uw reactie taal/schrijffouten hebt staan. Zoals: Duisland en taalverloedring. Ik keer het liever om: als iemand met een oprecht hart iets probeert duidelijk te maken, dan til ik er niet zo zwaar aan dat het er soms wat ongelukkig uit komt.

Gorghel op 11-01-2016 01:17
Politie moet verzwijgen. Kun je je voorstellen hoeveel andere overheidsdienaren moeten verzwijgen over tal van andere zaken.
Rebellio op 11-01-2016 13:13

En niet te vergeten de verkrachtingen en aanrandingen in het vroegere zwemparadijs Tropicana Rotterdam. Allemaal "erg moeilijk" te bewijzen natuurlijk.

http://eigencenterparcs.nl/short-nieuws-l-ex-zwembad-center-parcs-tropicana-sluit-haar-deuren/

http://www.volkskrant.nl/archief/nog-geen-twee-turven-en-nu-al-verdacht-van-verkrachting~a609077/

Doordenker op 11-01-2016 13:22

The mainstream media (MSM) psychological warfare

http://personalliberty.com/how-do-we-discover-the-truth/

paul.v op 11-01-2016 18:39

laaste nieuws  ook in zweden met oudejaarsavond massale verkrachtingen door moslims-asielzoekers zoe het nieuwsblad

De Terugkeer op 12-01-2016 22:47

JP@    Gewoon een lettertje vergeten heeft helemaal niets met spelling te maken, maar met 'te' enthousiast en 'te' snel typen (soms ook op een te laat tijdstip!) en niet teruglezen en corrigeren...laat mij nooit en nooit hij 'schrijft' met een 'd' schrijven...daar moet ik voor waken...de taal van het hart mag zo af en toe een lettertje missen, hoor...ik dacht echt niet dat 'dat' zou afleiden van de essentie van een verhaal.

Taal die nog niet 'eigen' is, heeft inderdaad z'n charme en het maakt totaal niets uit, wie wat waar zegt...als de boodschap maar duidelijk is. Maar wij, autochtonen, moeten een keihard 'goed' voorbeeld blijven voor de gewilde en/of ongewilde nieuwkomers in ons landje.

Op alle fronten moeten wij de rug recht houden, nu we massaal schijnen te zullen worden overlopen door een woeste en aardsjaloerse zich, met de snelheid van het licht,  opdringerige tegenstander, okido?

Hierook01 op 25-01-2016 16:37

Als de leugen regeert, regeert satan

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.



Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl