HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Duitse minister: Nog zeker 8 tot 10 miljoen migranten onderweg

Nederland moet omgerekend op minstens 540.000 extra migranten rekenen


Hoeveel moeten we er nog toelaten? 10 miljoen, 100 miljoen, of zelfs 300 miljoen, zoals Italiaanse media vorig jaar al voorspelden?

Het hoogtepunt van de migrantencrisis in Europa moet nog komen. Sterker nog – afgelopen jaar hebben we nog maar 10% van wat naar ons toekomt voor onze kiezen gekregen. Volgens de Duitse minister van Ontwikkeling Müller zijn er namelijk nog zeker 8 tot 10 miljoen migranten onderweg. Uit peilingen blijkt dat een meerderheid van de Duitsers dit jaar maximaal ‘slechts’ 200.000 migranten wil toelaten (2), maar zoals de hele regering Merkel de afgelopen jaren stug volhoudt, beweerde ook Müller dat de grenzen afsluiten niet gaat werken. Dat landen zoals Hongarije, Slowakije en Polen het tegendeel hebben laten zien, negeerde hij.

 


Als de 60.000 die vorig jaar in Nederland aankwamen ook ‘maar’ 10% zijn, dan kunnen we ons schrap zetten voor nog zeker 540.000 vrijwel uitsluitend islamitische migranten. Dat betekent dat er sinds vorig jaar een stad ter grootte van ongeveer Rotterdam (de 2e stad van ons land) bomvol moslims –waarvan 8 van de 10 jonge mannen- bijkomt.

‘We kunnen geen hek om Europa zetten’

CSU-minister Müller waarschuwde dat we ‘de grootste vluchtbewegingen’ nog moeten krijgen. De bevolking van Afrika zal zich in de komende decennia verdubbelen. Volgens hem zouden er in de Sahara inmiddels een miljoen mensen op de vlucht zijn gestorven. Hij gaf hier echter geen bronnen noch bewijzen voor, en dat was overduidelijk vanwege wat hij vervolgens stelde:

‘We zijn allemaal deel van een geglobaliseerde wereld. Wij kunnen geen hekken om Duitsland en Europa bouwen. Als de mensen lijden, zullen ze komen.’ Wel gaf hij toe dat het aantal van 1,1 miljoen migranten in één jaar (volgens andere bronnen 1,5 miljoen, inclusief degenen die in de illegaliteit zijn verdwenen) ‘te hoog is om met succes te integreren’.

Europeanen schuldgevoel aangepraat

Müller eiste geheel volgens het politiek-correcte draaiboek dat de Europeanen ‘hun verantwoordelijkheid’ moeten nemen, omdat wij onze welvaart ‘over de rug van de ontwikkelingslanden’ zouden hebben opgebouwd. ‘Dat gaat niet lang meer goed. De spanningen ontladen zich. Dan maakt het niet uit wat we hier besluiten. De mensen zullen ons niet vragen of ze kunnen komen.’

De minister verwoordde hiermee de –overigens onbewezen- ultralinkse visie dat Europa ‘schuldig’ is aan de armoede en ellende in de Derde Wereld, en daarom onbeperkte massa immigratie zou moeten toestaan. Italiaanse media berichtten vorig jaar al dat het in dat geval niet om 10 miljoen, en zelfs niet om 100 miljoen, maar om maar liefst 300 miljoen mensen –voornamelijk moslims- gaat die naar Europa zullen gaan.

Ontwikkelingshulp werkte averechts

Zoals altijd negeerde ook hij de vele tientallen miljarden die Europa reeds in de Derde Wereld heeft geïnvesteerd, zonder resultaat. Sterker nog, steeds meer analisten en experts zeggen dat die financiële hulp juist averechts gewerkt heeft, omdat het corrupte regimes –die alle rijkdom voor zichzelf hielden en hun eigen bevolking lieten stikken- in stand heeft gehouden.

Niet massa immigratie, maar het helpen opbouwen van deze landen is daarom de enige echte remedie tegen de daar heersende armoede en ellende. Het hierheen halen van zoveel mogelijk mensen berooft de Derde Wereld juist van de broodnodige arbeidskrachten om die (weder)opbouw mogelijk te maken. Bovendien zal de Europese welvaartsstaat door de komst van zóveel gelukszoekers volledig instorten, waardoor Europa straks zélf een Derde Wereldgebied wordt, en wij helemaal niemand meer kunnen helpen.

Maar dat is, zoals we in het vorige artikel ook al stelden, juist de bedoeling van de VS en de meeste linkse organisaties, en overigens ook van de eurofielen in Brussel, omdat die de instorting van onze landen hopen aan te grijpen om hun grote droom, een Europese Superstaat, te kunnen realiseren.


Xander

(1) Frankfurter Allgemeine
(2) Die Welt

Zie ook o.a.:

10-01: New York Times: Duitsland door migranten op rand afgrond, Merkel moet weg  

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.
Reacties

Tmuts op 10-01-2016 23:27

Ik krijg spontaan last van hyperventilatie. De metro s in rtm zitten nu al bomvol...

ivet op 10-01-2016 23:30

misschien moeten we allemaal naar Syrie?  Mogelijk zijn we daar straks veiliger dan hier?

Fred op 10-01-2016 23:46

Stèl dat er enige waarheid inzit dat "wij" onze welvaart over de ruggen van de ontwikkelingslanden hebben opgebouwd.

Zijn "wij" dan schuldig dat ze ongelimiteerd miljoenen kanslozen hebben gefokt? En nog steeds fokken.

De paus misschien omdat die geen condooms naar die landen wilde exporteren.

Maar wij, de bevolking van Europa, zijn daar totaal niet schuldig aan.

Zoals een van die criminele gelukzoekers zei, jullie vrouwen krijgen anderhalf kind per vrouw, de onze 7 tot acht.

En wat ze fokken gelooft ook nog eens in het bloederige sprookje van de Islam.

Wij moeten dit stoppen,--

Gorghel op 11-01-2016 00:14
Worden we straks echt gedwongen vluchtelingen in huis te nemen? Want hoe gaat men zoveel mensen opvangen?
Theo Kainos op 11-01-2016 00:20

Ook al komen ze met 100 miljoenen tegelijk. Het is nog steeds Jezus aan wie alle macht in de hemel en de aarde is gegeven en niet aan Moslim asielzoekers.

En Jezus bij hen komende sprak tot hen, zeggende: Mij is gegeven alle macht in hemel en op aarde. Mattheus 28:18

Hij heeft door zijn dood en lichamelijke opstanding de dood overwonnen en de vorst van deze wereld van zijn troon gestoten. Veel religies en sekten loochenen deze overwinning van Christus.

Joden zeggen dat Christus niet lichamelijk is opgestaan maar dat zijn discipelen zijn lichaam hebben gestolen.

Jehovah's getuigen leren dat Satan nog steeds de vorst van deze wereld is. Dat was hij. Jezus heeft hem namelijk overwonnen en heeft hem als vorst vervangen!

Mohammedanen leren dat Jezus niet gekruisigd is maar iemand die op hem geleek. Hierdoor wordt het overwinnende werk van Christus helemaal gesaboteerd.

Allemaal verspilde energie. Jezus is en blijft overwinnaar. Daar kan geen aardse kerk of sekte verandering in aan brengen.

Wij zijn meer dan overwinnaars door hem die ons heeft liefgehad. Rom. 8:37

http://www.oldpaths.com/Archive/Davison/Roy/Allen/1940/013-overwinnaars.html

Daxa op 11-01-2016 00:21

a must see !!!

Kijk deze youtube helemaal af

Powerfull delusion

https://www.youtube.com/watch?v=pMBZb6LIZCY

Mj van de Goor op 11-01-2016 00:47

Het oosten loopt leeg!!!

Het westen loopt vol!!!

Het oosten word plat gebombardeerd door idioten

Het westen word plat gebombardeerd door sex beluste  idioten

En "de wereld".............stond erbij en keken er naar ..........

JP op 11-01-2016 00:48

Degenen die momenteel het beleid in de Wereld bepalen, hebben absoluut niet de beste bedoelingen. Anders zouden wij inderdaad beter de nodige miljarden kunnen steken in landen waaruit mensen nu juist vluchten. De oplossingen voor alle problemen op de wereld zijn zo simpel. Maar degenen die aan de touwtjes trekken, willen niet het goede doen.

Tabris op 11-01-2016 01:46

Miljoenen en miljoenen mensen in de derde wereld landen hebben nu gezien hoe makkelijk het is om massaal Europa binnen te vallen en assiel aan te vragen. Als je daar zelf in die miserie zou wonen, zou je dan ook niet je koffer pakken en op weg naar het beloofde land van stroop en honing. Die achterlijke Merkel heeft de verleiding zo groot gemaakt dat deze mensenstroom vanuit Azie en Afrika niet meer te stoppen is, althans niet zonder geweld.

Logischerwijs komt er dus een punt in de nabije toekomst waar de politiekers moeten gaan beslissen om iedere vreemdeling die illegaal voet aan wal durft te zetten, neer te schieten. Het komt er uiteindelijk op neer dat onze linkse gutmenschen die met veel bombarie zogenaamd humanistisch het juiste willen doen, uiteindelijk de massamoordenaars van deze eeuw zullen zijn.

Paramahamsa Swami op 11-01-2016 08:24

Regeringsleiders die hun land niet kunnen verdedigen of af kunnen sluiten zijn incompetente, smerige misdadigers wanneer ze wel aan "de macht" willen blijven. 

LantR.fant op 11-01-2016 09:57

Dat schuldgevoel van Europa, daar ben ik snel klaar mee. Zie Zimbabwe en Zuid Afrika. Welvarende staten, die de zwarten, sinds ze het daar voor het zeggen hebben cimpleet hebben afgebroken in Zimbabwe en vergaand hebben afgebroken in Zuid Afrika. En zodra ze met zn allen hier zijn gaat ook onze welvaart op dezelfde manier ten onder. 

vijgenboom op 11-01-2016 10:03

Het midden oosten zal in oorlog blijven en de toestroom vluchtelingen zal toenemen. Nederland heeft de plicht ook vluchtelingen op te nemen en dat is ook niks meer dan normaal. Alleen zorg wel dat de veiligheid gewaarborgd kan blijven en zorg voor meer politie personeel. Ook zal door deze ontwikkeling denk ik ieder mens een chip gaan krijgen ter veiligheid en dan moet ik aan openbaring 13 denken waar het gaat over dat mensen met het teken alleen nog mogen kopen en verkopen. Dus we even duideijk in de eindtijd en wel in de staart van de eindtijd en de stroom vluchtelingen zal toenemen met als gevolg dat iedere ingezete straks een dergelijke chip zal hebben. Zodat we ons veiliger voelen..........

Dewevoga op 11-01-2016 10:29

@Rebellio op 08-01-2016 21:28 Sorry dat ik er nu pas aan toe kom

vervolg

Iemand anders had hetzelfde als Martien Pennings gevonden:

http://www.franklinterhorst.nl/Palestijnse claims op het land zijn vals.htm

Op de site van Franklin ter Horst staat nog veel meer achtergrond informatie bijvoorbeeld over Arafat, Abbas. Deze informatie is weinig bekend.

Verder is een aanrader om de site van Wim Jongman eens te bezoeken en er eens een paar boeken die er op staan te lezen, bijvoorbeeld Het boek van Henoch, Corrupting the image (taal NL),

De zondvloed van Alfred M. Rehwinkel en Nimrod en zijn streven. Het zijn eye-openers.

Hoe kon het boek van Henoch geschreven voor de zondvloed overleven? Ik denk meegenomen in de Ark evenals andere belangrijke boeken.

http://wimjongman.nl/

Het verklaart ook enige zeer onbekende informatie uit de VS uit1910 zoals die over reuzen.

Genesis 6:1-4 Toen de mensen zich op aarde begonnen te vermenigvuldigen en hun dochters geboren werden, zagen de zonen Gods, dat de dochters der mensen schoon waren, en zij namen zich daaruit vrouwen, wie zij maar verkozen. En de Here zeide: Mijn Geest zal niet altoos in de mens blijven, nu zij zich misgaan hebben; hij is vlees, zijn dagen zullen 120 jaar zijn. De reuzen waren in de die dagen op de aarde, en ook daarna toen de zonen Gods tot de dochters der mensen kwamen, en zij hun (kinderen) baarden; dit zijn de geweldigen uit de voortijd mannen van naam.

https://www.youtube.com/watch?v=0Qr6CG19tyY (de Nephilim uit het boek van Henoch)

Als men meer over uitgekomen profetieën wil weten kan ik het boek Armageddon – Appointment with Destiny van Grant R. Jeffrey (Engels) aanraden. Als men volgens zijn formules gebeurtenissen berekent, komen ze tot op de dag uit.

Verder nog een site waar je veel informatie vind over wat zich in de samenleving afspeelt en veel achtergrond informatie. De overheid houdt wat achter, de 2ekamer weet ervan, maar er gebeurt niets (Demmink doofpot/Chipshol doofpot.

http://depatriotten.weebly.com/links.html

Informatie over terroristische aanslagen en andere gebeurtenissen:

http://www.thereligionofpeace.com/

Socialisme en islam een dodelijke combinatie:

http://fubar.mobi/2016/01/08/de-grootste-moordmachine-in-de-geschiedenis/

ook onderling:

http://www.memritv.org/clip/en/5251.htm

Over de koran: http://sin.punt.nl/

Achtergrond:

http://www.gatestoneinstitute.org/

http://nl.gatestoneinstitute.org/7195/zweden-verkrachtingen-vrijspraak-afgesneden-hoofden

En dan nog TTIP en CETA de handelsovereenkomsten tussen de EU en de VS en Canada. De wurg contracten van multinationals en nationale overheden.

De wereld volgens Monsanto is de film die alles op een rijtje zet.

http://www.brasschecktv.com/videos/food-1/the-world-according.html

https://dutchamazingnewsblog.wordpress.com/tag/roemenie-voelt-ttip-nu-al/

En hoe worden wij hierover geïnformeerd door onze politiek als alles achter gesloten deuren plaats vind? Zal Alexander Pechtold dit ook ongelezen tekenen?

willy op 11-01-2016 10:56

Laat ze maar komen naar het beloofde land Europa? De ontnuchtering zal des te erger zijn met nog meer terrorisme, werkloosheid en armoede en de polarisatie zal verder toenemen met burgeroorlogen als gevolg. Ik lees dat in vele steden in Duitsland de vluchtelingen worden aangevallen door de inheemse bevolking dus ook de Duitsers worden het beu! En hoe noemt men zo'n mensen extremisten de wereld op zijn kop!

AEO op 11-01-2016 10:59

Al deze gebeurtenissen zijn tekenen dat we in de Eindtijd leven. Europa wordt gewoon overgenomen door de islam, en degenen die daarvoor waarschuwen worden in de hoek van rascisten geplaatst. Stel dat dit inderdaad rascisme zou zijn, dan wordt dit rascisme gewoon vervangen door een vele malen erger rascisme van de islam. Maar de linkse kliek wil koste wat het kost, hun droombeeld van een multiculturele samenleving in stand houden. Hoewel dit droombeeld bewezen onrealistisch is, men zal het nooit toegeven, want als men dat doet, dan valt men door de mand. De linkse elite bijt nog liever zijn tong af, dan zijn ongelijk te erkennen. En zo gaat Europa ten onder. Alleen het tempo verbaast mij, want het gaat nog veel sneller dan gedacht. Dagelijks lopen de in oranje shirts gehulde nuttige idioten in Amsterdam op het Centraal Station op de perrons waar de treinen uit Duitsland aankomen, op zoek naar hun "troetelvluchtelingen", om ze een warm welkom te heten. Een conducteur vertelde hen onlangs, dat hij er zes uit de trein had gezet, omdat ze geen ticket hadden. En deze nuttige idioten reageerden uiterst verontwaardigd, alsof deze conducteur een oorlogsmisdadiger was! In Keulen zijn nu al meer dan 500 aangiftes van aanranding en beroving gedaan, wat moet dat wel niet worden als er straks nog vele miljoenen asielzoekers bij komen? Zouden dat mensen uit bijvoorbeeld Vietnam zijn, dan zou dat geen probleem zijn, maar moslims passen zich niet aan, dat mag zefs niet eens van hun geloof! Het leven wordt straks ondragelijk, maar als de bevolking hier steeds opnieuw de linkse partijen blijft kiezen, dan heeft men dit zelf verdiend. Maar er moet een oorzaak zijn, dat men doof en blind is voor het gevaar. Als we God bij het grof vuil zetten, en Hem niet meer relevant vinden, dan trekt Hij Zijn handen van ons af, dan mogen we het zelf uitzoeken. De satan zal deze leegte maar al te graag opvullen. En dan zullen we de wrange vruchten gaan oogsten van wat we zelf hebben gekozen. Als we het goede afwijzen, dan zal het kwaad ervoor in de plaats komen, als we het licht afwijzen, dan treedt de duisternis ervoor in de plaats. We kunnen dat aan allerlei dingen merken. De toename van de criminaliteit houdt gelijke tred met de toenemende secularisering. Terwijl ook de criminaliteit ook nog eens in ernst toeneemt. Vroeger hoorde je zo goed als nooit over familiedrama's, waarbij een heel gezin omkomt. Tegenwoordig is dat schering en inslag. Straatgeweld is sterk toegenomen. Vergis je niet, God zou dit zeker kunnen verhinderen, maar omdat we Hem massaal de rug hebben toegekeerd, laat Hij dit over ons toe. Bekering is noodzakelijk, want dat is de enige manier om van al deze ellende af te komen. Helaas wil de moderne mens geen macht boven zich erkennen, en men verzint een evolutietheorie, om God maar te kunnen wegredeneren. Een ander gevolg van het afschaffen van God is het toenemende antisemitisme. De waarheid van God verwerpen we, en de leugen van de satan komt daarvoor in de plaats. We zien dit vooral aan de haat jegens Israël, want steeds meer betwijfelt men het bestaansrecht van Israël. Terwijl het historisch overduidelijk is, dat er in Israël al meer dan 3500 jaar Joden wonen, omarmt men de leugen van een Palestijns volk, dat door Israël van zijn land is beroofd. Israël veroverde, of beter gezegd, heroverde de oude stad Jeruzalem, Judea en Samaria en de Golan, tijdens een verdedigingsoorlog in 1967, toen de omringende Arabische landen Israël wilden vernietigen. Nu wil men Israël boycotten vanwege deze heroverde gebieden. Maar als men nu wérkelijk onrecht wil bestrijden, waarom hoor ik dan helemaal NIEMAND over Tibet? Dit vreedzame land werd in 1949 zonder enige aanleiding door China aangevallen en bezet. Het is geannexeerd en miljoenen mensen worden er onderdrukt! Nee, we kunnen beter dat miniscule landje Israël boycotten, omdat ze hun bestaansrecht verdedigen. En juist het onrecht wat we Israël aandoen is de oorzaak, dat Europa ten onder gaat, want God heeft duidelijk gezegd, dat wie Israël zegent, zelf ook gezegend zal worden, maar wie Israël vervloekt (dus haat of veracht) de vloek over zich heen zal krijgen! Genesis 12.

We staan nu aan de vooravond van wat in de Bijbel "de grote verdrukking" wordt genoemd. Dit is de ergste periode in de geschiedenis, het zal erger worden dan alles, wat zich tot nu toe heeft afgespeeld in onze geschiedenis. Het leven zal ondragelijk worden, radeloze angst zal de mensheid in zijn greep houden. Het zal zó erg worden, dat daarbij vergeleken de Tweede Wereldoorlog een vriendschappelijke voetbalwedstrijd is. We zijn gewaarschuwd, alleen bekering tot God is de uitweg. 

Rein op 11-01-2016 11:21

50/50 anders geen vluchtelingen dus 1 man en 1 vrouw , kinderen mogen altijd komen . Ook ben ik al iemand tegen gekomen die is geemigreerd naar Serrio leone. Hij zij het is hier zo heerlijk rustig . zet je toch aan het denken .

piet op 11-01-2016 11:23

Weer een schietpartij door moslims in een Canadese disco dit keer: http://globalnews.ca/news/2444826/they-saved-lives-last-night-bouncers-tackle-gunman-opening-fire-in-ten-x-nightclub/ On de NL mainstream media wordt er geen woord over gerept.

Eli020 op 11-01-2016 11:51

Het is om te lachen en huilen tegelijk. En maar blijven bombarderen die landen, wat een wanbeleid. Totaal ontwrichte samenlevingen waar over 50 jaar nog niks van opgebouwd gaat zijn. Ja, wij lezers op Xander hebben besef van het totale plaatje, maar hoeveel mensen zitten er nog in die collectieve winterslaap? En ondertussen marcheren de moslims lachend Europa binnen. De invasie verliep in 1683 een stuk minder soepel, maar nu wordt de voordeur gewoon opengezet. Wat een tijd om in leven te zijn zeg!

Proteus op 11-01-2016 11:51

Nachtmerrie! Verbied de sekte islam. Alle migranten terug. Grenzen dicht.

Opvang in MO. Geen olie meer kopen van IS. Klaar is Kees!

Jean op 11-01-2016 12:12

Ik denk niet dat het "zover" gaat komen want in 2016 zal sowieso de oorlog uitbreken 'tegen' die barbaarse perverse smeerlapperij islam genaamd, in heel Europa zal het verderf verjaagd worden zodat Europa terug een welvarend, veilig en leefbaar land zal worden "zonder" EU misdadigers want die zullen allen opgesloten worden voor minimaal 20 jaar.

Rebellio op 11-01-2016 12:54

Zolang er niet met harde hand ingegrepen wordt staat de deur open en zullen er mensen komen. Geen 1, geen 5 geen 10 maar honderden mijoenen mensen willen wel emigreren naar Europa. Natuurlijk, zou ik ook willen als je geen perspectief ziet in het leven wat je voor je ziet. Idem dito wat betreft de islam in het westen, eerst zal het nog veel erger moeten worden. Niet omdat we in het vrije westen zo dom zijn. Nee, omdat we in een vrije maatschappij leven waar iedereen alles mag doen zolang het gedaan wordt zonder een ander te schaden. En dan kunnen we een bepaalde partij niet schaden. Voordat we door hebben dat we een uitzondering moeten maken voor de islam zijn er nog vele de grens over gegaan. En waarschijnlijk 99% met goede bedoelingen... Het enige wat we echt kunnen doen is voor (1) in de politiek gaan, maar of dat echt effectief is? (2) bij vluchtelingenwerk gaan werken en 1 op 1 die persoon helpen een medelander te worden en (3) bidden, dat God alles ten goede draaien wil en dat Jezus morgen terug wil komen. Ik hoop dat jullie veel succes hebben met wat jullie ondernemen.

Peter op 11-01-2016 13:08

Maakt de VVD niet uit hoe hoog Geert in de peilingen staat,binnen een jaar breekt massaal de -- let op uw taalgebruik. Mod. uit in Europa,de politiek stapt in het vliegtuig,en wenst iedereen de groeten thuis .

 

Plaats uw email, zie siteregels. Mod.

Anna op 11-01-2016 13:12

Er zijn nog meer islamitische landen die dictatoriaal geregeerd worden...... Als daar " de bom " barst dan gaan ook  daar miljoenen mensen als vluchteling op drift...... Zodra er een " arabische lente " in Iran of Saudie arabie begint, dan is de ellende niet te overzien..... De leiders zullen dit niet toestaan en dan ontstaat er een tweede Syrie...... Assat vocht ook terug tegen mensen die meer vrijheid wilden....... ( ??????) Zodra de jeugd in Iran in opstand komt tegen de ultra conservatieven zal eenzelfde scenario ontstaan....... Idem in Saudie Arabië.......

 Bovendien verkeren Iran en Saudie Arbie op voet van oorlog met elkaar...... En het woord Genade en " de minste zijn"  is hun totlaal vreemd dus er hoeft maar een vonkje in het kruitvat te vallen en er instaat een nieuwe oorlog in het instabiele Midden Oosten......met las gevolg; er komen nog horden van mensen naar west Europa........

Dit zijn allemaal tekenen van de  Bijbelse eindtijd.... Totale chaos en geen gezaghebbenden meer...." Want het geheimenis der wetteloosheid is reeds in werking; ( wacht) slechts totdat hij, die op het ogenblik nog weerhoudt, verwijderd is " 2 Thes 2: 5-7. Wie of wat weerhoudt tot  vandaag nog het tot volle openbaring komen van de antichristelijke macht?????? .... De Antichrist zal een radicaal wetteloze zijn, wiens nieuwe ordenen omkering en verdraaiingen van alles wat tevoren " orde" heette.  Deze antichrist zal vanuit de volken " opstaan"  Maar de wereld berust niet op een staat kundige ordeningsmacht zoals vele niet gelovigen denken, ( oa Europa) , maar op de Ene Rechtvaardige en Zijn gerechtvaardigden..... In het boek Openbaringen wordt het profetisch vergezicht over het rijk van de antichrist beschreven, dat Jezus toonde aan de apostel , die hij liefhad, Johannes........Op 4:1 en verder....

John 1 op 11-01-2016 13:32

Ik neem aan dat we mogen verwachten dat als daadwerkelijk die invasie komt dat het leger en politie ons gaan beschermen. Maar dan niet op de manier zoals in Keulen want daar stond de politie erbij en keek ernaar. Het leger en de politie zijn ervoor om de burger te beschermen toch? Maar ja, het zal wel anders gaan want de militairen en de gewone agenten willen wel (hoop ik) maar krijgen ook hun instructies van bovenaf. Want als je in de bovenlaag van het leger of politie zit dan is je baantje en het riante salaris belangrijker dan het welzijn van het --volk. Want wij --volk kunnen niet voor ons zelf denken dus moeten zij dat voor ons doen, denken ze. Dat geldt ook voor de politieke onbenullen, zij spannen de kroon. Zij zijn immers gekozen en weten het heus wel beter dan wij en dat blijkt dan ook wel uit het desastreuze beleid welke ze voeren. De politiek speelt een heel gevaarlijk spel die ze uiteindelijk gaan verliezen en dan kunnen ze zich wel bergen.

wakker op 11-01-2016 13:34

Fijn nieuws om mee op te staan: Er komen nóg ontelbaar veel moslims bij en David Bowie is overleden... Geen fijn nieuws! We (autochtone Nederlanders) staan voor een belangrijke keus: Blijven we de komst bagatelliseren en ontkennen, of gaan we op zoek naar een andere plek om veilig te blijven?

jr op 11-01-2016 13:38

Het val mij op dat er zo veel vrouwen die zwanger zijn en /of pas geboren baby's  bij hun hebben,ik begrijp er niets meer van,als ik  in eenvluchtingenkamp zit,ga ik geen kinderen maken want de toekomst is zeer onzeker toch!

Infidel4U op 11-01-2016 14:03

We moeten dit stoppen. Wie durft?

John 1 op 11-01-2016 14:59

@jr.

Dit is de manier om je verblijfsvergunning veilig te stellen. Want het kind wordt in Nederland geboren is dus Nederlander volgens mij.

wakker op 11-01-2016 15:08

En denk maar niet dat die gelukzoekers dankbaar zullen zijn dat ze hier worden opgenomen! Ze veroveren dit gebied, en zijn geen dank verschuldigd. En wat betreft die zwangere vluchteling, ( @ jr:), ze weten dondersgoed dat het ongeboren kind meteen een Europese nationaliteit zal krijgen en dat de ouders (zij zelf) automatisch ook kunnen blijven. Weer zo'n flut-wet die al lang verdwenen had moeten zijn.

sonja op 11-01-2016 15:22

Een einde maken aan armoede, honger en geweld gaat m.i. alleen samen met de ander, wanneer de armere landen daarin ook hun eigen verantwoordelijkheid nemen. Er zijn landen in Afrika waar de regering geen plan heeft voor economische groei en die voor 35% van hun BNP afhankelijk zijn van werkmigranten in Europa. In veel landen is de situatie zo ontvlambaar dat men soms liever naar wapens grijpt (en soms de bevoling moedwillig ophitst dit te doen) dan dat die betreffende regeringsleiders een plan van aanpak hebben voor bestrijding van armoede, onderdrukking en gebrek aan scholing. Wanneer je als land alleen afwacht wat een ander land gaat of kan doen voor je bevoling, dan komen we nooit tot een oplossing. Ook niet wanneer je de eigen bevolking in het Westen leert dat  ze schuldig is aan deze armoede of de oorlogen in gebieden waar al 1400 jaar onderlinge strijd is. Helaas geloven veel mensen in het Westen dit wel.

Wrang vind ik wel dat de rechten voor vluchtelingen misbruikt worden om economische migranten hier zonder enige eis van onze kant naar toe te laten komen. En ook hierin wordt weer een beroep gedaan op het schuldgevoel bij veel Europeanen en het idee dat wij allen verantwoordelijk zijn voor alle ellende in de wereld. Wij hebben zeker ons aandeel, we hebben ook zeker onze verantwoordelijkheid genomen. We mogen dit ook terug verwachten en eisen.

Dan zijn er ook onder al die mensen die hier binnenkomen mensen die vanuit hun geloof vijf keer per dag -de Fathiha- bidden waarin zij (vijf keer per dag) Joden en christenen vervloeken. Mensen die van kleins af aan geleerd hebben (koran) dat joden en christenen de laagste van al God's creaties zijn en dat deze inferieur zijn. Heeft iemand in de top van de eU wel eens serieus nagedacht hoe je mensen verder kunt helpen die jou au fond minachten en als inferieur zien? Hoe je (eigen) verantwoordelijkheid kunt terug verlangen van mensen die geloven in een profeet die als antwoord op de vraag van zijn volgelingen hoe aan geld te komen wees naar de joden en christenen en stelde dat allah ze geld had gestuurd (afpakken van bezittingen van joden en christenen)? Wanneer je zelf gelooft in gelijkwaardigheid van alle mensen, maar de ander gelooft dat jij inferieur bent hoe denk je dan op basis van wederzijds vertrouwen samen te kunnen leven of samen problemen te kunnen oplossen? Te lang heeft men dit niet willen zien en gedacht dat iedereen dezelfde uitgangspositie had als wij in het Westen. Dat is niet zo. Wij moeten ophouden oplossingen te bedenken en mensen zelf verantwoordelijkheid geven, wanneer ze die handschoen oppakken, kunnen we hen helpen. 

greywolf op 11-01-2016 15:27

Wie waagt die wint . Wie toekijkt verliest alles .

Sam op 11-01-2016 15:28

2016 wordt nog veel erger dan vorig jaar. De EU laat zich chanteren en intimideren door Turkije en laatstgenoemde zal ook dit jaar weer alles op alles zetten om de migranten door te laten naar het totaal incompetente Griekenland dat al lang uit de EU gezet had moeten worden en in ieder geval uit de Schengenzone. Maar zelfs al zou Turkije aan zijn verplichtingen voldoen, er is inmiddels een nieuwe migratieroute namelijk Egypte - Kreta ( Griekenland ). De VS met zijn desastreuze beleid om regimes uit te schakelen vind het allemaal wel best. Voor de VS is maar een zaak van belang en dat is het amerikaanse belang. Hoe meer chaos hoe sterker de VS wordt. En de EU kruipt voor de VS. Een alliantie tussen de EU en Rusland zou veel beter zijn maar het linkse west-europa zal zich hier tegen verzetten. De VS is verantwoordelijk voor de chaos in Afghanistan, Irak, Syrie en Lybie en is daarmee volkomen verantwoordelijk voor de moslim migranteninvasie van Europa. De amerikaanse plannen voor de komende tijd : een oorlog tussen Saudi-Arabie en Iran en de ISIS invasie van Libanon en Jordanie. Deze nieuwe conflicten zullen leiden tot nog meer migranten die ongehinderd naar Europa zullen gaan met als eindbestemming de rijke europese landen waaronder Nederland. Zogenaamd zouden we geen effectief hek om europa kunnen bouwen maar de chinezen lieten eeuwen geleden met hun 6000 km lange Chinese Muur het tegendeel al zien. Het 1200 km lange hek tussen de VS en Mexico is succesvol net als het 1800 km lange hek dat Saudi-Arabie heeft aangelegd. En uiteraard het zeer effectieve hek dat Hongarije heeft gebouwd. En wellicht in de nabije toekomst : een hek tussen west en oost-europa, aangelegd door de oost-europeanen om hen te beschermen tegen het west-europese kalifaat.

hubo op 11-01-2016 15:45

De deksel is er nu natuurlijk af.We hebben tientallen jaren de tijd gehad om dit anders aan te pakken,maar dit is nou eenmaal de consequentie van een marktgerichte wereldeconomie in een wereld die daar gewoon nog niet aan toe is.En dan was ook wel te verwachten dat grote groepen hun toevlucht nemen tot meer criminele activiteiten.50 jaar geleden werd er moord en brand geschreeuwd om de muur in Berlijn,maar over de muur tussen Mexico en de VS hoorde je nauwelijks iets.En als mensen hun recht op hun deel van de wereld de wereld niet kunnen krijgen,moeten ze nu zo maar proberen het te nemen.Ik kan er verder ook niets anders meer van maken.Je kon dit tientallen jaren zien aankomen en ik heb het altijd verdomd hieraan mee te willen werken.

Eeelke op 11-01-2016 16:04

In Keulen zouden 7 migranten het ziekenhuis ingeslagen te zijn.

De Duitsers beginnen het recht in eigen handen te nemen.

Ook in Nederland krijgt de politie zwaardere wapen met les om op Nederlanders te schieten.

Bamah op 11-01-2016 16:14

De tekenen zijn mij overduidelijk, dit (de islam invasie) is de vrucht van het goddeloze westen die de leugen (de satan) omarmen en de waarheid (Jezus de Christus) verwerpen.

 

God's Geest is hier bezig om Zijn heilsplan te volbrengen, kijk dan naar de nog christelijke landen zoals polen, Hongarije, Tjechië, Slowakije etc., deze landen genieten bescherming van de Almachtige God zij hebben de opdracht gekregen om hekken op hun landsgrens te bouwen en deze af te sluiten voor het demonenleger van satan (wat dat is de islam), ook al wil het demonenleger er zelfs niet eens blijven, maar de bijbel zegt immers zelf dat je deze lieden buiten je huis (landsgrens) moet houden.

 

Die omarming van de leugen (alles wat niet van God is) is zover gegaan, dat we momenteel in een eindstadium zijn aanbeland waarin we de vooraankondiging (Barensweeën) van GOD's oordeel (wederkomst van Jezus de Christus) aan het ervaren zijn.

 

Hij is het..... die wij verstoten, iedere dag weer.....

 

Hij is het..... die een jaloerse God is.....

 

Hij is het..... die Zijn volk (Joden) momenteel terug naar Israel haalt.....

 

Hij is het..... van wie wij genade moeten ontberen......

 

Hij is het..... die u kan redden van uw ondergang......

 

Hij is het..... die u zal behoeden voor de totale verwoesting die komt.....

 

Hij is het..... door wie u de waarheid zal herkennen......

 

Hij is het..... door wie u de leugen zal herkennen.......

 

M.a.w. er komt geen ommekeer, nog in uw angst nog in al uw ellende nog in de verschrikkingen die deze wereld nog te wachten staat, tenzij u bereid bent Zijn weg te volgen, de weg die Hij u vooruit ging.......

 

Hij is een gebed van uw verwijderd.......

Emile op 11-01-2016 16:58

Mogen we nu eindelijk toegeven dat Obama als president en Nobel prijswinnaar een grote mislukking is? Wat hebben we nog aan internationale prijzen als Tour de France (Lance Armstrong) Atletiek (Marion jones), Nobelprijs vrede (Arafat, Obama, Europese Unie), Nobelprijs wetenschap (Al Gore), nobelprijs economie (zie hoe goed het stelsel werkt, heeft Murray Rothbard ook een nobelprijs?), songfestival (Conchita Wurst)?

Bamah op 11-01-2016 17:39

https://bijbel.eo.nl/bijbel/2-tessalonicenzen/2/

10. En allen die verloren zullen gaan, (zij die Jezus de Christus niet aannemen) zal hij (de satan) met zijn kwaadaardigheid verleiden. Want ze hebben de liefde voor de waarheid, (Jezus de Christus) die hen had kunnen redden, niet aanvaard. 11. Daarom treft God hen met verblinding, zodat ze dwalen en de leugen geloven. 12. Zo zal iedereen die de waarheid (= God's levend geworden woord in Jezus de christus de zoon van God) niet gelooft maar behagen schept in onrecht, worden veroordeeld.

Zorg, nu het nog kan, dat u ook niet verloren gaat.....

Bamah op 11-01-2016 21:23

Anna op 11-01-2016 13:12

Jouw worden "Deze antichrist zal vanuit de volken opstaan" deden bij mij meteen de bellen rinkelen, zie een paar artikelen terug, "Obama-wil-volgende-secretaris-generaal-VN-worden"

http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/01/Obama-wil-volgende-secretaris-generaal-VN-worden

zoals een ieder weet, staat VN voor Verenigde Naties ofwel Verenigde Landen, en landen worden in de bijbel met volken of volkeren aangeduid.

Hij is een prima kandidaat w.m.b. en staat bij mij al vanaf zijn eerste leugen op nummer 1

Anna op 11-01-2016 23:27

AEO 10.59 goed stuk.

Het gaat inderdaad snel maar nog steeds is er ook veel onduidelijk. Er gebeurt zo ontzettend veel tegelijk......        

Let op Amerika daar gaat het ook niet goed Obama maakt weten waardoor hij burgers  zonder proces gevangen kan zetten en hij wil Ban Ki Moon opvolgen volgend jaar...... Als dat laatste gebeurt dan zou het met de oorlogen in het midden oosten wel eens heel snel kunnen gaan...... ( dan kunnen de profetieën weleens  snel uitkomen)  Want hij is fel gebrand op Israel hij ziet dat als de grote vijand,..... De ras Moslim!    

Anna op 11-01-2016 23:52

Bamah 21.23

Als dat zo is; Obama secretaris Generaal dan ziet het er heel slecht uit voor Israel.

Dan kunnen de eindtijd profetieën weleens heel snel tot vervulling  gaan komen.....

vandaag las ik Xander nieuws wat omgekeerd  maar ik zag dat de redactie al een stuk hieraan besteed heeft....... 

Het zou voor de hele wereld  uiterst gevaarlijk zijn...... En ik hoop en bid dat dit niet zo zal zijn Obama SG.       We moeten hier uiterst terughoudend mee zijn want dat zal miljoenen  mensen levens gaan kosten..... Volgens de Bijbel....... Ook wij zullen aan deze gerichten  niet ontkomen.......

 

Bamah op 12-01-2016 13:26

@Anna op 11-01-2016 23:52

"dan ziet het er heel slecht uit voor Israel"

Ja, maar dat wisten we toch al, dat staat toch ook in de bijbel......

"Ook wij zullen aan deze gerichten  niet ontkomen......."

Als het goed is wel. toch.......?

Alexandros des Børgus op 13-01-2016 17:11

Valt natuurlijk wel te verwachten dat we compleet overlopen worden als we niks doen. Geen grenscontroles meer, geen sociale controle meer, waardoor we niks meer kunnen maken als de immigranten zich wél gaan verenigen. Als we immers geen grenzen stellen, tot waarvandaan zal men dan gaan komen? Zal men vanuit Zimbabwe en Indonesië de wandeltocht naar Europa gaan maken? Dan kunnen we eerder een miljard of twee mensen gaan rekenen, want een mensenjoekel zoals India zal dan ook in beweging gaan komen. Dat moeten we toch niet willen?

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!


Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl