HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Al-Taharrush: Zelfs VN noemt islamitische verkrachtingscultuur groot probleem


Zover zal het nooit komen, denkt u? In Duitsland kreeg afgelopen week een vrouw die zich met haar handtas verweerde tegen twee migrantenaanranders, een boete van € 400,- wegens ‘mishandeling’. En de daders? Die werden ogenblikkelijk vrijgelaten (4).

Na oud-en-nieuw doen slecht geïnformeerde –of juist welbewust misleidende- politici zoals premier Mark Rutte alsof de talloze aanrandingen en verkrachtingen van autochtone vrouwen en meisjes –in alleen al Köln waren dit weekend al meer dan 500 aangiftes binnengekomen (3)- slechts uitzonderingen waren, en niets met hun cultuur en religie te maken hebben. Maar zelfs bij de Verenigde Naties is het bestaan van de islamitische verkrachtingscultuur bekend onder de naam ‘al-Taharrush’.

 

Al tientallen jaren worden Westerse vrouwen die in Egypte de piramides bezoeken door hun reisbureaus gewaarschuwd dat ze moeten oppassen voor grote groepen met vaak tientallen jonge Egyptenaren, die wachten om ‘vers blank vlees’, dat in hun ogen enkel uit ‘hoeren’ bestaat, te kunnen pakken en grijpen waar ze maar kunnen. Zelfs in de populaire en mondaine badplaats Hurghada kunnen mannen hun handen niet thuis houden, zo weten velen die daar wel eens op vakantie zijn geweest.

Verkrachtingen Tahrir plein symptomatisch voor moslimwereld

Tijdens de twee kort op elkaar volgende revoluties in Caïro werden vele tientallen Westerse vrouwen, waaronder een aantal journalisten, op het beruchte Tahrir plein door talloze moslimmannen aangerand en verkracht. Een van hen was een 22 jarige Nederlandse journaliste, die door 5 mannen wreed werd verkracht en ernstig gewond in het ziekenhuis moest worden opgenomen. Een Britse collega onderging eerder hetzelfde lot.

Desondanks beweren politici dat de gebeurtenissen in Köln en tientallen andere Duitse steden niets te maken hebben met het feit dat de daders vrijwel uitsluitend islamitische asielzoekers en migranten waren. Claudia Roth, vicevoorzitter van het Duitse parlement en lid van de Groenen, durfde –als nota bene zelf een vrouw- te beweren dat er ‘geen sprake is van de import van seksueel geweld uit het buitenland’. Niet voor niets wordt ze door onze Oosterburen al geruime tijd 'Fatima Roth' genoemd.

Al-Taharrush: Bewust toebrengen van zoveel mogelijk lichamelijk en psychisch letsel

Dit soort realiteitsvreemde gutmenschen leven nog compleet in de ontkenningsfase van hun eigen politiek-correcte wereldje, of erger nog, ze werken willens en wetens mee met de frontale islamitische aanval op de vrije Europese samenleving en beschaving. Zelfs de Verenigde Naties hebben namelijk schokkende rapporten gepubliceerd over de massale verkrachtingscultuur onder jonge Oriëntaalse mannen, die deze zelf –vol trots- ‘al-Taharrush’ noemen.

Arabische experts omschrijven ‘Taharrush’ als iedere ongewenste seksuele toenadering, in woord en daad, van een ander persoon. Bovendien gaat het daarbij niet alleen om seks, maar ook om het daaraan verbonden toebrengen van een trauma en ernstig lichamelijk en/of psychisch letsel. Met andere woorden: de daders krijgen een (seksuele) kick van het zo hulpeloos en bang mogelijk maken van hun weerloze slachtoffers, die behalve lichamelijk ook psychisch helemaal kapot moeten worden gemaakt.

Dit ‘culturele gebruik’ is beslist niet beperkt tot Egypte, maar wijd verspreid in vrijwel alle islamitische landen, of het nu om Tripoli in Libië, Tunis in Tunesië, Raqqah in Syrië, Lahore in Pakistan, Marrakesh in Marokko, Khartoum in Soedan, Mosul in Irak, of Gaza in de Palestijnse gebieden gaat. Daarnaast komt het fenomeen, dat al in tientallen wetenschappelijke studies en boeken is besproken, ook dagelijks in Indië voor.

Pedofiele sekscultuur in Mekka Europa aangekomen

Ondertussen is al-Taharrush, de Oosterse seksbende-cultuur, met de miljoenen moslimmigranten definitief in ‘Mekka Europa’ aangekomen. Westerse politici en media willen er echter nog steeds niets van weten. Degenen die er wél over schrijven of willen praten, worden onmiddellijk in de hoek van ‘racistisch’ en ‘extreem rechts’ gezet.

Europeanen zijn ook wat dit betreft al jaren wereldkampioen wegkijkers, want al bijna 8 jaar geleden berichtte de Duitse onderzoeksjournalist en voormalig FAZ-redacteur Udo Ulfkotte over ‘Bacha-Bazi’, de Afghaanse verkrachtingscultuur, waar de slachtoffers vooral jonge kinderen –met name jongetjes- zijn. In WikiLeaks documenten werd het bestaan van deze daar normaal geachte afschuwelijke pedofiele praktijken bevestigd.

NAVO en Westen laten kinderverkrachtingscultuur bewust in stand

NAVO soldaten in Afghanistan kregen zelfs het bevel om deze cultureel-religieuze wantoestanden te negeren. ‘Vrouwen zijn voor kinderen, jongetjes voor plezier’, luidt het NAVO-credo ten aanzien van de islamitische kinderverkrachters.

Maar in Den Haag, Berlijn, Brussel, Parijs, Londen en andere Europese hoofdsteden wil men het niet weten. Dat 95% van de Pakistaanse vrachtwagenchauffeurs er een ‘schandknaapje’ op nahoudt, waar ze hun lusten onderweg op botvieren, wordt eveneens simpelweg genegeerd.

Dus importeren onze regeringen deze anti-humane praktijken zonder tegenspraak en zonder noemenswaardig protest naar Europa. Van de asielindustrie, die miljarden verdient met de komst van miljoenen moslims, hoeven we om die reden eveneens geen enkele medewerking te verwachten.

Ja, nu doet het gemaakt geschokte links/liberale/christendemocratische establishment eventjes alsof ‘Taharrush’ in Köln hen compleet heeft verrast – een draaiboek, dat in een krankzinnigengesticht moet zijn geschreven en daar had moeten blijven, ware het niet dat juist dit soort mensen het beleid in Europa en Nederland bepalen. (1)

Waarom heeft Europa hiervoor zijn grenzen geopend?

Ook de ‘Nieuwe Realist’ (Joos Niemöller) zet in het artikel ‘Ook na Keulen ontkent Rutte het bestaan van een verkrachtingscultuur’ een groot aantal voorbeelden uit de dagelijkse praktijk, onderbouwd met officiële statistieken van Womanstats, op een rijtje, zoals het bizarre gegeven dat Afghaanse vrouwen met hun verkrachters moeten trouwen, de Afghaanse politie zelf ook kinderen verkracht, en een Pakistaans meisjes werd verbrand omdat ze zich tegen haar verkrachters verzette.

Zelfs in toekomst EU-lid Turkije vindt 30% van de agenten dat een vrouw het verdiend heeft als ze wordt verkracht (2). We kunnen alleen maar gissen waarom de Europese elite schijnbaar zo gefascineerd is met deze verkrachtingscultuur en aanverwante religie, dat ze onze grenzen wagenwijd hebben opengezet voor miljoenen praktiserende volgelingen ervan.


Xander

(1) KOPP
(2) Joost Niemöller
(3) MM News
(4) Hartgeld / Multikulti / 09-01; 11:30

Zie ook o.a.:

10-01: New York Times: Duitsland door migranten op rand afgrond, Merkel moet weg
09-01: Duitse politie: Wij hebben bevel van politiek om misdaden migranten te verzwijgen

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

joga op 11-01-2016 15:34

Nou, en? Zou Jesse KLaver van groenlinks hierop reageren. 

gijs op 11-01-2016 15:39

vandaag staat op site nu.nl dat de zweedse politie gevallen van aanrandingen van vrouwen door moslims in stockholm en malmö onder de pet moest houden. blijkbaar was er bij nu.nl voorheen ook niets over bekend. xandernieuws berichtte al enige tijd geleden over de aanrandingen in zweden. wat zegt dit ondubbelzinnig over de kwaliteit van het nieuws dat wij via de mainstream media voorgeschoteld krijgen? xander ik hoop dat je enige aandacht zal besteden aan je eigen gelijk in dezen. misschien worden er mensen wakker

een groot compliment voor xandernieuws

Dank Gijs. Mvg. Mod.

willy op 11-01-2016 15:41

Dit heeft te maken dat in de islamitische cultuur de vrouw ondergeschikt is aan de man en alleen goed is voor voortplanting en dat komt dan weer uit de Helleense cultuur! En een vrouw die losbandig of uitdagend gekleed gaat mag worden verkracht ze lokt het om zo te zeggen zelf uit.Dus in de islamcultuur moet de vrouw thuisblijven niet gaan werken kinderen grootbrengen en als ze buitenkomt  een boerka dragen! Daarom noemen de islamisten ons decadent omdat hier in onze cultuur de vrouwen dezelfde rechten hebben als de man de islamcultuur is in feite een achterlijke cultuur en heeft weinig menselijke waarden,ze zijn blijven steken in de 7 de eeuw! De mensen in Arabische landen worden zo gehersenspoeld en weten niet beter en zijn zelfs een beetje achterlijk op dat gebied . Alleen zij die hier geboren zijn weten beter maar sommige worden dan weer geradicaliseerd om de gebondenheid die we hier hebben te ontwrichten islam is een zeer gevaarlijke politieke ideologie! En het is waar dat de islamitische cultuur vooral in het Zuiden van Spanje schone architictorische gebouwen heeft neergezet  dus niet alles is slecht aan deze cultuur!

Sam op 11-01-2016 15:48

De linkse europese elite wil maar al te graag deze verkrachtingscultuur in de EU. Voor hen geldt, hoe meer chaos hoe beter. Een europese burgeroorlog tussen moslims en niet-moslims is een van de belangrijkste doelen van de elite waaruit dan de Verenigde Staten van Europa moet herrijzen. Een dictatuur die zijn weerga in de geschiedenis niet kent. Nu telt de EU een inwoneraantal van 500 miljoen, na de burgeroorlog zal dit drastisch verminderd zijn in een voor de elite beheersbaar aantal dat dan als slaven aan het werk kan. De linkse elite weet en wil dat het ongelimiteerd toelaten van moslims zal leiden tot oorlog.

Arameeër/Jood op 11-01-2016 15:57

Tja islamieten zijn van nature vieze mensen ik herinner me nog toen ik in syrie was vlak voor de oorlog de politie hield goed in de gaten wie de privacy van vrouwen schenden ook mocht een man waar dan ook in syrie niet alleen het zwembad betreden er moet altijd een vrouwelijke familielid mee zijn ook mogen er geen foto's worden gemaakt van vrouwen in het zwembad word zwaar gestraft

hieraan kan je zien dat het vieze mensen zijn dat zulke regels nodig zijn overigens in alle islamitische landen is het zo

Tabris op 11-01-2016 16:03

Minder, minder, minder.... Respect voor Rutte.

vlokje op 11-01-2016 16:11

Democratie en gelijkheid werkt niet in deze koppen, allleen een dictatuur met een dictator kan hier een  einde aan maken  :-)

JP op 11-01-2016 16:48

Ruim 15 jaar heb ik een paar mannen uit voormalig Bosnie in dienst gehad. 1 ervan had als soldaat in de oorlog meegevochten. Gewond met kogelgaten in zijn lijf, hij woog nog geen 50 kg meer, is hij naar Nederland getransporteerd. Hij is altijd een trouwe en zeer hardwerkende medewerker geweest. Zijn harde werken was om niet voortdurend de verschrikkelijke beelden voor zich te zien van o.a. "verkrachte kinderlijken aan schuurdeuren vastgespijkerd" (1994/1995) door de vijand om de moraal van de Bosniers te breken.

Lies op 11-01-2016 16:50

Ik denk , Dat de verkrachtingcultuur ook in onze genen zit. Kijk maar naar de grote hoeveelheid mannen in de engelse politiek waar veel mannen zich aan kinderpono schuldigmaken , en vergeet ook de katholieke kerk niet, waar veel godsdienstige dienders zich aan kinderen vergrepen hebben. Maar we zitten absoluut niet te wachten op mossim idioten die onze normen en waarden voor wat ze waard zijn niet respecteren. Er uit met deze zwijnen .

JP op 11-01-2016 16:56

PS, als aanvulling op mijn reactie: wanneer ik dit soms ter sprake bracht deden toehoorders liever de vingers in de oren en trokken een gezicht alsof het pijn aan de oortjes deed. Liever willen de meesten het niet eens weten.

Robin op 11-01-2016 17:01

De grote verdrukking is al begonnen. De zegels zijn al verbroken an Daniel 12.

Eli020 op 11-01-2016 17:03

Erg belangrijk artikel en het grijpt de waarheid bij de keel. Wij in het Westen krijgen het verwijt te leven in een cultuur vol verkrachting en pedofilie en dit wordt systematisch gezien als een blank ding. De waarheid is echter compleet omgedraaid. Het feit dat vrouwen als tweederangsburgers gezien worden in Islamitische landen zorgt voor een zwijg -en angstcultuur onder de slachtoffers. Daarom zullen cijfers nooit objectief gepresenteerd kunnen worden maar een ieder met basiskennis van de Islam weet hoe de vork in de steel zit.

Het is in mijn ogen ook onbegrijpelijk dat er Westerse vrouwen zijn die dit gedrag goed praten en in sommige gevallen zelfs vrijwillig meegesleurd willen worden in deze cultuur. Het is een vorm van cuckolding die onder invloed van sociale jihad op ons neer is gedaald.

jottum op 11-01-2016 17:42

Duitsland wordt een groot Christiane F Bahnhof Zoo met al die duitse vrouwen aan de afghaanse opium om de problemen te vergeten en niet meer onbekommerd levend in bierfest, weinstuben of de disco. Maar de wirtschaft gaat goed, en dat is hoofdzaak. 

edwin vissers op 11-01-2016 18:12

bilderberg de nieuwe wereld orde uit gaos,sta niet te kijken over hun leugens,het zijn sattanisten die alles er voor over hebben om de europese landen hun bestaansrecht af te nemen,op you tube legt thom horn het precies uit wat hun agenda is,op het dollar biljet staat god we trust,dat is de god van de elite---satan.

Qvic op 11-01-2016 18:16

De Europese elite doen dit precies het zelfde, ze doen het achter de schermen welles waar. Maar ze plegen ook pedofilie op zowel jongetjes, als meisjes. Hele satan rituelen worden door deze gasten georganiseerd. Waar de slachtoffers letterlijk dood verkracht worden, door meerdere personen. De Katolieke Kerk vergreep/vergrijpt zich ook aan jonge koorknaapjes. Door deze verkrachtingscultuur min of meer te omarmen, legaliseren zij hiermee hun eigen afwijkende gedrag om jonge kinderen te mogen verkrachten. Zulke lieden moeten we eigenlijk direct castreren en levenslang dwangarbeid voor de gemeenschap laten doen. Laten zien dat hun gedrag niet wordt getollereerd door het gewone autochtonen volk en dat ze er niet meer onderuit kunnen komen met hun afwijkent gedrag. Dat puur aan hun opvoeding ligt.

vijgenboom op 11-01-2016 18:39

Moslims weten gewoon dat mn in Nederland en Duitsland vrijwel alles mag, homostellen etc......dan is het ogisch dat moslimmannen op jacht gaan naar West Europese dames en ze zien als lustobject. De vrouw moet maar beter voor haar zelf opkomen denken ze bij zich of een burka aan doen.

Bamah op 11-01-2016 19:24

"We kunnen alleen maar gissen waarom de Europese elite schijnbaar zo gefascineerd is met deze verkrachtingscultuur en aanverwante religie"

Omdat zij mischien verblind zijn door de leugen, daar zij de zelfde god liefhebben?

https://bijbel.eo.nl/bijbel/2-tessalonicenzen/2/

Steengoed artikel, een zeer groot compliment beste Xander....

Comsol op 11-01-2016 19:26

Het zou heel goed zijn als de vrouwen en vriendinnen van wegkijkers als oa. Samsom en Pechtold en Klaver eens flink werden aangepakt door deze Islamieten, en dan net zo vaak dat ze eindelijk erkennen dat we er niet een meer in ons land moeten toelaten en dat die er al zijn zo gauw mogelijk terug moeten, ieder islamiet!

Onno op 11-01-2016 19:28

Nederlanders profiteren kortzichtig/ijskoud van zwaar getraumatiseerden, zo blijkt maar weer.

Werken helpt bij het verdringen van oorlogstrauma (Wirtschaftswunder), maar niet voor goede verwerking/genezing ervan. Voor dat laatste heeft niemand tijd en geld (de zak goudstukken om "de waard" te betalen die het slachtoffer weer op de been moet brengen), want dat blijkt ineens uiterst (!) kostbaar, met zéér langdurig (jaren) veel 1 op 1 begeleiding van hoogopgeleiden enzo..

Doe je het niet, dan kan zelfs een tijdbom ontstaan, die bij het nageslacht tot ontploffing kan komen. Kinderen met bizarre (en op elkaar inwerkende, elkaar aanjagende) vormen van autisme, dito auto-immuunziekten, dito (door de goegemeente onbegrepen) angststoornissen enz. enz. Daarna volgt uitsterving ("autisten" of sorts vinden om te beginnen o.h.a. al geen partner) en vervanging............door bijv. moslims.

Goudsbloem op 11-01-2016 19:30

Ik weet niet of jullie het tv programma "Van hagelslag tot halal" hebben gezien. Maar die mensen waren in Jordanië bij een kapster en die droeg geen hoofddoek. Ze zei dat de mensen daar alleen hoofddoeken en veel kleding droegen tegen het zand en niks met geloof te maken heeft maar met cultuur. Ik begrijp die meisjes trouwens niet waarom ze zich bekeert hebben tot de islam. Ze denken zo in het paradijs te komen. I.p.v. de islam eerst beter te leren kennen wat het precies inhoudt.

pluto op 11-01-2016 19:38

verkrachtigen zijn van alle tijden, in oorlogen worden vrijwel alle vrouwen door de overwinnaar verkracht. Aantallen en feiten worden veelal verzwegen. Het naar vluchtelingen wijzen, zonder ons eigen verleden is hypocriet.Jazeker, verkrachtigen vinden veelvuldig plaats onder autochtonen bij atochtonen.

Verkrachtigen is een, maar aanrandingen is iet anders. Hier is sprake van aanrandingen gepaard met gevallen van verkrachting.

Het is niet goed te praten, ieder aanranding en verkrachting is een te veel, daders dienen opgespoort te worden en gestraft, gelijk altijd dient te gebeuren.

Hiernaast dienen vrouwen voorkomend met arabieren om te gaan, maar dat geldt ook voor vele randfiguren. 

Maitreya op 11-01-2016 19:39

Onze leiders appelleren enkel op alle niveaus aan de impotentie van het volk dat zich langzaam maar zeker uitroeit.

Gijs op 11-01-2016 19:49

Een spuitbus zwarte autolak in je zak kan mensenlevens redden. Uitkijken dat je niet op je eigen ogen richt, en niet op auto's natuurlijk, dat mag niet.

Harry2 op 11-01-2016 20:13

Het is opvallend hoe 98% van de commentaren met een boog om het grote feit heenloopt, dat wat we nu gaan meemaken, God`s oordelen zijn die over ons gaan komen . Er wordt gesproken ,,we moeten dit, we moeten dat'', wel beste mensen, en zeker die de Bijbel geloven: Het enige wat we ,,moeten'' is op onze knieën onze zonden en die van ons volk belijden, zonden die zelfs die van Sodom te boven gaan. Dan is er kans dat de Schepper Zijn oordelen nog even opschort, tot de ware gelovigen van deze aarde weggenomen worden. Voor de rest kunnen en moeten we niets. Bidt voor uw omgeving, vrienden, familie en uw eigen stad of dorp, als het u goeddunkt, zoals Daniël (!!!) ook deed, en er nog een korte tijd van verlichting komt.

Beste moderators: Als mijn berichten u niet aanstaan, (er zijn al een paar geweigerd, en dat begrijp ik, het is wel tegen de gevoelige zieltjes), zeg dat maar rechtuit, dan zal ik hier niet meer schrijven.

Groets, Harry2.

Frank op 11-01-2016 20:16

Beste Xander,

Ik lees je berichten graag en met aandacht een ook de plaatjes daarbij zijn vaak doeltreffend.

Echter dit keer stoorde ik me aan het plaatje. 

Op (alternatieve nieuws) sites is al zoveel sexuele ranzigheid te vinden.

Gelukkig was ik het hier tot nu toe nog niet tegen gekomen (ook al is het slechts een cartoon).

Ik ben van mening dat de (christelijke) boodschap ook heel duidelijk over gebracht kan worden zonder dit soort plaatjes.

U kunt uw ogen ervoor willen sluiten maar soms zegt een cartoon  meer dan woorden, dit is de keiharde realiteit Frank. Mvg. Mod.

 

Bert op 11-01-2016 20:34

Wat een prachtige cartoon! Een kapper die ik wel eens bezoek komt uit Irak. Hij vertelde ongeveer een jaar geleden dat de hoofddoeken die vrouwen in islamitische landen dragen niets met religie te maken hebben maar tot afweer dienen tegen wellustige mannen die niet van ze af kunnen blijven.

Het is opvallend dat religie en sex vaak wel erg goed samengaan. Ook in onze eigen westerse roomse kerk. De niet aflatende stroom aan misbruik schandalen is onstuitbaar. Onlangs werd bekend dat nota bene onder toeziend oog van de huidige paus in het verleden de meest afschuwelijke praktijken hebben plaatsgevonden.

Religie heeft dan ook niets met God, Jezus of Allah te maken.  Religie is de ultieme facade voor kwade praktijken.

Het zijn de mensen, gedreven door demonen, die religie tot business model hebben gemaakt om hun kwade hobbies te legitimeren.

Op een enkele keer na bezoek ik daarom nauwelijks een kerk of tempel want ons lichaam is de tempel van God. We moeten buiten God en Jezus geen andere leermeesters zoeken. Want God is -door Jezus- de bron van de alles omvattende kosmische leer die liefde is voor de medemens en de natuur.

Kwamvanrechts op 11-01-2016 21:48

Volgens de burgemeester van Amsterdam, Van der Laan, zal hier niet gebeuren wat in Keulen en andere Duitse steden is gebeurd. Volgens Van der Laan zijn we daar veel te lief voor én we stellen grenzen én we zijn hier al 15 jaar verder én Duitsland is wat achter in het integratiedebat. Hij zei dit vandaag in het EO-radioprogramma Dit is de Dag.

Ik voelde me gelijk helemaal gerustgesteld door de woorden van deze wijze man die een geweldige realistische kijk op het wereldgebeuren heeft.

eva op 11-01-2016 21:54

@Qvic het is waar wat je schrijft, sterker nog de plaatsen en adressen waar dit gebeurd zijn bekend. Hoe heeft het toch zover kunnen komen waar ze mee bezig zijn?? De toekomst ziet er niet bepaald rooskleurig uit voor ons Europa, als deze huidige negatieve niet doorbroken wordt.

loeky123 op 11-01-2016 22:13

raar, ze zitten Wilders te pesten, dus zijn schuld in principe,

hij zegt minder minder minder, en Russe doet meer meer meer , das politiek he Wilder heeft nooit gelijk,

de PVV is ee nproduct van de huidige politiek, ik stem op hun, geen andere opties

Zomer op 11-01-2016 22:35

Kwamvanrechts op 11-01-2016 21:48

Ik heb het ook gehoord, wat een sukkel is dat zeg!!

Anna op 11-01-2016 23:18

Dit is ook een manier van " veroveren" dit behoort helemaal bij de cultuur van Bang maken...in de Koran staat toch dat je de ongelovigen bang  moet maken en dit is de methode....... Verkrachten....... . Als je ( nog) geen schiettuig hebt dan ga je op deze manier laten zien dat jij de baas bent dat jij nergens voor terugdeinst. Jij bent als moslim superieur aan als die hoeren die in west Europa rond lopen....... Dus pak je wat je pakken kunt........

Verkrachten  is een wezenlijk onderdeel van de jihad strijd........

En niet anders.. op 12-01-2016 00:10

Dit is alleen een volgende stap in de plan van aanpak.. Ik hoor er niemand over, maar als er iets verzwegen miet worden, wordt het ook verzwegen.. Denk na.. Wat is de volgende stap..? Deze; De vrouwen van deze konijnen moeten nog overkomen toch? Zó pak je dat dus asn.. Nu zal iedereen ermee eens zijn dat de vrouwen komen zodat ze weer van onze afblijven!! Dus het moest wél verteld worden.. Wat moesten deze mannen met briefjes? Ze zijn met n opdracht gestuurd.. Read my lips again!!

Gorghel op 12-01-2016 01:16
Daar waar iemand de pijn van een ander niet als z'n eiegn pijn kan zien/ervaren, daar kan makkelijk geweld plaats vinden. Men doet een ander dan iets aan wat men zelf niet op prijs zou stellen. Oftewel, al het geweld is het gevolg van het ontbreken van spiritualiteit (God's Hoofdwet).
JBB_777 op 12-01-2016 09:34

Goed artikel, maar ik vind het belangrijk om ook eens naar onze eigen cultuur te kijken. Zijn wij in het westen zoveel beter? De hele porno industrie drijft op mensen die het leuk vinden om vrouwen misbruikt te zien worden. In de porno industrie is het nog soort van vrijwillig (alhoewel ik er van overtuigd ben dat je toch wel geestelijk misbruikt/afgedwaald moet zijn om in die industrie te gaan werken). Als iemand zich in het echte leven zo gaat gedragen noemen we dat uitwassen, maar hoeveel meisjes zijn niet met een jongen meegegaan na een avondje stappen die toch iets ruwer was dan gehoopt? Bovendien heeft porno er aan bijgedragen dat veel buitelanders denken dat alle westerse vrouwen hoeren zijn. Wie consequent is moet net zo verontwaardigd over iedere pornofilm zijn dan over het gebeuren in Keulen…

Annemarie op 12-01-2016 13:17

Net zo min als de gebeurtenissen niet kunnen, vind ik het plaatje ook niet kunnen.

Als er in Gods woord staat dat er geen 'vuile rede' (vuile/vunzige/schunnige taal) uit onze mond mag komen, kan dit net zo min. Ik begrijp het wel hoe zoiets tot stand komt, maar het is gewoon niet goed.

Filippensen 4 vers 8:

Voorts, broeders, al wat waarachtig is, al wat eerlijk is, al wat rechtvaardig is, al wat rein is, al wat liefelijk is, al wat wel luidt, zo er enige deugd is, en zo er enige lof is, bedenkt datzelve;

proteus op 12-01-2016 18:57

@Annemarie. Het is wel de vreselijke waarheid, maar ik ben het met je eens. Goed gezegd!

Jan op 13-01-2016 01:36

Xander het plaatje kan echt niet, geen flauwekul met excuses dat 1 plaatje meer zegt dan 1000 worden. Dit is gewoon pornografisch en je zit gewoon fout. Als je pretendeert

een Christelijke site te zijn kan je dit al helemaal niet maken. Wat voor IQ denk je wel dat we hebben dat je ons op deze wijze e.e.a. moet verduidelijken

Je kan onze mening onder het tapijt vegen, maar ik weet 100% zonder enige twijfel dat je hiermee onbijbels bezig bent en zeker niet de goedkeuring van God kan krijgen. En als je die niet hebt

ben je bezig in het koninkrijk van de duivel bezig en heeft deze site zer0 waarde.

Leon op 13-01-2016 04:16

Wederom een steengoed achtergrond artikel 👍nooit geweten dat hier een naam voor bestond. En ja....wreedheden t.o.v. vrouwen werden en worden helaas door meerdere partijen begaan. Maar dat hier zelfs een 'georganiseerde' filosofie voor bestaat bij een bepaald soort lieden is nieuw voor mij. En de christenen die vanuit hun overtuiging menen dat de cartoon 'ranzig' is hebben feitelijk, conform de Bijbel, gelijk. Maar het is volslagen infantiel om met de door de Schepper verstrekte hersenen de ogen moedwillig te willen sluiten voor de ranzigheid waarvan ik dan maar hoop dat de 'Annemarie en Frank bezoekers' nooit geconfronteerd zullen worden in hun familie omstandigheden. Dan verwijs ik toch maar naar de woorden van Dezelfde Schepper dat 'wanneer Die tijd gekomen is, en je hebt 2 mantels, je er beter 1 verkoopt en daar een zwaard voor aanschaft'. En vertel mij nu niet in een reactie dat 'de overheid het zwaard niet voor niets draagt' omdat de christen 'de andere wang moet toekeren' want dat zou dan eigenlijk inhouden dat een christen nooit zo'n job zou kunnen bekleden.

Op dit soort ranzigheid past maar 1 reactie, ooit verwoord door William Shakespeare.

Cry havoc and let slip the dogs of war.

Rebellio op 13-01-2016 09:33

@Xandernieuws, het zal wel aan mij liggen, maar ik vind het bijbehorende plaatje telkens wanneer ik op de site kom, wel erg confronterend. Maak maar snel nieuwe artikelen zodat hij van de home-pagina verdwijnt...

BB op 13-01-2016 11:24

Amen Annemarie 

Laten we uitzien naar Yeshua Zijn komst is nabij

Halleluya 

5318537 op 13-01-2016 14:01
Annemarie op 12-01-2016 13:17

,,Net zo min als de gebeurtenissen niet kunnen, vind ik het plaatje ook niet kunnen.,,

Het is in principe wel wat gebeurt......en schijnbaar mag gebeuren............Wat is Uw mening/oplossing aangaande dit probleem,want uitzoeken wie terug moet en wie echte vluchteling is,en dat homo,s terroriseren in AZC,s ook gaande is,heeft niet tot versnelde procedures geleid.....Tot nu toe is er niets gedaan (ondanks de kosten en het gevaar)

Wie mag er blijven/op de bevolking/kinderen worden losgelaten ?

5318537 op 13-01-2016 14:34

Annemarie op 12-01-2016 13:17    P.s.

Ikzelf ben zelf ook eens gevlucht toen de angst de overhand kreeg omdat de dreiging/personen niet te duiden was,en heb daardoor drie dagen buiten doorgebracht in de vrieskou,natte en droge sneeuw en regen.

En hoe blij ik was met opvang,een warme kamer en bed.

Deze,,mensen,,zijn beesten en duidelijk geen vluchteling,en dat er nog niets is gedaan met de vraag;,,Wie is wat ? (Vluchteling of dader) met daarbij een werkende uitzet procedure en huisvesting voor de echte vluchtelingen duidt op een totaal falen/wanbeleid.(Opzet of incompetentie ) en is ook het in gevaar brengen van de bevolking van toepassing,aangetoond met de terreurgolf/verkrachtingsgolf.

Opzet of incompetentie ? dit wanbeleid wat gaande was met het op zijn beloop laten van de straatterreur door o.a.,,bontkraagjes,,(Bontkraagjes zijn een soort SA uniform gebleken)

En deze,,afdeling,,wanbeleid voert daarbij een cordon sanitaire politiek,inclusief nieuws vervalsing dat het genoemde plaatje uit het nieuws liet/laat.....Wat best wel misdadig genoemd kan worden.

Leon op 13-01-2016 19:12

Beste Annemarie

De enige echte oplossing geef je zelf al aan. De Wederkomst. En aangaande het beleid van onze Brusselse Illuminazi overheid....daar heb ik geen mm vertrouwen meer in. Ook al tracht men zich in 1000 bochten te wringen met surrogaat oplossingen omdat deze wanstaltige lieden bij het 'naar buiten komen van info die ze liever onder hun pet hadden gehouden' maar 1 ding kunnen doen: Damage Control. 

Voorafgaand aan De Wederkomst > veel ranzigheid waarbij deze cartoon ons met de neus op de feiten drukt. Ik hoop nooit geconfronteerd te worden met deze ranzigheid maar mocht het op mijn pad komen dan ga ik niet in de stijl van Opstelten met opgeheven wijsvinger roepen:"foei schavuit, scheer je weg". Of "Vader, vergeef het hun want ze weten niet wat ze doen". Wat Jezus overigens vroeg aangaande de Romeinse soldaten omdat deze slechts een bevel uitvoerden. Niet aangaande de hufters die Hem 'willens en wetens' hadden laten veroordelen...

I rest my case. Take care&God Bless....Annemarie😉

sonja op 16-01-2016 00:51

Voor allen hier die schrijven dat er niets aan is te doen en dat we moeten wachten op de wederkomst; wij kunnen als christenen wel degelijk iets doen. Zij hebben een boek; wij hebben een beter boek. Zij hebben een profeet; wij hebben de zoon van God. Wij moeten de dialoog aandurven gaan en blijven aangaan. Is dat gemakkelijk? Nee! Wie zei dat het gemakkelijk zou zijn om christen te zijn dan? Ik heb al eerder geschreven hier en doe het nog maar eens; op je bibs zitten wachten tot de Heer wederkomt is niet onze taak.Zo denk ik erover in elk geval. 

Freija op 22-01-2016 05:03

Beste Sonja,

Alvorens de discussie aan te gaan, waar ik voorstander van ben, lijkt het me een goed plan om zoveel informatie m.b.t. islam op social media te delen. Mensen zijn zo op het verkeerde been gezet door MSM en de politiek, dat velen denken dat islam de religie van de vrede is. Vreemd, want je kan geen radio aanzetten of er wordt wel melding gemaakt dat er weer eens ergens een aanslag gepleegd is op ongelovigen door aanhangers van de religie van de vrede. Zolang Jeroen Pauw, DWDD, of de PM dat verzwijgen, zullen veel mensen denken "als het echt waar was, dan zou er wel meer bekendheid aan gegeven worden" of "als dat echt waar was zou de overheid niet toestaan dat al die mensen hier naartoe komen". De linkse kerk is oververtegenwoordigd op MSM, en de waarheid is ver te zoeken.  Alleen internet kan ons wat dat betreft nog nog redden, te weinig mensen maken nog gebruik van deze nieuwsbron.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl